Új privát üzeneted érkezett!

Na reklam van!

Eniko!
Igen meglehet rendelni!En sem tudtam Sziromtol loptam az otletet! :oops: :oops:
Az egyik ami a kepen van link a masik meg a www.modell.hu!

Zoldd!
Hogy vagy???Ide mar besem jossz? :(

Kép
Kép
ancsa81

Ááá, nem lopta ám, én magam ugráltam vele, mert megtaláltam, és úgy örülök, hogy más is örül neki :) Most lesz a fiaink szülinapja (Ancsáé egy egész évvel idősebb, de napra pontosan születtek :lol: ) Miksa most odavan ezért a Thomasért, úgyhogy kapva kaptam az alkalmon. Igazából az ára sem vészes, mert egy legó vagy egy playmobil szerintem jóval drágább. Mi egy 6 ezres meg egy 7 ezres szettet vettünk neki. És bővíthető.

Ancsa! Lehet, hogy nem szerdán ünneplünk ám, mer az uram éjszakás lesz, és délután szuri (harmadik faluban), aztán mire hazaérünk, ő meg már nem lesz itthon, annak nem nagyon van értelme. A gyereknek szerintem majdnem mindegy, de nekem nem, nekem fáj miatta a szívem kicsit. Én ilyen ünneplős vagyok, méghozzá pontosan akkor, és úgy, ahogy elterveztem meg illik :wink: :oops: 14.50-kor született egyébként, és a te fiad? :wink:

Gyorsan még elmondom azt egy mondatban, hogy jövő keddtől kezdjük az ovit :lol: Igazából meg kellett kérnem az óvónőt, mert Miksa bár már szobatiszta nappal (egész nap és a délutáni alvás alatt is pelus nélkül), a kaksihoz pelust kér, és ezt teljesen rendjén valónak tartja. Én már nem annyira, de nem nagyon lehet mit tenni. Csak ezt az ovik nem szeretik. De úgyis félnapos lenne először, az csak pár óra, úgyhogy elkezdjük a beszoktatást, hátha gellert kap a többi gyerek láttán :wink: Kellene már neki, szétszekál itthon néha, komolyan... Aranyos, okos, jó fej, de köllenének neki pajtások...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
En is ilyen vagyok! :wink: Marci 20.18-kor szuletett ugy hogy a tuzijetekot akkor izzitjuk be! :D
Ilyen alaku lesz a tortaja is!Legalabb is bizom benne hogy jol fogjak megcsinalni! :?
Neki tenyleg mindegy lesz hogy szerda vagy csutortok...!Hatha jol fogja viselni a szurit es meg idoben is vegeztek,akkor egy gyors unneplesre meg biztos lesz ido!
Drukkolok hogy jol sikeruljon a beszoktatas!!
Mi meg csak most januarban lettunk szobatisztak! :oops: Nem kapkodta el,de en meg nem is eroltettem!Ugy vagyok vele hogy felkell nonie a feladathoz!O akkor erte el ezt a szintet!Az ovit is ezert kezdtuk el csak iden!Tavaly ilyenkor meg kis felenk vissza huzodo volt!Nem sikerult volna ilyen jol a beszoktatas! :D

Igy estere mindig megered a nyelvem,BOCSANAT!! :oops:
El is koszonok mara!
Jo ejszakat mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt Csajok!

Bocsi, hogy eltűntem, de tegnap későn értem haza, és olvasás közben majd leestem a székről. Nem szeretem a hétfőt :cry:

...de ma kedd!

Revidiálva korábbi fenntartásaimat, és tovább okosodva a témában tegnap beadattam első Gynevac bökimet. Hátha...!

Izgulok ám mindenkiért!

Ildi! Nektek különösen örülök. Hatalmas pusszantás!!!!!!!!!!!!!!!!

...talán ma este aktívabb leszek

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!!!!!

Ildi, GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon örülök, hogy összejött, remélem nyitod a sort és elindul a babaeső ebben a hónapban is.

Athiz, a zöld vonal 100%, hogy beágyazódást jelent és nekem is mensisen fajt a hasam már kb.5 nappal a mensi megjövetele előtt, így lett gyanus :D :D .

Pusszancs nektek.

Most megyek a védőnénihez :) .

Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt lányok!
És ismét gratula Ildinek :)

Íme a mai görbe!
Jaaa és reggel fél 6-kor láttam egy hulló csillagot :) ez ugyebár csak jót jelenthet!

Kép
sonjus

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Már múlt hét óta akarom írni Sziromnak, Ancsának és Athiznak, hogy a Thomas-os dolgok kaphatóak a Metroban is. Nekünk mesekönyvben van meg, egy sorozat, iylen vékony füzetecske, de amikor martin kisebb volt, 4-5 éves akkor állandóan ezt kellett olvasnom! Már majdnem kivülről tudtam. ha ezt tudná, hogy most megy a Minimaxon, még a vén 10 éves fejével is megnézné, de nincs Minimaxunk.

Mai helyzetállásom:
Kép

Bildi!
Így már más. Lehet, hogy dpo szerint előbbre járok nálad, de egyébként nem, mert nekem ma 28. cn, és UH szerint 16. dpo. Tesztet ne kérdezzétek, nem tudom mikor fogok. Sokszor eszembe jut, hogy kellene csinálni egyet, de mivel volt 17 dpo-m is, és utána megjött, sőt volt 32 napos ciklusom is, ezért nem merek.

moni

Hahó!

Szépek nagyon, és az enyém is megint fölfelé indult :wink:

Móni! Én is azon eszelek, hogy a leghosszabb dpo-m utáni napon kéne tesztelni (ha persze eljutok egyáltalán odáig), mert nem akarok több negatív tesztet látni. 15 volt a leghosszabb, szóval a 16.-on. Igazán megértelek. Ami miatt piszkálunk, hogy szeretnénk már pozitívnak látni a tiédet is és másét is persze :wink:

Thomast köszi, azért nem tűnt fel valszeg, mert nem járunk a Metróba, csak nagyon ritkán. És milyen a nyelvezete a füzeteknek? Rendesen meg van írva?
Én a kisvakondokat tudom kívülrő, nem beszélve a gyerekről, aki még nálam is jobban...

Sonjus! Szép :D

Teszem a görbém és szaladunk zenebölcsibe!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!

Nálunk a Clifford a menő, mostanában, meg is vettem 2 Cliffordos mesekönyvet (eredeti Minimaxos kiadást) 990- ftért és egy rakás .... az! Szal ha Clifford rajongó a gyereketek akkor ilyen könyvet nem kell venni! Igénytelenül van megrajzolva és a szövegvilág is elég vérszegény.

A Bogi a Babart szereti nagyon. Múltkor mondta miért nincs egy olyan mesecsatorna, ahol egész nap csak a Teletubbie, Babar, Micimackó és a Clifford megy :lol: :lol:

Moni: Te nem tesztelsz?????????? :wink: Neked hány évesek a gyerekeid????

Szirom: Drukk az ovizáshoz! Sztem ebben a korban már igénylik a csemeték a gyerektársaságot! :wink: És neked is lesz néhány szabad órád délelőttönként :lol: Ami azért nem hátrány :wink:

Ancsi: Köszi az infókat!! :) Ez a makettes oldal nagyon fiús :lol: Maradunk a lányos cuccoknál :lol.

9:30-ra viszem a csajokat a dokihoz. Elég ramatyul voltak éjszaka :cry:
Hja tegnap a bölcsiben összesen 5 azaz öt gyerek volt, a többi mind beteg! Tegnap kezdték el a távfűtést a panelekben, nem csodálkozok h ennyi beteg gyerek van. Iszonyat hideg volt napokig :shock:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Köszi a vonatos tippeket először is. Talán karácsonyra aktuális lesz. Nem mintha csak úgy, nem kapna ajit Szili. :D

Móni, ha te úgy érzed, hogy biztosabb, ha még nem tesztelsz, oké, végülis rajtad múlik, majd meglátjuk. Remélem, hogy jól gondolom, és + lesz, főleg, hogy azt mondtad, ez a ciklus más, mint szokott lenni.

Szirom, Sonjus, nagyon jók a görbék, így tovább!¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Melcsi, ari vagy!

Az az igazság, hogy éjjel alig aludtam, mert átmentem a babához, amikor felsírt, de ott nem bírtam elaludni. Aztán visszalopóztam apucihoz, hátha, de Ő meg olyan élesen horkolt a fülembe, hogy képtelen voltam visszaaludni. Aztán Szili újra felnyafizott, akkor gondoltam, na vissza a kölökhöz. Lehet, hogy a sok küzdéstől, de annyira megizzadtam, és borzalmasan fáztam, hogy utána meg attól aludtam nehezen. Végül 6.30-kor ,amikor a párom ment dolizni felébredtem. Akkor mértem, kb. 2 órával korábban, mint szoktam. A hasam fáj rendesen, a fejem is sajna, mint mensi előtt, habár ilyen éjszaka után nem is csoda azért!
További mese és kommentár nélkül a hőgörbém:

Kép

Pusz

U.i.: nagyot néztem, amikor megláttam a hőmérő higanyszálát, hogy hol áll, ezért 2 órával később is mértem, 37.4 C fok. :shock:
Vendég

Sziasztok!
Moni, Szirom es Athiz -a gorbeitek pazarak, legalabb 3-4 tizeddel a vonal folott (en azt vallom, hogy annyi azert kell a babahoz), sot!!!

Az enyem bezzeg alacsonyan repul, sztem ma fog megjonni,33.-ik nap, ahogy szokas...derekam, egyebek fajnak...azert tuntem el egy idore, mert nagyon rossz a kedvem emiatt, de latom nem kerestetek, azert en akkor is felrakom a gorbemet :wink: :
Kép
a hasmeneses magas hoket kivettem belole, ugysem voltak realisak...
vakond
vakond

Mindenkinek koszi a gratut, most 8 honapig meg nagyon szurkoljatok lanyok, mert csak most fogok igazan parazni! :oops:

vakond:
Szerintem nem olyan rossz ez a gorbe, nagyon egyenletes a hormonszinted, ha a hasmeneseketleszamitjuk. Szerintem klassz! EN ismensinek ereztem meg egnap is a terhesseget, az erzes neha csaloka.

Athiz:
Azt az ugrast! Nem semmi! Nagyon szurkolok, mindjart itt a pentek! Remelem holnap jobban alszol mar!

Moni:
Tuti terhes vagy szerintem es nagyon orulok neki, hogy egyutt babasodunk majd. :lol: En teszteltem volna ma, de sajna a teszt hibas volt, meg a kontroll csik sem jelent meg rajta. Holnap majd masikkal is beprobalkozom.

ceniko:
Javulast a gyerkocoknek! En mar szerencsee kilabaltam a nathabol, de elegge hideg volt tenyleg legalabb az ovikban lehetne futeni korabban. :shock:

szirom:
Hu de felment az a gorbe! 37,1 ez mar magassag!

sonjus:
Imadom a hullocsillagokat.

A ket kis unnepeltnek meg boldog szulinapot!

Kepzeljetek ma reggel elfelejtettem homerozni! :oops:

baratodildi

Megjöttünk a pszichológustól, nem is kell többet mennünk, nagyon nagyon kellemesen csalódtam a nőben, nagyon rendes volt, azt mondta ha osztályozni kéne mindkettőnknek ötöst adna! Volt házi feladatunk is, 6 problémás szitu volt leírva (pl fiam láthatóan ittasan jön haza, vagy Zsuzsika lányom elcsórta a tanárnéni tollát) és le kellett írnunk mit tennénk, éreznénk meg gondolnánk. Ezzel is nagyon meg volt elégedve! Vinni kellett fényképeket is, dícsérte Enikőt milyen szép, és hogy mennyire látszik hogy szeretjük és boldogok vagyunk együtt. Azt mondta mindent elkövet hogy Enikőnek testvére legyen, megírja a jellemzést. Sőt megkért hogy ha kapunk majd babát és arra járunk ugorjunk be megmutatni!!! :D Nagyon kellemesen csalódtam! Már csak a környezettanulmánytól félek, azt sajnos a Tegyeszes banya csinálja akivel először találkoztunk és mindent elkövetett hogy lebeszéljen minket! :evil:
Vendég

Áfi:
Ezek nagyon nagyon jo hirek! Nem fog lebeszelni Titeket az tuti es ha eljon hozzatok latni fogja, hogy Ti nagy csaladra vagytok. Lehet mar tudni az mikor lesz?

baratodildi

Sziasztok!

Bildi gratulálok és nagyon örülök nektek :)

A görbék nagyon szépek, szurkolok mindenkinek!
Tegnap este én is néztem a Frei dossziét, hát érdekes volt.

Nálam a helyzet a következő ...

Kép
kokusz

Ildi,
lehet. 25-én jön a nő. Elötte 3 nap suvickolás, de nagyon aggódom mert a házunk egy öreg parasztház és még nem jutott mindenre időnk meg pénzünk felújítani, így pl hajópadló van... persze kifestettünk, a fürdőt is felújítottuk, de a bútorok is öregek, a házzal együtt vettük őket, nekünk sajátunk 1 ágy meg 1 komód volt összesen. Szóval az ilyenektől félek, de nem hiszem hogy egy babát érdekelné hogy öreg-e a szekrény vagy hajópadló van-e vagy parketta. Csak a nőnek már elsőre se voltunk szimpatikusak, mert ugye túl fiatalok vagyunk meg különben is egy már van és még odáig is merészkedett hogy bűntudatot próbált bennünk kelteni hogy a gyermektelenek elől vesszük el a babát... szóval félek hogy beleköt a házba :( :(
Vendég

Ildi, köszi. Tényleg, már csak 3 nap, és péntek. Ha péntekig kibírom, és persze nem jön mensi, akkor szombatra terveztem a tesztet. Csak az még messzebb van! :roll:

Vakond, én hiányoltalak, de gondoltam, hogy most rossz passzban vagy, és ilyenkor bármit is ír az ember, nem úgy reagálsz. Nagyon örülök, hogy itt vagy, és szerintem nagyon is topon van a görbéd! Legalább te már a 14. DPO-nál tartasz. Nem tesztelsz?
Vendég

Afonya,
nahat sztem a butor edesmindegy, es a tegyeszes mamanak is mindegy kellene legyen!!! nyugodtan celozgass ra, ha belekot vmibe, hogy te ugy tudod a szeretetnel es biztonsagnal fontosabb nincs. drukkolok, remelem akkor is pozitivan fogsz csalodni.

Ildi,
Neked sztem meg nem is gratulaltam. Kellemes, problemamanetes 9 honapot kivanok!

Athiz,
azt el is felejtettem leirni, hogy szombaton teszteltem egy negativat, igaz, hogy esti pisibol, hirtelen elhatarozasbol, de akkor is. nekem ma kellene megjonnie, allandoan tesztet akarok venni, de meg tartom magam, mert tenyleg mensinek erzem es tenyleg nem tartom eleg magasnak...sztem reggelig megjon.
te viszont szarnyalsz, tean kivul mast nem csinaltal maskepp??? mert akkor neked a tea nagyon bejott! vagy a baba :lol:
vakond
vakond

Ildi, drukk a 8 hónaphoz ,hogy minden flottul menjen veletek!

Vakond, Gynevac szurit kaptam, elvileg most kéne hatnia. És nagyon megpróbáltam odafigyelni, hogy mikor lehet peteérés, mert eddig nem tudtam 100%-ra mondani, mikor is volt. Most tudom.
Nagyjából ennyi + ovukor szinte minden nap szex! :lol:
Vendég

Afonya,
nahat sztem a butor edesmindegy, es a tegyeszes mamanak is mindegy kellene legyen!!! nyugodtan celozgass ra, ha belekot vmibe, hogy te ugy tudod a szeretetnel es biztonsagnal fontosabb nincs. drukkolok, remelem akkor is pozitivan fogsz csalodni.

Ildi,
Neked sztem meg nem is gratulaltam. Kellemes, problemamanetes 9 honapot kivanok!

Athiz,
azt el is felejtettem leirni, hogy szombaton teszteltem egy negativat, igaz, hogy esti pisibol, hirtelen elhatarozasbol, de akkor is. nekem ma kellene megjonnie, allandoan tesztet akarok venni, de meg tartom magam, mert tenyleg mensinek erzem es tenyleg nem tartom eleg magasnak...sztem reggelig megjon.
te viszont szarnyalsz, tean kivul mast nem csinaltal maskepp??? mert akkor neked a tea nagyon bejott! vagy a baba :lol:
vakond
vakond

Vakond, akkor még várj pár napot, szerintem tesztelhetnél megint szombaton, ha addig nem mensizel, és miért is mensiznél? :D

Zöldi, örülök, hogy csatlakozol a Gynevacosok táborához. :wink:
Remélem, hogy használni fog!
Vendég

oooooh, bocsanat, nem tudom mit vacakol a babanet... :(
vakond

athiz,
hany szuri volt mar? nekunk csutortokon lesz a 3.-ik
vakond

Sziasztok!

Csak gyors!
Kaptam egy e-mailt es ratok gondoltam!
Pusziháború!

Annyit kell tenned, hogy elküldöd ezt a legjobb barátaidnak. Imádatra méltó,

úgyhogy add tovább. Ez egy kedves módja, hogy mosolygásra bírd = barátaidat.

MEG LETTÉL PUSSZANTVA!

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok,

Athiz, moni, Ceni, szirom, Sonjus, vakond nagyon jók a görgék. Most már nagyon várom a teszt eredményeket :wink:

Áfi, nagyon ügyesek voltatok a pszihodokinál... Puszi érte

mindekinek további nagyon jó napot

Purc

Kép

Kép
purc

Ancsa, köszi a babacsókot! Ari! :lol:

Purc, köszi, beszámolok, amint lesz valami hír, akár teszt ügyben, akár másban. :wink:

Vakond, nekem már megvolt az 5 szuri, 8 héttel ezelőtt kaptam az utsó adagot. Szándékomban áll ismétlőszurit beadatni, de lehet, hogy csak akkor, ha most sem lesz baba. Meglátom.
A Gynevacos topicba benéztél?
Vendég

Na, hello Mindenkinek!

Hát ennyi szuper görbe egy kupacban!!!! :lol: Szerintem alacsonyan szállnak a gólyák (tuti nem húzott el mindegyik délre).

Athiz, Moni, Vakond: iszonyúan esélyesek vagytok :lol:

Enikő, Sonjus, Szirom: szuperek a görbék!!!

Kokusz: a tied is egész jól alakul, ahhoz képest, hogy most volt laparod, szerintem példaértékű :wink:

Purc: remélem jól vagy

Ildi: vigyázz magadra

Áfi: gratulálok, hogy megint egy lépéssel tovább jutottatok!!!

Bocs, ha valaki kimaradt: annak is megy a drukk...
És íme az én drágám:

Kép

Na, megyek is tovább, mindjárt indulunk uram és harácsolómmal a doki bácsihoz.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, a te drágád se kutya! :lol:
Sok sikert a dokinál! Ugye beszámolsz? :wink:
Vendég

Hahó!

Lányok, sikerült már valakinek úgy a baba, hogy közben beteg lett? Napok óta veri a hőmérsékletem estefelé a 37-et (rendesen, hónaljban, azért is mértem, mert lázasnak éreztem magam), de eddig nem volt semmi bajom úgy egyébként. Most 37,5 és kapar a torkom :cry: Egye meg a fene :cry:

Most nem nagyon írok senkinek, csak Áfinak gratulálnék a szép haladáshoz :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!

Lányok, sikerült már valakinek úgy a baba, hogy közben beteg lett? Napok óta veri a hőmérsékletem estefelé a 37-et (rendesen, hónaljban, azért is mértem, mert lázasnak éreztem magam), de eddig nem volt semmi bajom úgy egyébként. Most 37,5 és kapar a torkom :cry: Egye meg a fene :cry:

Most nem nagyon írok senkinek, csak Áfinak gratulálnék a szép haladáshoz :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Múlt hónapban kezdtem hőmérőzni és végigfutottam a topicot. Nagyon sok jó tanácsot adtatok és én is próbálgattam elemezni a görbéket, aztán meglestem ti mit írtatok és elég soxor eltaláltam én is.

Viszont most abban szeretném a segítségeteket kérni, - mert amikor olvastam engem nem érintett - hogy pontosan mi azoknak a gyógyteáknak a neve amit félidőig, majd utána kell inni.

Köszönöm

Ui: majd felteszem a görbém, mert a sajátommal tuti nem fogok tudni mit kezdeni :D

Kép
Kép
robcsi03

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm mindenkinek!!!
Sziromka,
gyógyulj meg! Tudod mi is betegek voltunk, mostanában lettünk jobban, de akárkivel beszélek vagy olvasom mindenki betegeskedik. :( Úgy tűnik valami járványféle van, vagy csak ilyen időszak. :( Meleg tea sok citrommal, én literszám vedeltem és nagyon jól esett!
Purci,
én is csókollak :D
Ancsa,
jópofa a csókos baba :lol:
Vakond,
köszi a tippet, bevetem!
Ildi,
nem az a fajta vagyok akit le lehet beszélni egy kisbabáról! :P

Egész délután ablakot pucoltam, de harmadával sem végeztem, nagy a ház és üvegveranda van a fene vigye el... 25.-éig minden szabadidőmet súrolással töltöm, de le is lesz tudva a tavaszi nagytakarítás még szezon elött azt hiszem!!! :lol:
Vendég

Csajok bnőmék nagyon gyúrnak babára, most vannak a 4. ciklusba és egyelőre nem jött össze :(

Kielemeznétek a görbéjét Ti szakik vagytok :lol: !!!
Most köztes vérzése volt, azért az a hiper sok M betű :( Amúgy 32-33 naposak a ciklusai!
Köszi előre is :)
Kép

ceniko
Szeged

Képzeljétek el, most kértem időpontot a nőgyógyászhoz. Nov 21-ére kaptam. :shock: Remélem, hogy azért csak ekkorra, mert iszonyatosan jó... És semmit nem értettem félre, hihi.... Na mindegy, majd kiderül.

De nem is baj a nov 21, ha ebben a hónapban összejönne a baba, pont jó az időpont az első UH-hoz. :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok

Na megjöttem a dokitól! Tök aranyos volt. Csinált hasi uh-ot, már 1 cm-s a kis szaros, három nap alatt, 2,5 mm nőtt az én drágám :), megint hallottam a kis szívhangját, hát ez leírhatatlan érzés volt! :)
Csinált a doki rákszűrést, meg megbeszéltük a vizelet-vér leleteket, minden tökéletes! Mondta, hogy max. 10 kg-ot hízhatok, mert én 82-ről indultam.....vérnyomást is mért, az 137/65 volt....úgyhogy mondta, hogy azért figyeljek magamra. Legközelebb nov. 14.én kell mennem a 12. hetes uh-ra......jaj már úgy várom!

Puszi

Kép
elizabeth25

Huuha ceniko, háát én nem vagyok nagy szaki, de 15 vagy 17. cn, de inkább 17. Ez a köztes vérzés ez mit jelent? Pecsételő, piros, barna, sok, kevés?? Mert ha piros és esetleg sok is, lehet dokihoz kéne menni, és elmondani. Bár ez csak az én véleményem... :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan bekukkantok, mert dög vagyok, meg éhes, szomjas és kicsi...

Szóval voltunk a dokinál, férjileg rendben vagyunk, hivatalosan is kimondatott, hogy a férjemnek lehet gyereke. (sp.szám: 112,5 mió)

Ebből az következik, hogy nálam van a bibi, ez kicsit elszomorít, de közben örvendezek, hogy a pasim rendben van.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉs jótanács az urológustól: 5 naponta kell összebújni, mert az a tökéletes. (Jó hogy utólag nem lehet bebizonyítani, hogy ezért nem jött össze a bébi 1 évig, mert akkor ideges lennék picit.)

Na, jó éjszakát Mindenkinek!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc: Volt dokinál, sok volt és élénk, és kapott Norculutot, 10 darabot kell beszednie! Túl vékonynak látta a méhnyálkahártyát és ezért.....
Amúgy még sose volt neki ilyen, szal ez most pech! :shock:

Lizi: Örülök, hogy jól vagytok :) Puszka a babának :wink: Híztál már?

ceniko
Szeged

Ceni: ezt nem értem, a barátnődnek azért volt ciklus közepén vérzése, mert Norcolutot kapott? Akkor szerintem Norcolut után abszolút új ciklus kezdődik...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én nem tudom mi a Norcolut, gondolom valamilyen hormon... :roll: Sajna én ebben tök sügér vagyok, de ez mindenesetre megnyugtató, hogy elment, huh Na igen nekem is ez lett volna a kérdésem, hogy ezen kívül mit mondott a doki, mármint ez hogyan befolyásolja a babásodást, vagy a ciklus szépen folytatódik tovább? vagy ez egy új ciklus :shock:

szeszo, 5 napontaaaaaaaaaaa :oops: Na jól van ám, miből vagyok én fából vagy mi a szösz..... hehe :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Bocs a sok hülye kérdésért, ma nem vagyok a topon :oops:

Purc

Kép

Kép
purc

Robcsi, üdv!

Amit én iszom az cickafarkfű és palástfű tea keveréke, 1-1 evőkanálnyit kell leforrázni, én kb. 4 dl vízzel csinálom, és reggel + este iszom egy bögrével.
Várjuk a hőgörbédet!

Purc, akkor hajrá az UH! :wink:

Eliza, örülök, hogy minden okés, biztos cuki a babód!

Ceni, ez nehéz eset, 17. napon biztosan volt valami, talán ovuláció, de nem mernék esküdni! :roll:

Szezso, szép ebihalmennyiség! Hát legalább ez tisztázódott! :wink:

Pusz
Vendég

Nemnem, a vérzés miatt elment a dokihoz, mert nagyon vérzett és a doki megvizsgálta majd Norculutot írt fel! Akkor most hogy elkezdte szedni új ciklusa kezdődött? Csak mert elvileg a Norculut befejezése után 5 nappal megjön és azután indul az új ciklus...
na mindegy ez most lehet nem volt túl jól időzétve felrakni a görbét elemzésre! Csak már nagyon kivan, amiért nem jött eddig össze a baba, és mindkettejüknél mindent rendben találtak! :? :roll: Na szal el van keseredve :( Gondoltam hátha ti tudtok valami okosságot mondani..... :oops:

ceniko
Szeged

ceniko,
nekem akkor irtak fel a norcolutot, mikor nem akart magatol megjonni, nem tudtak stimulalni sem, mert mensim sem volt. norcolut csinal mensit, azaz levalik a mehnyalkahartya, innentol pedig UJ CIKLUS van, merthogy az azzal indul, hogy a regi levalik, a ciklus pedig ugy epul fel, hogy vasagszik a nyalkahartya, ugye....de hogy verzesre norcolut???? :shock: ilyet meg eletemben nem hallottam. persze, lehet, hogy ez semmit sem jelent.
vakond
vakond

Na én mentem aludni, nagyon tartalmas napom volt :?
Jóéjt
Puszka

ceniko
Szeged

Vakond: Lehet h azért kapta hogy kitisztuljon a méhe, leválljon aminek még lekell, és "tiszta lapokkal" tudjon indulni az új cilkusa....
Amúgy azt is mondta a doki, hogy ha most megfogant volna a baba nem tudott volna beágyazódni a túl vékony méhnyálkahártya miatt. Mindenképpen elment volna a baba....... :(

Szal a sok és sűrű vérzés miatt elment dokihoz aki ezt írta fel neki. 10 napig kell szednie és azután elvileg 5 nap múlva megjön...és utána kezdődik az új ciklus.....
:?

ceniko
Szeged

Enikő, nem. Fogytam két kg-ot! :lol:

És ti hogy vagytok? Le se tojsz mostanában az msn-en! :(

Ildi, de bunkó vagyok basszus, nem is gratuláltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem jól vagytok!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

El vagyok havazva - ezért nem nagyon írok :cry: Minden este elolvasom a napi termést 2 topicban, aztán zuhanok az ágyba. Sebaj, jövő hét közepétől megint pihi!

Móni, Vakond ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

...meg mindenkinek ám, de most Nekik a lgjobban.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szirom!
NAGYON SOK BOLDOG SZULINAPOT MIKSANAK!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
A szurihoz meg ugyes legyen!

Moni!
Remelem ma is magas hovel jossz!!!Nagyon-nagyon szoritok!!!

Meg mindenkinek!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Amcsa, Szirom!

Boldog nagyranövést a Manóitoknak!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?