Hello, csajok!
Hát igen, nekem is már előre összeszorult a gyomrom a Frei-műsor beharangozójától, hogy "miért akarnak magyar nők amerikai spermadonort?"
Pont az ilyenektől van az, hogy az elején még nem is kételkedtem, hogy bárkinek elmondhatom a lombikot, de most már ezek miatt az idióta szenzációhajhász cikkek miatt egyre inkább kerülöm a témát.
Mondjuk, még a Frei egész normális volt. Külön örültem neki, hogy vette a fáradtságot és elment a bp-i Kaáliba, ahol beszélgetett az egyik dokival Emberi Hangon, akit látásból én is ismertem.
A Nők Lapját azóta kezembe sem vettem. Menjenek a... ha ilyen ostobák.
Amúgy van szerződés a fagyikról, amit aláírsz, nekem egyértelmű, ha nem fizetem, az azt jelenti, hogy nem tartok rá igényt, és várható, hogy a másik fél is e szerint jár el - hiszen ez van a kikötésben. Hülyeség bárkit is okolni az egyéb feltételezésekért. Szerintem minden munkahelyen vannak szabályok, amiket tudod, hogy be kell tartani, és ált.ban lehet is tudni, hogy ellenkező esetben ezt milyen "szankciók" követik. Amúgy meg - ahogy Katyerina monnya - ha az abortuszról van joga a nőknek dönteni (ami sokkal-sokkal súlyosabb, akkor a fagyibabáról legalább hadd döntsek én. Nem attól lesz kerekebb a társadalom, ha más neveli fel a gyerekemet. Inkább a meglévő problémákkal kéne törődni, nem hogy még "gyártani" hozzájuk újakat.
Bocs a hosszú kifakadásért.
Egy-két elmaradt válasz:
melcsi,
látod, akkor bejött a képnézegetés!
És tényleg örülnék az ikreknek. Elég koros vagyok már... nemtom, hogy 40 felé is ugyanolyan lendülettel ugranék neki még egy terhességnek. Most is olyan lassan telnek a napok...
Andrea,
igen, Krizsa doki mondta, hogy nem ajánlja a méhpempőt.
Icsilya,
rajtad a világ szeme, már csak 2 nap! Nagyon drukkolok nektek! Tényleg érdekes lenne egy újabb ikerpár! Mit szólnál hozzá, bírnád? Amúgy hozzád hasonlóan én sem nagyon bírtam ki autózás nélkül (jó, persze nem annyit, és óvatosan mentem). Azért az emelgetéssel vigyázz!
A 24. és 27-i tesztelőknek is egy kalappal... Sok-sok csíkot kívánok mindenkinek! Puszi: Pompi
ui: ja, még PéZsé Zolinak akartam gratulálni, hogy milyen ari, hogy megkeresett minket! PéZsének is sok-sok erőt, kitartást! pl.