Új privát üzeneted érkezett!

Na szééép... Most emiatt "új felhasználó" vagyok, egy db - most már kettő - hozzászólással...
Tehetek fel képet a profilba, csinálhatok szalagot... Mindegy, én hülyeségem...

Katus,
nyomj egy nagy cuppanósat annak a Kislegénynek az én nevemben, és üzenem, hogy gyógyuljon meg hamar, hogy boldogítani tudja az Istennő anyukáját! :D
viol81

Viol!
Hurráááááááááá![/i]

KépKép
eszti76

Most már csak valamiért nem tudom betenni a szalagot, nehogy már minden összejöjjön egy nap! Szépen bemásoltam a kódot az aláírásba, klikkeltem arra, hogy elküld, és ki is írta, hogy a profil megváltozott. DE! Nem változott meg a drága...

KépKép
viol81

Naaaaaaaaaa!!!!!!!

KépKép
viol81

Zsani!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így már érthető, hogy a teszt olyan egyértelmű volt és a doki mégsem látta rendesen a kölyköket, hiszen a terhesség valóban korai volt, de az ikrek miatt sokkal magasabb volt a hcg.
Sok-sok örömöt és boldogságot kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!
Itt mosolygok a gép előtt :D :D :D :D

Nemrég mesélte valaki, hogy az ismerőseik szerettek volna a lányuk mellé egy fiút, hát hármasiker lányaik lettek és évekkel később a négy lány után összejött véletlenül egy ötödik is :D

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!
elöször is minden beteg anyukának-apukának és gyerköcnek mielöbbi jobbulást kivánok!

Eszti:sajnos nem láttam a kedvenc müsorunkat de talán holnap nem felejtem el megnézni!
jo lehet az a játszotér ahol Szonjáék voltak...kár hogy nem fényképeztek!
miert annyira lemondál már a második baborol?nem lehet meggyözni valahogy apát????

Viol:baszus nem irigyellek ami most veled történik..Dorka biztosan eszik ám ha éhes én is csak csatlakozni tudok a többiekhez hogy a foga miatt van....
anyukádnak jobbulást!
tök nagyon nött Dorka miota taliztunk..és micsoda édi abban a kapucniban:-)

Vero:szép nagy babba Iván!és micsoda édi a sapiban!!és ti terveztek majd 3.babát?

Niki:üdv ujra itt.én is láttalak egyszer sopronban titeket a buszvég fele mentetek Szintivel meg még valaki volt veletek,de csak kocsibol láttalak:-)ülést nem tudok szerezni én sem.a tescoban asszem 2000ft-ért adják de nem biztos!
Sziniti biztosan szeretni fogja a bicozást :D

Zsani:hüüüü nem semmi...nagyon nagyon gratulálok a kisbabákhoz!ez szerintem szuper!
biztosan nem lesz könnyü de mindenért kárpotolnak majd ...párod mit szolt mikor megtudta?és Virág?

Rik:remélem azert most már valamenyire jobb a fogaidnak...nem semmi 7.szer mész..én egyszer is parázok menni :oops:
mindjárt itt a szülinapi bulija a lánykádnak!gondolom várja már!és ti is :lol:

Nitta:basszus ez a volt pasi kikészitö lehet...a férjed mit szol hozzá?,és még a rendörségtöl sem riad vissza?ez nagyon durva halod én sztem még aludni sem birnék nyugodtan....ilyen örültek miert futkoznak szabadlábon? :twisted:

Esztermami:jujj ez az őz!nagyon megijedtél biztos!de a védöangyalod ott volt :) jobban vagy már?

mi jol vagyunk!jah amugy azert voltunk györben genetikain mert az orvossegédek összevissza irogattak mindent a papiromra összekeverték a 9est-az 1-essel amit nem tudom hogy csinálták..
és ezáltal az jött ki hogy a baba méretei és a terhességi hét nem fér össze.de Breki azt mondta nincs gond-elirták.de mondtam azert irjon egy beutalot hogy megnyugodjunk.és tényleg minden rendben.megerösitette a györi doki h. kukis :lol:
egy hete már ugy tünik véglegessé vált a kukisunk neve:Bertalan-nak fogják hivni!

bocsi ha hosszura sikerült!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Jó éjt mindenkinek!
Holnap szüretelünk!Hurrá! :( :evil:

KépKép
eszti76

Eszti:az tök joooooooo de látom nem örülsz neki!nem szereted a szölöt meg a mustot???ott nálatok van szölö?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Köszönöm a gratulációkat!Elvoltunk mindkét nagyszülőnél,be jelentettük a babákat.Ők nagyon örültek,és mondták,hogy bármikor számíthatunk rájuk.Anyu jövöre nyugdíjba megy.Pont jókor :P Apa örült amikor megtudta :D azt mondta ,a gyerekek az élet értelmei.Persze nem neki kell majd egész nap velük lenni. :wink:
Kicsi lesz a lakásunk három gyerekkel.1+2fél szobánk van.Ezen filozunk,hogy mi legyen.
Én nagyon félek az egésztől,sokszor még egy gyerek is sok.
Virágnak mondtuk,ő neki úgy nézem mindegy hány baba lesz.azt mondta boldog vagyok,hogy sok babánk lesz.Ja és Apa írtó bűszke már a haverjainak is dicsekedett,hogy ő aztán nem vesztegeti az idejét.Mondtam neki majd muszály lesz segítenie.Bár Virágnál is mindent megcsinált.
kola2

Eszti!Én nagyon szeretek szüretelni,az mindig olyan jó buli :D Mért nem örülsz neki?Bár gondolom hétvégén szeretnél mást csinálni :P Főleg,hogy dolgozol hétközbe.
kola2

Amica,és az 5. is lány?Na ez a durva! :D :D

Zsanett,Jesszus,nem is tudom mit mondjak.Hát gratulálok!És kössétek fel a gatyátokat.. :lol: :lol: :lol:

Katus,akkor most adod a másik antibiotikumot?Ma a gyerekorvoshoz is visszamentetek vagy csak az eredményért kellett?ezt Máténak küldöm: Kép

viol81,üdvözöllek körünkben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirama,hú,Noel mindjárt egy éves!Nagyon helyes a képeken.Abban a "rugdalózóban" alszik?

Eszter,vigyázz nagyon magadra!Próbálj már egy kicsit többet pihizni!Jobbulást!

Rik,a többi fogadat is ennél a pasinál szándékozol megcsináltatni?

Ja még annyit akartam elmesélni,hogy 4 hónap kihagyás után meglátogatott az új védőnő.Ilyeneket mondott:"Csak 2 szobájuk van?Akkor gondolom majd lépni szeretnének valamerre."Mikor mondtam,hogy a férjem alszik a gyerekszobában:"Akkor maguk egész nap ebben a szobában vannak?Sétálni szoktak menni?" :x :x :x Remélem a következő 4 hónapban megint nem jön.De célozgatott rá,hogy 1 éves kor után már nem szoktak.Szerintem most is csak azért jött,mert a gyerekorvosnál kiderült,hogy nem jár hozzánk.Gondolom szóltak neki,így eljött b@sztatni egy kicsit.
Amikor látta,hogy megy a Bence,azt kérdezte miért nem mászik.

Na jól felidegesítettem magam,most lefekszem.Holnap jövök,Apa megint 16órázik :(
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Valójában tényleg nem rossz dolog szüretelni de idén valahogy nem esik jól.Lenne más dolgom is és a Szonjával sem lehetek emiatt annyit amennyit egy szabad szombatos hétvégén lehetnék.Ugyanis ő nem jön mert a sinek mellett van a szőlő és ha nem megyek folyamatosan utána a végén még odatéved.Ővele foglalkozni kellene de ha szüretelek az nem megy.Így egész nap az anyuval lesz(és nem velem :cry: :cry:)
Emiatt nem kívánom a szüretet.

KépKép
eszti76

Beus,de jó a szalagod!Nagyon helyes a kis kukis :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Beus!
Apósom bortermelő és ebből kifolyólag jóóóóóóóóóóóóóóóó,nagy szőlővel rendelkezik.
De szeretem a mustot de idén lehet,hogy azt sem fogom szeretni.
Apa meggyőzött arról,hogy minden szempontból elég egy gyerek.Egyrészt megértem másrészt meg magamra erőltetem a gondolatait. :(

Hajnus!
Hihetetlen ez a védőbanya!Miért nem kérdezted,hogy vesz e nektek nagyobb házat?
Most akkor szoktassad vissza Bencét a mászásra! :D :D :D
Nem is tudom mit írjak mert csak hüledezem ezeken a kijelentésein.
Buggyant!

KépKép
eszti76

Eszti,bárcsak minden anyuka így gondolkozna!van egy pár ismerősöm,aki alig várja,hogy végre lepasszolhassa a gyerekét valakinek.

Zsani,ne parázz :D ,majd csak lesz valahogy! :D

Kép

Kép
hajnus

Eszti,tiszta hülye,igaz?A hozzátáplálásban is nagyon otthon van.Azt mondta gesztenyepürét higítsak fel teával :!: és azt adjam ,mert az jó.én még ilyen idióta nőt nem láttam...

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!
Szerintem ennek nincs is gyereke.
Nyugdíjazni kéne! :D

KépKép
eszti76

Huuuuuuu,csk hüledezek itt!! :!: :roll:

Hajnus

mi ez az őrület???Miért nem mutattál neki ajtot???Ne hagyd hogy igy beszéljenek veled!!!A gesztenyepürét meg csináld meg aztán huzd a fejébe!!Aztán mászhat ahova akar!!!Hülye pics@!!

beus
épp kérdezni akartalak már,hogy hova tüntél???Az msn-en mindig kiirja,hogy nincs a gépnél!!Nem tudtam mi a izé van,hogy nem jelentkezel!!!Nagyon örülök a kukisodnak!!!Bertalan ismerősöm nincs,de Bertram az igen,és nagyon szép név mindkettő!!!! :wink: :D

Eszti
Nekem is nagyon tetszik,hogy azért nem akarsz menni szüretelni,mert a lánykáddal a kis fodrászoddal akarsz inkább lenni!Egész héten alig látod,itt a hétvége aztán megint nem..Jaj,ez a nők sorsa!!!
Szerintem azért NE törödj bele abba,hogy a férjed nem szeretne több gyerkőcöt!!Nem szeretné ha fia lenne??Nem lehet igy negközeliteni a dolgot??? :lol: :lol:
A fogammal ua. a helyzet.Nme fáj,de fent ha megnyomom...(Gyula szerint ne nyomkodjam! :lol: :shock: )A röntgn nem tom milyen,de valami müszert tett bele,és alőtte megkérdezte nincs-e pacemakerem..Akkor az mi volt???Igy mérte be???
Már arra is gondolok kihuzatom a pi...ba.Szerinted??
Van még fogam amit kéne csinálni,nem tom ehhez megyek-e A többi fogamat szépen megcsinálta.,majdnam altatásban...(nagyon jol ellazitott)
Vendég

[size=x-small]Viol81!üdv a körünkben!!!!![/size]
Mi ujság amugy veletek???Anyud??
Vendég

na a nagyitást még gyakaorolnom kell...bocsi!!
Vendég

Sziasztok!

Szép napot!

Szerencsére már jobban vagyok - Sterimárral sprézem az orrom óránként és izlandi mohát szopogatok, meg tegnap az uram vitte el Vincét így tudtan egy kicsit pihenni - most jobban vagyok, de sajnos mára vIncén tört ki a nátha megint :? persze lehet, hogy ebben a hülye időben megfázott. Néha nagyon nem tudom, hogy pontosan mennyire kellene felöltöztessem, pedig mozog is egy csomót - muszáj minden nap kivinni, mert különben kiabálva rohangál körbe a lakásban, majd az ajtóhoz és veri, hogy ki akar menni :shock:

Rik,
a jövő héten találkozunk Nittával 19-én az Uh-n. Remélem, addigra teljesen meggyógyulok!! Jó lenne megtudni, hogy kukis vagy puncis a pocaklakó. Persze mindegy, csak egészséges legyen, csak, kiváncsi vagyok.

Mirama,
a bécsi múzeumnak az a programja, amin mi voltunk szerintem mindkét manótoknak jó, csak fontos, hogy 2 felnőtt menjen, mert figyelni kell rájuk. Van a halyón, az emeleten egy rész, ahol le lehet egy fedélközbe létrán mászni és onnan egy fémrúdon lecsúszni. Itt egy vékonyabb felnőtt is isimán lefér, de figyelni kell a kicsikre, mert lepotyoghatnak. igaz, a 2 felügyelő is ott van, de mégis a gyerekeddel Neked kell menni - gyerekenként 1 kisérő ingyenes.
Nézzétek meg a neten: www.kindermuseum.at
angolul is van.
Noel nagyon szép a képeken! És mindhárman is! Hú és nagyon helyes a kutyátok!! Nagyon kedves ez a fajta.

Katus,
Jobbulást Máténak! Szegénykém! Hú Neked meg kitartást!! Remélem, most már tényleg hamarosan meggyógyultok!! Ideje, hogy Máté összes foga megérkezzen és meggyógyuljon, hogy legyen már nyugid.

Vince a pesti kirándulás óta visszatért a régi kerékvágásba, csak párszor ébred és hamar visszaalszik.

Hajnus,
az a védőnő tényleg dilis, nem is tudom mit kezdenék vele.
Hú most hosszú lettem.

Megyek, mert Vince veri az asztalt! Játszani kell :lol:

KépKép
KépKép
esztermami

Szép jó reggelt!!

Viol!Üdv új Viol81!!!!Szuper,hogy anyud ilyen hamar gyógyul!Az én anyumat annó megviselte lekileg (nagyon),de remélem anyudat nem fogja!Nagyon édik vagytok a képeken és Dorka haja egyszerűen fenomenális!

Kola!Hát had gratuláljak neked/nektek
!Én tuti olyan pánikba esnék mint a huzat,de ez természetes!Szerintem!
Ithon van két ikres ismerősöm ők azt nyilatkozták,hogy nagyon megijedtek mikor kiderült,de volt segítségük és csak az elején rossz!Meglátod sokat fognak segíteni (apa is)és nem lesz semmi gond!Akkor ti már nagycsaládosok lesztek!De jó!!!

Reni!Szép súlya van Larának!!!

Mirama!Szuperek a képek főleg a kutyás tetszik nagyon!
Jobbulást a kis betegnek!

Eszti!Haláli kis pöttöm a fodrászod!Bejelentkezhetek én is?
Jó a szüret lehet csurcsulázni nagyokat!Persze Szonja ennél sokkal többet ér!!

Katus!Jobbulást a kis picuromnak sajnálom,hogy megint beteg!

Hajnus!Ez a védőnő!Nem semmi!Mekkora faszkalap!

Eszter!Anyám nem semmi ez a sztori!Még jó,hogy nem lett semmi a riadalmon kívül!Úgy néz ki,hogy jövő hét végén megyek fel a Husival,mert a Balázs Pesten lesz!Ti ha jól emlékszem előbb mentek a Violékhoz!

Hát nálunk a helyzet a következő!Levi tegnap este olyan hisztit levágott,hogy ihaly!Régen volt már!Reggel is ugyan ez!3-napja alig alszom többször felébred a Husi ha nem vagyok ott mellett akkor koslat át hozzánk ha pedig érzi,hogy ott vagyok akkor felül én visszadöntöm és alszik tovább.De ezt eljátszuk kb. 5*!Jön az alsó fogicája,de még mindíg nem bújt neki ki.Gondolom ezért lehet mindez!
Reggel felkelt 3/4 9-kor 10-kor le kellett tennem,mert olyan fáradt volt,hogy csuda!Azóta is alszik!
Vendég

Sziasztok!Szép hétvégét mindenkinek!

Képzeljétek,ebben a mindennapi "bolondériában" :D majdnem elfelejtettem,hogy ma van a házassági évfordulónk!(6.)Még szerencse,hogy tegnap a tescoban vettem egy üveg finom bort... :wink:

Kép

Kép
hajnus

Hajni!Boldog házassági évfordulót!
kola2

sziasztok!

eszti,
kellemes szüretelést, bár már sztem végeztetek! vagy attól függ, mekkora a BIRTOK! :D szép időtök volt.

hajnus,
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek!! És még sok-sok, boldogságban eltöltött éveket!! :)durva az a védőnő... az ilyen hogy tud tanácsot adni?? azt hiszem talán eszti írta, hogy akkor vegyen nektek nagyobb lakást... csatlakozom a véleményéhez! hülye...

gabó,
huhh, akkor mindenkit megkever ez a qrva fog-mizéria!! :evil: szegény levi...

dorkát tegnap apu etette, mert tőlem nem kellett. ja, mert cici megint nem kellett neki. szal megevett kb 100-at, aztán fürdés, aztán gondoltam megpróbálom, hátha... és evett... elég jóízűen, aztán le is aludt benne... 7-kor...
hajnalban még szopizott, de utána már nem, csak most du. egykor. közben volt egy tápis kaja. ez van. épp amilyen kedve van. szal én már nemtom eldönteni...

most szunyál, ha felkelt, beugrunk, megnézzük anyut.

különben köszönöm, jól van, kedden jön haza. :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

HAJNUS!
Az ember esze megall, hogy lehet egy vedönö ennyire TAPIR!! :(
En lehet megmutattam volna neki az ajtot, de persze altalaban akkor nem is tudom mit tegyek ha valaki ennyire gyöker modon viselkedik es utanna dulok a meregtöl, hogy miert nem olvastam be neki.

Gabo!

Lara is baromi sokat alszik az utobbi napokban miota jön a foga. De szerencsere ejszaka nincs gond. Ma egyszer kelltem hozza 5-kor kicsit cicizett aztan aludt fel kilencig. Ma de. aludt mar 1,5 orat es most is aludt majdnem 2 orat. :)

Kép
Kép
reni76

Rik!
Ada baba anyukáját Szilvinek hívják! Vagy legalábbis az általam ismert Adáét!

Zsani!
Gratulálok az ikrekhez! Nagyon izgalmas dolgok várnak rád!

Viol!
Nem semmi a hajszerkezete Dorkának!

Beus!
De jó is lenne, ha 2000ft-ért hozzájutnék egy ilyen bicajos gyermeküléshez!

Hajnus!
Na én arról is jól lemaradtam hogy már jár a kisfiad!

KépKép
nicika

Reni!
Nagyon meglepődtem hogy 9.5 kg a lányod! Abszolút nem látszik rajta. Milyen hosszú?
Ilyenkor mindíg az ötlik eszembe hogy az én lányom nagyon kicsike...

KépKép
nicika

Hát a Levi olyan hisztit levágott itt nekem/nekünk,hogy már fogtam a hasam a röhögéstől!Palacsintát sütöttem(még kéne)Odafurakodott közém és a sütő közé beledugta a fejét a lábamközé és nekiállt toporzékolni.Aztán elmvittem a szoba közepére és ott kergetőztünk!
Vagyis Levi kergetett ordítva!Muris volt!Kapott egy kis fröccsi hidegvizet,de le sem tojta!Most itt ül az ölemben és bújik ezerrel pedig lenne még dolgom és most apa sem jó neki!

Reni!Akkor legalább éjszaka alszik rendesen.Minket ez a kurva alsó rágó kínoz (eddig semmi nem volt)+köhög is úgyhogy uszi lefújva holnap!Hány fogacskája van?

Viol!Fene se igazodik ki ezeken a kis csöpségeken.De ők tudják mi a jó nekik.Éhen nem vész!
Anyudnak sok puszi!! :D :D

Hajnus!Boldog Házassági évfordulót!!
Vendég

HAJNUS BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULOT!
(szüleimnek tegnap előtt volt a 38-ik)

Gabó!

Máté is tiszta zizi napok, óta állandóan bújik, 1 percre sem marad egyedül, jön utánam, üvölt.
1 percre sem köti le egyetlen játék sem, semmi, ott kell vele lenni egész nap, és akkor is nyűgös, ma 1 órát aludt egész nap és éjjel megint fent volt 3-5 között 40 percig simogattam a hátát, ringattam, de nem akart vissza aludni. :?
Ez meg már egy ideje, se éjjel, se nappal :shock: :?
Szerintetek ez így marad??? Nagyon fárasztó, a lakás szalad, nem tudok semmit sem csinálni, Jocó minden nap későn jön, hajnalban meg.
Amica, úgy csodállak, hogy bírod?
Biztos velem van a baj!
Na be is fejezem a panasz áradatot, jó volt legalább nektek kicsit panaszkodni.

katus78

Niki:0695-485-017 biciklis ülés.1000ft.kérdezd meg.alig használt azt irták.

majd késöbb jövök

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Katus!Dehogy veled van a baj!Ilyen hülyeséget ne is mondj!Vannak ilyen babák Máté pont ilyen!Levi sem könnyű eset tegnap este óta nem tudom mi lelte!Azt hittem ez az anyabuziság elmúlik,de nem!Egyre erősebb!Miután innen feláltam tovább sütni a plikat újra üvöltés következett úgy fél ótár üvöltött és szépen abba is hagyta.Leült a gép elé zenét halgatni kekszet enni és kész!Ha egész nap hurcolásznám nem jutnék egyről a kettőre!Ha hisztizni van kedve ám legyen.Én nem állok az utjába!
Kitartás nem marad ez örökre így!Minél nagyobb lesz talán annál is könnyebb!Bár ezt is babája válogatja!Remélem változik a helyzetünk!
Húha!38.-ik!Te jó ég!!Olyan ritka már akik ilyen sokáig kibírják egymás mellett és szeretik is egymást!
Vendég

Sziasztok!Két napja Virág is nagyon anyás!Ma követett mindenhova meg bújt.Meg nyafogott egész nap :? Most aludt el.Lehet valami idő változás lesz.Nálunk Virág akkor csinálja ezt.Nagyon fárasztó tud lenni :)
kola2

Sziasztok!!!
Hát csajok,épp az előbb mondta az iőjárást a tévébe a csajszi,és megjön a rossz idő!! :( Tehát a gyermkeink ezért zizik!!!)Megint kevesebb kintlét,aztán ittbent meg kész vannak.... :x :cry:
Huuuu,de nem várom...Ma is már alig vártam hogy 6 ora legyen aztán bejöttünk,mert majd lefagytam.Itthon néztem és csak 12 fok volt.Én meg egyszál pulcsiba a gyerekkel lent.Nem vagyok normális,persze hogy fáztam.Tavasszal ennyi fokba még télikabátban vagyunk,most meg még pulcsiba futkosunk.. :wink:
Képzeljétek a Petra ma mondta először nekem arcomat simogatva,hogy anya szeretlek!!!És mondja,mondja....nem bir betelni vele!!!Ugy imádom!!kell ennél több egy anyának??? :?: :?: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok, bocsi, most nem olvastam vissza, csak apukám miatt jöttem fel a netre, hogy feltegyem a következő képet, melynek címe: apukám és a busa ma esti esete (majdnem 15 kg és majdnem 1 m)

íme:

Kép

Kép

Kép

tiszta lázban van, nem is tudta - már a súlya miatt sem - egyedül kihúzni, ketten segítettek neki. azt mondta még most is remeg a lába... :) hát amikor belenéztem akocsi csomagtartójába... majdnem végigérte... :)

KépKép
viol81

Sziasztok csajok!

HAJNUS:NAGYON BOLDOG ÉVFORDULOT NEKTEK !JAJ DE JO.MÁR 6ÉVE!!!! :D
nem semmi a védönöd!mit képzel ez?vááá hülye banya..sztem sincs gyereke.. :evil:

Eszti:megértelek hogy inkább lennél Szonjával mint hogy szüretelj,de azt gondoltam együtt lesztek ott is,nem tudtam,bocsiii.
amugy milyen volt???

Gabo:kitartás!biztosan hamar kibujik az a fránya fogacska!
sulival mi a helyzet?mész?

Niki:felhivtad megvan még nekik?nem tudom miert gondolod hogy 2ezerért nem lehet kapni.mi annyiert vettük a tescoba!biztos van!

Katus:gratula szüleidnek a 38.hoz!szép idö az már!nem semmi! :)
nincs semmi baj veled ilyenre ne is gondolj mert csak befordulsz...türelem!biztosan front lesz!!

amugy Vivi is tegnap ota csinálja ezt hogy nyüglödik.igaz most beteg de amugy is egész nap mást ne hallok csak hogy Anyaaaaaa!vvááááá már tiszta ideg vagyok estére.nincs egy perc nyugtom se!és most kb 2 hete még délután sem alszik.reggel 7 ota egyhuzamban fent van-még mindig :roll:

biztosan idjárásváltozás lesz..bejelentették..reméljük hamarosan megnyugszanak a kölykök mert ezt hosszutávon biztos nem lehet birni!! :roll: :roll:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

hüü Viol ez nem semmi!!
ügyes apud van!
megvan a holnapi kajci :D

és a kuszitok is tök ari! :D

KépKép
KépKép
vizmatibeus

katus,
szüleidnek is nagyon bolog házassági évfordulót kívánok!! :) nagyon szép hosszú évek, csak így tovább, szeretetben, boldogságban!! :)

és kitartás a fiúkhoz, katus és gabó!! :)

én még előtte vagyok, kíváncsi vagyok, én hogy fogom bírni!

dorka szerencsére ma evett. vmikor délelőtt, amikor sírt a cicinek, mert nem kellett, kapott egy kis kanál panadolt. vártam picit, hogy hasson, megpróbáltam és evett szépen, nyugodtan, hosszan. huhh, megkönnyebbültem.

erika,
hát irigyellek, csodálatos dolgot éltél akkor most át! :) én még ennek is előtte állok, de már nagyon várom! :)

másik erika, veletek mi újság?

és ági?? hello-hello, hogy vagytok??

KépKép
viol81

beus,
köszi, de holnap rántott husi lesz. de előbb utóbb bizti elfogy a "halacska" is... :)

jajj, a kutyusról már kért vki képet - nemtom ki :oops: - de még nincs róla kép, tulképp ez az első alkalom, hogy megörökítettük... igaz nem nagy kutuszka, de örültem, hogy odament szaglászni - a viszonyítás miatt... :wink:
hamarosan készítek róla is, ígérem!!

KépKép
viol81

Sziasztok,

Viol, nagyon ügyes Apud!
A kutyus meg nagyon jól néz ki!
Dorka meg mégis csak eszik. Vincét ekkortájt kezdtem hozzáetetni és az eleje nagyon nehezen ment. Emlékszem, néha annyira felidegesített, hogy ott kellett nhagynom és át kellett mennem egy másik szobába és egy párnába üvöltenem, hogy ne vele robbanjak ki, hiszen őnem rossz volt, csak nem tetszett neki a dolog és nyafogott. Nem tudom rendesen leírni, de akkor arra gondoltam, hogyha sohasem szereti meg a főtt kaját akkor nem tudom mit csinálok. Aztán 2 hét után elkezdett enni. Gondolom addigra szokta meg.

Katus,
sokat gondolok Rátok. Ezek szerint nincs jobban Máté? Nehogy azt hidd, hogy Veled van a baj - VELED SEMMI BAJ NINCS - nehéz most a babóddal, de ki fogja nőni, hidd el. Tudod, hogy minden elmúlik, csak néha nagyon nehéz addig kihúzni.

A sógornőmnél láttam, milyen nehéz egy picivel, aki elől a WC-be sem mehetett be anélkül, hogy az rá ne kezdett volna az üvöltésre. 1 percre nem tűnhet el a szeme elől. Azt hiszem én ettől megőrülnék.

Hajnus,
minden jót, boldogságot, egészséget a további évekre Nektek!!

Rik,
nagyon jó érzés lehetett!!! Vince még csak néha simogat meg - inkább paskol - vagy odabújik, de már az iy olyan jó :)

Gabó,
hú hisztiktől én is félek, pedig Vince még nem nagyon szokott - csak, ha valami olyanban szakítod félbe, amit nagyon szeret csinálni, de hát pl. nem lehet fél 7 után este a játszótéren kint maradni, főleg ha már olyan hideg is van, mint mostanában, de néha próbál erőszakoskodni. Remélem, lesz erőm következetes lenni.

Beus,
az nagyon nehéz lehet, hoyg Vivi nem alszik semmit egész nap.
Valmi kell legyen, csak visszaáll később.

Állítólag a babák, ha még picik is és nem érthetik, érzik, hogy van valaki a mamája pocakjában.
Lányok, Ti mit gondoltok erről?

Nicika,
nézzétek meg az ülést a tscoban, mert mi is ott vettük kb. 2000-t 3 hónappal ezelött. Azt hiszem olasz és nagyon jó.

Megyek, Vince nyugtalankodik.

Mindenkinek jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik!Nagyon jó érzés az biztos!Viri egy nap többször is mondja,hogy Anya nagyon szeretlek!és bújik az olyan jó !
Viol!Halacska jó nagy!ű
Beus!Virág sem alszik nappal :( Irtó fárasztó.Pedig kénne neki mert van délután egy idő amikor se hall se lát a fáradtságtól,de nem aludna :?
kola2

Eszti!V ége a szüretnek?
kola2

Jo reggelt Cajok!!!
Milyen pocsék időre ébredtünk...köd,hideg,fúj a szél.. :x :cry: :evil:
Jaj!!Már az életkedvem is elmenta mai naptol.

Viol
Mekkora halacska!!Nagyon ügyi apud van!!Ott a közelbe fogta valahol??Nagy pecás lehet,mert ekkorát csak valami menő bottal lehet kifogni!!Gratula neki!!!!Betesziteka fagyasztoba vagymi???Mennyi embernek elég egy ekkora fogás???Dajna én ehhez tök hülye vagyok!!Ugye nem Te fogod megpucolni???

Katus,Gabo
Kitartás gyerkőceitekhez!!!Hamar elmulik,ugy egy év...vagy hát akkor meg dackorszak...jaj nehéz,persze,de igy is arik :lol:

Hajnus
Boldog házassági évfordulot!!!
Bocs a kérdésért,de ti a z Isti után házasodtatok össze???EZt nem tudtam..(bár minek kéne tudnom :shock: )Bocs ha hülye kérdés!!
Voltatok ünnepelni???

Esztermami
A szédülésed elmult??

Eszti
Képzeld jobb a fogam,már tudok enni rajt,nem lüktet meg ilyenek.Persze még fent a pofazacsimnál ha megnyomom...
(Erika,ne nyomkodd!!! :lol: )
Vége aszüretnek????Tegnap szép idő volt hozzá!!!
Olvastad a szuperinfoba,hogy keresnek oda kopházára is asszisztenst???Nem lenne jobb ha közelebb lennél???Vagy azért JO Sopronba bejönni!!!

Mirama
(Mi a keresztneved??)Nagyon szép vagy a képeken!!Hány éves vagy??Gyrkőceid is csodaszépek,és a kutya is fenomenális!!!,ahogy szeretgethetik a gyerekek,és kiterül hozzá!!Milyen fajta???Lányom egyből lestoppolta,neki is ilyen kutya kell!!!
Vendég

Zsani
Hányi-mányi??
Az ikreket vároknak több a vizsgálat???Menned kell valahova most??Irj ám mindent a terhességdről,olyan jo olvasni!!!Irigykedem ám!!!Egyből nagycsalád!!!Megvan oldva a háromgyerekkérdés,pedig Ti nem terveztétek!!!Hogy érzed magad???
Virág nem alszik el uygse,hogy melléfekszel besötétités után???Nehéz lehetvele igy!!!Meg gondolom Te is pihennél!
Vendég

Jó reggelt!Rik!Köszönöm megvagyok!Hányni tegnap már csak kétszer kellett.Nem mondták,hogy több vizsgálat van de jövő hétre is hívott vizsgálatra.De Virágnál is az elején minden héten mentem.Bár akkor véreztem és egy hétig bent tartottak a kórházba.Reméljük ilyen nem lesz!Hát ez a nagycsaládosdi még mindig nem fér a fejembe.Félek tőle nagyon.Ugye itt a lakás ami kicsi lesz.Meg a sok holmi ami kell.Igaz,hogy Virágról maradt de hát kettő kell mindenből.Apa azt mondja majd csak megleszünk valahogy.Ő nagyon örül,még azt mondja legallább lesz Virágnak nem is egy hanem több tesója egyszerre.
kola2

Virág úgy sem alszik el sajnos :( Pedig de jó lenne!
kola2

Sziasztok!

Azt hiszem tegnap félre érthetően, fogalmaztam, nem azzal van baj, hogy követ, meg nyüszög (persze az is fárasztó :? )
Hanem azzal, hogy se éjjel, se nappal nem akar aludni, és ez miatt én is fáradt és nyűgös vagyok, és ez már régóta így megy, hol jobb, hol rosszabb, most kb 3 hete órákon átfent van éjjel, reggel ugyan úgy 7kor kell, és elég hamar zizi lesz, de aludni nem akar, alig tudom elaltatni, és ha elalszik egy hete, nem alszik többet egy óránál.

Viol!

Nagyon ügyes apukád, gratulálok neki!

Gabó!

A hiszti nem érdekel engem sem, rá szoktam hagyni, szerencsére mondjuk ritkán, hisztizik, megunja hamar :lol:

Esztermami!

Én is szédültem, volt, hogy majdnem elájultam pont bevásárolni voltunk a tescoban, gyorsan vettünk egy colat, szép lassan megittam és rendbejöttem.
Eleve nagyon alacsony a vérnyomásom, de a terhesség közben volt, hogy 80/40 :shock: volt.
Nem lehet, hogy neked is alacsony a vérnyomásod?
Jó lesz ha már tudunk találkozni.
Hogy vagytok?

katus78

Sziasztok!

Ma mi is kisse borus reggelre ebredtünk, de azert eddig egy szot sem szolhatunk olyan szep ösz volt. Most alszik a csalad , Dieter ejszakas volt es Lara pedig mar kidölt. pedig ma 8,30-ig aludt. ( 1 megszakitassal!) Es ma meg idöm is van irni, mert megyünk anyosomhoz ebedelni es nem kell fözni! HHHHHUUUUUUURRRRRAAA!

Gabo!

Ma reggel sikerült gyorsan belekukkantani a szajaba, szoval a 3. foga mar szepen latszik es a 4. pedig meg nem törte at a foginyt, de latszik, hogy nem sok kell hozza. :)

Niki!

Most nem tudnam megmondani, hogy Lara hany cm, de nem egy köver kislany. Jo husban van, de nem dagi. :) Majd ha lemerem megirom Neked! Te is meg Patrik is kissebbek vagytok mint mi es biztos ezert kisebb Szinti is. Szerintem ez tök normalis. Inkabb Lara meretei szokatlanabbak! :)

Viol!

Uh, ez a halacska nagyon jol nez ki! Gondolom milyen büszke volt ra apud! :)

Tegnap rendeltünk Laranak egy uj autosülest, mert a regi mar sokaig nem lesz jo.IME! Kép

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Na egy kicsi belőlünk...
most ment el az ügyeletes orvos, nagyon gennyes, gyulladt a mandulám, tegnap még csak nem is foglalkozott velem az ügyelet mikor telefonáltam, hogy nem megy le a 39.7 lázam. A hab a tortán, hogy a férjem három napra elutazik, most győzködi a gyerekeket Hegykőn, hogy a nagyinál kell maradni, de amióta megvan Ágnes a nagyok engem is árnyékként követnek, Janka sírt a telefonban, hogy velem szeretne lenni, én meg menni sem tudok. Két napja nem megy le a lázam. Ágnes apa helyén mellettem az ágyban.
Zsani, márton engem számonkért, hogy miért nem ikrek lettek a tesók, mert kéne még aegy fiú is
:lol: a héten meg azt mondta, hogy egy Lackó is kellene (a férjem meg: "Lackó van az oviban" :lol: )

Megyek csajok, hónapok óta ez lett volna az első hétvégénk kettesben apával, mert ugye nálunk egy gyerek az nem gond :lol: :lol: , mit szerveztem hogy összejöjjön erre megbetegszem. A jövő héten meg négy napot nem lesz itthon.

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
te jó ééég, jobbulást kívánok neked!!!! Basszus, gyógyulj meg hamar!! Remélem a gyerkőcök meglesznek itt Hegykőn, szép idő van, lehet menni a játszira. :) És akkor most a nagyival vannak itt? Vagy van még valaki velük?
Férjed rengeteget utazik! Üzleteket köt? Tárgyal?

[quote="Eszter"] írta:Eszterllítólag a babák, ha még picik is és nem érthetik, érzik, hogy van valaki a mamája pocakjában.
Lányok, Ti mit gondoltok erről?

Sógornőm kislánya, amikor olyan másfél éves lehetett - sztem még nem mondták neki, hogy nálunk baba lesz, és még pocim sem volt - egy közös ebéd alkalmával folyamatosan az én ölemben akart ülni, azt szerette volna ha én etetem, stb. AMi azért furcsa, mert előtte soha nem volt ilyen, nem is nagyon foglalkozott velem, annyit tudott sztem, hogy én vagyok a Viol. Lehet, hogy érezte, hogy baba van nálam, nemtom. Mi akkor mindenesetre mindannyian erre gondoltunk... :)

Erika,
apu a halacskát itt Hegykőn fogta, van itt egy bányató/horgásztó. Sima bottal fogta, mert nem egy nagy pecás, nincs neki extra horgászbotja. Mondjuk gyakran kimegy, szeret pecázni, de nem számított rá, hogy ekkora lesz, ezért volt csak sima botocska. Sztem nem is gondolta volna azt sem, hogy ekkora halak is élnek ebben a tóban. Izgult még utána is nagyon. Biztosan jó pár ember jóllakik majd belőle. És nem én pucoltam meg, a világért sem! :) Ő volt, azt mondta nem is pucolta, henem megnyúzta... :shock: Én azt tanultam a suliban, hogy a szemét hogyan lehet kiszedni, vagyis kinyomni... :D Mert ő késsel szokta, a suliban pedig másképp mutatták... :wink: Így ő tanult vmit tőlem, azóta ő is így csinálja... :)

Reni,
csúcs az ülés!! :) Mennyi volt? Hány kg-ig jó? Ez látom már olyan, aminek saját öve van.
Kellemes lakmározást anyósodnál! (Pakolj kaját, hogy még holnap se kelljen főzni!!! :twisted: )

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?