Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Finike! drukkolok, hogy pénteken szüljél. Örülök hogy minden rendben. A végén már nekem is kevés volt a magzatvíz mindkettővel. Bulcsúnál /második/ Ctg után csinált egy uh-t utána egy amnioszkópiás magzatvízvizsgálatot. Hazajöttem dél körül, vártam hogy múljon az a kellemetlen érzés ami totyorgásra kényszerít, de nem múlt. azt már du 4kor szülőszobán voltam és este 9re megszületett Bulcsú.
Kitartás!!!!

Edina
sidney

Sziasztok!

Lányok, nagyon köszönöm a szurkolást, jól esnek ebben az időben!!!!!! :D Jó ide feljönni hozzátok, itt az ember egy kicsit mindig feltöltődik a "sorstársaktól".

Edina kérdezhetek valamit? Mi az az amnioszkópiás magzatvízvizsgálat, vagyis miért csinálják?

Minden du. mostanában alszom legalább 1-2 órát. Úgy látszik a szervezetem készülődik, mert eddig egyáltalán nem tudtam aludni du-ként. Ma is ledöltem 2 körül és 4-kor tértem magamhoz. Ehhez képest a babánk bulizik egész nap. Rengeteget mozog.

Jaj már nagyon várom a nagy napot!!! :D (Félek is tőle, bevallom őszintén.) :oops:
De valahol meg annyira izgalmas számomra ez az egész. Ti is így voltatok/vagytok ezzel? Remélem minden rendben lesz!

Adra!
Fura érzés lehet, hogy egyszerre két baba is mozgolódik benned, és hogy meg is tudod különböztetni, ez fantasztikus. :) Neveken gondolkodtatok már? Babakocsis témát sikerült megoldanotok?

Szép napot!

Finike
finike

Gyuri!

Én eddig nem csalódtam a kórházban, nem kell sokat várni pld. UH-kor, vagy vérvételnél sem kell hideg élelemmel készülni és a személyzet is kedves.
Ezen felbuzdulva szavatam is a www.azevkorhaza.hu -n.
Remélem az ikrek megszülése után is így fogok vélekedni. :lol:
Az publikus adat, hogy évente mennyi ikerpár születik a kórházban?

Finike!

Nekem bejött,amit a doki mondott. És ne félj, nagyon fog fájni, de a végeredmény mindenért kárpótol majd, és az egész nem tart tovább 10-15 óránál.

Adra!

Nálunk hatalmas buli van, nagyokat rugdosnak, de úgy helyezkednek el, hogy a lábuk-kezük egymás felé van, így nem egyértelmű, mikor ki mozog. Ma kiderült, hogy két lány, szóval 3 lányunk lesz 8) Szerencsére jó nagyok, de már a pocakom is az, mintha nemsokára szülnék...
Jó, hogy már túl vagy a cukorterhelésen.
Hogyan sikerült a hétvégi beszerző körút?

Üdv :Dóri
Vendég

Sziasztok!

Finike! megnézik a magzatvizet, hogy tiszta e. ezt nekem csinálták Johannánál is, de ilyen hatása nem volt mint Bulcsúnál. én először nagyon féltem tőle, de olyan mint egy rákszűrés. Mondjuk én már túlhordásban voltam akkor. /1héttel/

Dóri! Csajok?! de jó!!!! akkor nálatok teljes lesz a nőuralom.
Gondolom hogy már nagy a pocid. eleve második terhességnél általában nagyobb a pocak. így meg pláne. akkor most már lehet neveket "ízlelgetni". Hajrá
Neked is azt mondta a doki Áginál, hogy nagyon "fog fájni, sírni fog"? hááát fájt, de nem sírtam /megfogadtam/ a császártól sem álltam messze, de szerencsére kinyomtuk. /közösen/ :D
én is szavazok.

emberek miket nem írnak össze egy másik fórumon. kiakadtam.

Edina
sidney

Sziasztok,

Finike, én is nagyon drukkolok neked, hogy minél előbb kibújjon a baba. Az október 13-a igazán jó dátum, két éve Danca is aznap született. Ha jobban belegondolok, két éve pontosan ilyenkor folyt el a magazatvizem... És most megint úgy ülök itt a számítógép előtt, hgoy a hasomtól már alig férek oda a billentyűzethez...
Kedden megyek az első CTG-re. Tualjdonképpen ez lesz életem második CTG-je; Danca az első CTG utáni napon megszületett. Akkor is kedden mentem a vizsgálatra. Egyrészről remélem, hogy a kiscsajszi türelmesebb lesz, mint a bátyja volt, másrészről már nagyon kíváncsi vagyok :lol: Meg persze izgulok is. Szerintem most jobban izgulok, mint Dancánál, pedig most sem tudom igazán, hogy mi fog rám várni. Remélem, most nem lesz semmi komplikáció. Dancánál is csak az utolsó percben derült ki, hogy gáz van. Az altatást mindenképpen szeretném megúszni.....

Na, most megyek aludni, mert gyorsan itt a reggel. De előtte még én is szavazok egyet gyorsan :D
Jó éjszakát!
Judit
karpijudit

Judit!

Boldog szülinapot DANCÁNAK!!!

Kép

Írtam mailt, nem kaptátok meg???

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Igen, még mindig "egyben". Bár ma sokkal kevesebbet mozog, mint szokott. Lehet, hogy ez már jelent valamit? Na jó nem akarom elkiabálni. Van egy megérzésem, de nem akarom lelőni előre, majd meglátjuk. :)

Judit!
Dancának Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok!

Dóri!
Tök jó, hogy egymással szemben vannak, így tudnak kártyázni, kő-papír-ollózni. :D

Finike
finike

Tücsök,

Tegnapra javult meg a számítógépünk. A férjem ezen a héten tréningen van, így az ő gépét most nem tudtm használni...
Ma este jön haza, majd lecsapok a laptopjára, hgoy megnézzem a leveledet. Most már működik az én címem is:

judit.karpati@t-online.hu

Danca nagyon köszöni a jókívánságokat!!!

Judit
karpijudit

Sziasztok!

Judit! Isten éltesse sokáig Dancát szülinapja alkalmából.
Remélem a kislány picit türelmesebb lesz és többször eljutsz CTG-re.
hogy bírod? gondolom már Danca is várja.

Finike! hajrá! két fájás között majd azért gyorsan írd meg hogy szülni megyünk :D :wink:
sidney

Kedves Gyuri!
Teljesen nyugodt lehetsz, akik itt vagyunk szinte mind egy szálig csak pozitív élményekkel lettünk gazdagabbak a "Délpestiben".
És örülök, hogy ez ilyen jól esik Neked :wink:

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Edina,

Köszi a gratulációt!
Hát, őszintén, már egy kicsit kezd elegem lenni. Dancával is egyre nehezebb. Szerintem, érzi a vesztét :D Most már néha sem hajlandó feljönni a lépcsőn. Ha lent hagyom, fogja magát, és kimegy az udvarra. Ráadásul, már a kaput is ki tudja nyitni, szóval már nem hagyhatom lent. Pont ma mértem le: 13 kg, és 89 cm. Már tényleg nagy fiú. Hihetetlen, hogy már két év telt el a születése óta. Másrészről, viszont nagyon gyorsan elrepült....
Ő még nem igazán fogja, hogy mi fog történni a közeljövőben. Félek is tőle egy kicsit. Annyit biztosan tud, hogy anya pocakjában ott van Szojnababa. Egy barátnőm most készül pszichológushoz vinni a nayobbik fiát, mert szabályosan veri a kicsit. Köztük is két év van. Állítólag a lányok jobban fogadják a kistesót. Majd meglátjuk.....

Judit
karpijudit

Csak kipróbálom a vonalzóimat :D

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Sajnos ma szombat, október 14-e van és még mindig nincs babánk. :( Tehát az október 13-i dátum már ugrott. Este a CTG semmi fájást nem mutatott. A dokim is megkérdezte, hogy jól számoltuk ki a terminus idejét? Én mondtam neki, hogy nem én számoltam, én csak lelkesen figyeltem.... :)
Este már voltak kisebb jóslófájásaim, de ennyi. Ma nem kell CTG-re mennem, majd vasárnap este kell újra. Ez van. Várunk és várunk.
Egyszer csak meglátjuk a mi szemünk fényét. :)
Majd még jelentkezem, hogy hogy állunk. A derekam kezd leszakadni, de amúgy jól vagyok/vagyunk.

Jó hétvégét Mindenkinek!

Finike
finike

Finike!

A derékleszakadás jó jel.
És élvezzétek az utolsó kettesben töltött órákat :P

Hétfőn amúgy is jobb szülni, mint a hétvégén. Doki mit mond, mi van, ha nem indul be magától?

Judit!

Olyan jó, hogy már te is a CTG-nél tartassz, minth acsak most írtad volna, hogy jön a második.
Danca ( a nagy kétéves, utólag is gratula)az elején tuti féltékeny lesz és több törődést igényel, de aztán hamar összenőnek. Emiatt picit én is félek, Ági egyre anyásabb, érzi vesztét. Ő még szerencsére feljön a lépcsőn.

Szonja reméljük ráérősebb lesz, mint Danca. Én az ikreknél is azt remélem, hogy ők tovább húzzák, mint 36+4. Sőt én még nem is voltam CTG-n, mert csüt.-ön mentünk volna először a 37. héten és hát hétfőn kibújt.
Mi nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen ez alkalommal és ne kelljen se csaszi se inkubátor.
Majd figyeld meg,hogy 4 hét múlva már itt fog irogatni hogy mikor indul be a szülés.8)

J aés ha van fotó az ünnepségről pls mellékelni....

Üdv:D óri
Vendég

Sziasztok!

Nem sok időm van írni, de azért olvasni szoktalak benneteket.
Meghát ti már egy jól összeszokott banda vagytok. Én nem igazán vagyok képben még mindig, de azért próbálok visszaolvasni.

Finike!!

Annyira jó érzés lehet most neked. Legalábbis nekem nagyon hiányoznak azok a bizonyos utolsó napok-órák. Szivesen átélném még vagy százszor. Na jó! Egyszer. Emlékszem az első fiamnál már nagyon vártam a szülést, de ahogy közeledett egy kicsit fájlaltam,hogy a pocakos korszaknak vége. Mert az is olyan csodálatos. Ez az egész anyaság csodálatos. És mi nők is azok vagyunk,hogy ilyesmire képesek vagyunk.
Szorítok neked én is ha ez jelent valamit és kívánom ,hogy gyönyörű élményben legyen részed.

Judit!

Én is gratulálok a két éves Dancának(na erről beszéltem! nem tudom,hogy ez a rendes nevev. csak becenév? ilyen ha valaki le van maradva!)

Az ikres kismamáknak meg duplán jó most. Mert kétszer élhetik át az "első találkozás" pillanatát.
Bocsi de ilyen melankolikus hangulatom van.
Be is fejezem ezt!
Ja! Hétfőn lett egy pozitív tesztem. Majdnem elájultam. Azért csináltam mert a kisebbik fiam elég elutasító lett a cicivel és mert reggeli rosszulléteim voltak. Minden ami terhesen. De én még szülés óta nem mensiztem. Másnap csináltam még egy tesztet, de az nem lett egyértelmű neg. vagy poz. Tegnap pedig, megjött. Előszőr mióta megszültem a kicsitz. Nem fáj HASAM DE ARRA GONDOLTAM TALÁN EGY KORAI TERHESSÉG MENT EL. mERTHÁT OTT AZ A POZ. TESZT. dE NEM VAGYOK MOST ROSSZUL. sZERINTETEK? vAN VALAKINEK TAPASZTALATA?(BOCSI! ÖSSZE-VISSZA VÁLTOGATOM A KIS-ÉS NAGY BETŰKET) :oops:

sZÓVAL AZÉRT A JÖVŐ HÉTEN ELMEGYEK NŐGYOGYÓHOZ

Most megyek, mégegyszer sok sikert Finike. :lol:
És a többieknek is minden jót!

Sziasztok!
:D :D :D :D Kép

Ő HAMZA FIAM. szeptember 22-én volt 2 éves

A kicsiről az összes kép túl nagy. majd kicsinyítek róla is . Ő most 6,5 hónapos

Kép Kép Kép
asiye

Ja! Még csak annyit, hogy én is szeretnék ilyen vonalzót vagy mi az!

Hogy lehet erre szert tenni?
Lényszi szánjatok meg egy számítogépes analfabétát!
Köszi! :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Finike! nem baj ne csüggedj. előbb utóbb úgyis kijön a picike.
élvezd ki ezt a pár napot még. csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz.

Dóri! remélem most majd kipróbálod a cTg-t !!! :wink:

Asiye! Hamza nagyon szép kisfiú. grat.
érdekes az a pozitív teszt aztán mégse és végül mensi.
én még nem hallottam ilyet. Pedig jó egyszerre felnőnének.
Tervezitek már a tesót, vagy jön majd ha szeretne?

üdv Edina
sidney

Sziasztok Lányok!

Megint eltelt egy nap, és se fájás, se magzatvízelfolyás. No nem baj. Ma már ablakot takarítottam, függönyt mostam, jöjjön aminek jönnie kell. :lol: A párommal megpróbáljuk kihasználni az "utolsó órákat, napokat". Tegnap is elmentünk egy étterembe, majd egy cukiba. Este többi része titok! :oops: :)
Ma meg megyünk anyukámékhoz, majd este egy kínaiba. Addig megyünk ide-oda, amíg van rá lehetőségünk. Próbáljuk elterelni a figyelmünket, hogy ne minden percben a szülésre gondoljunk. Már minden a kocsiban van így bárhonnan egyből a kórházba tudunk menni.

Ma este is megyünk CTG-re, de szerintem ez is egy vízszintes vonal lesz a fájásoknál, de egyszer majd csak mást fog mutatni!!!
A dokim még nem mondott semmit arra, hogy mi van ha nem akar magától beindulni. Én bízom abban, hogy a dokim csak elszámolta a napot, és hétfőn vagy kedden már babázhatunk! :D

Asiye!
Én is nagyon élveztem a terhességemet, a párom szerelmesebb belém, mint azelőtt, sokkal jobban tetszem így neki "gömbölyűen". Nagyon jól viseltem az egész várandósságot, és még szeretnék a jövőben legalább egyszer kismama lenni! Csodálatos dolog ez az egész!
Majd este írok még!

További jó hétvégét Mindenkinek!

Finike
finike

Sziasztok Csajszik,

Köszi a gratulációkat. Nagy zsúrt most nem rendezünk, bár a tavalyi nagyon jól sikerült. Most inkább csak a családot toborozzuk össze. Azt viszotn csak jövő héten, mert anyósomék elutaztak és csak hétfőn jönnek haza. Szóval hétvégén partizunk. Én még pénteken elmegyek fodrászhoz, valamikor a kozmetikust is be kellene iktatni. Öülnék, ha azzal jól sikerülne sakkozni, és a friss gyantázásnak köszönhetően megúsznám a borotválást... A lényeg: jövő héten jönnek a képek.
Én most már várom a végét, bár természetesen nem örülnék, ha ez a manó is előbb jönne. Kedden majd kiderül, hogy kb. hol tartunk. Jól bírom a terhességet, csak a hátam és a forgóim fájnak néha nagyon. Ez Dancánál nem volt, vagy már elfeljtettem :D
Danca is nagyon érzi a vesztét, egyre többször szeretne bemászni a rácsos ágyba. PErsze nem engedem neki, hiszen ő már nagy fiú. Olyankor belenyugodva nyugtázza, hogy az már "Nyonjababa" ágya.

FInike, nagyon drukkolok, hgoy minden úgy sikerüljön, ahogyan szeretnéd!!!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Judit!
Dancának így utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Finike!
Most már tényleg csak "percek" kérdése 8)

Asiye!
Nagyon szép a fiacskád! Már a szeme sem áll jól :lol:

Mindenkinek szép napot: Eszti

Kép Kép
fricky

Szia K. Judit!

Küldtem mailt a te címedre, megkaptad?????

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Finike! Merre jársz? Mit csinálsz?
Talán a szülőszobán vagy? Vagy még mindig izgalommal figyeled a jeleket? De egy biztos! Az a kis kópé nem marad bent örökké, előbb utóbb kibújik. És e te esetedben ez inkább már előbb!
Szorítunk, és írj ha tudsz!

Edina! Köszi a bókot.
Tényleg nagyon fura ez a teszt ügy. Már mindenre gondoltam, de azt hiszem a legjobb amit tehetek, ha elmegyek a dokihoz. Ő okosabb. Remélem.
Egyébként még nem tervezzük a tesót. 1.5 év alatt volt 2 császárom, az orvos 3 éven belül megtiltotta, mert szerinte kicsi az esélye,hogy kitudnám hordani. Már így is nagyon vékony a heg a méhemen. Mi védekezünk, de nállunk ez nem jelent semmit. A második babánk is így fogant. Akkor is gondoltam már minden halálos korra, csak arra nem hogy terhes vagyok. Aztán nesze nekem . Nem mintha bánnám, mert imádjuk Alpert. De az óvszer 97%-os biztonságáról ennyit! :lol: :lol:

Judit! A Szonja név nagyon szép! Mit jelent? Mikorra várod pontosan a kislányt? Más kislánnyal várandósnak lenni mint fiuval? Úgy értrm,hogy az elejétől más? És megérezted,hogy ez a baba lány lesz? Hanyadik héten mondták biztosra? Jó sok kérdés. Bocsi!

Eszti!
Bence is nagyon édes kisfiu!
A fiam egyébként pont így szokott rám nézni, ha rosszat csinál. Na bűntesd meg!
Mindig mosolyt csal az arcomra pedig tudom,hogy nem szabad, hogy lássa, mert akkor nem fog komolyan venni. De hát mit csináljak!?

Ahogy látom te még nagyon az elején jársz a terhességnek. Gratulálok! :lol: :lol:
Van elképzelés arról hogy fiu v. lány ? Tudom korai még, de nekem nagyon lázba hoz, hogy az anyukák milyen jó megérzéssel rendelkeznek. Nekem is bejött. Az első pillanattól tudtam,hogy fiu.
És most lány szeretnétek? Nállatok sem lesz nagy a korkülönbség!

Ja! AKKOR SEGÍT VALAKI,HOGY HOGYAN TUDOK A NEVEM ALÁ OLYAN VONALZÓ IZÉ-BIZÉT CSINÁLNI AMIN A KISPULYÁK KORA LÁTHATÓ? eLŐRE IS KÖSZI!
jÓ ÉJT!
fINIKE!!

Mindent bele! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

RÁJÖTTEM,HOGY HOL LEHET CSINÁLNI, DE OLYAN SÍK HÜLYE VAGYOK,HOGY NEM SIKERÜLT SZÁZADSZORRA SEM. PEDIG AZT HITTEM ANGOLBÓL NEM VAGYOK ENNYIRE HÜLYE. vALAKI LEÍRNÁ A PONTOS MENETET MERT NEM JÖN ÖSSZE ÉS NEM TUDOM MIT RONTOTTAM EL.
KÖSZÖNÖM!!
SZIASZTOK!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

csajok lehet Finikét benntartották? mi lehet nagyon kíváncsi vagyok. Remélem minden ok és egy szűk hét múlva szüléstörténetet olvashatunk.

Finike! mi újság? halat etettek a kínaiba? vagy el se jutottak már oda?

Asiye! vonalzó ügyben nem tudok segíteni mert azt sem tudom miről van szó. szóval örülj és ünnepelj mert még téged is lepipállak :D :wink:
sidney

Sziasztok Lányok!

Nem, nem tartottak benn, bár két fájást (jéghegyet) már mutatott a CTG, de ez még nem elég, de mi már ennek is örülünk. :)
Még kínaiba is el tudtunk menni és ettünk finomakat (nem halat). :)
Ma kell bemennem 9-re, csinálnak CTG-t (a nyolcadikat), utána vizsgálat, és a szülésznőm azt mondta, hogy lehet, hogy ma burkotrepeszt a doktor úr, mivel szépen kitágultam két ujjnyira, és akkor tényleg benn tartanak. Hát ettől olyan szép fájásokat produkáltam a kínaiig! :) Csak rendszertelen volt, de legalább volt!!!
Nagyon izgulok, már a hasam is megy. :oops:
Ha ma mégsem tartanak benn, akkor majd du. írok Nektek!

Köszönöm a szurkolásokat, mégegyszer!

Finike
finike

Dinike!

Jéghegy? Hasmenés?

Akkor te már délután nem írsz! :lol: :lol: :lol:

SZORÍTUNK!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Finike!
Szerintem ma már nem olvasod ezeket a sorokat. :D Könnyű, gyors, probléma mentes szülést kívánok!! Gondolok rád egész nap.

Nálam is ugyanígy volt. 3 nappal a kiírt időpont után mentem CTG-re, és aznap megszületett Gergő. Kicsit sajnálom, hogy indított szülés, és császár lett a vége, de a lényeg a végeredmény. :)

Nálam úgy néz ki, hogy elmúlt a barnázás(kopp-kopp), csak a gyógyszerem fogyott el. Szombaton kellene dokihoz mennem, de lehet, hogy előbb megyek. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet odabennt. Remélem minden ok, és lesz szívhang meg minden.

jucus1

Sziasztok!

Most értem haza a kórházból. Bő két ujjnyira vagyok tágulva, fájások a CTG szerint nincsenek. :( A doktor úr benn akart tartani, hogy ő megindítja, burkotrepeszt. Én mondtam neki, hogy még várnék, hogy magától induljon be, hátha tényleg el lett számolva, meg amúgy is ma rengetegen szülnek, most is épp 3-an és egy császár volt, amíg benn voltam. Adjunk esélyt, hogy természetesen induljon el. Én bízom, hogy magától megindul vagy ma, vagy holnap. Amúgy amióta hazajöttem megint keményedik a pocak, vannak fájásaim, most kezdtem el mérni. Én még rendszertelennek érzem, de azért mérem. A páromnak azért szóltam, ha tud inkább jöjjön haza, legyen mellettem, ha bármi van tudjunk indulni. Tök jó eddig azért harcoltam, hogy szüljünk már, most mikor fenyegetnek vele viszakozom. Normális ez? Húzzuk-halasszuk? Berezeltem volna? Talán. :oops: Én a párommal szeretnék bemenni, aúúú most is keményedik. Ez már lassan 10 perces volt. Ha még egy órán át így megy bemegyünk. Most abbahagyom és mérem tovább, a derekam készül leszakadni.
Lehet, hogy még ma meglesz a mi babánk? :D
Ha mégsem akkor írok majd!

Finike
finike

Dóri, nem semmi, h újabb két kislánnyal bővül a család!!!!!!!!!!
Férjed mit szól hozzá?
Majd írok mélt, csak semmire nincs időm, Fanni kicsit betaknyosodott, de ugyanúgy pörög mint eddig.Szombaton a nagy rohanásban "leorrolta" az asztalt, szépen néz ki.

Finike, drukkolok én is, rém kíváncsi vagyok az egészre, hogy mentek a dolgok, milyen volt a kórház stb...bár erre csak később lesz időd!

KépKép
tibicsoki75

Finike, ha közel laktok a kórházhoz csak kényelmesebb, h hazajöttél, és talán az is jobb, h megvárjátok, h magától induljon be a szülés.

KépKép
tibicsoki75

Asiye!

Kód:

Kiválasztod a születési dátumot, formát, kisbabafigurát, saját szöveget beírod, ha szeretnél, képet csatolsz, létrehozod a vonalzót, utána BBCode os változatot kijelölöd, kivágod és bemásolod a profilodba az aláíráshoz-asszem, most csak így fejből írtam.

KépKép
tibicsoki75

Asiye!

Kód:

Kiválasztod a születési dátumot, formát, kisbabafigurát, saját szöveget beírod, ha szeretnél, képet csatolsz, létrehozod a vonalzót, utána BBCode os változatot kijelölöd, kivágod és bemásolod a profilodba az aláíráshoz-asszem, most csak így fejből írtam.

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok Csajok!

Hú... ahogy elnézem mozgalmas volt a hétvége! Egy kicsit most lemaradtam, mert mi a hétvégét a babaszoba felújítással töltöttük. De megérte! :) Ugyan még csak a két kiságy és a szoptatós kanapé áll benne, de már így is nagyon klassz, és babás hangulatú!

K. Judit!
Így utólag is nagyon boldog szülinapot Dancának! A 8 napba még beleférek! :)

Asiye!
Nagyon huncut kis pofija van a fiadnak! Gratulálok! :D

Jucus!
Örülök, hogy elmúlt a barnázás! :) Ha látott a doki, számolj be, hogy mi újság nálatok!

Finike!
A tapasztalt anyukákat olvasva, nagyon úgy tűnik, hogy te mielőbb szülni fogsz! :D Hajrá és drukkolok nektek!

Dóri!
Gratula a "három a kislány"-hoz! :D Asszem nálatok teljes nőuralom lesz! Apuka mit szól hozzá?
A múltkori beszerző körút betegség miatt elmaradt. Sajnos a férjemnek pénteken és szombaton gyormorrontása volt. :( (Szerintem a menzán pénteken nem volt friss a kaja!)
Most hétvégén meg ugye a babaszobát alakítottuk ki. Elég sokáig tartott, tegnap este fél 12-kor fejeztük be.
Most, hogy kész a szép és tiszta szoba, rohannék és televásárolnám mindenféle babás dologgal! Amúgy is ha bárhova megyünk vásárolni, a babaosztályt soha nem hagyom ki. Ezzel minden kismama így van?

Tibicsoki!
Jaj de jó, hogy leírtad a vonalzó készítést! Még nekem sincs, próbáltam ugyan elkészíteni, ami sikerült, de aztán nem tudtam hogyan kell csatolni! Ki is próbálom mindjárt!

Szép napot mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Csajok!
Úgy látom sikerült vonalzót készítenem! De az hogy lehet, hogy utólag belerakja az aláíráshoz?
Most akartam kipróbálni, hogy sikerült-e, erre a már elküldött üzenetemben látszik!
Hát ez nagyon klassz! :D

Üdv

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Hello Lányok!

Tényleg jó sokat írtatok mostanában!

Finike: remélem minden rendben. Szerintem itt most mindenki Neked drukkol, hogy renden menjen a szülés.

Dóri: mi újság Veletek? Hogy vagytok? Olvastam, hogy jön még két leányzó! Hát nem semmi! Apa mit szól, hogy teljes nőuralom lesz? Egyébként ez már 100%? Csak azért kérdezem, mert Nekem a 18. héten nem láttak semmit, aztán a 23. héten meg már ott volt a kuki, de gondolom Nektek is főként az számít, hogy egészségesek legyenek a babók.

Jucu: hogy vagy? az Uh-n rendben volt minden?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Babavonalzó próba

Kép Kép Kép
asiye

talán

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

A fájások néha jönnek, néha pedig több órán át semmi. Várunk és várunk. Most már sokkal többször keményedik a pocak és egyre többször akar leszakadni a derekam, mint előző héten.
Kiváncsi vagyok az estére. Majd meglátjuk. Holnap tízre kell mennem CTG-re megint. Ennyit CTG-ni? Őrület!

Jó éjszakát Mindenkinek!

Finike
finike

Sziasztok!

Finike(akit véletlenül le Dinikéztem,bocsi) nagyon csendben van! Szerintem pár napig nem hallunk felőle. Ha csak nem hagyta meg a párjának,hogy egy kétsoros értesítőt dodjon fel ide. Bár gondolom ez érdekli most legkevésbé.

Amint látszik én még mindig a vonalzóval szenvedek. :x :x Pedig a barinőm is segített de neki se sikerült pedig ő netkávézóban dolgozott és érti a szakmát. Igaz máshonnan próbálkoztam. Egy magyar lapról. Remélem összejön valamikor! :?

Adri!

Ate babócáid milyen nemüek? Tudjátok már?(szép a vonalzód :twisted: ) :D
Neveken gondolkodtok már?
Ez még egy nagyon izgi dolog!

Tibicsoki!

Köszi a segítséget! De úgy látszik nekem a számba kéne rágni!

Jucus!

Én is szorítok,hogy minden okés legyen. Bár biztos úgy lesz!

Akkor néznék nagyot, :shock: ha Finike bejelentkezne,hogy otthon ücsörög!
Na szia mindenkinek!

Kép Kép Kép
asiye

Finike,

Én is nagyon drukkolok nektek! Holna én is megyek ctg-re, de én reggel 7-re. Remélem, fel tudok majd kelni....
Most megyek is, mert mindjárt összeesem. Itt volt ma nálunk két barátnőm, Dancával együtt összesen 5 gyerek. Jó kis edzés volt a jövőre nézve :lol:

Jó éjszakát!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Finike! sztem ez természetes, hogy nem akartad az indítást. Mikorra vagy kiírva pontosan? gondolom már túlhordásban vagy.
már az is vmi hogy 2 ujjnyira vagy. nagyon drukkolok, remélem éjszaka tudsz aludni.
Hát már nem tart sokáig a pocakosságod. Én is úgy voltam mint a többiek, hogy nagyon hiányzott a mocorgás a hasamból.
ha meg ilyen nagy a tumultus a szülészeten akkor jobb várni egy kicsit hogy jó helyetek legyen. :D :wink:
szóval akkor most jön a visszatartó hadművelet :wink:
gondolom férjed minden tel.hívásodkor ugrásrakész.

Én még mindig nem tudom milyen vonalzóról beszéltek, azt hol lehet látni? bocsi

Judit! az nem lehetett semmi!!!!

Egyik ismerősöm ma szült meg végig kislányra számítottak /uh-n annak mutatta magát legalábbis a dokija lánynak látta/ nagyija vett szép rózsaszín rucikat is. Aztán Áronnak hívják Edina helyett.

Tibicsoki! nem kaptál még kedvet a többiektől? :wink: :D
sidney

Tavaly 20 ikerszülés volt az osztályon, Magyarországom meg kb. 1200 van.
gyuri
Szeged

Helló Csajok!

Vajon mi lehet Finikével?
Lehet, hogy már szül? :)

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sid!
A volnalzót az aláírás alatt láthatod. Többünknek is van már! Szép színes, és mutatja a már megszületett gyermekek korát, ill. a pocakban lévő babák korát és várható születésük időpontját! Ha te is szeretnél Tibicsoki egy pár üzivel feljebb nagyon jól leírta hogyan kell elkészíteni.

Asiye!
A babáim közül az egyikük 100%, hogy fiú lesz. A másik babáról még nem lehet biztosan tudni (nagyon szégyenlős) de talán ő kislány. :D Így nálunk egyenlő arányban lennének a nemek. Nem tudom kinél olvastam, hogy ő a terhessége elején megérezte, hogy milyen nemű babája lesz. Nos én is nagyon kíváncsi vagyok, mert mikor megtudtuk, hogy két babánk lesz, én egyből azt mondtam a férjemnek, hogy szerintem vegyes páros nő a pocakomban. Vajon működik a megérzésem :?: Ha más nem, akkor szülés után minden kiderül.

A lány nevünk már megvan, a fiú névről még nem döntöttünk. A férjem családja nagyon nagy (a mi babáink lesznek a 34. és 35. dédunokák), és próbálunk úgy nevet választani, hogy még ne legyen a családba. A fiú név ezért is problémás, mert amit először szerettünk volna adni, arról kiderült, hogy a második legfiatalabb családtag ezt a nevet viseli. :( Így jelenleg még nagyon tanakszunk rajta.

Szép napot mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Finike, már tutira szül, vagy bentfogták...

Az elmúlt két nap nagyon húzósra sikerült, a bébiszitterünk vasárnap este dobott egy sms-t, hogy akkor ennyi volt (5 hét után). Imádom az ilyen fair eljárásokat. :?
Szóval hívtam az ügynökséget é kértünk eg ymásikat csak pont ezt szerettem volna elekrülni, hogy kész átjáróház legyen a lakásunk. Amúgy megéreztem a dolgot, de akkor is rosszul esett, mert mi még azt is megengedtük, hogy egy hétig itt aludjon, amíg nem volt albérlete, hát ennyit a nagylelkűségünkről.

De most vidámabb témákról. Pocakom már akkora, hogyha leejtem a kaját sem esik a földre :lol:

Párom már beletörődött a 3 lányba (NO foci, PS, Nintendo és társai).Helyette majd babaházat szerel. Így legalább egyformán lehet majd őket öltöztetni. És hát akkor lesz biztos, ha megszületnek, de én is lányokat láttam. Ez csak azért problémás mert egy lánynevünk van.

Tibicsoki!

Várom a mailt, küldtem egyet, de tele volt a fiókod...

Adra!

Mi ketten adjuk a kórházi ikerszülések 10%-át 8)
Babaszoba jó, hogy kész van. Én is mindig mindent megnézek, de venni még semmit nem vettünk.
Jövő hónapban rendeljük meg az ágyakat.

Judit!

Írj, mi volt a CTG-n.

Jucus!

Te is írd meg, mi volt a dokinál. JÓ, hogy a barnázásnak vége, tudsz már pihenni, vagy még mindig nem? Mikor költöztök?

Asiye!

Szépek a gyerkőcök!
Mikor mész dokihoz? Lehet, hogy volt valami, de elment, mert még nem volt rá felkészülve a szervezeted. Egy ismerősöm 6 héttel a szülés esett teherbe, úgy, hogy még nem jött meg neki előtte, de ez nem jelent semmit. És kihordta, így 9 hónap és 6 hét van a két tesó között. :lol:
Két császár 1,5 év alatt tényleg húzós!

Gyuri!

Köszi a választ!

Üdv:Dóri
Vendég

Sziasztok!

Még mindig egyben, fájások nélkül. Jóslóak vannak,de ritkán. :(
Úgy látszik a mi Viktóriánk nem akar kijönni. Holnap a doktor úr burkotrepeszt és hajrá. Reggel fél nyolcra kell bemennem. Ma voltunk CTG-n, de semmi. A baba aludt, fájások már lassan minuszban, (egyenes vonal). Most már mi is úgy vagyunk vele, hogy nincs értelme tovább húzni-halasztani. Holnap már biztosan babázunk. :D
Félek nagyon, de már várom is. :oops:
Amint hazajövök, megpróbálom mielőbb megírni Nektek a beszámolót, de nem ígérem, hogy azonnal írok. :)
Még jó, hogy nem hétfőn szültem, mert azt mondták, hogy rengetegen szültek tegnap, meg ma is sokan voltak.
Reméljük holnap kevesebben lesznek.

Mindenkinek köszönöm a szurkolást, biztatást! Reméljük minden rendben lesz!!!

Majd jelentkezem!

Finike
finike

Sidney!

Péntek 13-ra voltam kiírva. Úgy tűnik babonás a mi kislányunk. :)

Finike
finike

Sziasztok!

Finike!
Azt nem gondoltam volna, hogy ma még te fogsz ide írni! :shock:
Úgy látszik a Viktóriák nagyon szeretnek az anyukájuk hasában lenni! (Az én hugim is Viktória és ő sem siette el a születést). A mai napig imád az ágyban tespedni és sokáig aludni!

Mindenesetre továbbra is szurkolok nektek! :)

Dóri!
Sajnálom, hogy lelépett a bébicsősz. :( Remélem mielőbb ráakadtok a megfelelőre!

Úgy tűnik komoly %-át tesszük ki a kórházi ikres statisztikának :!:

Szerintem a lányokkal is lehet focizni és egyéb fiús játékot játszani. Az én férjem közölte velem, hogy ha lesz egy lányunk, akkor belőle horgász bajnokot fog faragni. Azt mondta ezen a területen túlnyomórész fiúk vannak, ezért egy fiúból sokkal nehezebb lenne bajnokot nevelni.

A pocakomat már én is asztalnak használom. Éppen tegnap mutattam a férjemnek, hogy a kis műzlis tálka simán megáll a hasamon. 8)
Lassan már az asztalhoz sem férek oda! Mi lesz később? Te szoktad mérni a pocakod kerületét?

További szép napot

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sid!

Bárcsak tehetném...de mivel a szüleimnél lakunk, szó sem lehet még egy gyerekről.Tekintve az ország gazdasági helyzetét, egyelőre bele sem óhajtunk vágni egy lakáshitelbe.
Talán ha visszamegyek dolgozni............
A férjem egyébként meg akar állni Fanninál, mert szerinte túl jól sikerült :lol: Önző!

Pedig olvasva a sorokat, nagyon-nagyon jó lenne újra kisbabát várni.Findli is örülne, mert szereti nagyon a társaságot, gyerekeket stb...

Dóri, este megy mél!

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Hát Finike! Nem nagyon sietitek el a dolgot! :D
De az a lényeg,hogy minden rendbe legyen! És miért ne lenne!!!
Az,hogy félsz, az természetes! Szerintem ez abból ered,hogy felfoghatatlanul közül vagy a célhoz. És 9 hónap után a világra hozol egy kisembert, akinek a "normális nagyemberré válása" a te felelősséged! Ezek a napok neked most a "lelki forradalmak" napjai!
Sok sikert és boldogságot!
Szorítunk!!!

Dóri!!!

A bébisintéres dolog tényleg gáz! Merthát az ember alapvetően megbízhatóságot várna el tőle! Nem?
Az ügynökségen nem lehet reklamálni, hogy legközelebb ne sms-ben mondjanak már fel??

A másik témával kapcsolatban valószínű igazad van, de másodikára kaptam csak időpontot, előbb nem volt. Végül is jól vagyok. De néha még felizgat ez a pozitív teszt. Majd meglátjuk. Pocaklányoknak van már nevük?

Tibicsoki!!

A lánykád szeptember 22-én született?? Akkor napra pontosan egy év van közte meg a Hamza között! Ez jó mert eddig nem ismetem mást akinek akkor van a szülcsinapja mint a fiamnak :lol: :lol:

Adra!

Te most hogy 2 babás vagy vigyáznod kell a hízásra?
Vagy nincs súlyproblémád eleve?
Az orvos ilyenkor diétát ír ki?
És te Dóri?
Most megyek mert nagyon vágyom egy kád meleg fürdőre. Tengeri sóval, gyertya meg ilyenek!! :roll: :roll:
Muszáj néha relexálni mert másképp elkapna a malomkerék. A gyerekek alszanak a férjem meg még az üzletbe van. Míg hazaér kihasználom a nyugit!!

Jó éjszakát mindenkinek!! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?