Sziasztok!
Azzal indítottam reggel hogy csontig bevágtam a mutatóujjamat
Éleztem a kést, hogy tudjak krumplitpuceválni, hát a kés éles lett
Az ujjamból meg ömlött a vér....
Nem tudom el merjünk-e indulni mamáékhoz, V nagyon taknyos, és éjjel sokat köhögött!
Ancsa: Sajnálom
Szezso: Miértnem olvassa el senki se?????
Amúgy sztem pont jól elkaptátok
Eliza: "Főleg úgy, hogy a párkapcsolati részéről nem igazán tudnak semmit sem?"
Ezt nem értem miért írtad, mi köze a csaszinak a párkapcsolathoz? Én csak annyit merészeltem leírni, hogy ha egy apa is végigéli a szülést vajudást annak összes fájdalmával és szépségével, akkor kicsit átértékeli a feleségét gyermeke anyját, és megnől a szemébe! Én ezzel nem minősítettem senki párkapcsolatát!! Vagy igen???
Amúgy tényleg mindenki mondatait félreértelmezed, direkt vagy csak véletlen???????
Én sem láttam még 10 cmes csasziheget!
Vagyis de, a barátnőmét aki alapból vékony, és 1 kilós volt a babája
Sürgősségi csaszi miatt jóval idő előtt szedték ki a babáját! Mondjuk neki a kb 10 cm az szinte az egész bikinivonala teljes hosszában ugyanis nagyon vékonyka
Bár így belegondolva sztem több mint 10 cm, bár én ezen a heg dolgon nem lovagolnék.... nem ezen múlik....
Nem ez a legrosszabb része a csaszinak
És aki esztétikai okokból idő előtti programozott császárral akar szülni,hogy ne legyen striás a bőre, ne táguljon ki a hüvelye( ami visszaáll mellesleg hüvelytornával)....vagy bármi más okból, az egy hülye! Most nyilván nem a -8 dioptriás muszáj csaszis kismamákra gondoltam.... hanem ilyen rubintréka, brintiszpírsz és társaira.....