Új privát üzeneted érkezett!

Kismókus! Köszi,akkor én is elmegyek beszerezni. :wink:

Lola29! Ha jól emlékszem,Te eddig máshova jártál,más dokihoz,nem?Vagy bocsi,ha keverlek!
andrea23

SZiasztok!

Mókusok :D :D
telibekapott a szárnyas :roll: először majdnem felrobbantam, aztán úgy gondoltam hátha szerencsét hoz! :wink:

Köszönjök Szonyáról a híreket, örülünk, hogy jól van! :)

Melcsi,
látom a 27. nálad is esemény lesz! :D

Lois,
sok sikert a keddhez! :)

Andrea,
örömmel üdvözöllek újra itt! :D

Én DM-es méhpempőt szedegetek, de a méhészeti boltos biztos jobb!

Köszönöm a drukkokat, gyűjtöm egy zsákba! :D
angel37

Hello, csajok!

Hát először is: kismókus,
naGGyon jó látni magam a táblázatban! Köszi még egyszer. Már korábban akartam írni neked is, meg icsilyának, hogy mi is 17-en voltunk, és 16 talis is lett (jó, mondjuk ICSI-vel). De a 17 ezek szerint nyerő szám, úgyhogy csak hajrá! :lol:

mereszt,
nekem is nagyon fájt a hasam. Az ET után pár napig még nem annyira értettem, miért kell feküdni (persze azért pihiztem sokat), de az ET utáni 2. héttől nekem ugyanez volt: fel sem tudtam kelni, sőt, csak a hátamon tudtam feküdni, annyira fájt a pocakom. Hívogattam is Kr.dokit rendesen, de mindig legyintett, hogy ez normális, és ez azt jelenti, hogy terhes vagyok. Még a 3. hét is elég vészes volt, de aztán tényleg megnyugodott a pocak. Ami vicces, hogy 1 hét alatt már akkora voltam, mint egy 3-4 hónapos terhes, de most már ez is rendeződött. Úgyhogy kitartás, nincs semmi baj, sőt! Reménykedhetünk! :D

katyerina, pbj,
nagy gratula nektek! de jó itt egyeseknek, hogy már szerdán UH! :wink: Nekem is szerdán, csak + 1 hét. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy megmaradtak-e mindketten...

szonya,
nagyon sajnálom, hogy ilyen riadalom volt körülötted. Elég ijesztő lehetett! De most már minden rendben lesz! :roll:

loislane,
köszi a gratulát, még mindig jólesik! :) Én is nagyon szerencsésnek érzem magam!

Zsófi,
örülök, hogy jobban vagy! Meglátod, legközelebb menni fog!

A méhpempőt én a Fogarasi úti TESCO Herbáriájában vettem (itt már benne van a mézben), egy kis doboz 300,-Ft, de aztán mégsem ettem, mert Kr.doki aszonta, hogy nem ajánlja a nagy szénhidrát-tartalma miatt.

Az én szerencsereceptem egyébként az ET-n kapott UH-kép bekeretezése, naponként többszöri nézegetése (különös tekintettel a fehér foltokra, amit egyre jobban és nagyobbanak láttam) és ölelgetése.

Mindenkinek sok-sok erőt, egészséget, ragacsot, kitartást, türelmet és szép napokat kívánok! Pompi
pompomlány

Orsi :D
Köszönöm! Hát csak bízhatunk abban, hogy megmarad az 5. lombik is. Nekem legalábbis jó lenne, hiszen indulok a 4.-nek és azért mindenre fel kell készülni.
Hogy vagy? Poci? Várom 20.-án a pozítiv eredményedet. :lol:
Addig is pihengessél, és nem emelgetni a fiúkat. Minden elismerésem a tiéd!!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

FIúkat néha muszáj emelgetni. Máté ma elvágta az ujját, úgyhogy volt cipelés.
egyébként semmi változás. a pocakom elég nyugodt. 20án minden kiderül.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Tárd ki az ablakot 20.-án!!! :wink:
Kép

kagyló

sziasztok csajok!
mindenkinek!
nincs semmi konkrétum egyelőre arra vonatkozóan, hogy a támogatott lombikok számát csökkentenék! A héten beszéltem személyesen a Lombikbébi Édrekvédelmi Szervezet elnöknőjével, aki bejár a Parlamentbe. Két bizottsággal is beszélt , akik ennek eldöntésében hivatottak. Még egyik asztalán sincs semmi beadvány erre vonatkozóan. Tehát , n incs miről dönteniük.
Ha csökkentik is a támogatást /esetleg/ , lehet nem ilyen formában.De még ezt se tudjuk.
Ettől még egyelőre ne pánikoljatok, ha tudok valamit, majd írom. :)
harcimokus

Kagyló!
Harcinkkal beszéltem a változásokról a multkor, és azt mondja, a hónap végére lesz csak döntés, de még minden nagyon képlékeny.
Loiska!
Akkor lehet, hogy mi most fej-fej mellett fogunk haladni? :D Mi 27-én megyünk.
Pompomlányzó!
A 17 mivel primszám, eleve szerencsés. Nekem Emesével 17-én volt a punkció, és Ő is 17-én született, tele primszámmal, 05.11.17. :D Örülnél nagyon az ikreknek? Nem emlékszem, bocs, lett fagyi is?
Angel!
A madarak mindig szerencsét jelentenek (gondolj a gólyára) :D .
Harcimokus!
Szöget ütött a fejembe, hogy Te mindenkiről mindent tudsz? Másképp nem tudnád összeismertetni itt a népeket. Kell hogy tudd mindenkinek a nevét.
Orsi!
Már csak 6 nap? Akkor már a vérvétel biztos eredményt ad? Nekem mindig azt mondja Krizsa doki, hogy a 13. napon be lehet menni csapolásra. De sose mentem még be... :shock:

Én az ET-s képet a hütőre tettem, igy mindig láttam :D Most pedig a babakönyvben van emlékként eltéve, igy látható hogy miből lett a cserebogár :D :D
Bocs hogy ilyenekről irok Nektek, de nagyon sokszor, mikor Emesét nézzük a férjemmel, eszünkbe jut, hogy milyennek láttuk Őt a mikroszkóp alatt. Nagyon furcsa élmény, emlékezni arra pici sejtecskére, már ott majdnem kiugrott a mikroszkóp alól, és most itt van valójában, és olyan eleven! Nagyon kivánom Nektek, hogy minél hamarabb legyen ilyen megvalósult élményetek! Én szeretném megint átélni, az ilyen kis szösszenetekért érdemes végigkinlódni magunkat ezen az uton!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Harcimokus!
Egyszerre irtunk :D

melcsi1967

Melcsi :)
biztos csak ha megszületik :D
a vérvétel biztos igen, abban az értelemben, hogy nem téved, de biokémiai terhességet is kimutat pl.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Ja ja, bizony az a biztos, ha a kezedben van!

melcsi1967

Andi!
jól emlékszel,eddig győrbe jártam.ott bólintottak rá 2 inszem után a lombikra+ott volt ismim+ott mondták a legjobbra a statit.ezt persze én azóta rontottam sajna.
most kénytelen leszek pestre járni, mert tönkremegyek a hosszú útba.
ki gondolta hogy ez ennyi menet lesz?
lola29

Aranyosak vagytok! Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatók.
Harcimokus
Hú, az jó lenne ha szólnál majd. Én a Dévais fórumba írogatok. Ott bármikor megtalálsz. :wink:

kagyló

Kismókus! Szuper a táblázat! Mennyi siker! Betennél engem is?
dr. Kovács, endo, novemberben 1. lombik.
Köszi a méhpempős tippet, kipróbálom!

Szonya,
úgy örülök, hogy a babócák jól vannak! Barátnőmnek ue volt, baromi erős vérzés a 13. héten, aztán bár utána 6 hónapig feküdt, egészséges kisbabája született. Kívánom, hogy minden rendben legyen!

Új zebrások - GRATULÁLOK!

Én beszéltem a dokival, abban maradtunk, hogyholnap de. bemegyek, kapok tűt, meg segítenek kicsit mit-hogy kell. Férjem sajna nem egy szuribeadó-típus, magamnak kellene rendezni, de én is béna vagyok az ilyemihez. De muszáj lesz, mert ennyi szurirqa nem tudok eljárni.
emma1976

Emma!
Ne legyél olyan biztos abban,hogy a férjed nem fogja beadni a szurit. :lol: Az én párom sem az a fajta,vérvételen is le kell fektetni,a fogtömésről meg ne is beszéljünk,átlagban 3-4x dönti hátra a székét és folyamatosan törölgetik a homlokát.Persze engem élvezettel szurkált.Szerintem egy kicsit sajnálja is,hogy már nem játszhat doktorosdit. :lol:

Pompi!
Neked is köszönöm a biztatást.Remélem egy jósnő bujkál benned. :lol:
mereszt

Sziasztok! :)
Ma megkaptam az első progi-szurit! :)

Kijavítottam a kéréseiteket a táblázatban, és betettem az újakat is!
Megpróbáltam beírni azt is, hogy kinek hány baba van úton, bár ezt kicsit nehéz volt követni, mert sokan eltűntek, vagy máshová írnak. :? De az ötlettel egyetértek, így valóban könnyebb követni! Ha valami nem jó, szóljatok! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

huhhh én vagyok a sor tetején??? :oops: :shock: :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igen! :)
Rajtad a világ (akarom mondani a topik :lol: ) szeme! :lol: :wink: :lol:
kismokus

Kismokus!
Én nem kapok semmilyen szurit. :? Az nem baj?Te mire kapod?
mereszt

orsi!

1 hét múlva utánnam jössz :)

köszi kismókus a javítást :), nehéz elhinnem, hogy ott zebráskodom a sárga végén :), csak ez a hülye fogfájás...
pomponlány neked is gratula.

katyerina

Mereszt :D
ahogy mindenkinek más a stimu, más a progeszteronpótlás is.
Van aki utrogesztant kap, duphastotn, van aki progeszteroninjekciót.
ezt a doki dönti el.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mereszt! :)
Ahogy Icsilya írta, mindenkinek más és más, hogy mit kap, dokitól függ...
Nekem Krizsa doki találta ki ezt a progi-szurit (de emellett kapok Utro-t is). Elég macerás dolog ez a progi-szuri, úgyhogy nagyon remélem, hogy bejön! :lol: (Valami olyasmit mondott, hogy a sok petesejt miatt gondolta, hogy így legyen.)
Fáj még a hasad? Nekem igen, de szerintem nekem még a szerdai punkciótól. :roll:
kismokus

Icsilya!
Köszi.Utrogesztant kapok!Még jó,hogy itt vagy.Olyan boldog voltam amikor visszaadták a babánkat,hogy pár dolgot még ott megkérdeztem újra,mert rájöttem,hogy fogalmam sincs miről beszéltünk a dokival. :oops:
mereszt

Kismókus :D
nekem még mindig fáj :D nem is kicsit, leginkább alul.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kismokus!
Még fáj a pocim,de talán kicsit kevesebbet.Már vannak több órás kihagyások.Bár ma is egész nap pihiztem,aludtam.A fennmaradó időben pedig az UH képet csodáltam. :oops:
mereszt

Kismókus :D
hogy bírod a progiszurit?

én ma megtaláltam a transzferes UH képet. Tegnap éjjel ugrott be, hogy nem is tudom, hova tettem :D de ma átpakoltam a táskám és megvolt :lol: :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mi elég sokat nézegetjük.Bár a férjecském szerint jobban esik a babának ha a hasamat simogatja. :? Nekem biztos,hogy jobb. :lol:
mereszt

Icsilya! :)
Eddig semmi különös, bár a szuri helyét érzem egy kicsit. Gondolom, ha már több szuri lesz egymáshoz közel, akkor rosszabb lesz! :roll: Az asszisztensnő olyan ügyesen beadta, hogy észre sem vettem, ő szólt, hogy készen vagyunk! :oops: :lol:
Az én párom is szokta simogatni a hasamat. Őszintén szólva most van is mit simogatni rajta, mert olyan mint egy kishordó! :lol:
kismokus

Drukkolok,hogy még nagyhordó is legyen! :lol: :lol: :lol:
mereszt

Sziasztok

Andrea
látom a lányok már válaszoltak a méhpempő ügyben

Szonya
Örülök nagyon hogy már jobban vagytok

Harcimókus
köszönjük szépen a tájékoztatást, és nagyon várjuk a további híreket is, (remélem, hogy a tesóprogramokat jövőre nem törlik)

Orsi
mindjárt péntek

Mindenkinek nagyon de nagyon drukkolok ahoz amihez éppen aktuális

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160852809.14.jpg[/img] és mindenkinek küldöm a gólyaseregeket

Sziasztok

Erika

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok[/img]

Kép

Kép
erika13

Móki!
puffadásügyben légy résen! Tudod!
Mereszt! a pocifájás természetes, ha nem elviselhetetlen a görcs. Abban az esetben telefonálni kell nekünk, vagy ügyelet, ha este van.
harcimokus

Harcimokus!
Neked is köszönöm a tájékoztatást. :lol:
mereszt

Katyerina :P
Gratulálok! :lol:

Szonya - (Harcimókus) :P
Gyógysugarakat küldök és kitartást kívánok! Nagyon jó hír, hogy megvan mindkét babóca :)

Fanni
fanni73

Angel! Köszi! Holnap megyek aztán körülnézek mi a kínálat... Te hogy állsz most? Idén még babásak leszünk igaz? :wink: :)

Pompomlány! Neked Krizsa doki mondta,hogy nem ajánlja,hogy szedjed?Nekem is ő a dokim,akkor én is mielött bármit is vennék megkérdezem szabad e. Gratulálok a sikeredhez!!!

Harcimókus! Tök jó,hogy van itt egy ilyen beépített emberünk,mint Te! :wink:

Melcsi! Én is úgy átszeretném már élni amit Te!!!

Lola29! És most hogy állsz?Elkezdted már a stimut?
andrea23

Orsi! :D
Nem sokáig leszel a sor tetején, egy hét múlva már a sárga mező alján leszel!!!! :lol:

kagyló

Lányok

Ha valaki tud, kérem segítsen. Kb 10 nap múlva kellene, hogy megjöjjön a vérzésem. Ma elkezdtem enyhén barnázni, és az alhasam úgy fáj, mintha izomlázam lenne. Tehát teljesen más, mint a mensis görcsök. Mitől lehet ez? Nekem már rég volt lombikom, tehát biztos nem az kavart be. Amúgy meg mindig napra pontosan jön meg.

Zsuzsi
zsuzsi73

Pézsé!

Mi van veled?Letelt az 1 hét!!!
mereszt

Kismókus :lol:
Köszi, hogy betettél!

Icsilya :lol:
Már csak 5 nap és minden kiderül :lol:

Harcimókus
Melyik Kaáliban vagy? Az Istenhegyi úton?

Csajok! Túl vagyok az első bökésen! :lol: :lol: :lol: Sokkal kellemesebb, mint gondoltam. :lol: Köszi a tippeket, megfogadtam a f8-as időpontot.
emma1976

Emma!
Gratula az első szúráshoz!Magadnak adtad?
mereszt

Andrea!
Remélem hogy nagyon gyorsan sikerül mostmár Neked is átélni. Nekünk a legegyszerübb a bajunk, csak a petevezetőt kell áthidalni. Sokkal rosszabb lehet azoknak, akiknek vmi hormonális oka van a meddőségnek. Meglátod, sikerül. Megkérdezhetem, hogy miért nincs petevezetőd, igy születtél?
Katyuska!
Fáj a fogad? :shock:
Kismokus!
Gyönyörü a tábla, és igazán csinos az a sok ikerzebra :D
Hasfájósok!
Itt irta Pompika azt hiszem, hogy a doki szerint a hasfájás azért van ,mert terhes a tulajdonosa :D
Erika!
Te jó ég, erre nem is gondoltam, pedig kézenfekvő, hogy tesóprogram a meddőknek teljesen felesleges lehet :evil: Na de ne legyünk ennyire pesszimisták. Akkor lassan indultok?
Emma!
Hogy Te milyen ügyes vagy! Gratulálok a szurihoz!
Mindenkinek nagyon drukkolok Lányok!

melcsi1967

Sziasztok!

Andrea,
drukkolok a mai naphoz! :)
Naná, hogy babásak leszünk! UH kép lesz a karácsonyi ajándék és punktum! :lol:
Remélem egykénk is hasonlóképp gondolja! :shock:

Icsilya,
négy nap és eredményhirdetés! :)

Lányok, akik a 27-et várjuk :)
az is itt lesz, nemsoká! :D
Jaj, nagyon szorítok magunknak! :)

Pézsével mi van???

Harcimókus :)
köszi az infókat a dolgok állásáról!
Ezek szerint minden marad egyelőre rémhír szintjén! :roll:
angel37

Sziasztok!

Képzeljétek felhívtam a nőgyógyászom és nagyon örült a babócának a hasamban. :lol: Most megyek a papírért a táppénz miatt. :lol: Azt mondta természetes,hogy ad igazolást,bár még ilyenről nem is hallott.Felhívtam a háziorvosom is,hogy biztosan el fogja-e fogadni ezt a papírt.A válasza:igen. :lol: Tehát most már semmi sem menthet meg a 2 hét nyugitól itthon.
mereszt

Mereszt :lol:
Örülök! Ügyesen megoldottad!

Angel :lol:
Én is drukkolok nektek, 27.eieknek!
Akartam kérdezni: kibírjátok a vérvételig, vagy otthon teszt?

Melcsi, Merszt :lol:
Kösz! Vicces volt! De. a Kaáliban nagyon kedvesen elmagyarázták: has összefog, tű bök, elenged, anyag betol. És mondták, hogy ülve jobb, mert akkor ellazul a has. Szóval leültem a kád szélére, aztán néztem a férjemre, hogy most ő vagy én? Nem vállalta, így egy jó határozott mozdulattal beböktem magamnak. Vártam a fájdalmat, de nem volt :lol: Jó ez így, nem biztos, hogy mindig ott lesz, mikor nekem kell a szuri, legjobb, ha egyedül boldogulok.
emma1976

Melcsi :P
Írtam Neked privit! Nézd meg lécci!
Köszi,
Fanni
fanni73

Emma,
ügyes vagy! Csak így tovább! :)
A harmadik szuritól nekem már szinte tetszett a dolog! :D Baromi büszke voltam magamra, hogy ilyet is tudok! :lol:

Hááát, ha miklósbá nem mutatja magát addig, sztem 11. v. 12. napon nézek egy tesztet, mert munkahelyi utazás miatt tudnom kell, mi az eredmény... hogyha úgy alakul lemondjam az utat! :wink:
angel37

Emma!
Mikor kell menned ultrahangra?
szivvi

Angel,
Totál ugyanígy érzem! :lol: Egy teljesen új képességet fedeztem fel magamban! :lol: :lol: :lol:

Szerintem is jobb a tesz, mint dokibácsitól hallani a hírt a mhelyen (ha jó, ha rossz)

Szivvi,
27.-én reggel megyek uh-ra.
emma1976

Emma

Csak? Nekem már 20-án menni kell. Te is most szúrtad az első gonalt?
szivvi

Emma!
Nagyon ügyes vagy! Bevallom, én 4 lombikon tul vagyok, de még soha nem szurtam magamba, mindig a férjem adta. Abból indulva ki, hogy mivel Ő cukros, már nagy gyakorlata van a szurásban. Én még a tü látványától is nagyon félek, nem is szoktam odanézni :oops: Te is 27-én mész? :D Az tiszta jó nap lesz!
Fanny!
Privi ment, ügyes légy!
Mereszt!
Nagyon ügyes vagy, én drukkolok Neked, hogy már vissza se kelljen menned dolgozni, a körzeti dokibá terhességben nem kekeckedik, adja a betegácsit. Nálunk legalábbis.

melcsi1967

Szivvi
Én még csak a Suprefact (lehet, hogy rosszul írom)-nál tartok, ami fogigátló...
Neked a Gonal már a stimu része?

Melcsi
Köszi! Legalább ennyi jó van az egészben, hogy kiderült, bárhol, bárkinek beadok bőr alá szurit!
emma1976

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?