Új privát üzeneted érkezett!

Málna :)
Köszi az infot! :)

Eddig vártam, hátha Timi ír, de úgy látom reménytelen... :?
Kedden beszéltem vele, még egyben és otthon. :) Sajna a kiscsaj faros még mindig, a doki farosan is megszüleszti vele hüvelyi úton, ha nem túl nagy. Hétfőn lesz súlybecslés. :? Megbeszéltük a császár részleteit is, hátha arra kerül sor. Vasárnap töltik a 37. hetet.

Ennyi. Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

De jó sokan jöttetek.
Köszi mindenkinek a bíztatást,nagyon jó hogy elmondhatom itt nektek!

Tegnap nagyon szomorú napom volt,a múlt héten meghalt apukám keresztanyukája,aki inkább volt az anyukája,és tegnap volt a temetés.Ráadásul nagyon messzire kellett utaznunk,Nyíregyházától még 40 km-re Balkányba.És én vezettem oda vissza.
Borzasztóan kiborultam,de lehet,hogy közrejátszottak az itthoni elmúlt események,és az hogy soha életemben nem láttam apukámat sírni,ennyire sírni :cry:
Még ma is olyannak érzem magam mint valami holdkóros csak nézek ki a fejemből.2 év alatt nagyon sok családtagot veszítettünk el,köztük tavaly apukám bátyját is,és szegény nagyon nehezen tudja feldolgozni :(

Málna,
én is megveszem a könyvet,nagyon kíváncsi vagyok.
Nekünk agykontrolos mesekönyvünk van,Mérges Tapsiról,és Vidám Tapsiról.Nagyon szeretik a gyerekek.Sőt gyerekeknek szóló meditációs mese CD-nk is van. :)

Rita,
nézem én is a műsort,nagyon érdekes,hogy miket tudnak produkálni a gyerekek :)És hogy ördögből angyalok lesznek :)
Nem tudod rátenni a hordozót a babakocsira?Én is pont ezt akartam ajánlani,én a babakocsiba ringattam el a Mayát,és tök jól aludt benne.Még amikor nagyon taknyos volt akkor is.
OVI :)

Egcsi,
Maxi még a Mayának is nekimegy ,ha megunja a piszkálódást,és nagyon csúnyán meg tudja ütni :(
Én megpróbálom elmagyarázni neki,hogy a lányokat csak simogatni ,szeretgetni szabad :) ,nem szabad bántani.Kérdezd meg tőle,hogy miért csinálja?
Timinek drukk!

Orsi,
Még a múltkor azt akartam írni,hogy én amikor csináltam valamit és a kicsit a közelembe akartam tudni,kenguruba raktam és cipeltem magammal mindenhová.Így főztem,még porszívóztam is.És szinte végig aludt :)

Vajon kit hagytam ki?

Szilvi
nanda

Sziasztok!

Nanda

Részvétem.

Lányok

Csak egy kicsit keseregni, és kiereszteni a gőzt jöttem.
Tegnap írtam,hogy Máté náthás.Estére egyik percről a másikre 40°-os láza lett,és össze-vissza beszélt.Belenéztem a szájába, mert nem akart inni,és akkor látom,hogy megint tüszős a mandulája.Felhívtam a gyerekorvost negyed 7-kor,hogy jöjjön ki és nézze meg Mátét.(hozzá teszem,hogy a bő 2 év alatt 3-szor volt kint nálunk,tehát nem nyaggatjuk mindennel) .Közölte,hogy Ő most nem tud kijönni mert fodrászhoz megy...Azt hittem nem hallok jól.Nyílván neki is van magánélete amibe Én nem szólhatok bele,de amikor elmondom,hogy mi a baj és tudja,hogy nem fog tudni kijönni akkor legalább hazudott volna valami mást.Mondjuk,hogy éppen Szombathelyen van,vagy mit tudom én.
Olyan gyomori degem lett,hogy onnantól kezdve egész éjjel a porcelán busz vezettem,meg reggel is.
Reggel levittük az orvoshoz,most szegény kap megint egy csomó gyógyszert.Kikértem a gyerek kartonját és a doktornő nem értette,hogy miért keresek másik gyerekorvost...CSAK

Megyek mert felébredt szegénykém.

málna2162

Málna,
Ez döbbenetes :(
Nem tudom felfogni,hogy az ilyen hogyan teheti le azt a bizonyos "esküt". :(
Jobbulást Nektek!

Andi,
Nektek is gyors gyógyulást kívánok!

Eszter,
a 6-7 órát éjszakára értetted?Az nem sok.
Én bizony néha délután elalszom a Maxi mellett,és így egész jól bírom estig :)
nanda

Nanda :)
Őszinte részvétem. :(
Berci nem tudja elmondani miért verekszik, anyira még nem beszél. :?

Jobbulást Máténak! Szegénykém. :( Jól tetted, hogy lecserélted a dokit, nagyon érzéketlenül viselkedett! :?
Azért egy pár másodpercig eltartott mire leesett mi is az a porcelán busz. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Próbálok jönni, de nagyon nem sikerül. Most is csak addig, míg Flórácska extra alvásából fel nem ébred, mert akkor irány fürdeni.
Kicsit le vagyok merülve, de remélem tudok majd mindenkire reagálni.

Rita, Andi
Kis betegeknek jobbulást!

Eszter
Aranyos vagy, köszi a biztatást! :)

Málna
Oviban alvás: sajna én ott sem aludtam :? , így tudom miről beszélek, mikor azt írom, hogy tőlem örökölte. :?
Sajnálom a doki-ügyet! :( Tényleg érthetetlen, miért nem mondott valami más kifogást? :o

Szilvikém
Őszinte részvétem! :(
Kenguru: biztos fogom használni, de most még nagyon kicsi hozzá.

Egcsi
Remélem megoldódik ez a verekedős dolog.

Bocsi lányok, de most mennem kell, Mókuska is igényt tart rám, teljes joggal. :D

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi :)
Elhiszem, hogy fáradt vagy és elfoglalt, remélem azért nemsokára lesz egy rutinja a napnak és akkor könnyebb lesz. :) Kitartás! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Sajnos a Gyógyító mesék nem kapható sem az Alexandrában sem a Libriben, pedig már megjelent az Új gyógyító mesék is (ez 6-10 éves gyerekek gondjairól szól).
Ha valaki esetleg hozzájut, szóljon legyen szíves.
Úgy látszik másnak is gondjai vannak a gyerekneveléssel. :(

Sziasztok
Andrea
Vendég

http://szigetigabo.freeweb.hu/gyogyitomesek.html

Ezen a címen van fent pár mese

málna2162

málna2162

málna2162

Málna, köszönöm.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jó, hogy írtátok ezt a könyvet!!!!
Itt a csömöri Auchanban is van egy könyvesbolt, ahol sajnos, nincs, de megpróbálják beszerezni!
Addig is kinyomtattam a netről párat!

Lányok! Tényleg köszi!

Nekünk most a "nem akarok lefeküdni", "húzom az időt" és az "éjszaka bepisilek" mese pont jól jön.
Életem egyik értelme azt játsza ugyanis, hogy kijövünk a szobájából, még tombol egy ideig, majd pelepislant a pelusba,leszedi magáról és ha nem megyek és adok rá másikat, fix, hogy úszik reggelre a psisben. nem is lenne gond, hogy éjszakára nem szobatiszta, mert senki nem várja el tőle, épp ezért is adom rá a pelust, csak őkelme nem akar pisisben sem lenni. Sajnos nem mindig csípem el a pillanatot, amikor már nincs rajta a pelenka...
Most szoktatom Olivért arra is, hogy éjszaka nincs felkelés tejért, mert akkor nem is csoda, hogy olyan mint egy gejzír. Esti 120-140ml tejcsi ok, de éjszaka már nincs. reggel amennyi jól esik. Most egy kicsi vízet teszek be neki. Kicsit azért is mert tudom, nem issza meg, ám ha valóban szomjas lenne, akkor azért ráfanyalodna.
Egyébként jó fiú a maga hisztokorszakával együtt. Mint említettem a fektetés este húzós. Nem mindig, de mostanság többször. Még mese, nem ezt, azt, akkor megint egy másikat stb. Húzza az időt.
Bár épp a héten csinálta az eddigi legngyobb csibészséget!
Remekül elvan a kádban. Így elkezdtem a fürdetés idejét fél órával előrébb hozni, tehát amikor kezdődik a híradó. Úgysem szeretném ha nézné, mert néha elég vad dolgok vannak benne egy felnőt nemhogy egy gyerek számára is.
ment is a dolog, amíg az egyik ellenőrző bekukucsom alkalmával mit látok? Épp két pohárral önti a vizet a padlóra!!!! :shock: és tette ezt már egy ideje, mert még az előszobában is állt a víz!!! :twisted:
Másnap amikor belestzem, már ingatta a kis fejét, és suttogta "nem, nem...". Azt a hangerőt, ahogy Apja üvöltött, én sem szívesen hallanám a helyében többször!
Egyre szebben beszél, egyre több szóból állnak a mondatai. Marci újra "veszélybe" került mellette. Most folyton etetni és itatni akarja. A minap a teájával kínálta, tegnap meg az ajándék csokiját akarta belegyömöszölni. Pedig becs szóra mint egy sas felügyelek, mégis :cry:

Marci becsülettel állja a strapát. Lassan hangosan is nevetni fog, egyenlőre még meglepi a saját kacagása, így gyorsan elhallgat, hogy joban "hallja" mi volt az. Lusta egy kicsit, mert inkábbnyafog, amíg megfordítja valaki, pedig tudjuk, hogy megy neki mind a két irány már, de nagyon skót ilyen téren. Nagyon figyeli Olivért, és reggelente hatalmas mosollyal ajándékozza meg. Hogy a csokihoz mit szólna, még nem tudjuk, de ha így haladunk... :?
Banán-alma verziót nagyon szereti, van, hogy 100gr-ot is megeszik. Már várja, mikor jön a kanál. Napjában még csak egy póthamit kap, de gondolkozom, hogy estére is kap valami vacsit, mert megint többször kel éjszaka és mind a két cicit kiüríti.
Ó és a cumi! Nekem ugyan már rég eszembe sem jutott próbálkozni, de nagyi és Olivér kitartó. És igen. Így 5 és fél hónaposan elkezdett nyamnyogni rajta, és úgy néz ki még tetszik is neki. Aztért ha már edig kibírtuk, nem szoktatom hozzá úgy, mint amennyire Olivér cumizik.

Ennyit rólunk röviden....

Most mennem kell....

Még gyorsan! Nincs kedvetek talizni? sajnos azt nem mondom, gyertek hozzánk, mert kicsi a hely, de pl. az IKEÁban összefuthatnánk páran az emeleti gyerekjátszónál az Örsön? :oops:

Tényleg mennem kell...

szisztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Csak gyorsan beugrok, mert ezer dolgom lenne, csak épp semmi kedvem hozzájuk. :(

Tegnap voltunk kirándulni, Dunakeszin lementünk a dunapartra és sétáltunk egy jót. Gergő nagyon élvezte, dobálta a kavicsokat, meg megnézte a kompot, a kajakosokat, Flóra baba meg aludt a jó levegőn. Klassz volt nagyon! :D De, hogy ott milyen házak, vagy inkább villák vannak! :shock: Elfogadnék ott egyet, minden nap ott sétálgatni! :roll:

Eszter
Jók a sztorik! :D
Ti is ebbe az Auchanba jártok? Mert minitalit csinálhatnánk, mi minden héten itt vásárolunk. :D
A tali jó ötlet, de mi még várnánk pár hetet vele.

Most csak ennyire futotta, de hoztam pár képet is. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocs, hogy megint sok. :oops:

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Jók a képek, jó volt titeket olvasni :)
Tali esetleg hétvégén is lehetne akár ikeában is?

Orsi!

Dkeszi nincs messze legközelebb szólj ha errre jöttök :)

Dolgozom,időm nulla,este fáradt,netre 3-4 naponta ha jövök de titeket olvasslak :)

Pusz mindenkinek :)

vera

ui. legközelebb tán már írok is többet :)

KépKép
viranka

www.alexandra.hu
www.libri.hu
www.bookline.hu
www.konyv.lap.hu

Én rendszeresen az Alexandrától rendelek,25-30% -os kedvezmények vannak,nagy értékű könyvek amik a boltban 7-8000 ft ,4-5000-ért megrendelheted.Gyerekkönyvet csak tőlük rendelek!
És nagyon hamar kihozzák,érdemes!

puszi,szilvi
nanda

Nanda, a baj az hogy nem kapható náluk a könyv - sem az Alexandrában sem a Libriben (itt karácsonykor volt utoljára), az interneten pedig nem rendelhető (ez a két könyv). Remélem az Anker közben kapható, már ha valaki bemerézkedik a családból a belvárosba. Azért köszi a tippet.
Bár nem értem hogy a sok szemét könyv között pont ez miért nem kapható.
Vendég

Sziasztok

Elég zűrös éjszakáink és nappalaink voltak.Nem nagyon van/volt fejem...Bíztam benne,hogyha éjszaka nem tudott aludni, akkor majd napközben bepótolja.Máté nem így gondolta...
Sajnos a szájában szépen kialakult, a tűszők miatt egy herpesz vírus is.Volt a vírusnak 12 óra előnye... Ja és mindennek a tetejében jön a két hátsó foga Se enni,se inni nem tudott.A gyógyszer bevétel is kész őrület volt.
Aztán tegnap reggel megivott 2 dl kakaót,megevett 4 Danoninót!Aztán egésznap megint semmi.Este mikor jöttünk haza anyuéktól,már úgy nézett ki mint egy kiszáradt sivatagi utazó.
Sajnos ott már elfogyott a türelmem.Kiabáltam,összepakoltam a cuccait és mondtam neki,hogy mivel nem iszk és nem eszik semmit,megyünk a kórházba.A doktorbácsi beköti a pillangót (branült,azon keresztül kapta nyáron a gyógyszert,meg első este az infúziót,nem igazán fűzi hozzá jó emlék...)és akkor majd kénytelen lesz inni,meg enni.Szegénykém úgy betojt,hogy hozta a tányérját,hogy csináljak neki vacsit.2 vajas-mézes kiflit evett meg,és két pohár teát ivott.
Eléggé meglepődtem,de ezek szerint a tegnapi nem evés, és ivás mögött ,volt már egy kis hiszti is.
Fél 10-kor lefeküdt elénekeltük a Bóbitát,majd utána Ő egyedül, és elaludt.Cumi nélkül...A herpeszek miatt nem tudott cumizni,tegnap este amikor oda adtam neki az alváshoz,közölte,hogy dobjam ki mert nem kell.
Negyed 9-kor kelt fel.Végig aludta az éjszakát.Bevágta a kakaóját és most reggelizik.Azt hiszem gyógyulunk.

Orsi

Szépek vagytok!!

Lányok
Megnézem majd itt a környék könyvesboltjait ,aztán majd jelezk ha valahol van.

málna2162

A http://www.mkk.hu/lista.jsp-n (Magyar Könyvklub Online) interneten megrendelhető a Gyógyító mesék. Köszi, Málna.
Vendég

Örülök, hogy gyógyultok! :)

Jók a képek! Nem sok, mostanában úgyis kevesebbet írsz, legalább kitölti az űrt. :)

Mi volt a pszicho néninél? :)

Eszter :)
Vízkiöntögetés nálunk is van. :? Minden nap fel van mosva a fürdőszoba, már félek, hogy elkopik a linoleum. :roll:
Cumi:ha nem akarod rászoktani akkor ne tedd. Leszoktatni nagyon macerás. Az ujját sem szopja?

Eltűntek? Adjatok életjelet! :)

Nem nagyon írtam, mert nem volt mit. Minden a megszokott. Remélem anyuék megtudják szerezni a könyvet, én is tudnám használni...

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok,

írnék én, de Tündebaba még mindig a kezemben, nem alszunk.. bár én mindjárt ülve is elalszom..
Letrettem már többsuör, de félek felkelti Levit. hangoan méltatlankodik. Jó ez az 1 kézzel írás. Most meg csuklik az ölemben.
Igy csak olvasni lehet.
na most letettem talán elalszik.
V.ki kérdezte hogy Levivel alszik- e? Talán Egcsi. Velünk, a hálóban. Sztem majd 8hó-12hó között kerül át, vagy ha feladjuk, hamarabb (kétlem) Hallom ahogy nyekeregni kezd, szopiért, odavánszorgok, pelus csere, szopi. Levi tuti felkelne Tündire, mire én meghallom, és átmegyek.
Már megint nyekereg..

1 hete osztja a hatalmas mosolyokat, nagyon nőcis! Sőt, próbál beszélgetni, helyes kis hangokat ad ki, Levi nem dumcsizott így. Mondom én hogy nőből van.

Cumi: el is felejtettem hogyx van, de aztán elővettük, egyből rákapott. és ha éses is, azzal tovább kitart- igaz úgy szívja szegényke, hátha jön belőle kajci egyszer.. Ez éjjel nagy szolgálat, mig pelusozom. Aztán már elalszunk egymás mellett..

Levi tök önállóan szokott le a cumiról 1 évesen, de látom itt még vannak cumi imádók. Reélem Tündi sem fog később nagy cumis lenni, de kihasználjuk, amig kell- aztán majd jól elhagyjuk :-) ha nem magától akarja.. nem lehet ekkora mázlim kétszer, mi?!

Már nem tudom, miket is akartam írni, annyira fáradt vagyok, de legalább némi helyzetjelentést adtam magunkról. Ez a húzom az időt mese felkeltette az érdeklődésemet.. meg is nézem. de nem most..
Asszem megjött a férjem, pusza

Mese
meske

Megszületett Timi Csenge babája tegnap éjszaka! 3kg és 52cm. :D
Részleteket egyenlőre nem tudok, de majd jelentkezem.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

TIMI! NAGY-NAGY GRATULA!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,bocs az eltűnésért,időnként olvasni tudok,írni nem,azt sem tudom hol áll a fejem.Lakás szalad,Bence nagyon zsivány,egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni.
Csak még annyit,hogy Kata teljesen rendbejött!!!!!! :lol: :lol: KOpp-kopp......

Mindenkit puszilok:Anikó
vakili

Flórácskám alszik, Gergő meg remélem, hogy mindjárt álomba zuhan és akkor én is ledőlök, de addig most van egy kis nyugi, így talán tudok írni pár sort. :roll:

Timi
Óriási gratula!!! :D Sok tejcsit és jó egészséget mindkettőtöknek!

Egcsi
Hányadik hétre jött Timi babája? Tök szép méretei lettek!
Fotók: köszi 8)
A könyvet én a könyvkereső.hu-n rendeltem meg simán.

Vera
Télen is tuti le fogunk menni, akkor majd összebeszélünk és minitalizunk. :wink:
Kár, hogy ilyen keveset tudsz jönni! :(

Málna
Sajnálom a nyűgjeiteket! Teljesen átérzem, mert Gergőnek is ez volt, mikor Flóra született, tele volt a szája hólyagokkal. Ő sem evett, se nem cumizott, de sajnos miután meggyógyult megint kérte. :? Viszont mi kidobtuk az összes betegség alatt, meg előtt használt cumit és újakat vettünk, így szerintem ha picurkád kérné is, csak újat adj neki! Nekünk a doki mondta, a herpeszvírus miatt. :(
Képek: köszi! :D

Mese
Nálunk is játszik a cumi, de Flóra nagyon nem csípi, igazándiból csak az esti nyűginél fogadja el. Nálunk Gergő a nagy cumis, kíváncsi leszek, hogy sikerül majd leszoktatni, mert egyelőre nem megy. :?

Anikó
Millió puszi! Látod, annyira zaza és fáradt vagyok, hogy a múltkor hiába beszéltünk, ide már elfelejtettem írni a lányoknak, hogy mi újság veletek. :roll:

Nálunk tegnap katasztrófa egy nap volt, én hulla voltam, mert Flóra előző éjszaka nem túl jól aludt, és tegnap reggeltől estig egyedül voltam a 2 gyerekkel. Gergő nem akart aludni délután (mellesleg most sem alszik, pedig hulla álmos :evil: ), Flórácska meg 2 után volt nagyon nyűgi, 15-20 perceket aludt csak, állandóan felébredt, de közben álmos volt, így 2 óránként ciciztünk is, szóval teljesen kikészültem. Gergő meg egyre kezelhetetlenebb lett, gondolom ahogy a fáradtsága egyre nőtt, de persze aludni, azt nem. :? Hát párszor kiborultam, jókat bőgtem, de valahogy túléltük és az éjszaka végre jó volt, tudtam pihenni, így ma kicsit energikusabb vagyok.
Anyukám ma elvitte bábszínházba Gergőt, itt volt valami a faluházban, így még vasalni is tudtam délelőtt. :D
Amúgy minden ok, Flóra tegnap már 5120 gramm volt. 8) Csak tele van szegénykém arca pöttyökkel, a doki szerint a tejtől. Remélem hamar elmúlik. Gergőnek ilyen nem volt. :(

Most mennem kell.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most csak roviden, mert nalunk mindket lany beteg. :( Kitti csak egy kicsit nathas, de Lili lazas lett reggel. Ugyhogy gyogyulgatunk. Most mindket lany alszik, de nekem muszaj mosnom, mert amugy mindket lany olbebaba. Endre siet haza.
Amugy jol vagyunk, az ejszakak jok.

Orsi: Nagyon jok a kepek. :) Mis is voltunk a Dunan, bar mi szinte minden nap megyunk, mert csak 100 m tolunk. :) Igy lesetaltam Lilivel Vasarnap is es csinaltam kepeket. :) lasd lent. :)

Mese: orulok, hogy jottel. Kivancsi lennek Tundi babara. Nem tudnal kepeket feltenni rola?

Na, megyek is. Csak meg par kep Lilirol a Dunan.
Mindenkit puszilok.

Rita
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Anikó :)
Örülök, hogy Kata rendbejött! :D Kár, hogy nem tudsz jönni, de megértelek. Az én fiam is egyre nagyobb csibész. :D

37. hetet töltötte vasárnap. Még jó, hogy nem maradt bent tovább, mert óriásbébi lett volna. :D

Rita :)
Jobbulást a lányoknak! :) Lilinek annnnyi haja van! Irigy-irigy. :D

Megpróbálom felhívni Timit és jövök vissza, ha megtudok valamit. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó, kitartás, egyszer úgyis felnőnek :)

Orsi, érdekes módon csak a NUK éjszakai cumija jött be neki, ki tudja, forma, fazon, vagy akármi miatt. Pl a játszócumit az elején el se fogadta..
Hát, szép nagyok vagytok, beelőztetek súlyban, dehát neked Gergő sem az a pehelybaba volt :-)

Rita, kiscsaj haja állati, és a színe is nagyon szép!
Bezzeg az én Levimnek csak sima, rövid haj áll jól, mert ha hosszabb, akkor égnek áll mindenfelé.

Vera, megint borult a lehetőségem, nem is jelentkeztem..
Képzeljétek vas éjjel megjött hugi a pasijával Egyiptomból, búvárvizsgát tettek le (irigy-irigy), kora délután jelentkezett, hogy a Deákon van, leült egy padra, képtelen felállni, hány és fosik reggel óta (TF- en volt előtte suliban) rázza a hideg, lázas. Ment érte a bátyám, anyu itt volt nálunk, bevitték a László kórházba, bennt is tartották. Infúzió, vérvétel, magas láz, stb. Ma reggel elájult bennt, beverte a fejét, annyira kiszáradt, és legyengült. Ma is infúziózták, szegénykém. Nem tudom meglátogatni, 2 pici gyerekkel nem is szabad, de azért látnám szegényt. Pasijhának semmi baja, bár neki vannak védőoltásai, ill. lehet hogy ivott felest, ami fertőtlenítette épp azt a kaját. Ugyanazt vették, kivéve hogy a kiscsaj visszament óvodássá- nyalókázott helyi nyalókával..

Úgyhogy anyuék látogatják, remélem kiengedik 3 nap után, ha jobban lesz. még nincsenek meg a végeredmények.

Timi, gratulálunk!!!

Rita, jobbulást a kis betegeknek!
teszek fel képet, ígérem!

Mese
meske

Mese :)
Hugodnak jobbulást!

Nem tudtam beszélni Timivel, de a friss apukát telefonvégre kaptam. Anyuka és baba is jól vannak. Anyuka kicsit még gyenge. Csenge expressz sebeséggel érkezett, így az apás szülés elmaradt. :?
Megüzentem a gratulációkat. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na, megint itt vagyok, mert van egy kis nyugi, Gergő babaklubban Anyukámmal, Flóra még alszik, paprikáskrumpli kész, el is mosogattam, szóval megengedek magamnak 15 perc netezést. :wink:

Rita
Képek: köszi! :D
Két kis betegednek jobbulást!
Lili gyönyörű a képeken és nagyon jó fotók! :D Annyira irígykedem, hogy csak lesétáltok a dunapartra! De nem szólok egy szót sem, mert más már annak is nagyon örülne, ha nem a büdös belvárosban kéne tologatnia a gyerekét! :roll:
Ti hogy szoktatok sétálni? Vagy csak kiviszed a gyerekeket a kertbe? Tegnap külön-külön voltam kint a gyerekekkel, Gergővel amikor Flóra aludt, aztán Gergő fél 5-kor kidőlt (mert persze előtte nem aludt :? ) és akkor kivittem Flórát a karomban és úgy szunyált fél órát a levegőn. Persze a kezem meg majd leszakadt. :lol:

Egcsi
A 37.héten tényleg szép méretek! Expresszvonat? Majd mesélj!

Mese
Nekünk meg csak az a fajta cumi, ami Gergőnek is volt, van, a gyógyszertári kiscseresznye. De az is csak végszükség esetén. Remélem nem lesz olyan nagy cumis, mint a bátyja!
Súly: igen, Flóra is a tesója nyomdokaiba lépett! Azzal indított, hogy 3,5 hét alatt már 1,5 kilót hízott. Most talán lassult a dolog, de így is meglesz a havi 1 kiló, mint annó Gergővel. :lol:
Tesód :cry: Nagyon sajnálom szegényt, jobbulást neki! Az ilyen betegség annyira rossz! És még kórház is! :roll:

Nekünk viszonylag jó éjszakánk volt, leszámítva, hogy Flóra aludt volna az első cicizés után, de kifolyt a pisi, és az öltözésre felébredt, így altatgattam vagy 40 percet. :? Aztán viszont 3,5 órát aludt, simán kibírt 4 órát a 2 cici között. Elkezdtem reménykedni, hogy talán hamarabb átalussza az éjszakákat, mint annó Gergő. :roll:

Na, mennem kell.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mese!
Jobbulást tesódnak!
Én is ott voltam múlt héten hétfőn, csak én nem maradtam benn. Szerencsére.
Remélem hamar rendbe jön!
Cumi. Marci 5 és fél hónapig olya röppályára küldött minden méretű és formájú cumit, mint egy kísérleti kilövőállomás. Aztán nagyi putty, és benn maradt. Ez a lapos verzió. Olivérnek vettük anno, de ő csak és kizárólag a hagyományos bogyós dudát rágcsázza. Korábban szilikonosat, most már csak latexet, mert azt valamivel nehezebben rágja ki. Marci annyiban tartja magát, hogy ha én adom, akkor még mindig kiköpi! :lol:

Timi!
Gratulálunk!!!

Egcsi!
A mutató és középső ujját cumizza. Olyan, mint aki folyton fütyülni tanul! :shock: Olivértől is el lehet szedni a cumit hosszabb időre is, de ő is manccsal helyettesít, azt meg igencsak el tudja varázsolni, mert bármivel képes összekoszolni magát. Akkor meg mégis inkább a tisztábban tartható cumi.
Verekedés azt hiszem elkerülhetetlen. És őszintén... szerintem valamennyien adtunk és kaptunk is, ha más nem oviban vagy suliban. Csak ők tudják miért. Persze hagyni nem kell, de szerintem nincs mindenre evidens magyarázat.

Orsi!
Az ilyen napok tényleg rettentő fárasztóak. Nekem azt volt nehéz megszokni, amikor már marci is kevesebbet aludt és még ne tudta összehangolni őket. De teszem hozzá, ha Marci el is alszik úgy, hogy Olivér fenn van, biztosan addig machinál, hogy felkeljen!
Most egész jó. Olivért is felvittem már, Marci meg 156gr alma-banán és ném tejci után aludjon is! :D
Olyan aranyos, amikor tömi a pampit Marci és a két kanál között tátott szájjal elalszik! :D
Nagyon tetszenek a képek!

Rita!
Lányod hajzuhataga tényleg nem semmi! Ezért már a fodrász is fizetne, csak hogy eltehessen belőle!
Jobbulást nektek!

Vakili!
Örülök Katának!
Olvasgass, aztán ha van még szusz pár sort írj is, még ha csak távirati stílusban is.

Nanda?

Vera!
Nekem tök mindegy mikor talizunk, csak talizzunk!
Szegénykém, csak szokd a melót.

Kostyika?

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Rita

Jobbulást a lányoknak.
Mi is Gödre járunk a Duna-partra.Máté ilyenkor több tonna követ szokott bedobálni a vízbe. :D Csak a nézéstől izomlázam van...

Mese

Hugodnak jobbulást!
Mi 3 éve voltunk Egyiptomban(szintén búvárkodás céljából :oops: ),és minden reggel szigorúan be kellett vágni egy kis whiskyt.
Ilyen helyeken csak az alkohol a tuti.

Sajnos a cumit nem tudtuk elfelejteni...Máté már megint kéri.De csak alváshoz.Ha nem adom oda, teljesen felhúzza magát.Ha odaadom 1 perc alatt elalszik.Úgy néz ki,hogy teljesen rendbe jött,igaz még a héten szedi a gyógyszert ,és itthon van velem.

Könyv!!
Veresen van egy könyvesbolt.Van 3 db Gyógyító mese!!
Ha valakinek kell szóljon és akkor intézem.

málna2162

Sziasztok lanyok!

Koszonom mindenkinek a bokot Lili hajara. :) Azert is keszitettem rola kepeket, mert most hetvegen nagy lepesre szanjuk magunkat. Teljesen rovidre vaguk a hajat. :? tehat emlekul nektek is, hogy milyen volt Lili haja. :) Muszaj levagni, mert tortura megmosni, tortura kikefelni, es egy ora szaritani. Es telen ez nem egyszeru, meg hat ugyis sapkaban lesz, senki se fogja kint latni a hajat. Majd jovo nyarra ujra megno, megerosodik. :)

Timi: Gratulalok nektek. Sok egeszseget es sok tejecsket kivanunk! :)

Egcsi: Ma mar jobban voltak a lanyok. nem mentunk zenebolcsibe. :( De azert nagyon jokat jatszottunk. Lilivel 2 orat gyurmaztam es nagyon elvezte. :) Utana nagyon jol evett ebedre es 2 perc alatt el is aludt ebed utan. :) Nagyon jo latni, hogy elvezi a lefekvest ebed utan es nem kell eroltetni. :) Mindig mondja nekem, hogy alvas utan mit jatszunk. :) Amit meg is igerek, igy szeret aludni. :)

Mese: Sokan kerdeztek tolem, hogy nem meliroztatom-e Lili hajat. :wink: Levi is szep kisfiu. :wink: Hugodat nem irigylem. Mivel en hivatasos melytengeri buvcar vagyok, eleg sokat utaztam Egyiptomba, de sose viselte meg a gyomromat. Talan a 8 evi Algeriai koszt miatt. :) De az igaz, hogy etkezes elott vagy utan egy kis palinkat vagy tomenyet kell inni, ami fertotleniti a gyomrot.
Kepet varom! :)

Orsi: Mi mindig egyutt csinalunk mindent. Ha Lili kint van, mi is beoltozunk es kimegyunk, kiveve ha szopizik eppen, vagy alszik. De volt mar olyan, hogy nem vittem ki Kittit, hanem o bent jatszott a kanapen en meg kimentem Lilivel es kintrol lestem Kittit. A Dunara csak Lilivel megyek le, amikor itt van apa, vagy negyesben. Harmasban nem szoktam, mert nalunk koveken kell atmenni a szigetre es azt babakocsival nem lehet. Majd jovore egesz nyaron kint fogok strandolni a lanyokkal.

Orsi, Mese: Nehez napokhoz kitartas. nekem is voltak. De most mar sokkal jobb, hogy van rendszerunk.
Orsi: Nagyon fontos, hogy bevidd rendszerbe Gergonek a mindennapi alvast. Minel elenkebb lesz Flora, annal nehezebb lesz a faradt gergovel is foglalkoznod. Ez fontos. Mert te is ideges leszel, meg faradt es rajtuk fogod levezetni.
Ebben a Little Angels-ben a BBC-n van szo, hogy hogyan lehet a gyereknek rendszerbe vinni a napi delutani alvast, meg ha nem is akar. Jo musor.

Malna: Jo lenne talalkozni is, ha tenyleg Godre jartok. Pontosan melyik strandra szoktatok menni?

Cumi: Mi nem vagyunk cumisak. :)

Konyv. En mar megrendeltem az MKK honlapjan. :)

Na megyek is. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok,

csak beköszönök...:(
Mindannyian betegek vagyunk.Ráadásul apa nincs,hárman tartjuk a frontot.
Maxi 2 napja nagyon lázas,Maya állandóan köhög,én a kettő keveréke vagyok finomított változatban :(

Mayáról még annyit,hogy még egyszer kell mennie a pszichonénihez
azután én leszek megint a soron.Már nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani.

Puszi mindenkinek,
Szilvi
nanda

Kép

Ez én vagyok és a tesóm :)
A hajam teljesen olyan volt mint Lilinek :) Hátul össze van fogva copf-ba. :)
nanda

Irigy-irigy a nagyira. :) Már alig várom, hogy a szüleim jöjjenek és lefoglalják Bercit kicsit....talán még moziba is eljutunk apával. :wink:

Eszter :)
Ha a testvérét ütné, az más lenne kicsit, mert ugye ő is az én gyerekem, de itt a másét csépeli és már ég a pofám, hogy a kék foltokat magyarázzam. :roll:

A délutáni alvással nálunk sincs gond. Este viszont valamikor egy óra hosszat is szórakozik. :(

Jobbulást! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kép
Kép

Gyerekek....:)
nanda

Látom Maxi se fél a haltól. :D Télen is ilyen rövid a haja vagy akkor kicsit hagyjátok megnőni?
Maya nagyon szöszi, az öcsém volt ilyen. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Jelentem jobban vagyunk. :) Lanyok ataludtak az ejszakat. :)

Nanda: Nagyon szepek vagytok a hugoddal. :) tenyleg sok hasonlosag van kozted es Lili kozott. Foleg a hajatok es a mosolyotok. :) Hat kivancsi leszek, hogy fog rovid hajjal kinezni. :)
De Maxiek is nagyon jok a kepen. :) Sokat nottek. :) Maya szep szoke. :)
Jobbulast nektek!

Konyv: Tegnap mar meg is jott, amit megrendeltem hetfon. :) A gyogyito mesek es egy Benedek Elek Szekelyfoldi mesek. Nagyon jo mindketto. :)

nagymamam: Szornyu. Vasarnap voltam bent nala a korhazban. :( Ott sirtam az agya mellett, es tok tehetetlen voltam. Borzasztoan leepult. Nem tud beszelni, iszonyatos fajdalmai vannak. Maminak hivott engem. Ma leoperaltak a fenekerol egy tenernyi nagysagu felfekvest, kelest. Nem tudom miert nem adja mar fel a szervezete. Borzaszto igy elni. :(

Egcsi: nalunk az esti alvasnal sincs gond. Mindig o keri mosolyogva, hogy menjunk aludni. :) Es o donti el, hogy ki meseljen aznap neki. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Rita,

Fent írtam apukám "anyukájáról",akit a múlt héten temettünk,ő ugyanígy volt ahogy a te nagymamád.És több mint 2 évig rehabilitációs intézetben volt.Már akkor amikor bekerült nem ismert meg minket,nagyon le volt épülve.És olyan sokat törődtek vele,és odafigyeltek rá,hogy fizikailag kezdett felépülni.Az agya sajnos tovább romlott,apukámat is a testvérének hitte.De nagyon szép kort élt meg,csak a szíve volt nagyon gyenge,85 éves volt,álmában aludt el szegény.Nagyon fájdalmas még most is, a fél gyerekkoromat náluk töltöttük nyáron.Felfoghatatlan,hogy ezzel örökre lezárult valami az életemben,amihez/akihez annyira kötődtem,hogy még álmaimban is nagyon gyakran megjelenik.Mintha búcsúzna... :cry:

Haj:Mayának 1,5 évesen nyáron kopaszra vágtuk a haját,hogy jó erős legyen:)
Az is lett,és úgy nő,mint a gomba....:)

Mennem kell visítás van :(

szilvi
nanda

Sziasztok!

Nanda

Jobbulást mind hármatoknak!

Trita

A hugomék laknak Gödön és hozzájuk szoktunk átugrani.Van egy kis házuk a Duna-prthoz közel.Hogy mi a neve a strandnak az nem tudom.Ahogy Dunakeszi felől beérünk Gödre,balról van egy shell kút.Ott kell lemenni hozzájuk.Pont a sarkon van a ház,onnam meg leszoktunk sétálni.
Tényleg jól enne találkozni!

Teljesen átérzem amit írtál.Nekem tavaly haltak meg a nagyszüleim ,1 hónap különbséggel.
Szerettem volna megőrizni őket úgy az emlékeimben,hogy mindig mosolyogva gondoljak rájuk.Meg a náluk töltött nagyon sok nyárra.De sajnos,maradt a leépülés a kórház a szenvedés.Csak most, így bő 1 év távlatából tudok már úgy gondolni rájuk,hogy nem ezeket látom magam elött.De nagyon nehéz.

málna2162

jajj lányok, nem vidultam fel, hogy bekukkantottam ide.
Rita, kitartást nektek, Málna, Nanda, részvétem..

egy picike jó hír: hugit (saját felelősségre 1 nappal hamarabb) kiengedték a kórházból. V.mi jó kis bélfertőzést kapott. Vittek ugyan fütyülős barackot, de csak a pasija ivott belőle. Plusz a srác már többször volt ilyen- oyan helyen, oltásai is vannak, szóval védettebb..
Rita, érdekes lehetett azért ott lakni. Nekem Babitsos évfolyamtársam élt kinnt ott sokáig (asszem ott), felsőfokú franciája is volt, meg beszélt angolul, és japánt tanult. Nem semmi.

Kiscsaj kommunkiál ezerrel, olyan hangokat ad ki, hogy csuda, és olyan hanglejtésekkel, hogy el se hiszem. CSAJSZI..

Én meg intézem a szocpolt, brr.. hülye papír ügyek, annyira úúútálom már.
V.ki irta az Örsi Ikeát, én benne vagyok, épp múlt héten voltam barátnőmmal, leizzadtam teljesen: 2 gyerek+ függönysínek..

Ma megyek buliba, teljes meglepi partit rendez egy volt kollegánk/barátunk felesége. Kinnt élnek Svédországban (itt voltak pár évet, aztán visszamentek mégis) meglepi hogy jön Magyarországra (tegnap jöttek, a reptéren közli vele a felesége, hogy itt a jegyed, +csomagod, te is jössz), ma pedig elvisszi vacsizni, ahol nagy MEGLEPETÉS! ott lesz minde barátja a 40. szülinapján, aki számít. Hát nem édes??! Úgy izgulok!
Bár engem lepne így meg v.ki :-( Enyém nem ilyen típus, én viszont jó vagyok a témában, lehet egyszer majd meglepem magamat :-)
Csak épp haza is kell jöjjek egyszer, szopira, mert nem bírom ki. Sebaj, nincs messze.

megyek is, hajat kell mossak, hogy kinézzek valahogy.

puszi
Mese
meske

Mese,

SZOCPOL,
nagyon mérges vagyok,mert mi nem kapjuk meg,mert van a nevemen ingatlan-muszályból :(-és emiatt nem adják oda.Teljesen fel vagyok háborodva :( Ezért ez is az Ő zsebükbe megy!!!!!
Csajszik:Érdekes ez tényleg annyira igaz a lányokra,valahogy a génjeikben van a duma.A Maya már 1,5 évesen beszélt,a Maxi még most is csak ami fontos-neki :)

Málna,
Részvétem a nagyszüleid miatt,nagyon átérzem azt amit TE!

Orsi ,
Irigyirigy a jó éjszakák miatt én már 3 napja csak botorkálok,hol az egyik kel,hol a másik :(De majd csak túl leszünk rajta :)
Reggel csendben felkeltek-semmit nem hallottam-és kipakolták a hűtőt, és a konyhaszekrényt.Szétszórták a lisztet,mondván havazik,majd körbe körbe sétálva mindenhová juttatak belőle egy kicsit.Mikor lementem azt hittem rosszul látok,annyira megijedtek,hogy mit fognak kapni tőlem ezért,hogy kitört bennem a röhögés.Valószínüleg kínomban,mert sztem ha elönt a forró agyvíz azt hiszem nem tették volna el amit tőlem kapnak! :) :(

Egcsi,
Ti meggyógyultatok már?
Köszi az együttérzést!
Nincs honvágyad?
Hogyan kommenntálják ott az itthon történteket?

TIMIÉKNEK nagnagy gratula,jó egészséget,és sok tejcsit kívánunk!

Eszter,
Köszi :)
Cumi:Nálunk mindkettő utálta.Viszont a Maya a mai napig az ujját szopja.Maxi meg cumisüveggel alszik,és kel.Sajnos :(Nem tudom,hogyan szoktassam le róla,pedig az oviba nem fogják megengedni.Szerintem :(

Szilvi
nanda

Sziasztok!

Ma delutan 17 orakkor meghalt a nagymamam. :cry: :cry: :cry:

Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok

Hát, szomorú híreitek voltak. :(

Rita
Részvétem! Sajnos szinte mindenkinek vannak hasonló élményei, nekem is a nagymamám ment el nagyon nehezen. :( Kórházban volt már és infuzión, aztán úgy volt, hogy karácsonyra muszájból hazaadják és elkezdtek leállni az infuzióval és a hazamenetel előtti éjszakán meg is halt szegénykém. :(
Karcsinak is a nagymamája van intézetben, már csak 26 kiló, de ő is úgy kapaszkodik az életbe, hogy elképesztő. 87 éves. Neki is vannak teljesen jó pillanatai, de sokszor félrebeszél, meg a múltat éli meg újra! :(
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy csak én ne kerüljek ilyen helyzetbe! Na, gyorsan be is fejezem, nem vagyok olyan lelkiállapotban, hogy ilyenekről írjak.

Nanda
Nagyon sajnállak titeket! :( Én is ettől rettegek, hogy majd egyszerre lesz beteg a két gyerek! :( És még Te is? :(
Figyelj! Nem találom a mobilszámodat, már kb.3 napja fel akarlak hívni, de nincs sehol. :( Légyszi írd meg!!!
Jó éjszkák: a mostani annyira nem volt jó, de nem is vészes. De délután nem sokat aludt a kisasszony, sajnos nem bírja a bevásárlást, de muszáj volt Gergőnek csizmát venni. este is baromi nehezen aludt el, már totál kivoltam. :(
Gyerkőceid akciója :lol: Megértlek, sokszor én is már csak röhögök kínomban. De sokszor elborul az agyam is. Azért az első jobb. :roll:
Képek szuperek! :D

Eszter
Aranyos vagy, köszi! :D
Tátott szájjal alvást úgy megnézném! 8)
Auchan: nem írtad, hogy csak néha vásároltok ott, vagy gyakrabban? Olyan jó lenne összefutni! :D

Egcsi, Málna
Puszi :D

bocsi, de most csak ennyire futotta, hulla vagyok és még vár rám egy marcipánburgonya, kicsit ápolgatni a lelkem. :oops: Eléggé kétségbe vagyok esve, mert csak úgy tűnik el bennem az édesség, nagyon nem tudok most ellenállni, de félő, hogy így gurulni fogok. :? :shock:

Orsi

avocado

Rita
Nagyon sajnálom! Őszinte részvétem! :(

Szilvi :)
Mi teljesen jól vagyunk. :)
Nincs honvágyam, főleg így, hogy egyfolytában jön a rokonság látogatni. :wink:
Az otthoni események a férjemet teljesen felhúzzák, én csak nagyon hálás vagyok, hogy nem kell testközelből megélnem mindezt. :?

remélem jó éjszakád volt! :)

Többiek :)
Üdv. :)

Egy kis vidámság: ma pelenkáztam Bercit az ágyon, amikor Lexi-a vele egyidős kislány- odajött és megpuszilta a kezét. Erre az én fiam odanyújtotta neki a másik kacsóját is "puszi!" felszólítással. :D Nemhiába jelent uralkodót a neve, megköveteli az udvartartástól a neki járó tiszteletet. :lol:
Timivel nem beszéltem, de amint tudok valamit írok! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Koszonom a reszvetet. Hat tenyleg nem konnyu, hiaba voltam bent Vasarnap es latva nagymamam allapotat felkeszulhettem volna ra, de ugy tunik, hiaba keszul fel ra az ember, megis varatlanul er a halal. Nem lehet ra felkeszulni. :( En tegnap sokat sirtam, es este lefelkves elott megy orat nagyirol beszelgettunk Endrevel. Jol esett beszelgetni rola. :)

Kitti meg alszik. :) Lili teletubbies-ik. :) Azert megy az elet tovabb. :) Idovel biztos jobb lesz. Ejszaka jo volt. :) Ma jon anyosom es aposom 4 napra. Nagyon nagy segitseg lesz. :)
Nalunk most gyurmaorulet van. Naponta 3-4x elo kell vennem a gyurmat es jatszani Lilivel. Es erdekes en is nagyon elvezem. :) Play Doh gyurmakeszlet es van benne egy keszulek, melybe belenyomod a gyurmat es olyan formakat lehet kinyomni belole, amilyen alaku format illesztesz a kijarathoz. :) Biztos ismeritek. Mintha visszaroppentem volna az idoben en is nagyon elvezem. :)
Holnap kiprobaljuk a festest is a Lilivel. megigertem neki. Es o nem felejti. :)
Natha elmenoben. Tegnap mar nem kellett szivni se. :) Kop-kop-kop.
Kitti jo baba. Hagy minket jatszani. :) Tegnap almat ettem es latom, hogy Kitti nagy szemekkel nezi. Odatettem a szajahoz az almat es nagy elvezettel nyalogatta, szopogatta. Olyan edes volt! :)

Orsi: neked se lehet konnyu nagyszulok reven. Bar en azt mondom, hogy ez attol fugg kinek milyen szoros kapcsolata volt vele. Nekem ezzel a nagyival (mamam mamaja) nagyon szoros kapcsolat fuzott. Nagyon sokat voltunk egyutt, nagyon sokat beszelgettunk es en voltam a kedvence. A masik nagyimmal nem volt ilyen szoros es az o halala nem is esett annyira rosszul.
Szerintem ha Flora nem birja a bevasarlast ne vigyetek el. Bizd Karcsira. Majd o elviszi Gergot es megveszik a csizmat. En se vittem el Kittit sose, mert o se szereti. Nalunk mindig apa-Lili kettesben megy bevasarolni. Nekik is szukseguk van neha, hogy egyutt legyenek. :)
Ne aggodj, nem fogsz gurulni. Egy marcipanyburgonya meg nem a veg. :) barcsak en fogyhatnek le. nemsokara elkezdem az edzotermi edzeseket. :) Akkor aztan komoly fogyokura. :)

Egcsi: Aranyos amit Berci csinal. Ezt Lili is szokta velunk csinalni. :)

nanda: Jobbulast nektek. Par napja en csinaltam azt amit te, de tul vagyunk rajta. :) Nem ertem ezt a szocpolt. Miert nem kapjatok meg pontosan??

Malna: Neked is reszvetem a nagyszuleid miatt. Az se lehetett konnyu. :(
Tudom mar hol laknak a hugodek. Kicsit messzebb tolunk. Mi az Onkormanyzat mogott a Duna mellett lakunk.

Mese: Hugodnak gratula, hogy jobban van. :)
Milyen volt a buli??? :) Jovo heten en is megyek egy 30-ik szulinapi bulira. :)

Tobbieknek is sok puszi. Lili itt rangatja a polomat es mondja, hogy "Mama! Eszunk finom virslit!" :)
Ugyhogy mennem kell. :)

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Ma reggeli kepek. :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

ma reggel visszamentünk a doktornénihez a Mayával,mert még mindig nagyon köhög,és képzeljétek el kellett mennünk tüdő,és arcröntgenre,mert tüdőgyulladás gyanús volt.Azóta túl vagyunk rajta,és szerencsére nincs tüdőgyuszi,"csak" arcüreg gyulladás. :(
Rengeteg gyógyszert kell szednie,teljesen kivagyok,hogy a homeos szerekből szinte semmi nem hatott/segített :(Most antibiotikum,lórúgás köptetők,orrcseppek tömkelege.És infralámpa :(

Maxi is köhög,folyik az orra,de nem olyan vészes mint a Maya.
Én még tartom magam,de nagyon fáradt vagyok,alig alszunk éjjel.Viszont ma délután mindannyian aludtunk 1 órát :)

Rita,
Őszinte részvétem,sok erőt kívánok neked!
Én úgy próbálom meg felfogni,hogy Nekik már sokkal jobb ott ahol vannak,és megszabadultak az itteni szenvedéseiktől.Érdekes engem nem is maga a halála viselt meg,hanem a temetés. :(Kitartás Nektek,vigyázzatok magatokra. :)
Csajszik nagyon szépek!

Orsi,
Marcipánburgonya :D, imádom!
De ha elém raknak "bármit",hogy az édesség ,én azt is megeszem!
Mobilom:06-305-375-600
Irigyellek a kirándulásotok miatt,mi most még a szép időben sem mehetünk ki. :(

Egcsi,
nem semmi a kicsávó :)
Oroszlán a lelkem?Akkor nincs mit csodálkozni!!!És a kislány még puszilgatja is,annak ellenére hogy üti-vágja? :)
nanda

Mekkora Kitti! :shock: Nyugodtan elmehetne reklámbabának valami bébikajás céghez! :D

Jobbulást nektek! :) Hogy én hogy utálom a takonykórt! :x Szegény Maya... :(
Nem tudom, hogy Berci oroszlán-e vagy sem, az biztos, hogy néha úgy viselkedik mint aki a vadonból jött... :roll: Ezt a kislányt nem bántja, a hugával nincs kibékülve. Bár mostanában kevesebb az attrocitás...
Most már áruljátok el mi az a marcipánburgonya! A marcipánt én is nagyon szeretem, de ilyen párosításban még nem hallottam. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csak gyorsan, mert már húz az ágy.

Mese
Bocsi, de tegnap teljesen elfelejtettem neked írni. Remélem jó volt a buli! Irígykedek, én nem tudom mikor fogok eljutni valahová. :(
De a szopcsiért nem áldozat, Gergőnél sem éreztem annak.
Ikea: nem csodálom, hogy leizzadtál! Pont ma beszéltük Anyukámmal, hogy a tél 2 gyerekkel már kész horror lesz! :?

Nanda
Sajnálom szegény kis Mayát! :( Remélem hamar kilábaltok belőle! Sajnos a homeós bogyik sem jók mindig. :(
Holnap hívlak! :D

Egcsi
A marcipánburgonya (nyamiiii 8) ) azért lett így elnevezve, mert úgy néz ki, mint egy krumpli. :lol: Na nem teljesen, de kerek és barna (így leírva röhejes, hisz akkor máshogy is nevezhetnék, nem igaz? :lol: 8) ). Belűl van tészta és csokikrém, és ez van kívűlről bevonva marcipánnal, majd kakaóporba forgatva. Elég tömény, de NAGYON finom!!! :P
Bercikéd 8) Nanda az oroszlánt a csillagjegyére értette. Gergő is az és neki is vannak uralkodói dolgai. :roll: Nem könnyű, de nem lesznek elveszettek az életben. :wink:

Rita
Az idő majd segít. Nekem is az a nagymamám volt így, aki nagyon közel állt hozzám. A másik nagyim korán meghalt. :( És ez a nagyim még most is nagyon sokat jut az eszembe, pedig már 12 éve. :cry: Sokszor ha ránézek a gyerekekre eszembe jut, hogy vajon lát-e minket onnan fentről? Jó érzés így gondolni rá és volt sokszor, hogy éreztem a jelenlétét! Már a temetés is ilyen volt, mert Ő szétszórást kért és olyan más egy ilyen temetés! Nem is tudom leírni, de valahogy sokkal könnyebb volt, könnyebb volt elengedni. És csak mi voltunk öten, közben gyönyörűen sütött a nap, valahogy úgy éreztem, hogy elbúcsúzott tőlünk! :cry:
Lánykáid nagyon édesek együtt! Kitti tényleg szép nagy baba! Én is nagyon várom, amikor már majd így össze tudnak bújni! :D

Na, már ez is sok volt belőlem.

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?