Hello, csajok!
Hát először is: kismókus,
naGGyon jó látni magam a táblázatban! Köszi még egyszer. Már korábban akartam írni neked is, meg icsilyának, hogy mi is 17-en voltunk, és 16 talis is lett (jó, mondjuk ICSI-vel). De a 17 ezek szerint nyerő szám, úgyhogy csak hajrá!
mereszt,
nekem is nagyon fájt a hasam. Az ET után pár napig még nem annyira értettem, miért kell feküdni (persze azért pihiztem sokat), de az ET utáni 2. héttől nekem ugyanez volt: fel sem tudtam kelni, sőt, csak a hátamon tudtam feküdni, annyira fájt a pocakom. Hívogattam is Kr.dokit rendesen, de mindig legyintett, hogy ez normális, és ez azt jelenti, hogy terhes vagyok. Még a 3. hét is elég vészes volt, de aztán tényleg megnyugodott a pocak. Ami vicces, hogy 1 hét alatt már akkora voltam, mint egy 3-4 hónapos terhes, de most már ez is rendeződött. Úgyhogy kitartás, nincs semmi baj, sőt! Reménykedhetünk!
katyerina, pbj,
nagy gratula nektek! de jó itt egyeseknek, hogy már szerdán UH!
Nekem is szerdán, csak + 1 hét. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy megmaradtak-e mindketten...
szonya,
nagyon sajnálom, hogy ilyen riadalom volt körülötted. Elég ijesztő lehetett! De most már minden rendben lesz!
loislane,
köszi a gratulát, még mindig jólesik!
Én is nagyon szerencsésnek érzem magam!
Zsófi,
örülök, hogy jobban vagy! Meglátod, legközelebb menni fog!
A méhpempőt én a Fogarasi úti TESCO Herbáriájában vettem (itt már benne van a mézben), egy kis doboz 300,-Ft, de aztán mégsem ettem, mert Kr.doki aszonta, hogy nem ajánlja a nagy szénhidrát-tartalma miatt.
Az én szerencsereceptem egyébként az ET-n kapott UH-kép bekeretezése, naponként többszöri nézegetése (különös tekintettel a fehér foltokra, amit egyre jobban és nagyobbanak láttam) és ölelgetése.
Mindenkinek sok-sok erőt, egészséget, ragacsot, kitartást, türelmet és szép napokat kívánok! Pompi