Na, megint itt vagyok! Natit megint letettem aludni, remélem el is alszik.
Egész délután akciózik!
Tünde, Dóri!
Sztem saját felelősségre haza lehet menni, más kérdés, hogy a bcg oltásra, és ha csinálnak koponya és hasi uh-t vissza kell vinni a babát. A Schöfiben a hazajövetel napján még vért is vesznek a babától, de nem akarok butaságot mondani, nem emlékszem, miért is.
Tünde!
A dúla miben más, mint mondjuk egy fizetett szülésznő?
Ildi!
Az oscillobigyót Natinak már adhatom immunerősítés gyanánt, nem tudod?
Szép neveket választottatok!
Márti!
Azóta nem voltunk sehol, pedig én is nagyon mennék! Csak az a baj, hogy sok helyen bérletet kell venni, azt pedig nem szeretnék.
Annyi minden előfordulhat egy ilyen pici mellett, szeretném, ha kötetlenebb lenne a dolog.
Van esetleg ötleted?
Örülök, hogy "gipsztelen" lettél!
Csak ámultam a 22-es topikot olvasva, hogy mi mindent "műveltél" gipsszel a kezeden!
Rólunk:
Tök sűrű hetünk van, minden napra jut valami program.
Tegnap nógyógyinál voltam délután. Szerencsére minden rendben, csinált egy rákszűrést, remélem az is oké lesz!
Ma Natit vittem a gyógytornász nőhöz kontrollra. Aranyos volt, nagyon örült, hogy Nati lépked, szerencsére prezentáltuk is a dolgot. Legközelebb dec. elején néz majd rá, azt mondta, 4-6 hét kell ahhoz, hogy a járás stabilizálódjon.
Két esetet említett, amit figyelnem kell a gyerek mozgásán, ha ezek közül bármelyik előfordul, rögtön hívnom kell időpontért!
Az egyik, hogy ha járás közben a nagylábujját befelé hajlítja, a másik pedig, ha lépés előtt félkört ír le a lábával. Ez azt jelenti, hogy még mindig gyenge a csipője.
Bírom benne, hogy ügyes kis csajszim lesz és nem lesz gond!