Sziasztok,
Viol, nagyon ügyes Apud!
A kutyus meg nagyon jól néz ki!
Dorka meg mégis csak eszik. Vincét ekkortájt kezdtem hozzáetetni és az eleje nagyon nehezen ment. Emlékszem, néha annyira felidegesített, hogy ott kellett nhagynom és át kellett mennem egy másik szobába és egy párnába üvöltenem, hogy ne vele robbanjak ki, hiszen őnem rossz volt, csak nem tetszett neki a dolog és nyafogott. Nem tudom rendesen leírni, de akkor arra gondoltam, hogyha sohasem szereti meg a főtt kaját akkor nem tudom mit csinálok. Aztán 2 hét után elkezdett enni. Gondolom addigra szokta meg.
Katus,
sokat gondolok Rátok. Ezek szerint nincs jobban Máté? Nehogy azt hidd, hogy Veled van a baj - VELED SEMMI BAJ NINCS - nehéz most a babóddal, de ki fogja nőni, hidd el. Tudod, hogy minden elmúlik, csak néha nagyon nehéz addig kihúzni.
A sógornőmnél láttam, milyen nehéz egy picivel, aki elől a WC-be sem mehetett be anélkül, hogy az rá ne kezdett volna az üvöltésre. 1 percre nem tűnhet el a szeme elől. Azt hiszem én ettől megőrülnék.
Hajnus,
minden jót, boldogságot, egészséget a további évekre Nektek!!
Rik,
nagyon jó érzés lehetett!!! Vince még csak néha simogat meg - inkább paskol - vagy odabújik, de már az iy olyan jó
Gabó,
hú hisztiktől én is félek, pedig Vince még nem nagyon szokott - csak, ha valami olyanban szakítod félbe, amit nagyon szeret csinálni, de hát pl. nem lehet fél 7 után este a játszótéren kint maradni, főleg ha már olyan hideg is van, mint mostanában, de néha próbál erőszakoskodni. Remélem, lesz erőm következetes lenni.
Beus,
az nagyon nehéz lehet, hoyg Vivi nem alszik semmit egész nap.
Valmi kell legyen, csak visszaáll később.
Állítólag a babák, ha még picik is és nem érthetik, érzik, hogy van valaki a mamája pocakjában.
Lányok, Ti mit gondoltok erről?
Nicika,
nézzétek meg az ülést a tscoban, mert mi is ott vettük kb. 2000-t 3 hónappal ezelött. Azt hiszem olasz és nagyon jó.
Megyek, Vince nyugtalankodik.
Mindenkinek jó éjt!