Sziasztok Lányok!
Bár rendszeresen olvaslak titeket, nem mindig tudok írni. A Windows WP ráadásul minden nap meghalt, így naponta kellett újratelepíteni, lényegében új gépet is kellett vennünk. Szóval bonyolult az élet.
Először is mindenkinek
Monyóka!
Hát a project gyakorlati része nekünk is jól ment
:)
Találtál végre valami rendes dokit? Vagy az átjövetel ilyen célból Magyarországra nem jó?
Sütsz még szép tortákat?
Sz.Heni!
A vitaminokat én 3 hónappal a terhesség előtt kezdtem el szedni. Másnaponta Elevitet, minden nap fólsavat és jódot. Ez módosult a babák után másnaponta Elevit és fólsav, harmadnaponta jódra. Szerintem ez jó, mert a 30. héten is olyan volt a vérképem, hogy a doki azt mondta ikresek esetében nem látott még ilyen jót.
A munkahelyhez nem értek, én módszeresen titkoltam bármi történt, bár elég hamar kiestema munkából. Persze a te esetedben ez másképp van. Azt hiszem ezt neked kell megkockéztatnod. Elvileg nem bocsáthatnak el ha már a Kaáli állományba vesz, vagy valamelyik más meddőségi központ. Szerintem csak akkor érdemes megmondani, ha már régebben dolgozol egy cégnél, ha csak pár hónapja, akkor nem fogják jó szemmel nézni.
Kromoszóma vizsgálatra oda érdemes menni, ahová Dido is járt. Dr Tímár László, de a papírját nem találom sajnos, így a pontos címekért esetleg Dido tud segíteni. A vizsgálatra januárban érdemes jelentkezni mert akkor még nem fogyott el az OEP keret. Más az, hogy kromoszóma viszgálatot csak indokolt esetben végeznek, amihez meg kell feleleni.
Angie!
Szép a sztárfotó, örülök, hogy mindenrendben.
Ha csak Elevitet szedel, ami terheseknek készült, akkor az is megvéd a bacik ellen.
Egyre felhívnám a figyelmeteket: betegtájékoztató, illetve gyógyszerészek. Igen az 500 mg az sok, mert mindkét cég max 100 mg-ot javasol. Valószínűleg volt olyan vizsgálat, amely fejlődési rendellenességeket mutatott ki 100 mg-nál nagyobb C-vitamin adagoknál (bocsi, most nem böngészem át a medline-t). Szóval bármit bevesztek, az csak akkor, ha legalább 3 orvos rábólintott, légyszi, ez első szempont legyen.
Panka!
Nagyon tetszett ez az UH fotó, nagyon látszik minden kis részelet
Nagyon szép baba
Ha bármi baj van a terhességed alatt, akkor el kell menni a dokihoz. Amit ő ír, az szedhető!!!!!!
Az Algopyrinről én 4 dokit kérdeztem meg: nőgyógyász, háziorvos, 2 gyerekgyógyász. Amikor ők azt mondták ezt lehet, akkor is csak megvettem, hogyha magas lázam lesz, akkor bevehessek valamit, amíg dokihoz nem jutok. De ott áll, pedig volt hőemelkedéesem!!!!!!
A védőnő tanácsa nem mérvadó ilyen szempontból legyen szó akár homeopátiás gyogyóról!!!!!
Junkó!
Naná, hogy drukkolok
Nagyon meghatotta a szívemet, amikor írtad a kálváriádat, ezt nem lehet senkivel sem csinálni.
Mikor lesz ez az inszem?
Eszti!
Felfázásod meggyógyult?
Van egy hozzászólásom, ami még régen a hüvelyfertőzésekről szól, ha kedves van olvasd el. Nőgyógy könyvből szedtem
Anikó!
Hát többet szeretnék jönni. Majd írok neked privit is
Mindenből anniyt lehet max szedni, amit az Elevit enged, vagy más terhességi vitaminok, mert azok vannak tesztelve terheseken, ja és gondoljatok a vivőanyagokra is, mert pl lehet cetebe másképp oldja meg a retard hatást. Valószínűleg valamit még belekever, ami folyamatosan bocsájtja ki az aktív hatóanyagot. Ezt si bele kell számolni.
Csibe!
Mi van veled? Olvastam a tegnapi 3 cm-t
Lehet azóta már Gáborka köztünk van?
Faul!
Üdv a klubban, mielőbbi babásodást kívánok
Jucmuc!
Hát ez az orvos peres dolog, nagyon durva, csak az baj, hogy már nem is lep meg. És még hány helyen verik át afejünket? Kihasználva, hogy valamit nagoyn szeretnénk, és mindent megadunk érte.
Csheni, Brill hogy vagytok ?
Annácska!
Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Lejjebb pótolok mindent
Tina!
Hát személy szerint én nem vártam egy percet sem, hogy megmondjam a páromnak. Elterveztem, hogy majd így meg úgy, de egyszerűen csak sírva felhívtam, hogy csináltam tesztet, és pozitív lett egyből. Teljesen kész voltam aztán, mert ő még dolgozott. Azt mondta, hogy ő is ezt szerette volna, hogy egyből felhívjam.
Szerintem valahogy beszéd mega férjeddel, hogy van-e valami különleges kívánsága
Stöpszli!
Üdv neked is.
mesélj sokat erről, merts zerintem itt többeket érint a dolog.
Pupy!
Hát az oldalunkat törölték, de próbáljuk megcsinálni, hogy legyen vele valami. Semmiféle üzenetet nem küldtek, hogy mi volt a baj. lehet náluk is meghalt a windows, a miénk meg utána halt.....
Ne dolgozz ilyen sokat
keresel közben másik munkát?
Syrynx!
Szegényem. Hát téged is elérta terhesgondozás nagy átkai? nekem csak pár napig kellett csinálni a 180 grammosat, de én majd meghaltam. Egyébként csak megsúgom, hogy a tej+kifli próba nem elfogadott már, szóval szekszerűtlen. 75 gramm glükóz terjelés a mérvadó, ezt érdemes a dokitól kikövetelni, mert ő írhatja fel a gyógyszertári tiszta glükózt, és bárhogy erőlködnek a citrommal, ne engedd. nekem van egy olyan érzésem, hogy az első nekem azért lett magas, mert raktam bele citromot.
Szóval tényleg nagyon sajnállak-e miatt.
Páérom üzeni neked, hogy sajnos ő is csak egy hónapja érzia baákat igazán, addig csak elvétve, mert olyan kis félősek. De most már ha összebűjunk apával, akkor moszatok őt is hasbarúgják
Norwell!
Kende nagyon kis ügyi baba, és az a két fog. Azért remélem aludni tudtatok pár órát.
Évi79!
remélem azért picurkával jól vagytok. Itt láttam, hoyg többen írtak neked, hogy mit tegyél, sajna én méág ebben nem vagyok járatos. De drukkolok, hogy legyen elég tejci. Kitartást kívánok neked
Rólunk akkor!
Hát a zavaros napok elléne jól vagyunk. Egy picit influenzásan, de elmegy így vitaminokkal. Bízoma méhlepényeimben, hogy nem engednek át semmi csúf dolgot. Sok-sok tea, meg egyebek...
Voltunk múlt hét pénteken doki bácsinál. Zárt a méhszáj, és minden rendben van. Angie behozta a lemaradását, most már csak 50 gramm a különbség a moszatok között, Nóci 1220, Angi pedig 1175 gramm volt (+/- 10 gramm). Nagyon megnyugodtam, mert a két babához képest pici a hasam. Most nagyon poénos volt a doki, mert azon csodálkozott, hogy hogy férnek el ezek a babák itt bent, és még van helyük!!!
A pocis kép:
Szóval nem akkora a hasam, mint amekkorákat a spectrumon az ikres műsorban mutoghattak, viszont a babák állítólag elférnek. A hízásom is 12 kg volot eddig vízzel együtt és 20 kg lenne a megengedett. Viszont nagyon nehezen mozgok már, ha valahová menni kell, akkor a párom visz kocsival.
Takarítanom is kellett valamelyik nap, hát ne tudjátok meg 3 részletben csináltam meg.
Video a babaákrl csak 3-4 hét múlva lesz, mert a doki itt a MÁV-ban nem tud felvenni, de a köv UH a megánrendelőjáben lesz VHS-re, aztán azt bedigizzük, és addigra remélem műxik is majd az oldalunk.
Puszi: Nárcó