Sziasztok!
Ne haragudjatok de most ilyen alnok, onzo modon csak magunkrol. Ma voltam dogzani
jo volt kicsit kimozdulni, a palmas sraccal tok jol elcseveresztunk es meg csak el sem faradtam, nem kell megszakadni ebben a munkaban az biztos.
Mindjart hazajonnek a fiuk akkor vacsi, furdes stb. szoval csak gyorsan.
Kaptunk levelet a rendorsegtol es februarig lezartak az ugyemet igy valamikor februar vagy marciusban megyek haza csak ami jo hir mert addig lehet probalkoznunk. Beszeltem a hites urammal es megtargyaltuk (nagy nehezen) hogy decemberben mar nekiallunk bar en nagyon ra akartam beszelni a MOST-ra
(turelemes lyany vagyok en) O lebeszelt rola mert szerinte a doki nem engedne meg hogy terhesen dolgozzak es most sajna kell a love. Szoval december es az mar csak egy honap!!!! Juheee!!!!!!!!
Ha fertynek hinni lehet 3-4 nap mulva megjon kivancsi vagyok!
OKriszti gyogyuljatok meg mindketten, hogy van Ada, megy bolcsibe azert?
Moni, hulet kapok azt hittem ma tesztelsz!
Kokusz lattam am a gorbedet a masikon es nagyon bizalomgerjeszto, barcsak az enyem is ilyen lenne!!! Bruhuhuhuhu!!!!!
Athiz: mar csak par nap!!!!!!!!!!!!!!!!!
es
Most egy olyan kerdes amire nem tudom tudja-e valaki a valaszt de azert folteszem, hatha!
Ha megvesszuk a repulojegyet elore es kozben teherbeesek es a doki ir egy igazolast hogy veszelyeztetett terhes vagyok es az elso 3 honapban nem utazhatok akkor visszaadjak a jegy arat? Szerintetek?