Jó reggelt mindenkinek!
Lányok!Mindenkinek nagyon köszönöm,hogy így együtt tudtatok örülni velem,bevallom nagyon jól esett!
Vivi1!Az nagyon jó,hogy a betegséged most ennyit javult!Vigyázz magadra!!!
Tirza!Biztosan nagyon édes a kis unokahugid,rajta gyorsan gyakorolj be mindent!!!Remélem nemsokára majd a tiéteket is így dajkálhatod!!!
Emike!Te is már a karácsonyon gondolkozol?Én is alig várom már,mert azt hittem,hogy soha nem adatik meg már nekem,hogy karácsonykor látthassam majd a picurkám boldog tekintetét!!!
Tegnap miután hazaértünk a kórházból mindjárt itt termett a gyermekorvos a védőnővel.Hála az égnek,mert még írt fel egy csomó fontos dolgot receptre amivel még nem rendelkeztünk.
Aztán az egész szomszédság szimatott fogott,hogy itthon van a várva várt kicsifiúnk,jöttek sorba!
Aztán jött a hugom(aki csecsemős nővérke a szülészeten,ahol én szülésznő vagyok)segíteni fürdetni,mert gondolta egyedül úgysem menne!Annyira szeretettel fürdette a picit,olyan jól esett még édességet is hozott nekem mintha friss gyermekágyas volnék!
Aztán jöttek anyukám lánytestvérei férjestül,hogy engedjem már meg ,hogy megdajkálhassák ezt a kis gyönyörűséget!
Aztán jött az éjszaka,amikoris a pici fiúnk nagyon szépen alukált,néha picit nyögdécselt,de én egész éjszaka azt figyeltem,hogy nincs e valami baja...
Aztán most reggel utólag jöttek környezettanulmányra a gyámügytől,tartozkodó volt a hölgy,de segítőkész,mert azt mondta,hogy hétfőn mehetünk a határozatért!
Kissé fáradt vagyok,de megéri,mert határtalanul boldog vagyok nagyon -nagyon-nagyon boldog!
Legyen szép napoatok!!!