Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Szerika, Arwen - örülök, hogy tetszett az idézet. És azzal is egyetértek, hogy sokszor baromi nehéz elfogadni a dolgokat úgy, ahogy akkor éppen történnek...

Fiona, 4 éve nekem is megállapították az IBS-t és ugyanúgy a szülést javasolta a doki megoldásnak. Nagyon aranyos a kislányod!!!

Tímea, gratulálok!!!!

Tegnap egész nap mensiszerűen fájt a hasam és sugárzott a derekamba, ahogy olyankor szokott. Ez most vajon jó vagy rossz jel??? Már nem merem beleélni magam.

Majd átállítom a vonalzómat, mert csak később tesztelek.

Szép napot!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Ma reggel így érzem magam:

Kép

Remélem nektek jobban tellik a reggel!

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt Drágáim!
Nagyon köszönöm mindenkinek a rengeteg drukkot, kedvességet! Alig bírtam aludni, hatkor felébredtem és egyből kiosontam....sajnos egyértelműen negatív. :cry: Ennek "örömére" gondoltam, akkor csaljuk elő azt a nyavajás mensit, és felkeltettem Apát (aki egyébként mit sem sejt, mert nem akartam neki szólni, amíg nem tudok biztosat, hogy legalább neki ne kelljen csalódnia).... :oops: :lol: Viszont még mindíg nincs semmi, még egy halvány kis rózsaszínezés sem, úgyhogy most meg azon esz az ideg, hogy lehet, hogy valami bajom van, mert ilyen még sosem fordult elő, hogy ennyit késsen és jele se legyen. Úgyhogy most rajtam a para, hogy valami nem stimmel. Meglepő módon most nem visel meg a sikertelenség annyira. (Igaz, 3 napja azért imádkozom, hogy adjon a Jóisten elég bölcsessséget, hogy el tudjam fogadni, ha a babám még nincs készen a "leköltözésre" :D) Igaz, nagyon szép névnapi ajándék lett volna, és már úgy elképzeltem, hogy a jövő hétvége, mikor a legjobb barátainkkal Egerben töltjük a hétvégét (az egyik srác szülinapját megünnepelendő megyünk) milyen jó alkalom lehetne arra, hogy elújságoljuk a hírt.....de nem vagyok sem csalódott, sem semmi.....még csak nem is bőgtem!!! :lol: :lol: Úgy látszik, fejlődöm ;) Szóval most úgy vagyok vele, hogy szép lett volna, jó lett volna, de akkor majd karácsonyra, vagy szülinapra, vagy Valentin-napra stb... kapunk babát a párommal ajándékba.
Nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok, és hogy mellettem vagytok! El sem tudom mondani, milyen sokat jelent!!

Milió puszi

porsika

Porsika:
akkor még van remény. :)
Ismerősőmnek kerek 5. hetesen mutatta ki az első babánál, most újra terhes, most már a 26. napon ( 28-napos a ciklusa, csak hasonlóan elvetemült, mint én. :lol: )
Szval még ne add fel. Sztem ha nem jön meg tesztelj úgy szerda körül. :)

pusszzzz
Vendég

Sziasztok!

Porsika: nekem csak a mensi elmaradása után 6 nappal mutatott pozitívat, előtte négyet is csináltam ami negatív lett. :wink:
toti77

Totikám, drága vagy! Nagyon jó ilyet hallani! Most tényleg próbálok sem nem kétségbe esni, sem nem hiú reményekbe ringatni magam...úgyhogy én is abban maradtam magammal, hogy adok 1 hetet (elvileg énteken kellett volna jönnie), és ha addig nem történik semmi, csinálok még egyet. És TE hogy vagy?
Millió puszi

porsika

Hajni, édes, te is nagyon drága vagy!!! :D :D :D
Mind nagyon drágák vagytok!!!

porsika

Kedves névrokonom, gratuta a zebrás teszthez.
Tanulj a hibámból, ne menj orvoshoz!!!

Tegnap mondta egy három gyermekes anyuka ismerősöm, hogy ha ott van a kis babuci akkor úgyis ott van, teljesen mindegy, hogy mikor mész orvoshoz.

Nálam 1,5 hét alatt 4 uh-t csináltak, másoknál az egész terhesség alatt csinálnak 4-et. Kitudja, lehet, hogy ez sem tett jót.

Úgyhogy bőven ráérsz szerintem :wink:

Pussz
timi
toti77

Porsika:
mi ez az új vonalzó? :roll:
Tessék visszarakni a régit. Ha nem jött meg nincs új ciklus sem. :wink:

És tudod:
Tomorrow never dies. :wink:
Vendég

Toti:
nekem uh-k: 5, 7, 9, 11, 15, 19, 21, 24, 28, 32, 36, 38, 41, 42, hetesen. Sajna muszály volt. :oops:
Szval nem hiszem, h az uh-tól bármi baja lenne a babának...
Vendég

Köszi Porsika, megvagyok.
Valahogy már nem tudok benne bízni, hogy megvan a babám, ezért néha megsiratom.
Most még egy kicsit kivagyok, aztán majd elmúlik. Biztos, hogy sosem fogom elfelejteni.
Új nap, új esélyek. :D Új hónap , új peteérés. :D

Puszi
Timi
toti77

Sziasztok!!

Toszegi Timi,
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Tudom meg ovatos vagy,de azert orulunk itt csendben,jo??
Vegre megint egy zebras :lol:
Remelem most 1-2 heten belul lesz meg par :wink:

Porsika,ne viccelj,amig nem jon meg,barmi lehet!
Bajod szerintem tuti nincs,ne gondolj ilyenekre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Druuuuuuuuuuuuuuuuuuukk!!!

Toti,
en is igy gondolom,hogy minel "kesobb" menjunk dokihoz(pl tenyleg lehessen mar latni vmit,meg szivhang is legyen),viszont ha pl ha mehen kivul van,azt meg mielobb eszre kell venni...en emiatt nem birnam ki a a 8.hetig..mert emaitt aggodnek,hoyg jo helyen van-e....

Fioona,nekem is kb ilyen a reggelem,mert 2.30kor fekudtem le :lol:
Most meg kidobott az a rohadt agy..nem birok tovbb aludni!!!!!!!! :(

Vicky,neked is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Toti... :cry:

Kép

Kép
arwen07

Porsi: hidd el oda fog érni az a két csík :wink: Bajod biztos nincs, legfeljebb, ha a terhességet így hívják :lol: várj még pár napot a következő tesztig. Nekem kedden már egyértelmű két csíkos volt és nekem is pénteken kellett volna megjönnie. Ha már ennyien drukkolunk, sikerülnie kell!!!!!
És mindenképp állítsd vissza a vonalzódat, irgum-burgum! :P

Toti, mikor kell menned dokihoz újból? Holnap? Nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!

Mindenkinek üdv és szép vasárnapot!
szerika

Szerika:
pénteken kellett volna megjönnie és kedden teszteltél? előtte vagy utána? :lol:
Vendég

Hajni: természetesen utána :D Én nagyon félős voltam, így is alig mertem kedden tesztelni... (nem akartam koppanni).
szerika

Hajni, azért jó Porsika vonalzója, mert így látjuk hány napja késik neki. Minél több anál tutibb! :lol:
Porsi drága nekem enyitt mutatott a tesz 2 nap késéssel:
Kép
Erre is mondhattam volna, hogy nem pozitív. De az volt. :D
Szóval ne aggódj, ne is bízd el magad. Próbáld kicsit kívűlről szemlélni az eseményeket. Akkor könnyebben megéled a várakozás időszakát. Persze mi reméljük a legjobbakat!

Arwen átérzem a helyzeted. Én 4-5× fennvoltam éjjel. :( És ha kinézek, az csak ront a helyzeten. Az út túloldalát, már nem látni tisztán a ködtöl.

Azt hiszem megyek olvasom a neves könyvet, vagy szabunk a Lillának kisgatyit. Eldöntöttem, hogy ma nem főzök. Bébi kajcsi lesz Lillának.
Szép napot mindenkinek! Azért néha benézek, hátha feltűnik egy zebra!
Orsi, de jó, hogy előkerűltél! Már épp gondolkodtam, hogy hova lettél? :shock:

KépKép
KépKép
fioona

ANNNNNNNNNNNYIRA DRÁGÁK VAGYTOK!!!!

Tudom, ezt már mondtam ma egy párszor, de akkor is!

Fióna :D Igen, próbálok így hozzáállni!

Toti, drága, nagyon sokat gondolok rátok!!! Annyira bízom benne, hogy pozitív csalódás fog érni!!! nagyon-nagyon drukk!!!

puszik

porsika

Ja, a vonalzómmal nem tudok mit csinálni :( Magától átállt, és nem tudom módosítani, úgyhogy egyenlőre marad :):):)

porsika

Sziasztok! Húúúúú mennyi minden történt a héten. Végre sikerült visszaolvasnom.

Először is üdv az újaknak, azonnal javítom a táblát.

Timi: próbálj nyugodt maradni. Szerintem még nincs veszve semmi, egy másik doki mindenképpen hasznos lehet. Nem szabad olyan helyen maradni, ahol ilyen stílusban tudatják a dolgokat. Olvastam egyébként már olyat (mivel egy vetélésen már sajnos túl vagyok), hogy annak a babának, illetve léleknek ennyire volt szüksége. Rettenetesen nehéz túl lépni rajta, sosem felejti el az ember. De nem tudsz mit tenni. El kell fogadni, hogy bármi is jöjjön. Mindenesetre nagyon drukkolok Neked!++++++

Babás Timi: szeretnék én is csendben örülni Veletek! Meglátod, hogy minden rendben lesz. Már raklak is a lenti táblába.

Rettenetesen kimerítő hetem volt. És még tartani is fog november végéig. Emiatt nem tudok rendszeresen jönni, de majd igyekszem.

Végig akcióztunk ahogy fizikálisan bírtam, és ahogy jól is esett, de valahogy nem hiszem, hogy ez a mi hónapunk lenne.
Egy biztos nem vettem tesztet, és nem fogok semmit sem elkapkodni. Irtóra lepadlóz a negatív teszt. Most ezt mondom, aztán lehet, hogy ahogy tesztközelbe kerülök megveszem, na utána pedig nincs kegyelem, mert úgy sem bírom majd ki. Lásd a múlt hónap.
Úgy érzem jót tett ez az okítás, mert nincs időm izgulni, meg rágni a körmöm. Ki tudja, lehet épp ez jön majd be?!

Porsika: szerintem elkapkodtad azt a tesztet. Várj pár napot még!

meriann

Bocsánat a sok bakiért. Még nem sikerült kipihennem magam rendesen.
Itt lesznek a táblák:

Kép
Kép

meriann

Sziasztok!

Örülök a sok új kismamának és szomorúan látom, mivel nem tudok gyakran írni, már ki is vettetek a tábliból!

Már kezd múlni a hányingerem, látszik kicsit a pocim is, hogy nagyobb mint szokásos. A gatyóim sajna már szűkek. Illetve kényelmetlenek, úgyhogy inkább eggyel nagyobb méretre váltottam. A kajálásról : még mindig gyakran kell keveset ennem, és kezdek undorodni is dolgoktól. HA nem eszem vagy iszom időben, úgy érzem mindjárt elájulok. A dokihoz jövő csütörtökön megyek, elvileg az UH szerint akkor töltöm a 12. hetet. Vonalzó szerint nem, de ez azért van, mert előbb volt peteérésem. REmélem még mindkét babuci jól van. Már nagyon várom, hogy mit mond a doki.

Szurkolok mindenkinek, és várom a pozitív eredményeket.

Puszi: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Kata nem is vagy kivéve a táblából, sőt Neked van 2 zebra betéve!

Örülök, hogy jól vagytok.

meriann

Merike, szerintem Stöpszlit kiveheted. Ugyanezt a szöveget másolta be szó szerint, több mint 30 topikba, így nem hinném, hogy a reklámon túl, komolyan akarnak csatlakozni hozzánk. :evil:
Bár megléehet, hogy tévedek. :lol: Majd az idő eldönti.

Kati örülök, hogy viszonylag jól vagy. Ha lehet, tedd fel a friss UH képet! :wink:

Meri minden rosszban van valami jó. Remélem bejön a figyelem elterelő hadművelet. :wink:

Azt hiszem, ha felébredt Lilla elmegyünk krémesért a cukiba. Tegnap este is akartam venni, de már zárva volt. :evil: Érdekes, mert Lillával nagyon nem kívántam az édest, most meg igen. :shock:
Amúgy lemértem a hercegnőt, és 93 cm magas. :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Rendben Stöpszlit kiveszem, és szól ha valóban csatlakozni szeretne hozzánk.

Megnéztem Lillát, illetve néztük. Nagyon szép! Mi is szeretnénk ilyen szép babát! Valóban gyönyörűek a pillái, a dögös cuccaiban meg, meg lehet zabálni. Jól áll neki nagyon a rózsaszín.

meriann

Majdnem elfelejtettem írni. Képzeljétek az egyik csoporttársam most vár babát és kicsit belemélyedtünk a témába, ekkor derült ki, hogy ő is végig itta az aloét az első gyerekénél ugyanazt amit én, és neki mégis megszületett. Komolyan mondom, mostmár gőzöm sincs az egészről. Lehet, hogy kire hogyan hat? Vagy neki szerencséje volt? Az egésznek köze nem volt a vetélésemhez? Mit gondoltok?

meriann

Merike!
Előre bocsátom, kicsit hosszú leszek, és nem is teljesen a kérdésedre válaszolok, de úgy gondoltam leírom, amit gondolok. Nem bántani akarlak, és nem is kritizálni, hiszen te egyike vagyok azoknak itt a babneten, akiknek mindenkinél jobban kívánom, hogy végre anya lehessen.
Én úgy látom, hogy te túl sokat aggódsz, és görcsölsz a baba témán. Hidd el a gondolatnak teremtő ereje van, és ez a sok negatív érzelem (félelem) nem tesz jót sem fizikailag, sem pszihésen neked, sem annak a kis léleknek, aki téged fog választani szülőjének, mihelyst a karmája beteljesítésére alkalmas időpont elérkezik.
Sajnos az ilyenfajta dilemmák még csak most kezdődnek. Nem lesz egy döntéshelyzet sem a gyerekeddel kapcsolatban, amit valaki ne kérdőjelezne meg, és ne szögesen ellentétes véleménye lenne. Olyan ez, mintha egy labirintusban bekötött szemekkel kellene eligazodnod, miközben megszámlálhatatlan hang, ellentétes utasításokkal látna el. Itt megint a gondolat teremtő erejére hivatkozom. (jelen esetben) Ha te 1000%-ig lelked legmélyén hiszed, hogy nem árt neked, és babádnak az Aloe Vera, idd, de ha csak 1 ezred % kétséged van, ne idd.
Ahogy megismertelek, te nagyon sok mindent megtettél már a babádért, többet, mint néhányan, akár 5 gyerekkel is. Ideje, hogy magaddal törődj, és élvezd a pillanatot!
Tudom ez számodra baromi nehéz lehet, hiszen komoly dolgokat éltél át. De mégis meg kellene próbálni. Ne a múltra gondolj. Az ilyen korán eltávozó babák/lelkek tanítani, nevelni voltak itt. Talán, ha jól emlékszem éppen te utaltál hasonlóra. Ahogy leírtad, azóta sok mindenben változtál. Bíz benne, hogy ezekre a változásokra volt szükséged, hogy tényleg megfelelő anya lehess.
Kissé okoskodónak, tűnhetek, de én is ilyen vagyok, túl sokat rágódom, szóval tényleg nem bántásból mondom! :wink:
Elnézést, hogy így kifakadtam, remélem nem bántottalak meg, :oops: és nem untattam senkit. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok!
meriann:ingáztam és az inga szerint kisfiút hordok a pocimban(csak a táblázat miatt).
teljes mértékben egyetértek fioonával nem kell nagyon görcsösen akarni a babásodást, mert sokkal rosszabb, persze könnyű ezt mondani megvalósítani sokkal nehezebb.
timea toszegi

Sziasztok!

Porsika:
közben meglestem pontosan a vonalzód. És nem azt mutatja, mint amit én hittem hogy mutat. :wink:

Fioona:
és ebből a tesztből rögtön tudtad, hogy + ?

Merike:
próbálj meg nem agyalni, bár vicces, hogy pont én mondom. :oops:
Én is agyalok minden szaron, ha elmesélném az új teóriáimat. hihi
Múltkor egy ijen után közölte velem a dokim, hogy nálam kreatívabb csajt még nem látott a tünetek és betegségek párosításában. :lol: :lol: :lol:

Inga:
azóta szinte minden nap ingáztam. Kéz fölött 1 fiú, 1 lány, poci fölött lány. De én azért nem hiszek benne , mert sztem pszihésen tudjuk befolyásolni. :oops:
Amugy megcsináltuk anyummal is tegnap . Neki kéz fölöt kijött a 3 lány ( ebből egy vetélés volt. ) Viszont poci fölött kilengett. Szval aszerint terhes és fia lesz. :lol: :lol: :lol:

Fioona:
én is meglestem, h stöpszli mindenhova felnyomta. Viszont pü-t mégsem küldött. :evil:

Na lelövöm magam. :wink:
Vendég

Halihó lányok!

Egyáltalán nem haragszom. Úgy érzem, hogy barátok lettünk és az ember a barátaitól azt várja el, hogy őszinték legyenek, még ha az olykor rosszul is esik.
Most nem érzem, hogy görcsölnék a témán. Sőt. Azt hiszem nem bánnám, ha jövő hónap lenne a baba pocakomba költözésének ideje. De ez nem az én tisztem eldönteni, mert jön ha jönnie kell.

Azért vetettem fel megint az aloét, mert elkönyveltem, hogy biztos, hogy az volt az ok és most belémcsapott a hallottak miatt, hogy mi van ha mégsem.
Őszintén szólva nagyon nem tudom kezelni a Fioona által is leírt dolgokat. Valóban olyan, mint bekötött szemmel egy labirintusban. Annyi infó özönlik, és annyira tanácstalan az ember, hogy gőzöm sincs kinek lehet hinni és kinek nem. Mindenki szajkózza a maga igazát. Ezt nem Rátok értem, hanem a kollégákra, a bővebb családra. De visszatérve az aloéra, akkor féltem, hogy ne ártsak a babának.

Csak szeretnék a babának a lehető legoptimálisabb körülményt megadni. Ha jobban belegondolok, akkor hülyeség az egész. Mert úgy is olyan baba választ, akinek az én életem/életvitelem lesz optimális, de akkor miért is aggódom túl gőzöm sincs.
Végül is valószínűleg az ösztöneimre kellene hallgatnom, meg a dokimra és kész. Mondjuk, most el is döntöttük, hogy egyáltalán nem mondjuk el, ha várandós leszek, különben megint mindenki jobban fogja tudni, hogy mire van szükségünk és mit csinálok jól, és mit nem. Ezeket a dokimmal is megvitattam. Ő azt tanácsolta senkinek ne szóljak, amíg nem túl nem vagyok a 12. héten. Lehet, hogy neki van igaza, de ez akkora boldogság, hogy az ember szíve szerint beleordítaná a világba. Na, majd meglátjuk, ha aktuális lesz a dolog. Addig is belevetem magam a tanulásba, no meg a melóba, mert az is feltornyosult az egy hét alatt. Hagyom hadd sodródjak az árral.
Bocsi, ha túl hosszúra sikeredett.

meriann

Kép Kép

meriann

Porsi, bocsi, én is azt hittem a vonalzódról, hogy mensi szerint lett beállítva, de jobban megnéztem és rájöttem, hogy tévedtem, bocsi :oops: Szóval vonalzó maradhat :wink:

Kicsit beszállnék az Aloés témába. Én úgy tudom, hogy nem árt terhesség alatt sem ez a gél, legalábbis nekem ezt mondta, akitől vásároltam. Én augusztusban vásároltam pont egyet a nőgyógyászatis nyavalyáim végett. Kábé egy hónapig tartott ez a gél. Pont addig, amíg kiderült, hogy terhes vagyok. Tehát, már kezdeti terhességem alatt is ittam, amikor még nem tudtam, hogy az vagyok. És semmi bajom nincs. Teljesen egyetértek a Fionával leírtakkal, egy véleményen vagyunk.
Meri, ha úgy érzed, hogy ártasz vele, akkor ne idd. Mindig a belső megérzéseidre hallgass. Ha majd terhes leszel, akkor nagy dilemma előtt fogsz állni, hogy kinek, mikor és hogyan mondd el. Ezt is a belső megérzéseidre alapozd. Hidd el, érezni fogod, hogy mikor kell elmondanod és aszerint cselekedj.
Én úgy döntöttem, hogy ameddig jól érzem magam a m.helyen, addig maradok, persze csak az idén, jövőre már nem szeretnék dolgozni. De az idén bármikor úgy érzem, hogy nekem ez nem jó, azonnal kiíratom magam. Nekem a kollégáim még nem tudják, csak a közvetlen főnököm (neki muszáj volt elárulnom az utódpótlás végett), viszont valszínű, ha a következő vizsgálatom rendben lesz, akkor már a m.helyen is elárulom és nem várom meg a 12. hetet. Van nem egy ismerősöm is, akik sajnos a 12. hét után veszítették el a babájukat, szóval ez alapján a végtelenségig lehetne titkolni a terhességet, amíg meg nem születik a bébi.

Bocsi, a hosszúért, ez most valahogy bennem volt és le akartam írni.
szerika

Meri, én is ingáztam ám, lányt mutat!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!!!

Csak emlegetnem kellett Merit :lol:

Porsika,hajraaaaaaaaaa! :wink:

Meri,jo,hogy jottel!Elhiszem,hoyg nagoyn strapas lehetett ez ahet,plane ,hogy meg a babyre is dolgoztatok.
nalunk sajnos az van,hoyg Dragam minden nap ejfel korul er haza,en meg megvarom(vagy egyutt jovunk haza akkor :wink: )szoval soha nem lehet azt mondani,hoyg nem vagyunk faradtak...de igyekszunk nagyon!! 8)

Fiona,ez a teszt kiraly :lol:
Szo szerint az az eset,hogy "hogyha jobban megnezem..tenyleg" :lol:
Es tenyleg!!!
Aztan kesobb teszteltel ujra?Es az erosebb lett?Vagy mar ennek elhitted a babot?Csak magambol indulok ki,hoyg en tutko csinaltam volna meg parat :lol: :lol:
93 centi????? :shock: WOW!!!Hiaba:Nagylany!!!!

Szdkata,Szerika,orulok,hyog jol vagytok!!!!!!!!!!

De jo lesz,jovo hetvege hosszu hetvege lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Mar azt varom!!! :lol:

Valahogy nem tudom elkepzelni,hogy babas lennek,valahogy uyg erzem,tuti nem sikerult. :(
Gondolom mindenkinek vannak ilyen idoszakai..maskor meg olyan,hogy na ,most tuti igen...
Pedig furan erzem magam,de szerintem ez csak a mensi elojele.... :(
Eleve kivancsi vagyok mikor fog megjonni,hogy igazat mondott-e az LH(mert akkor ahhoz kepest 14 napra kellene,hoyg megjojjon),valamint,hoyg attol szamitva 14 nap-e a 14 nap :wink:
Ha ertitek mit hablatyolok :wink:
Magyarul akkor volt-e pe,amikor az Lh teszt mutatta.... :roll: :lol:

Mai elmelkedesemet ezennel lezarom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nán-dorka: okés rögzítem az inga eredményét.

Arwen: nagyon kíváncsi vagyok én is az LH tesztre, illetve a pé-dre.

Aki kérdezte most jutott eszembe :oops: , közgazdász vagyok.

Még egy gondolat erejéig visszatérve az aloéra: aki révén vettem és doki is volt, azt mondta, hogy nyugodtan szedhetem, sőt. A nődokimnak nem mertem megmondani, mert ő kizárólag multivitamint javasolt. Amikor baj lett, kicsit utána kezdtem olvasni, ott viszont az összes könyv tartalmazta, hogy az aloét tilos terhesség alatt, hiszen méhösszehúzódásokat, ezáltal vetélést okozhat.
Amikor volt pocaklakóm, akkor sem voltam okosabb. Mindenki zúdította rám a véleményét és nem tudtam az egésztől elszigetelődni, sajnos.
Az első 12 hét, az a legkritikusabb. Ilyenkor történik a természetes szelektáció is, többek között. Ha kibírom nem is mondom el senkinek, hogy várandós vagyok, majd ha már laikus szemnek is egyértelmű csak akkor.
Azért is "örültem", hogy az aloét nem lett volna szabad, mert akkor megvan az ok és az nem genetikai, stb, stb.
De valóban ideje túllépnem a történteken és előre nézni. Mindjárt beszúrom az új táblát is, aztán vár a meló :( .

Szép napot mindenkinek és dobja már fel a hetet egy újabb babucis hír.

Timi: ma mész dokihoz, ugye? Nagyon szorítok ám Nektek! Aztán írj, hogy mi történt!

meriann

Kép

meriann

Kép

meriann

Sziasztok!

Meri, én miért kerültem ki a táblából? Olyan sokáig bent voltam. Jó jó, mostanában sok a munka, de azért itt vagyok :(

Kép
Kép
adrienna

Adrienna: bocsánat :oops: , nem szándékosan kerültél ki. Helyesbítek, ok?

Kép Kép

meriann

Meri: köszönöm, így már jobb :lol:

Arwen: igazad van, hogy annál jobb minél hamarabb észreveszik a méhenkívüli terhességet DE az egyik barátnőm több mint 1 év után lett babás és rögtön frissiben el is rohant a dokihoz. Nézték nézték, ez bizony méhenkívüli terhesség. Befektették, elkeseredés, lemondás. Szegény, érthető módon, nagyon kiborult. A végén kiderült, hogy ez bizony baba még hozzá a lehető legjobb helyen, csak még icicpici és az előző UH-nak nem sikerült megtalálnia :lol: Azóta a kislány már 4 éves. Szóval ilyen is van.
Amikor pozitiv lett a tesztem, akkor nagyon nehéz volt kivárni, hogy mehessek a dokihoz, de nem volt előbb időpont és igy utólag már örülök neki. Mindenesetre hangsúlyozom, igazad van. Jobb ha előbb kiderül a méhen kívüli.

Kép
Kép
adrienna

Ada, Anitamami, Lukrécia, Monyóka, Natika

Ők szoktak jelentkezni csak nekem rossz a memóriám, vagy mégsem akarnak hozzánk tartozni? A tábla miatt kérdezem.

Nagyon nehezen zökkenek vissza a melóba. :( Pedig annyi van, hogy azt sem tudom, mihez is kapjak?! Hétvégén pedig nem tanultam és nem is fordítottam időt a melóhelyi gondokra, gondolván milyen energiadús leszek ma, de tévedtem. Irtó fáradt vagyok. Igaz, hogy annyit mostam és vasaltam szombaton, mint máskor egy hét alatt, de akkor is. Szerdán pedig mennem kell Debrecenbe. Komolyan mondom, hogy jóból is megárt a sok, de ebből aztán pláne. Állítólag az előadó olyan, hogy aktívan ki kell venni a részünket, + 10-en leszünk. Na, nekem ez nagyon nem jön be. Szóval brühahaha. Tutira ki leszek nyúlva, mert szerda reggelre van egy hatalmas adag melóm, ráadásul azt az előadás anyagát meg egyszersem olvastam el (azt hittem később lesz a kötelező vizsgák után), és hajnalban kell kelnem.
Képzeljeték ha elhúznak, tavasszal lehet pótvizsgázni. Akkor még ennyi esélyem sem lesz, hiszen hol lesz akkor már az oktatásról megmaradt infó. Most kell sikeres vizsgát tennem.

meriann

Sziasztok drágáim!

Hát, úgy fest ennyi volt :cry: Éjszaka eléggé fájt a hasam, és bár ébredés után még nem volt semmi, most megindult egy kis pecsételő vézés.....Érdekes módon annyira nem vagyok letörve. Prúbálok arra koncentrálni, hogy millió dolgom van még (szakdoli, államvizsga, nyelvvizsga, az építkezés, a férjem is most lett cégtulajdonos, úgyhogy tényleg nem ez let volna az ideális időpont...) Szép lett volna, jó volt kicsit eljátszani a gondolattal, de majd máskor. Azt meg, hogy a pattik nem jöttek elő, kénytelen leszek a kiváló arctisztítómra fogni :wink: :lol: :lol:

Mégegyszer köszi a drukkokat, és millió puszi!

Totika! Nagyon szorítok neked!!!!

porsika

Porsika: sajnálom, de ki tudja egy kis pecsételő vérzés még semmit sem zár ki.

Most arra jutottam, hogy ha netán késik is, akkor sem tesztelek egy darabig, mert most úgy élek, hogy simán kihathat a mensimre.

Talán az a legnehezebb feladatunk, hogy ne akarjuk irányítani a baba pocakba költözését, hanem csak engedjük, hogy megtörténjen velünk ez a csoda.

Szóval leendő kismamik, mindenki lazuljon el, szeresse a párját, szeretkezzen jókat és várja szeretettel, hogy áldott állapotba kerüljön.

Mondom én, ugye?! :lol: De mondani könnyebb, mint csinálni. Majd igyekszem én is eszerint élni. És akkor csak lekerülünk mi is, illetve fel a táblába.

meriann

Sziasztok Lányok!
Nagyon mozgalmas volt a hétvége, alig bírtalak végigolvasni Benneteket.

Tószegi Timi! G R A T U L Á L O K ! ! !

Fioona! Nagyon szép a kislányod. És nagyon tetszik, hogy mindig találsz valami szép képet, amiben gyönyörködhetünk.

Porsi! Szerintem a teszt pár nap után biztosan mást fog mutatni.

Szerika! Sajna az a mondatod nem teljesen igaz, hogy a baba jó az endóra. Ugyanis ez a fránya betegség akadályozza a teherbeesét. Ezért görcsölök én is, mert ha tényleg ott az endo, akkor baba nem lesz. De én most nagyon bízom benne, hogy Bébike beelőzött, és endonak nyoma sincs.

Vickybabe: Köszi a drukkot, reméljük elfelejthetem a nyavalyámat egy időre.

Meriann! Légyszi egészítsd ki a táblát. Nincsen még gyerekem.
A felsorolt személyek nem ebben a topicban vannak.

Toti, Kata! Titeket is csak biztatni tudlak, a következő UH-n biztosan minden rendben lesz.

Én is fent vagyok iwiwen, ha valakit jelölhetek, légyszi jelentkezzen.
További szép napot mindenkinek. V
vivi79

Kivettem a táblából az előbb felsoroltakat, ha valaki mégis maradna az szóljon.
Kép Kép

meriann

Meri: sajnálom, hogy ennyire túlhajszolt vagy. Ez a babatervnek sem nagyon kedvez. Tudod, a babák tudják, hogy mikor NE jöjjenek. Pihenned kellene együtt Apával... Tudom, könnyű mondani. Hátha előbb utóbb vége a hajtásnak. Nagyon szurkolok neked a vizsgához.

Porsika: sajnálom, de azért még egy picit szabad reménykedni szerintem.

Vivi: küldök privit

Most megyek genetikai UH-ra. Szorítsatok! Délután jövök

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!!!

Meri,lehet a baba pont most fo gbekoltozni,hoyg ninc idod annyit RA koncentralni :wink:
Latom,Neked is kb 1 het mulva kell megjonnie,mint nekem... :wink:

Adrienna,
drukkolok az UH hoz.Tuti minden ok lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazad van Neked is abban,hoyg nem kell olyan koran elmenni dokihoz ha + a teszt,pont ez a kettosseg van bennem is,meg gondolom meg sokunkban :lol:

Porsika,
pecseteles siman belefer!!!!!En nagyon drukkolok,hogy ne jojjon meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En meg nem birtam magammal ma reggel es teszteletem.
Ki lehet talalni mi lett :(
Letort,bevallom..persze tudom,korai meg a teszt meg ha van is vmi........de akkor is!! :cry:
Miert vagyok ilyen turelmetelen????
Hajni,ismeros a szitu? :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Adrienna!
Megkaptam az üzit, válasz ment.
Gondolunk Rád, és minden rendben lesz az UH-n.
Vivi
vivi79

Szia Arwen!
Éppen most gondoltam, megkérdezem Tőled, hogy bírod az utolsó napokat, erre látom, hogy már teszteltél.
De ugye ettől az eredménytől nem keseredtél el? Nagyon korai, még semmit nem jelent. Maj egy hét múlva már biztosan látod, amit mindanyian szeretnénk.
Addig kicsit több T Ü R E L M E T !
Én egyenlőre nem veszek tesztet, ne kísértsen. Majd a 30. nap után (bízom benne, hogy addig sem, és utána sem jön meg)
Szia: V
vivi79

Vivi,hat irigylem a turelmedet!!
De megerositem magam es most nem tesztelek egy darabig megigerem :wink:
De,elkeseredtem picit :(

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?