Sziasztok!
Helyzetet jelentek: még élünk!
Bár én nem tudom, hogy meddig. A Srácok rendesen karban tartanak!!!
Nem tudom, hogy írtam-e, amiket most fogok, ha igen, akkor nézzétek el nekem (egy kicsit zakkant vagyok mostanság).
Benikémet egy hete Infacollal kezeljük, mert valszeg a pocak vacakolt nála, és azért volt olyan nyugtalan az alvása és esténként az irtózatos sírások. Persze a fürcsi előtt a bömbit most sem hagyja ki, de ezt Marcitól is megkaptuk anno. Még 1 üvegnyi Infacollal kezelgetjük, aztán csinálunk egy tesztet, hogy elhagyható-e, aztán majd meglátjuk.
Nagyon édi a kisebbik krapekom, néha-néha már látok Benne Marcihoz hasonló vonásokat. Elsősorban alvás közben hasonlítanak, az elnyúlt, nyugis pofijuk, a fejformájuk. Édesen tud mosolyogni (szerintem ez már egyre tudatosabb a részéről)! Kézzel-lábbal hadonászik, figyeli a forgójátékát. A legnagyobb buli számára a szobafenyő tüskéinek a számolása
Komolyan mondom büfizés közben a mellkasomra hajolva olyan átszellemülten tudja nézni a fenyőt, mintha a tüskéit számolná
Marcikám egy tündér bátyus még mindig!!! Ennek örülök talán a legjobban, hogy bármennyire rosszalkodik a nap 24 órájából 12-őt (a többit átalussza
), az öcsivel tündérien bánik. Próbál nekem segíteni, már amennyire az Ő képességeivel ez lehetséges. A cumit rendületlenül dugdosná Beni szájába, még akkor is, amikor nincs rá szükség. Mondhatom én Neki, hogy nem kell, Ő csak nyomkodja szegény megrémült Beni arcába a műcicit
Valamelyik nap is annyira édes volt, amikor ringattam Benit, erre rohan utánunk Beni takarójával és nyújtja riadt arccal, mintha azt mondta volna, hogy "ANya, takard be Benit, nehogy megfázzon!". Úgyhogy tüneményes a nagyobb kiskrapekom.
Ha így visszaolvasom, úgy tűnik, hogy idilli az élet nálunk... Hát, hogy is mondjam, azért élesben nem úgy tűnik, mert ugye mindegyik tüneménye magában és vannak rossz pillanataik is rendesen, de ezeket valahogy olyan jól kombinálják a nap 24 órájában, hogy én egy percig se tudjak pihenni, sőt purcanjak ki, amennyire csak lehet.
A fentieket tetézi a költözés mizériája. A kellős közepén vagyunk! Bármennyire is pakolászunk már hetek óta, most jöttünk csak rá igazán, hogy mennyi dolgunk is van még a héten. Szegény Gábor most is csomagolja a szétborított szekrényeket (lapraszereli őket és speckó csomagolóanyagba csomagolja őket, hogye ne sérüljenek a szállítás során), sőt ezt csinálja már 2 napja hosszú éjszakába nyúlóan. Én napközben próbálok pakolászni, amikor tudok, illetve engedik. Estére mint két hulla hullunk az ágyba.
Szombaton költözünk véglegesen, úgyhogy utolsó hetünket kezdtük a házban
Remélem minden csemete egészséges! És Ti is jól vagytok!!!
Gigi!
Nagyon szép helyen voltatok. Én még általános iskolás koromban voltam Szilvásváradon és a Szalajka völgyben, és tudom, hogy gyönyörű. A képek is nagyok szépek, amiket csináltatok. Olival nagyon szuperek vagytok ketten. Sugárzik rólatok a kiegyensúlyozottság. Küldjék nekünk is belőle légyszi egy kicsit
Köszönöm!!!
Györesz!
Tényleg nagyon klassz ajándékokat vettél Norbikának! Sokat gondolok Rátok, hogy a hétvégén már ünnepeltek. Hihetetlen, hogy már 2 éves lesz Norbika és utána gyorsan egymásutánban mindegyik gyerkőc. Hol fogtok bulizni? Nálatok is és Petiéknél is?
Bölcsi is 6-án kezdődik, ugye? Vagy valahogy október elején, ha jól emlékszem. Hogy állsz a dologgal? Norbika gondolom várja
Kata!
Remélem Raul iskolájában minden konfliktus előbb-utóbb megoldódik, illetve anyatigrisként megoldod őket
Hány csillagja van az okos Fiadnak?
Patrik nem kívánkozik Raullal iskolába?
Mica!
Sajnálom Zolcsi hisztijeit
Sajnos én már egy jó ideje tudom, hogy miről beszélsz. Nálunk is ez megy pár hónapja, hogy cirkusz van, ha nem az van, amit Ő akar, vagy ha megtiltunk valamit, vagy ha meg van büntetve. Persze nem mindig! A körömvágás nálunk is cirkuszszámba ment egy ideig, de most ismét javul a helyzet. Úgyhogy van remény
Saxi!
Veletek mi van? Lilike remélem még mindig jó kislány
Bogi hogy áll az udvarlókkal?
Évi!
Pocakod növeszted remélem rendületlenül
Hogy vagy mostanság? Valahogy most van a terheléses cukros vizsgálat, ugye?
Rolcsi pofijára nagy puszit küldök!!!
A héten még jövök mindenképp. A költözés után sajnos egy darabig nem lesz netünk (nem tudom meddig), mert a lakásba még csak most rendeltük meg. Remélem minél hamarabb tudok majd jönni.
Puszi: Melinda