Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Borcsa: köszi, hogy utánanéztél akkor adom az olajat! :)

Babetta: én hidegen sajtoltat adok, mert a finomított egy sor vegyszeres eljáráson megy át

Babcika: csak finomabb lesz az étel, meg az emésztésnek is jót tesz

Anita: Bettinának kijött a 4. foga és most éjjel megint csak egyszer kel és nappal is eljátszik egyedül. Úgyhogy a nyűgi tuti a fogaktól van. Remélem Ti is hamar túllesztek rajta!! :)

Pampers vonalkódra Anita után benevezek!!

Zita: fogad jobban van??

Gyöngyi: gratula Lilinek a kúszáshoz! Bettus elkezdett gyorsan kúszni-mászni, mindenhova eljut. Vége a nyugis világnak :D

Angi: Bettina is nagyon sokat meg tud enni, csak nézek ahogy fal. :lol:
Már a főziből is megeszik vagy 150-et.

Érdekes viszont, hogy egyre több tejem van, érzem, hogy sokszor feszül. Kb 6szor szopik nappal és éjjel most csak egyszer. Most nappal csak kétszer adok neki hozzátápit, mert nem éhes a szopik miatt.

Eszti: nagyon jók a kirándulós képek!
Egerszalókon felújították már a fürdőt??

Annna: Emma szeme jobban van??
Mi egy szobában alszunk a babával, a másik szobában alszik a másik két csaj. mondjuk mi is csak éjjel megyünk be, reggel meg ő ébreszt minket 7-8 körül.

Nancsika: fogad??

Annácska: sajnálom Petikét, de ha kibújik a fog tuti jobb lesz!!

Vali: nekem is kellene tornázni, mert a plusz 20 kiló már az agyamra megy. Nekem a szopi alatt semmi nem ment le, pedig nem eszem többet.

Vok: mi majdnem minden nap megyünk vaahova és ez így lesz télen is. Amíg lehet addig kint vagyunk, ha túl hideg lesz, akkor plaza.
cipő: amíg nem jár kint, addig mezítláb, utána hajlékony talpu bokafogós cipő.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Gaby: én is nagyon féltem a 11 éves lányunkat, úgyhogy hozzuk-visszük, csak néha megy reggel egyedül. Kapjátok el hamar a támadókat, felháborító!!! :(

Vali: HOLLE-t bio-gyógynövény boltban vettem

Boscó: ha izzad Fanni, akkor vegyél le róla egy réteget.
Bettina itthon body+póló+nadrág+zokni -ban van.
Éjjel: body+rugi+hálózsák

Era: szegény apa!! :( Jobbulást neki, mit szed, hogy mégsem gyógyul??

Szelivi: grat. a vizsgához! Az egyik barátnőm kislányának is masszírozták a száját, mert folyt a nyála (nem a fogtól) és kilógott a nyelve. Látom a felülés már megy, csak le ne essen a kanapéról!

Meli: nagyon csinik vagytok a lyánnyal!! :D Nálunk is nagy sláger még mindig a kengurú. A napirendhez hozzátartozik, hogy ha délután apa hazajön, akkor Bettinával kengurúznak.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mi holnap reggel elutazunk Debrecenbe (pulykakakasért :lol: ), csak jövő hét végén leszek.
Addig bújjanak ki a fogacskák, a mamik fogai gyógyuljanak !

Ja és babykomp:
Coryval értek egyet (mint mindig :D ), szeintem is szörnyűség. Azért szokták megvenni, hogy nyugi legyen a mamának, de a fejlődésben gátolja a gyereket és életveszélyes!
Én járókába rakom arra az időre, amíg nem tudok rá figyelni.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

1001 éve nem írtam, de olvaslak ám benneteket és csodálom mindegyikőtök gyönyörűségét. :D

Szelivi, arról viszont lemaradtam, hogy miért is kezelik a lányodat? Az én lányom száját is kezelték anno, mert feszítette, nem tudom, hogy ennek köszönhető e, de gyönyörűen beszélt már 2 évesen, ne tarts tőle! Különben most Tomdit is kezelik a dévény módszerrel, a kezével vannak a gondok, de már egész ügyesen tartja magát négykézláb és hat hós kora óta egyedül ül. Úgy tűnik nálunk ez sajna genetika is....

Era, a ti kisfiatoktól teljesen elájultam :) Hatalmas baba és nagyon helyes :) Tomdit 1 évesnek nézik a maga 73 cm és 9300 kg-val, akkor Őt 2 évesnek? :lol:

Cory, mint szakember :) , ha már írok, bekérdezek: zabpehely, persze minimális adag nem egy tonna, jól megfőzve mehet a főzibe? A kajálás nem igazán top 10-es nálunk....mindent ki akarok próbálni, hátha.

Puszi mindenkinek

Nyúlanyó + Tomdi (ma 7 hós)
nyúlanyó

Livi:nagyon ügyi vAGY!Nekem az ének 4-es lett,a művészeti nevelés viszont nem sikerült,mert a 600 :shock: oldalas könyv helyett amit megadott,a konzultáción levetített filmből kérdezett! :shock: Én meg tudod nem voltam a konzultáción,úgyhogy nagyon értelmes fejet vágtam mikor kiadta a kérdést!5 perc múlva beadtam az üres lapot! :roll: Ez már egy UV! :oops:

Meli:Tényleg nagyon csinik vagytok!Mi is oda szoktuk ültetni a hordozóba Fannit amikor vacsizunk,és tényleg nagyon nyamnyog meg nézi hogy mit eszünk,én már várom hogy adhassak neki néhány újdonságot!De azért nem egyből mindent ahogy azt sokan szeretnék a környezetemben! :roll:

A babycompról én is csak rosszakat hallottam és olvastam!
Vendég

Néhány kép ami a napokban készült: Kép Kép

Apa kipingált a csokijával: Kép Kép De nagy falat ez a paradicsom!
Vendég

Nyúlanyó: mehet a zabpehely, ha nincs benne egyéb cucc :)
Nem semmi méretei vannak a csöppednek :) Zsoma 1 évesen 73cm és 8780g volt, nem csoda, hogy 1 évesnek nézik :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

Babci
Zabálni való Lili.
Sebem érzésre jó, ma fogom megtekinteni. :shock: :D

Eszti
Nagyon cuki Bence és irigykedem a hétvégétekre. :D
Hízni nem igen hízik, de nem idegeskedem rajta.

Annácska
Remélem már kibújt Peti fogacskája :) és tudtok aludni.

Livi
Gratula a vizsgához :D
Tündi nagyon édesen ül. Remélem, nem talál semmit a doki a szájában és megússza a kínzást. :(

Gaby
Szörnyű, amit írtál, de én attól félek, hogy egyre több ilyen eset lesz. :(

Era
Jobbulást a párodnak, remélem a kórházat sikerül elkerülnie. :(
Martin már 80cm,húúú :shock: nem semmi. Levit most 74 cm körül mértem ,és tartjuk a 10 kilót. Pedig 270 főzeléket simán befal, délelőtt meg 200 gyümit és persze a sok tejcit is. Igaz egésznap meg se áll.

Boscó
Nagyon cuki a csaj :D

Nyúlanyó
Jó hallani rólatok Szép nagy gyerkőc Tomdi is. Ha mindig olvasol minket sűrűbben is, írhatnál. :wink:

Anita
A pénteki napokat nagyon élvezem. :D Laci és Levi nagyon jól boldogulnak egymással. :lol: Azért sokat számított, hogy egész nyáron apa is itthon volt ,így ismeri a napját ,nem kell mondani neki semmit ,hogy mikor mit kell csinálni.

Vali
Vincének tetszik még a suli? Hamival hogy haladtok?

Gyöngyi
Lili hogy van?

Babycomp
Én leszek az első, akinek van, és szerintem használni is fogom. És nem a lustaság miatt. :wink:
De a konyhába biztos lesz olyan alkalom, hogy bele fogom rakni, mert jobbnak látom, ha 10-15 percet nem a kurv@ hideg kövön ülne, feküdne, és persze esne. Nem hiszem, hogy attól olyan nagy baja lenne. Szerintem akkor káros, ha szegény gyerek abba éli az életét. Ez az én véleményem.
Ugye azért még írhatok ide??? :wink:

Rólunk: Levi 4 napja csak egyszer kel éjjel, sőt egyik éjjel nem is kelt fel.19.30-7-ig aludt. :D
Szerencsére nem lett beteg az úszi után, és már szépen ül.

Nem jegyzeteltem, ennyire emlékszem ,bocsi akit kihagytam. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi ha sok volt a kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Boscó: Fannika egyre szebb! :P

Babetta: nyugodtan írj, de legfeljebb nem válaszolok :lol:
Én a konyhában az etetőszékbe kötöm be ha nagyon muszáj.
Nyilván rövid babykompban való tartózkodástól nem lesz a gyereknek baja, csak vigyázz rá, nehogy felboruljon.
Nagyon cuki mosolygós még mindig Levi, látom szeret huncutkodni. :)
Tök jó, hogy péntekenként meg tudtad oldani Lacival a vigyázást szerintem nagyon jót tesz a papáknak és a babáknak ha nem csak az anyával vannak mindig.
Na jó még most szóba álltam Veled :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Csak kukk aztán meg kakukk! :)

Voltunk városnapozni, dobok egy képet mert nálam vacakol a babanettes képtár.

Ez is vigyori Pokémon
Kép

:) Fannika csuda édes abban a sapiban. Szinte majd elrepül.
:)

:) Levike meg csuda édes ahogy fekvőtámaszozik!
Csupa erő, csupa izom,
reggel este tejet iszom! :)

Még jövök holnap. Addig is legyetek jók!
Vendég

Sziasztok

Gyors leszek, mert apa már nem nagyon bír a Lilivel.

Bocsi, hogy nem nagyon vagyok, de összecsaptak a fejem felett a hullámok. Apóssal úgy összevesztem, hogy most főzécskézhetek (eddig anyós megfőzött). A Lili éjjelente nagyon sokszor felsír és cicin se mindig tudom visszaaltatni, így szambázok vele a szobában, reggel meg már 7-kor kukorékol mintha kötelező lenne. Így most ha lerakom napközben alukálni remélem megértitek, hogy nem a netet sasolom, hanem bedőlök én is az ágyba, vagy gyorsan összeütök valami kaját.

Na kb. ennyi

Ja, Babetta: Úgy tudom, hogy a babycompot a gerinc miatt nem ajánják, de én úgy vagyok vele, ha a Lili biztosan tud már ülni, és se a kiságyban se a járókában nem marad meg, én meg éppen pl. főznék, be fogom tenni ebbe a szerkezetbe

Na megyek mert apa már üvőlt

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Nagyon nincs időm olvasni sem mostranában. Képeket megnézegetem, és nagyon csodálatosak a bébik. :)

Fogam még fájdogál, de lényegesen jobb. Hétfőn megyek dokihoz.

Alex nagyon nyügi mostanában. :( Nem alszik. Napközben örülök, ha 1,5 órát alszik. Egész nap igényli a társaságot, 5-10 percig van el magában.
Másik, h a mellem is kész van teljesen. Kezdte azzal, h a bal bimbim ki van repedve, rendesen mintha el lenne vágva. Mára meg a jobb mellemet is tönkre tette. Rendesen mintha lehorzsoltam volna, és vérzik is. Persze mellé bőgök ezerrel szopi közben, mert besz@rok úgy fáj. :( Ma már oda jutottam, h vacsira mirelitet kap. :( Nem tudom oda adni neki, mert már nem bírom. Remélem reggelre jobban lesz valamennyivel....
Kicsit most kivagyok. :(

Dobok egy képet a kis cickózabálóról. :)

Kép

Kép

Kép
nancsika

Bébikomp: nekem a legnagyobb bajom vele a balesetveszélyessége. Nem kockáztatnék egy koponyasérülést, az tuti.

cory
Budapest

Sziasztok!Régen nyaggattalak Titeket,de most itt vagyok.
Azokhoz lenne kérdésem akiknek a fogzás nehezen,és fájdalmasan ment.Amelita kb.két hete nagyon sokszor felébred éjszaka,és iszonyúan sir.Van hogy másfél óránként is akár.És nem tudom hogy fogzás miatt e,mert közben meg állandóan fesziti hátra magát,amire meg azt mondják hasfájáskor is szokták csinálni.
Amikor a kezemben van akkor szinte lóg hátra a feje,annyira kitekeri magát,nagyon rossz nézni is.Ha meg az ágyba leteszem hasra,akkor meg olyan mint egy kérdőjel amikor igy feszit.Tapasztalt ilyet valaki?Ez lehet a fájdalomtól?És ha mondjuk nem bújik ki a fog csak mondjuk 2-3 hónap múlva,akkor ez addig már igy lesz?Adjatok egy kis reményt hogy nem,mert akkor én Zombi (ahogy szoktátok irni)leszek.

KépKép

KépKép
pilchard

Cory
Most próbálom elképzelni, hogy lehet vele felborulni. :roll: Lehet, hogy a végén nem is fog kelleni, de ha használni fogom, beszámolok róla. :wink:

Tünde
Nekünk még nincs etetőszékünk, és ha a comp fel tud borulni, szerintem az etető szék is. Legalább is én lazán kinézem belőle. :wink:
Aztán nehogy kiugorjon a pulykakakas a kezedből. :lol: :lol:

Nancsi
Jobbulást a cickónak ,sajnos ezt is át tudom élni. :( Nagyon édes Alex. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Pilchard

Ez nagyon rosszul hangzik, :( de én sajnos nem tudok hozzá szólni .Remélem, hamar megoldódik

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Cory! Köszi

Babcika!
Lili nagyon édes! Téged is ritán látni mostanában!!!

Szelivi!
Gratulálok a vizsgádhoz! Nagyon ügyi vagy!

Meli!
Nagyon boldog kis csapat vagytok! :D

Tünde!
Kellemes pihenést!!!
Apa a tüdőgyuszira Tavanic antibiotikumot kapott. Még mindig van neki egy kis gyulladás, de most már Ciprobay antib. Supplin gyógyot kap. Szegénynek, tög gáz, mert az amúgyis labilis poci-funkciója, az antibiotikumok hatására teljesen összeomlott. Úgyhogy, utána a gasztroenterologus fogja kezelni úgy jó pár hónapig. :(

Nyúlanyó!
Üdv újra itt. Tehetnél fel pár képet Tomdiról. Szép méretek.

Boscó!
Nagyon édi Fannika! és milyen hosszú baba!?

Edit!
Nagyon édi a "balettozós-pakolós" Levi!
Tényleg, mi a helyzet a sebeddel?

Nancsi!
Kitartás!!! Próbáltad már az Aventes krémet? Nekem is volt hasonló problémám és sokat segített. Plusz, azt vettem észre, hogy sokat számított, ha a maradék tejcsit teljesen kifejtem.
Gondolom, neked is szúrkál a cicid egész nap. Szegény.... :(

Plichard!
Én sem tudok hozzászólni. Fogunk még nincs , és már nem is nyálzunk.
Talán, próbáld neki szokat masszírozni az inyét, vagy dentinox, nurofen, én ezekkel próbálkoznék.

Babycomp:
Jelenleg nincs szándékomban használni....

Ja és Martint megfodrászkodtuk egy kicsit, már össze vissza állt a haja! Most elég katonás. Majd teszel fel képet.

Jó éjt
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Hát akkor írok még, olyan kedvesen fogadtatok :lol:

Cory, köszi a választ, ki is próbáltam és kemény 3 dkg főzit meg is evett így a zabipehellyel :) Ez nálunk nagy szó....

Babetta, Levi nagyon édes tejbetök, öröm volt nézni a vigyorkádat :D

Babykomp: nah én is szélesítem a bébikomposokat. Tomdi tuti nem fog bébikompozni, de a lányom kompozott. Sajnos a mozgása miatt, mert nem tudott még akkor mászni és így 9 hósan kompozott kb. 2 hónapig, mert utánna elindult. Egyszer sem borult benne, pedig úgy ment vele, mint akit kilőttek, át a küszöbökön, mindenen és iszonyatosan élvezte, hogy végre nem csak üldögélni és feküdni lehet. Ezek a mai kompok különben már nem annyira veszélyesek. Tomdi viszont nem fogja használni, mert úgy gondolom, ha rendesen fejlődik mozgásilag semmi szüksége nincs egy szerkezetre. Én leszek a legboldogabb a világon, ha mászni fog, isten ments, hogy egy készülékbe kényszerítsem....

Pilchard, biztos, hogy a foga? Szerintem ez más lesz.... :roll:

Puszi mindenkinek( nyaggatnak a minik)

Nyúlanyó és Tomdi (2006.03.14.) kép legközelebb :)
nyúlanyó

Sziasztok!!

Era-Köszi a hiányolást.Szoktam én írni,csak mostanában nem igazán pörög a topic,így sokszor nincs mit. :oops: Martin annyira pasi!! :D

Boscó-Fannika elbűvölő. :) Milyen nagy már ő is :) Hány kiló is mostanában?Tejcsidet viszik még?

Babykomp ügyben én tanácstalan vagyok.Tesómnak volt anno és semmi baja nem lett tőle. :roll: Passssssz :wink:

Babetta-Köszi :) Levi,de édes! :) Az étvágya nem semmi hallod!!(De ezen miért is lepődök meg? :D ) Miket eszik?Te főzöl neki?

Nancsi-Jaj,de sajnálom,hogy Alex kikészítette a cicidet.Mióta nem erőltetem Lilinek a szopit(mert kap mást is),azót nem ráncigál,harap....(Hála Istennek)

Pil-Ez szörnyű lehet. :( De nem nagy ő már ahhoz,hogy ilyen hasfájós legyen? Dokinénit nem kérdezted?

Nyúlanyó-Üdv!! :D VÁrjuk a képeket. :)

Cory-Na megint egy baki(m).Kaptunk rokonoktól zabpelyhet is,én meg nem mertem adni Lilkónak,mert a zab glutén tartalmú. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Na ami késik,nem múlik :wink:
Vendég

Babci: nem lesz semmi baja attól a babának, ha bármit csak később kap, szóval ezzel nem rontasz el semmit :)

Bébikomp: attól, hogy valakinek nem lett semmi baja tőle, még nem jelent semmit, és pont elég egyszer fejreállni vele :(

cory
Budapest

Nem tudom mi lehet,mert amikor adok neki nurofent,akkor jobban alaszik jóval,tehát akkor csak fáj valamije.de nem élhet nurofenen minden este.A gyerekdokink meg egy pancser :twisted:

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok

Ti, hogy méritek le, hogy mennyit evett a gyerek? Én csak simán kiveszem az üvegből a kaja felét és odaadom neki. Ez most mennyi ml?
Céklát, hogy kell csinálni? Simán adjátok vagy keveritek pl krumplival?

Kép

Kép
pgyöngyi

Pilchard!
Akár a fogától is lehet. De én nem értek hozzá, jelentem. Azt tudom, h Alex ezt akkor szokta csinálni, ha álmos nagyon. Bár Ő „még” nem kel éjszaka, de félek nálunk is lesz valami hasonló. Ő is iszonyat megfeszíti magát. Igazából nem gondoltam rá, h fájna a pocija, vagy szorulása lenne, és azért csinálná. :? Mondjuk napi szinten 3-6 kaki van, szal szorulása biztos nincs. :)
Adok neki Chamomillát.

Jah, csajok. A Chamomilla mellé milyen csodaszert lehet használni még fogzásra? A cickóm ahogy kifigyeltük apával ott sebes, ahol az alsó álkapcsa van. Szal, lehet azzal dörzsölgeti. Csinálja, nem bánom, csak tudjam, h egyszer begyógyul a cicim, és nem lesz minden egyes szopi kínszenvedés. :(

Era!

Nem próbáltam még az Avent-es krémet, de lehet ki kellene, mert már az összes kencét rákentem, ami csak létezik itthon.
Tegnap este próbáltam kifejni a tejcsit, és úgy oda adni vacsira, de nem ment. Vagyis annyira fáj a tefőtől, h szintén csillagos volt minden. Kézzel nem took fejni. :( Mirelit nem jött be tegnap. Olyan érdekes szaga volt. :?
Nem szúrkál a cicim. Ég. :( Meg amikor kiráz a hideg, és „bedurran” a bimbim, nah akkor visítok. :(
Cukibogyó Martin bébi. :)

Meg természetesen az összes manócska! ;)
Köszike a drukkokat a cickónak.

Nah, megyek, mert segítek apának szekrényt gyártani…

Jah, a pelenka kiütés hogy néz ki? Van ilyen pötyi Ala popóján, közel a likhoz. :?
Igazából kajára nem gondoltam, mert majdnem 1 hete eszik meggyet is. Vagy lehet, h attól?

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Rég voltam már én is,mert elköltöztünk és nem volt netünk! Időközben kijött a két felső szemfogunk is így már 4 fogacskával büszkélkedheünk! Betöltöttük a fél évet is, és már hintázni is voltunk. Pogi nagyon élvezte!
Sajna viszont nagyon rossz alvó lett éjszaka többször is felébred és van hogy nem kajcsizni hanem csak bandázni akar. Elég fárasztó hosszútávon :? :(

Pilchard: Én hasfájásra tippelek mert Pogi is csinál ilyeneket mikor fáj a hasa. És hát neki elég gyakran vannak görcsei a fogacskák tuti nem okoznak ilyet sztem!

Bébikomp: Én nagyon gondolkodtam rajta, pont azért amiért Babetta. De helyette inkább egy hintát szerzek be és abba is ellesz remélem amíg a konyhában tartozkodom. Vagy vannak azok a fajta bébitaxik amiknek vannak hinta funkcioja az talán biztonságosabb nem?

Babetta és Boscó: Nagyon gyönyörűségesek a babók! El vagyok ragadtatva tőlük! :D

Pár kép: Kép félszülinap
Kép hintázom Kép kukucs

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

fáj a tefőtől = fájt a fejőtől :lol:

Csak össze vannak kócolódva az ujjaim. :twisted:

Kép

Kép
nancsika

Nancsika:épp azon gondolkoztam mi az a tefő! :lol: :lol: Aztán rájöttem!

Kicsilány:nagyon édes a babód!A párom is hasonló tortát szeretne Fanninak!Édes ahogy hintázik és bújócskázik!Fél évesen már így kellene ülnie a babámnak?Mert Fanninak esze ágában sincs ilyemit produkálni,mondjuk van még 2 hetünk! :lol:

Pilchard!Sajnálom a problémátokat!Biztos rossz nagyon!Remélem hamar kitalálod mitől lehet,és megoldódik!Jobbulást!

Babcika:bizony Fanni is mindjárt 0,5 éves!6800 gr.és 66 cm!A tejcsimet minden nap viszik!Fél liter/nap!
Vendég

Sziasztok!

Boglárka ma fél éves születésnapját tartotta :D

Kép
Kép
Kép
Kép

Csak összehasonlitásképpen ez az uh egy évvel ezelőtt 10 hetesen okt.-ben készült. Itt még csak 27mm.

Kép

Ez meg mikor megszületett 2006 április 15-én hajnali 4-kor 2350gr és 42 cm.

Kép
Kép

Ma este meg 7350gr mértünk fürdés előtt. :D
Vendég

Sziasztok!!

Kicsilány-Féléves Pogi nagyon tündéri!! :) És tényleg milyen gyönyörűen ül.Ti,hogy álltok hízással?Maradtatok a csak szopinál?

Boscó-Szép nagy Fannika! :)

Meli-Nagyon szépek vagytok :) szerintem Bogika tiszta Te. :) És gyönyörűűűűűűen fejlődik ez a lányka!!!Boldog féléves születés napot!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem voltam nagyon, mert fájt a fejem, úgyhogy igyekeztem egész nap aludni. Ma meg Gyálon voltunk keresztgyerekezni.

Kicsilány!
Mi ugyanerre a játszótérre járunk! Tutkó, felismerem! Mikor talizzunk? :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok,

Minden hófordulós babának sok boldogságot kívánok :)

A babaképek nagyon édesek, olyan nagyok már ezek a gyerkőcök :shock:

Bébikomp: Nekünk nem volt, és most sem hiányzik. Én is veszélyesnek tartom, bár sosem próbáltuk. Szerintem jobb, ha minél többet mászik egy baba, állítólag az nagyon is szükséges.
Én ha olyan dolgom van, hogy muszáj "lekötni" Alizt, akkor vagy pihenőszékbe, vagy az etetőszékbe (szerencsésebb esetben apa kezébe :lol: ) teszem.

Ciciseb: Én már azt sem tudom, hogy néz ki a mellbimbóm seb nélkül, nekem már hónapok óta csócsálja Aliz, pedig még nincs is foga :( Gyanítom, hogy a jó múltkorában is azért gyulladt be, mert bemászott valami baci azon keresztül :evil:

Gyöngyi: Cékláról ezt találtam:

"Fóliába csomagolva és sütőben megsütve sokkal finomabb, mint főzve

Ceklafozelek (6 hotol):

ceklat elore elkeszitem, ceklat megpucolva, kis orolt komennyel megfozom, es fozolevel osszeturmixolom folyosabbra, jegkockatartoba fagyasztom, ezt azert is erdemes, mert a cekla remesen koszol, jobb egyszerre tul lenni ezen a reszen:)

es akkor maga a fozelek: 1 kis szem krumplit pucolva felteszunk fozni, kozben egy szem almat megpucolunk, es mikroban megparoljuk (kb. 1 perc) krumplit plusz almat plusz 4-6 jegkockanyi ceklat osszeturmix, gyereknek odaad

Cékla burgonyával (6 hónapos kortól)

A céklát (egy közepes darab) apróra, a krumplit ( egy kisebb) kicsit nagyobb darabokra vágva, kevés vízben megfőzzük. Ízesítésnek semmit a világon, mert így is nagyon finom és általában ízlik a babáknak.

Babetta: Már egész jól megy a hami, a gyümi nagyon fogy, ma nem voltunk itthon, így üvegest kapott a csaj, meg is ette az egészet, úgyhogy most már én is tudom, hogy gyümiből képes akár 200 g-ot is befalni :shock:
A főziket a múlt héten kezdtük, szal az még nem ad ki egy teljes étkezést, de a sütőtök, a krumpli, a répa, meg a zöldborsó már bevállt :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jajj a lényeget nem is mondtam, gyorsan eldicsekszem :lol:
Tegnap délután Aliz elkezdtett kúszni, nagyon édes, ahogy a kiszemelt játékot becserkészi :lol:
Mi meg mint a hülyegyerekek, apával ott újongtunk (ezt így kell írni??? :oops: ) felette, meg gyorsan körbetelefonáltuk a családot :lol:

Most már a felülést várjuk :)

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Vagyok én is, csak tanulok, pénteken vizsga. :?

Boti benyelt egy kis vírust. Pénteken hányt, és ment a hasa :( Adtam neki Normaflore-t és Humana Elektrolyt-t. Felhívtam dokinőnket,hogy mi legyen, mert van ismerős bébike ilyen tünetekkel kórházban szerda óta. Azt mondta, szuperül csináltam. Ne ijedjek meg, ez vírus. Pótoljam a folyadékot.
Szombaton már nem hányt, viszont semmi étvágya nem volt. A déli etetés után csak este 7-kor tudtam megetetni :shock: az én nagyevő fiamat.
Ma már "csak" egyszer volt hasmars, de az zöld volt (bocsi), tehát azért lehet, csináltatok egy tenyésztést.
Mindezek ellenére baromi jókedvű a kölök, és folyamatosan újabb mutaványokkal kápráztat el. 3 napja csak tejcsizik (már csütörtökön sem volt zabbantós kedvében), nem is kapott szilárdat, csak ma egy keveset.
Következésképp a cickók olyanok, mint Boti újszülött korában (ma még csöpögött is :shock:), pedig én már azt hittem,hogy vége lassan a szopinak nálunk. (Persze még az is lehet, csak így nehezebb lesz!) :wink:
Csak valamiért este nem akarja elfogadni a mellemet. :roll: (Újabban már alig-alig akarta napközben is elfogadni!)
Bocsi, kicsit sok volt rólunk, de így vagyunk!

Ja, és Boti is most extra anyás lett. És legújabb, hogy altatni kell! Ő első perctől szinte magától alszik el. És most Apa sem jó, csak anya! Talán már a szeparációs szorongás!!!???

Képek,mint mindig szenzációsak. Isten éltesse sokáig a fél éves babucikát, illetve minden hófordulóst Apróságot(Babci: Lilkónak is sok pussz)!

Vali, nagy gratula a kiscsajnak! Szuper, hogy második gyermek ellenére is ugyanúgy tudtok örülni, mint mi, az elsőnél! Nagyon helyes - mellesleg! :lol:

Komp: Nekünk sincs, és az ellene szólókkal egyetértésben, nem is szándékozok beszerezni! Tény,hogy sokszor garázdálkodik Boti is számára nem megfelelő helyen, de hát ez van. VAgy járóka, vagy etetőszék, estleg földre leültetve, tök kafi játékot kezébe adva (pl. anya headset-je, ami hasonlít a kábelekre :wink:)!

Jó éjszakát! Én még ébren leszek kicsit :twisted:

[/b]

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok lányok!

Én is ezer éve nem írtam.. - Bettiflame után szabadon,- de talán még rám is emlékszik egy-két ember!
Hónapok óta nem olvastam bele a topicba, de ma kedvet kaptam hozzá. A babácskák egytől egyig gyönyörűek és nagyon ügyesek!

Mi is szépen növögetünk. Zaránd nem tudom mennyit nyomhat, de a 10 kilót már sztem üti és nyolcvanas rugikat hord. Most éppen benyalt valami orrfolyós-köhögős balhét, de már kezdünk kilábílni belőle. Orrszipi miatt kék-zöld vagyok, ugyanis nem átallja rudosni a mamáját... :lol:

Szt. István parkiak rettegjetek! Szerdán véget ér egy nagy munkám és aztán tényleg jövünk. Betti! Volt valamikor Berecz András est, de azt hiszem, csak utólag kaptam el én is a tv-ben. Ha te értesülsz róla, te is szólj ám!
Cory, ti még jártok a szigetre?

És ha már így belejöttem:
Évi77! Voltunk egyszer-kétszer együtt tornázni a kórházban még pocakosan. Nagyon szép a kislányod! Maj egyszer udvarolunk neki! :)

Igazából csak NANCSIKÁnak szerettem volna írni, hogy a fagyitejet a fagyról a sima hűtőbe tedd és ott hagyd kiengedni - akkor nem lesz fura! Lehet inkább el kellene vinnem neked a füzeteket... még mindig rajtam van a kismama-amnézia. :oops:

Puszi mindenkinek,
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Meli: Boldog félévet Boginak!

Szeilvi: Ez a játszó a x. kerben van a gépmadár u és a gyakorló u közt. Erre gondoltál? Te is kőbányai vagy?

Vali: Grat a druszánknak a kúszáshoz :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anita: az ilyen hányós vírusoknál ennél többet nem is tehettél volna. Fontos a sok szopi meg a folyadék. Remélem, már túl vagytok rajta!
8-9 hónaposan van a babáknak egy úgy nevezett szeparációs szorongásuk. Ez azt jelenti, hogy mikor eltűnsz előle, akor azt hiszik, hogy nem is vagy, és ezért nem engedik, hogy eltűnj.

Melitta: szigethez már túl hideg van, meg Liza annyira kúszó-mászó gyerek lett, hogy ilyen hosszú időre képtelenség beszorítani a babakocsiba. Örülök, ha a sima környékbeli sétát kibírja.
Zazinak jobbulást!

Vali: nekem is sebes a mellem, de nem a fogával csinálta Liza, úgyhogy még reménykedem, és mintha javulna is.

cory
Budapest

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Kicsilány!
Igen! Én este öt felé szoktam arra járni, egy nagy barna kockás bergon babakocsival. Mi a Gyakorló 1-ben lakunk, az utca legelején és ez a legközelebbi zöld terület hozzánk.

Még nem is mondtam, keresztlányom tegnapi találóskérdését: mi az ami JE betűvel kezdődik? Fél óráig gondolkodtunk rajta hárman, és aztán kiderült: JEVÉL (levél).

Úgy néz ki hozzám is benéz a Mikulás, illetve a színe alapján inkább az egyik krampusz. Tök jól bírom, csak a hasikám fáj egy kicsit. A szopiba nem zavart bele, de még igen lányos mennyiség jött.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok,

na, hát mi is csatlakozunk a hányós-fosós (bocsi) bandához, de nálunk én kaptam el, így a hétvégi Egerszalókos lazulás elmaradt, illetve mivel szombaton éjszaka jött ki rajtam, ezért hajnalban hazajöttünk, mert nagyon szarul voltam. :( Bence szerencsére nem kapta el, viszont én még tegnap sem tudtam enni-inni (két korty víz is azonnal kijött), így a tejecském nagyon megcsappant. Ha megnyomom, csak épphogy egy-két csepp jön ki, nem spriccel. Ma reggel már szerencsére tudtam inni, remélem hamar visszaáll a rend.

Ugye nem lesz baj így a tejecskével? Két nap még nem tudja elapasztani??? :(

Anita, remélem jobban vagytok!

Nálunk egyébként együtt főzés van, vagy az etetőszékben ül, és adok neki valamit, amivel játszhat, kanál, stb., vagy ott ül a lábamnál a földön (Babetta, esetleg, ha teszel a kőre habtapit, akkor nem lesz hideg), és ott játszik a szemem előtt. Pl. az üres demizsonnal nagyon sokáig tud játszani. :) A lényeg, hogy ne gyerekjáték legyen, hanem újdonság. :) :wink:

Puszi nektek, és remélem senki más nem kapja el ezt a vírust!
Vendég

Eszti: nyugi!! Igyál sokat, tedd sokszor mellre Bencét, és visszajön a tejcsi! Remélem, a család többi tagja megússza.

cory
Budapest

Cory, köszi, így teszek. Ma már szerencsére megmarad a víz bennem.
Vendég

Szeilvi: Mi a gyarorló 28-ban lakunk! :D Na majd egyszer akkor megleslek. Most tuti nem mert apa hazahozott egy jó kis takonykórt! :(

Babcika: Igen mi még maradtunk a csak szopinál. Kevés kis gyümit kap, de igazából nem lelkesedik értük nagyon. A hízás most úgy tünik rendben van hál isten!

Lányok akik már megkeresztelték a babót létezik olyan meghívó ami keresztelőre szól, vagy azok inkább saját készítésüek? Szoktak egyáltalán meghívót adni ilyenkor?

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok :D

Gyönyürúek a babáitok! Kicsit irigy vagyok, h én nem tudok képet feltenni , de ami késik nem múlik! Vehetitek '' fenyegetésnek'' :D
Nemsokára megbombázlak benneteket kúszó mászó képekkel.

Meli: aranyosak vagytok! Milyen picurka volt Bogi-baba hat hónapja! És mára kész hölgy... :D

Vanillka: millió puszi a céklareceptért, a héten kezdem is. Majd beszámolok! Vag y inkább borsó??? Cory???

Plichard: Mi még nem fogzunk, ezért nem tudom hogy okozhat e ilyen '' tüneteket '' a fogzás, de én is kicsilánnyal értek egyet, hasfájásra tipelek, Eszter is szokott ilyeneket csinálni. Figyeld meg, nem e eszel valami szeleset! Eszter legutóbb akkor produkált ilyet , amikor mustot ittam :( :( :(

Köszi a véleményeket a bébikompról. A nagy helyzet az, h Martin fiam anno kb 2 hónapot használta 7 - től 9-ig, akkor aztán megunta és inkább elkezdett közlekedni.
Ami az esést ill. , soha nem esett vele, nélküle viszont volt egy nagyon emlékezetes nekifutása az asztal sarkának, ami 12 év távlatából is megrázó. Ilyen balesetektől rettegek. Másfél - kétévesen szó szerint kimászott a járókából, fel a kanapéra, és onnan fel az ablakba, ahol az ő külön kis őrangyala ( meg a lehúzott redőny) védte meg a kieséstől. És mindezt haláli csendben. Képzelhetitek : bemegyek a szobába, gyerek sehol, járóka üres, baba ablakban kapaszkodik... rémes.

Nálam mindenütt padlócsempe van, nem visz rá a lélek, h lerakjam a hideg földre mig én főzök. Mig marad a járókában ok-és de utána mihez kezdjek h szem előtt is legyen és biztonságban is....????

Nekünk a távirányitó a kedvencünk, és sűrűn kapcsol Eszter baba a teletexre is. Mászni azonban már egy hónapja mászik. Ill. helyváltoztatásnak nevezném inkább. És imádja nézni magát a tükörben. :D hiába, kisleány...Olyan édesen nevet magára amikor tükörbe néz.Tudja hogy szép. És amikor a big brother ( Martin ) pattogtatja a labdát , hangosan kacag . Tündéri. Idővel képet is rakok róla.

Bocsi ha sok( k ) voltam, de a tegnap valahogy kimaradt :(

Pusz mindenkinek, virusosoknak virusmentességet, cickófájósoknak enyhülést, fogzóknak szintén, vizsgázóknak könyörületes tanárokat , egyszóval minden szépet és jót NEKTEK!!!

KépKép
gaby70

Helló Melitta, de jó, hogy jelentkeztél! Ha a Szent István parkba jössz, akkor előtte feltétlenül csörögj! És képeket mikor láthatunk rólatok?

Eszti, ilyen vacak vírusom nekem is volt a nyáron. Marcika szerencsére megúszta.

Tegnap volt az egy éves házassági évfordulónk (a polgári), ezt azzal "ünnepeltük" meg, hogy már reggel vágtáztunk a Madarász utcai kórházba, ugyanis Marci leesett az ágyról. Azt hittem, hogy velünk nem fog ilyesmi előfordulni, de mégis. Szerencsére nem lett semmi baja, de nagyon rossz visszagondolni az egészre. Sebtében át is rendeztük a szobát, és most már minden neszre rohanok, figyelek.
:( hát ez volt a tanulópénz...

egy két vidám képet teszek fel:) Kép Kép Kép

Kép

Kép
bettiflame

Betti, boldog 6 hót Marcikának. Hajrá gyümik! :) :)
Vendég

Sziasztok,

Cory: Te kened valamivel?? Nekem sajna nem nagyon akar javulni, pedig most rendszeresen kenem rá a Garmastant :(
Szerencsére újabban annyira nem tépi az ínyével, most az tetszik neki (nekem kevésbé) , hogy a körmét belémmélyesztve markol belém, ahol csak ér :(

Livi: Sajnálom a menzit :( Legyél rajta gyorsan túl :)

Eszti: Jobbulást! Drukk, hogy minél előbb helyreálljon a tejcsi! :)

Anna: Pogi most hány kiló?

Gabi: Én kíváncsan várom a képeket Eszter babáról :wink:

Betti: Akkor ti is felavattátok Marcit :( Szerencse, hogy nem lett semmi baj.
Nagyon tetszenek a képek, Marci igazi kis manó :D
Boldog féléves szülinapot kívánok neki :)

Most ennyi, mert egykezezek, Aliz megunta a "földi létet", így most ölbebaba, és mindenáron ki akarja rángatni az egér zsinórját a laptopból.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: én jártam szopistanácsadónál, és kaptam tőle egy bactroban nevű krémet, mert felülfertőződött már :( Most azzal kenem, javulgat, de nagyon lassan.

cory
Budapest

Sziasztok!

Először is gratula minden hófordulós babáknak! Szupik a képek, minden babóca még mindig csudaszép :)
A gyengélkedőknbek mielőbbi javulást, ciciknek is gyógyulgatást kívánok!

Megjöttünk az "őszelésből", vagy minek hívják az ősszel nyaralást :) Jól éreztük magunkat, de apa nagyon hiányzott, úgyhogy vágytunk már haza rendesen. Rengetegett okosdott a Dorci kis feje, kész vagyok tőle! Ha kérem, hogy tapsoljon, akkor összeveri nagy lelkesen a kis talpait, csak úgy csattognak. Hát igen, kézzel tapsolni bárki tud, az én lányom meg eredeti, és lábbal csinálja :) Ha van kedve, akkor kérésre puszit is dob, de ez azért még ritka. Igazítgatja pápá-ra a kis kezét, de ezen van még mit finomítani :) És kibújt 2 kis foga, úgyhogy már 4 van neki :) Megtanult hátrafelé is kúszni, és előrefelé is egyre gyorsabban megy neki, és egyre nagyobb távokat tesz meg.

Most csak kicsi időm van, így csak a bébikomp témához szólnék még hozzá: nekünk van, és néha használjuk is. Nem ész nélkül, főleg nem felügyelet nélkül, de használjuk. Az a véleményem, hogy heti két-háromszor 20 percnyi kompozástól nem lesz senkinek semmi baja. Az igazság az, hogy venni nem vettem volna, de ha már kaptuk, legalább használjuk néha.

Estefelé próbálok még jönni!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gabi a távírányító nálunk is nagy kedvenc meg persze a mobilom! Hiába csak az a jó amit nálunk lát. Sőt Pogi beleszeretett egy sütőlapátba is. Nála most az a Nr 1

Vali: Pogi most 6570g! Nem sikerült megdupláznia a súlyát, de mégse tünik soványnak!

Betti: boldog félévet Marcinak!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kicsilány: ezek az Alizok nagyon összebeszéltek :D Liza fél évesen 6580g volt :)

cory
Budapest

Enyém Aliz félévesen 6490 volt :) Tényleg nagyon egyformák.
Szeretnék majd egyszer Aliz 1, Aliz 2 és Aliz 3-ról egy közös fotót készíteni :lol:

Anna: Sztem a 6570 g nagyon is szép, mégha nem is duplázott. Remélem már nem aggódsz a súlya miatt.

Évi: Üdv újra itt :)
Dóri nagyon klassz dolgokat tanult, elhiszem, hogy oda meg vissza vagy tőle :) Képet is dobhatnál a csajról, mert rég láttam :wink:

Cory: Ezt a kencét lehet patikában kapni recept nélkül is?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

köszönjük a gratulációkat!

Cory,
korábban írtad, hogy télen, ha nagyon kiszárad a baba bőre, akkor lehet rákenni valami krémet. Konkrétan mit?

Kép

Kép
bettiflame

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?