Sziasztok!
Finike, már tutira szül, vagy bentfogták...
Az elmúlt két nap nagyon húzósra sikerült, a bébiszitterünk vasárnap este dobott egy sms-t, hogy akkor ennyi volt (5 hét után). Imádom az ilyen fair eljárásokat.
Szóval hívtam az ügynökséget é kértünk eg ymásikat csak pont ezt szerettem volna elekrülni, hogy kész átjáróház legyen a lakásunk. Amúgy megéreztem a dolgot, de akkor is rosszul esett, mert mi még azt is megengedtük, hogy egy hétig itt aludjon, amíg nem volt albérlete, hát ennyit a nagylelkűségünkről.
De most vidámabb témákról. Pocakom már akkora, hogyha leejtem a kaját sem esik a földre
Párom már beletörődött a 3 lányba (NO foci, PS, Nintendo és társai).Helyette majd babaházat szerel. Így legalább egyformán lehet majd őket öltöztetni. És hát akkor lesz biztos, ha megszületnek, de én is lányokat láttam. Ez csak azért problémás mert egy lánynevünk van.
Tibicsoki!
Várom a mailt, küldtem egyet, de tele volt a fiókod...
Adra!
Mi ketten adjuk a kórházi ikerszülések 10%-át
Babaszoba jó, hogy kész van. Én is mindig mindent megnézek, de venni még semmit nem vettünk.
Jövő hónapban rendeljük meg az ágyakat.
Judit!
Írj, mi volt a CTG-n.
Jucus!
Te is írd meg, mi volt a dokinál. JÓ, hogy a barnázásnak vége, tudsz már pihenni, vagy még mindig nem? Mikor költöztök?
Asiye!
Szépek a gyerkőcök!
Mikor mész dokihoz? Lehet, hogy volt valami, de elment, mert még nem volt rá felkészülve a szervezeted. Egy ismerősöm 6 héttel a szülés esett teherbe, úgy, hogy még nem jött meg neki előtte, de ez nem jelent semmit. És kihordta, így 9 hónap és 6 hét van a két tesó között.
Két császár 1,5 év alatt tényleg húzós!
Gyuri!
Köszi a választ!
Üdv:Dóri