Új privát üzeneted érkezett!

nem jött meg piri, de olyan mintha akarna

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

lehet hogy a PÉ közeledik
olyankor villámlik a hasimban is

vvviki

A hosszú hétvégére még nem tervezek semmit.
Amíg ilyen ramaty vagyok, nem vágyom sehova.

Ha jobban leszek, van még egy adag üdülési csekkünk, amit Győr-Sopron környékén próbálunk majd ellőni, hogy átruccanhassunk Bécsbe egy kis bevásárlókörútra :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Ági,én most veszek könyveket holnap!!!!!!Doki után lesz idő,mert az Árkádban szoktunk parkolni és onnan metrózunk ki a Deákra,mert ott nehezebb parkolót találni....szóval lesz idő csavarogni is...úgy izgulunk,láthatjuk végre a kis maszatunkat!!!!!!!!!!!!!!!Én még nem hánytam....de ami késik....te mikor kezdted kb????Hányadik héten???

Kép Kép
meli1118

Ági,mi odamegyünk most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sopron,Fertőd,Szombathely,Bécs!!!!!!!!!!!!!!!!És mi is vásárolgatunk is!!!!!!!!!!!!!Milyen véletlenek vannak!!!!!!Tesómékkal megyünk 4-en...upsz bocsánat,5-en..... :lol:

Kép Kép
meli1118

Meli!
Gondolom már izgatott vagy a doki miatt :)
A mellfájás sajna tényleg elég kellemetlen,de nyugtasd magad azzal,hogy pár hét múlva elmúlik.A hasonfekvésről meg jobb ha kezde átszoktatni magad az oldalt fekvésre.

Muszkuru!
Mi finomakat főztél?És miket vásároltatok a családi bevásárlókörút alkalmával.Na és hol hagytad Apát?

Vvviki!
Mi az,hogy 5 napja múlt el?Bocs de a tickered miatt nem igazán értem :roll:

KépKép
takido

a tickeremet nem javítottam ki, ebben a hónapban késett a piri néhány napot

vvviki

Sziasztok!

Már vagyok, csak főzök is közben. A krumpli leves már kész a második pedig folyamatban.

Málna, jobban vagytok már? Ez a gy.orvos elég érzéketlen (finoman szólva) én is kiakadtam volna.

Candi, mikor jelentkezel?

Meli, Musz, nem férnék be a csomagtartóba? Szívesen mennék én is.

Takido, hogy vagytok?

Vvviki, csak türelem és sikerülni fog :wink:

Most megyek ebédelni, üdv Mamen
mamen

Mamen,nekünk kombi a kocsink :lol: :lol: de 3 napra megyünk,hozz magaddal elég rucit :lol:

Dóri,én is úgy látom,hogy még most átszokok az oldaltfekvésre,ráadásul a derekam is gyakran fáj :roll:

Ti jól vagytok?????Gerda baba nem fázik még????

Kép Kép
meli1118

Meli, nekem a "Gyermeket várunk - Terhes nők bibliája" van meg, az írója Dr. Rákóczi István, ő a tétényi úti kórház szülészetének a főorvosa, ott fogok szülni, ezért gondoltam nem árt, ha "Házi szerző" műveit olvasgatom.

Bírom a stílusát, minden szívást leírt, amilyen panaszod lehet a terhesség alatt, és mindenhol hozzáteszi, "de ez teljesen normális, aggodalomra nem ad okot". Aha, akkor nem aggódom, anélkül vagyok szarul. Így sokkal jobb :twisted:

A rosszullét ha jól emlékszem - mostanra úgy érzem, mintha egész életemben ilyen állapotban lézengtem volna, már nem is tudom, milyen az, ha nem vagyok rosszul.
Szóval kb az 5-6. héten kezdődött, miután megcsináltam a tesztet, volt egy hetem, boldog tünethiányban, csak a melleimet éreztem, aztán egy hét múlva jött a feketeleves.
De javarészt inkább émelygés, az első kiadós róka csak a 8. héten kapott el, de akkor elég meglepetésszerűen, és hiperszónikus sebességgel jött. Azóta nem volt hasonló roham, csak kisebbek.

Dóri, burgonyakrémlevest főztem, eredetileg sima krumplilevesnek indult, de aztán találtam levesgyöngyöt a szekrényben (krémlevesekhez isteni), így beleküldtem a fazékba a turmixfejet, és lett finom krémleveske, kis tejszínnel turbózva :D
Aztán babfőzelék készült, tejfölösen, babérlevéllel, mostanában rá vagyok kattanva a főzelékekre - de ezt csak magamnak, mert apa egyáltalán nincs rákattanva a főzelékekre :D
Készült husi is (a "hol a hús" kérdést megelőzendő), almás-hagymás pulykamellet csináltam rizzsel és zöldsalátával.
Desszert az nem volt, mert addigra meguntam a főzőcskézést :oops:

Amíg a boltokat ostromoltuk anyuékkal, délelőtt apa edzésen volt - néha talál hétvégén is alkalmat, most valahol Gazdagréten, délután meg halászlére voltunk hivatalosak egy volt kollégájához. De én sem a halat, sem azt a bandát nem szeretem, így kihagytam a bulit :?

A családi bevásárlás újabb kismama cuccokat eredményezett, vettem olyan spagettipántos felsőket, amiknek jó hosszú az alja, leér a csípőmig - mostanában olyan fázós lett a derekam, így a kismamagatyók visszahajtott derékrészére ráhúzom, éljen a (nagyon) réteges öltözködés.
Vettem még dolgozós kismamagatyót - abból sosem elég, meg egy olyan felsőt, aminek a hasrészén két babaláblenyomat van - cuki.Ja meg egy egyáltalán nem kismama pulcsit, de annyira gyönyörű volt, hogy nem tudtam ellenállni, majd húzogatom a hasamon... :shock:
Az öcsém és anyu is gazdagodott új cuccokkal, szóval abszolút eredményesek voltunk. :D

Mamen, hát persze, hogy beférsz a csomagtartóba, de nem akarsz inkább a hátsó ülésen utazni? Ott egy kicsit kényelmesebb :shock: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

elöntött a munka !!!

vvviki

Ági,tökjó kajákat főztél!!!!!!
Én indulok haza,anyu meghozta az árut,kipakoltuk,én elkezdtem a koszorúszalagokat megírni,de elég volt egyetlen gyenge slukk az aranytollból és máris öklendeztem,úgyhogy anyu hazazavart feküdni :lol: úgyhogy köszönök el,megyek haza kipucolkodni,hajat mosni.....aztán pihi...rámfér,ma sem keveset dolgoztam!!!!Puszilok mindenkit

Kép Kép
meli1118

nem vagyok jól

vvviki

Sziasztok!

Bár végigolvastam mindent, de most annyi időm van, hogy önző módon csak magunkról, írok :oops:
Szóval az uh.-on minden rendben volt, szépen növöget Bütyike, most pont 1 héttel nagyobb a méretei alapján mint a mensi alapján számolt idő. 400g-os KISHÖLGY.
Apa dagad a büszkeségtől :wink:

na puszi mindenkinek Gabi 19+5

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi
gratula a kiscsajhoz !!!!! :D :D :D :D

vvviki

Gabi, gratulálok a királylánykához :D

Most bossulja meg magát, hogy egész nap lógtam... :? :(
De reményeim szerint nem sokára csak elszabadulok :?

Musz

KépKép
muszkuru

Plutó!GRATULÁLOKa punikásodhoz!!
Muszkuru!A gizda babaruha az olyan,hogy nagyon édes valami!! :wink: Még nem láttam olyat,de rajta vagyok a keresésén!!Valami termósat akarok!!
Mindegy,hogy mennyibe kerül (ez esetben),csak ari legyen az a ruhácskája,amiben először jön haza!!
Ma jutott eszembe,hogy jövőhéten kezdem a 8.hónapot!!Csajok!!Nagyon-nagyon elment ez a pár hónap!Mindenki aki most lett terhes,használja ki ezt a pár hónapot!Mert majdnem eddig én sem hittem el,hogy milyen csodálatos érzés a terhesség!Minden bökkenőjével együtt!!
Meli!!Hogy vagy?
Málna!Sajnálom,hogy Máté ennyire beteges!! :x
És egyben büszke is vagyok Rád,hogy igy megtudtad fegyelmezni a kórházzal!!És a fejéhez kapott a kislegény!!Mostmár HIP-HOPP rendbe jön,meglátod!!
Dóri!Hol vagy?Olyan régen beszéltünk!!
Mókuskával mi van?Hol van? :roll:

Kép
bea27

Gabi!
Gratula a kislányhoz! :P Mi lesz a neve?

Bocsi, hogy csak ennyire jövök, de elég rosszul éreztem magam egész délután és most is émelygek. :? Megyek burkolok valamit.
Mamen
mamen

megyek aludni
jók legyetek !
vigyázzatok magatokra, a pocaklakókra és az ex-pocaklakókra !

vvviki

Sziasztok,

Plutó, gratulálok. :wink: Jól gondolom, szíved mélyén kislányt szerettél volna, ugye? Neve mi lesz? Bütyikécske, így kislányosan :lol: ??

Vvviki, menj el dokihoz, ha nem vagy jól!

Bea, így van, mindjárt itt a terhesség vége, élvezd ki minden pillanatát!! A többi kismama is tegye ugyanezt! Örüljetek, ha émelyegtek, csak bambino jelez, hogy szeret benneteket :lol:

Puszi, jó éjt

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Gabip
Gratulálok!!

Holnap teszek egy új táblát. :wink:

vvviki

lehet,hogy elkénemenni orvoshoz?!
Ex...?! :shock:

Muszkuru

A stahanovista.A kíváló dolgozó kitüntetésre hajtasz.Ne is tagadd!!!
Ja és látom Gundelitsa is lettél.Fullos... :wink:

Meli

Hmmm...Holnap délután mi is az Árkádba készültünk...A törpével....Hmmm

Bea

Tényleg hamar elszalad az a 9 hónap.Én már nem is emlékszem mindenre.Sajnos nem írtam naplót... :cry:
Máté már rendben van.Ma már újra a régi volt:ÖRDÖD :lol:

Megyek elteszem magam holnapra!puszi,Jó éjszakát

málna2162

Sziasztok!

Köszi a hiányolást :lol: Képben vagyok ám mert olvasok, csak az irásig nem jutottam el :? Dani nem sok időt hagy nekem :wink:

Málna
Hát jól kifogjátok ezeket a dokikat! Az ember esze megáll, h ilyenek megtörténhetnek 2006-ban! :twisted: :twisted: :twisted:

Bea
Hát neked már erősen elkezdődik a visszaszámlálás :lol: Most még gyorsabban fognak pörögni a napok, hetek! Pihenj amennyit csak tudsz mert hamarosan nem lesz rá időd :wink: :lol:

Meli, Musz
Mi is Fertőrákoson és környékén voltunk :lol: Ugy látszik ez a hely most sokakat vonz, más ismerősömék is oda készültek.

A multkor alig birtam apát rávenni, h menjünk el neki farmert venni. Jó szokás szerint egyszerre mentek neki tönkre és több reggel kapkodott, h mit vegyek fel :?: :?: :?: Ez kilyukadt, ennek rossz a zipzárja...Persze több napi könyörgésre szánta rá magát a vásárlásra, de a boltban nem mert kötözködni mikor mondtam, h 2-t fogunk venni ugyhogy próbálgasson szorgalmasan :wink: Amugy tök jól jártunk, 2400 ft-ot leengedett a nő :shock: Az elsőnél 500-at, aztán mikor rájött, h mégegyet akarunk venni egyből mondta, ha vigyék el, oda adom 5e-ért.. Itthon néztem, h 6900 lett volna.

Na megyek mert Dani közben szétrámolja a szobát és mivel tegnap takaritottam ma nem ezzel akarom eltölteni a napot---vár egy nagy kosár vasalni való :twisted: Jajj és még főznöm is kell, csak tudnám mit :roll:

Kép
Kép
mókuska

jó reggelt !

hogy vagytok ?

vvviki

Mókuska!
örülünk,hogy hallani rólad? A párommal szombat délelött mi is vásárolunk inget gatyeszt. Én nagyon utálok vásárolni.

Kis_plutó!
Gratulálok a kislányhoz.Hogy fogják hívni?

Bea!
Tényleg nagyon gyorsan megy az idő. A pocak meg csak nő nő, az energia meg fogy. Hiányozni fog nekem a pocak ha már nem lesz.

Málna!
Máté már gyógyul ez nagyon jó hír. Kiborító ez az egészségügy az biztos. Azt mondták ez csak rosszabb lesz a költségcsökkentések miatt.

VVViki!
Vigyázz magadra egyél sok gyümölcsöt pihenj sokat.

Mamen
Hogy vagytok? Émelygés?

Musz!
ne dolgozz túl sokat tudom fontos a munkahely én is azért maradok addig ameddig tudok, hogy legyen hova visszajönni. Képet kérünk rólatok.

Meli!
várjuk a dokis beszámolót.

Takido!
Hol vagytok?

Hoppá!
Hogy vagy? suli? Mikor kezdődik az őszi szünet?

Sziszi, Vikike, Zsizsik, Icus, nagyon rég jártatok erre :(

Kép
nika04

Jó reggelt!
Örülök,hogy mindenkivel minden a legnagyobb rendben!! :) A terhességről meg csak annyit,hogy nemértettem amikor az egyik barátnőm mondta,(pár hete),hogy úgy hiányzik neki,a rugkapálózása a babájának!Olyan jó volt az az idő!!Persze Ő már megzült,de mégis hiányzott neki!!Olyan furcsa!!!
Lehet,hogy nekem is fog hiányozni Ádika jelezgetése???!!!Ki tudja!!?
Málna!Én se vezetk naplót!!Csak a fontosabb dolgokat irom fel a naptáramba!

Kép
bea27

almát eszek és teát iszok, fincsi szendvicset falatozok !

vvviki

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak lusti voltam írni :oops: , mert egy kissé kifáradtam, álmos voltam, ugyanis itt voltak sógoromék Szegedről a két kislányukkal és hát a legkisebbik(1éves) nemigazán hagyott aludni senkit, hajnali 1/2 négytől sírt. Állítólag semmi baja nem volt, csak egyszerűen hiszti. Amikor jönnek mindig itt alszanak, mert messze van Szeged. Na mindegy kimerítő volt, de hozzá kell majd szoknom :roll: .

Mindenkinek örülök, hogy jól van, és várom már, hogy valaki megint pozitív teszttel jelentkezzen!!!

Most megyek vezetni, márcsak a forgalmi vizsga van hátra, egyszer már elkezdtem, de volt egy kis szünet, és most akarom befejezni, hogy mielött Levikém megszületik meg legyen a jogsim. Nagyon izgulok a hülye vizsga miatt, remélem jó fej lesz majd a vizsgabiztos. Tényleg Bea nem te mondtad, hogy te is el akarod kezdeni a vezetést? Vagy rosszul emlékszem?

Na megyek zuhanyozni aztán irány a forgalom, csak meglenne már!!! Majd még lehet, hogy jövök. Jut eszembe ma még kism.tornára is megyek. Sűrű nap lesz. Puszi mindenkinek!

Kép
vikike_

Sziasztok!

Gabi!
Gratulálok a kislánykátokhoz :D Krisztike nem volt szomorú,ha jól emlékszem ő kisfiút szeretett volna.

Mamen!
Remélem ma már jobban vagy.Köszönöm kérdésed,mi megvagyunk :D Bár épp tegnap olyan szarul lettem délután,mint még terhességem alatt soha.Kocsival mentünk kismamatornára,és hirtelen olyan rosszullét jött rám,hogy nem sok választott el az ájulástól+róka koma is nagyon közel somfordált.(Muszkuru,arról nem volt szó,hogy hozzám küldöd :roll: )Értetlenül állok a dolog felett.Egy tippem van,hogy Gerda úgy feküdt,hogy nyomta a gyomrom,vagy valami olyan szervem,amit nem kellett volna.

Muszkuru!
Nagyon finomakat főztél a hétvégén.És látom a bevásárló körút tényleg eredményesen zárult :D

Bea!
Én nem tűntem el,tegnap is itt voltam délelött,csak már nem esik jól sokat ülni a gép előtt.Ma egyébként nem tudtam belépni az MSN-re :cry: Délutánonként meg mindig van valami.Tegnap torna,ma doki,holnap torna+előadás szóval nem unatkozom.

Meli!
Hányra mész dokihoz?
Gerda baba remélhetőleg nem fázik,mert esténként befűtünk :)

Vvviki!
Már jobban vagy?

Vikike!
Mielőbbi sikeres vizsgát kívánok :D

Mókuska!
Jó,hogy jelentkeztél.Mond meg Daninak,hogy Anyát várják a topiktársak :) Kitaláltad már,hogy mit főzől?

Málna!
Örülök,hogy Máté ismét a régi :D Lehet,hogy az a mézes kifli segített :D

Hoppá!
Nem írtad,hogy milyen volt a hokimeccs :?:

Nika!
Én nem tüntem el :)

KépKép
takido

Vikike
remélem, a következők között leszek a pozitív teszteseknél

vvviki

vvviki, nagyon szorítok, hogy babás legyél tudom milyen érzés várni, várni és csak várni a pozitív tesztre, én még szakadó esőben is képes voltam elmenni vasárnap az ügyeletes gyógyszertárba tesztért, de sajnos negatív lett, aztán lefoglalt a vezetés tanulása és egyszercsak azon kaptam magam, hogy pozitív a teszt. Egyébként én is olyan voltam mint a Meli, csináltam négy tesztet amíg nem mentem dokihoz. Még mosolygott is az orvosom, hogy egy tesztnek nem hittem :D . Szóval próbálj lazítani, tudom nehéz , és biztos összejön. Drukkk!!!! Na most már tényleg indulok vezetni!

Kép
vikike_

Sziasztok!

Takido
Ilyen tüneteim nekem is voltak a terhesség vége felé, nagyon vigyázz! Nálam valószinüleg a vashiány/vérszegénység okozta, sajnos én nem tulajdonitottam neki kellő figyelmet, azt hittem szülés után minden ok lesz....Nem igy lett. Mivel irtad, h nálad is gond van a vassal, lehet, h csak ez okozta a rosszullétet. Nem érzed magad fáradékonyabbnak? Én ha sokat álltam-mentem olyan fáradtnak éreztem magam, h azt hittem menten elájulok. :(
Borsóleves és banános-csokidarabos muffin lesz az ebéd :wink:

Nika
Veled Mi van? Vizesedsz még?

Vikike
A lényeg, h ne stresszeld magad!!!

Vvvki
Mi 1 évet vártunk Lilire, igy megértelek, de légy türelmes és ne görcsölj mindig ezen :wink:

Kép
Kép
mókuska

Vikike
köszi a vigasztaló sorokat ! egy hete már én sem foglalkozok annyit a babakérdéssel, tanulok és dolgozok

vvviki

Mókuska
már nem görcsölök, lesz, ami lesz !

vvviki

Sziasztok,csak gyors bekukk!!!!!3-kor indulunk Pestre!!!!!!!!!!!!!

Nagyon izgulok,hogy mit mond a doki és hogy minden rendben lesz-e a kis manómmal,egyébkéntmha jól számolom ma vagyok 5+6 !!!!!!!!!!!!!!!!

Málna......talizunk??????????????????????Remélem összefutunk!!!!Fekete garbóban és barna bőrkabátban leszek......mostanában csak a meleg cuccokban érzem jól magam :shock: mindig fázom!!!!!!Majd én is figyellek téged és a kis huncutot!!!!!!!!!Megyünk könyvesboltba(elsősorban)veszek valami jó kis könyvet!!!!!

Mókuska,borsóleves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hmmm.....

Vikike,jó vezetést!!!!!!És legyél óvatos!!!

Gabi!!!!Gratula!!!!!!!Újabb kislány!!!!Van már eldöntve név??????Anyósod örült végre ennek a jó hírnek?????

Bea,gyere te is az Árkádba kisrucit venni Ádikának,hátha ütközünk :lol: :lol: Meggyógyultál már????

Dóri,sajnálom a rosszullétet!!!!Vigyázz magatokra!!!!

Azt mondta az uncsitesóm,hogy a doki sajna nem tud fotót adni,de ha viszünk vhs-t,akkor arra felveszi...este mozizunk!!!!!!!!!!!!!

Megyek,mert mindjárt megyek haza fürcsizni!!!!Puszillak benneteket

Kép Kép
meli1118

Meli

Hány óra körül lesztek az Árkádban?Mi csak 4 után...

Bea
Gyere ugorj át te is!!!

málna2162

Attól függ,mikor érünk oda!!!3-kor indulunk,ha nem lesz nayg a forgalom az utakon,akkor 4 körül ott leszünk,leparkolunk,de fél öt körül ki kell menni a metróhoz,hogy 5-re a dokinál legyünk!!!!Szóval inkább a rendelés után lesz időnk csavizni,az kb.7 körül lesz....szóval nem tudom.....

Kép Kép
meli1118

Mókuska!
köszi kérdésed már nem mindennap dagad be a lábam, csak ritkán. Most a vádlim szokott begörcsölni, de magnéziumot szedek s jobb, + felpocolt lábbal alszom + TV-t nézek.

Málna, Meli, Bea!
Jó találkozást.

Meli!
minden rendben lesz majd madarat lehet veled fogatni olyan jó érzés

Vikike!
Jól vagytok? Neked nem görcsöl a lábad. Én sajnos nagyon hízok már 11 kilónál tartok. Látványosan nő a pocak, de jól érzem magam.
Ma én otthon tornázom, holnap megyek kismamatornára + utána angolra.

Takido!
Vigyázz magatokra. Pihenj sokat

.

Kép
nika04

Edina,vigyázz a vizesedéssel,mondd a dokinak,hogy figyeljen oda,tudod,nehogy toxémia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
nyugi, minden rendben lesz !!!!!!

vvviki

tudatlan vagyok, ti biztos tudjátok, hogy mikor hallani már a szívhangot is a babánál

vvviki

Sziasztok, itt a stahanovista :lol:

Dóri, megijesztesz! :?
De tuti nem én voltam, mert az enyém bizony még itt van a javából! :(

Én is megyek kismamatornára – apa elzavart. :shock:
Reggel rámparancsolt, hogy zúzzak el valahova, erre előkerestem a kórház prospektusát, hát nem pont ma van a heti kismamatorna :shock:
És utána nem pont a dokim tart előadást az együttszülésről és az alternatív szülésről? :shock: Ide már apa is jön velem.
Szóval nem úszom meg…

Vikike, csak ügyesen és óvatosan! Annyi hülye van az úton… Én mostanában csak akkor vezetek, ha nagyon muszáj. Valahogy az eszem / koncentrálóképességem elhagytam valahol, nem konckáztatok. Inkább sofőrt tartok (=apa) :lol:

Meli, gondolok rátok délután. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani a doki. Nekem anno a jobb oldali petefészekből szabadult ki a babaanyag :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

Musz, Nika
A vizesedés nem feltétlen vezet toxémiához, nekem 7 kiló víz ment le a szüléskor és mégsem lettem toxémiás. Ha nem magas a vérnyomásod és jó a cukrod, akkor nem lesz baj.
Viszont irtó kellemetlen a vége felé már nem tudtam cipőt felvenni...
Nagyon jó rá a masszázs is, de csak a lábon, speciálisan vizesedésre. A gyógymasszőrök tudnak segíteni + felpócolás.

Viki
Tényleg meg kell szokni már az éjszakázást, mert nektek sincs sok hátra a nagy találkozásig :lol:

Ja, Musz nekem jöhet a róka, akkor Takido tud kicsit szusszanni.
Én is jártam a Szent Imrébe kismamatornára, nagyon jó. Helyes nőci tartja és jók a gyakorlatok is.
Vendég

megyek haza, jók legyetek !

vvviki

Helló Csajok!!bocs,hogy csak most jöttem,de egész nap elvoltam foglalva!!
Apával elmentünk délután pelenkázó komódot nézni,de ne vetttünk végül!Mert csak egy kiságyunk van,de ha veszünk komódot,meg majd később polcos szekrényt,meg akasztósat,akkor már inkább veszünk egy szettet 80.000Ft-ért!Emlékeztek ez az amit Apa még anno nézet ki!Holnap megy,és megveszi!Nagyon SZÉP!!!! :lol: Aztán márcsak a hordozót kell megvenni!Voltunk a BRENDON-ban,de múltkor még egész elfogadható árakon láttunk,most meg csak 32körülit!! :cry: Annyiért ne fogunk venni az TUTI!!!
Anyu szmbaton hazajön,és lefotózom nektek a bababútort!!Illetve csak azokat a részeket,amik itt ebben a lakásban fogunk használni!Vagyis csak a komódot,meg az ágyat!Ja!!Viszont,ha ezt megvesszük holnap akkor lesz egy eladó kiságyunk!Fel is tesszük a netre!Csak még azt nemtudom,hogy a Tesómét,vagy az újat adjuk el!! :? Mert a Tesómat nemakarjuk megsérteni!Valszeg az új megy el!!Na mindegy!Majd ezt még meglátjuk!!!!!! :shock: Mára búcsuzom!!Ha tudta volna IDŐBEN,hogy mentek az Árkádban,akkor lehet,hogy én is ellátogattam volna!!De nekem nem szóltatok!! :cry: Pedig a mobilomat is tudja mindkettőtök!! :x EJNYE-BEJNY!!!!!!
Egyáltalán sikerült a randi???
Mára ennyi!!?Mennem kell!!Puszi mindenkinek!!

Kép
bea27

Bea

Nem sikerült a randi...Máté beájult,így én nem indultam el vele a városba.
puszi

málna2162

megyek gazdaságpszichológiát tanulni

vvviki

Meli
mi újság ? mi volt a dokinál ??????????????

vvviki

Hello, Meli, én is várom a beszámolót a dokiról. mekkora a babácskátok? Mit mondott a doki??

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt,

Meli, még mindig várom a beszámolót a dokiról!!

Többieket is puszilom. Ki lesz mostanában tes(z)tközelben :lol: ?

Van, akinek most esedékes a tesztelés??

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Ma sem nagyon lesz időm írni :(

Meli
én is várom a beszámolót :wink:

Többieknek megy a drukk :wink: :wink: :wink:

betöltöttük a 20 hetet :D most már visszafelé számolunk :wink:

Mindenkinek szép napot :!:

ja kérdeztétek többen is, de nevünk még nincs. este mondta apa, hogy ideje lenne választani, de még mindíg egy csomó mindenünk be van dobozolva, többek között a naptár is :oops: Ma szeretnék végre mindent befejezni, meg a virágaimat is mindet be kéne már hordani, meglátom mire jut időm.

Gabi és Bütyike 20+0

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?