Sziasztok!
Tegnap sajnos nem tudtam jönni,mert elég későn értünk haza és még sütöttem főztem.
Csibe!
Tiszta szívből gratulálok és sok-sok tejcit kívánok!! Gáborka Isten hozott a való Világban és gyönyörű hosszú életet kívánok Neked! Köszönjük szépen a képeket, gyönyörű szép Gáborka!
Timi!
Sajnálom,h. Kristóf még mindig beteg picit. Remélem azért hamarosan meggyógyul. Egyenlőre nem tudom,h megtudnám-e csináltatni a hormontükröt. Legutóbb mikor voltam a dokimnál azt mondta,h. szerinte egészséges vagyok, próbálkozzunk nyugodtan. A héten akarok venni barátcserje kivonatot, vagyis kapszulát, ez serkenti a progeszteron termelést, és meglátjuk. Ha nem jön be akkor elmegyek a dokimhoz. De én azért hiszek erősen a gyógynövények hatásában.
Annácska!
Igen láttam régen a popsid, Te mutattad meg, és látványos volt a kezelés. Örülök,h. most is megszépültél, de ezt szerintem leginkább Apa értékeli! Én is a progi hiányra tudok gondolni, mert egyrészt hamarabb jött meg 2 nappal, és volt barnázásom is, na meghát hiába voltunk együtt jókor… igen a kórház maradt, viszont váltottam dokit.
Kacsa!
Köszönöm a jótanácsokat! Igen szerintem ez progihiány. Még sose volt ilyen barnázásom előtte, viszont PÉ-m 1000%,h. volt,mert nagyon fájt, csináltam tesztet is és ráadásul a hőm is jelezte. Kipróbálom a barátcserjét aztán meglátom.. ezen a táp dolgon jót nevettem.
Nárcisz!
Sajnos a munka nem rajtam múlik, ha rajtam múlna már rég betegállományba lennék itthon pocakosan.Lassan elkezdjük a keresgélést. Gyönyörű a pocid, és gratulálok a csajok súlyához. Már nagyon várom róluk a videót. És ha esetleg lesz valami ötleted a filmmel kapcsolatban azt is szívesen veszem.
Anita!
Nagyon szorítok Neked! Nekem sajnos már holnap a 3. cn lesz. Félek,h. progi hiányom van, megpróbálom ezt helyrehozni, de azért jövő hétvégén már mi is újra próbálkozunk!
Kanci!
Gratulálok az első NST-hez és várunk hétvégén addig is vigyázz magadra és Buborékra!
Évi!
Örülök,h. megjöttél és,h. jól és eredményesen telt a nyaralásotok! Gyönyörű már Dóri és látom a kis huncutságot amiről beszélsz!
Jucmuc!
De aranyos vagy,h. összeszámoltad hányótoknak írtam. Bizony én is nagyon várom már a talit! Sajnos megjött, ma nagyon fájt a hasam is, de nagyon remélem,h a novemberi talira már nem egyedül megyek!
Juca!
Megfogadom a tanácsodat és amint elmúlt a mensim elmegyek a dokimhoz és megkérdezem,h. mi ezekről a véleménye. De lehet,h. addig fel is fogom hívni. Örülök,h. jól telt az osztálykirándulás!
Panka!
Köszönöm a drukkokat, de sajnos megjött. Azért ezeket a drukkokat elrakom a következő hónapra, remélem meglepem magam a 25. szülinapomra egy zebrás tesztel. Nem tudom sajnos,h. mikor megyünk haza, elég sokat kell dolgozni így a hétvégéket aktív pihenéssel töltjük és bár jó otthon lenni, mi eléggé lefáradunk ha hazamegyünk! Hajhullással hogy állsz?
Tina!
nagyon köszönöm a drukkokat, elraktároztam és viszont küldöm Neked is!
Anikó!
Hogy telt a pihenés? Gratulálok, már a 10. héten jártok! Hihetetlen de repül az idő! A holnapi táblában kijavítanál: 3. cn.
Heni!
Szorítok nagyon! Mi volt az UH-n??????
Junko!
Remélem meggyógyulsz hamarosan! Nem szoktad mérni a hődet? Akkor most neked azért szorítok,h. megjöjjön Piros és kezdődhessen az inszem!
Angie!
Semmi baj nincs azzal,h. álmos vagy, ez csaj azt jelzi,h. bent minden rendben. Tegnap sok volt a munka, későn értünk haza, na meg eléggé magam alatt voltam a mensi miatt. Megkaptad az sms-em?
Nomi!
persze,h. gondoltam rád,h. is felejthetnélek el. Akkor nagyon szorítok,h. megjöjjön a mensid!
Éva!
Örülök,h. jól vagytok és ha időd engedi dobnál pár képet Virágról?
Jó éjt szép álmokat!!!!!