Új privát üzeneted érkezett!

Okr, mi lett az elefántoddal? :D Ez a csaj is tetszik! Hasonlítasz rá?
Vendég

Angel,
nagyon nagy drukk neked és az egykének!!! :) +++++++++++++++++++++++++
Anyapoc,
az örökbefogadásról régóta beszélgetünk, nem nagyon lelkesedett érte apa, de sosem mondta hogy nem. Aztán mikor megtudta a lapar eredményét azonnal megváltozott a véleménye. Mindketten mindigis nagycsaládot terveztünk, ha 1 lombik sikerül is (de sok próbálkozásra nincs pénzünk, eddig úgy néz ki kettőt be tudunk vállalni diákhitelből) még akkor is hiányzik 1 csemete a tervből. Így a lapar óta már ő is akarja.
Elizabeth még írogat, és mivel ide is jár olyan aki kedveli nem szeretnék nyilatkozni róla.
Bulcsúnak jobbulást!!! Ez tényleg ilyen időszak, mindenki betegeskedik. :(
Kriszta,
bár sikerülne minden... én volnék a legboldogabb! :)
Gratula a vizsgádhoz! :D
Tonti,
a kijelentésed én is elhittem azonnal, már kezdtem örülni... :P
Én szeretném ha sikerülne ez is az is... :)
A beleim túlérzékenyek, életemet teszi tönkre az állandó hasmenés, most ezt vizsgálják ki nagyon kellemetlen vizsgálatokkal, de már nem érdekel ha tudnak segíteni. Az ok valószínűleg nem szervi betegség hanem funkcionális zavar, de ki kell zárni mindent.
Sajnálom a méheket! :(

Mai kép Enikőről és új babájáról:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Angel!
Nem tudom,hogy babonás vagy-e,de most tuti,hogy sikerülni kell.Nagyon drukkolok nektek :D :D

Tontica!
Már kezdtem felpörögni az üzidtől.Jól sikerült a topik feldobás.
A munkába állás biztos,hogy segíteni fog.

Moni,Athiz!
Egyik görbe szebb,mint a másik,nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a vége.Remélem zebrás teszt :D :D

Anyapoc!
A filozófia nekem sem tartozott a kedvenc tárgyaim közé a főiskolán.Ráadásul szigorlatozni is kellett belőle,hogy miért azt mondjuk nem értem.
Nem csodálom,hogy nehéz megszervezni a napjaidat.Sokszor nekem is problémát okoz,pedig nincs is annyi kötöttségem mint neked.Mindenestre le a kalappal,hogy így megoldod.
Bulcsúnak jobbulást.
A vasról annyit,hogy már a terhesség kezdetén rossz volt a vérképem,de akkor még azt mondta a doki,hogy szedjem a terhesvitamint,és meglátjuk.A terheléses vércukornál már 105 volt a Hgb,erre már írt fel vasat,és azt mondta,hogy egy hónap múlva megint megnézzük,hogy javul-e.Sajna még rosszabb lett,már csak 103(emellett persze csillagos a Vvs,Htk is)Úgyhogy marad az injekció :(

Áfonya!
Te sem unatkozol mostanság.Kitartást a sok vizsgálathoz.
Ha sikerül a lombik le lehet állítani az örökbefogadást?

Okr!
Gratulálok a vizsga eredményedhez.Nagyon ügyi vagy :)
Meggyógyultatok? Nagyon közeleg a 12 hetes UH :D

KépKép
takido

Áfonya!
Közben választ kaptam a kérdésemre.És nagyon becsülöm az elhatározásotokat :D
Nagyon édi Enikő ezen a képen :P

KépKép
takido

Afonya ne fajditsd a szivemet! :lol: en is ilyen gyonyoru kislanyt akarok!!!
Dumcsizik mar rendesen? Az en fiam most kezd nagyon ugyesen beszelni.
Remelem tudjak gyugyitani a hasmenesedet nekem epp az ellenkezoje, folyamatosan szorulasom van.
Nagyon jo ember lehet a ferjed, becsuld meg! :D (meg O is Teged)

Takido:
Kitartas, egy-ket injekcio nem a vilag egy kisbabaert, mar csak 3 honap! :lol: Azert remelem Te jelentkezni fogsz majd a szules utan, Bali eltunt. :cry:

En ma du. kisirtam a szememet, megint nem beszelunk a parommal, nem is azert mert osszevesztunk csak nincs kedvem megszolalni.
Meg egy cigit is elszivtam pedig 3 eve nem dohanyzom, nem tudom mi van velem csak nem tudok orulni semminek. Nem akarom am sajnaltatni magam csak most sok szepet es jot nem tudok irni magamrol. Jo lenne megint a regi lenni!

Mondjatok valamit errol hogy feldobodjak:
Kép
Szerintetek tenyleg volt pe-m? Es ha volt mikor?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
érdekes hogy a dohányos a pokolban is dohányos, én sem cigizek már több mint 2 éve de ha nagy bajom van az az első hogy rágyújtok. Olyankor veszek 1 dobozzal a leggyengébből, azt elszívom, és utána megint nem míg be nem üt valami.
A rosszkedved nagyon sajnálom! :( Ne veszekedjetek, nincs dolog ami ennyit megérne. Bújj oda hozzá, bőgd ki magad és hagyd hogy megvígasztaljon! (Saját recept :wink: )
Enikőnek a szája be nem áll. Annyira nő hogy az borzasztó. Folyton beszél, a hajának szépnek kell lenni, a ruhájának csinosnak. (Elég ha megdícsérjük, akkor a szakadt pulcsi is jó :P ) Ha megyek valahova és parfümöt fújok magamra akkor rá is kell, ha fésülködöm akkor őt is, imád fürdeni és hajat mosni. Evés közben is beszél beszél, folyton figyelmeztetni kell hogy a vacsi meg nem fogy, és a szája tartalmára is remekül rálátunk! :D
A férjem tényleg remek ember. Nincs amit értünk meg ne tenne. Ha épp ő nem is lelkes, de nekem fontos, akkor az úgy van. A világ legjobb szívű férfija az enyém! :)
Vendég

Tonti, ne keseredj el szívem, habár ez is érthető! Én úgy látom inkább, hogy vagy 15. napi volt az a peteéréske, esetleg hogy a 24. napon volt. Sőt, lehet, hogy ez valószínűbb! Feltéve, hogy tényleg ugyanakkor mérted a hődet! Szerintem ne add fel, és főleg ne bagózz! Nagyon szurkolok neked, hogy meglepetés érjen ebben a ciklusban, de kérlek, ne idegeskedj, mert akkor semmi sem sikerül. A pároddal meg ne veszekedj, most szükségetek van egymásra! Min vesztetek össze? Ha gondolod, akár priviben is panaszkodhatsz nekem, legfeljebb veled kesergek én is! :wink:

Takido, kedves vagy és köszönöm, én is reménykedem egy zebrás tesztben, de amennyi bajom van most, szédülés ájulási szinten, pocifájás, cickófájás, petefészekszurka is volt ma, nem hiszem, hogy sikerült! Tudom, ezek akár terhességre is utalhatnak, de nálam így szokott kezdődni a mensi előtti héten. És elvileg pénteken kellene megjönnie! Szóval el vagyok kenődve! Habár még nem volt ilyen magas a hőm egy ciklusban sem, pláne nem ilyen kiegyensúlyozottan! Remélem, hogy nem esik le!
Vendég

Rosszkedv ellen felteszem a virtuális kutyám képét, Biminek hívják, és az uncsihúgom kedvéért mentem bele ebbe a kutyaneveléses játékba, azóta minden nap kell velük legalább 2 percet foglalkozni, ugyanis 2 kutyim van! :lol:

Szóval Ő lenne:

Kép

Nos, milyen? Tetszik? :D
Vendég

Sziasztok!

Húúú,ma délután topiktali volt nálunk,nagyon jól sikerült,volt vagy 10 gyerkőc mamástul :)!

Köszi lányok,remélem Bulcsú tényleg javul,mert ma este is nagyon lázas volt.A talin nem is volt itt,mamázott addig.De mire hazaértünk,szinte alig bírta tartani magát... :?

Athiz

Köszi a dícséretet,mindjárt megkukkantom a vendgékönyvet :).Gyanítom,nem csak ez a hiba benne... :?
Tök jó a kutyid :).És miket kell vele csinálni? :)

Áfonya

Én is szerettem volna mindig örökbefogadni,a párom elutasítja.Aztán beláttam,hogy talán jobb helyen vannak ezek a gyerkőcök olyan szülőknél,akiknek saját nem lehet (legalább is annyi,amennyit szeretnének... :roll:).Azért jó,hogy így áll hozzá a párod...
Enikő édes a képen :).És hogy miylen nőcis :D!
Én is cigiztem sokáig,de ma már (kb 5 éve nem bagózok) eszembe sem jut,még ha nagyon magam alatt vagyok ,akkor sem...Igaz,nekem az utolsó időkben nem esett jól a cigi,ezért is tudtam könnyen leszokni...Most már olyan,mintha soha nem szívtam volna...

Tontica

Fel a fejjel,nehéz most mindkettőtöknek!A munka biztosan segíteni fog,mert hasznosnak és tevékenynek fogod magad érezni!!!És ez nagyon fontos!
Amikor megesküdtünk,a vőfély mondandójában benne volt,hogy van is egy kis tányércsörömpölés,soha ne feküdjünk le egymás mellé haraggal....Megbocsátani jó :).kibékülni meg a legjobb :)!Hajrá :)!

Takido

Nem is tudtam,hogy nem volt jó a vasad...Hát ez tényleg nem túl fényes eredmény a vitaminok ellenére.Reméljük,hogy így már javulni fog...
Szervezés:bele lehet ám jönni :).Azért van,amit elfelejtek... :?

Kriszti

Gratula a 4-eshez,nagyon ügyi vagy :)!

Lányok!

Áruljátok el,hogy mit árul Stöpszli???Mert minden topikot telenyomott ezzel a bejelentkező levéllel,igen csak reklám szaga van... :?
Egyébként van egy tippem erre a készülékre,nekem is iylen,vagy hasonló volt...csak nem értem ezt a fene nagy marketingelést... :?

Puszi

anyapoc

kérdésedre válaszolva nagyon sok mindent tudnék róla mesélni, de mivel ez elég sokáig tartana így megpróbálom röviden a lényegét leírni:
Kinézetre akkora, mint egy rúzs. Nagyon egyszerűen használható klinikailag tesztelt a neve mini mikroszkóp. Bárhol bármikor használhatod, ahányszor csak akarod, megtudhatod, hogy termékeny vagy terméketlen időszakban vagy-e.
Használata egyszerű a mikroszkóp lencséjére egy kis nyálat kell cseppenteni, és ha megszáradt 5-10 perc után mindenféle szaktudás nélkül megállapítható a dolog, amikor termékeny időszakban vagy a nyál rajzolata páfránylevél, a többi napokon ilyen nem látható.
Azoknak ajánlják
- akik a természetes fogamzásgátlás hívei,
- akik nem szeretik a hormonkészítményeket.
-akiknek a hormonális fogamzásgátlás nem javasolt,
- akik ritkán élnek nemi életet-így még inkább felesleges a gyógyszer szedése.
-Változó korú hölgyeknek,
-akik szeretnének kisbabát,
-akik szeretnék előre megtervezni a fogamzás és így a születés időpontját,
-akik a ritka együttléteket a termékeny időszakra tartogatják,
-akiknek a reggeli hőmérsékletmérés és más egyéb nem vált be.
-akik nem szeretnének kisbabát,
-akik szeretnének gyermeket, de problémáik vannak és szeretnék tudni, hogy mikor a legvalószínűbb a fogamzás(másodlagos sterilitás)
-akik a születendő gyermek nemét nagyobb valószínűséggel szeretnék megállapítani,
azoknak a nőknek, akiknek mestruációs ciklusuk nem rendszeres,
-azoknak a pároknak, akik stresszmentes intim életet szeretnének.

Stöpszli szerkentyűje... :?

anyapoc

Hellóka!

Először is görbicseklink:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 922.51.jpg

Anyapoc, minimikroszkóp, amit árul Stöpszli. Állítólag sokkal jobb, mint a PG/53, ami nekem is van, viszont sokkal drágább is! :D
A kutyit lehet sétáltatni, fürdetni, kajáltatni, játszani vele és tanítani, de inkább kell, mint lehet. Kb. tényleg 2 perc az egész. Nem nagy szám, inkább kisebb gyerekeknek való, esetleg felelősségtudat gyakorlására való játék, de azért tök aranyosak! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tontica!
Remélem mielőbb sikerül egy hullámhosszra kerülni a pároddal.Ez már hozzásegítene ahhoz,hogy szebbnek lásd a világot.A görbéd pedig határozott javulást mutat :)
Az természetes,hogy a gyerekért az ember mindent megtesz(még injekcióra is jár,bár ez inkább magam miatt fontos,ha nem akarok vért kapni szülés után,márpedig nem akarok.)
Nem szándékozom eltűnni szülés után.Bár ki tudja,hogy mire lesz időm és energiám.De azért néha biztos jelt adok magunkról :D Balit is megértem,neki még ott a nagyobb gyerkőc is.

Athiz!
Szurkálás nálam is volt a zebrás teszt előtt :D A görbéd pedig nem ad okot az aggodalomra :P :P

Anyapoc!
Örülök,hogy jól sikerült a topik találkozó.Sajnálom Bulcsút,hogy még mindig beteg,és nem tudott ott lenni. :cry: Remélem mihamarabb meggyógyul.
Én se hittem,hogy a vassal kapcsolatban ennyire rossz lesz a helyzet.De már nincs más megoldás.

Áfonya!
Enikő ezek szerint igazi nő :D :D

KépKép
takido

Athiz

Ez bizony 3 fázis,akárhogy is nézzük!És ha ez nem baba,akkor nemtommi.... :roll:!Látod,be is jelölte a wunsch :).
Hát én ezt a mikroszkópot is ismerem,de ezzel a nyál dologgal nem értek egyet.Olvastam,hogy nem csak a hormonok kristályosodnak ki,hanem sokszor a nyálban található só miatt is kaphatunk téves eredményt.Egyébként elég gáz,hogy így próbálja eladni a kütyüjeit,vagy akárkiét,szt ez gusztustalan dolog,hogy telenyom minden topikot egy ilyen reklámmal... :?
Egyébként amire utaltam,vagyis ami nekem volt,de végül nem kellett használnom,az egy olyan szerkentyű,ami a vizelet alapján határozza meg a PÉ-t.ez is fogamzásgátlásra van,de tk használható a PÉ belövésére is.Miután eladtam,az illető igen hamar babás lett,pedig elég régóta küzdött.A szerkenytű mutatta meg,hogy nem középidőben,hanem közvetlen a mensi után van PÉ-e.Bepróbálkoztak és összejött :).

Takido

Remélem,hogy Bulcsú hamarosan meggyógyul,mert eléggé szenved szegényem... :(
Képzeld,innen a fórumról egy lány egy csomó új MP mintát küldött,amiket még nem is láttam!Olyan boldog vagyok,de hogy mikorra végzek én ezekkel... :?
Szóval neked is meglesznek,ha végre hazajön a Zuram és a másik gépről leszedi a képeket :)!

Pusztok

anyapoc

Anyapoc!

Szegény Bulcsú, sajnálom! Szili sincs még teljesen topon. Néha csak úgy hörög. Már adtam neki kakukkfű teát is, hátha segít, az orrszívást még csak egyszer iktattam be nála, mert ügyesen ki tudja fújni az orrocskáját, de valamikor sajna csak erőlködik, a fikuszmakusz meg bennmarad. :roll:
Ami a kütyüdet illeti, szeretném, ha elárulnád, mi is a neve annak, tudod, amit eladtál. Lehet még olyat venni valahonnan? Mert még nem hallottam ilyenről. Habár azt remélem, hogy talán nem lesz rá szükség! De jó is lenne! Persze ha fogigátlásra is jó, akkor mégis szupi lenne a későbbiekben!

Takido, vigyázz magatokra!
Vendég

Anyapoc,
Nekem csak az nem tetszik Stöpszli árulgatásával kapcsolatban hogy azzal kezdi mennyire érdekli a topik témája (mindé???) és jaj bocsi de ennyit nem tud visszaolvasni. Hát az egyszer biztos ha mindegyikbe beteszi. Na meg hogy csatlakozni akar. Mindenhova??? :shock: Legalább lenne őszinte hogy ezt árulja...
Takido,
tényleg nagyon az :) Mire észbekapok majd a sminkcuccaimat és baromi ritkán használt körömcipőimet nyúlja le. :D
Vendég

Athiz

Szilinek is jobbulást! :)
Nem biztos ám,hogy csak erőlködik,hanem lehet,hogy csak meg van duzzadva a nyálkahártyája,ettől tűnik eldugultnak az orra,de nincs semmi benne.Mi ilyenkor Nasivin orrcseppet használunk,a csecsemőknek valót.Éjjel kétszer is kért Bulcsú,mert nem kapott levegőt... :?
Az én kütyüm :D neve Persona,lehet,hogy már említettem.Mi kb 5-6 éve vettük még Németországban,akkor nálunk még nem volt.Akkor volt olyan 40 ezer Ft,szl nem olcsóság,de nem is gagyi.
Itt látsz róla képet:
http://www.fertilityconnect.com/persona.htm
Van egy kis monirotr hozzá és tesztcsíkok.Bizonyos időközönként rá kell ezekre pisilni és berakni a monitorba,ami elemzi.Aztán utána már maga a monitor jelez,hogy kell neki friss tesztcsík.Konkrétan jelzi a valószínűsíthető PÉ napját és előtte és utána piros színnel jelzi a tabu napokat,mert ugye fogamzásgátlásra való.Anno én úgy gondoltam,hogy így legalább be tudjuk lőni,hogy mikor is kéne akciózni :).Persze nem lett rá szükség,így féláron eladtam,emrt addigra lejjebb ment az ára,akkor volt olyan 25 ezer Ft....
Most nem tudom mennyi,talán már lehet kapni is.Mi gyógyszertárban vettük,itt lehet,hogy orvosi műszerboltban,esetleg gyógyeszközös boltban kapható,vagy meg tudják hozni....
Jaj,találtam egyet a Vaterán,10 ezerért :).
http://www.vicces.vatera.hu/item/view/i ... od=4931507
Ha rákeresel,több helyen is olvashatsz róla!

Áfonya

iIen,nekem is ez volt a gusztustalan benne.Több helyen szívélyesen fogadták,kérdeztek tőle stb,és az egész nem más,mint egy nagy reklám.Szörnyű.Az eddigiek legalább nem így léptek be,hanem megírták egyenesen,hogy árulnak valamit.És ez így egyenes.Ez visszataszító.... :(

anyapoc

http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... ipath.html

Itt van a monitor a németeknél,kb 100 Euro.
itt lehet utánrendelni tesztcsíkot is.

anyapoc

Anyapoc, de édi vagy, hogy ennyit törődsz velem!
Megnéztem az angol honlapot, ott 65 fontba kerül a gépecske, és ott is meg lehet rendelni. Csak az a baj, hogy nekem nincs olyan kártyám, ami dombornyomott, pedig azt hiszem, csak olyannal lehet neten keresztül rendelni a külföldi honlapok kínálatából. Meg sajna most nem nagyon van kb. 20000 Ft-ocskám erre. De majd ha lesz, és most netán mégsem jön össze a csemete, akkor majd gyűjtögetek! :D

Mi is a Nasivin orrfújókát használjuk, de nem tudom, hányszor lehet max. fújni belőle egy nap. Én háromszor szoktam, egyszer reggel, aztán délben + este, lefekvéskor. Egyébként olyan nyúlós taknyócája van (bocsi), amit nem sikerül kifújni, akkor szívtam orrszívóval le, de az olyan brutkó módszer! :?

Na puszillak
Vendég

Athiz

Igen,csak dombornyomott kártyával lehet neten rendelni,de azt hiszem, a gyógyszertárak meghozzák,ha ott megrendeled... :roll:
Brutálnak néz ki a porszívózás,de hidd el,hogy nem az!!!!
Több ismerősöm is kipróbálta magán és azt mondta,semmi vészes.Annyi a brutál benne,hogy egyes gyerekek nem kedvelik,ezért le kell fogni őket.Viszont így gyorsabban ürül belőlük a nemodavaló és nem kapnak középfülgyulladást,nem kell felszúrni a fülüket és nem lesz belőle károsodásuk... :roll:
Anyukám csak annyit mondott rá,hogy imába kellene foglalni a nevét annak,aki ezt kitalálta.A mi időnkben ilyen nem volt,csak törölgetni lehetett a kifolyó cuccot,ha még nem fújtuk az orrunkat.És bizony egy-egy kisebb nátha is hetekig tartott...Hát nagyon nem mndegy a gyereknek és a szülőnek sem... :roll:
Úgyhogy én inkább brutálkodok :D:D:D!

anyapoc

Az tény Anyapoc, hogy valóban gyorsítja a gyógyulási folyamatot, de én pl. kipróbáltam, és mondhatom, ha rendesen bedugod az orrodba, és úgy szívod, nem csak úgy ímmel-ámmal, akkor még a fejem is belefájdult, és marha szar volt. Eskü. A kórházban is így szívták, és úgy sajnáltam, ugye akkor még nagyon pici volt Szili, 6 hónapos, és lefogtuk kezét-lábát. Azóta inkább meggondolom 100-szor is, hogy feltétlenül kell-e. Persze ha muszály, akkor nincs mese. Sajnos.
Vendég

Hello!

Egesz de. takaritottam a konyhat, letorolgettem a szekrenyeket de par napon belul ugyis ugyanolyan lesz! :? Csak en erzem ugy neha hogy teljesen foloslegesen takaritok? :roll:
A fiam is olyan rendetlen hogy nem viseli el ha minden a helyen van mindig szet kell dobalnia a jatekokat. Tegnap lattam egy musort amikor is egy pedagogus no bekoltozik egy csaladhoz es megneveli a gyerekeket, szuper jo volt, sokat lehet belole tanulni pl. hogy eves es lefekves elott ossze kell palolniuk a gyerekeknek es addig nem ehetnek amig minden rendben nincs a szobaban.
Ti hogy csinaljatok? Anyapoc, Afonya, Athiz, OKriszti stb:

Tegnap este sokat beszelgettunk a parommal aki szerint en mar most terhes vagyok :lol: es azert ilyen valtozo a kedvem hat a gorbe szerint nincs baba sajna. :roll:
Hetfon folhivom a nyomozonot hogy most akkor mikor kell hazamennem, ha januarban akkor addig mindenkeppen varnunk kell a babaval de ha raer tavasszal akkor mar decemberben nekiallunk a babaprojekttel! :lol: Csak ket menzeszt kell megvarnom a doki szerint. (hat legalabb az elso johetne mar!)

Anyapoc: nem is irtal semmit a gorbemre pedig kivancsi voltam a velemenyedre. :(
De jo lehetett a tali, Mi is rendezhetnenk majd ha hazamegyek (remelem a tavasszal)!

Athiz:Ez a gorbe tenyleg haromfazisunak nez ki, nagyon drukkolok! Nagyon aranyos a kutya, koszi! :lol: Igazabol nem is vesztunk am ossze csak most extra hisztis vagyok es ha valami olyat szol hozzam ami nem tetszik mar rogon sirvafakadok, csak annyi hogy nem volt kedve moziba menni en meg mar ugy beleltem magam es olyan merges lettem Ra hogy egesz nap nem szoltam Hozza egy szot se, hat igen, tudom hogy hisztis noszemely vagyok!!! :lol:

Moni: Mi van Veled?

Afonya: Pont ilyen kislanyt szeretnek aki ilyen Igazi No! Van egy 11 eves kishugom es erte nagyon odavoltam (most is! :D ) mindig babaztam Vele, fesulgettem, befontam a hajat, szepen fololtoztettem es O nagyon elvezte!
Rakjal majd meg kepeket!

OKriszti: Mizujs?

Takido: Meg mindig nincs kesz az a szuper gyerekszoba? :wink: Rakjal am kepet!!!

KépKép
KépKép
tontica

Athiz

Az én ismerősöm nem ímmel-ámmal gudta fel magának :lol: .
Lehet,hogy nem kellemes(én nem próbáltam :roll:),de még mindig inkább ez a kellemetlenség,mint fülfájhás,mert abban viszont volt részem elégszer,kétszer is felszúrták a fülem.... :?
Egyébként érdekes,mert vannak olyan gyerekek,akik végignevetgélik az egészet... :roll: Meg saját maguknak csibálják...
Én mondjuk a porszívót a minimumra veszem és úgy is jön a trutyi rendesen,de nem szív ezerrel...Na meg előtte sós orrcsepp,hogy fellazítsa.... :roll:

Ja,elvittem Bulcsút ügyeletre,mert nem javult,tüszős mandulagyulladása van,már megy az antibiotikum...most már csak reménykedek,hogy Villő nem kapja el... :roll:

anyapoc

Anyapoc, mi Szilivel ma séta közben bementünk pisilni a rendelőbe :lol: , és 2 kisgyerek is volt ott, pedig ugye csak ügyelet volt. Úgy látszik, ilyenkor rengeteg a beteg, ez a szottyos idő meg persze kedvez a Bac Ilusoknak. :D Gyógypusszantás Bulcsúnak!
Arra már én is rájöttem,hogy kinyitom a szelepet a porszívó csövén, így nem olyan erőteljes a szívás, de azért így sem fenékig tejfel. :roll: De hangsúlyozom, ha kell, megteszem, és szívok! :lol:

Tontikám, hát nálunk is kupi van Szili drága jóvoltából, de van olyan, amit pl. szó nélkül mindig visszatesz a helyére. Ilyen többek között a DVD lemez. Arra úgylátszik háklis! :lol:
Igazából akkor szoktam totálisan elpakoltatni vele mindent, mielőtt porszívózok, akkor azzal riogatom, hogy felporszívózom a játékait, ha nem pakolja el. :twisted: Meg amikor az út közepén hagyja a játékokat, akkor azért persze azt is elrakatom vele, akkor mindig azzal fenyegetünk, hogy kidobjuk, ha nem teszi el.
Hát nem mondom, hogy helyes módszer, mert végüli zsaroljuk, de nálunk a kaja megvonása nem járna tragédiával, nem egy nagy zabálós! Öröklött, én is ilyen voltam. Bezzeg most... :?

Nem valószínű, hogy babás vagy, habár csak a jó Isten tudja az igazságot! :wink: De elhiszem, hogy nem könnyű neked most, amiken keresztülmész mostanában, nem csoda, hogy hisztimiszti vagy, és szuperérzékeny. Szerintem mondd el a párodnak, hogy ez van, és ne csodálkozzon rajta, próbáljon meg megérteni téged.
Mellesleg én is utálom, ha valami nem úgy van, ahogyan én szeretném. :lol: Hú, de tudok duzzogni! :lol:

Puszkány
Vendég

Tonti,
nálunk sosincs rend, max porszívózás elött és utána vagy 20 másodpercig, de aki lakott már együtt egy 3 évessel az nem is vár rendet. Természetesen ha nagy a kupi elpakoltatom a cuccait, dehát az megint addig tart míg neki nem áll játszani. Engem nem zavar.
A takarítást én is szélmalomharcnak érzem, főleg egy ekkora hodályban. Óriási házunk van, egy nagyon öreg parasztház falun, ezt még több generációnak építették, ráadásul mivel öreg (újítgatjuk folyamatosan de még csak másfél éve a mienk, nem jutott idő és pénz mindenre) így hiába tiszta, kicsit kopott és így nem látszik a vakító ragyogás. Őszintén szólva engem ez sem zavar. Azért ha jön a Tegyesz-es banya az örökbefogadás miatt környezettanulmányra elötte 3 napig tuti suvickolok... :) már nincs is sok időm, 25-én jön! :?
Vendég

Tontica

A "rendetlenség" engem sem zavar különösebben,de ha már nagy a káosz,akkor együttes erővel rendet rakunk.Én arra próbálom szoktatni Bulcsút,amit az oviban is csinálnak:ha már nem játszanak egy játékkal,akkor tegyék el.Ezt sokszor megbeszéljük és azért van is látszatja.A műsort,amit említettél,én is láttam már a német tv-n és szt is jó maga a műsor,de spec ezzel az esettel nem igazán értek egyet.Eleve nekem elég durva,hogy az alapvető szükségleteit nem elégítem ki a gyerekemnek bmiért is... :roll:
Ráadásul úgy érzem,ez nem több egyszerű kondícionálásnál(tudod,Pavlov és a kutyái),ahelyett,hogy a gyereket arra vezetné rá,hogy miért kell rendet tenni,vagy hogy magától tegye meg és ne kényszerítő hatás miatt.
Mellesleg egy 2 éves gyerektől nem lehet elvárni,hogy magától megtegye,de lehet egy játékos esti program,hogy elpakoltuk együtt :).Lehet belőle versenyt csinálni,ki tud gyorsabban vagy több játékot elpakolni,beosztani,hogy ki hozza a kék vagy piros autókat stb...És ezzel együtt megszokja,hogy este rendrakás van....
Másrészt egyetértek Áfonyával abban,hogy nem tragédia,hgy ahol ilyen kicsi gyerek/ek van/nak,ott nincs rend.Kosz ne legyen,ez a lényeg.
ettől függetlenül én sem vagyok rend- és tisztaság mániás.Azt vallom(valljuk a párommal),hogy a lakás van értünk és nem fordítva.Vagyis úgy élek benne,ahogy pont jólesik.Nekem spec nem esik jól,ha minden élére van állítva,mert így nem tudok élni,merevvé tesz és állandóan úgy érezném,pakolni kell.Egy kis rendetlenség nem a világváge :).
Ha nagyon rámjön,akkor viszont elejétől végéig átrámolom a lakást,kidobok egy csomó szemetet,tk nagytakarítást csinálok.Addig meg csak !ahol a papok táncolnak"...
Na,most aztán jól elárultam magam :).
De nem tudnék minden nap felmosni,bár szinte minden nap porszívózok,mert tuti vmit elszórnak,morzsálnak a srácok :).És ez elég ahhoz,hogy rendebb legyen :).
Na,ennyi elég is volt belőlem :D:D:D:D!
A görbédről azért nem írtam semmit,mert szt nem rendes ciklus ez még.Ez látszik is rajta,ugrál összevissza,amit lehet,hogy az érezelmeid is befolyásolnak.
A "gyötrődésed" pedig érthető,elég nagy hormonbombán vagy túl,ami ilyenkor normális.Én mindkét gyerekkel elég gyagya voltam az első időkben :D!

Athiz

Na azért annyira ne szívj :wink:!
Nálunk az óvoda fele már pénteken hiányzott,gyanítom,így kapta el Bulcsú is... :?
Hát most egy hét tuti szünet,mert amig antibiotikumot szed,tutira nem viszem.A gyógypuszikat átadom :).
Egyébként hihtetlenül levert,soha nem láttam még ilyennek,igaz,talán ennyire még enm is volt beteg... :?

anyapoc

Hat akkor megnyugodtam nem csak nalunk van kupi allandoan! :lol:
Azert en lefekves elott mindig osszepakoltatok Vele bar nem nagyon tetszik Neki ilyenkor megmondom hogy addig nem megyunk furodni amig nincs rend a szobaba ez mindig bejon mert imad lubickolni. :D Ma egesz nap takaritottam es most csilli-villi minden, holnap mar csak vasalni kell meg ablakokat mosni, kedden du. mar megyek dolgozni akkor nem lesz idom semmire.
Afonya engem zavar, nagyon zavar a rendetlenseg es a kosz, lehet hogy en egy olyan tisztasagmanias vagyok aki lusta takaritani. :lol:

Athiz Szilinek gyogypuszi es dehogy haragszom Rad, tudom hogy nem sok eselyem van de az ember valahogy mindig remel meg ha nincs is alapja, a remeny eltet bennunket ez szep az eletben, en akkor vagyok igazan boldog ha almodozhatok, el szoktam kepzelni hogy ha most terhes lennek mikorra szuletne hogy mondanank el a csaladnak, milyen lenne, kislany, kisfiu es ez csodallatos erzes! Meg ha nem is jon be! :D
Ne akard gorcsosen bar tudom konnyu mondani hisz annyira vagysz egy kisbabara es minden eselyed megvan ra hisz nagyon szep a gorbed es ez igy is fog maradni. Higyjel benne! De ne gondolj olyanra hogy mindennek vege ha megjon, ugyanmar akkor kezdodik egy uj ciklus es talan akkor, ki tudja! Egyszer ugyis osszejon vagy most vagy egy kicsit kesobb!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, köszi, a párom mindig azt mondja, hogy majd lesz valami, mert még olyan nem volt, hogy ne lett volna valahogy. :lol:
Na igen... Minő bölcs ember az uram, mi?
Vendég

Sziasztok!
Még nem olvastam vissza, de ígérem megteszem, és reagálok is. Lánykám beteg lett, emgyünk dokihoz, meg el kell egypár dolgot intéznem.

Most csak ennyi:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160978377.83.jpg

moni

Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat!

Áfonya,
belevágtok a lombikba, jól látom? :wink:
Az élet szereti ám a dupla v. semmit, lesz majd lombik és öribaba is! :) :)

Móni,
hát basszus, ha te most nem vagy babás... :D

Jobbulást a lánykádnak! :)

Athiz,
na a tegnapi görbéd már belépett a 3. fázisba! Drukk!
Mai helyzet?

Stöpszli és az áruja :roll:
angel37

Angel!
Ez a h.sz. nagyon tetsz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

moni

Sziasztok!

Angel, én is azt mondtam Móninak, hogy megharapom, ha most sem babás! :lol:

Hát köszi, hogy drukkolsz, akkor a mai linkemet beszúrkálom:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 682.68.jpg

Ugye milyen szép? Az a baj, hogy ma reggel már úgy érzem, hogy hamarosan megjön. Persze tudom, hogy a babától is lehetne, de sajnos szerintem nem. Pedig már annyira elegem van...

Na puszi
Vendég

Móni! :wink:

Athiz,
a görbéd egyre jobb :)

Ismered az elvemet: amíg nincs miklósbácsi... :wink:

Szóval tessék arra gondolni, hogy babától érzed, amit, ez a pár nap öröm és álmodozás JÁR nekünk! :) Ha a rosszat várod, és bekövetkezik, akkoris pofáresés vár, így inkább örömködjünk addig is, míg ki nem derül a végeredmény! :D
angel37

Angel, érdekes elmélkedés, de talán igazad van. Csak így még nagyobbat potyog az ember, nem? Az biztos, hogy így is, úgy is csalódás, ha megjön. Na jó, megpróbálom a lehetetlent, nem észrevenni az egyértelműt! :lol:

Cuppantalak

U.i.: veled mi van? Hogy vagy?
Vendég

Jo reggelt!

Olyan jo ilyen szuper hirekje jonni!!!

Moni en is ugyanazt mondom amit Angel, ki van zarva hogy ez nem babas gorbe! Miert nem tesztesz mar? Huzod az idegeinket! :lol:

Athiz: A Te gorbed is gyonyoru, csak par nap es tesztelhetsz, en mar a 12. dpo-n megprobalnam hatha! :lol:
Ne legyel mar ilyen legyszi, almodozz ugy ahogy Angyal mondja, miert keseregnel ido elott sot lehet hogy babaval a pocakodban?

Angyal: Hogy vagy, milyen erzes, annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A gorbem, igazabol en abban remenykedem hogy a 16. nap kornyeken volt pe-m mert akkor volt nyitva a mehszaj :lol: igen, igen nem birtam ki es megint turkaltam. :mrgreen:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Holnapra be vagyok jelentve a fogorvoshoz aki valoszinu akar majd csinalni rontgent szerintetek elmenjek, jo, tudom hogy nem valoszinu hogy babas vagyok de es ha igen? Adjatok mar tanacsot! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Athiz,
hogy közepeset zuhogsz vagy nagyot, az már stem mindegy! :wink: De persze nem vagyunk egyformák! :)
Én nem engedem ezeket az álmodozós napokat, szükségem van rájuk! :oops: :)

Tontica,
Köszi! :D

Egy fogröntgen nem hiszem, hogy belezavarna bármibe, sztem egész nyugodtan elmehetsz! :)

Rólam,
hogy hogy vagyok? Természetesen az öröm és álmodozás időszakában! :lol: Nagyon bízom, hogy ez az egy kis pici nagyon bent akar maradni! :)
Nem érzek semmit, csak néha nagyon fura (jóóó!) belegondolni, hogy most tuti van odabent valaki, egy kis készregyártott emberke! :oops:
angel37

Angel, de jó, drukkolok neked, és szerintem ha ilyen szépen kezeled a gondolataidat, a jó Isten biztosan megajándékoz téged azzal, hogy 9 hónap múlva a karjaidban tarthasd egészségtől duzzadó bébikédet! :wink:

Tonti, bocsáss meg, de szerintem igenis van mitől tartanod, ha röntgenre mész holnap. Mindenképpen közöld a dokiddal, hogy babát várhatsz, van rá esély, és majd Ő eldönti, hogy vállal-e kockázatot. Szoktak egy köpenyt teríteni egyébként a válladra, ami eltakarja a hasadat, ez ólomból van, és elvileg elnyeli a sugarakat, de lehet, hogy nem kéne kockáztatni, amíg nem tuti, hogy nincs baba! Inkább ciklus elején menj!
Most nem azért, de neked tényleg a 16. nap az esélyes, és akkor én máris 3 fázist vélek fölfedezni. Vagy ez már képzelgés?
Neeem. 15, 20 és 24. nap, nézd csak meg. Ez gyanúúúús! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Moni

Ez a görbe nagyon-nagyon szép és a 15. DPO,ha jól számoltam!!!!teszt????? :roll:
Hány napos szokott lenni a ciklusod?

Athiz

A Te görbéd is tuti,ez a fájdogálás lehet baba is :wink:!Nekem 1 hétig volt mensi-szerű fájdogálás és vártam,hogy megjöjjön...hát várhattam :D!De eszembe sem jutott,hogy babás lehetek :)!
Egyébként én is iylen típus vagyok,inkább a rosszra készülök fel,hogy aztán majd pozitív csalódás érjen :)!

Tontica

A dokinak midnenképpen mond,hogy lehetséges,hogy terhes vagy.
Egyébként mindenképpen le kell,hogy takarjanak,mert nem csak a lehetséges babaát,de a kész petesejteket is védeni kell.Ezért ha olyan tájon röntgeneznek,akkor mindeig letakarnak.Szt a fogröntgennél egyébként nem biztos,hogy oda is jut sugár... :roll:

Angel

Nked is megy a drukk,most belegondoltam abba,hogy tényleg milyen érdekes,Te most tuti terhes vagy :D:D:D!Olyan furi lehet,hogy tudod,tutira csücsül ott vki :).
Ja, a kedvedért lemértem a mávemet,14,5 cmX13 cm :).Kicsit alábecsültem :D!

Rólunk:
Bulcsú még ma éjjel is nagyon lázas volt, a lába is fájt tőle.remélem,hogy lassan javulásnak indul,mert tegnap nagyon elesett volt... :?

anyapoc

Sziasztok!

Tontica!
Szerintem ha szólsz a dokinak,akkor úgyis tudja,hogy mi a teendő.És majd eldönti,hogy csinál-e röntgent.
Én is a hormonok számlájára írnám a hangulat ingadozásaidat.
A gyerekszobával kapcsolatban most hétvégén volt a lambériázás,még hátra van a parkettázás,meg a bútorok összerakása.Ha meglesz,teszek fel képet. :D

Angel!
Mi újság,hogy vagytok?

Anyapoc!
Sajnálom,hogy Búcsú ilyen beteg.Jobbulást kívánok neki.
Új MP-k,nagyon jó.Nem olyan sűrgős ám,mert még van két mintám,ami kivarrásra vár :)

Moni!
Nem akarsz még tesztelni? Lánykádnak jobbulást.

Áfonya!
25.-e tényleg mindjárt itt van :D

Athiz!
Nagyon jó a görbéd,ugyhogy csak pozitívan :D

A rendről,meg a tisztaságról.Habár nálunk még csak úton van a gyerkőc,de így sem egyszerű rendet tartani.Ez egy ördögi kör,és van,hogy betellik a pohár,főleg mikor már nagytakarítás napján látszata sincs a rendnek meg a tisztaságnak :evil: Kedves férjem úgy fürdik,mint egy kiskacsa,és hiába jártatom a számat egyik fülén be a másikon ki.Pedig már megfogadtam,hogy legközelebb vele tisztítatom ki a fugát négykézláb :D

KépKép
takido

Angel!
Látom,közben már válaszoltál a kérdésemre :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Anyapoc
Bulcsúnak : Kép
Sajnos a lábfájdalom a streptococcus eredménye.Mindenképp említsd meg a dokinak!!!!!!!!!!Tudod reumás láz lehet a következmény.Nálam pl. volt!Az ízületeim fájtak.Erre a legjobb a penicillin!!
Sok-sok gyógypuszika nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angyal
De jó!Annyira szuper lenne már az a pozitív teszt!Biztosan ki kell várni a két hetet?Előbb nem lehet????
Megöl a kíváncsiság :oops: :oops: :oops:

Tontica
Én folyton pakolok,de sok értelme nincs.Amíg az egyik szobában elpakolok,addig a másik felfordul! :oops:
Ne izgulj,sztem ez így normális! :lol:
A fogorvosnál szólj előre!

Athiz
Nagyon-nagyon jóóóóóóóóóóóóóó a görbéd!Mikor tesztelsz már??????????Nekem a 12. DPO-n már pozitív lett! :D :D
Orrszívó:Nekünk a kézi,hagyományos van.Ada ordít a porszívó látványától is. :shock: Ha meg bekapcsolom,a nyakamba ugrik,és reszket.Szóval egy sima porszívózás is csak akkor megoldható,ha apa is itthon van,vagy ha Ada bölcsiben van. :wink:

Moni
Remek görbe!Tudom,hogy antitesztelő vagy,de nem kéne kivételt tenned?????????????????egy kétcsíkos megérné ,nem?! :lol:

Kokusz
hogy van a sebed??

Zsóka
Tüsző???Inszem???

Rólunk:
Ada bölcsiben megint hányásig köhögte magát. :x Itthon már csak futás után köhögcsélt kicsit,de nem ennyire.Most igazán nem tudom mi van vele.Holnap megint elviszem a dokinénihez.Sztem ez pszichoszomatikus lesz :roll: Pedig úgy látszik szeret járni,de vmi mégsem stimmel! :cry:

KépKép

KépKép
okr

Takido

Férj :D!Nálunk is lesz nagy hajcihő visszaszoktatás terén,mert ugye a hajón annyi minden más :wink:!Így pl. itthon le kell kacsolni a villanyt a wc-ben,fürdőben... :roll:
Akkor a mintákat majd megkukkolog :).
Szt halasszuk el a talit,mert nem szeretném,hogy elkapj vmit.Jövő hét? :roll:

Okr

A Streptot a mandulagyulladásra érted?Tudom,hogy attól van,tesóm volt ilyen,neki mindig fájt tőle a lába.Bulcsúnak már nem fáj,de mondtam a dokinak,mert a hasa is fájt,ő is modta,hogy ez lehet ettől.Lkacid baby-t kaptunk,mondtam,hogy Augmentin szóba sem jöhet. :?:
Adának is jobbulást,reméljük,semmi komoly... :roll:
Bulcsú teganp amúgy annyira köhögött,hogy tiszta véraláfutás lett az arca... :( Én néztem ki így a terhesség idején egy-egy kiadósabb hányás után... :?

Gyógypuszikat midnenkinek köszönjük :)!
Most már csak drukkoljatok,nehogy Villő is elkapja...bár próbálom őket elkülöníteni,amennyire lehet(?)... :?

anyapoc

Sziasztok!

Hu annyit írtatok, hogy nem győztem olvasni. Egész hétvégén a kertet csináltuk, meg garázst takarítottunk stb. Úgyhogy ma pihizek :)
Beteg gyerkőcöknek mielőbbi jobbulást kívánok!

Tontica, szerintem még ha baás is vagy nem hinném, hogy ilyenkor még bármi káros hatása lehet a röntgennek ... de ha szólsz akkor gondolom úgyis megfontolja.

Móni tesztelj már :)

Okr sebem rendben, már csak a hegek látszanak. Remélem majd még halványodik mert elég feltűnő mind. Pár napja odabenn fáj a köldököm mögött, de állítólag ez normális mert ott lassabban gyógyulnak a dolgok.

Viszont a hőm feljebb ment :)
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 346.12.jpg
kokusz

Anyapoc
Igen a mandulagyulladásra értettem!
Nekem sajna csak akkor szűnt meg,amikor kivették :roll: ,de a mostani antibiotikumok azért már jobbak! :!: Amit kaptatok rá,ugyan nem ismerem,de bizti jó lesz!
Szörnyű lehet ez a köhögés! :( :(

Takido
Nohát!Már csak 72 nap!!!!!!!!!!!!!Őrület mennyire rohan az idő!
Férjekről:az enyém,ha egyedül van adával pedánsan takarít.De ha én is itthon vagyok leereszt! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Okr, hát köszönöm, hogy dicséred a görbuszomat. Teszt, már én is szeretnék, de még nem tartok ott, mert még csak a 8. DPO-n vagyok, legalábbis a program szerint, mert biztosan tudom, hogy egy nappal hamarabb volt ovulációm! Szóval inkább 9.
De be vagyok rezelve, hogy addig kitartok-e minden szempontból!
Ada gyógyuljon meg minél előbb, habár ha stresszeli magát valamiért, azt jobb, ha hamar megtudod, mi okozza. De ha szeret járni? :roll:

Takido, csak keményen a pasival! Térdepeltes kukoricára a rosszcsont alkalmi süket kiskacsádat! :lol:

Anyapoc, köszi a bíztatást, míg élek, remélek. :lol:
Drukk, hogy Villő nehogy beteg legyen!

Mindenkit cuppantok
Vendég

Kokusz
Most látom a hszt! :oops:
Hát a köldöknél sztem elég nehezen gyógyul a seb.A hegekre meg lehet kenni 6 hét után "hegtüntető csodakenőcsöket".Dermatix vagy hosonló néven fut,de más termék is biztosan van ilyen.

Athiz
Nos,akkor még 3 nap! :D
Köszike Ada nevében is!holnap du lesz doki,sztem elviszem.

KépKép

KépKép
okr

Okr, jól teszed, vidd el a dokihoz, hátha ellát bölcs tanácsával! :lol:
Köszi, hogy így izgulsz értem, aranyos vagy!
Én meg bunkó, mert nem is gratuláltam a vizsgaeredményedhez!
Gratulálok és bocsi!
Nem írtad, hogy hasonlítasz-e az új avatarképen látható csinibini tündibündire?

Cupp
Vendég

Ja,el is felejtettem az avatart! :oops:
Igazából nem hasonlít rám,csak olyan édes volt.Csillogott is eredeti méretében.Sajna le kellett kicsinyíteni,és eltűnt a csillogás! :(
A gartut köszike! :D

KépKép

KépKép
okr

Hát igen, én is akartam feltenni ari babás képet, ami mozog, de ha átvariáltam, már cseszhettem szép szóval! Ugye már nem ficergett. :lol: Végül ez a tojglist tettem fel, mert legalább nem volt vele dolgom. :D

Egyébként rém gyorsan válaszolsz! Kis villámkezű Okr! :lol:
Vendég

Igen,gyorsan mert itt ülök a gép előtt. :D De már lassan megyek,mert apának ebédet kell vinnem,meg csekket befizetni,aztán meg Adát is felveszem a bölcsiben... :lol: .szóval ma már sztem nem leszek,legfeljebb éjszaka! :P
Addig is írjatok sokat,és gyógyuljatok,babásodjatok,és teszteljetek pozitívat! :D
Kép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?