Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok PéZsé férje vagyok.
Hétfőn volt a leszívás, 6-ot szívtak le és mind megtermékenyült. Csütörtökön /15-én/ visszatettek kettőt és négy ment fagyiba. Most Zsuzsa Bp.-n van, nem tud géphez ülni de jól van. Egy kicsit fáj a hasa és puffad. Pihen és sétál. 24-én megy vérvételre. Addig is én olvaslak benneteket és adom az infót.
Üdvözöl mindenkit PéZsé és Zoli
pézsé

Angel!
Már a 11. nap körül is lehet tesztet nézni?Nekem azt mondták,hogy a 14. napon nézzem és telefonáljak be az eredményt illetően.Utána pedig megmondják,hogy menjek-e vérvételre.

Mondjuk ma azt mondta a nőgyogyim,hogy mindenképp kell a vérvétel,mert az biztos.Egyébként nagyon örült a babának és drukkol,hogy sikerüljön.Szerinte az is maradjon otthon ilyen esetben aki nem végez fizikai munkát,mert megérdemli a szervezet és a lélek a pihenést.Legalább őt nem kellett győzködnöm.

Emma!
Én is büszke vagyok rád! :lol:

Pézséről tud valaki valamit?
mereszt

Pézsé!Zoli!

Végre,hogy jelentkeztetek!Nem szép dolog,hogy ilyen sokáig hagytatok minket izgulni!Megy a drukk továbbra is. :lol:
mereszt

Sziasztok

Melcsi
szerinted kinek felesleges a lombikos babáknak kistesó? Őnekik ki szerint nem jár tesó? Ők is ugyanolyan gyerekek mint a többi nekik is joguk van kistesóhoz, legalábbis szerintem, persze ha sikerül (nekünk csak 1 esély lessz rá (anyagiak miatt) úgyhogy megmondom majd a mágusnak hogy nagyon nagyon ügyi legyen. E hónapban kiderül, hogy meg van e a pénz, és amint megvan már kérek is időpontot hozzá.

Mereszt
örülök, hogy sikerült elintézni a táppénzt, most legalább otthon leszel jó sokáig (évekig)

Emma
nagyon ügyi vagy

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Emma,
ugye? :lol: Komolyan tök jól bele lehet jönni a szurkálásba! :lol:
Drukkolok, hogy fejlődjenek majd a tüszőcskéid! :)

Melcsi,
tényleg egyszer se böktél magadba? :) Pedig nagyon izgi dologból maradtál ki :D , de majd most bepótolhatod, ha mégis kedved támadna rá! :wink:

Mereszt,
persze nekem is 14. napot mondtak, de megpróbálni lehet előbb! :) Sztem ha van vmi, azt már mutatja! :)
Ha jól tudom a topicon se várta/várja ki mindenki! :wink: Alapesetben valszeg kivárnám, de az utazás miatt tudni akarom! :roll:
Ja meg a fagyis menet jobban hasonlít a természetes ciklushoz, addigra meglesz a PÉ+14 nap, hátha...

Pézsé Apu,
köszönjük a hírt! :)
Nagy drukk Zsuzsinak! :D
angel37

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltüntem, olvastalak benneteket, írni viszont képtelen voltam :oops:
Ma voltam UH-on, pénteken lesz a 3.inszem. És képzeljétek a bal oldalon is van egy tüszô!!! Ez azért nagy hír, mert tavaly azon az oldalon volt az endómetriózis és szegény petefészkembôl is ki kellett vágni egy kis darabot, és azóta nem akart dolgozni, megsértôdött...
Úgy látszik mára megbékült :D
Mondtam a doktornônek , hogy az inszem után egy héttel barnáztam.
Így felírt utrót, szerencsére. És ami tényleg feldobott: ma megismertem Harcimókusunkat!!
Egyenlôre úgy néz ki ez lesz ebben az évben az utolsó inszemünk, nem nagyon bírom lelkileg a dolgokat, ezért pihenünk kicsit.

Mindenkinek nagyon drukkolok!!! Nagyon pörögnek az események, rengeteg baba igyekszik felénk!( Bocs, hogy csak magamról)

Lona

Kép
lona1

Lehet,hogy akkor majd én is megprobálom előbb. :? Bár ki tudja mi a jobb.Ha rossz hír van a teszten akkor jobb később megcsinálni.Addig még úgyis sok időm van,ráérek eldönteni.
Ha nem sikerül akkor mikor kell megjönnie?
mereszt

Lona,
nagy gratuláció a bal petefészeknek! :)
És óriási drukk péntekre! Reméljük ez az inszem valóban az utolsó, jó hosszú ideig! :wink:
angel37

Sziasztok! Rendben van minden van kb 6-7 tüszike 13-14 mm-esek. Mától kapom a cetrot, és én ha jól számolom pénteken leszívás!! :-)
Ági28

Zoli! (Pézsé férje) :)
Köszi a híreket! :) Már hiányoltuk Pézsét! Szorítunk, hogy minden rendben legyen! Mondd neki, hogy pihenjen sokat! (Egy apró megjegyzés, a csütörtök nem 15-e volt, hanem 12... ugye 12-t írhatok a táblázatba :?: :wink: )

Ági! :)
Gyönyörűek a tüszőid! Csak így tovább!!! :lol: :lol: :lol:

Lona! :)
Sok sikert a péntekhez! :lol:
Ugye milyen aranyos a mi Harcimókusunk??? :lol: :lol: :lol:
kismokus

Sziasztok

Pézsé - Zoli
örülök, hogy jelentkeztetek, és nagyon nagyon drukkolok a 24-éhez

Lona
örülök hogy írtál, és nagyon nagyon drukkolok a péntekhez

Ági
nektek is nagyon nagyon drukkolok

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Lona!
gratula a petefészkednek! :lol: Természetes,hogy idén ez lesz az utolsó,úgy tudom babásoknak nem csinálnak :lol: :lol:

Ági!
Ügyes vagy,pénteken drukk.
mereszt

Lányok! :)

Felteszek egy új táblázatot, mert a kék részhez új információkat kaptunk (Pézsé, Lona, Ági...) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

sziasztok!

Ági!

két hétig n em néztem be és most mit látok, hogy leszívásra vársz! Na akkor nagyon drukkolok, hogy a lombikkal szerencsés legyél és rögtön sikerüljön!

Lona!

nagyon ügyi a balpetefészked, meg a doktornő jó passzban van, nem lesz szükség a pihire, mert babás leszel!

Mereszt!

én nem mertem megcsinálni a tesztet :)

katyerina

Sziasztok

Kismókus
kijavítanád a kisfiam születési dátumát? Most vettem észre hogy a nap nem stimmel nem 06-án, hanem 26-án született. Köszi szépen.

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok.
Helyreigazítás, tényleg 12. A sok drukkot átadtam.
PéZsé sokat gondol rátok.

Zoli
pézsé

Melcsi! Remélem úgy lesz,ahogy írod!Áh,nem így születtem.De szerintem a génembe ez a "rendellenesség" benne van!16éves korom óta küszködök gyulladásokkal.És jobbnak látták a dokik,hogyha kiveszik.Mert már egyik sem volt átjárható.

Angel! Drukk Neked! Én végülis nem voltam vásárolni,majd holnap...
andrea23

Andrea!
Nem irigyellek. De azért van az orvostudomány, hogy segitsen mégis babához jutni.
Erika!
Csak 1 gondolat volt, hogy ez is kézenfekvő lenne, mert már 1 baba is rengeteg pénzébe kerül az állambácsinak, és akinek már van 1, az esetleg jobban befogja a száját, mint akinek mondjuk 4 sikertelen lombik után nincs még 1 lehetősége. És azt hiszem a Nőklapjás cikksorozat próbál társadalmi feszültséget teremteni (mint ahogy más rétegek között is próbálnak mesterségesen szitani), hogy nem is olyan fontos ez a drága beavatkozás, hiszen lám, mennyien otthagyják a fagyikat. Na jó, ez csak 1 gondolat volt, hagyjuk is inkább :evil:
Ági!
Örülök, hogy mégis jóra fordul minden, tüszőnövesztő drukkokat küldök Neked!
Lona!
Neked biztosan ez lesz az utolsó inszem, főleg hogy megmozdult a másik oldal is! Péntekre hatalmas drukk Neked!
Angel!
Még nem vitt rá a lélek, szerintem szörnyü látvány. Gondoltam, hogy talán most megpróbálom, de attól is félek, mi van ha mellényomom és nem hat, azt nem szeretném. Meg aztán 4-ből 2x sikerült a férjemnek nagyon jól nyomni, és nem akarom elvenni a sikerélményét :lol:
Mereszt!
Én sem mertem sose előbb tesztelni. De sajna szerintem ha nem sikerül, meg is jön még a teszt ideje előtt.
Pézsé-Zoli!
Kösz hogy irtál, továbbra is küldöm Pézsé felé a ++++++++++++++++ energiát, ezuttal babatapasztó formátumban
Most látom, hogy pár nap mulva rengeteg izgulnivaló lesz itt megint :D

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Zsuzsi :P
Remélem jobban vagy. Látom, nem válaszolt senki Neked. Sajnos én sem tudok, de azért remélem, nincs baj.

Zoli :P
Ritkán van férfi a topikon, üdv :lol:
Pézsének is nagyon drukkolunk!

Lányok :P
Nekem még nem volt fagyibabás beültetésem. Az hányadik napon szokott lenni?

Orsi :P
Hol és hogy vagy???

Fanni
fanni73

Sziasztok

Melcsi
szerintem az államnak lehetne annyi esze, hogy vannak dolgok amiket csak X lombik után enged meg, mi lenne ha ezeket a dolgokat esetleg már az 1-ső lombiknál bevetnék, akkor talán szerintem legalábbis lehet hogy tényleg elég lenne kevesebb lombik is, mert sokaknak így hamarabb sikerülne és én szerintem olcsóbb is lenne így hosszú távon az államnak. De lehet hogy én ezt így rosszul gondolom. És szerintem a fagyibabákról hozzanak akkor olyan törvényt hogyha a szülők nem gondoskodnak rólluk akkor mi fog velük történni - és ezt még a legelején irassák alá a szülőkkel. És szeritem minden gyereknek joga van kistesóhoz, úgyanúgy ahogy a tiszteltházbanlévőknek is általában több gyerekük van, hagyják ezt meg a szülőknek (választási jogot)hogy hány gyereket akarnak.
bocsi ha hülyén fogalmaztam, és remélem hogy nem haragudtál meg rám

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Elôször is, nagyon-nagyon jólesett amiket írtatok nekem!
Tényleg nagy szükségem volt rá!!! Köszönöm!

Erika!
Remélem meg lesz a pénz és hamar kaptok idôpontot!

Emma!
Gratulálok az ügyes szurizáshoz!! Büszke is lehetsz magadra!

Angel!
Nagyon szorítok! Hogy érzed magad?

Ági!
A péntek a mi napunk lesz! Szépek a tüszôid, nagyon ügyes vagy!

Kismókus!
Köszi a táblát! Nagy segítség ez, olyan szitaagyunak mint én
:D . Ráadásul most szerencsére pörögnek a topikban az események.
Harcimókus= :D :D :D Annyira meglepôdtem, amikor mondta, hogy vissza is kérdeztem.

Katyerina!
Én is nagyon büszke vagyok a bal oldalamra, meg is dícsértem!
A doktornô tényleg sokat ügyeskedik mostanában, nekem is mondta, hogy na akkor most igyekezni fogunk. Szóval bíztatott. De tudom, hogy ô mindig minden tôle telhetôt meg tesz. Mikor is mész UH-ra? Nem találom :oops: És hogy érzed magad? Gondolom fél méterrel a föld felett lebegsz, de egyébként?

Melcsi!
A Nôk Lapjás cikkeken sorra kibukok... :evil:
Nagyon érlelôdik bennem egy hosszú levél. Szerintem (sajnos) jó a meglátásod. Nekem is olyan, mintha elôkészítenék a talajt a bejelentéshez, hogy lecsökkentik a támogatottak számát. Szerintem
mindenkinek járna tesó. Nyolc és fél éves voltam, amikor a húgom született, addigra már rongyosra rágtam szegény szüleim fülét, hogy mikor lesz már nekem is kistesóm? Nem jó egykének lenni. Persze vannak helyzetek, amikor így rendezi az élet és kész, de ne az állam döntsön arról kinek lesz és kinek nem.

Icsilya, Pézsé, Angel, Mereszt, Kismókus!!! Nagyon nagy drukkok, ügyesek legyetek!
Minden babás anyuka vigyázzon magára és örüljön!!

Lona

Kép
lona1

Fanni :D
itt és jól :D semmi extra.... várom a pénteket.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni

még mindig barnázgatok enyhén (kb 7 nap múlva kellene megjönnie), megkérdeztem Harcimokust priviben, ő azt mondta, hogy ez lehet méhenkívüli terhesség, vagy hormonhatás miatt. Bízom benne, hogy ez utóbbi. De tesztet is mi értelme lenne most csinálni? Semmit nem mutatna még.
Fanni, épp azt nézegettem a napokban, hogy amikor én ide, közétek csatlakoztam, azóta szinte mindenki sorra került már, akiknél akkor folyamatban volt, alig van 1-2 lány, aki még mindig nem babás. Sajnos Te épp ide tartozol, de azért az idő tényleg azt igazolja, hogy előbb utóbb mindenki sorra kerül.

Zsuzsi
zsuzsi73

Lona majd drukkolok. Nekem még holnaőp derül ki, hogy péntek e, mert a pénteket én számoltam ki egyenlőre!! :-) De holnap úgyis elmondom.
Ági28

sziasztok!

lona!

köszi jól vagyok, tényleg lebegek, de amugy nem sok tünetem van, de ezekről inkább a babavárósban írtam, ott megtalálod, mert itt nem igazán tudom mit lehet irni és mit nem, nem akarok senkit megbántani.

erika, melcsi!

hát a nőklapjás cikk volt az egyik ok, amiért nem jöttem a várakozás alatt igyekeztem, nem foglalkozni ezzel, és szerintem ezentúl egy cikket sem olvasok el a nők lapjából ami erről szól.
Nekem eleve a stílustól is kinyilt a bicska a zsebemben...
ahogy előadta, hogy hömpölyög a köd a tartályból és ott sorakoznak az embriók...
szóval igen, a folyékony nitrogénnek van egy ilyen tulajdonsága, és elég szomorú, ha ő látta az embriókat, mert az azt jelenti, hogy kivették a tartályból és mikroszkóp alá tették... szóval nem tudom én nem járultam hozzá, hogy pl. az enyémeket nézegesse...
na mind1 szerintem közel sem járt utánna a dolognak.
1. szerintem kevés embernek adatik meg, hogy marad fagyasztott embriója, nekem az összes elfogyott, most meg nem is lett.
szóval utánna lehet nézni, hogy mennyi is az a rengeteg
2. esetleg tudná, hogy ha fagyasztanak le embriót, akkor eleve nyilatkozol róla mi történjen vele 5-10 év után.
megsemmisités, felajánlod más részére, vagy felajánlod kísérleti célra
3. ha más eldöntheti, hogy abortuszra megy és eldöntheti, hogy mi legyen a sokkal fejlettebb embriójával, vagy magzatával, akkor én is hadd döntsem el, hogy örökbe adom az embrióm, megszülöm, vagy "abortálom"

és senki ne értsen félre, mert ha tudnék akkor mindenkin szívesen segítenék és igazából ezt nem is nektek kellett volna megírni, hanem a kedves riporternőnek, de ugy látom a média, tök mind1 melyik, csak a szenzációra van kiéhezve, segítséget nem várhatunk tőle, az nem izgalmas

szerintem ne is idegesítsétek ti se magatokat ezzel...

katyerina

Sziasztok!

Látom a Nők Lapja cikkei még mindig élnek itt.Most hozta a postás a holnap megjelenő számot.Ebben 3 lombikos pár írja le a véleményét.Szerintem az jó megoldás lenne ha a petesejtet fagyasztanák le,mert akkor nem lenne élet-halál kérdés.Mivel nekem sajnos nem került a fagyiba egy sem könnyen beszélek.de úgy gondolom,hogy egy petesejtet könnyebben adna másnak az ember,mint egy "emberkezdeményt".Tehát nem minket-lombikosokat-kellene támadni,hanem az orvostudományt.Sokkal felháborítóbbnak tartom azt ami tegnap a Frei Dossziéban volt.Láttátok?Undorító,hogy egyesek kiválasztanak maguknak egy gyereket.Az ilyenektől kellene ötszörös árat kérni és nekünk meg meghagyni a lehetőséget.A szingliket sem tudom sajnálni.Amikor huszonévesen úgy döntött,hogy karriert épít tisztában kellett lennie azzal,hogy ebbe a család nem fog beleférni.Valamit valamiért.Arról sem tehet senki,hogy nem talál magának párt.Mivel egzisztenciájuk már van elég magasra teszik a mércét.Férfi legyen a talpán aki ennek meg tud felelni.
Sajnos ilyen a világ.Többet ér egy homoszexuális vagy egy szingli,mint az egészséges családban élő meddő párok.
mereszt

hello Csajok :lol:
Látom ki vagytok akadva... Nekem is jár a nők lapja, én is olvastam ezeket, enniyre nem találtam borzasztónak, de hazamegyek és újra elolvasom. Tudjátok ezen már én törtem a fejem, hogy ha mondjuk maradna 3-4 kicsike ott amit nem használunk fel, mi lesz velük, én nem szeretném ha elvesznének, mert az tényleg hasonlatos az abortuszhoz. Szóval szerintem jó ez a felajánlás-dolog, bár azt is megértem, hogy fura, hogy a saját génjeidből való babát más hordja ki.... Szóval nehéz ügy.....

Lenne kérdésem szokás szerint: Suprefact eltolhatja a mensit? Nekem szombaton kell megjönnie, és akkor megyünk egy wellness-hétvégére, amit férjemtől kaptam 30. szülinapomra... Na már most fenne megette, ha ömlik belőlem az anyag....
emma1976

Emma :P
Igen, eltolhatja 1-2 nappal a mensit, vagy sajnos a mensi tolja majd el a hétvégédet :wink:

Zsuzsi :P
Igen, valóban. Nem hittem, hogy így fogok járni :cry:

Már csak 3 nap, illetve a Te olvasatodban MÉG 3 nap!
A fagyis kérdésemre senki sem válaszolt, Neked már volt fagyibabás beültetésed. Hányadik napon szokott lenni? Köszi!

Fanni
fanni73

Sziasztok

Lona
egyetértek veled abban amit Melcsinek írtál

Katyerina
én írtam kb. 2-3 hete a nőklapjás nőnek hogy inkább miről is kéne írjon, de a válaszában egészen másra válaszolt, úgy hogy nem írtam neki még 1X mert úgy látom, hogy őt nem a lényeg érdekli.

Mereszt
Hát igen elég rémísztő volt a Frei dosszié, a szívem megint összeszorult, hogy évek múlva mitévők legyünk, hogy elmondjuk-e majd vagy nem, és ha igen mikor és hogy, illetve inkább attól félek hogy hogy fog rá reagálni a gyerek, inkább erről kellett volna szóljon szerintem a műsor, arról hogy vannak férfiak akiknek sajnos nem lehet csak így, és nem arról hogy egy elkötött férfinak ill. egy leszbikus nőnek így lett gyereke. Ill. még arról hogy idővel hogy mondja el a szülő hogy miért is így, ill. a szülő hogy készüljön fel erre lelkileg, hogy hogy tud majd segíteni a gyerekének - gyerekeinek ennek a dolognak a feldolgozásában.

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Fanni :)
ugyanúgy, ahogy a lombik.
a ciklusban néznek egy UHt a 10. nap környékén, amikor meghatározzák, hogy mikor repesszenek.
utána van egy eméleti punkció nap, ami amikor reped a tüsződ, és utána várnak annyi napot, ahány naposan le lettek fagyasztva a kismanók. és akkor a transzfer.

3 nap nekem most a világ.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Emma :)
eltolhatja igen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni :lol: :lol:
Szó szerint :lol: :lol: :lol:
emma1976

Köszönöm.
Tudom...................... :roll:

Emma :P :P :P
fanni73

Fanni!
tüszőrepedés után annyi nappal, ahány naposak voltak az embrikék lefagyasztáskor. A tüszőrepit uh-n nézzük ugyanúgy , ahogy a simánál. kapsz repesztőt is, hogy az időpont tuti legyen.most látom: Orsi pont ezt írta!
Lona! :oops: :lol:
Emma! nemritkán akár egy héttel is! Ne aggódj, csinálj tesztet, és ha negatív , egy hetet várj, azután hívd fel a dokidat . / ha pozitív lenne, sincs semmi baja tőle a babának/
petesejtet nem lehet fagyasztani, csak embriót , és spermiumot
pf. szövetet már szoktak, folynak kísérletek /nem nálunk/
Melcsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Írtam!!!!!!!!!!
harcimokus

Köszönöm, Harcika :P
Fanni
fanni73

Harci :lol:
De jó, hogy ezt tisztáztad! Ha nem tudom, tökre beleéltem volna magam, hogy babás vagyok... (mindig 28 napra megjön)
emma1976

Emma!
Az ilyen esetekre találták fel a dugót! Bár az csak a nappalokra megoldás :wink: :oops: Éjjelre viszont vannak alternativ lehetőségek :oops: :oops: Ilyen jó kis wellnesshétvégétek ugyse lesz többet, mert jön a baba!
Erika!
Remélem, Te nem értettél félre engem tesó-ügyben :shock: Szerintem ezerrel kéne támogatni a tesó-programot is, lévén hogy azért ezek a várva-várt babák valszeg minden gondoskodást megkapnak a szüleiktől, stb, de lehet a törvényhozóknak olyan gondolkodásuk, hogy örüljenek a meddők annak az 1-nek is. De bizom benne, hogy ez azért mégse igy lesz.
Harcika!
Egyelőre a hallgatás ködébe burkolózva...

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

na csajok tuti a péntek!! :-)
Ági28

Ja és ma Dévai azt mondta, hogy a mai hírek szerint 3 támogatott lombik. De ez még változhat.
Ági28

És aki már "kilőtte" a 3-at, az vegyen fel bankkölcsönt?
fanni73

Nem tudom sajnos. De szerintem még az orvosok sem tudják pontosan, meg azt mondta, hogy ez még estig is változhat.
Ági28

Fanni

szerintem érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy az idén még egy 4-re elmenni, nem?
A fagyibabáért vissza lehetne menni bármikor, viszont ha igaz a hír, akkor lenne legalább még egy utolsó tb-s esélyed.
A 2 punkció között eltelik a 3 hónap (azt írtad augusztusban voltál), ebből a szempontból nem lenne akadálya.

Zsuzsi
zsuzsi73

Hello, csajok!

Hát igen, nekem is már előre összeszorult a gyomrom a Frei-műsor beharangozójától, hogy "miért akarnak magyar nők amerikai spermadonort?" :? Pont az ilyenektől van az, hogy az elején még nem is kételkedtem, hogy bárkinek elmondhatom a lombikot, de most már ezek miatt az idióta szenzációhajhász cikkek miatt egyre inkább kerülöm a témát.
Mondjuk, még a Frei egész normális volt. Külön örültem neki, hogy vette a fáradtságot és elment a bp-i Kaáliba, ahol beszélgetett az egyik dokival Emberi Hangon, akit látásból én is ismertem.
A Nők Lapját azóta kezembe sem vettem. Menjenek a... ha ilyen ostobák.

Amúgy van szerződés a fagyikról, amit aláírsz, nekem egyértelmű, ha nem fizetem, az azt jelenti, hogy nem tartok rá igényt, és várható, hogy a másik fél is e szerint jár el - hiszen ez van a kikötésben. Hülyeség bárkit is okolni az egyéb feltételezésekért. Szerintem minden munkahelyen vannak szabályok, amiket tudod, hogy be kell tartani, és ált.ban lehet is tudni, hogy ellenkező esetben ezt milyen "szankciók" követik. Amúgy meg - ahogy Katyerina monnya - ha az abortuszról van joga a nőknek dönteni (ami sokkal-sokkal súlyosabb, akkor a fagyibabáról legalább hadd döntsek én. Nem attól lesz kerekebb a társadalom, ha más neveli fel a gyerekemet. Inkább a meglévő problémákkal kéne törődni, nem hogy még "gyártani" hozzájuk újakat.

Bocs a hosszú kifakadásért.

Egy-két elmaradt válasz:

melcsi,
látod, akkor bejött a képnézegetés! :D
És tényleg örülnék az ikreknek. Elég koros vagyok már... nemtom, hogy 40 felé is ugyanolyan lendülettel ugranék neki még egy terhességnek. Most is olyan lassan telnek a napok...

Andrea,
igen, Krizsa doki mondta, hogy nem ajánlja a méhpempőt.

Icsilya,
rajtad a világ szeme, már csak 2 nap! Nagyon drukkolok nektek! Tényleg érdekes lenne egy újabb ikerpár! Mit szólnál hozzá, bírnád? Amúgy hozzád hasonlóan én sem nagyon bírtam ki autózás nélkül (jó, persze nem annyit, és óvatosan mentem). Azért az emelgetéssel vigyázz!

A 24. és 27-i tesztelőknek is egy kalappal... Sok-sok csíkot kívánok mindenkinek! Puszi: Pompi

ui: ja, még PéZsé Zolinak akartam gratulálni, hogy milyen ari, hogy megkeresett minket! PéZsének is sok-sok erőt, kitartást! pl.
pompomlány

Sziasztok

Melcsi
úgy látszik hogy tesó ügyben mi teljesen egyet értünk

Ági
nagyon drukkolok a péntekhez nektek

Én úgy értettem a nőklapjás nő írásait, mintha csak a Budai M C-nál kérdezősködött volna (ott nem kell a fagyasztásért úgylátszik fizetni, de ha jól tudom akkor a Kriónál igen) nem tudom, hogy miért csak 1 intézménynél járt és nem járja körbe a lehetőségeket
na mindegy

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Megtudnátok mondani, hogy a Kaális fagyibabákat hol tárolják? Sajnos nekünk nem lettek fagyibabák ezért nem tudom. Csak azért kérdezem, mert megakarom kérdezni a nőklapjás nőcit hogy miért csak a BMC-ről ír, hogy máshol miért nem tájékozódott. Mert az írásai alapján másfelé nem járt, pedig az országban van 1-2 meddőségi központ.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Lányok!
Én úgy tudom, hogy régen semmit sem kellett aláírni, hanem automatikusan ment a maradék embrike a fagyasztóba. Épp ez a gond, hogy nem írtak alá semmit...

Zsuzsi!
Gondokodtam rajta, de egyre inkább úgy érzem, hogy semmi értelme. Ki van készülve a szervezetem és lelkileg sem vagyok topon. Szeptember elején volt a 3. beültetésem... Azonkívül költözködöm nov-dec-ben, addig is rohangálok, mert építkezünk, 5 heti munkámat kell bepótolnom, s ma közölték, hogy beolvadunk egy másik szervezetbe, még idén... Szóval kicsit sokminen van mostanában, nem épp kedvező a babócák tapadásának.
S ha végül mégsem csökkentik a számot -vagy nem azokét, akik már a programban vannak-, akkor elfecséreltem egy lehetőséget :oops:
De azért aranyos vagy :P

Fanni
fanni73

Lányok! :)
Lenne egy kérdésem.
4 napja kapom a progi-szurit (napi egy ampulla), és amellett, hogy kicsit érzem a hátsó felemet irtó aluszékony lettem. Este 8-kor ágynak esem, és reggel 7-1/2 8-ig (hétvégén 9-10-ig) simán alszom. :shock: :oops: :lol:
Tapasztalt valaki hasonlót? Ez így lesz a szuri végéig?
Megnéztem a gyógyszer papírját, és valóban van rajta ilyen mellékhatás, de hát azon mondjuk sokminden más is van..... :? (pl. bőrtünetek, amiket szintén produkálok egyhe formában :lol: )

Icsilya! :) Angel! :) Mereszt! :) Pézsé! :)
Nektek is lassan telnek a napok??? :lol:
kismokus

Ági!
Drukkolok a péntekért. :lol:

Icsilya!
Neked is . :lol:

Erika!
Szerintem el kell mondani a gyereknek és a lehető legkorábban.Mondjuk amikor először megkérdezi,hogy ő honnan lett.(A keresztlányom ezt olyan 3 éves kora körül kezdte el kérdezgetni.)Az a baj,hogyha nem mondod el "rögtön"akkor utána már azért is magyrázkodhatsz,hogy eddig miért hazudtál.De teljesen más a mi esetünkben és mondjuk egy leszbijében.

Már kezdek izgulni a 27-e miatt. :?
mereszt

Kismokus!
Borzalmasan lassan telnek a napok. :cry: Bár én mindennap kimegyek az erdőbe sétálni és mire visszajövök el is álmosodom.Én is aluszékonyabb vagyok,pedig nem kapok progi szurit.Viszont nagyon jól esik ennyit pihenni.Olyan lettem,mint az öregek:ebéd+séta+alvás. :lol:
mereszt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?