Új privát üzeneted érkezett!

Okr!
Jobbulást Adának.Majd bevetem,hogy itthon hagyom őket kettesben hátha belébújik egy angyalka :D

Athiz!
Kukoricás térdepeltetés :P Majd megemlítem neki,mint lehetséges következményt :)

Anyapoc!
Bocsi,de az előbb a fiad nevét nagyon rosszul írtam :oops:
Mikor várható,hogy Apa végleg hazatér hozzátok?
Én úgy látom egyébként,hogy ebben a korban már nagyon nehezen nevelhetőek,és cseszegetésnek fogják fel,ha az ember kér valamit.Bezzeg ha egy hónapig ők takarítanának biztos máshogy látnák a helyzetet.Lehet,hogy ez lenne a megoldás :roll: :?:
Nekem megfelel a jövő hét is :D

Kókusz!
Örülök,hogy szépen gyógyulgat a sebed,és remélhetőleg a belső fájdalom is hamar elmúlik.
A görbéd jó irányt kezd venni :D

KépKép
takido

Anyapoc,
érdekes :) Tutira ott csücsül, de azért mégse tuti semmi! :? Olyan fura állapot, de nagyon reményteli! :D

Lemérted? De rendes vagy! :) Ugye, ugye, nem is olyan kicsi?

Innen csak egy ugrás a falvédő! :lol:

Takido :wink:
csak keményen a ház urával! :lol:

Kókusz,
szépen javulnak a sebek! :)
Igen, belül sajnos lassabban állnak helyre a dolgok! :?

Kriszta,
nahát gondolod én nem vagyok türelmetlen? :lol:
Sztem nem várom ki az ET+14 napot, valszeg megnézek egy tesztet 11-12.-en, egy utazás miatt tudnom kéne, hogy mi van...
angel37

Hali :)

Tettem fel képeket a képtárba,ha valakit érdekel :)!

www.zsebibabcsoport.uw.hu

Még nem tökéletes a dolog,de legalább a képek nézhetők :)!

Majd jövök :)!

anyapoc

anyapoc

Anyapoc, nagyon tetszenek a képek, annyira cukik ezek a gyerkőcök. Te hol vagy? A tűzoltólátogatás nagy élmény lehetett, főleg, hogy felpróbálhatták a cuccost. :lol:
De az a játszótér-szerű is klassz lehetett, és biztosan jól kifáradtak a kirándulás után. Persze a gyerekeknél nem lehet tudni. :D
Vendég

Athiz

Én majd néhány farsangoson leszek rajta :).Nem lesz nehéz kitalálni,mert Bulcsú is rajta lesz :wink:!
Volt már,hogy azt mondták az óvónénik,hogy ellentétben a várttal,nem fáradtak el :D!pedig akkor nem keveset mentek is,hát van ilyen... :)
Sajna még alakítani kell a képtáron,de a program,amiben a képeket felteszem,nem igazán szereti,hogy belenyúlok és változtatni akarok rajta... :?
Hát igyekszem.....Vhogy úgy szeretném az összeset megcsinálni,mint a kirándulósat :)!

anyapoc

Anyapoc, nekem egy dolog az, ami nem annyira tetszik a honlapon, de nem tudom, azon tudsz-e változtatni. Mégpedig az, hogy ha belépek valamelyik menübe, pl. a képtárba, és netán vissza akarok térni a főmenübe, akkor totálra kilép, oda, ahol a Zsebibabára kell kattintani. Ezen lehet csiszolni? Már bocs, hogy kifogásolok dolgokat. Amúgy nagyon tetszik az egész!
Vendég

Athiz

Sajna ez az Ultraweb hibája.Annyit tudok tenni,hogy beteszek az oldalakra(némelyiken már van is) nyilakat,amivel a főmenübe lehet visszalépni.Elvileg a képtr egyik oldalán is van már... :roll:
Ez egy kicsit macerás,meg olyan sziszifuszi munka,de igyekszem :).

anyapoc

Okés Anyuskám :shock: :lol: , és tényleg bocsi, nem okoskodni akartam!

Pusszantlak
Vendég

Sziasztok!

Köszi a sok sok biztatást. De szeretnék tutira menni. A hőmérős topicban nemrég Zöldcoca verselt, most én:

Türelem-türelem
Két csíkos tesztet terem
Nemcsak nekem
Hanem itt mindenkinek!

moni

Athiz

nem-nem :).Dehogy vettem okoskodásnak,mindig a felhasználó a legjobb kritkius,mert amit én evidensnek veszek,vagy nem veszem észre,egy felhasználó biztosan!!!!
Csak hát erről nem én tehetek... :? De dolgozok az ügyön :).Sikerült átfomálnom a kptár oldalakt is,rájöttem,hogyan tudom becsapni a progit :D!
Aztán már csak szíbbtek,meg töltöm fel a képeket.Már fent vannak a kirnádulósak is,ha minden igaz :)!

Móni

Nem verset akarunk,hanem + tesztet :D!
De én türelmes vagyok,mert tudom,mi lesz az eredmény :)!

anyapoc

Anyapoc!
Nagyon örülök, hogy ennyire biztosra veszed az eredményt, én azért nem...
Mai helyzet:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161065860.66.jpg

moni

Helló!

Ne akarjátok, hogy bővebben kifejtsem, hogy hogyan sikerült, ha valakit érdekel, kérem, hogy olvassa el a másik topicban! :D
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 155.95.jpg

Szóval bocs, de mégegy olyan hosszút most nem tudok írni. Persze be is másolhatnám, de most megyek reggelit készíteni, stb.

Nagyon sok cuppantás a lelketekre!
Vendég

Sziasztok!

Moni szurkolok :) nem rossz ez a görbe

Bocsi hogy nem írok mindenkinek külön ... álmos vagyok. Hőmérsékleti jelentés:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 097.78.jpg
kokusz

Kókusz, én drukkolok neked, mert a görbéd nagyon jó!
Remélem, azért te is szurkolsz viszont! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Már ott tartottam,hogy szétverem a billentyűzetet,mire rájöttem,hogy hullámcsat van szépen berakva a billentyűk alá! :evil: Nagy nehezen kipiszkáltam,és újra működik :D

Anyapoc
Még tegnap megnéztem a képeket!Nagyon jók!Nekem nem okozott gondot a visszalépegetés :shock:
Bulcsú jobban van már????

Athiz,Moni
Én teszt nélkül is tudom,hogy ez baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kokusz
Egész jó lett a görbét!Nagyon drukkolok+++++++++++++++Sok embernek pont lapar után jön a baba!

Rólam:Reggel torokfájásra ébredtem. :( Hát ez borzasztó!Nem tudom,de egyikből ki,a másikba be! :evil:

KépKép

KépKép
okr

Okr, köszi, bárcsak én is ilyen bizti lennék benne. :roll:
Egyenlőre erőteljesen olyan, mintha meg akarna jönni. De nagy bunkóság lenne tőle, ilyen hőmérséklet és hőgörbe mellett! :lol:

Szegénykém, ezek a bacik most nagyon szállonganak. Aki szembejön velük, azt mind megfertőzik! Nálunk is tesómék+gyerekek, ma már anyunak is állítólag fájt a torka, úgyhogy szinte mindenki betegecske. Gyógyulj meg hamar!
Egyébként jól vagy? Pocikád? Hányinger, stb.?

Pusz
Vendég

Athiz
Ettől az örökös megfázástól eltekintve jól vagyok.
Csak nehogy ez a sok baci,vírust kárt tegyen a gyerekben. :( :?

KépKép

KépKép
okr

Okr, remélem, hogy megvédi a szervezeted a babát! Sajnos tudom, a 12. hét előtt nagyobb a kockázat, de nem lesz semmi baj!
Beszélgess a babáddal, hogy tartson ki, és kapaszkodjon erősen, és hátha hallgat rád! :wink:
Ugye szedsz vitamint? Mert most még fontosabb lenne! Főleg a C vitamin!
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok de most ilyen alnok, onzo modon csak magunkrol. Ma voltam dogzani :lol: jo volt kicsit kimozdulni, a palmas sraccal tok jol elcseveresztunk es meg csak el sem faradtam, nem kell megszakadni ebben a munkaban az biztos.
Mindjart hazajonnek a fiuk akkor vacsi, furdes stb. szoval csak gyorsan.
Kaptunk levelet a rendorsegtol es februarig lezartak az ugyemet igy valamikor februar vagy marciusban megyek haza csak ami jo hir mert addig lehet probalkoznunk. Beszeltem a hites urammal es megtargyaltuk (nagy nehezen) hogy decemberben mar nekiallunk bar en nagyon ra akartam beszelni a MOST-ra :lol: (turelemes lyany vagyok en) O lebeszelt rola mert szerinte a doki nem engedne meg hogy terhesen dolgozzak es most sajna kell a love. Szoval december es az mar csak egy honap!!!! Juheee!!!!!!!!
Ha fertynek hinni lehet 3-4 nap mulva megjon kivancsi vagyok!

OKriszti gyogyuljatok meg mindketten, hogy van Ada, megy bolcsibe azert?

Moni, hulet kapok azt hittem ma tesztelsz! :roll:

Kokusz lattam am a gorbedet a masikon es nagyon bizalomgerjeszto, barcsak az enyem is ilyen lenne!!! Bruhuhuhuhu!!!!! :cry:

Athiz: mar csak par nap!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: es :wink:

Most egy olyan kerdes amire nem tudom tudja-e valaki a valaszt de azert folteszem, hatha!
Ha megvesszuk a repulojegyet elore es kozben teherbeesek es a doki ir egy igazolast hogy veszelyeztetett terhes vagyok es az elso 3 honapban nem utazhatok akkor visszaadjak a jegy arat? Szerintetek?

KépKép
KépKép
tontica

Athiz

Természetesen szurkolok neked :) a görbéd gyönyörű :)

Okr

Sajnálom, hogy már megint betegek vagytok .... :( mielőbbi jobbulást kívánok.

Tontica

Repülőjegy ügyben nem tudok nyilatkozni. Görbe ügyben meg biztos hogy neked is lesz még szebb is mint az enyém. Nálad semmi gond nincsen a ciklusoddal alapjában véve, én meg bárhogy is akarom szépíteni PCO-s vagyok .... de azért szurkolok neked nagyon :) kitartás :)
kokusz

Kókusz, Tonti, köszike!

:D Cupp
Vendég

Sziasztok!

Tonti ne haragudj, hogy nem tartottam be a szavamat, de mindjárt meglátod, hogy miért!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0071.9.jpg

Szóval kicsit hamarabb, de most már tutira megjön. Azért köszönöm az eddigi bíztatást, és mindenkinek kitartást kívánok, és aki babás akar lenni, annak pedig azt, hogy minél hamarabb lehessen!

Most lehet, hogy nem jövök kicsit, hogy belenyugodhassak a dolgokba!

Puszi:

Athiz
Vendég

Sziasztok!

Mai helyzet:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161152161.51.jpg

De azért Tonti nem kapj hülyét, mert még ma sem teszteltem... De azért szorgalmasan felteszem a görbuszokat. Sz.tem azért ez is megnyugtató nem????

moni

Jo Reggelt!

Bar latom nem valami jo ez a mai reggel.

Athiz azert ne add am meg fel, nem tud korai menzis leesesnek? Nekem eddig mindig minimum a 12. dpo-n szokott leesni, ne legyel mar ennyire elkeseredve tudom hogy nagyon beleelted magad de meg ha most meg is jon akkor majd remenykedunk a kovetkezo honapban! Mikor mesz dokihoz? Az is remenyt ad am, vizsgaltasd ki Magad teljesen akkor majd megnyugszol!

Moni: hulyet kapok! :lol: Mikor akarsz tesztelni amikor megmozdul a baba? :mrgreen: Ne vegyel am komolyan csak viccelodok, ha nem akarsz ne tesztelj ugyis terhes vagy!!!!!!!!!!

Kokusz hogy haladsz? Nagyon drukkolok Neked es olyan kivancsi vagyok!

Athiz csuppa joindulatbol es szimpatiabol nekem is leesett a 11. dpo-n bar lehet hogy egy nappal elobb volt a pe-m es akkor igy ertheto, hu de kivancsi vagyok hogy 7 es fel het utan megjon-e.

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, köszi az együttérzésgöbét! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Athiz sajnálom, hogy leesett a hőd, de amíg nincs mensi addig bízzál :)

Moni jól bírod :) én már rég teszteltem volna ....

Tontica hát haladok, de nm tudom merre .... ma átrakta a ferty az ovulációt, így fogalmam sincsen ... kicsit le vagyok törve mint a bili füle.
kokusz

Kokusz, felrakod? Kivancsi vagyok!
Igazabol en is abban remenykedem hogy teved a ferty es nem akkor volt pe-m amikorra bejeloli de majd meglatjuk holnap merre megy a hom.

Anyapoc kepzeld az en fiam is elert arra a szintre hogy elbujik amikor kakil es amikor latom hogy nem jon elo akkor mar tudom hogy budi van a dologban es amikor megyek fele mar kiabal meg kapalozik es alig birom levenni Rola a pelust. :lol: Fejlodunk szepen lassan.

Nem is irtam hogy tegnap kihuztak az egyik bolcsessegfogamat es jovo heten kell mennem kiidegeltetni egyet es ezzel az ugy lezarva, azt hittem tobb rossz fogam van.
Ugy orulok hogy szepen haladunk es ha holnap megjon akkor egy lepessel elorebb leszek.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica felrakom a linket mindjárt .... neked szurkolok nagyon :)
kokusz

kokusz

Kokusz, miert vagy elszontyolodva hisz ott is volt akcio, ugyanolyan eselyes vagy csak egy par nappal kesobb derul ki, semmi baj!!! :D En is nagyon drukkolok Erted!!!!!!!!!!

En ebben bizom: Ha csak egy tizedfokkal lejjebb viszem a 18. napi erteket akkor atrakja a pe-met es akkor ez a leeses meg akar beagyazodas is lehetne. Ez az utolso remenyem. :cry:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hogy ti milyen édik vagytok (Kókusz és Tonti)! :D

Szerintem se keseredjetek neki, nagyon is van esély nektek a babára! Most picit én is megnyugodtam, vagy inkább belenyugodtam. Sétálni voltunk Szilimmel+egy új játszót felfedeztünk, és kicsit lefoglaltam magamat, meg a séta engem mindig megnyugtat. Most akár elaludni is képes lennék, annyira elpilledtem. Bezzeg Szili most is lent játszik az udvaron! Ő nem fárad el!

Tonti, hát rendesen elfelejtettem este a fogdolgot megkérdezni, aztán reggel meg ugye... :oops: Szóval jó, hogy nem volt semmi. Ezekszerint röntgen sem, ugye?

Puszi
Vendég

Athiz nem volt rontgen. Nezz at a masik topikba! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok! :wink:
Nem tudok visszaolvasni és nem tudom, hogy van-e jó hír valakinél.
(Elutaztam, ill. rosszalkodik a net...)

Kriszti!
Vigyázz magatokra! :)
Angel! :wink:
Neked folyamatosan hatalmas drukk!

És persze mindenkinek!
zsazsóka73

Tonti, de jó, nagyon örülök! Akkor majd amott is levelezünk! :wink:

Zsazsó :D
Vendég

Móni!

Na most már én is kiváncsi vagyok erre a ciklusodra. Nagyon.

Anyapoc!
Szuper a honlap, a keresztszemeseidet meg csak bámulom. :shock:

Kriszta!
Jobbulást. Én is bevírusozódtam.

Athiz!
36,8 még nem a világvége, bár az is igaz, hogy lehetne magasab is. Azért várjunk holnapig.

Angyal!

Drukk! :D

Nekem nov eleje inszem. De azért hőmérőzgetek. :?
Vendég

Athi
Majd holnap felmegy! :D Én tudom!

Moni
Akkor menj már el UH-ra a héten,ha nem akarsz tesztelni! :D Várjuk a híreket!

Tontica
Hú a fogorvos miatt nem irigyellek! :x Nekem is kellene menni! :?
Sztem a repülegy árát orvosi igazolás ellenében visszatérítik!
A görbéd tök jó,és várjuk ,mi fog történni!

Kokusz
Sztem a reggeli hideg csinálta a hőesést nálatok! :D

zsóka
Sajnálom,hogy nem működik rendesen a netetek!Volt már inszem?

Junko
Gyógyulj meg hamar!
Nekem a septofort sokat segített.Már jobb!
Hőgörbét láthatnánk?

Anyapoc,Takido ,Bali ,Angyal merre van ?????????????????

KépKép

KépKép
okr

Junko! :wink:
November eleje inszem?
Ez szuper! Drukk!!

Kriszti! :)
Nem volt még inszem. Most szedem a Closty-t és holnap megyek Uh-ra. Elvileg ebben a ciklusban meglesz az inszem.
Reménykedem , meg félek is....
zsazsóka73

Lanyok, nagyon ki vagyok bukva, na most aztan tenyleg nagyon rosszul vagyok,itt ulok es vedelem a kremlikort meg bagozok, utoljara akkor voltam ennyire kibukva amikor jo 6 eve elhagyott a baratom. :roll: :cry:
Az a hulye srac is akivel dolgoztam telefonalt hogy ma nem erzi jol magat es nem mentunk dolgozni ehelyett itthon gubbadok egyedul es torom a fejem hogy most mar mi a fenenek nem jon meg???????
Nem birom en mar ezt a bizonytalansagot, valami legyen mar!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, privi ment! Egyébként a krémlikőrt mértékkel, na de a bagót nem pártolom! Különben is, mi van, ha babát vársz?? :evil:

Junko, Okr nagyon köszönöm a törődést!

Okr, a jó Isten szóljon belőled! Most délután már felment a hőm megint, 37.3-ra, sőt, később 37.5 is volt. Persze tudom, a reggeli hő számít, de annyira szeretném, ha most végre sikerülne! :roll:
Vendég

Tontica!

Az csak egy dolog, hogy be vagyunk kattanva, ahogy írtad, de azért ejnye a cigiért!
bettike
Eger

Senki sem cigizik??? :roll: De furi! Ne aggodjatok, szerintem az az egy szal cigi nem oszt nem szoroz. En azt az elvet vallom hogy cigi, alkohol johet csak kis mennyisegben es csak nehanapjan.
Ja, persze ha nincs baba!
Amugy mar jobban vagyok, a kremlikornek koszonhetoen. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, cuuuuuppppp! Alapítsunk alkeszok klubját! :lol:
Ez persze csak vicc volt! :shock:
Vendég

Ja, Tonti, azért le ne ess a székről! :lol: :twisted:
Vendég

Tonti,
1 szál cigi nem a világvége. Én is ittam ma krémlikőrt! :wink: Kellett a cefet sok ablakpuceva közben. :D Ha ki vagyok bukva én is dohányzom (de szigorúan csak akkor!), aki sosem bagózott az ezt nem értheti... :roll:
Vendég

Athiz Te mindig meg tudsz nevettetni, le ne essek a szekrol? :lol: Hat amikor ezt elolvastam majdnem lezugtam. :lol:
Afonya ablakpuceva? :lol: Hat igen, akkor mi meg megalakitjuk a bagosok klubjat, meg amugy alkoholista, bagos, turelmetlen, hisztis csajok klubbjat. :lol:
Hazajott az uram megvigasztalni es sikerult Neki! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Hát igen, én mindig jó kislány voltam, amíg össze nem kerültem a párommal, de szerencsére ő sem bagzik, habár ő kipróbálta. De a sörről nem tud lemondani. :roll: Viszont én sosem próbáltam, mert elég füstöt kaptam az orrom alá a szüleimtől+tesómtól amikor gyerkőc voltam, lehet, hogy ezért is utáltam meg! :D

Tonti, örülök, hogy megnevettettelek. A párod gondolom másképpen vígasztalt! :lol:
Vendég

Athiz ne legyel ilyen kis kivancsi! :lol: Ugy jott haza hogy mi van lement a hod akkor most lehet vagy nem? :lol: De nem tortent am semmi (meg) :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Nem is voltam kíváncsi (annyira :lol: ), csak feltételezem, hogy nem nevettetéssel vígasztal az urad! Persze miért is ne, ha csiklandoz itt-ott. :shock: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?