Sziasztok Kedves Lányok!
Ma egy kicsit sok volt a munkám, ezért nem értem rá netezni. De a sok munkát kárpótolta a reggel, ugyanis volt szerencsém babázással kezdeni a napot, és nem ám akármilyen kisbabával, hanem a mi kis topikos Kingánkkal.
Köszönöm szépen a Manó-dícséreteket. Apa épp tegnap keresztelte át Manócskát Gombócnak, ugyanis amikor meglátta az UH képet, azt mondta, hogy olyan édes kis Gombóc, és azóta Gombócnak szóllítja.
Bea!
Nagyon örülök, hogy a megfázást kiheverted. Gondolom, hogy a fáradtság természetes a 32. hétben. Nagyon vigyázz Ádikádra, és nem hajtsd túl magad se fizikailag sem pedig szellemileg. Most van abban a fejldődési szakaszban, amikor sok erődet elveszi és igényeli. Az álmatlanság is természetes dolog már ebben a stádiumban, ahogy ezt másoknál tapasztaltam. Kitartást, hamarosan a karjaidban tarthatod a kicsi fiadat.
Brill!
Sajnálom, hogy neked nem csináltak UH-t. Nekem sem a doki csinálta, hanem amikor nála jártam, mondta, hogy ha már úgyis megyek a laborba, akkor keressem meg a genetikus doktornőt, és beszéljük meg, hogy milyen genetikai vizsgálatokat szeretnék (mivel már betöltöttem a 35-öt). És hát ez a dokinő nézte meg, hogy mi van odabent, hogy tudjon írni egy izagolást, hogy jártam nála, és kitöltettek velem egy papírt, hogy nem kérem egyelőre az amniócentézist. Így találkozhattam a kis Manócskámmal. Utána felhívtam a dokit, és elmondtam neki, hogy bejelentkeztem az Istenhegyi Géndiagnosztikai klinikára a 12. hétre, ahol vérből néznek rendellenességet és nyakiredőt. Addig engem sem rendelt vissza, azt mondta, hogy a 12. hétre jelentkezzek be a rendelőjébe. Hát ennyi történt. Nem hinném, hogy el vagy hanyagolva. Úgy látom, hogy ez a doki nem parázik fölöslegesen. De persze, ha te kéred, hogy az előzményekre való tekintettel mehessél gyakrabban, akkor lehet, hogy nem lesz ellenére. Most elbizonytalanodtál vele kapcsolatban?
Marshall? Megvolt már a csülökvacsi?
Anikó!
Örülök, hogy minden rendben. Nagyon sokat jársz az eszemben. Vigyázz nagyon magadra.
Tina!
Köszönöm a védőnénis tanácsokat. Úgy látszik, hogy ő kivételt képez, mert mondta, hogy vigyek minden papírt, UH-t, hogy be tudja írni a kiskönyvecskébe. Még mindig sehol a mensi? Mikor tesztelsz legközelebb?
Bogárka!
Én nagyon drukkolok, hogy most már végre megjöjjön az az egyébként általában nem kívánatos mensi!!!
Jucmuc!
Akkor most nekilátunk talit szervezni. Majd ismét felteszek egy táblát, hogy csatlakozzon aki szeretne. Jó lenne már végre megismerni Téged is!! Ja, vannak ilyen hosszabb időt igénybevevő vizsgálatok. Ilyenkor a legnehezebb a várakozás. Én szívből kívánom, hogy ne kerüljön sor inszemre. Csodák, mint tudjuk, mindig vannak! De ha mégis inszem, akkor is legalább tartani fogtok valamerre.
Junko!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszak a párod eredményei. Brilléknél is ugyanez volt, és a sok vitamin, cink és maca vibe-nek köszönhetően, na meg a hitnek köszönhetően megfordultak a dolgok. A férjednek természetesen jár egy alapos kivizsgálás, vérkép, de az a gyanúm, hogy az általad leírtak alapján a túlhajszoltság és kimerültség lehet az ok. Néha lassítani kell a tempón. Én drukkolok nektek!!!
Anitta!
Készülődtök újabb inszemre, vagy most hol tart a dolog?
Ági!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Mi újság veled. Mostanában nem írtál magadról.
Pupy!
Hogy vagy drága? Túl vagy a csalódáson? Ez természetes, hiszen lehet, hogy a szervezeted még regenerálja magát. Ne aggódj, ti nagyon termékenyek vagytok, hamar jön az a baba. A karácsonyt már egy pocaklakóval fogjátok ünnepelni.
Zsúka!
Kacsa!
Hogy van a fejed? A rucik nagyon édesek. Ahhoz képest még elég jó áron vetted őket. Látom, semleges színeket válogatsz
Hangyi!
Köszönöm szépen a dicséretet. Magadról bővebben? Látom, közeledsz az ovulációhoz. Tessék mindent megtenni a siker érdekében. Hajrá, mennek a drukkok!
Nárcisz!
Mi a neve a krémnek, amit használsz? Helyes, ne hagyd abba. Lányoknak puszi és simi!
Évi77!
Megkaptad a válasz e-mail-t? Hamarosan hívom őket.
Lányok!
Sajnos van egy rossz hírem is. Cs.Heninek méhen kívüli ikerterhessége van, ezért meg fogják műteni. Szegény most nagyon el van keseredve és csalódott, ami teljesen érthető. Kérlek, gondoljatok rá, hogy minden rendben menjen nála, és hogy fel tudja dolgozni lelkileg ezt a szomorú dolgot. Nincs net-jük, ezért nem tud jönni, de biztos, hogy sokat segítünk neki ha lelkileg vele vagyunk.
Na mára ennyi (azaz ilyen sok) voltam!
Puszó és MINDENKINEK jó esti pihenést (vagy akinek aktuális, aktivitást) kívánok!!!