Na megjöttem
Apropó EMŐKE,múltkor csináltál valami töltött lángost vagy mit,kérdeztem is hogyan kell csak biztos elfelejtetted leírni,megtennéd hogy leírod ha lesz időd
Én sült csirkét csinálok,de azt hiszem feldarabolom mert úgy hamarabb megvan.
Holnap meg túrógombóc a rendelés.
SEDITH:ja már emlékszem hogy nem lehetett nálatok ezt kapni,de akkor próbáld ki a körömvirág kenőcsöt,nálunk ez itthoni szer,imádom,mindenre jó.
Vagy te is kezd többször sterilizálni a cumikát,mint SUDI.
Bár én már egy ideje nem sterilizálok,bár múltkor mindent kifőztem,forró vízben mosok el mindent,de olyan forróban hogy néha kiabálok is,a cumit is így szoktam
A keresztfiam járt úgy a minap hogy még mindig cumizik,(vagyis most van leszoktatóban)3 éves lesz és nagyon csúnya lett az álla,lehet hogy a cumitól,lehet hogy a bölcsiben kapott valamit,nem tudni,de folyamatosan cseréli neki a tesóm a cumit és gombás fertőzése lett az állán.
Gondolhatjátok,állandóan dugdosom a Lilike cumiját,mert folyton be akarja kapni,egyet be is kapott,de az már az ővé
CS-NÉ KATI:hát én mostanában mindig így járok hogy LiLike túl fárassza magát,nagyon sokat fent van napközben,bár délután szokott aludni,sokat játszunk meg beszélgetünk és egyik percben nevet,majd rájön hogy ő neki már aludni kéne és nagyon elkezd sírni.Így volt ez most az előbb is,ilyenkor tudom hogy készülünk aludni,de annyira sírt hogy csak patagzottak a könnyei
Tegnap este az még durvább volt,megint játszottunk,már kezdtem vetkőztetni a fürdéshez,jókat kacarászott,majd elfordította a fejét és nekiállt üvölteni,de úgy hogy abból állt a fürdés hogy betettem a kádba majd ki is vettem és vizesen bebugyoláltam és magamhoz fogtam hogy megnyugtatom mert már azt gondoltam levegőt sem vesz,mert már hangja sem volt a sírástól,majd le is pisilte végig a ruhámat
,ez tartott egy 15 percig majd megnyugodott de úgy hogy letettem az ágyra és beszéltem neki egyfolytában majd kinyitotta a szemét,meglátott és szipogva mosolygott egyet és kapott teát is és elszenderedett a karomban
A másik sztorim,készültünk a városba ma,megint jókedvű volt,nekiálltam öltöztetni és próbáltam elterelni a figyelmét,mert öltözni nem szeret.
Elkészültünk majd a babakocsiba betettem és már üvöltött is,megint úgy mint tegnap este
Leértem vele a lépcsőházba,kitoltam és fel kellett vennem és egy darabig a ház előtt ácsorogtunk hogy megnyugodjon majd beletettem a kocsiba,de megint elkezdte és ezt csinálta kb 4-szer,majd mire kifáradt megint beletettem megint elkezdte de gyorsan toltam a kocsit így abbahagyta és elaludt.
Kész rémálom nekünk az elindulás,arról nem is beszélve hogy majdnem befagyott a seggem,olyan hideg volt
így vacogott a fogam
Már a nyaki fájdalmam a hátam közepéig leér,de szerencsére megtaláltam a krémet,mindjárt be is kenem magam.
Nagyon jók a képek SEDITH,te jó ég mi lesz velem ha a Lilike is elkezdi a rosszaságot
Már olyan aranyosan nézegeti a kezét.
Na megyek mert nem lesz sült csirke mindjárt