Új privát üzeneted érkezett!

Erika, értem még izgulhatsz, nehogy leessen a hőm! Elvileg jövő hét péntekig kellene kibírni, aztán mehetne a teszt! Remélem! :roll:
Vendég

Athiz, hidd el, hogy izgulni is fogok érted nagyon! :wink: Úúúúgy megérdemelnéd azt a Bébit! :)

Elizabet,
nem gondoltál még arra, hogy megműttesd a szemed? Én 9 évvel ezelőtt műttettem meg és jól tettem. Már szinte vak voltam és azóta látok!!!!! Tudom mit élhetsz át a -8-as szemeddel, úgyhogy én javasolnám neked a műtétet. Persze tudom, hogy ezt anyagilag nem mindenki engedheti meg magának, meg nem is biztos, hogy híve vagy az ilyen műtéteknek, én csak a saját tapasztalatomról beszélek, nekem rengeteget jelentett, hogy visszakaptam a látásomat és ez nekem annak idején minden pénzt megért és azóta is hálát adok a Sorsnak, hogy ez megadatott nekem, mert jó látni!!!
szerika

Sziasztok,
voltunk szüreti felvonuláson, hoztam pár képet nektek, hátha érdekel valakit:
Enikő és legújabb babája: :D
(volt vásár is, ott kapta)
Kép

a szüreti menet részlete:
Kép

csikósbemutató:

Kép
Kép
Vendég

Athiz, mennek a drukkok. Hogyne mennének..... Nagyon izgulok érted, meg persze mindenkiért.

Áfi,
nem tudom elégszer leírni mennyire tündér ez a gyerek. Igazi gézengúz a tekintete :wink: De ez nem baj, sőőőőőőőőt... Remélem, hogy az enyém is az lesz, és mindenben feltalálja magát, ahogy kell hihi :lol:
purc

Sziasztok Lányok,

Először is Zöldikénknek gratuláció gyanánt a két idevonatkozó legkedvesebb idézetem:

"Szerelem:meghódítani, bírni és megtartani egy lelket amely annyira erős, hogy fölemel bennünket
s annyira gyönge, hogy éppolyan szüksége van reánk, mint nekünk őreá".
/Paul Gerardy/

"Ha valaki szeret egy virágot,
amely csak egyetlen példányban
létezik a csillagmilliókon:
az épp elég neki, hogy boldog legyen..."
/A.de Saint Exupery/

GRATULÁLOK TISZTA SZÍVBŐL és SOK BOLDOGSÁGOT :)

Millio puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Szerika, de igen....de nincs rá 300 000ezer Ft-om. Amúgy kontaktelncsét viselek, itthon meg szemüveget....és nem zavar. Nem tudom mire érted, hogy mit élek át vele? Semmit!

Kép
elizabeth25

Többiek :)

Áfi, már én is írtam egy párszor, de mégegyszer, hogy a kislányod GYÖNYÖRŰ és tényleg a szeméből látszik, hogy kis huncut :)

Móni a görbéd több mint jó totális terhes görbusz, szurkolok érted.

Athiz neked is nagyon szép a görbéd, nem emlékszem a korábbi görbéidre, de ilyen szép ugye még nem volt eddig?

Ancsa, sajnalom :(

Mi:apával tegnap megbeszéltük, hogy nem fogunk rákérdezni a gyerek nemére. Meglepetés lesz :)
A Barátok közt Varga Izabellája/Nóra fogalmazott jól:a gyerekszületésnél az a fontos, hogy egészséges legyen, aki ezen felül válogat is, hogy fiú vagy lány az már luxus :)

Jó éjszakát nektek!!!! Holnap jövök.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Stöpszli!

Én nem kérdőjelezem meg, hogy amit reklámozol, az hatékony. De azt -bocs- nehezen hiszem el, hogy 11 évig azért nem jött össze nálatok a baba, mert rosszul időzítettetek....És ezzel a csodaszerkentyűvel meg egyszerre sikerült.

Azért gratulálok mindkét gyerekedhez :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zoldi:
Nagyon nagyon sok boldogsagot nektek! Hat ma jo keson jottem igy csak utolag: Éljen az ifjú pár!
És en is bírlak nagyon :lol:

Móni:
Látom szedsz progit, igy tuti kell valamikor tesztelned. Mikor tervezed? Szerintem nyero a gorbed, nagyon hasonlit arra a gorbere, amikor en terhes lettem.

ceniko:
Javulast Violanak!

Athiz:
Drukkolok neked pentekig nagyon!

Ma sincs meg irto vidam hangulatom. A gorbuszom ma legalabb nem esett lefele tovabb, persze fel se ment egy fokot se :? Na mindegy ez van. :( Raadasul a mai hom alapjan mar ez a meresi mod is elore rakta a peteerest, pedig tuti kesobb volt... Megpedig ket nappal.
Kép

baratodildi

Áfonya: cuki a kis Áfi :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ó, milyen sokat írtatok!

BIldi, Erika, Purc, Melcsi, nagyon köszönöm a drukkokat! Remélem, hogy használni fognak végre, bár nem tudom, hogy ilyen sokáig fenn tud lenni a hőm! Az is lehet, hogy csak azért magas, mert beteg vagyok! És sajnos ma meg tegnap este is már olyan szédülés jött rám, olyan ájulós fajta, mint mielőtt megjön. Igaz, a hőgörbém tényleg nem volt még ennyire szép, és főleg nem ilyen magas! Szóval próbálok nem is oldafigyelni semmire, bár elég nehéz!

Ildi, azért csak tarts ki, hátha meggondolja magát a hőd!

Melcsi, hát én is úgy vagyok a kérdéssel, hogy ha valaki babás, az a jó, ha meglepi van a szülőszobán.
De én annyira kíváncsi fajta vagyok, hogy úgysem bírnám ki, hogy ne tudjam, mi vár rám, meg hogy jól éreztem-e a dolgokat? Szilinél sem bírtam ki! :D

Eliza, nekem is lencsikém van, tulajdonképpen elvagyok vele, de ha tehetném, én is megműttetném a szemeimet, habár nem vészes a dioptriám. De sajna minden a büdös anyagiakon múlik ugyi! :lol: Lóvé meg nyista. :lol:
Vendég

Sziasztok!

A legfontosabb: Coca, őrülten sok boldogságot kívánok nektek, és még számolatlanul sok boldog évet! Csemetékkel terhelve persze :lol:

Szezso! Elvetted a kenyeremet, de nem baj, sőt :wink: Zöldinek pont ezt az idézetet akartam betenni, erre megláttam, hogy már te idézted :wink: Ez volt tavaly az esküvői meghívónkon, és még mindig elérzékenyülök, ha olvasom :) Valahogy ennél szebbet még nem olvastam, ami nem giccses, és mégis benne van minden :lol:

Áfi! csinimini a kislány :lol: Megmondod melyik faluban vagytok Paks mellett? Még nem jöttem rá :wink:

Ildi! Ti olyan szorgalmasak voltatok, hogy mindegy, hová rakta a ferti a peteérést! Drukk :lol:

Melcsi! Hááát, ha nem akartam volna, akkor is láttam volna a kissrác kukacát az uh-n. Teljesen egyértelmű volt. Mondjuk nkünk mindegy volt a neme, de tényleg :wink:

Húzok fürdetni, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nekem még cilinderes is a kontaktlencsém..mégsem szeretném megműttetni a szemem...úgy tudom, ha a műtét után elkezd romlani, akkor már nem szabad lencsét viselni. Egy életre szemüveg meg..ijj. Na meg hát a pajzsmirigyem hívta életre a szemtengelyferdülést is. Nem tudtam már régóta miért látok homályosan, főleg az egyik szememmel. Majd kiderült, hogy tórikus lencse kell, és olvastam hogy a pajzsmirigy túlműködésnek van ilyen hatása.
A nővéremnek is elég rossz a szeme, de hüvelyi úton szült - nem volt semmi gond. Úgy tudom, hogy az erőlködés bevérzést okozhat. Hát remélem nem lesz gond, csak emiatt nem szeretnék császárt. Persze a császárról a döntést az orvosra bízom.

Fiú vagy lány lesz? Hát én baromira szeretném tudni. Szerintem ez mindenkit érdekel, meghát gyakorlott szemek ki is szúrják a videófelvételről. Nekem fontos, hogy hogyan "szólítsam" a magzatomat. Vallom azt, hogy személyisége van. Nem fogom porontynak, vagy pöttyömnek nevezni. Lehet, hogy hülyék vagyunk, de a férjemmel már a kezdetektől az eltervezett néven beszélünk róla. A kis Blanka, vagy a Domika. Nekem így személyesebb a dolog.

Coca!

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek ezen a szép napon! Szívből gratulálok!

Áfonyaa!

Jók a fotók! Enikő nagyon édes!

Többiek! Remélem jól vagytok, most felületesen írok. Egész nap görcsöltem, feszült a méhem..közben meg ment a vendéglátás.
Kifáradtam.

Pussz!

Kép
babancs

A nemét illetően én is szeretném tudni. Először még úgy gondoltam, hogy majd a meglepetés ereje... De most már valahogy szeretném. Könnyebb lesz a vásárlás is neki, bár ez egy huszad rangú dolog. Mi is (az egész család) már a nevén szólítjuk a porontyot :lol: Nálunk Jázmin, vagy Dominik, épp milyen kedvünk van. (Ha jól gondolom Babancs nálatok is Dominik lesz ha fiú? Jó választás :wink: ) Az apósom csak Sanyizza :lol: Jaaaaaaaaaaa és néha csak a büdös Kölök, mikor belegondolok milyen eszeveszett rossz lesz, ez sajna már eldöntött, mert sem az anyja, sem az apja nem komplett, így a gyereknek választása sincs hehe :lol:
Ja Babancs, ha görcsölsz, akkor pihenned kéne kicsit, tudom könnyű dumálni...

Ildi ez a meccs még nincs lejátszva, ezen ne keseregj.... Láttunk mi már télen gólyát :roll:
purc

Szirom! Bocs, hogy megelőztelek az idézettel :D De annyira gyönyörű tényleg, hogy nem tudtam megállni, hogy ne írjam be...

A mi meghívónkon 3 éve ez a Kányádi idézet volt:

"Én sem volnék, ha nem volnál,
Ha Te hozzám nem hajolnál,
Te sem volnál, ha nem volnék,
Ha én hozzád nem hajolnék."

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babancska,
ha görcsölsz tényleg heveredj le 2-3 szem magne B6 társaságában! Tudod hogy nem tréfadolog!
Szirom,
megírtam priviben a falu nevét :) nem mintha annyira titkos volna...
Melcsi,
ó ha tudnád hogy ami látszik a szeméből az csak huszada a valóságnak... :twisted:
A baba nemének kérdését már én is luxusnak érzem mióta tudom hogy beteg vagyok és nagyon kemény munka lesz egy újabb baba. De mikor várandós voltam Enikővel nagyon fiút akartam, 24. héten 4D-s UHon tudtam meg hogy kislány, és nagyon jó hogy megtudtam, így volt egy csomó időm megbarátkozni azzal hogy bármennyire is akartam a fiút akkor is kislány. (Az orvos mondá: "Ennek eddig nem nőtt pöcse de mostmár nem is fog! :lol: ) Aztán pár hét múlva már nem cseréltem volna a kislányomat 3 fiúra sem! Így nem a szülésnél ért a csalódás, volt időm addig emészteni. Mostmár hótmindegy. A dolgok átértékelődtek. Azért ha ott tartok majd újra rákérdezek, de bármi legyen már nem lesz csalódás. Csak legyen...
Purc,
ha a tied is ilyen lesz hajkoronád hamar elveszted öntépésből kifolyólag! :lol:
Ildi,
feljebb a fejjel! Még mindig vonal felett van! Ne add már fel legalább hétfőig ne! Igenis örülnöd kéne, van rá okod! A hormonok sokkal kevésbé csapnak be mint egy hülye hőesés...
Stöpszli,
láttam nagyon sok topikba bekopiztad a szöveget. Innen a mocskos feltételezés: ehhez a termékhez gondolom semmilyen anyagi érdek nem fűz... :roll:
Vendég

Áfi,

simán, főleg ha az anyjára üt. Na ha az apjára sem lesz jobb a helyzet. Mindketten iszonyatosan öntörvényűek voltunk az elmondások szerint... Úgyhogy már most kezdhetem megtanulni fonni a szempillámat :lol: Jaaaaaaaaaa, és be kell szereznem egy-két meditációs kazit, meg füstölőt, hogy kibírjam a megpróbáltatásokat. :lol:
purc

Áfi, Enikő nagyon szép kislány és valóban huncut :wink: De jó, hogy neked már van Ő. :)

Eliza,
a tudom, hogy mit élhetsz át vele arra vonatkozott, hogy én a -7-es szememmel nagyon hozzá voltam kötve a szemüveghez, illetve a kontaktlencséhez, mert annyira vak voltam. Gondolom -8-as szemmel még rosszabb. Engem speciel zavart nagyon, hogy mindig kell valami eszköz ahhoz, hogy lássak.
Egyébként nem kerül 300e Ft-ba egy ilyen műtét. Nekem mondjuk 9 évvel ezelőtt csinálták, akkor volt 60e egy szem. Azóta úgy hallottam, hogy 100e Ft egy szem. Nekem szerencsém volt, mert a szüleim megtehették, hogy kifizessék és azóta is hálás vagyok érte nagyon.
Nem rábeszélni akartalak, csak felvázoltam, hogy nekem azóta mennyire sokat jelent, hogy látok és igazából ekkora dioptriánál éri meg igazán a műtét!

Babancs, pihenj-pihenj-pihenj! A baba jelez, ha nem tetszik neki valami. Egyébként érdekes, hogy te 9 hetes vagy, én meg 8 hetes, de igazából ha a peteérésünktől számítjuk, akkor egyidősek vagyunk és kábé egyszerre fogunk szülni :wink:
szerika

Nászéjszakánk hajnalán
mikor a nap felkelt,
pont 17 órája
Zölddisznócska elkelt! :D

Nem volt nagy dínom-dánom, :(
az majd később lészen,
meghívunk majd mindenkit,
majd ha tökház készen. :D

Jól esett, hogy annyian
szurkoltatok nékem,
és gyönyorű sorokat
írtatok le szépen. :P

Este kicsit hörpintgettünk
- nem tagadom kérem -
de ami utána történt,
azt már nem mesélem! :oops:

Cocamami reggelit "főz",
alszik drága Ura,
várja őt a hortobágyi
húsos palacsinta. :o

Azt mondják a hasán át
kell megfogni FÉRFIt,
lehet benne valami,
de szerinten tévhit. :wink:

Oda bújok inkább Hozzá,
adok csókot , nagyot,
viszek kávét, hátha fáradt,
aludni nem hagyott!!! :oops:

Nemsokára elindulunk,
megyünk vendégségbe,
családomnak titkos nagy hírt
eláruljuk végre. :)

Anyu, tesók, sógor, öcsi
egy kupacba jőve
iszunk a maci bőrére,
de már nem előre!!! :lol:

Puszi mindenkit Mr. és Mrs. Röfi

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Coca!

Üdv kedves ifjú házas! Hogy van az asszonyság?

Purc!

Én Domonkosra gondoltam. A férjem nem akar francia nevet, a Dominik szerinte az.

..
Has-és derékfájás maradt. Valami megint biztos történik odabent, mindig akkor szokott fájni a pocom. Jövő héten is itthon vagyok téppénzen, a vérnyomásom még nem jó.

Kép
babancs

Jó reggelt!

Coca! Mégeccer gratula, jó ám ez a vers is nagyon! :wink:

Áfi! Köszi, valahogy nem erre gondoltam :wink: Valamiért az volt bennem, hogy te dimbes-dombos faluban laksz :lol: De akkor nagyon-nagyon földik vagyunk, mert az tényleg csak pár km Szekszárdhoz is.

Babancs! A mienket Vízipóknak hívtuk, Magzatvízipóknak :lol: Én valahogy babonából nem hívtam sosem a nevén... Ez volt a benti neve, a Miksa meg a kinti :wink:

És a görbém:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szép napocskát!

Hú Szirom, nagyon szép a görbéd! Jó kis benti név! :lol:

Babancs, akkor tényleg pihi most! A baba mindenekelőtt!

Coca, nagyon tetszik a versikéd, költő Mrs Röfike! :lol: Mégegyszer gratula kis asszonyka, és sok sikert a beközléshez. Remélem, mindenki jól fogadja majd a nagy hírt! Ez micsoda meglepi! :lol:

Bocs, hogy nem írok most mindenkinek!

Görbém:

Kép

Puszi mindenkinek!
Vendég

A tiéd is szép Athiz, és te még előttem is jársz egy nappal :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jól látom, mindenki pihizik?
Jól teszitek.

Kép
zölddisznó

Cocus, babócám most ébredezik, mi délelőtt nagy sétán+játszón voltunk, apuci nemrégen esett haza a melóból, egész hétvégén dolizott, én most tényleg pihiztem.
És most megint estig tesz-vesz lesz itthon. :roll:

Pusszancs Mrs Röfi

U.i.: a képeket remélem nem felejtetted el! :wink:
Vendég

Ki kell ábrándítsalak, Athiz, de nincsenek képek.

Kép
zölddisznó

Zöldi:
Nagyon orulok, hogy minden jol zajlott tegnap. Tetszik a versike is, amit ecelbol koltottel :lol:

Athiz:
Szep a gorbuszoka, meg pentekig ki kell tartania!

szirom:
Huu a tied is jol megugrott!

babancs:
Pihizzel! mennyire magas a vernyomasod? Mit lehet ellene tenni?

Nalam van gorbusz emelkedes kemeny egy tized....
Kép

baratodildi

Zöldi, ejnye! Akkor marad a képzelet... :lol:

BIldi, 2 nap múlva tesztelhetsz a ferty szerint. Megteszed? Szerintem elég jó ez a görbusz! :wink: Drukk++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Nagyon vasárnap volt itten máma :D nem baj legalább Enikőnek (aki remélhetőleg egy csomó képet hozott nekem Szabadkáról) nem kell sokat visszaolvasnia. :lol:
Ildi
nem felejtettem ám el, még mindig óriási szurok megy neked holnapra!!! Szépen kérlek azonnal írd meg az eredményeket amint megtudod, bár én így is nagy tétekben kötnék fogadásokat rá! :wink:

És van nagy bejelentenivalóm is: ismét hőmérőzök. Nem mintha bármi esélyem volna a terhességre, viszont ha vannak peteéréseim akkor nagyjából előre tudni fogom a mensi időpontját, az meg nekem fontos lesz a lombikhoz, meg különben is nem árt tudni zajlik-e odabent stimu nélkül is valami. Milyen jó hogy nem léptem le, most jöhetnék vissza! :P
Vendég

Baratoldildi: 145-150/70-80.. Terhességnél ha 130 fölött van a vérnyomás, az már magas vérnyomásnak számít sajnos. Vérnyomáscsökkentőt kell szednem, míg be nem áll. Egy elavult gyógyszert írtak fel, de arról már kiderült, hogy nem káros a babára. Most vérnyomásnaplót vezetek egy hétig (reggel, este mérnem kell).

Szép a görbéd! Várom a ++++++++++at!

Áfonyaa!

Tök jó, hogy újra hőmérőzöl! Aztán ki tudja? Csodák vannak. :wink:

Kép
babancs

Babancska,
a csoda definíciójának alapkitétele: mással megtörténő esemény... :(
Nem áltatom magam.
De te meg vigyázz ám magadra, nem is baj ha táppénzen maradsz! Ne menj már dolgozni! Pihengess!
Vendég

Sziasztok,

Ildi, Athiz, csodásak ezek a görbék. Mennek a drukkok, már tiszta lázban vagyok.

Áfi, marha jó, hogy megint hőmérőzöl, most kicsit nekem is hiányérzetem van...

Babancs, szurkolok, hogy lemenjen ez a fránya vérnyomás. Mikor én fiatalka voltam, gimis pontosabban, akkor nekem is kicsit magas volt, és azt mondta a dokinéni, hogy ne sózzak, és rendbe jön. Na utána nem sóztam meg az ételt, mármint nem sóztam utó, marha rossz volt, íztelen volt először minden, de aztán megszoktam. Rá kellett jönnöm, hogy sósan eszek mindent. :? Utána szépen a vérnyomásom is helyre állt. Nem mondom, hogy nálad is ez van, csak az ember nem is gondolná, hogy ilyen pici dolog mennyire számít.

Coca, gratula mégegyszer. Sok Boldogságot!

Jó napot nektek továbbra is... Pusszantás

Purc

Kép

Kép
purc

Hehe purc, sózok mindent nagyon :lol: Lehet a pajzsmirigy rendellenes működésem miatt kívánom ennyire a sót. Mindent sótlannak érzek. :lol: De akkor majd odafigyelek. Mondjuk a kávé meg a kóla sem a legjobb..még egyikről sem tudtam lemondani.

És köszi az aggódást mindenkinek! Olyan jó, hogy ti itt pátyolgattok.

Áfonyaa!

Ne légy pesszimista! Nem ilyennek ismertelek meg, még ha a körülmények rosszul is alakultak. Van egy gyönyörű lányod, aminek örüljünk!!

Kép
babancs

Sziasztok!

Ancsa!
Köszönöm!!!! Írtam privit neked!

Pusza!

Odry
odry

Babancs, 130 felett már magas a vérnyomás a terheseknél? :shock: Nekem igencsak több volt mindig babavárás alatt, de senki nem mondta, hogy vészes. Azért amikor már 148 volt, akkor már a doki felírt nekem vérnyomáscsökkentőt. De nem szedtem, mert tudom, hogy nekem csak akkor őrült magas, ha pl. dokinál vagyok. Egyszerűen lámpalázam van, és felturbózódik a vérem. :lol: Ezért jó, ha otthon is van vérnyomásmérőd, és meggyőződsz róla, hogy tényleg magas-e. Nekem szerencsére volt itthon, és ezért is tudom, hogy jól döntöttem. Alapban meg inkább sajna ingadozó a vérnyomásom, többnyire azért alacsony. Viszont a pulzusom a madarakéhoz hasonló! Remélem, hogy leküzdöd a vérnyomásodat! :D

Purc, köszönöm, hogy drukkolsz nekem! :wink:

Ildi, holnapra megy a drukk a dokizáshoz! Remélem, hogy baba van a méhecskédben! Kép
Vendég

Babancs:
Igen az sajna tenyleg elegge magas. :( A sora nagyon figyeljel, no stressz es nyugodt eletmod. Csak finom mozgas, semmi megerolteto. Na a dokiknal nekem is extra magas a vernyomasom. :shock: Meg nem terhesen is volt 150/90. :shock: Otthon is merem es sosem magas, raadasul ez a doki ramsozott 24 oras merest es 122/80 az atlagom, szoval nem magas abszolut, ha nem vesszuk a dokit bele. :roll: Nekem terhesen napi 3x merest irtak elo.

Afonya:
Sose tudni mikor van csoda, de nagyon orulok, hogy ujra homerozol :lol:
Aviva tornazzal, az haszalhat az elzarodott petevezeteknel. A mozgas feloldhatja. Nagyon szurkolok!

Na holnap koran reggel megyek, de csak delutan lesz eredmeny. Szep almokat mindenkinek! Alig varom a holnapi mericskelesemet :lol: Mostanaban nap kozben nem nagyon merek es kezd elvonasi tunetem lenni :) Kivancsi vagyok, mikor merul ki az elem a homeromben :roll:

baratodildi

Jó reggelt!

Bocsánat, hogy el tűntem, de hát a mézees napok... A rend őreinek szlogenje alapján szabadon: olvasok és mérek!

Kép
zölddisznó

Jo reggelt!
Ilyen koran engem ugysem lattok surun :wink:
Szoval mertem a szokott idonel ket oraval korabban egy tizeddel tobbet. Homerot tenni most nincsa idom, megyek a dokihoz vervetelre, ahol minden kiderul homero ide vagy oda...

baratodildi

Hajrá Ildi!

Kép
zölddisznó

Hú de jó, amit írtam elszállt :evil:

Na mégegyszer!

Szóval

Jó reggelt!

Ildi, Athiz, Szirom!
Jók a görbék!
drukkkkkolok nektek!!!!! ++++++++++++++++++++++++
Athiz és Szirom teszteredményéről valószínűleg már lemaradok, de Ildi, a tiédet nagyon várom! :) Mikor is lesz?

Átrakta a ferti a pé-t, de ekem így is tetszik!
Pénteken reggel tudok utoljára mérni, mert utána utazunk és nem szándékozom hőmérőt vinni és azt hiszem tesztet sem, mert ha valamilyen úton módon mégiscsak negatívat mutatna, lehet elrontaná az utolsó napokat.
Csak egymásra és a pihenésre szeretnék koncentrálni, aztán vagy megjön vagy nem!
Na ezzel marha nagy bölcsességet mondtam, mi? :)
Kicsit közel van ez a piros vonal, de hátha a "szint" fölött tud maradni görbém!

Kép

Lehet én vagyok béna, (sőt biztos) de nekem nehéz megállapítani, hogy a hv-m mikor krémes, "tojásos", vagy vizes!
Az normális, hogy mostanság vizes? Mármint az én mércém szerint!
sonjus

sonjus:
A tojasfeherje az nyulos a vizes az meg nem tapad szinte es atlatszo... Legalabbis en igy ertelmezem.
Delutan kettokor lesz meg az eredmeny, akkor kell a dokival felvennem a kapcsolatot. :lol:
Annyira nem bizom a dologban, penteken a 2,0 bhcg, azert nem volt valami huuu de sok. A ferty 1-2 nappal korabbra tette a peteerest, ami a gorbem alapjan nem is csoda, de ugye az uh mast mutatott.
Tehat itt a gorbuszkam, ami ma ujra remenykeltoen kezd alakulni... de pont ezt csinalta velem elozo honapban is :roll:
Kép

baratodildi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen alakulgat a görbusza!

Ildi!
Hogyhogy vérből néznek HCG-t és hogyhogy nem tezstelsz?

Sonjus!
A ferticircle nekem is sokkal magasabbra tette az átlagvonalat mindjárt be is szúrom a fertif-sel együtt.

Zöldi!
Ez nem ér! Esküvő kép nélkül!!! :?

Athiz!
SIkerült megfejteni a zöldeskék vonal titkát amit a fertic berakott neked? Nekem múltkor tett be, de most nem.

Áfi!
Egyébként hőmérőzni sz.tem is jó dolog. Így legalább közelebb kerülünk ahhoz, hogy mi olyhat nálunk odabent! És sokkal több pozitív hozzáállást kérek tőled!!!

Babancs!
Ez a amags vérnyomás nem hangzik túl jól! Nekem extra alacsony. Amikor Vikivel kismama voltam, és Martin felidegesített a váróban akkor mértek 110-t, de egyébként 90 körül stagnál. Vol amikor 80/60-t mértek... Ja és téynleg no só, no koffein.

Szezso! Szerika! Szirom! Purc! Odry! Ancsa! (És még ki az aki ide írogat? Bocsi ha kihaygtam) Nektek is szép napot, és bocs, hogy most nem írtam személyesen.

Ja és a lényeget majdnem elefeljtettem:
Kép

Kép

moni

Jó reggelt!

Móni! Zseniális a görbéd :lol:

Ildinek óriási drukk, és persze a többieknek is!

Babancs! Próbálj meg koffeinmentes kávét inni! Nem olyan vacak, mint ahogyan hangzik :lol: Én vettem, mikor terhes voltam, merthogy nekem hogy fog hiányozni a kávé, és jó is volt. De 3 nap múlva már ki tudtam futni a világból a kávéillattól, aztán itt állt jó ideig, majd anyukám véletlenül megitta :roll: Több napja panaszkodott már fejfájásra, mire kiderült, hogy mióta itt van nálunk, nem ivott rendes kávét :lol:

Vérnyomás: a dokinál meg mi mindig úgy csináltuk, hogy bementem, dumálgattunk, vizsgálódott, aztán a végén mért vérnyomást. Mert egyszer nálam is 148/ akármennyit mért közvetlenül azután, hogy bementem hozzá. Pedig nekem inkább alacsony. És bírom a doktort nagyon, csak mindig úgy izgultam a kissrác miatt, hogy fölpörögtem, mire bejutottam :lol: Erre ő azonnal rájött, a magas után pár perccel már tök jót mért.

Sonjus! Én kimaradtam az utazásotokból valahogy... (jó, tudom, hogy engem nem is akartatok vinni :lol: ) Merre mentek?
Mi is voltunk a múlt héten pár napot, én vittem hőmérőt :oops: Igaz, a pé környékén jártunk :wink:

Áfonya! Nagyon helyes, kezdd csak el! Valaki írta, vagyis már többen (bocsi, nem tudom most visszakeresni), hogy milyen hasznos is a hőmérőzés, mert tudjuk, hogy mikor kéne (vagy nem kéne) megjönnie. Ezzel én is pont így vagyok. Egy ilyen 37 napos ciklusnál már egy halom tesztet elhasználtam volt, ha nem tudnám, mikor volt a pé-m. Szóval hajrá :wink:

Athiz! Én is azt a zöld vonalat akartam kérdezni épp...

Erika! Tök jó, örülök, hogy így gondolkodsz a csasziról. Klassz :lol:

Zöldikém! Én is megnéztelek volna képen, de ha nem, hát nem :wink: Mit szólt a család?

Itt a görbém, nem fura ez?

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

A kékeszöld vonal valószínűleg a beágyazódást sejteti, de nem mondom tutira.
Egyébként valszeg nekem meg fog jönni, ahogy az meg vagyon írva, menetrend szerint. :?
Ez nem negativitás, hanem érzés. Sajnos! :evil:

Én úgy látom, hogy nagyon szépek a görbék, Szirom, Móni, Ildi, Sonjus.
Tehát csak semmi pánik. Mindenki esélyes.

Ildi, nagy kalappal du. 2-re! Légyszi, kérlek számolj be utána nekünk! Remélem, hogy magas lesz a HCG szinted, és nagyon boldog leszel!

Móni, ez annyira szép görbusz, hogy most aztán megharaplak, ha nem babás vagy! :D

Sziromka, neked is nagyon tutin alakul! Hajrááááá!+++++++++

Sonjuska, nagyon szépen alakul a te görbuszkád is, neked is így tovább, és remélem, hogy az utazás meghozza a beteljesülést, addig pedig mérj csak!
Ezek szerint a péntek neked is meg nekem is fontos nap lesz. Gyanítom, hogy neked szerencse, nekem meg... :roll:

Kép

És ugye ez már a mai hőgörbuszom. Látszatra minden csodás...

Pusz
Vendég

Szirom!
Mi már nem pé környékén megyünk, de azért izgalmas mérni, utána is, hogy hol tart az ember! Erről most hősiesen lemondok! :)
Meg az időeltolódás miatt, szerintem nem is lennének reálisak az értékek! Brazília az úticél.
sonjus

Athiz!
Ne izélj mááár, miért is jönne meg neked?
Szépen fennt van a hőd és már nem egyszer hallottam, hogy produkál az ember lánya mensis tüneteket olyankor mikor baba van a dologban!
Tarts ki légyszi! Jó hírekre szeretnék hazajönni 30-án!!!!
sonjus

Sonjus, ééééén iiiiiissss! Brazília, ott karneváloznék, ropnám a táncit! :lol: Akkor is, ha épp nincs is karnevál, és hülyének néznének! :lol:
Vendég

Na jó, majd megpróbálok nem búslakodni. És én majd itthon ropom, na de nem az utcán... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zoldd!
Gratulalok megegyszer!!!!! :D Sok boldogsagot kivanok nektek!

Huuu Moni!
Nagyon kivancsi vagyok mar!!!Drukkolok hogy baba legyen a pocakodban!!

Athiz!
A tied is biztatoan jo alakul!!!!!++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ildi!
Szorit,szorit,szorit,szorit........++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szirom!
Ti is szerdan unneplitek meg Miksat?
Szeretnem megkerdezni toled hogy a bolti es a netes aruhaz kozott mennyi ar kulonbseg van?(na ez nem lett tul ertelmes)Amit megvetettek az uzletben az mennyi a neten?
En megneztem hogy a Thomas kb.1500-ra van irva es mire megrendeled mar 3700 lesz belole! :shock:

Odry!
Nem kaptam privit!!!!! :( :( :( :(

Velem a helyzet:3napja csopogok ugy hogy nem sokara jon a menyus!De nem is vartam mast!!!Igy legalabb gyorsabban telik az ido :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Mi is szerdán ünneplünk, igen, csak szegénykém még előtte megkapja a 3 éves szuriját... :oops: Most micsináljak, pont így jött ki...

A Thomast annyiért vettem az uram, amennyi oda van írva melléjük. Rá volt ragasztva az árcímke a dobozra. Én meg sem néztem a netes rendelést, mert egyszerűbb volt telefonálni. Ennyivel drágább lenne neten át? Nem semmi :shock:
A szetteket nem nézted?

Sonjus! Brazília :shock: Akkor mégiscsak mennék én is :wink:

Athiz! Szerintem ez tök jó görbe, miből gondolod, hogy nem sikerült? Ne negatívkodjál, jó? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?