Jó reggelt!
Móni! Zseniális a görbéd
Ildinek óriási drukk, és persze a többieknek is!
Babancs! Próbálj meg koffeinmentes kávét inni! Nem olyan vacak, mint ahogyan hangzik
Én vettem, mikor terhes voltam, merthogy nekem hogy fog hiányozni a kávé, és jó is volt. De 3 nap múlva már ki tudtam futni a világból a kávéillattól, aztán itt állt jó ideig, majd anyukám véletlenül megitta
Több napja panaszkodott már fejfájásra, mire kiderült, hogy mióta itt van nálunk, nem ivott rendes kávét
Vérnyomás: a dokinál meg mi mindig úgy csináltuk, hogy bementem, dumálgattunk, vizsgálódott, aztán a végén mért vérnyomást. Mert egyszer nálam is 148/ akármennyit mért közvetlenül azután, hogy bementem hozzá. Pedig nekem inkább alacsony. És bírom a doktort nagyon, csak mindig úgy izgultam a kissrác miatt, hogy fölpörögtem, mire bejutottam
Erre ő azonnal rájött, a magas után pár perccel már tök jót mért.
Sonjus! Én kimaradtam az utazásotokból valahogy... (jó, tudom, hogy engem nem is akartatok vinni
) Merre mentek?
Mi is voltunk a múlt héten pár napot, én vittem hőmérőt
Igaz, a pé környékén jártunk
Áfonya! Nagyon helyes, kezdd csak el! Valaki írta, vagyis már többen (bocsi, nem tudom most visszakeresni), hogy milyen hasznos is a hőmérőzés, mert tudjuk, hogy mikor kéne (vagy nem kéne) megjönnie. Ezzel én is pont így vagyok. Egy ilyen 37 napos ciklusnál már egy halom tesztet elhasználtam volt, ha nem tudnám, mikor volt a pé-m. Szóval hajrá
Athiz! Én is azt a zöld vonalat akartam kérdezni épp...
Erika! Tök jó, örülök, hogy így gondolkodsz a csasziról. Klassz
Zöldikém! Én is megnéztelek volna képen, de ha nem, hát nem
Mit szólt a család?
Itt a görbém, nem fura ez?