Sziasztok!
Nagyon jó, hogy írtátok ezt a könyvet!!!!
Itt a csömöri Auchanban is van egy könyvesbolt, ahol sajnos, nincs, de megpróbálják beszerezni!
Addig is kinyomtattam a netről párat!
Lányok! Tényleg köszi!
Nekünk most a "nem akarok lefeküdni", "húzom az időt" és az "éjszaka bepisilek" mese pont jól jön.
Életem egyik értelme azt játsza ugyanis, hogy kijövünk a szobájából, még tombol egy ideig, majd pelepislant a pelusba,leszedi magáról és ha nem megyek és adok rá másikat, fix, hogy úszik reggelre a psisben. nem is lenne gond, hogy éjszakára nem szobatiszta, mert senki nem várja el tőle, épp ezért is adom rá a pelust, csak őkelme nem akar pisisben sem lenni. Sajnos nem mindig csípem el a pillanatot, amikor már nincs rajta a pelenka...
Most szoktatom Olivért arra is, hogy éjszaka nincs felkelés tejért, mert akkor nem is csoda, hogy olyan mint egy gejzír. Esti 120-140ml tejcsi ok, de éjszaka már nincs. reggel amennyi jól esik. Most egy kicsi vízet teszek be neki. Kicsit azért is mert tudom, nem issza meg, ám ha valóban szomjas lenne, akkor azért ráfanyalodna.
Egyébként jó fiú a maga hisztokorszakával együtt. Mint említettem a fektetés este húzós. Nem mindig, de mostanság többször. Még mese, nem ezt, azt, akkor megint egy másikat stb. Húzza az időt.
Bár épp a héten csinálta az eddigi legngyobb csibészséget!
Remekül elvan a kádban. Így elkezdtem a fürdetés idejét fél órával előrébb hozni, tehát amikor kezdődik a híradó. Úgysem szeretném ha nézné, mert néha elég vad dolgok vannak benne egy felnőt nemhogy egy gyerek számára is.
ment is a dolog, amíg az egyik ellenőrző bekukucsom alkalmával mit látok? Épp két pohárral önti a vizet a padlóra!!!!
és tette ezt már egy ideje, mert még az előszobában is állt a víz!!!
Másnap amikor belestzem, már ingatta a kis fejét, és suttogta "nem, nem...". Azt a hangerőt, ahogy Apja üvöltött, én sem szívesen hallanám a helyében többször!
Egyre szebben beszél, egyre több szóból állnak a mondatai. Marci újra "veszélybe" került mellette. Most folyton etetni és itatni akarja. A minap a teájával kínálta, tegnap meg az ajándék csokiját akarta belegyömöszölni. Pedig becs szóra mint egy sas felügyelek, mégis
Marci becsülettel állja a strapát. Lassan hangosan is nevetni fog, egyenlőre még meglepi a saját kacagása, így gyorsan elhallgat, hogy joban "hallja" mi volt az. Lusta egy kicsit, mert inkábbnyafog, amíg megfordítja valaki, pedig tudjuk, hogy megy neki mind a két irány már, de nagyon skót ilyen téren. Nagyon figyeli Olivért, és reggelente hatalmas mosollyal ajándékozza meg. Hogy a csokihoz mit szólna, még nem tudjuk, de ha így haladunk...
Banán-alma verziót nagyon szereti, van, hogy 100gr-ot is megeszik. Már várja, mikor jön a kanál. Napjában még csak egy póthamit kap, de gondolkozom, hogy estére is kap valami vacsit, mert megint többször kel éjszaka és mind a két cicit kiüríti.
Ó és a cumi! Nekem ugyan már rég eszembe sem jutott próbálkozni, de nagyi és Olivér kitartó. És igen. Így 5 és fél hónaposan elkezdett nyamnyogni rajta, és úgy néz ki még tetszik is neki. Aztért ha már edig kibírtuk, nem szoktatom hozzá úgy, mint amennyire Olivér cumizik.
Ennyit rólunk röviden....
Most mennem kell....
Még gyorsan! Nincs kedvetek talizni? sajnos azt nem mondom, gyertek hozzánk, mert kicsi a hely, de pl. az IKEÁban összefuthatnánk páran az emeleti gyerekjátszónál az Örsön?
Tényleg mennem kell...
szisztok!