Merike!
Előre bocsátom, kicsit hosszú leszek, és nem is teljesen a kérdésedre válaszolok, de úgy gondoltam leírom, amit gondolok. Nem bántani akarlak, és nem is kritizálni, hiszen te egyike vagyok azoknak itt a babneten, akiknek mindenkinél jobban kívánom, hogy végre anya lehessen.
Én úgy látom, hogy te túl sokat aggódsz, és görcsölsz a baba témán. Hidd el a gondolatnak teremtő ereje van, és ez a sok negatív érzelem (félelem) nem tesz jót sem fizikailag, sem pszihésen neked, sem annak a kis léleknek, aki téged fog választani szülőjének, mihelyst a karmája beteljesítésére alkalmas időpont elérkezik.
Sajnos az ilyenfajta dilemmák még csak most kezdődnek. Nem lesz egy döntéshelyzet sem a gyerekeddel kapcsolatban, amit valaki ne kérdőjelezne meg, és ne szögesen ellentétes véleménye lenne. Olyan ez, mintha egy labirintusban bekötött szemekkel kellene eligazodnod, miközben megszámlálhatatlan hang, ellentétes utasításokkal látna el. Itt megint a gondolat teremtő erejére hivatkozom. (jelen esetben) Ha te 1000%-ig lelked legmélyén hiszed, hogy nem árt neked, és babádnak az Aloe Vera, idd, de ha csak 1 ezred % kétséged van, ne idd.
Ahogy megismertelek, te nagyon sok mindent megtettél már a babádért, többet, mint néhányan, akár 5 gyerekkel is. Ideje, hogy magaddal törődj, és élvezd a pillanatot!
Tudom ez számodra baromi nehéz lehet, hiszen komoly dolgokat éltél át. De mégis meg kellene próbálni. Ne a múltra gondolj. Az ilyen korán eltávozó babák/lelkek tanítani, nevelni voltak itt. Talán, ha jól emlékszem éppen te utaltál hasonlóra. Ahogy leírtad, azóta sok mindenben változtál. Bíz benne, hogy ezekre a változásokra volt szükséged, hogy tényleg megfelelő anya lehess.
Kissé okoskodónak, tűnhetek, de én is ilyen vagyok, túl sokat rágódom, szóval tényleg nem bántásból mondom!
Elnézést, hogy így kifakadtam, remélem nem bántottalak meg,
és nem untattam senkit.