Új privát üzeneted érkezett!

Ancsúr!

Ha használ a biobogyó, akkor én is kipróbálnám.

Ha beérünk Sződre, merre induljunk? Üdítőn, sütin kívül mit vigyünk?

Bocs, ha már írtátok. Egy kicsit nehéz eset vagyok.

Timi
latimi

Latimi

Elküldtem e-mailba a térképet.

Viki.

Kép
tviky

Jelentem hazaértünk!!! :D :D :D
Itt szuszog az ágyacskájában a kis Danikánk!!!
Álmodom vagy tényleg igaz???
Ez tényleg igaz!!! :lol:

Aandika
aandika

Aandika!

Hadd gratuláljak elsőként! Nagyon szorítottunk ,hogy minden simán menjen!!! De jó!!! :lol: :lol:
steiff

aandika, hatlamas gratula nektek. Örülök, hogy ilyen gyorsan rendeződtek a dolgok. Sok boldogságot kívánok nektek.
Kép

Kép
Kép
atan

hatlamas= hatalmas :D

Kép
Kép
atan

Tviky!

Köszi.

Aandika!
Szuper! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. :) :) :)

Timi
latimi

Aandika!
Nagyon örülök, hogy végre otthon lehettek!
Nagy gratula!
simineni

Aandika!

Gratulálunk a picihez! Nagyon örülünk nektek, és sok boldogságot kívánunk!

Tviky!

Mi is megyünk a Gólyahíres talira!
Köszi:

Zsu
nagyzsu

Aandika!
Gratulálok! Sok boldogságot!

Kép

Kép
kajla

Aandika!

Nagyon, nagyon örülök! Úgy szurkoltam Nektek, hogy minden renden legyen. Dejóóóóóóóóó!
Vendég

Aandika!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tviky!

OK!
Megírom pü-be a telcsiszámom,és majd összecsörgünk! :lol:
tvera

Tviky:

Email-t írtam,mert valamiért nem engedett pü-t írni! :twisted:
tvera

Andika: Jaj, de jó! Éljen, éljen! Végre haza talált a ti kis édes Csöppségetek is!!!!!!!!!!! :lol: :P :lol: :P

Latimi: Ok, majd megmondom, most tesztelem. :lol: :P

KépKép
ancsúr

Aandika!
Én is nagggyyyon örülök Nektek, sok boldogságot kívánok!!!

Lányok!
Nekem is van egy szuper hírem! Régebben írtam, hogy immunbeteg vagyok. Voltam orvosnál és olyan jó hírekkel fogadott, hogy hazáig énekeltem örömömben. :lol: A kezelés amit kaptam, annyira hatásos volt, hogy évekig nem kell kórházba feküdnöm, csak a kötelező, szakrendelésen történő ellenőrzésre kell mennem 3 havonta. A vérképem csodaszép, annnyyyira boldog vagyok!!! Hosszú nehéz hónapok eredménye és most minden ok!!! Mondjuk eddig sem hagytam el magam, elég pörgős vagyok. :lol:
Mostmár bármikor jöhet a baba, csak rá kell koncentrálnunk :D
Kép
Mindenkit puszilok! :P

Kép
vivi1

Vivi1!

Ez tényleg szuper hír. Hajrá a babócáért.

Timi
latimi

Lányok, a sződi talin mikor lesz kapunyitás?
steiff

Sziasztok!

Aandika!
Ez csodálatos, gratulálok!

Vivi!
Nagyon örülök! Tényleg jöhetne már a baba, nem!?

Képzeljétek, ma először tettem tisztába az unokahúgimat, olyan édes volt, majd megzabáltam a lábacskáit! :D
Nagyon úgy néz ki, hogy másik tesóméknál is jön a kisbaba 7 év után végre! Most egy álmom fog valóra válni, hogy az unokatesók közel egykorúak legyenek, mert ugye most már lassan mi is sorra kerülünk, nem? :lol:

Szombaton eddig úgy néz ki, hogy megyünk, szendvicset csinálok, mint múltkor. A gólyahíres talira is megyünk. Már nagyon várom!

Kép
tirza

Steiff!

Sződre el tudnád hozni a nálad felejtett elemeket?

A tegyesznél már konkrétan tudják, hogy lesz egy kislány, aki a kislányotok lesz, vagy csak addigra kerülnétek sorra?

Kép
tirza

Aandika ez igaz :) Sok örömet, boldogságot kívánok a kicsi fiúnak és az egész családnak!
Emőke
emike

Tirza!

De jó lesz nektek jövő karácsonykor, ha összegyűlik az egész naaaagy család :D

Kép
Kép
emike

Tirza!

Persze viszem az elemeket, be vannak készítve!
Nincs még semmi konkrétum, most egyeztetnek az országos lista vezetőjével. Jövő év elején kerülnénk sorra, a sorszám szerint+ Roli év végén lesz 2 éves és addig nem akartak adni tesót, amíg be nem tölti. A jelen helyzetünkre való tekintettel próbálnak egyezkedni és előbbre tolni az időpontot.
steiff

Steiff!
Az ügyintézőnk azt mondta, hogy az országos listán képben vagyunk, de az ottani döntésekbe ő nem szólhat bele.

Kép
vivi1

Kedves Várakozók!
Nagyon jó, hogy fogok veletek találkozni a Gólyahír rendezvényén.
Szerintem egyikünk sem felejtette el, milyen szívdobogva érkezni, izgulni a találkozás miatt a topictársakkal és Gabikáékkal és kiváncsian lesni a babákat....arra gondolva, vajon nekünk mikor lesz.
Puszillak Titeket Zsófival és nagyon várom, hogy a "régi motoros" ismerősök mellett megismerhesselek Titeket.
Szeretettel minden izgulós várakozónak:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

aAndika, gratrulálok Nektek!!!

Kép
Kép
ggabszi

Lehet, hogy picit fátasztó, vagyok, de most megint hozzá írtam, frissítettem.

Steiff
A Sződi tali 10-kor kezdődik.

A Sződi talira jönnek/megyünk:

Marci-anyu
Kelimoni
Rkata
Gilice
Réce
Steiff
Töltike
Madri
Atan
Latimi
Matiba
Napsi
Amneris
Tirza
Simineni
Deva
Süni
Moncsi+3
Tviky

21-n a Gólyahíres találkozóra jönnek/megyünk:

Amneris
Jiny
Ggabszi
Ildikó
Rkata
Tvera
Latimi
Marcianyu
Kelimoni
A.noanko
Csöpke
Deva
Petyaanya
Tölti
Vivi
Kizsó
Ancsúr
Emike
Gilice
Nagyzsu
Tirza
Tviky

Kép
tviky

Jó reggelt mindenkinek!

Lányok!Mindenkinek nagyon köszönöm,hogy így együtt tudtatok örülni velem,bevallom nagyon jól esett!

Vivi1!Az nagyon jó,hogy a betegséged most ennyit javult!Vigyázz magadra!!! :D

Tirza!Biztosan nagyon édes a kis unokahugid,rajta gyorsan gyakorolj be mindent!!!Remélem nemsokára majd a tiéteket is így dajkálhatod!!! :wink:

Emike!Te is már a karácsonyon gondolkozol?Én is alig várom már,mert azt hittem,hogy soha nem adatik meg már nekem,hogy karácsonykor látthassam majd a picurkám boldog tekintetét!!!

Tegnap miután hazaértünk a kórházból mindjárt itt termett a gyermekorvos a védőnővel.Hála az égnek,mert még írt fel egy csomó fontos dolgot receptre amivel még nem rendelkeztünk.

Aztán az egész szomszédság szimatott fogott,hogy itthon van a várva várt kicsifiúnk,jöttek sorba! :lol: :lol: :lol:

Aztán jött a hugom(aki csecsemős nővérke a szülészeten,ahol én szülésznő vagyok)segíteni fürdetni,mert gondolta egyedül úgysem menne!Annyira szeretettel fürdette a picit,olyan jól esett még édességet is hozott nekem mintha friss gyermekágyas volnék!

Aztán jöttek anyukám lánytestvérei férjestül,hogy engedjem már meg ,hogy megdajkálhassák ezt a kis gyönyörűséget!

Aztán jött az éjszaka,amikoris a pici fiúnk nagyon szépen alukált,néha picit nyögdécselt,de én egész éjszaka azt figyeltem,hogy nincs e valami baja...

Aztán most reggel utólag jöttek környezettanulmányra a gyámügytől,tartozkodó volt a hölgy,de segítőkész,mert azt mondta,hogy hétfőn mehetünk a határozatért!

Kissé fáradt vagyok,de megéri,mert határtalanul boldog vagyok nagyon -nagyon-nagyon boldog!

Legyen szép napoatok!!! :D

Aandika
aandika

Andika

Veled örülök, ahogy olvastam a soraidat, melegség töltötte el szívemet. Nagyon jó érzés. Legyetek nagyon boldogok!

Kép
tviky

Sziasztok

Kép Aandika
GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok boldogságot nektek!!!!!!!!!!!!!!

Hát a visszaolvasás nem jött össze :?
Tegnap meglátogatott a "kollektíva" :P Miklóskám nagyon élvezte, hogy 14 nőci kering körülötte. :lol:
Izgultam kicsit, mert hétfőn és kedden sírva fakadt ha idegent látott 4m-en belül. De tegnap mosolygott mindenkire. Remélem holnap ti is a vidám gazfickó oldalát ismeritek majd meg.

Délutánonként már cumi nélkül alszik a nagyfiú. Igaz egyfolytában magyarázza ami délelőtt történt, be nem áll a szája :D Anya pedig alig bírja ki nevetés nélkül. Olyan jó hallgatni, nézni. Tegnap amikor elment a csapat, altatgattam. Miklósom pedig lelkesen magyarázta "néni pápá brrrr" Ma pedig a karomban utánozta az oroszlánordítást miközben ringattam, majd egyszercsak felkiáltott széles mosollyal hoppá és be kellett tenni az ágyba. :D Ha megkérdezzük, hogy hívnak? A válasz "Mimo" Olyan büszke, hogy ő már meg tudja mondani a nevét, persze csak ha akarja :lol:
Apa készített az ő kisfiának :D széket és asztalt. Minden nap rajzolunk, vagy akár többször is. Teszek fel képet a kis művészúrról: Kép
Sajnálom, hogy többen nem tudnak holnap jönni. Remélem azért hamarosan találkozunk.
Aki eltéved hívjon bátran, telefonszámom a táblázatban.
Már nagyon várom a holnapot!!!! Addig megprólok visszaolvasni :wink:
Jó utat mindenkinek. Üdv Süni
renóca

Vivi!

Most nézem, hogy nem jöttök holnap Sződre? De kár! :cry:
Na szóval az a lényeg (lehet, hogy tegnap nem voltam eléggé egyértelmű a Tirzának írt válaszomban, kissé fáradt voltam mikor írtam), hogy idén lejár a gyedem, a gyes viszon olyan kevés mani, hogy vissza kellene mennem dolgozni. Rolit beirattuk bölcsibe, de csak akkor vihetem, ha már megyek dolgozni. Erre a tegyesz közli, hogy jövő év elején sorra kerülünk. Mondtam az ügyintézőnek, hogy ez nem túl buli, hiszen ha visszavesznek és pár hónap munka után közlöm, hogy ennyi volt , jön a baba azt biztos nem értékelnék túlzottan. Ennek egy munkahely sem örülne, ráadásul és bankos vagyok , ami azért egy igazán bizalmi állás, ha ezt megjátszanám, akkor tuti elfelejthetném őket egy életre, pedig ha majd az összes gyerekemmel az összes gyed lejár oda szeretnék visszamenni, mivel több mint 15 évet húztam le náluk és nagyon szerettem ott dolgozni ( mondjuk máshol nem is dolgoztam még). Ezt előadtam a tegyeszes környezettenulmányon az ügyintézőnknek, aki a legnagyobb megdöbbenésemre közölte, hogy ezt a kérést- mármint hogy még idén kerüljünk sorra- tálalja a vezetőségnek, akik aztán támogatták is. (Nem gondoltam ekkora empátiát velük kapcsolatban.) Most ott tartunk, hogy az orsz. lista vezetőjével fognak egyeztetni, állítólag jövő hét elején. Hát majd meglátjuk! :wink: :wink:
steiff

Vivi!

Azt azért még hozzá kell tenni, hogy mi bármilyen sötét bőrű roma kislányt elvállalnánk, koraszülöttet is és pici korrigálható egészségügyi probléma sem lenne gond. Természetesen nagyon beteg babát nem tudnánk felvállalni, hiszen a többiekre is gondolnunk kell. De ezek olyan kritériumok, amik megnövelik az esélyeinket, mivel azt az infót kaptam, hogy az orsz. listán sok baba van (!), és a teljesen roma babókat még mindig kevesen fogadják el (90 %-ban nem ).
steiff

Sziasztok!

Most van egy kis időm,ezért próbálok nektek képet küldeni priviben.
Már ha a kisfiam is így gondolja,mert oersze egyből felébredt ahogy beléptem a babnetre........
kavicska

Steiff!

Tényleg nem megyünk holnap, mert lagziban leszünk Sárosdon. Majd legközelebb mi is megyünk. :wink: Köszi a részletes infót! Lenne még kérdésem, ha nem baj! :D Ti megvátoztattátok a gyerekek keresztnevét? Ha igen, mit szóltak hozzá?

Kép
vivi1

Andika: Nagyon jó volt olvasni téged, és nagyon örülök, hogy végre teljeseült ez a nagy álom. :P :lol:

Holnapra mindenkinek jó találkozást kívánok! :P :lol: :P

KépKép
ancsúr

Steiff, ez nagyon jól hangzik! Akkor lehet, hogy már csak pár hetet kell várni. :D Azért a TEGYESZ-nél is vannak jó fejek. Mi is nagyon rendes ügyintézőt fogtunk ki. Nálunk a kisebbik gyerkőc TEGYESZ-es.

Kép
Kép
emike

Jaj Aandika olyan sok sok Boldogsagot kivanok a CSALADNAK!
VIVI1 sajnalom hogy holnap nem talizunk,de azert jo szorakozast kivanok!Hajra baboca ugyben!!!!!!
Nem kaptam utleirast! Kernek szepen .S.O.S.
Renoca nagyon ugyi apuka,de ifjusag se semmi!Mar megint keves az idom de azert sokat gondolok mindenkire es varom a holnapot!!!!!!!!
móncsi+3

Csajszik!
Én is nagyon sajnálom, hogy holnap nem talizunk! :(
Köszönöm, hogy velem örültök és azt is, hogy sok kedveset írtatok nekem! :P

Holnapra jó talizást és mindenkinek szép napot! :wink:
Kép
Puszi

Kép
vivi1

Tirza!
Hát tényleg jöhetne már a baba! De Tviky mit szokott mondani? Azt, hogy NYUGI :lol: :lol:
Kép

Kép
vivi1

Aandika!

Olyan jó volt olvasni a soraidat. Mégegyszer gratuli és sok boldogságot nektek.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Moncsi!

Sajnos sehol se találom a térképet, amit még az előző sződi talira készített Renóca... :cry:

A lényeg, hogy Sződig gyertek térkép szerint, Sződön meg a főutcán egyenesen.
Az iskola is ezen az egyenes főutcán van balkéz felől. (Ha jól emlékszem, két nagyon kicsike hidacskán is átvezet az út, mire meglátjátok a nagy iskolaépületet.)

Ha Sződ megvan, kizárt hogy eltévedjetek! :P

Holnap találkozunk! Pusza Mindenkinek!

Amneris

KépKép
amneris

Vivi!

Mi nem változtattuk meg a nevüket, mert ők már "öregek" voltak az új névhez. Így szokták meg, nem lett volna jó változtatni rajta. Meg azt is mondták a csecsemőotthonban, hogy nekik ez az egy van, ami az övék. Izgalmas volt, mert mikor Rolinak kerestünk nevet felmerült a Norbert keresztnév is, de aztán elvetettük, hátha egyszer mégis megkaphatjuk Norbit és akkor mit csinálunk két ugyanolyan nevű gyerekkel. :twisted:
Norbinak van egy kishuga, aki most került nevelőszülőkhöz (oda ahol egy bátyókájuk már van- aki az én keresztfiam, de erről már írtam), na szóval a kislány most 9 hónapos és ő új keresztnevet kapott. Ebben a korban még nincs gond, de később már rossz lehet a gyereknek. Azt szokták javasolni, ha megváltoztatják a nevet, a régit hagyják meg másodiknak.

Emike!
Azért a csodákban nem igazán hiszek, bár már az is lehet csoda, hogy ilyen támogatást kaptunk a "lélektelen" hivataltól. Az biztos , hogy pár fekete pontot eltörlök nekik, ha ez most bejön. :wink: :wink:
steiff

Steiff!
Erre nem is gondoltam, hogy a régi név maradjon meg másodiknak. Ez jó ötlet, tetszik!

Aandika!
Végre a babátok otthon szuszog a kiságyban! Nagyon örülök Nektek, mégegyszer sok boldogságot kívánok! Puszilom az új családtagot! :P

Kép
vivi1

Sziasztok Lányok! :P

Eddig a szomszédban áradoztam a taliról, most ide ugrottam be, hogy egy-két szót még hozzátegyek a mondandómhoz...

Szóval: Jó volt ám találkozni veletek, Kedves "örökbebabára várók"!! :P
Olyan jól esett, mikor a kezetekben láthattam Zitust!
Remélem, épp annyi energiát sikerült tőle gyűjtenetek, mint amennyit Ő kap minden egyes babaváró öleléstől! :)

Képzeljétek: valami ismeretlen férfiillatot véltem felfedezni hazafelé a kocsiban!
Hát az én kis szentem sérója volt illatos... - gyanúm szerint Árpi illatú! :lol: (És ez az Árpi nem apuci ám! Szóval hódított a Lányom! :wink: )

Móncsi+3!

Gratula az édes kis Csabikához!!! Egy falatka ez a gyerek, de annál bájosabb falatka! :P És Apukának is megy a dícséret: borrrrrzasztó jól áll neki a rajta csüngő Kispasi!

Szóval örülök, hogy találkozhattunk mindazokkal, akik eljöttek ma!
Megint feltöltődtem egy időre - mondjuk jövő szombatig, amikor ugyebár: folty. köv.! :)

Sok pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Gyorsan visszakukkantottam, mert hirtelen aggájaim támadtak: vajjon nem kavarodtam-e össze kicsit a sok baba és mama láttán:

Ugyanis nem lehetetlen, hogy Csabikát és Zolikát épp a másik anyukájának szemébe dícsértem az előbb...

Elnézést, ha így volna! Remélem, azért mindenki érti, mit is akartam mondani! :lol:

KépKép
amneris

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Süni!
Köszönjük a lehetőséget és az útravalót.

Nagyon jó volt tegnap látni azt a sok-sok boldog családot.
Annyira aranyosak a babák.
Remélem, a várakozók is erőt merítettek. Az út végén a ti babátok is vár Benneteket.

Latimi!
Köszönjük a motoroztatást, olyan jó volt látni veled Zolikát.
Vendég

Deva!

Nagyon szívesen. Zolika egy tünemény.
Pusszantom a kis drágát.

Timi
latimi

Sziasztok

Lányok!
Köszönöm a talin készült fotókat! A gyerkőcök nagyon aranyosak!!
Már nagyon várom a szombati találkozót!
petyaanya

Sziasztok Lányok, hahóóóó!

Hol vagytok? Kép

Kajla megkatam a pü.-t, ha jó orvosod van, nálad sem lesz gond :!: :wink:

Kép
vivi1

megkatam- megkaptam :lol:

Kép
vivi1

Sziasztok!

Ahogy olvasom ,jól sikerült a sződi találkozó!Már nagyon várjuk a szombatit,jó lesz arcokhoz kötni a neveket.
Kicsit kába vagyok még mert nemrég kelltem fel,(Hosszú hétvégén voltunk a barátnőméknél Gyékényesen,tőlünk 270km-re ahol egész nap horgásztunk grilleztünk és halászlét főztünk,este meg hajnalig kártyacsatát vívtunk)éjjel fél kettőre értünk haza.

Amneris:
Ismeretlen férfiillat-nagyon jó! :lol: :lol:

Tviky:
Áll még az ajánlatod a tali elött?Gyorsan, mielött elfelejtem kiírom a számod :lol:
tvera

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?