Ááá, nem lopta ám, én magam ugráltam vele, mert megtaláltam, és úgy örülök, hogy más is örül neki
Most lesz a fiaink szülinapja (Ancsáé egy egész évvel idősebb, de napra pontosan születtek
) Miksa most odavan ezért a Thomasért, úgyhogy kapva kaptam az alkalmon. Igazából az ára sem vészes, mert egy legó vagy egy playmobil szerintem jóval drágább. Mi egy 6 ezres meg egy 7 ezres szettet vettünk neki. És bővíthető.
Ancsa! Lehet, hogy nem szerdán ünneplünk ám, mer az uram éjszakás lesz, és délután szuri (harmadik faluban), aztán mire hazaérünk, ő meg már nem lesz itthon, annak nem nagyon van értelme. A gyereknek szerintem majdnem mindegy, de nekem nem, nekem fáj miatta a szívem kicsit. Én ilyen ünneplős vagyok, méghozzá pontosan akkor, és úgy, ahogy elterveztem meg illik
14.50-kor született egyébként, és a te fiad?
Gyorsan még elmondom azt egy mondatban, hogy jövő keddtől kezdjük az ovit
Igazából meg kellett kérnem az óvónőt, mert Miksa bár már szobatiszta nappal (egész nap és a délutáni alvás alatt is pelus nélkül), a kaksihoz pelust kér, és ezt teljesen rendjén valónak tartja. Én már nem annyira, de nem nagyon lehet mit tenni. Csak ezt az ovik nem szeretik. De úgyis félnapos lenne először, az csak pár óra, úgyhogy elkezdjük a beszoktatást, hátha gellert kap a többi gyerek láttán
Kellene már neki, szétszekál itthon néha, komolyan... Aranyos, okos, jó fej, de köllenének neki pajtások...