Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Felteszem a görbém:
Kép

Remélem, nem bánjátok!

Nem írok semmit, mert úgyse olvassa el senki....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lizi, Áfi!

Megkérdeztem a védőnénitesókémat a császárról:

Tényleg 10 cm-s vágást csinálnsk bikinivonalban, ami kb 1/3-ával tágulni is képes. Vagyis a 10 cm-s vágásból adódó 20 cm keröletü nyílás kb 30-35 cmre tud kitágulni. Az újszülött baba fejkörfogata átlag 34 cm. ha mégsem tágul annyira a bőr, akkor további max. 2 cm-s vágást csinálnak.

Kép
zölddisznó

Zöldi,
akkor nekem viccből vágtak több mint a dupláját, mert dokibácsi szeret varrni, meg különben is miért ne...
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon sajnálom Eliza, hogy félreértettél, és pont az írásom lényegét nem vetted észre. Én nem azt mondtam, hogy ne hagyd magad császározni, hanem csak azt, hogy ha lehet, akkor érd el, hogy ne PROGRAMOZOTT császárral vegyék ki a babádat, mert az sem a kicsinek, sem a mamának nem jó.
Ami engem illet, nem szántam támadásnak ezeket, és nem jutott eszembe, hogy téged zavar, ha valaki segíteni akar, de akkor majd ezután óvatosan bánok a tanácsokkal, és a saját érzéseimmel sem traktállak, kár volt leírni úgy látom. Azért annyit kérek még, hogy velem ne vagdalkozz, nem oktass ki, mert nem szeretem és nem is tűröm el senkitől. És gondold át azt a 10 cm-t újra azért...

Ancsa! Sajnálom nagyon! :(
Képzeld, az uram fogott az előbb egy csukát a veresi tavaon. Kiló körüli, de csuka :wink: Ha még egy ilyen bejön, akkor kereshetem elő a apukám-féle csukapörkölt receptjét, amit egyszer már főztem, és akkor tök jó lett!

Erika! Tiéd is csaszi... akkor neked is érdemes átgondolni ezt a programcsaszi dolgot, hogy amikor a doki előjön vele, akkor tudj mit mondani. Remélem, nem veszed belepofinak.
Sajnos a doktoroknak ez a legegyszerűbb, kiírni egy időpontot, és nincs vajúdás, nyűglődés, kikapják a babót és kész.

Itt a görbém:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezsó!

Most rápacsáltál, mert én elolvastam. Hihi.

Szerintem király! Ha ebben a magasságban marad, már az is jó. De még úgyis megy feljebb is.

Amúgy mi ez a szkepticizmus?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Azzal indítottam reggel hogy csontig bevágtam a mutatóujjamat :cry: Éleztem a kést, hogy tudjak krumplitpuceválni, hát a kés éles lett :lol: Az ujjamból meg ömlött a vér.... :shock:

Nem tudom el merjünk-e indulni mamáékhoz, V nagyon taknyos, és éjjel sokat köhögött! :cry: :?

Ancsa: Sajnálom :(

Szezso: Miértnem olvassa el senki se????? :shock: Amúgy sztem pont jól elkaptátok :lol:

Eliza: "Főleg úgy, hogy a párkapcsolati részéről nem igazán tudnak semmit sem?"
Ezt nem értem miért írtad, mi köze a csaszinak a párkapcsolathoz? Én csak annyit merészeltem leírni, hogy ha egy apa is végigéli a szülést vajudást annak összes fájdalmával és szépségével, akkor kicsit átértékeli a feleségét gyermeke anyját, és megnől a szemébe! Én ezzel nem minősítettem senki párkapcsolatát!! Vagy igen??? :shock: :cry: Amúgy tényleg mindenki mondatait félreértelmezed, direkt vagy csak véletlen???????

Én sem láttam még 10 cmes csasziheget! :shock: Vagyis de, a barátnőmét aki alapból vékony, és 1 kilós volt a babája :shock: Sürgősségi csaszi miatt jóval idő előtt szedték ki a babáját! Mondjuk neki a kb 10 cm az szinte az egész bikinivonala teljes hosszában ugyanis nagyon vékonyka :wink: :lol: Bár így belegondolva sztem több mint 10 cm, bár én ezen a heg dolgon nem lovagolnék.... nem ezen múlik....
Nem ez a legrosszabb része a csaszinak :( :cry:

És aki esztétikai okokból idő előtti programozott császárral akar szülni,hogy ne legyen striás a bőre, ne táguljon ki a hüvelye( ami visszaáll mellesleg hüvelytornával)....vagy bármi más okból, az egy hülye! Most nyilván nem a -8 dioptriás muszáj csaszis kismamákra gondoltam.... hanem ilyen rubintréka, brintiszpírsz és társaira..... :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Áfi!
Ez természetesen az alap. Ha nem tágul eléggé, akkor tovább vágják. Ha nem bírják elcsípni a buciját, akkor is nagyobb luk kell. Lehet az akár 20 cm is, ha úgy alakul. Meg szerintem van olyan doki is, aki szarik rá, hogy mekkora a vágás. Nem a Te dokidra értem, persze.

Kép
zölddisznó

Volt egyszer egy kis görbe!
Beleesett a gödörbe!
Görbe orrát betörte
Szegény szegény kis görbe...... :lol:

Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Görbém megunta az egyenességet....
Kép

moni

Moni a görbéd yooooooo :lol: És tök jó, hogy elsején peteértél, könnyű kiszámolni hanyadik DPO-n vagy :lol: Amúgy mikor tesztelsz??? :wink:

ceniko
Szeged

Ne haragudj Coca, te vagy az utolsó akivel vitázni akarok (mert kedvellek) de ez a 10cm puszta önámítás. De tényleg mindegy is, valóban nem ez a lényeg.
Ezen már sokan sokat vitatkozak, senki nem lett okosabb (már hogy császár-e vagy sem és mikor meg hogyan), ezért az volna a javaslatom fejezzük be, csak felesleges indulatokat korbácsol. Eliza úgyis annak örül aminek akar, ő tudja megvannak-e ehhez a kellő információi.
Móni,
a görbéd nagyon szép!!! :)
Enikő,
pakold össze a családot aztán sipirc Szabadkára, egy csomó fényképet ígértél nekem! :D Persze Violának jobbulást, ez tényleg ilyen időszak :(
Az ujjadra meg gyógypuszi, abban jó vagyok, a lányomnak se fáj a gyógypuszim után ha beüti valamijét, tehát működik! :P
Vendég

Szasztok!

Hú, látom, jó kis vitafórumot nyitottatok! De jó, hogy kimaradtam a nagyjából! :lol:

Nos, Móni, szerintem ne légy kukac, csinálj végre egy tesztet holnap! Persze tudom, úgysem teszed, de azért nyaggatlak vele! :mrgreen:

Szezsó, Enikő, Szirom, jó görbéket terelgettek, így tovább! :wink:

Zöldi, a tiéd se kutya! :lol: Egyébként klassz az új kígyód!

Ancsa, hát csak a közhelyes sajnálomra futja, bocsi! :(
Pedig nagggyon tutin festett!

Enikő, ari kis versike! :D

Na akkor mai grafim:

Kép

Cupp mindenkinek
Vendég

Móni! Igen-igen szép görbe, mikor tesztelsz? :)

Enikő! Azért ez még nem esés! Szerintem :)

Zöldi! Még egy utolsó mondat a hegről, aztán eldugulok a témában :lol: Elhiszem én, hogy 10 cm-rel indulnak, de szerintem fizikai képtelenség kivenni a gyereket akkora likon. Nem is szokott sikerülni. Egyébként meg tényleg tökmindegy, mekkora a vágás, de szerintem többen azért írtuk le, hogy Eliza ne ringassa magát ebben a 10 cm-ben, és majd ne csalódjon. Kár, hogy támadásnak vette.

Hogy vagy különben? Másnaposság? :lol:

Mi most elhúzunk a kölökkel virághagymákért, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz! Jó a tied is! :wink:

Enikő! Szegény, elég gáz ez az ujjelvágás... betadin.. Violának pedig jobbulást!

Áfonya! Én is bírom a Cocát :lol:

A gyógypuszi meg nálunk is működik, a kölök rögtön közli, hogy már nem is fáj... :wink: ami mondjuk nem lehet igaz sokszor, de jó így azért...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok!
Én is bírom magamat! :lol: akkor már hárman vagyunk!!!

Semmi másnaposság! Aznaposság. Már ma is kortyintottunk. És csak olyan kérdéseket teszünk fel egymásnak, amire igan a válasz. ...gyakorolunk.

Kép
zölddisznó

Hát ki ne kedvelné verselgetős, optimista Cocusunkat? :lol:
Vendég

igen

Kép
zölddisznó

4. kérem a további liciteket! :lol:

Kép
zölddisznó

Coca, igeeeen! Vagy inkább yeeeees? :lol:
Vendég

Coca: Enter :lol: :lol:

ceniko
Szeged

még, még!

Kép
zölddisznó

Lánykák, nem hallom a drukkhangokat! Vagy már ennyit sem érdemlek? Naaaa, egy kis bíztatást kaphatok azért?
Vendég

EN IS IGEN!!!! :wink: :D :lol:

Kép
Kép
ancsa81

Hja nem megyünk haza majd holnap...és csak jövünk-megyünk!!!!!
Nem merek így elindulni, egész éjjel köhögögtt, mi van ha befullad és ügyeletre kell vinni. Sose bocsájtanám meg magamnak, ha bármi lenne :(
Most szívtam le az orrát, a tartály dugig lett zöld anyaggal :lol: Bocs azoktól akik nem bírják, bár akinek kölke van, az mindent bír, mert muszáj :lol: Akinek meg MÉG nincs az jobb ha rákészül a zöld fincsiségekre :lol: és társaira :lol:

Amúgy ez egy törpés vers volt csal átköltöttém görbére :lol:

ceniko
Szeged

Athiz: hajrááááááááááá :lol:

ceniko
Szeged

Enikő, sajnálom a lányodat! Gyógypuszi!
Vendég

Csajok!
Türelemre intelek benneteket! Ha én tudok türelmes lenni, akkor próbáljatok meg ti is azok lenni! :lol: :lol: :lol: Csak addig izgulok amíg meg nem mérem a hőmet. :lol:

Csaszi és hüvelyi szülés
Én mind2 gyerkőcöm simán szültem. Tavasszal a laparom alatt bevéreztem, ezért fel kellett nyitni Ugynaúgy, ugyanott, ahol a csaszisoknak. Mikor felébredtem és az orvosom elmondta, hogy mi történt az volt az első mondatom, hogy inkább szülök 10 gyereket spontán, mint egyet császárral. Én vékony alkat avgyok (165 cm, 53 kg), és kedvetekért lemértem 15 cm a vágásom, és még gyereket sem emeltek ki belőlem...

moni

Köszi Ceni!
Vendég

Már csak 4 óra és tizenöt perc az enterig

Kép
zölddisznó

Coca, de jó! Sok sikert az "enter"-hez! :lol:
A fotókat ne felejtsd! :wink:
Vendég

VVVVVAAAAAUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
Kép

Az ifjú párnak :
Szememben könnycsepp,
a boldogság adta,
mert ez életetek egyik
legszebb napja.
Vigyázzatok rá, hogy
ez mindig így maradjon,
a szeretet a szívetekben
mindig lobogjon.

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt, vagy mit! :)

Móni!
Nagyon szép görbéd van! Mikor is lesz tesztelés?

Zöldi!
Sajnálom, nagyon szurkoltam!
Bár nem tudtam, de együtt ittunk! :)

Ancsa!
A tiéd is olyan jól alakult!
Remélem a lapar után rendeződik minden!

Vakond!
Szerintem próbáld ki, hogy ha találkozol valakivel, aki a terhességéről beszél, vagy arról, hogy milyen hamar öszejött, mond el neki, hogy neked sajnos nem így alakul! Ha beszélsz az érzéseidről nekik, lehet pont tőlük kaphatsz olyan dolgokat amik változást hozhatnak. Nem véletlenül akadsz össze velük, és nem hiszem, hogy azért, hogy bosszantsanak téged :)
Lehet pont azért jönnek ennyien "szembe" hogy átadjanak valamit, lehet az egy info, egy érzés! És máris nem olyan kellemetlen "a tükörbe nézni".
EZ CSAK EGY ÖTLET VOLT!

Olyan jó volt kicsit későn kelni!
Párom szegény 6-ra ment dolgozni :( de mivel ma is volt hőmérés és igencsak felszökött a hőm, úgy váltunk el egymástól, hogy nagyon siet haza! :)
Az az érdekes, hogy a barátnőm apukája, aki nőgyogyi, azt mondta nekem, hogy akkor kell együtt lenni, mikor felszökik a hő! Most akkor mikor is? PÉ-kor vagy ha felszökik a hő :?:
Na mindegy!
Esélyt adunk mindkét variációnak, próba cseresznye :oops:

Kép
sonjus

ÉLJEN AZ IFJÚ PÁR!!! :D :D :D
Vendég

Ó, Athiz, tuti a görbéd!

Coca!
Gratulálok! :)
sonjus

Csajok!

Délután jövök és akkor visszaolvasok!

Most (bocsi) Coca miatt jöttem:

SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez legyen életed egyik legszebb napja, azt kívánom! És feltétlenül mondd a párocskádnak, hogy YEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS! :mrgreen:
szerika

Köszi csajok!
Teljesem elérzékenyültem. Cocától ez fura, de tényleg!
Óriási cupppppp mindenkinek!
...és yyyyeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

Kép
zölddisznó

Tehát fél háromkor erősen gondolok majd Cocánkra!
Az már mindjárt itt van! :shock: Kép
Vendég

Coca!

Én ezt az idézetet küldöm Neked esküvőd alkalmából:

"Talán semmi sincs szebb a világon,
mint találniegy embert, akinek lelkébe
nyugodtan letehetjük szívünk titkait,
akiben megbízunk,akinek kedves az arca,
elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű
jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon
boldogok legyünk." (Hemingway)

A Te leendő Urad és Harácsolód (ahogy a férjem mondaná :-)
biztos ilyen ember, mert Te állandóan vidám vagy!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca soksok boldogságot :lol:

Én most L apu telefonált, hogy nagyon-nagyon várnak bennünket, úgyhogy ennek a szívszorító kérésnek nem tudok ellenállni, remélem nem lesz gond Violával éjjel, vagy ha igen beülünk a kocsiba és hazahúzunk Szegedre..... Végülis nincs messze (kb 305km), és nagyon remélem a határon sincs már teltház, a német, osztrák és egyéb vendégmunkások hada már visszatért ideiglenes otthonába....... :roll:

Szép hétvégét mindenkinek :) :lol: Asszem Cocáé lesz a legemlékezetesebb :lol:

Puszpusz, holnap re :lol:

ceniko
Szeged

305 km =30-35 km :lol:

Szezso: Ez nagyon szép volt :wink:

ceniko
Szeged

Athiz, Szezsó, Enikő!

Nektek is köszönöm!

Készülődöm. Este jövök.

Pá!

Miss Röfi

Kép
zölddisznó

Még Miss Röfike! Este nem inkább mással leszel elfoglalva? Habár ha épp Piri van... :roll:
Azért később lesz mézeshét vagy mézeséj remélem!

Puszi, sok boldogságot!

Én annyira remegtem, amikor a párommal bevonultunk a terembe összeházasodni, hogy alig bírtam még gondolkodni is. Majdnem felgyulladt pl. a ruhám. :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok asszonyok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Bár ennyi hozzászólást nem tudtam vissza olvasni, nagyon érdekel a témátok.
Magamról annyit, hogy kislányom születését követően 11 évet kellett várnunk a következő babára.
Mindenféle módszert kipróbáltunk, mivel semmi szervi problémát, elváltozást nem találtak az orvosok egyikünknél sem. Folyamatosan jártunk uh-ra, vérvételre, hogy pontosan meglehessen állapítani a peteérést, ami sem nekem sem a pénztárcámnak nem tett jót, mivel magán dokihoz jártam.
De sajnos ez sem hozott segítséget. Kezdtünk bele nyugodni, hogy nekünk csak egy gyermeket szánt a sors, utolsó szalmaszálként kipróbáltunk egy ismerősöm által javasolt dolgot,amivel kapcsolatban kikértem az orvosom véleményét nagyon rendes volt, mert mikor megkérdeztem a véleményét, mondhatta volna, hogy nagy hülyeség, de nem tette. Azt mondta 99% megbízhatóságú. Amivel otthon nyugodt körülmények között tudod megállapítani, hogy van-e peteérésed, tüszőrepedésed, fogamzó képes vagy, vagy sem. Segítségével egy hónapon belül kismama lettem. ", ráadásul kisfiú, amit szerettünk volna az első kislány után. A baba nemét is valamilyen szinten befolyásolni lehet vele, a biológiát alapul véve. Ez elég rég volt, mert a baba most töltötte az első évét, azóta is fogi gátlóként használom minden gond nélkül.

Ha valakit érdekel, szívesen írok róla bővebben, csak nem akartalak benneteket untatni, bár így is hosszura sikerült.

Sziasztok

stöpszli
stöpszli

Sziasztok!
Én nem tudok magamhoz térni sajnos, teljes apátiával szemlélem a dolgokat...a hőm elkezdett esni, eddig se volt elég magas sztem, de mostmár mindegy is...persze hajnaltól alig aludtam, izgultam, hogy 37 fölé megy-e, vizsgálgattam a sötétben, stb....ezek jutnak nekem ugyanis.

Coca,
nagyon-nagyon sok boldogságot kivánok Nektek!

a görbe:

aaa, ezt se tudom feltenni...
vakond
vakond

Sziasztok!Elnézést,hogy beleszólok,csak olvasgattam egy pár hozzászólást császármetszés témában.Nekem két gyerekem van 11 és 5 évesek,mind kettő császárral született 3750gr és 4150gr-al.Tehát nem voltak kicsik,a vágásom kettő után is 10cm de alig látni,vékony mint egy hajszál (pedig kettő van egymáson).Nem mondom,hogy rögtön szülés után ilyen szép volt de ennyi év alatt szinte semmi nem látszik.Hello!!
Vendég

Coca,
Bocs a késésért először is nagyon nagyon Sok Boldogságot, pussz neketek. Másodszor IGEN
purc

Vakond, nem lehet, hogy azért alacsony a hőd, mert nem alaudtál egész éjjel? Ne keseregj, ha még nem jött meg, akkor nincs veszve a dolog...

Stöpszli, engem érdekel, engem minden érdekel, ha mást esetleg nem, akkor priviben megírnád? köszi előre is

Sonju, Athiz, Szeszo, moni, szirom, Ceni, remélem mindekit irtam, csoda görbék ezek, de komolyan... Na 6 az már majdnem egy kispályás focicsapat :lol: HAJRÁ CSAJOK....mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa nagyon sajnálom, de jó, hogy nem keseredtél el.

moni azért számolj be ha suttyomban mégis tesztelsz, mert más az oldalamat baromira furrrja a dolog :roll:

Nekem ma jó a kedvem, az Uram szegény beteg, de már nem lázas, huuuuuuuuuh. Csak ne köpködjön össze, meg meg is kéne gyógyulnia, mert dóóóóóóóóóga lenne lassacskán :wink:

További szép jó napot mindenkinek :)
purc

Purc, uradnak jobbulást, te pedig ne kapd el, csak apucid grabancát, ha eljött az ideje! :lol:

Szerintem itt sokmindenkit érdekelnek Stöpszli szerkentyűje!

Bárány, én elhiszem a 10 cm-t! :wink: Kobaksimi a gyerkőcöknek!

Vakondocskám, ne legyél már ennyire depressziós, kérlek! Annyira rossz így "látni" téged. Ha gondolod, panaszkodj egy kicsit priviben nekem, jó? Szerintem se add még fel! És bizony ha keveset alukálsz, tényleg a hőd is kevéske lehet! :wink:

Cocánk már asszonyka! :lol:

Ihaj csuhaj teremtette,
Bort ide izibe,
Hadd köszöntsük Cocácskánkat
E nagy nap örömire! :lol:

Aztán sok kis röfikét gyártsatok! :D
Vendég

Szia Purc!

A kérdésedre válaszolva nagyon sok mindent tudnék róla mesélni, de mivel ez elég sokáig tartana így megpróbálom röviden a lényegét leírni:
Kinézetre akkora, mint egy rúzs. Nagyon egyszerűen használható klinikailag tesztelt a neve mini mikroszkóp. Bárhol bármikor használhatod, ahányszor csak akarod, megtudhatod, hogy termékeny vagy terméketlen időszakban vagy-e.
Használata egyszerű a mikroszkóp lencséjére egy kis nyálat kell cseppenteni, és ha megszáradt 5-10 perc után mindenféle szaktudás nélkül megállapítható a dolog, amikor termékeny időszakban vagy a nyál rajzolata páfránylevél, a többi napokon ilyen nem látható.
Azoknak ajánlják
- akik a természetes fogamzásgátlás hívei,
- akik nem szeretik a hormonkészítményeket.
-akiknek a hormonális fogamzásgátlás nem javasolt,
- akik ritkán élnek nemi életet-így még inkább felesleges a gyógyszer szedése.
-Változó korú hölgyeknek,
-akik szeretnének kisbabát,
-akik szeretnék előre megtervezni a fogamzás és így a születés időpontját,
-akik a ritka együttléteket a termékeny időszakra tartogatják,
-akiknek a reggeli hőmérsékletmérés és más egyéb nem vált be.
-akik nem szeretnének kisbabát,
-akik szeretnének gyermeket, de problémáik vannak és szeretnék tudni, hogy mikor a legvalószínűbb a fogamzás(másodlagos sterilitás)
-akik a születendő gyermek nemét nagyobb valószínűséggel szeretnék megállapítani,
azoknak a nőknek, akiknek mestruációs ciklusuk nem rendszeres,
-azoknak a pároknak, akik stresszmentes intim életet szeretnének.

Röviden ennyi. ja és ami még fontos egyszeri nem nagy befektetés örökéletű, ha csak össze nem taposod.

Ha még van kérdésed szívesen válaszolok. Gyógyszertárba ne keresd ott nincs. Ez nem a PG/53. Annál komolyabb szerkezet, a ciklusodat részletesebben mutatja.

Szia

Stöpszli
stöpszli

Szirom,
én nem szeretnék progr. csaszival szülni. Annak a híve vagyok, hogy megvárom, amíg a bébike megunja ott magát bent és akkor császározunk szépen. Így is lehet, nemde? Hiszek a sorsszerűségben, így majd akkor lesz császár, amikor egyébként is lenne a normál szülés. Most lehet, hogy mazochistának tartotok, de én nem félek semmilyen fájdalomtól és MINDENT kibírok! A fő a baba egészsége, ez mindenekelőtt! Az sem érdekel, hogy hány centis lesz a hegem, meg az se, hogy utána egy napig mozdulatlan kell feküdni. Nekem ezt adta a sors, így el kell fogadnom.
Tényleg Rubint Réka és britniszpírsz is progi császárral szült? Nem is tudtam, bár mondjuk gondolhattam volna... csak úgy ránézésre... :)

Miss Coca! Remélem jól érezted magad az esküvődön. Beszámolót és képeket várunk! Cuppppp

A görbék szépen alakulnak, remélem lesz kiért izgulni még a napokban...
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?