Új privát üzeneted érkezett!

csibeeeeeeeeeee nagyon nagyon szoritok.

brill.a kave tenyleg turbosit?

kacsa ugye nem nekem kuldted a rokakat?mert itt bolyongnak valahol korulottem,inkabb tovabitom masnak:)

Kép
monyoka
 
 


Hajrá Csibe!!!!!!

Monyóka! Nem Neked irányoztam a rókákat, de ha eltévedtek, küldd őket nyugodtan tovább! :)

kacsa14
 
 


Sziasztok Lányok!

Bár rendszeresen olvaslak titeket, nem mindig tudok írni. A Windows WP ráadásul minden nap meghalt, így naponta kellett újratelepíteni, lényegében új gépet is kellett vennünk. Szóval bonyolult az élet.

Először is mindenkinek :)
Monyóka!
Hát a project gyakorlati része nekünk is jól ment :):)
Találtál végre valami rendes dokit? Vagy az átjövetel ilyen célból Magyarországra nem jó?
Sütsz még szép tortákat?

Sz.Heni!
A vitaminokat én 3 hónappal a terhesség előtt kezdtem el szedni. Másnaponta Elevitet, minden nap fólsavat és jódot. Ez módosult a babák után másnaponta Elevit és fólsav, harmadnaponta jódra. Szerintem ez jó, mert a 30. héten is olyan volt a vérképem, hogy a doki azt mondta ikresek esetében nem látott még ilyen jót. :)
A munkahelyhez nem értek, én módszeresen titkoltam bármi történt, bár elég hamar kiestema munkából. Persze a te esetedben ez másképp van. Azt hiszem ezt neked kell megkockéztatnod. Elvileg nem bocsáthatnak el ha már a Kaáli állományba vesz, vagy valamelyik más meddőségi központ. Szerintem csak akkor érdemes megmondani, ha már régebben dolgozol egy cégnél, ha csak pár hónapja, akkor nem fogják jó szemmel nézni.
Kromoszóma vizsgálatra oda érdemes menni, ahová Dido is járt. Dr Tímár László, de a papírját nem találom sajnos, így a pontos címekért esetleg Dido tud segíteni. A vizsgálatra januárban érdemes jelentkezni mert akkor még nem fogyott el az OEP keret. Más az, hogy kromoszóma viszgálatot csak indokolt esetben végeznek, amihez meg kell feleleni.

Angie!
Szép a sztárfotó, örülök, hogy mindenrendben. :)
Ha csak Elevitet szedel, ami terheseknek készült, akkor az is megvéd a bacik ellen.
Egyre felhívnám a figyelmeteket: betegtájékoztató, illetve gyógyszerészek. Igen az 500 mg az sok, mert mindkét cég max 100 mg-ot javasol. Valószínűleg volt olyan vizsgálat, amely fejlődési rendellenességeket mutatott ki 100 mg-nál nagyobb C-vitamin adagoknál (bocsi, most nem böngészem át a medline-t). Szóval bármit bevesztek, az csak akkor, ha legalább 3 orvos rábólintott, légyszi, ez első szempont legyen.

Panka!
Nagyon tetszett ez az UH fotó, nagyon látszik minden kis részelet :) Nagyon szép baba :)
Ha bármi baj van a terhességed alatt, akkor el kell menni a dokihoz. Amit ő ír, az szedhető!!!!!!
Az Algopyrinről én 4 dokit kérdeztem meg: nőgyógyász, háziorvos, 2 gyerekgyógyász. Amikor ők azt mondták ezt lehet, akkor is csak megvettem, hogyha magas lázam lesz, akkor bevehessek valamit, amíg dokihoz nem jutok. De ott áll, pedig volt hőemelkedéesem!!!!!!
A védőnő tanácsa nem mérvadó ilyen szempontból legyen szó akár homeopátiás gyogyóról!!!!!

Junkó!
Naná, hogy drukkolok :) Nagyon meghatotta a szívemet, amikor írtad a kálváriádat, ezt nem lehet senkivel sem csinálni.
Mikor lesz ez az inszem?

Eszti!
Felfázásod meggyógyult?
Van egy hozzászólásom, ami még régen a hüvelyfertőzésekről szól, ha kedves van olvasd el. Nőgyógy könyvből szedtem :)

Anikó!
Hát többet szeretnék jönni. Majd írok neked privit is :)
Mindenből anniyt lehet max szedni, amit az Elevit enged, vagy más terhességi vitaminok, mert azok vannak tesztelve terheseken, ja és gondoljatok a vivőanyagokra is, mert pl lehet cetebe másképp oldja meg a retard hatást. Valószínűleg valamit még belekever, ami folyamatosan bocsájtja ki az aktív hatóanyagot. Ezt si bele kell számolni.

Csibe!
Mi van veled? Olvastam a tegnapi 3 cm-t :)
Lehet azóta már Gáborka köztünk van?

Faul!
Üdv a klubban, mielőbbi babásodást kívánok :)
Kép

Jucmuc!
Hát ez az orvos peres dolog, nagyon durva, csak az baj, hogy már nem is lep meg. És még hány helyen verik át afejünket? Kihasználva, hogy valamit nagoyn szeretnénk, és mindent megadunk érte. :(

Csheni, Brill hogy vagytok ?


Annácska!
Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Lejjebb pótolok mindent :)


Tina!
Hát személy szerint én nem vártam egy percet sem, hogy megmondjam a páromnak. Elterveztem, hogy majd így meg úgy, de egyszerűen csak sírva felhívtam, hogy csináltam tesztet, és pozitív lett egyből. Teljesen kész voltam aztán, mert ő még dolgozott. Azt mondta, hogy ő is ezt szerette volna, hogy egyből felhívjam. :)
Szerintem valahogy beszéd mega férjeddel, hogy van-e valami különleges kívánsága :)

Stöpszli!
Üdv neked is. :) mesélj sokat erről, merts zerintem itt többeket érint a dolog. :)

Pupy!
Hát az oldalunkat törölték, de próbáljuk megcsinálni, hogy legyen vele valami. Semmiféle üzenetet nem küldtek, hogy mi volt a baj. lehet náluk is meghalt a windows, a miénk meg utána halt.....
Ne dolgozz ilyen sokat :) keresel közben másik munkát?

Syrynx!
Szegényem. Hát téged is elérta terhesgondozás nagy átkai? nekem csak pár napig kellett csinálni a 180 grammosat, de én majd meghaltam. Egyébként csak megsúgom, hogy a tej+kifli próba nem elfogadott már, szóval szekszerűtlen. 75 gramm glükóz terjelés a mérvadó, ezt érdemes a dokitól kikövetelni, mert ő írhatja fel a gyógyszertári tiszta glükózt, és bárhogy erőlködnek a citrommal, ne engedd. nekem van egy olyan érzésem, hogy az első nekem azért lett magas, mert raktam bele citromot.
Szóval tényleg nagyon sajnállak-e miatt.
Páérom üzeni neked, hogy sajnos ő is csak egy hónapja érzia baákat igazán, addig csak elvétve, mert olyan kis félősek. De most már ha összebűjunk apával, akkor moszatok őt is hasbarúgják :)

Norwell!
Kende nagyon kis ügyi baba, és az a két fog. Azért remélem aludni tudtatok pár órát.

Évi79!
remélem azért picurkával jól vagytok. Itt láttam, hoyg többen írtak neked, hogy mit tegyél, sajna én méág ebben nem vagyok járatos. De drukkolok, hogy legyen elég tejci. Kitartást kívánok neked :)

Rólunk akkor!
Hát a zavaros napok elléne jól vagyunk. Egy picit influenzásan, de elmegy így vitaminokkal. Bízoma méhlepényeimben, hogy nem engednek át semmi csúf dolgot. Sok-sok tea, meg egyebek...
Voltunk múlt hét pénteken doki bácsinál. Zárt a méhszáj, és minden rendben van. Angie behozta a lemaradását, most már csak 50 gramm a különbség a moszatok között, Nóci 1220, Angi pedig 1175 gramm volt (+/- 10 gramm). Nagyon megnyugodtam, mert a két babához képest pici a hasam. Most nagyon poénos volt a doki, mert azon csodálkozott, hogy hogy férnek el ezek a babák itt bent, és még van helyük!!!
A pocis kép:
Kép
Szóval nem akkora a hasam, mint amekkorákat a spectrumon az ikres műsorban mutoghattak, viszont a babák állítólag elférnek. A hízásom is 12 kg volot eddig vízzel együtt és 20 kg lenne a megengedett. Viszont nagyon nehezen mozgok már, ha valahová menni kell, akkor a párom visz kocsival. :)
Takarítanom is kellett valamelyik nap, hát ne tudjátok meg 3 részletben csináltam meg. :)
Video a babaákrl csak 3-4 hét múlva lesz, mert a doki itt a MÁV-ban nem tud felvenni, de a köv UH a megánrendelőjáben lesz VHS-re, aztán azt bedigizzük, és addigra remélem műxik is majd az oldalunk.

Puszi: Nárcó

Kép
narco
 
 

 
 

Narco!

Jó, hogy jöttél!

Nagyon szép a pocid! És a babák is súlya is tök jó!!!

Jó, hogy írtad ezt a gyógyszer témát, kicsit én is kutakodtam. Van, aki határozottan állítja, hogy Algopirint lehet, van aki meg azt, hogy paraceteamolt lehet. Na, most akkor mit lehet???

Mindenesetre én is igyekeztem eddig kerülni mindne bogyit. Csak vész esetére, jó lenne, ha lenne vmi. normális álláspont! De akkor most raktározom az agyamban az Algo-t.

kacsa14
 
 


Kacsa!
Köszönöm. :)
nekem mind a négy az algót mondta. Elvileg paracetamol dható cska baáknak szülés után, vsizont az zárja a Botalló vezetéket.
Mindegy én mindenhová beestem, és megkérdeztem, de csak akkor veszem be, ha 38 fölé megy a lázam. de lehet akor is mással próbálkozom majd, pl zuhanyozás.

Kép
narco
 
 


Narco!

OK, akkor Algo. Bár remélem, nem lesz rá szüksége egyikőnknek sem!

Mi az a Botalló vezeték? Nem is hallottam még ilyet!

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Csibe szorítunk aki tud valamit Írjon

Narco!!
Aranyos pocikád van tényleg nem látszik hogy ikreid vannak.

Puppy! Mi újság? nekem még nem jött meg.várok és reménykedem.olvastam a regényt és szorítok neked én is.

Anikó
inszem 3,utolsó július. a táblában ott vagyok.de azért köszi.


Kicsit félve teszek fel egy igen intim kérdést.Tegnap és már a mult héten is hatalmas hasmenésem volt ez jó vagy rossz?
Lehet terhességre utaló jel?

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Anita!

Hogy nálad mire utalhat azt nem tudom.

De én a teszt utántól kezdve kb. 2 hónapig olyanokat trottyantottam, hogy csak na, nem hasmenéz volt, az igaz, de a szilárdtól totál messze volt. Pedig szedtem az Elevitet is.

De, amint látom még 1 nap van a tesztelésig! Holnap minden kiderül!!!! :D

Ja, amúgy én is született v.helyi vagyok!!! :) Csak már elszármaztam onnan ...

kacsa14
 
 


narco.

a korhazba szeretnek menni itt nalunk.csak most felujitsak az egesz nogyogyaszati,szuleszeti reszt(abban remenykedem hogy lehet apas szules is)be akarjak inditani a lombikbebi programot.gondolom akkor lesz itt valami meddosegi kivizsgalas resz is.
tavaszra igerik hogy beinditsak.addig meg kibirom.eddig is kibirtam.
privatul elmehetnek de piszok draga.raadasul kerdeztem a novert hogy nem lehetne e a rakszurest meg a kenetlevetelt kihagyni,mert aprilisban voltam es jok az eredmenyeim,azt mondta nem lehet.
pedig akkor egy csomo penzt megsporolnak.
tortakat csinalok.most is van szerdara rendelesem.
nagyon szep a pocod,es tenyleg nem hatalmas.jol ossze vannak zarva a lanyok.)

Kép
monyoka
 
 


Anita!
Ez egy nagyon furcsa dolog, mert állítólag a terhesség egyik jele a hasmenés :) A barátnőmnemk volt, nekem nem :)
De ahogy látom már nem sok van a tesztig. nagyon szurkolok :)

Kacsa!
A Botalló vezeték a magzatban arra való, hogy a másféle keringési rendszerben egy átjárót képezzen. A baba születése uán a kisvérkör és nagyvérkör átrendeződik, mivel a tüdő keröngése nem oxigén fogyasztó, hanem oxigén bevivő rendszer lesz, ekkor aBotalló vezeték záródik. Na ezt zárjuk a magzatban, akkor meghalhat. Na ezt nem akarom. Bár a terhesség utolsó 6 hetében algót sem szabad szedni e miatt.

Kép
narco
 
 


levette a tickeremet?

remelem :roll:

Kép
monyoka
 
 


Sziasztok!

Csibe!
Drukk ezerrel!

Narco!
Aranyos a pocid!Így első ránézésre nem is nézném, hogy két kis csöppség van bent!

Kacsa!
Én voltam a harmadik!
Én nagyon szívesen átveszem a rókákat és küldöm helyette az étvágyamat, de közlöm, hogy rettenetes édesszájú vagyok ( bár ez nem igazán látszik rajtam).

Pussz: Hangyi


Kép
hangyolca77
 
 


Narco!

OK, akkor paracetamol törölve!

Hangyi!

Én is az vagyok/voltam, úgyhogy nem lesz újdonság! Tudod, mint Gombóc Artúr, jöhet mindenféle csoki.

kacsa14
 
 


Melóhelyről gyors bekukkantás! Táppénzes papírt intéztem.

Ma voltunk első nst-n minden rendben a végére mindketten bealudtunk :) A hétvégén már nagyon voltak joslófájások, úgyhogy minden este úgy fekszünk, hogy ki tudja mikor és mire kelünk :)
Nincs időm visszanézni, de ha egyben leszünk akkor szombaton újra hosszabb ideig gépközelben leszek.

Üdv mindenkinek!

kancellárka
 
 


Kancellárka!
Örülök és grat. hogy jól sikerült a vizygálat. Akkor most Buborék nagyon siet kifele??


Hangyi


Kép
hangyolca77
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az "őszelésből", vagy minek hívják az ősszel nyaralást :lol: Jól éreztük magunkat, de apa nagyon hiányzott, úgyhogy vágytunk már haza rendesen. Rengetegett okosdott a Dorci kis feje, kész vagyok tőle! Ha kérem, hogy tapsoljon, akkor összeveri nagy lelkesen a kis talpait, csak úgy csattognak. Hát igen, kézzel tapsolni bárki tud, az én lányom meg eredeti, és lábbal csinálja :) Ha van kedve, akkor kérésre puszit is dob, de ez azért még ritka. Igazítgatja pápá-ra a kis kezét, de ezen van még mit finomítani :) És kibújt 2 kis foga, úgyhogy már 4 van neki :) Megtanult hátrafelé is kúszni, és előrfelé is egyre gyorsabban megy neki, és egyre nagyobb távokat tesz meg. Ha leültetem, akkor már percekig is ül nagy peckesen, de azért még felborul időnként, úgyhogy résen kell lenni.

Bocs, hogy most csak magunkról írtam, de állandó időhiányban vagyok :) Visszaolvastam, totál képben vagyok, de nem ígérek olyan tuti levelet, amilyet Pupy írt, inkább innen kapcsolódnék vissza.

Csibe!

Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!! Lehet, hogy már ki is bújt Gábor baba?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Szia Évi!
Gratulálok Dóri ujjabbb fogaihoz, és nagyon kis ügyes amiket leírtál.

Narco!
Köszi a biztatást.

kacsa!
Mikor költöztél el? és miért?
Én szeretek itt lakni igazából 16 évig v.helyen laktunk utánna kiköltöztünk a szüleimmel Mártélyra,de amint lehetőségem adódott visszaköltöztem. Lakik rokonod itt?

Kanci!
nemsoká Buborék hiradót is kapunk?

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Anita!

Jöttem az Uram után! Ő db-i, csak lent dolgozott v.helyen, aztán visszament és én meg követtem, mint egy hőséges pincsi! :D
Amíg ott laktam, én is szerettem, de így Db. után már kicsit vicces, hogy milyen kis porfészek! :) Persze elérzékenyülök, ha a hírekben vmi. Vásárhelyi téma van, de azért valljuk meg őszintén nem egy nagy metropolis!

Merre laksz? Anyuék (+én is) a Kertvárosban, a Rudnay Gy. u-n. Még, mert ők meg építkeznek Kishomokon. Na, oda szintén nem költöznék ki, főleg nem idősödő fejjel. Ők se tudom, hogy hogy gondolták?! Se orvos, se semmi a közelben. Az OK, hogy még autóznak, legyen is így minél tovább, de sosem lehet tudni ...

kacsa14
 
 


Pupy!

De örülök az irasodnak! :D Nem semmi mennyi mindenkinek irtal, összeszamoltam 41 lanynak! Le a kalappal!
Igen, novemberben talalkozunk, mar nagyon varom! :D Orülök, hogy tetszettek a kepek!
Szoritok Neked, hogy ne jöjjön meg!

Bea!

Gondolom a retes mar elfogyott :D ügyesek vagytok, hogy ilyet is tudtok!
Itt eleg valtozo az idö, reggel 4 fok volt mostanra pedig 24-25 fokra felmelegedett. Napközben meg napozni is lehetne de reggel es este hideg van.
Orülök, hogy megvan mar szinte mindene Adikanak, pihenj sokat! :)

Angie!

Annyira aranyos vagy! :D Simi Bellanak! :D Orülök, hogy ilyen jo alkalom nyilt, hogy közölted a fönökkel! Igy legalabb tudja mitöl van ha esetleg faradekonyabb vagy, es biztos elnezöbb is lesz.

Brill!

Nagyon örülök ennek a kaves dolognak, teljesen le vagyok döbbenve! Soha nem hallottam meg. A következö honapban minden egyes alkalom elött kaveztatni fogom a dragamat! :D Ha esetleg megtalalod rola a cikket elküldöd majd? Köszönöööm!!!
Köszönöm a drukkokat is, minden rendben ment, 50 percen belül ott voltunk. Megvan az en leletem is, minden rendben, a papirtasakban volt egy nagy röntgenfelvetel is, 6 foto van rajta.

A kiallitas nagyon szuper volt, 14 hangar volt összeen, persze keptelenseg mindet vegigjarni, en mar kettö utan kivoltam… :shock: De azert a nagy reszet lattuk. Nagyon szep butorok voltak, mi föleg a konyhakat es a fürdöket neztük mert a halo es a nappali mar megvan. Regebben nem nagyon tetszettek az ultramodern konyhak, de most nagyon sok szepet lattunk, csak hat kellene hozza egy minimum 25nm-es alapterület. :) Nekünk pedig csak 15.3 nm lesz. Amikor hazajöttünk, egyböl elkezdtem tervezgetni az IKEA-s programon. :lol: Olyan kis telhetetlen vagyok, szeretnek szigetet, csakhogy akkor nem tudom hova tenni az asztalt. :shock: Most azon mesterkedem, hogyan lehetne mindkettö. 8)

Sok simi Marshall-nak szülinapjara! :D Jo izlese van, a csülköt pekne modra en is nagyon szeretem! :wink:

Syry!

Sajnalom, hogy problemaid voltak a cukroddal, az a lenyeg, hogy most mar jol vagy! :D

Timike!

Szegeny Kristof! Akkor holnap viszitek vissza az orvoshoz. Remelem hamarosan teljesen meggyogyul! :D Köszi a gratulat! Nagyon örülök en is!

Norwell!

De jo, hogy Kende ilyen sokat szopizik! :D Talan mara mar kaki is lesz! :wink:

Csibe!

Nagyon szoritok Nektek!!! :D

Szep napot mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Mi is megjöttünk az osztálykirándulásról. Nagyon jól sikerült, bár most nem nagyon készültek fényképek.

Angie!

De jó! Kaptunk egyet, de az olyan "harsány". Nagy virágok vannak rajta, német gyereké volt, és aki adta, úgy adta, hogy bizonyos elemeket - rózsa, horgolt mandzsetta - operáljak le róla, hogy élvezhető legyen. Az meg már milyen? Mikor tudjuk átvenni??? Fú de jó, most ennek nagyon örülök!

Stöpszli!

A lányom műhelyneve volt Stöpszli. Ne haragudj, de erre a titokzatos bejelentkezésre én most inkább negatívan reagálnék az elmúlt hónapok eseményei miatt. Mondj magatokról többet, és bizonyára mindenki szívesen lát majd a csapatban.

Anitta!

Hát nekem székrekedésem volt. Viszont a szülést előrejelzi a hasmars :twisted:

Narco!

Tényleg nem is olyan nagy a pocakod. Szép formás. Hidd el nem fogsz most már nagyon sokat hízni!

Évi!

Dóri komoly nő lett. Aki már csak úgy pát int :wink:

Éva!

Barna sör este. Ha mást nem jót alszotok tőle. Amíg azon stresszeled magad, hogy jaj tápszer, az negatívan hat a tejcielőállításra. Én is kaptam tápot, és még élek :-) Ha megnyugszol, és csinálod a praktikákat, esetleg adsz egy icipici tápszert, amitől erősödik a lányod, akkor több lesz a tejcit. Így volt Adrival is.

Csibe! Kanci!

Már nagyon szeretnék babázni! Mindent bele, ügyesek lesztek!!!

Monyó!

Hellóbelló. Már itt tartotok, hogy apás szülés??? :P

Kacsa!

A hányás nem tart örökké, legkésőbb akkor elmúlik, mikor megszületik a baba, vagyis utána. Szóval nekem huszadik hétig nagyon, majd harmincadik héttől kevesebbszer, de még brutálisabban. Szülés közben is aktív hányingerem volt, de akkor nem volt időm hányni :twisted:

Timi!

Szegény Kridtóf. Most lehet hülyeséget kérdezek, de a száján vesz levegőt? Amúgy a baba-mama klubos dokinő azt mondta, hogy egy idő után nem szabad orrszívózni, mert a végén van egy önálló tisztulási folyamat, amihez azért kell egy kis béka. Persze, hogy mikor van az idő, azt nem tudtuk megfejteni.

Pupy!

Üdv megint itt. Most nagyon belelkesültél, én azért egy csöpp óvatosságra intelek. Ha jó a dokid kérdezz rá a progeszteron hiányra. Kacsával ellentétben azt mondom, hogy előbb is számít, mert ha nincs elég vastag méhnyálkahártya, akkor gond van a beágyazódással, megtapadással. Ilyenkor van a poz. teszt, aztán meg pecsételgetés, és a végén elhal a baba, vagy megjön, vagy nagyítóval kell keresni a petezsákot az x-dik héten. Jobb a békesség, ezt az orvossal kell megbeszélni, és nem a netes vajákosokra hallgatni, magamat is beleértve. Természetesen Narco kivétel, mert neki papírja van, bár legtöbbször a távgyógyítás első programpontja nála is az, hogy mars az orvoshoz.

Brill!

Csülök pékné módra! Szeretném, ha olyan biztos lenne a lottó négyesem mint nálatok a Marshall vacsorája :twisted:

Biztosan sokakat kihagytam, de hív a munka Kinga vár :wink:

tjuca
 
 


Évi! :D
Öülök, hogy jól sikerült az őszölés. :D Dóri baba már nagyon ügyi, nemsokára már szaladgálhatsz utána. :wink: Gratulálok az új fogacskákhoz. :D

Pussz: Hangyi.


Kép
hangyolca77
 
 


Kacsa!

Mi újvároson lakunk a férjemmel, és a szüleimmel susánba laktunk a nagy állomásnál.Ha valamit akarunk (mozi, hambi, ruha) akkor Szegedre megyünk és azért egyre több megmozdulás, rendezvény van itt is elég jó programokkal. Kishomokra én se költöznék ki ámbár, mostamában ez a sikk.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Anita!

Hát ez az, ha kell vmi., irány Szeged. Itt viszont, szerencsére olyan helyen lakunk, hogy viszonylag hamar elérek mindnet. Ruci, kaja, színház, mozi. Bp-hez képest persze ez is porfészek, oda viszont már nem szívesen mennék. Ott már túl nagy a dzsungel!!!

Anyum is Susánban nőtt fel!

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Syrynx!
Köszönöm, sikerült megpédani a problémát.Most jár a 90 nap passzív tp. utánna be kell jelentkezni munkanélkülire, ami elvileg jár is, mert ha nem vagyok tp-e, akkor keresőképes vagyok :D Hogy éppen gyereket várok, ahoz pedig senkinek nincs köze, és ez nem is lehet kizáró ok.Szóval leszek másfél hónapig munkanélkülin, utánna meg jön a szülés előtti szabadság.A pénzeket szülés után visszamenőleg 6 hónap átladából számolják, így nem fogok olyan keveset kapni, és jár minden, mivel biztosított leszek.De a melóhelyen van egy rendes nő, azt mondta majd segít, van ismerőse a munkaügyi kp.-ban. :wink:
Akkor nektek már biztos hogy fiú lesz?Nekünk legutóbb lányt mondtak, dehát ki tudja :roll: :D
Én is már régóta érzem a mozgásokat, és az én párom is, ha van türelme kivárni, ui. nekem sokat mozog, de ha ő teszi oda a kezét, akkor azért megfontolja a dolgot :lol:

Pupy!
Végre a regény!
Szerintem várj 1-2 napot, és ha nincs mensi, tesztelj.De ha megnyugtatna, akkor holnap is csinálhatsz 1et, ha van baba akkor is kimutatja, vegyél olyat, ami már a 3 naposat is kimutatja(nekem Gabriel volt).Drukkolok!Minitalit pedig várom!Mikor jöttök errefelé?

Nárcisz!
Ezek a masinák :evil:
Nagyon szép pocakod van!Sehol egy csik!És szerencsére a babák is szépen nőnek!Azért kettőjük súlya+ a lepények már kitesznek egy babát!:DKöszönöm a baba dícséretet!
Bocsi, de most egy kicsit nem értem, hogy miért is írtál nekem erről az Algos, gyszeres dologról?Én nem szedek ilyeneket,én is csak ahllottam, hogy ezt lehet bevenni, de amikor n áthás voltam a múltkor, nem volt lázam, de ha lett volna elsőre a zuhit próbáltam volna én is.Az Algo nekem amúgysem viszi le.De azért köszi az infót.
Ja, és én mindent megkérdezek a dokitól, bár a Rennien kívűl még nem vettem be semmi mást.Abból is csak 1 alkalommal 1et.

Angie!
De jó, hogy ilyen rendes főnököd van!És le a kalappal előtted a telefonos jelentkezésedért!Nekem nem lenne türelmem hozzá, még sms-t sem szeretek írni :oops:

Évi!
Gratulálok Dórinak az ügyeskedésekért!Nagyon gyorsan nőnek ezek a babák! :D Dehát ez az élet rendje.

Csibe!
Nagyon drukolok!De lehet már meg is született Gáborka?

Niki!
Te is hamarosan babázol!
Ha neked is megszületeik Buborék, akkor dobogós leszek a táblában! 8) És az már komolyan hangzik!

Annácska!
Akkor végre kint az a fogacska!

Timika!
Jopbbulást Kristófnak!A negatív orrváladék még nem jelent semmit, sokszor nem tenyészthető? ki a kórokozó(laborfüggő, hogyan kezelik a mintákat, és hogy hpgyan lett levéve, tárolva,mennyi benne a csíraszám, stb.),de ez nem jeleti azt,hogy nincs is semmi.Torokváladékot is vettek?Azt is inkább reggel kell venni, lehetóleg evés előtt, hogy a kaja ne mossa le a kórokozókat.Szóval ha du. veszik, nem biztos, hogy sikerrel jár.De biztos nincs komolyabb baj,mert akkor találtak volna tutira vmit, szerintem.
Köszi a babakocsi dícséretet, de mózest nem veszünk, csak hordozót.

Mi jól vagyunk, bár most nem jó az egyik konvektor, és nem tudom befűteni az egész lakást, ezért becsuktam a szobámba za ajtókat, és csutkán megy a konvektor.Most kezd melegedni.
Eddig sikerült visszaolvasnom, most megyek, nemsoká kezdődik a kismamatorna.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Csibe Híradó:

Megszületett Gábor-baba 13:35-kor, 3780g-mal, 53 cm-rel!!!

Mindketten jól vannak!

GRATULÁLUNK!!! :D

Kép
brill
 
 


Csibe!
Gratulálok!!! Gyors megerősödést és sok tejcit kívánok!
Gáborkának pedig nagy ÜDV itt a való világban.
Vendég
 


CsibeMamának, KisCsibének és persze CsibeApunak is sok-sok boldogságot és jó egészséget!!!

Kép

kacsa14
 
 


Csibe!

Hatalmas gratula, na ez aztán a gyors megszületés Gábor baba :wink:
Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak!

tjuca
 
 


Csibe! :D
Gratulálok!Gáborka isten hozott idekint!!!!!!! :D

Hangyi


Kép
hangyolca77
 
 


Csibe!

Hatalmas gratula Nektek! :lol: :lol: :lol: Nagyon sok boldogságot kívánok mind a hármotoknak! Gáborka, Isten hozott a "nagy világban"! :lol:

Most csak ennyire futotta... :(

Zsu
valér
 
 


Majd igyekszem később is jönni, csak annyi a dolgom... :(
Mindenkinek puszika

Zsu
valér
 
 


Sziasztok!
Ma csak annyi időm volt, hogy elolvassam a mai termést! Remélem este még lesz időm írni valamit, de most még dolgoznom kell.

CSIBE!

GRATULÁLOK! REMÉLEM JÓL VAGYTOK! SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77
 
 


Sziasztok!

Hihetetlen, hogy micsoda mennyiségű termés jött össze a hétvégén és a mai napon! :)

Legelőször is
Csibe!
GRATULÁLOK!!! Kívánok Nektek sok-sok együtt töltött boldog percet, sok tejcit és vigyázzatok magatokra!

Niki!
Úgy látom nálatok is alkulnak a dolgok. :)

Brill!
Nagyon jól megfogalmaztad , másképp nem is lehet észben tartani a dolgokat, főleg ha több nap is kimarad. :( Be is fogtam egy jegyzetfüzetet. :)

Anikó!
Remélem jól telik az utatok. Igazából azért nem akartam erőszakoskodni, mert nem tudtam, hogy hogy működik ez a táblába való bekerülési dolog. Nagyon örültem, amikor írtad. Priviben küldöm Neked az adataimat.

Kacsa!
Köszönöm a tippet, nagyon jókat olvastam azokon az oldalakon. Hogy tudsz rátalálni az ilyenekre?

Jucmuc!
Köszönöm! A férjemnek néha vannak nagyon jó elszólásai. Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálati eredménnyel! Bárcsak igaz lenne, hogy HSG után könnyebb teherbe esni. Nagyon szorítok Neked! Jó tervezgetést a lakásban!

Unique!
Örülök, hogy rendeződni látszik a kanalazási téma. Egyél sok-sok vitamint és pihenj, amennyit tudsz.

Angie!
Köszönöm a drukkokat!

Pupy!
Neked is köszönöm! Ez a hsz. tényleg maratonira sikerült. Valaki lefutotta tegnap, Te meg megírtad. :) Én is nagyon drukkolok Neked!

Évi!
Én is úgy tudom, hogy az Urtica urens nem szabad hosszútávon alkalmazni, csak amíg el nem éred vele a kívánt hatást, mert különben az ellenkezőjét is kiválthatod vele. Pihenj sokat, már amennyit tudsz.

Eszti!
Köszönöm! Eddig még semmi, de remélem később sem lesz. Már nagyon izgulok. Várok még egy pár napot, aztán ha semmi, akkor csinálok egy tesztet. Bárcsak azzal a pár nappal előrébb lenne már az idő!

Timika!
Kristófnak jobbulást kívánok!

Narco!
Nagyon szép a pocakod! Nagyon várjuk már az újabb videót!
Az Algopyrinről csak annyit, hogy ha nem muszály, akkor én sem szoktam javasolni. Én inkább homeopátiás párti vagyok. Nyilván ezeknek a készítményeknek is megvannak az előírásai, hogy mikor, mennyi ideig, mit szabad, érdemes alkalmazni. Én a héten kezdek el egy homepátiás tanfolyamot, ami 4 napos lesz, remélem sok mindent tanulhatok majd belőle. Ezt csak azért írom le, mert az a védőnő is lehet, hogy elvégzett egy ilyet, aki valamilyen szert javasol.

Évi!
Gratulálok Dórinak! Nagyon ügyes, hogy már ennyi mindent csinál!

Húú! Elég hosszúra sikeredett ez a hsz. Na, de így jár az aki egész hétvégén nem jön! :)
Rólam csak annyit, hogy várakozó álláspontra helyezkedtem. Hiú reményekbe nem akarom ringatni magam, de azért izgulok. Úgy gondoltam, hogy ezt a hetet még kivárom és ha még azalatt sem lesz semmi, akkor csinálok egy tesztet. (De lehet, hogy nem bírom ki addig. :) )
tina82
 
 


CSIBE!!GRATULÁLOK GÁBOR BABÁHOZ!!!SOK BOLDOGSÁGOT,ÉS EGÉSZSÉGET KIVÁNOK NEKTEK!!NA MEG SOK-SOK TEJCIT!!!!! :D

Kép
bea27
 
 


Sziasztok!

Narco:
Köszi a tippet a kromoszóma vizsgálathoz, megtaláltam az orvos nevét, címét, telefonszámát. Egyébként már két éve dolgozom a munkahelyemen.

Csibe:
Gratulálok Gáborhoz és sok boldogságot.

Anikó:
Remélem jól éreztétek magatokat.

Angie:
Tényleg egy áldás ilyen nőgyógyászt találni, mint az enyém.

Egyénlőre ennyit, később még jövök

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Megint én.

Még szerintem elfelejtettem megköszönni a drukkokat és, hogy szorítotok nekem. (legalábbis nem mindenkinek köszöntem meg)

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Csibe!! :P
Szívből gratulálok!!!
Gábor-baba! Isten hozott a nagyvilágban!! Sok boldogságot kívánok Neked és Szüleidnek!!

Kép

Sok puszi Mindenkinek!
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Tina!

Ilyenkor előbújik belőlem a kisördög, legszívesebben adnék egy csöbröt, belelógatnám a tesztet, úgy, hogy még te sem tudnád az eredményt, és megkímélném az oldalam.
Jó ez a homeós tanfolyam. Az biztos, hogy a vizsga semmi nem lesz, ahhoz képest, amennyire itt fogunk nyúzni téged :twisted: (Bár nagyon csendben jegyzem meg, hogy sztem placebó, de ha használ, akkor a darált, szárított kutyakakit is :wink: )

tjuca
 
 


Csibe!

GRATULALOK!!! :D :D :D :D Nagyon sok boldogsagot kivanok az egesz csaladnak!
Kép

Narcisz!

De jo Teged is olvasni! :D Nagyon szep a pocid, es tenyleg nem nagy ahhoz kepest, hogy ket kiscsajszi van benne! :wink: Orülök, hogy minden rendben a babakkal, azt viszont sajnalom, hogy Teged az influenza kinoz! Gyogyulj meg hamar Narcisz! :D

Evi!

Orülök, hogy jol telt a pihenes es, hogy Dorika egy csomo mindent tanult. Nagyon ügyes! :D Hihetetlen ezek a pici babak minden nap meg tudnak bennünket lepni valami ujjal.

Juca!

Orülök Nektek is, hogy jol ereztetek magatokat! Gondolom Kinga aktiv volt ismet. :D

Tina!

Aranyos vagy, köszönöm! :D En is nagyon szoritok am neked! :wink:

Jo ejt lanyok!

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Csibe!

GRATULALOK!!! :D :D :D :D Nagyon sok boldogsagot kivanok az egesz csaladnak!
Kép

Narcisz!

De jo Teged is olvasni! :D Nagyon szep a pocid, es tenyleg nem nagy ahhoz kepest, hogy ket kiscsajszi van benne! :wink: Orülök, hogy minden rendben a babakkal, azt viszont sajnalom, hogy Teged az influenza kinoz! Gyogyulj meg hamar Narcisz! :D

Evi!

Orülök, hogy jol telt a pihenes es, hogy Dorika egy csomo mindent tanult. Nagyon ügyes! :D Hihetetlen ezek a pici babak minden nap meg tudnak bennünket lepni valami ujjal.

Juca!

Orülök Nektek is, hogy jol ereztetek magatokat! Gondolom Kinga aktiv volt ismet. :D

Tina!

Aranyos vagy, köszönöm! :D En is nagyon szoritok am neked! :wink:

Jo ejt lanyok!

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Juci!

Köszi kérdésed, igen aktív volt. Most az a legújabb, hogy hátrafelé kúszik, azaz halad, valamint háton kis hídmozdulatokkal hernyózik, valamint gurul a kiszemelt célpont felé, vagy, ha nem arra, akkor erősen méltatlankodik. Életveszély :shock: Valamint, ha c"csodálói" elmentek játszani, akkor erőteljesen morgott, és vörösödött a feje, hogy nem ő van a középpontban. Kofa osztályfőnökének mindig zseniálisak a megfigyelései, és mindenkinek egyenesen megmondja a tutit. Nekem vigyorogva csak annyit mondott, hogy nehéz dolgom lesz, mert Kinga nagyon akaratos és mozgékony, és spec. sok tulajdonság jellemző ránk Kofával, de ezen két tulajdonság egyike sem. Hát felköthetem a gatyámat 8)

tjuca
 
 


Sziasztok!!!

Micsoda örömhírre jövök én!!! :D :D :D :D

CSIBÉM!
Ez igen, ezt a rapidszülést! :D
SOK-SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK KISFIAD ÉRKEZÉSÉHEZ, ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, ÖRÖMÖT KÍVÁNOK, ÉS NEM UTOLSÓSORBAN SOK TEJCSIT IS!!!

Narco!
Nagyon szép, formás pocikád van! És a lányok is szép súlyúak már! :) Igen, azért szerencsére az éjszakák annyira nem vészesek, kétszer-háromszor ébred, de ez még belefér. Napközben jobban zavarja őt a fájdalom (ami szerintem csak sajgás lehet, mert azért ha nagyon fájna neki, sírna).

Évi!
Üdv itthon újra, és gratulálok Dorci újabb fogacskáihoz! :)

Monyó!
Halihó, de jó, hogy írtál! Jó lenne, ha tényleg úgy alakulnának Nálatok a dolgok, ahogy írtad. Azt mondtad, sokba kerül a magánrendelés Nálatok. Mennyire? Csak kíváncsi vagyok, viszonyításképpen az itthoni árakhoz. :roll:

Kacsa!
Szegényem, úgy sajnállak a kajálás (illetve nemkajálás) miatt… :( Nem akarok gonosz lenni, de ez szopi alatt is hasonlóképp fog működni, akkor meg majd a baba miatt nem mersz enni ilyeneket… :wink:

Timika!
Köszönöm a köszöntést! :) Remélem, Kristóf kikeveredik már a betegségből rendesen.

Anita!
Igen, lehet tünet. De ez nemsokára úgyis kiderül… :wink:

Tina!
Én tutira nem bírnám teszt nélkül… Csakúgy, mint Juca… :twisted:

Jucmuc!
Bizony lett, nem is akármekkora! :shock: :D

No, szóval: ma délután voltunk babamasszázson, ami egyelőre a lábak és a poci masszírozását jelentette (ezután majd következik a mellkas, a kezek stb. a védőnő nem akarta lezavarni egy óra alatt, ezért öt alkalmas lesz a tanfolyás). Kendém nagyon jól bírta, édes volt, ahogy gügyörészett, vigyorgott ezerrel, és most kivételesen nem akart forgolódni, naná, mikor a hurkáit gyurmászoltam... :twisted: Aztán elégedettsége jeleként jól odapisilt a takarójára, még szerencse, hogy saját volt. :D És bizony, a pocimasszázs megtette hatását: délután akkorát kakkantott, hogy a pelus elejétől a végéit csupa kaki volt... :D :D :D Most alszik a drágám, már nyolc óta. Egy kicsit nyöszizett, apa felvette, és vissza is aludt. Remélem, jó éjszakánk lesz.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Köszönünk minden jókívánságot, anyóka ha hazajön el is olvassa az összeset visszamenőleg, addig is egy kis ízelítő Gáborból..... CsibeApu
ui.: a szülés nem volt semmi móka.... majd erről elmesél Ő amit akar...:o))))
Kép Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Kedves CsibeApu! :)

Köszönjük szépen a képeket, csodás kisfiatok született!!! Nagyon szép!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Még egyszer gratulálok Nektek! :)

Zsu
valér
 
 


Csibe, Csibeapu!

Gratulálok Gáborhoz, gyönyörű, formás baba! Nagyon jó egészséget, sok boldogságot, nyugodt napokat és éjszakákat, és rengeteg tejcsit kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


GáborCsibe!

Nagyon szép kis legény vagy tudod-e! No aztán jól viselkedj, kíméld az anyukádat, és légy jóban a cickókkal, mint apa :twisted:
Nagyon sok boldogságot kívánok, és gyors felépülést Csibének!

tjuca
 
 


CSIBE!

GYÖNYÖRŰ FORMÁS A KISFIAD, MÉGEGYSZER SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Csibe!
Isten hozta a gyönyörű kisfiad!
Nagyon sok boldogságot jo egészséget és sok-sok tejcit kivánunk! Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok lányok! :D
Rohanunk az oviba utána meg még elég sok elintéznivalom van de jövök feltétlenül!!!!
CsHeni! :D
Nagyon szoritok!

Junko! :D
Mindenem csuriba!!!!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?