Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Nagyon mozgalmas hétvégénk volt. Szombaton lementünk Pécsre, függönyt venni. Utána mászkáltunk a városba, valami rendezvény is volt. (nem tüntetni voltunk :wink: )
Tegnap meg Szilvásváradon voltunk. Nagyon-nagyon szép hely! Ajánlom mindenkinek. A Szalajka völgybe kisvasúttal mentünk fel, amit Oli nagyon élvezett. Lefelé pedig gyalogultunk, illetve futottam az őrült motoros módjára szágúldozó Oli mellett. Isteni finom ebét ettünk. Aztán megnéztük a Lipicei ménest is. SZóval tuti kis hétvége volt.
Viszont a gépem kezd meghalni, ha életre kelt, jövök!
Puszi
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Helyzetet jelentek: még élünk! :lol: Bár én nem tudom, hogy meddig. A Srácok rendesen karban tartanak!!!
Nem tudom, hogy írtam-e, amiket most fogok, ha igen, akkor nézzétek el nekem (egy kicsit zakkant vagyok mostanság).
Benikémet egy hete Infacollal kezeljük, mert valszeg a pocak vacakolt nála, és azért volt olyan nyugtalan az alvása és esténként az irtózatos sírások. Persze a fürcsi előtt a bömbit most sem hagyja ki, de ezt Marcitól is megkaptuk anno. Még 1 üvegnyi Infacollal kezelgetjük, aztán csinálunk egy tesztet, hogy elhagyható-e, aztán majd meglátjuk.
Nagyon édi a kisebbik krapekom, néha-néha már látok Benne Marcihoz hasonló vonásokat. Elsősorban alvás közben hasonlítanak, az elnyúlt, nyugis pofijuk, a fejformájuk. Édesen tud mosolyogni (szerintem ez már egyre tudatosabb a részéről)! Kézzel-lábbal hadonászik, figyeli a forgójátékát. A legnagyobb buli számára a szobafenyő tüskéinek a számolása :lol: Komolyan mondom büfizés közben a mellkasomra hajolva olyan átszellemülten tudja nézni a fenyőt, mintha a tüskéit számolná :lol:

Marcikám egy tündér bátyus még mindig!!! Ennek örülök talán a legjobban, hogy bármennyire rosszalkodik a nap 24 órájából 12-őt (a többit átalussza :? ), az öcsivel tündérien bánik. Próbál nekem segíteni, már amennyire az Ő képességeivel ez lehetséges. A cumit rendületlenül dugdosná Beni szájába, még akkor is, amikor nincs rá szükség. Mondhatom én Neki, hogy nem kell, Ő csak nyomkodja szegény megrémült Beni arcába a műcicit :oops: Valamelyik nap is annyira édes volt, amikor ringattam Benit, erre rohan utánunk Beni takarójával és nyújtja riadt arccal, mintha azt mondta volna, hogy "ANya, takard be Benit, nehogy megfázzon!". Úgyhogy tüneményes a nagyobb kiskrapekom.

Ha így visszaolvasom, úgy tűnik, hogy idilli az élet nálunk... Hát, hogy is mondjam, azért élesben nem úgy tűnik, mert ugye mindegyik tüneménye magában és vannak rossz pillanataik is rendesen, de ezeket valahogy olyan jól kombinálják a nap 24 órájában, hogy én egy percig se tudjak pihenni, sőt purcanjak ki, amennyire csak lehet.

A fentieket tetézi a költözés mizériája. A kellős közepén vagyunk! Bármennyire is pakolászunk már hetek óta, most jöttünk csak rá igazán, hogy mennyi dolgunk is van még a héten. Szegény Gábor most is csomagolja a szétborított szekrényeket (lapraszereli őket és speckó csomagolóanyagba csomagolja őket, hogye ne sérüljenek a szállítás során), sőt ezt csinálja már 2 napja hosszú éjszakába nyúlóan. Én napközben próbálok pakolászni, amikor tudok, illetve engedik. Estére mint két hulla hullunk az ágyba.
Szombaton költözünk véglegesen, úgyhogy utolsó hetünket kezdtük a házban :shock:

Remélem minden csemete egészséges! És Ti is jól vagytok!!!

Gigi!
Nagyon szép helyen voltatok. Én még általános iskolás koromban voltam Szilvásváradon és a Szalajka völgyben, és tudom, hogy gyönyörű. A képek is nagyok szépek, amiket csináltatok. Olival nagyon szuperek vagytok ketten. Sugárzik rólatok a kiegyensúlyozottság. Küldjék nekünk is belőle légyszi egy kicsit :oops: Köszönöm!!!

Györesz!
Tényleg nagyon klassz ajándékokat vettél Norbikának! Sokat gondolok Rátok, hogy a hétvégén már ünnepeltek. Hihetetlen, hogy már 2 éves lesz Norbika és utána gyorsan egymásutánban mindegyik gyerkőc. Hol fogtok bulizni? Nálatok is és Petiéknél is?
Bölcsi is 6-án kezdődik, ugye? Vagy valahogy október elején, ha jól emlékszem. Hogy állsz a dologgal? Norbika gondolom várja :)

Kata!
Remélem Raul iskolájában minden konfliktus előbb-utóbb megoldódik, illetve anyatigrisként megoldod őket :D Hány csillagja van az okos Fiadnak?
Patrik nem kívánkozik Raullal iskolába?

Mica!
Sajnálom Zolcsi hisztijeit :( Sajnos én már egy jó ideje tudom, hogy miről beszélsz. Nálunk is ez megy pár hónapja, hogy cirkusz van, ha nem az van, amit Ő akar, vagy ha megtiltunk valamit, vagy ha meg van büntetve. Persze nem mindig! A körömvágás nálunk is cirkuszszámba ment egy ideig, de most ismét javul a helyzet. Úgyhogy van remény :wink:

Saxi!
Veletek mi van? Lilike remélem még mindig jó kislány :wink: Bogi hogy áll az udvarlókkal?

Évi!
Pocakod növeszted remélem rendületlenül :D Hogy vagy mostanság? Valahogy most van a terheléses cukros vizsgálat, ugye?
Rolcsi pofijára nagy puszit küldök!!!

A héten még jövök mindenképp. A költözés után sajnos egy darabig nem lesz netünk (nem tudom meddig), mert a lakásba még csak most rendeltük meg. Remélem minél hamarabb tudok majd jönni.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Múlt hét óta csak 3-szor írtam hosszú levelet, és mind a 3 elszállt. :twisted: :twisted:
Szóval remélem megértitek, hogy már nem nagyon merek leveleket írni.
Most rohannom kell, de remélem azért később még tudok jönni.

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Melinda :)
Még nem válaszoltam az emildre......... bocsánat :oops:
Kitartás, Rinyus :D Minden elismerésem a többgyerekes anyáké! Hát még abban a felállásban, hogy egyik pici, másik kicsi. HÁt én erre nem vagyok hitelesítve.... :D Infacol: ha tényleg a pocija fáj Beninek, akkor szerintem az még nem múlt el. Talán 3-4 hónapos korukra növik ki????
Pakoláshoz és költözéshez sok erőt. Marcikámnak adj egy hatalmas puszit a nevemben. Olyan jó tesó!!! Beni meg ne sírjon, mer aztán jól odamegyek!!

Saxi :)
Hajrá! Írjál!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, szegedi vagyok és pár napot a fővárosban fogok majd tölteni elszeretnék menni angol turiba ahol jó minőségű, alig használt ruhák (rongyosak nem érdekelnek olyat itt Szegeden is találok bőven) vannak megfizethető áron, jó lenne ha kilóra lenne. És érdekelne v.mi bizományi féle ahol sok jó minőségű játékot találnék esetleg autósülést a kislányomnak. Csak jó és olcsó helyek érdekelnek.
Ha tudtok segíteni akkor: tabimariann@gmail.com -ra irjatok, mert sok topikba beírom a segítség kérésemet. ha valik Szeged keres bármit szívesen segítek :lol: :lol:
Előre is kösz a segítségetek: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Megint elszállt a levelem! :twisted: :twisted: :twisted:
Bocsi de most nincs kedvem újra írni.

Puszi Saxi
saxi

Sziasztok!

Ne haragudjatok de nagyon kiakadtam, ez megy már napok óta.
Végre van egy kis időm, megírom azt a nyomorult levelet, erre az egész elszáll.
Már alapból elmentem, de úgy befagy a gép, hogy esélyem sincs másodjára beilleszteni, csak a "reset" gomb segít. :twisted: :twisted:

Különben meg, be vagyok havazva rendesen.
Bogikám itthon van, torokfájás, hasmenés, és hasonló dolgok.Mára Lilikének is hasmenése lett.
Én sem vagyok túl jól, minden bajom van.
Fáj a fejem napok óta, csikar a hasam is, szerintem Bogikám hazahozott valami vírust az oviból.
Az idegeim is kivannak rendesen, anyós hülyére idegesít, Isti állandóan dolgozik, alig van itthon, a lányok is cirkuszolnak mert hiányzik az apjuk, és nem értik meg, hogy miért nem jön már haza.
Ha pedig végre itthon van, akkor csak eszik és alszik, és megint nem jut semmi idő a családra.
Szegénykémnek ettől lelkiismeretfurdalása van, de 12-órás kemény fizikai munka után elhiszem, hogy már állni sem tud.
Szóval nem egyszerű az élet.
És még ráadásul meg sem fizetik ezt a rengeteg munkát, de ha valaki nem marad bennt, azt fenyegetik, hogy kirúgják.

A fogyit is csinálom már második hete.
Nagyon nehéz, így főleg, hogy mellette van még egy csomó más bajom is.
Kilókat nem mérek, nincs is mérlegem, és igazán nem jött be nálam a méregetés.
Mert van úgy, hogy egy hétig is stagnál a súly, főleg mensi környékén, és akkor csak idegesítem magam ha látom, hogy nem megy úgy le ahogy szeretném.
De már érzem, hogy a nacim valamivel kényelmesebb, így gondolom, hogy ment le valamennyi.
Kéthavonta jelentkenem kell az orvosnál, és Ő szokott megmérni, így nemsokára számokat is fogok látni.

Gigi!

Gyönyörű helyen voltatok, nagyon jók a képek.
Az a kép amelyiken ketten vagytok magáért beszél, nagyon jó ránézni.
Ez a félős dolog úgylátszik korbeli sajátosság, mert Liliána is ilyen mostanában.
Este sem elég a kislámpa még kell mellé egy figurás éjszakai fény is, és csak úgy hajlandó elaludni.
Remélem hamar átvészelik ezt az időszakot mert nem valami kellemes.

Melinda!

Megint csak azt tudom írni, hogy kitartás.
Ha lesz egy kis fölös energiám elküldöm neked.:)
Nálunk még a Wodward's GRIPPE WATER elnevezésű szirup vált be nagyon.
Ebből még most is van itthon, szeretem nekik adni ha van valami hasfájás vagy gyomorrontás, mert nagyon hamar hat.

Györesz!

Köszi a tippet, nagyon szupi játékokat vettél Norbikának.
Farmot a lányok is kaptak, és nagyon szeretnek vele játszani.
Megszeretgetem a papát, sztorin jót vigyorogtam.
Tudják ezek a kis törpék, hogy mivel vegyék le az embert a lábáról.:):)

Évi!

Remélem jól vagy.
Ha van egy kis időd írj egy pár sort.:)

Most megyek mert a csajok már nagyon nyúzak.

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Rendesen félek már rákattintani az elküld gombra. :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy paranoiás lettem??? :lol: :lol: :lol:

Ráadásnak teszek fel egy pár képet amik mostanában készültek a csajokról.

Kép Kép Kép
Kép
Kép

Egyenlőre ennyit rólunk.
Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Bocsi, ha nem írok névszerint, majd holnap igyekszem bepótolni, de most nagyon fáradt vagyok! Norbi teljesen leszívja az energiám, ugyanis harmadik este hisztizik, de kőkeményen amikor eljön az alvás ideje. Folyton kiakar menni anyuékhoz, vagy kitalál valamit amitől falra mászok! Ráadásul ma már a délutáni alvásnál is ment a hiszti és közben napközben alig alszik! Nem tudom mi van vele, de nem tudom igazán kezelni ezeket a hisztijeit, néha nagyon rákiabálok, aztán megölelgetem és próbálok nagyon nyugodtan beszélni hozzá, csitítani, de hiába, csak fújja a magáét és hisztizik! Remélem ez nem lesz mindennapos!

Voltak ma a bölcsis nénik családlátogatáson és kicsit megnyugodtam, mert nagyon-nagyon kedvesek voltak, Norbi is egyfolytába mosolygott rájuk! Hétfőn kezdjük!!!!!!

Egyenlőre ennyi! Holnap megpróbálo jönni!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Gigi!
Az Infacolt csak azért hagynánk ki egy picit, hogy megnézzük, tényleg hasfájás volt-e a gond. Azzal sajna tisztában vagyok, hogy ha tényleg hasfájós Beni, akkor az eltart még pár hónapot. De most egész jó a helyzet, kivéve amikor nem :roll:

Saxi!
Sajnálom, hogy nem könnyű a helyzeted, sőt mondhatni elég nehéz. Anyós :twisted: Sajnálom, hogy Isti ennyit dolgozik és tiszta hulla :( Hol dolgozik?
Most Gábor is tiszta hulla, mert ahogy hazajön, rögtön elkezd pakolászni, persze nekünk csak az lobog a szemünk előtt, hogy ez valamikor abbamarad.
A Csajszik nagyon szépek még mindig!!! Annyira jópofa az első kép Bogiról, a hajas a kádban. Lilike copfocskáit meg megzabálom, a csajszikával együtt :D
A fogyihoz kitartást!!! Nekem is oda kéne egy kicsit figyelni a kajálásra, mert sajna elég sok rajtam maradt a szülés után. Persze csak ésszel akarnám csinálni a szopi miatt.
A Gripe Watert köszi, de az Infacol egyenlőre bevált. Remélem nem is lesz másra szükségünk.

Többiek!
Merre vagytok? Remélem mindenkivel minden rendben! :wink:

Sajna tegnap estére Marcikám betaknyosodott :( Eleve utálom az orrszívást szegény Marcikámmal egyetemben, most meg még amiatt is izgulhatok, hogy Beni el ne kapja. Szerintem Marci vagy kedden a Cora-ban nyalta be a betegséget, vagy az állandó mezítlábazásnak (ha nincs rajta cipő és nem figyelek, lerántja magáról a zoknit) isszuk most a levét.

Azt hiszem utoljára írok innen Érdről. Holnap még itt leszünk, de nagyon sok dolgom van még holnap, úgyhogy nem halogatom a "búcsút". Szerencsére nem kell sokáig hiányolnotok (ha egyáltalán tennétek :oops: ), mert épp ma szerelték be a lakásban a telefont és netet, így amint időm engedi, Vácról is küldök életjelet.

Addig is mindenkinek sok-sok puszi! Írjatok sokat, hogy unalmas óráinban (hülye vagyok én?! :shock: ) olvashassak :lol:

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Isti egy nagyipari klímaberendezéseket gyártó cégnél dolgozik.
Ép most bőgök itt magamnak, mert az előbb telefonált, hogy holnap is kell mennie, mert megfenyegették őket, hogy ha valaki nem megy, akkor elveszik az egész havi mozgóbérét.
Holnapra volt betervezve, Bogi szülinapi tortájához a marcipán vásárlás, és gondoltuk elvisszük magunkkal a csajokat is és megnézzük a marcipánmúzeumot.
Hát megint lehúzhatom a budin az egész családi programot.
Annyira elkeserítő, hogy nem tudom meddig bírom még.
:cry: :cry: :cry: :cry:
Na mindegy nem rinyálok itt neked.

Marcikának jobbulást, Benike pedig remélem, hogy hamar átvészeli ezt a pocakfájós időszakot.

Költözéshez, minden jót kívánok nektek.
Remélem, hamar sikerül otthonosan berendezkedni.

Hogy is gondolhatod, hogy nem hiányolnánk.
Várom mihamarabbi jelentkezésedet, Vácról.

Sok puszit, és minden jót nektek.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Na megpróbálok írni egy kicsit többet, mint tegnap! Ma szerencsére megúsztam a hisztit, bár elkezdte, de elkezdtem Neki mesélni, hogy két éve bújt ki a hasamból és hogy milyen pici volt, hogy cicizett, stb. és ez annyira lekötötte, hogy meggondolta magát és nem hisztizett! :lol:
Hát igen, bár vasárnap lesz hivatalosan két éves a kis porontyom, de azért már nosztalgiázok rendesen, hisz pénteken szültem! :lol:
Holnap apáéknál ünnepelünk, aztán vasárnap meg itthon! Már nagyon várom!!!! :lol: :lol: :lol:

Gigi!
Tényleg nagyon szép helyen voltatok! Szilvásváradon mi is voltunk a kollegáimmal és megnéztünk mi is a Lipicei ménest! Emlékszem kivittek minket lovaskocsival egy nagy tisztásra és ott vártuk a ménest, egyszercsak feltüntek a messziből és vágtáztak felénk, közvetlen mellettünk rohantak el, egy ló jobbról, egy balról, úgy megijedtem, hogy nekem jönnek, hogy még a szemem is becsuktam! :lol:
Nagyon szép képeket csináltál és az utolsó kép nagyon tetszik Rólatok, olyan aranyosak vagytok és Te is nagyon helyes vagy rajta!!!!!! :lol:

Melinda!
Bár már nem olvasod, de azért írok Neked is!
Marci is hasfájós volt picinek? Norbival négy hónapig kínlódtunk és nekünk is a Gripe Water vált be nagyon!
Annyira örülök, hogy Marcinál semmi jele a féltékenységnek, sőt még ennyire imádja a kis öcsit!!!!! :D
Marcinak jobbulást és remélem Beni megússza :!: :!:
Költözéshez kitartást!!!!!!

Saxi!
Remélem Bogi már jobban van és Lili megúszta egy enyhe hasmenéssel! :)
Sajnálom, hogy így ki vagy, de megértelek! Nagyon rossz lehet, hogy ilyen keset tudtok együtt lenni Istivel, elhiszem, hogy a lányoknak is nagyon hiányzik az apjuk! Drukkokok, hogy ez megváltozzon a jövőben :!:
Fogyihoz kitartás!!!!!!!
A lánykáid gyönyörűek a képeken! Az első kép nagyon tetszik Bogiról és remélem egyszer nekem is lesz egy olyan kis copfosom, mint Lili!!!!!!!

Évi :?: :?: :?:
Mi újság Veled, Veletek???? Minden rendben, jól vagy? Pocaklakóval minden oké????
Írjál Nekünk!!!!!

Kata :?: :?: :?:
Te is jól eltüntél!!!! Remélem jól vagytok és minden gond megszünt Raul sulijába és Patrik is jól van!!!!

Mica :?: :?: :?:
Gondolom Te változatlanul pörögsz ezerrel és hamarosan írsz nekünk!!! :lol:

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Györesz :)
Hihetetlen, hogy már két évesek ezek a törpék.................. :shock: Most legszívesebben megállítanám az időt, olyan édes Oli.
Mozgalmas hétvégétek lesz. Légszíves csinálj sok képet, olyan jó nézegetni őket!!!!
Mivel nem tudom, hogy holnap jövök e, ezért most kívánok Norbikának nagyon sok boldog szülinapot!!!
Kép
Éjszakai alvásotok rendeződött? Sogórnőd, hogy van?

Örülök, hogy írtál!!! Gyorsan és zökkenőmentesen költözzetek át!! Nagyon szuper, hogy Vácon is lesz net!!!!! Hiányoznál nekünk!!!
Marci, hogy van??? SZerintem Beni nem fogja elkapni, mert őt még védi a tejci! Tegnap Olivér is lázas volt........ Délutánra felment neki 38.6-ra és csak ült az ölembe és néztük a kisvakondot. Erre ma már kutya baja, nagyon virgonc........... ANyu szerinte a foga jöhet. Nem tom.........

Csatlakozom Györeszhez: remélem, hogy egyszer nekem is lesz ilyen szép lányom mint amilyenek a te csajaid!!!
Fel a fejjel, öregylány!!!! Viktor sincs itthon :( Hétköznap sem ér haza 8 elött. Tudom mit érzel. Utálom én is, de nem tudok mit tenni. Anyóst meg küldd már el a búsba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szorítok, hogy menjen a fogyókúra!! Én most rávettem magam a futásra. Ezen a héten már nyomtam 2-szer fél órát........... Na jó, tudom, hogy ez semmi, de nem akarok rögtön egy csomót edzeni, mert aztán elmegy a kedvem teljesen tőle. Cél, hogy hetente legalább 5x fussak. Én most nem tudom a kaját megvonni magamtól....... :oops:

Többiek????

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Györesz!

Köszönjük szépen a bókokat.:)
Holnap nem leszünk itthon, ezért most köszöntöm Norbikát!

Kicsi Norbika!

Isten éltessen még nagyon sokáig szülinapod alkalmából!
Nagyon sok szeretettel kívánunk neked, minden szépet és jót!

Sokszor puszil, Saxi, és családja.

Kép
saxi

Szia Gigi!

Hát igen, neked is nagyon nehéz, sokszor gondolok ám rád.

Szerintem is ez az időszak a leg aranyosabb a gyerekeknél.
Olyan jó Lilikével együtt lenni mikor Bogi nincs itthon, annyira más teljesen kivirul, mert nincs aki túlkiabálja.
Persze Bogika is nagyon aranyos, de ő már kész nő, sokszor elnézem ahogy billeg a tükör előtt az én magassarkú cipőmben,meg kell zabálni, annyira nőből van, hogy hihetetlen.

Ha már ennyire dícséritek, a lányaimat, ami persze nagyon jól esik,és köszönöm.:):):)
Akkor felteszem a Bogikámról készült legfrissebb képeket.

Kép

Kép

Kép

Kép

Most megyek vacsiztatni, holnap nem leszek, de remélem hétfőn már tudok jönni.

Ja képzeld, a szomszédnéni észrevette, hogy fogytam, kezdem élvezni a dolgot.
A futás miatt irígy vagyok, én a gerincsérvem miatt sajna nem futhatok, pedig biztosan meglökné a fogyit.

Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi, Gigi!
Köszönjük a köszöntést!!!!!!!
Hát igen néha én is úgy leállítanám az időt, de azt mondják, hogy minden kornak megvan a maga szépsége és ez biztos így is van! :lol:

Tegnap meg volt az ünneplés egyik fele! Norbi nagyon fel volt pörögve, teljesen be volt sózva, hogy mikor fújhatja el a gertyát, hisz tudta, hogy akkor kap majd ajándékokat! Nagyon ügyesen sikerült Neki a gyertyaelfújás, aztán jött a várvavárt ajándékozás!
A nagyszülőktől kapott egy autópályát autókkal, könyvet, ruhát, Apától természetesen autót meg egy Fisher Price tanuló telefont! A többi meg majd ma következik! :lol:
Természetesen csináltunk képeket meg videót, de mint már írtam az én gépemre nem tudom letölteni Őket és már apa gépén vannak, de legkésöbb jövőhét hétvégén amikor megint ott leszünk akkor teszek fel képeket!!!!!!

Norbi most alszik, aztán jönnek a keresztanyukájáék és újra ünneplünk! Ma én is fogok pezsgőzni egy kicsit, hisz ez az én napom is! :lol:

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Kedves Norbika!

Második születésnapod
alkalmából
nagyon sok boldogságot kívánunk:
Évi és Rolcsi
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Továbbra is köszönjük a köszöntéseket!

Tegnap megvolt a szülinapozás második fele! Norbi kapott ismét sok-sok ajándékot, úgyhogy nagyon fel volt pörögve és nagyon élvezte! Este már kérdezte is, hogy holnap mit kap, azt hitte, hogy mostmár minden nap a szülinapját fogjuk ünnepelni! :lol:

Ma voltunk előszőr bölcsibe!!!
Háromnegyed 10-re kellett menni és 12-ig voltunk, Norbi már ott ebédelt! Képzeljétek nem ismertem a fiamra! egy pillanatig sem volt olyan muja, mint a játszón szokott! Nagyon élvezte, egyfolytába rohangált az udvaron és bent is folytatta a pörgést, egyszersem bújt a seggembe, mint máskor. Enni nem nagyon akart, de azt mondták, hogy ez normális, majd akkor fog enni, ha én már nem leszek ott! Aaztán mikor a Valinéni kezdte szétpakolni a kiságyakat, akkor Norbi efeküdt az egyikre és közölte, hogy Ő ott fog aludni! Hát remélem ezt majd késöbb is úgy fogja gondolni! Mindenesetre nagyon megnyugodtam! Tudom, hogy ez még sokat fog változni, meg lesz majd sírás, ha otthagyom, de már az nagyon megnyugtató, hogy jól érzi magát ott és tetszett Neki!

Most csak ennyi!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Drága Norbika!

Isten éltessen sokáig!
Kép

Györesz!
Örülök,hogy ilyen jól sikerült az első nap és Norbika úgy viselkedett,mint egy nagy 2 éves! :wink:

Saxi!
Gratulálok a fogyáshoz! :)
Nekem már nem lesz lányom,majd talán az unokáim között akad.Addig is gyönyörködöm a Te csodaszép lánykáidban! :wink:

Gigi!
Remélem Oli ma jól volt!
Kitartást a futáshoz!Nekem soha nem ment.

Melinda!
Váci nőszemély lettél már? :)
Marcika hogy van?
Raul többször volt nagyon beteg Patrik picuri korában,de soha nem fertőzte meg,míg szopizott.Pedig a Rota vírus is "vendégeskedett nálunk akkortájt.

Évi!
Hogy vagytok?

Bocsánat az eltűnésért.Raul sulis dolgai még egyáltalán nem rendeződtek megnyugtatóan sajnos.
Patrikba pedig belebújt a kisördög mostanában,eszméletlen miket művel.A rengeteg szabadidőmben tanulok,jövő héten lesz az első konz.hét.Még nem voltam ennyit távol a fiúktól,nagyon izgulok.Légyszi szorítsatok :!:
És képzeljétek,esténként sokszor elalszom a gyerekekkel.Hol van már az éjszakaibagolyság??? :roll:

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Épp tegnap gondoltam rátok, hogy most kezditek a bölcsit!!! Ezek szuper hírek!!! Az ismerősöm mondta, hogy a gyerekek teljesen máshogy viselkednek bölcsiben, oviban mint otthon! Gondolom, hogy nagyon jó érzés lehetett látnod, hogy jól érzi magát!! Sokat aggódtál :wink:

Eddig utáltam futni, és pár lépés után ki is dőltem. Viszont most muszály valamit kezdeni magammal. A súlyom az egy dolog, a másik, hogy javítani kell az állóképességemen, hogy bírjam Oli mellett a tempot.
Gondolom, hogy boldog voltál, hogy a szomszéd asszony észrevette, hogy fogytál. Tavaly amikor fogyóztam én is tökre örültem amikor valaki észerevette, hogy kevésbé vagyok súlyos egyéniség :roll:

Kata :)
Mi a gond megint Raul iskolájában? Remélem, hogy hamarosan megoldódik. Sulihoz kitarás!! Ügyes vagy!! Én az angolon gondolkozom nagyon! Legalább heti egyszer jó lenne eljutni!

Melindáékról az utolsó hírem, hogy Beni is tiszta takony :(
Oli jól van. Járunk Tücsök zenére, amit nagyon élvez. És hát egész nap kint van, holnaptól jön a rossz idő!

Most megyek folytatom a dió szedést.

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

A váci csajszi jelentkezik!!! :lol:

Túlvagyunk a költözésen, bár a lakásban van még mit pakolni, eltüntetni. Hihetetlenül nehéz egy 110 nm-es házból a cuccokat egy 53 nm-esbe elpakolni. Persze van egy kis plusz szoba, amibe be tudjuk zsúfolni a "felesleges" holmikat, de elég szűkösnek bizonyult az is. A héten még kell logisztikáznunk, hogy teljes legyen a kép. Engem nagyon zavar a rendetlenség, meg a szűkös hely, de majd megszokom (megszökni úgy nm lehet :lol: ).

Sajna Benikém is betaknyolódott már szombatra. Annyira nem vészes Nála a dolog, bár a trutyit valszeg félrenyeli és attól néha köhécsel. De szopizni tud mindezek ellenére is!
Marci is taknyos még, de már mindketten javulófélben vannak.

Szerencsére Marcikám nagyon jól viselte a költözést, a környezetváltozást :D Az alvókája itt is tökéletes (kop-kop!!!), vasárnap 5 perc alatt bealudt napközben, amit Érden már hónapok óta nem művelt. Este is minden nyikkanás nélkül elalszik, ahogy anno Érden is. Fürcsizés is rendben megy, pedig általában idegen helyeken először mindig ordítás kísérte a dolgot. Végeredményben tökéletesen vette az akadályokat. Természetes a rosszasága is megmaradt, amit szívem szerint akár Érden is hagyhatott volna...

Beni rendületlenül nehezen van el magában: amint lerakom a szopi és büfi, meg egy kis kézben tutujgatás után az ágyába, vagy a mi ágyunkra, azonnal jön az ordítás, vagy jó esetben 5 perc bambulás után kapjuk a sírást. A legnehezebb, hogy a 1,5 szobában Marci is könnyen felébreszti (csak ordítva tud bármit közölni velem), másrészt, ha Marci alszik, akkor nem hagyhatom sírdogálni Benit, kénytelen vagyok ölbe kapni, hogy a sírásával fel ne ébressze a Bátyust. Nem könnyű...
Marci egyébként folyamatosan a lábam alatt van.

Na nem rizsázok tovább rólunk.

Györesz!
Norbikának ezúton is kívánok nagyon boldog 2. születésnapot!!!
Kép
Nagyon büszke lehetsz Norbikára, hogy ilyen ügyesen vette az akadályokat a bölcsiben! Remélem, Te is megnyugodtál már! Ja és drukk, hogy minden így maradjon!!! :D

Saxi!
Bogi hihetlenül nagylány ezeken a képeken és persze csodaszép! :D Gratula a fogyáshoz és ahhoz, hogy már észre is vették! Csak így tovább!

Gigi!
Neked is kitartást a futáshoz! Na ez az egy sport, amit én nem tudnék csinálni :roll:
Remélem Olika azóta is makkegészséges! Egyébként első körben Marci taknyosságánál én is a fogára gondoltam, illetve reménykedtem, de nem duzzadt neki. Illetve Beni taknyossága is jelzi, hogy ez nátha.

Kata!
Drukkolok, hogy Raulnál minden maradéktalanul rendbejöjjön a suliban. És persze drukk, hogy Patrik se legyen olyan rosszcsont! :wink:
Sulihoz is megy a drukk!

Évi!
Hogy vagytok? Pocaklakó szépen gömbölyít? Remélem Te is teljesen rendben vagy! Gyomorsavad?
Rolcsi még mindig angyalbőrbe bújt kisördöt (ahogy az én Marcikám :wink: )?

Mica!
Te meg csak pörögsz?! :lol: Puszi Nektek is!!!

Sajna nem merem ígérni, hogy holnap is jövök, mert nagyon nehéz itt a gyerkőcökkel. Ma Anyunak fél 1-kor már át kellett telefonálnom, mert az őrület kerülgetett (Beni 3,5 órán keresztül nem volt hajlandó aludni, Marci szétszedte a házat, nem tudtam melyiket etessem, melyiknek szívjam az orrát stb., emellett a ház romokban!), hogy jöjjön át segíteni. Szerencse, hogy itt van közel :D

Na dugulok, mert nem értitek,hogy ha ilyen hulla vagyok, akkor hogy pofázok ennyit. Csak ugye, viszonylag régen voltam és ki tudja mikor jövök legközelebb...

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

És még néhány kép a Gyönyörűségeimről! :D (Ezek még Érden készültek, itt még nem volt időm fényképszkedni.)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Apropó!
Marcikám ma kétszer a WC-be pisilt!!! Anyunak produkálta az elsőt délután, majd este Gábornak a másodikat. Kíváncsi vagyok, én mikor jövök! :lol:

pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gyorsan írok nektek, nem tűntem el, csak kicsit nehezemre esik most írogatni, egyre inkább befelé fordulok és bizony sokszor elővesznek a a nem mindig olyan csodás kismami dolgok, pl. kínoz a gyomorsavam, fáj a derekam, keményedik a pocakom, stb., stb. ráadásul továbbra is sokszor nem alszom, ezért fáradt és nyűgös vagyok :( Párom bőszen tanul, alig látom :(
Ezt leszámítva már nagyon várom a kicsikémet, sokszor "beszélgetünk", élvezettel rakosgatom a kicsiruhákat, pakolászok a babaszobában, tervezgetek, ezt nagyon élvezem :D Rolcsi is kipróbálta végre a bilit, amit az egész család újongva gogadott :lol:, nagyon sok mindent mond, már összekapcsolja a szavakat és szinte mindent elmesél, ebéd után és este 8-kor szépen elalszik, napközben persze továbbra is kis ördögfióka. :) Nagyobb gyerekeim jól vannak. Vivus táncolni jár (ezt nagyon szereti) szombaton lesz a 12. (:idea:) (hihetetlen) szülinapja! Martin tündéri kiskrapek, nagyon sokat segít :)

Györesz, mégegyszer gratulálok a nagyfiadnak! :) Látod kár volt izgulni a bölcsi miatt, milyen ügyes Norbika! :) Persze biztosan lesznek azért nehezebb napok is, de ez mindenképpen jó, hogy így indult!!!!:)

Melinda, tündéri, a két kiskrapekod! Anyanyúzó Benike mennyit változott!! :) Marci pedig olyan a képeken mint egy kis őr-angyalka! :) Remélem hamar sikerül mindent elpakolni, meglátod utána már nyugodtabb leszel! Tudod, csak pár nehéz hónap, azután már szuper lesz 8) :roll: Én drukkolok!!!!

Kata, nagyon sajnálom ezt a sulidolgot :( Hogyha nem rendeződik a helyzet, akkor mégiscsak átkellene kérni egy másik osztályba! Te hogy vagy? Sulid?

Saxi, remélem megoldódik a párod munkahelyén a helyzet, ez így tényleg szörnyű lehet! :( Én is csak ismétlem a többieket: a lányok GYÖNYÖRŰEK!!!

Gigi, kitartás a futáshoz!! Végül szombaton este Tibi megszökött a könyvek fölül és elvitt sétálni, beültünk egy étterembe sütizni, beszélgetni, egyszóval élveztük, hogy édes kettesben lehetünk! :oops: :) Remélem többször sikerül még ilyet összehoznunk! Tényleg egészen feltöltődtem! :)

Hétfőn megyek dokibácsihoz, drukkoljatok! :)

Szép napot mi ndenkinek! :)

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Mégegyszer köszönjük a köszöntéseket!!!

Gyorsan a bölcsiről: továbbra is jól alakulnak a dolgok, Norbi még mindig lelkes pedig ma már kiküldtek fél órára, de nagyon jól viselte, nem sírt csak fél óra múlva elkezdett keresni! Azt kellett mondanom, hogy pisilni megyek, ettől kicsit lelkiismeret furdaslásom volt, mert Norbi okos annyira, hogy tudja, hogy anya nem pisil fél óráig és szerintem emiatt is keresett. Amikor visszamentem, akkor nagyon örült nekem, odaszaladt hozzám átölelte a lábamat, de aztán ment is játszani! Tegnap szépen ebédelt, de ma megint olyan volt ami nem nagyon izlett Neki, hát előbb-utóbb majdcsak megszokja a bölcsis kosztot!

Gigi!
Futáshoz kitartás!!! :lol:
Én most magántanulásba kezdtem! Nem tudom hallottál-e a kreatív nyelvtanulásról, én most e szerint tanulom az angolt. Nem rég voltam egy előadáson és nagyon jól hangzott, úgyhogy belevágtam. (www.kretivnyelvtanulas.hu - ha érdekel)

Kata!
Sajnálom, hogy még mindig vannak gondok Raul sulijába! :cry:
Nagyon szoriítok, hogy minden ok legyen jövőhéten! Biztos nagyn nehéz lesz a srácok nélkül!

Saxi!
Ügyes vagy a fogyással!!!
Bogi kész nő már!!!!!! Nagyon szép kislány!!!

Melinda!
Hát ezek a fiúk csodaszépek! Marci egy ki tündér, annyira édesek együtt!!!!! Jobbulást a fiúknak!!!
Marcinak gratulálok a wc-be pisilésért! Azt hiszem ezzel mi nagyon lemaradtunk!
Drukkolok, hogy késöbb könyebb legyen Benivel!

Évi!
Úgy röpülnek a hetek, hogy hamarosan már nem kell küzdened a terhesség negatív tüneteivel, mert azt vesszük észre, hogy Te is megszültél! Addig is kitartást és élvezd a pici lányod rugkapálását a pocakodba!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Hát akkor ismét én!
Norbi ma reggelre betaknyosodott, de mivel nem volt vészes és láza sem volt és mivel minden gyerek taknyos a bölcsibe így én is vittem! Nem is volt gond, azt mondták, hogy ez természetes!
Ma 9-re mentünk, negyed 11-kor kiküldtek és előszőr úgy volt, hogy cssak ebéd után kapom vissza, de mivel nem akart enni így behívtak fél 12-kor! Olyan édes volt Norbi, annyira örült nekem, még tapsolt is örömébe!!!! Amúgy teljesen jól elvan nélkülem, nem sír, nem szomorú, viszont kezd agresszv lenni az én muja kisfiam! Lökdösődik! El nem tudtam volna képzelni, hogy ilyen lesz! Azért ilyen ám, mert Ő a legidősebb és szerintem felmérte, hogy itt senki nem piszkálja és most kiéli magát! Remélem azért nem fog elfajulni!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Gyorsan írok Nektek (Beni már ébredezik), meg nagyon kíváncsi is vagyok Rátok. Tegnap este is kukucskáltam volna errefelé, de nekem betojt a Bnet :evil:

Évi!
Sajnálom a babavárásod rosszabbik felét, ahhoz sok-sok kitartást kívánok. Viszont a jobbik felének én is nagyon örülök. Én is nagyon imádtam a babarucikat rakosgatni, csak pislogtam, hogy Marci milyen pöttöm rucikban "járt" anno.
A dokibácsihoz drukkolok :) ! Hihetetlen, hogy már a 26. hétben jársz :shock: , nemrég írtad, hogy pozitív lett a teszted!!! Nem értem én ezt :roll:
Gratula Rolcsi beszélőkéjéhez és egyben irigykedem is. Marci inkább csak utánnunk mondja a szavakat, amiket elég nehezen lehet megérteni, de nem nagyon fűz össze semmit, viszont előszeretettel mutogat, amiből én többé-kevésbé megpróbálom kideríteni, hogy mit is akar. Én még türelemmel várom Marcikám dumcsizását...
Ja és gratu a bilizéshez is! Ezt látom a Srácaink egyszerre kezdik felfedezni :wink:
Köszönöm a drukkjaidat a körülményeinkhez. Nagyon rám fér, mert elég gáz mifelénk a helyzet :(
Vivinek nagyon-nagyon boldog 12. születésnapot kívánunk így előre is!!!
Kép

Györesz!
Annyira jó olvasni, hogy Norbikának ennyire megy a bölcsizés. Édes lehetett, ahogy keresett, de az én szívem is szakadozott volna, hogy szegény Fiacskám tűvé tesz utánnam mindent...
Nekünk is egyik pillanatról a másikra jött a pisilés a WC-be, de napközben nem is oda produkál, hanem csak este fürcsi előtt. Viszont napközben már kétszer mutogatott a pelusra, én meg rohantam Vele, hogy csak lesz valami termés, de semmi. Viszont szegény Benikét kellett a próbálkozások miatt lecsatlakoztatni rólam :oops:
most olvasom, hogy betaknyosodtt Norbika :( Jobbulást! Nálunk sincs semmi, csak folyó orrok, de azt a rohadt orrszívást már iszonytosan utáljuk 1 hét után :evil:
Lökdösődés: szerintem beáll egy szintre, mármint a mértéke. Gondolom a dadusok is rászólnak és ha Te is beszélsz Vele, akkor visszafogja magát. Bár az én szavam Marcinál nem sokat ér mostanság és sajna Ő is lökdösődik egy idő után társaságban, meg verekszik. Nála talán a fáradtság is közrejátszik, meg próbálgatja az erejét, befolyását másokon. Gondolom én :roll:

Többiek merre vagytok? Ha írni nem is tudok mindig, de szívesen olvasnék Rólatok!

Ma felkerestük a doktornéninket. Idősebb, mint a régi volt, de Ő is nagyon kedves. Nekem újdonság volt, hogy a váróban és a rendelőben is tömérdek játék van, amit persze Marci ki is használt. :D
Marcikám torkicája piros, de taknyosságok során Neki mindig az. Folytatnom kell a kúrát mindkét gyerkőcnél. Szerencsére mindkettejük tüdeje tiszta :D Viszont Beninek szájpenésze van :( , nekem fogalmam sem volt, hogy azért fehér a nyelvecskéje, én azt hittem a visszabüfizett tejtől olyan. Marcinak sosem volt szájpenésze, úgyhogy most sajna ezt is kipróbáljuk.
A két gyerkőccel rendületlenül nehéz itt az 53 nm-en :arrow: Marci lábalatt folyamatosan, kiabál, így Beni sem tud rendesen aludni. Beni szerdán próbált ki rendesen, mivel reggel 8-tól délután 4-ig nem aludt :twisted: Azt hittem kifutok a világból, mivel Ő leginkább kézben van el, egyébként ordít. Na panaszáradat vége!!!

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Nagyon örülök, hogy sikerül írnod!! Fiúk nagyon szépek, olyan jó nézegetni egy ilyen pici baba képét!!
Gratulálok Marci bilizéséhez!!! Adj a nevembe egy puszit a néma Leventének :D Lehet, hogy ha direkt nem értedéd meg a mutogatásból, hogy mit akar, talán elöbb beszélne................ Na jó...., tudom, hogy örülsz ha élsz!!!!!! Emil címed gondolom megváltozott. Vagy ilyenkor, hogy működik ez???
Használd ki, hogy közel van anyukád!! Jó tudni, hogy közel a segítség ha minden kötél szakad :roll:

Végén még Norbika lesz a hadvezér :shock: Olyan szörnyű, hogy a bölcsibe meg az oviba állandóan taknyosak a gyerkek........ :(

Évi :)
Nagylányodnak én is nagyon sok boldogságot kívánok :D Lányrucik válogatása szuper lehet!!! Írigy-írigy :oops:

Most egy darabig nem leszek, mert hétfőn kezdődik a festés, ezen felbúzdulva pedig, építtetünk egy kandallót is. Úgyhogy radiátor átrakás, kémény építés, padó csere. Lehet, hogy a bútort is kicseréljük. Hétvégén még kőburkolatot keresünk a konyhába, meg parkettát. Ja és össze kell lent pakolni. Oli játékait felvisszük az emeletre. Napközben anyuéknál leszünk, viszont a délutáni alváshoz haza kell jönni, mert sehol máshol nem alszik el, csak itthon.

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint eltüntem, de az egész hetem szervezkedéssel telt.
Drága Bogikám ma 5 éves.:)
Tegnap megünnepeltük anyuéknál, a szülinapot, ma pedig meglepiként elvittük a planetáriumba.
Lilikém a mamánál volt mert ez a program még nem igazán neki való.
Bogika nagyon boldog volt, villamosoztunk, metróztunk, és az előadás is nagyon tettszett neki.
A süni és a csillagok volt a címe, és nagyon érdekesen vezették elő nekik a bolygókról és a csillagokról szóló dolgokat, 50 perces volt így még Ő is gond nélkül végigülte és kikerekedett szemekkel nézett fel a kupolára.
Annyira aranyos volt majd meg zabáltam.
Jól elfáradtunk, Apa most ment Bogival a Lilikéért.
Én addig előkészítem a fürdetést.
Hát röviden ennyi, remélem a héten még tudok jönni.
És íme az én 5 éves nagylányom.

Kép

Kép
Kép

Mindenkinek szép álmokat, puszi, Saxi
saxi

Bogi nagylány :)

Nagyon sok boldogságot kívánunk neked szülinapod alkalmából!!!
Kép

KépKép
gigi28

Gyönyörű 5 éves Bogi :)
Születésnapot alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok: Évi

Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

persze születésnapoD :oops:
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Bogi!
Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!! Légy nagyon boldog!!! Millió puszi Neked! :D
Kép

Saxi!
Tüneményesen szép és nagy lányod van! Gratulálunk Neked is ehhez a naphoz, hisz Te is dolgoztál anno 5 éve :wink: Egyébként szombaton filóztam, hogy tutira van valamelyik duplaanyukánk nagy gyermekének mostanság szülinapja (persze Vivink kívül :wink: )! És tessék :lol:
Ügyesek vagytok, hogy ilyen klassz programot szerveztetek Boginak.
Vigyázz magadra, amikor tudsz pihenj is. Diéta?

Gigi!
Nektek jó szépülést!!! Hová készül a kandalló? Milyen lesz az új konyha? Gondolom, oda meg vissza vagy a rumlitól, de a végeredmény lesz a lényeg!
Olikának megy a puszi!
Hú, már annyiszor akartam mondani, hogy Marcikám szűk szókészletében ott figyel a GIGI is :D Meséltem Rólatok, és egyszercsak jött a Gigi, tegnap is valahogy szóba kerültetek itthon és csak hadarja, hogy GIGIGIGIGI! Légyszíves, érezd kitüntetve magadat! :lol:
Mutogatást meg a halandzsát egyébként van, hogy nem akarjuk megérteni, és értetlenkedünk, de valahogy mindig nem megy, meg direkt koncentrálnom kéne, hogy ne értsem meg, mert már ez megy lassan 1 éve. Meg ugye, amíg Benit szopiztatom, örülök, hogy nem ordibál, akkor inkább mutogasson :lol:
Anyum a múlt héten kétszer is itt volt, kértem, hogy jöjjön és Ő rögtön jött. Ma húgom jön, mert itt van Pesten, holnap már Anyut tervezem ismét áthívni. Élvezem, hogy itt van és rendben ki is használom.

Évi!
Remélem jól vagytok!
Mennek a drukkok a mai dokibácsis látogatáshoz!

Nem akarok semmit elkiabálni, de MINDKETTEN ALSZANAK!!! (KOP-KOP!!!) És nem utolsósorban mindketten mostanság aludtak el, úgyhogy jóesetben 1 órányi nyugim biztos van! HURRÁ!!!!!!!!! (kop-kop milliószor!!!!!!!!!!!!)

Ja, az emilcímem. A régit gondolom tudjátok, az újban annyi változás, hogy a t-online helyére invitel lépett, de akinek tudom az emilcímét, küldök egy próbaemilt.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bocsi, de most csak bejelentkezek, hogy megvagyunk és holnap majd írok mindenkinek bővebben!

Ma voltunk bölcsibe, de délutánra Norbinak kicsit felment a láza, úgyhogy elvittem dokihoz. Semmi komoly, de azért szerdáig itthonn vagyunk!

Saxi!
BOGINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek
györesz

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a köszöntőt, kedvesek vagytok.

Melinda!

Diétával jól állok, bár kilókat még nem tudok mondani.
Azért nem mondom, hogy egyszerű volt megállni, hogy ne egyek Bogika tortájából, de végül mégis győzött az akaraterő, és kibírtam.
Nap mint nap nagy a kísértés, mert a család nem fogja vissza magát és kérnek tőlem egy csomó finomságot, aminek már az illata is igen csábító, de most már ki kell tartanom.
Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen jól sikerült kivitelezni a költözést.
Gyerekek gyönyörűek, megzabálom Marcikát ahogy szeretgeti Benit.
"Emil"címet köszi, mentettem a listába.

Megint zsúfolt hetem lesz, holnap jön a fényképész az oviba,és ilyenkor szoktam csináltatni testvéres képet is, úgyhogy délelőtt ott leszek.
Csötörtökön, Bogikát viszem az 5 éves státuszvizsgálatra.
Szerintem szuri lesz belőle mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy vérszegény a drágám.
Az sem lesz egyszerű két lurkóval.

Most rohanok.
Puszilok mindenkit, Saxi
saxi

Sziasztok!

Ez még lemaradt délelőtt.
Bogikám szülinapi tortája.
így talán jobban érthető, hogy miért volt nehéz megállni, hogy ne egyek belőle.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!

Elsősorban azért ugrottam be, hogy átadjam Mica üdvözletét mindenkinek és sok-sok puszit küld!!! Mint rendesen dolgozik ezerrel és semmi ideje, még olvasni sem a Bnetet.

Györesz!
Norbikának jobbulást kívánok!!!

Saxi!
Tényleg nehezen lehetett megállni a tortát! Elhiszem! :lol: A fogyihoz további dícséret és drukk. Nekem is oda kéne figyelnem a kajcsizásra, persze csak ésszel a szopi miatt, de annyira, de annyira nem megy. Pedig most elég szarul nézek ki :cry:
Drukk, hogy ne legyen szuri. De igazán nem értem, ha vérszegény, akkor szurit kap és úgy pótolják a vasat? :roll:
Klassz lehet a testvéres fotó :D , anno nekünk is készült ilyen a húgommal.
Vigyázz magadra a sok rohanás alatt!

Gigi!
Hogy álltok a lakás szétverésével és összelapátolásával?

Évi!
Mi volt a dokinál? Mesélj!

Kata!
Hogy meg a suli Raulnak? Patrik nem hiányolja a bátyust otthon? Sulival hogy vagy? Hú, lehet, hogy most is oda jársz.

Mi jól vagyunk, bár Benikém nóziját még mindig szívni kell :( Anyukám és húgom is itt volt egész nap és nagyon jó volt, élveztem nagyon! Gábor vitte őket haza és "panaszkodtak", hogy jól elfáradtak a gyerekek mellett. No comment :lol:

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bocsi, ha megint rövid leszek és ismét csak magunkról írok!

Norbit ma elvittem a szemészetre, mert pár hete észrevettem, hogy egyre gyakrabbn a bal szemével kifelé kancsalít! Több mint fél órán át macerálták és én olyan büszke voltam rá, mert mindent úgy csinált ahogy kérte a dokinéni, tűrte, hogy hol az egyik hol a másik szemét fogják le, mindent felismert amit mutattak Neki, még a dokinéni is azt mondta, hogy nagyon ritka az ilyen két éves! Végül annyira jutott, hogy Norbi a bal szemére nem fixál rendesen! Kaptunk Atropinos szemcseppet amit majd 5 napig kell cseppentenem és aztán újra visszamenni vizsgálatra! Ettől majd közelre homályosan fog látni és fényérzékeny lesz! Meg kell majd beszélnem a bölcsisnénikkel, hogy mit szólnak hozzá, ha Norbit így viszem, ha nem örülnek akkor itthon lehetünk ismét egy hetet. Nagyon szeretném ha már végre be tudnám szoktatni a bölcsibe úgyhogy csak jövőhét végén kezdem a csepegtetést!

Mindenkit puszilok
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Egy barátnőm kislányának is ilyen csöpögtetésre volt szükség az esetleges kancsalság kivizsgálására. Ő azt vette észre, hogy ha szabadba, azaz napsugárba vitte a lányát, akkor nagyon hunyorgott, zavarta a fény.
Egyébként drukkolok, hogy ne legyen semmi gond Norbika szemével. És gratulálok, hogy ilyen ügyes volt a vizsgálat alatt.

Most rólunk egy kicsit. Ma nagyon jó napunk volt: Beni egy tündér volt, aludt szépen, letettem az ágyba és egy kis nyöszörgés után bealudt. Marci is egész jófiú volt, kivéve, hogy 2 órán keresztül nem akart aludni napközben, de az ágyában tök jól elvolt (közben Benit kezeltem), majd végül beájult. Most viszont meg van a böjtje Beni jóalvásának, mert Gábor próbálja altatgatni, de pislog ezerrel.

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda,köszi kérdésed, minden rendben volt a dokinál, leszámítva, hogy jó magas, 150/85 volt a vérnyomásom, holott talán emlékszel, eleinte mindig éppen azért voltam rosszul, mert alacsony volt. :shock: Szóval megijesztett kicsit, mert naponta mérnem kell, ha újra felmegy 150-re azonnal meg kell keresnem őt, mert kapok gyógyszert :( Én bízom benne, hogy csak azért volt ilyen magas, mert egész nap Tibimért izgultam (aznap vizsgázott).
Nagyon örülök, hogy ilyen jók voltak a fiacskáid, csak maradjanak is így! :) Látod erre jók a nehéz napok, hogy az ember úúúúúgy tud örülni, ha végre nyugi van! :)
Remélem Marcika ügyesebb, mint Rolcsi, ő ugyanis azóta sem pisilt bilibe :roll: . Viszont egyre többet dumál, no és egyre akaratosabb :? Hogy álltok a pakolással? Te jól vagy?

Györesz, Remélem Norbika egészen meggyógyult és a szemével sem lesz semmi gond!!!!!:) Te készülsz már dolgozni?

Saxi, nagyon szép volt a torta, biztosan boldog volt a nagylány! :D Lilike jól van? és te? :wink:

Én továbbra is szörnyen rosszul alszom, ami egyre inkább kimerít :( Tegnap pl. 1/2 6-kor már vasaltam. :shock: Elővettem Noémi kisruháit, (kihasználva a napsütést), kimostam őket és mindent kivasalva elrakosgattam. :) Hihetetlen, hogy már tényleg a 7. hónapban vagyok :o

Most megyek is.

Puszi mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Muszáj most írnom Nektek!
Tudjátok eddig azt írtam, hogy minden ok a bölcsibe és Norbi milyen jól viseli ha otthagyom! Hétfőn is minden jó volt, aztán kedd, szerda itthon voltunk és tegnap mentünk újra. Tegnap még reggeli előtt kiküldtek, Norbi nem is sírt csak kérdezte, hogy "visszajön anya?", mondtuk neki, hogy persze, aztán adott egy puszit és elengedett! 10 perc múlva visszahívtak, hogy Norbi nagyon sír. Reggeli után megpróbáltam megint kimenni, de akkor már kapaszkodott belém, hogy ne menjek, nem mentem. Az udvaron voltak amikor ismét próbálkoztunk és beküldtek, de akkor is 10 percig bírta. Most itthon vagyok, mert úgy döntöttünk hogy muszáj megint megpróbálni, muszáj valahogy megszoknia, hogy mennem kell dolgozni. Reggeli után jöttem el, addig együtt mondogattunk, hogy anyának menniek kell dolgozni, úgy tünt, hogy elfogadja, de amikor eljött az idő, akkor kapaszkodott anyakamba és nagyon sírt, a szívem szakadt meg, de muszáj volt lefejtenem magamról! 11 körül kell visszamennem, hát addig begolyózok!
Majd írok este, hogy mi volt!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Hát sajna nem tudtak azzal fogadni, hogy hamar megnyugodott Norbi és nem sírt utánna sem!
Azt mondták, hogy amíg bent voltak addig kisebb megszakításokkal egyfolytába sírdogált, főleg ha éppen nem beszéltek hozzá. Aztán kint egész jól elvolt, de néha ott is elsírta magát, ha eszébe jutottam. Amikor meg bementek megint sírt, szóval 11-kor behívtak! Nagyon örült nekem, csak úgy csimpaszkodott a nyakamba, de hamar megnyugodott és játszott, de mindig mellettem! Szépen ebédelt és megbeszéltük, hogy hétfőn kicsit többet megyek dolgozni, azt mondta jó és hogy nem fog sírni! Hát meglátjuk!

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Évi!
Örülök, hogy hallani Rólatok! :D
Klassz, hogy a dokinál - vérnyomin kívül - minden rendben volt. Bízom benne én is, hogy csak Tibi vizsgája miatt volt magasabb. Azóta remélem, ahogy méred, ismét helyreállt. Inkább legyen túl alacsony, mint túl magas. Én legalább, így látom...
Én is úgy élveztem a babarucit válogatását, kimosását, még a vasalását is! Pláne, Te még lányrucikat válogatsz :lol:
Ismét gratulálok, hogy Rolcsi egyre inkább fejlődik a dumcsiban. Persze, én sem mondom azt, hogy Marci semmit nem mond, mert azért ragadt rá mostanság is egy-két szó, de valahogy még mindig a mutogatással, meg a babanyelvével van el leginkább. Ugye a mosdóba is mindig elkísér (hová nem! :roll: ) és állandóan mutogat a kádra és mondja, hogy APA, ez az jelenti, hogy Apa fürdeti a kádban. A másik, hogy APA felkiáltással a kád mellett mutogat a hajára :arrow: értsd: Apa a kádnál szokott hajat mosni. :shock: Aranyos, megzabáljuk, de akkor is! :oops:
A pakolás már 99%-ra meg van, ugyebár azért, mert a cuccok 2/3 ki sincs csomagolva, helyhiány miatt. Csak a legszükségesebbek, a télre-tavaszra szükséges ruhák vannak fenn a lakásban. Azért még van egy-két kósza doboz, amit épp most a hétvégén akarok végképp kicsomagolni (pl. a könyveimet, hátha tudok egy-két sorocskát olvasni is).
Én elvagyok, sokkal jobban vagyok, mint ahogy régebben felvázoltam Neked az állapotomat. Marci egy tünemény, csupa jóság, szeretet, segítőkészség, hihetetlen, hogy mikre képes. Persze rossz is, amit valamelyest jobban tolerálok, de azért a nap végére néha nálam is elszakad a cérna - de kinél nem.
Beni is alakulgat, bár még mindig azt imádja leginkább, ha kézben van, de ugye ezt nem nagyon tudom egyedül kivitelezni, meg egyáltalán nem akarom hozzászoktatni sem. Már egyre többet fordul elő, hogy ahogy lerakom az ágyba, szépen elalszik cumi nélkül is. Persze nyöszörög egy kicsit, de negyedóra után csak azt figyelem, hogy csend van! :D És egyre szebb!!!
Hát nem röviden ennyi rólunk :oops:

Györesz!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire nehéz lett a bölcsi :cry: , az én szívem is belesajdult, ahogy olvastam a nehézségeket. Miért lehet ez a nagy változás? Hogy otthon voltatok pár napot, vagy hogy többet vagy távol? Esetleg mindkettő? Mindenesetre drukkolok, hogy a jövő héten többet tudjál "dolgozni" és Norbi tényleg jól viselje.
Ha jól emlékszem, akkor december végén fogsz tényleg visszamenni dolgozni, ugye?
A szemcsepegtetést mikor is kezditek?

Gigi!
Mi van a kecóval? Hogy álltok? Remélem Oli is jól viselte a Maminál töltött napokat :D

Többiek!
Merre vagytok? Nem hittem, hogy én foglak Benneteket keresni, itt a két csöppséggel a nyakamon! :shock: Tessék írni!!! Én jól beszámoltam magunkról fenn Évinek és persze mindenkinek! Képeket is rakok fel, ha lesz időm.

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Gyorsan írok pár sort. Anyuéknál vagyunk, de elég rossz ez a gép, állandóan kikapcsól, ugyhogy rövid leszek!!

A kéró romokban, az én idegeim is már cafatokban :twisted: Elvileg tegnap kellett volna befejezni a munkát (mondjuk csodálkoztam, hogy ennyi idő alatt kész lesznek ), de sehol sem tartanak. Nagyon szépen dolgoznak, viszont baromi lassan. És kb naponta fejenként két doboz cigit szívnak el (kint a teraszon) ami igencsak lassaítja az amúgy sem őrült tempót. Viktorral is őljük egymást mert semmiben sem hasonlít az elképzelésünk....... Mondjuk azt belátta, hogy a konyhába épített koporsó szerű álmennyezet ocsmány, így azt lebontattuk. (szeretnek minket a munkások :twisted: ) Kedves férjem persze most is csak késő este jön haza, így már szinte semmit nem lehet vele megbeszélni :roll: Délelött anyuéknál vagyunk, ha tudom akkor itt altatom el a nagyfiút. Délután meg kóválygunk, motorozunk barátokkal mert az alsó szint borzasztó ahogy kinéz............... Kosz, kupi. Talán szerdára befejezik. (de nem hiszem) Ma kiválasztottam a szineket. Sikerült egy olyan zöldbe beletalálni, hogy megy a kukába :oops: A kandalló a nappaliban lesz a kanpé helyén, de már csak decemberre vállalta a srác, mert annyi munkája van. Addig még kéményt is kell építni mert az sincs. Mindemelett Oli tiszta gáz......... :? Hiper-szuper anyás lett, pedig eddig sem volt semmi. Anya fürdet, anya köti be a cipőt, anya öltöztet, anya tolja a bevásárló kocsit, anyával alszom!!!!!!!!! Na ez a legutóbbi csinál ki a legjobban. Még éjszaka sincs nyugtom. Közben Vitkor köhög és a halálán van......... Pasik :twisted:
De amúgy minden szép és jó :D Oli imádni való, egész nap énekel és dumál. Estére már zsong a fejem a miért és az az mi az kérdésektől. Már egy csomó dalt fejből énekel, nagyon édes.

Fáj a szívem ahogy olvasom Norbika beszoktatását. Szegény picike!

Helyzetünket vázoltam fent. Képzeld a kandallót Vác mellett rendeltük meg (Kosd)
Örülök, hogy már jobb a helyzet. Néma Leventét nagyon sokszor puszilom. Édes, hogy Gigizik :D

Évi :)
Próbálok majd írni neked emilt, de tegnap 2 percenként kapcsolt ki a gép! Egyik este olvastam könyvet erre jön Oli és mondj, hogy oda adjuk Évinek :) Vérnyomid?????????????,

Jól néz ki a torta!! Kitartás a fogyóhoz!!

Most ezt gyorsan elküldöm!!! Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Sziaszok!

Megvolt az első hetem az iskolában.Kiderült,hogy itthon egyáltalán nem vagyok nélkülözhetetlen. :D Mikor elmentem még aludtak,este pedig a jóéjt-puszira érkeztem.Patrik egyszer sem sírt.
A sulim nagyon gáz,17 tantárgyból kellene két hónap múlva vizsgáznom,úgy érzem ez fizikai képtelenség.Főleg,hogy ezek között van pl.kémia,latin,mikrobiológia,stb. :shock:
Így most minden szabadidőmben( :?: )tanulok,éjszaka is.

Remélem mindenki jól van,sajnos nem tudok visszaolvasni.
Ne felejtsetek el légyszi teljesen! :wink:

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Probalok egy kis idot szakitani irasra, olvasasra, az utobbi mar sikerult, 2 nap alatt csak utolertem magamat es benneteket! :)
Melindanak koszi az udvozlet atadasahoz :)

Gigi,
Ugy latom, hogy most Nektek nagy adag kitartast es bekes hangulatot kell kuldeni :) Gondolj arra, hogy milyen szep lesz, ha kesz lesz! :)
Oli nagyon ugyes, ha ennyit enkelget es dumal! Az "Anyas" allapotnak is megvan az elonye, nagyon sokat tanulnak olyankor ezek a pindurok!
Pasidnak jobbulast! (ismeros a helyzet... :D )

Melinda,
Orulok, hogy nagyon jol alakultok, es a tunderi fiaid is nagyon jol viselkednek. Gondolom nekik, de foleg Marcinak is meg kellett szokni az uj helyet.
A hangos beszed ismeros, nekem tiszta olasz fiaim vannak, be sem all a szajuk es csak hangosan tudnak beszelni :roll: :D

Gyoresz,
Nehez dolog a beszokatas.. de remelem, hogy tenyleg jobban alakult ma reggel, es nyugodtabb lehettel. Az tenyleg sokat bezavar, ha ilyenkor valami miatt megszakad a beszoktatasi ritmus. 2 nap es helyrerazodik szerintem Norbi es akkor mar az lesz a megszokott, hogy megy bolcsibe.
Mi pont azt beszeltuk hetvegen a parommal, hogy Zolcsi annyit csuszik, hogy lehet, hogy csak jovo szeptemberben kezdi a bolcsit...

Saxi,
Eloszor gratula az akaraterodhoz, mert ez a torta gyonyoru volt! Nade egy gyonyoru nagylanyhoz ilyen illik! Isten eltesse! :)

Evi,
Remelem, hogy a vernyomasod azota helyrejott, es csak tenyleg parod miatt izgultal! Kerhetek babamereteket? Olyan jo volt annak iddejen is latni, hogy mekkorak a babocak a pociban :)
Alvas-ugyben sajnos nem tudok segiteni, nekem soha nem volt ilyen gondom pocaklakos korszakomban. Most mondjuk van, de nem magamtol, hanem fiaim ebresztgetnek neha hajnalban.. bar most parommal ugy gondoltuk, hogy jovo nyaron-osszel ismet aludjunk kevesebbet, foleg en :wink: :D

Kata,
Kitartast a sulihoz, es foleg idot, hogy tudj tanulni. Szolj, ha segithetek valamiben! Ruszlan mondta, hogy telefonaltam? Kedden meg jol birta a gyerekfelugyeletet, de azt mondta, hogy hivjalak benneteket penteken, es majd akkor nyilatkozik :) :)
Valamikor atugrunk majd hozzatok egy kicsi idore, ha nem zavarunk! :)

Remelem nem hagytam ki senkit...
Rolunk roviden: eltunesem oka a szokasos melohegy mellett az is volt, hogy kozben vegre teljesen befejeztuk a keritesunket, bevakoltam a labazatot, utana 3 napig, napi 1 sorral festettem labazatfestekkel. Utana nekialltunk multheten a hatso kertben talalhato keritesnek, lebontottuk a regi drotfonatot, oszlopokat kiastuk, ujat a helyere, es vegre tegnap az uj halot is felhuztuk ra (kb. 25m-es szakasz). Sajnos lassan ment az egesz, mert amikor Zolcsi aludt, akkor nem mertem kint lenni (nameg melom is volt), igy foleg estenkent haladtunk, meg most hetvegen. Az is konnyitett a dolgon, hogy Gyuszko hetvegen Mamanal volt, Zolcsi meg atszokott a szomszedasszonyomhoz, igy volt 1-2 nyugodt orank, hogy haladjunk.
Zolcsi egyre kevesbe anyas, jol elvan nelkulem, vegre mehetek egyedul is boltba, Tescoba, sot az Apjaval is hajlando elaludni este.
A beszedfejlodese hihetetlen modom megugrott, mondatokban beszel vegre, es nagyon jol kifejezi magat. A hetvegen magatol mondta eloszor az Apukajanak, hogy: Apa, szeretlek (es koben atolelte) :)

Most ennyi, remelem el tudom kuldeni a topikba :)

Puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Mica :D
Jól olvasok a sorok között??????????? Jön hármaska???? :wink: :D
Légyszi ilyeneket ne írjál, hogy Zolcsi nem anyás és jól el van mással!!!! :twisted:

áááááááááááááááá felébredt............

Még annyit, hogy Kata SZUPER ÜGYES VAGY!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Gigi,

Majdnem jol olvasol: meg nincs utban, de mostantol nem teszunk ellene semmit :)
Jo, akkor csak csendben irom a szabadulasom tortenetet, mert nekem eddig nem volt sehova mozdulasom a lurkotol, es vegre kaptam egy kis szabit :) Lassan 21 honap utan ez szep teljesitmeny :) (azert irtam 21 honapot, mert 2 hetes koraban meg tudtam tenni azt, hogy 2 szopi kozott "elugrottam" Cegledre intezni az anyasagit meg a tgyas-t :) )

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Évi!
Remélem jól vagy mostanság és a vérnyomásod is rendben van!!!

Melinda!
Annyira jó olvasni, hogy Marci ennyire tündéri báttyus!!! Örülök, hogy Beni elalvása is egyre jobb és drukkolok, hogy az is maradjon!!!
Igen jól emlékszel, dec. 18-tól dolgozok, úgyhogy addig tutira beszokik Norbi!
Szemcseppet szombaton fogom elkezdeni! Megbeszéltem a gondozónőkkel.hogy ha Norbit jól fogja viselni, hogy homályosan lát majd akkor vihetem bölcsibe, úgyhogy jövőhéten csütörtökön megyünk vissza a szemészetre!!!

Gigi!
Csak kitartást tudok kivánni és hogy gondolj arra, hogy majd milyen szép lesz ha kész lesz!!!
Édes lehet Oli ahogy énekel, Norbi mondokázni szokott, de talán jobb is!
Ezek szerint Oli minden este veled alszik?
Norbi is nagyon anyás lett, de gondolom a bölcsi is közre játszik! Szombaton voltam osztálytalálkozón és eddig ha ilyen volt akkor anyu simán elaltatta, de most sírva kiabálta, hogy "Anya kell, Anya kell!"

Kata!
Nagyon ügyi vagy fog az menni!
Egyszer már meséltem Neked, hogy a barátnőm is tavaj kezdte az Eü.fősulit és az első évben görcsösen tanult a vizsgákra két gyerek és munka mellett és nagyon ki volt, de mostmár sokkal lazáábban veszi a dolgokat, úgyhogy nyugi, bele fogsz jönni!!!

Mica!
Hát csak drukkolni tudok a hármaska összejöveteléhez!!!!
Norbi is csak kiabálva tud beszélni, hihetetlen!!!
De szeretem én is mikor Norbi "szerelmet vall". Ma este is átölelt és mondta, hogy "nagyon nagyon szeretlek anya!"

Saxi!
Továbbra is kitartást a fogyihoz!!

Rólunk:
Bölcsi ma is kemény volt!
Már reggel elkezdett itthon sírni Norbi, hogy anya menni fog dolgozni! Aztán bent egész jól elvolt és folyamatosan mondogatta, hogy anya nemsokára megy dolgozni! Regglinél még ott voltam, aztán amikor indulni készültem akkor megint nagyon sírt és nagyon kapaszkodott belém, nagyon szívszaggató volt, de muszáj volt otthagynom! 11-re mentem vissza, de most nem hívtak be ebédhez, hanem ebéd után jött ki Valinénivel! Már hallottam amikor jöttek ki megmosakodni és már akkor is nagyon sírt Norbi és kiabálta, hogy Anya kell, Anya kell, de közben bármit kérdezett tőle Valinéni mindenre válaszolt sírva. Aztán kinyílt az ajtó és rohant elém, hát összeszökött rendesen a szemembe a könny!!!!! Valinéni mondta, hogy az udvaron nincs semmi gond, de bent sírdogál, viszont nagyon szépen ebédelt, úgyhogy nagy baj nem lehet!!! Timinéni is mondta, hogy majd megszakadt a szíve, amikor etetett és Norbi még a ketrecbe volt és sírt: "Timike kivenni innen!" és közben nyújtotta felé a kezét! (ketrec=a játszórész el van kerítve, hogy amíg a kicsiket megetetik addig a nagyok ne futkossanak, játzsanak az asztalok között, de csak evés alatt van bekerítve)
Szerencsére mikor meglátott hamar jó kedve lett és mesélte, hogy sírt, mert anya dolgozni volt, de szépen evett.......... és nem mondta egy szóval sem, hogy holnap nem akar menni, sőt megbeszéltük, hogy mindig egyre kevesebbet fog sírni!!!!
Viszont itthon alig tudtam elaltatni délután és amikor elaludt akkor is folyton felsírt és álmába sírva mondta, hogy "Anya mindjárt jön". Most este meg már majdnem elaludt, egyszercsak kikapta a cumit a szájából és azt mondta: "Icipicikét marad anya velem bölcsibe". Hát nagyon kiváncsi leszek az éjszakánkra!!!!! Nehéz dolog ez az egész, de bízok benne, hogy napról napra jobb lesz!!!!!!!
A bölcsit leszámítva nagyon jól vagyunk! Norbi hihetetlen nagy dumás és nagyon jó szövege van! Nagyon bírom ezt a korszakot!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem írok Nektek külön-külön, de bármikor műszakba hívnak! Marci már alszik, Beni mindjárt nem :roll:

Marci nagyon aranyos rendületlenül Benivel, a szüleivel már annyira nem. ISZONYATOSAN ROSSZ!!! Egyszerűen nem lehet Vele bírni, mondhatni kezelhetetlen. Persze azért néha meghallja, hogy mit kérek Tőle és akkor tündér is és segít (pl. kanapén Beni már az ölemben cicizéshez, de nincs velem textilpelus, akkor ha megkérem Marcit, rögtön hoz). De egyébként egy pillanatra nem vehetem le Róla a tekintetemet: vizet locsol szét, beleül, kaját szétdobál, mindent a szájába vesz (vasárnap az egyik kisautójáról tördelte le a műanyag darabokat és azokat dugdosta a szájába :shock: ). Emellett egy pillanatra nem ül le a fenekére és nem fogja be a száját (csoda mellette elaltatni Benit). Lényegében meg kell őrülni mellette.
Viszont pisilünk a WC-be és már nem csak este! Múlt héten Anyunak, hétvégén és ma reggel Gábornak szólt, hogy MIMI és ment a pisi a megfelelő helyre :D A MIMI a WC szűkítő, ami kiskacsát formáz, de Neki minden madár MIMI. Ne kérdezzétek, hogy miért. Ma pedig ahogy leraktam aludni és lecsekkoltam alszik-e már, csapkod a pelusára, hogy MIMI, na iszkiri kikaptam az ágyból, próba-cseresznye és lássatok csodát belepisilt megint a WC-be, nagyon boldog voltam. :D

Beni jófiú, nem sokat sír, maximum, ha nem lóg a kezemben :shock: , illetve fürdetés előtt 1-1,5 órával zendít rá (Marci is így csinálta). Viszont már 4. napja nem adok Neki Infacolt,hogy kipróbáljam, hogy mi van a pocijával és úgy tűnik, hogy nincs semmi gond, nem hasfájós. Eleinte biztos csak az emésztése alakult ki, ahogy az érdi dokinénink is mondta még. Alvás megyeget, vagy nagyon felületesen, vagy nagyon mélyen alszik. Most is nyomja már vagy 3 órája, előbb még mozgolódott, de most megint visszazuhant.
Tejcsim egy kicsit megcsappant a hétvégén, de Marcinál is észrevettem, hogy a mensiciklusnak megfelelően volt ilyen ingadozás. Mára talán már helyreállt, de még nem kiabálok el semmit!

Mi Gáborral ezerrel tervezgetjük a házzal kapcsolatos dolgokat (most a nyílászárók kiválasztása van soron), én meg itthon szabad negyed-félóráimban a belső dolgokat tervezgetem (konyhabútor, függöny, nappalibútor). Élvezem, csak kevés az idő rá...

Apropó, tegnap eltörtem a jobb kislábujjamat. Épp mentem ki sietve a konyhába a fejőért mezítláb és sikeresen belerúgtam a konyhaajtó élébe. Hát mit ne mondjak, majd bepisiltema fájdalomtól. Így visszagondolva, szerintem még a reccsenést is hallottam. Az ujjam érdekesen kifelé fordult, úgyhogy tudtam, hogy gáz van. Szerencse, hogy Anyu épp jött hozzánk délutánra, Gábor meg előbb eljött a melóból és mentünk a balesetire. Röntgen :arrow: törés, majd kaptam fájdalomcsillapitó injekciót a helyrerakásához. Az injekció iszonyatosan fájt, szerintem csontig nyomta, majd helyrerakta a lábujjat és hozzáragasztották a mellette levő ujjhoz. Csütörtökön megyünk kontrollra.

Hát ennyi rólunk! Mégis csak volt időm írni :wink:, viszont Beni most már tényleg keleget. Legközelebb, mindenkinek írok!!!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon ügyes Marci a pisiléssel!!!!!!! Úgy látom már mindenki lekőrözi NOrbit ebben! :lol:
Talán Norbi azért ilyen rossz, mert nála így jön ki a testvérféltékenység, így hívja fel magára a figyelmet! Amúgy multkor még azt írtad, hogy milyen egy kis tündér! Vagy csak Benivel?
Örülök, hogy alakul Beni alvása, csak így tovább!!!!

Tegnap megint kemény volt a bölcsi, Norbi továbbra is sír szinte végig míg nem vagyok ott, csak az udvaron van el és szegénykéémet nagyon megviseli lelkileg! Tegnap estefelé szóva jött, hogy ma már nem maradok ott velel reggelire, erre vigasztalhatatlanul el kezdett sírni és egész elalvásig sírt! Tegnap délután be is lázasodott, de nem tudtam, hogy pszichésen-e vagy betegség az oka, mert multkor már volt ilyen és akkor valszeg idegi alapon lett lázas. Viszont éjjel kiderült, hogy ez betegség, mert felment 39,5-re és csak hűtőfürdővel tudtam lenyomni Neki. Ma elmentünk dokihoz és csúnya a mandulája! Dokinénivel irattam fel immunerősítőt, Ő a Broncho-Vaxom-ot ajánlotta, remélem használni fog!

Na egy kicsit dicsekszem is! Mostanába csak ámulunk Norbin, elmondunk neki kb. kétszer egy mondókát és már mondja is magától, mindig azt hisszük, hogy valamelyikünk megtanította Neki, de kiderül, hogy csupán csak egyszer-kétszer mondtuk Neki! Hihetetlen memóriája van!!!! Remélem suliskorára is megmarad majd!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?