Emma!
Hát senki nem mondta Neked a Kaáliban, hogy adnak tüt a recepción
Na mindegy. Szóval van tüvel egybeépitett fecskendő, piros kupakja van, az nagyon jó, mert vékony. Azon egységek szerepelnek, a fecskendőbe 1 ml. fér. Ha jól emlékszem, 40 egységes a fecsi, tehát a 1/2 ml a 20 egységnél van. Szépen felszivod, icipicit megnyomod (óvatosan), hogy ne legyen a tüben levegő, aztán akció! Szerintem hasba a legfájdalommentesebb. Párodat is megkérheted, ha Te félsz beadni, a férfiak ezt külön élvezik, mint minden benyomást, igaz Csibe?
A üveg Suprefact legalább 11 napig elég, de multkor Krizsa azt mondta, hogy több szokott lenni benne. Hajrá! A többi gyógyszer tollas, illetve a fenekeseket ugyis illetékes adja, ahol van tü meg minden.
Harcimokus!
Nahát ez az, hogy nekem minden 2. szokott sikertelen lenni, na ilyenkor mi van? Ebből tehát nem tudunk kiindulni
Na majd rákérdezek.
Zsófi!
Csatlakozom Hozzád. Szóval Lányok, ne várjatok ilyen sokáig, mert 1 idő után bizony nem az a kérdés, hogy mennyi gyerekem lesz, hanem hogy lesz-e egyáltalán, mert minden évvel csökkennek az esélyek. De biznod kell Zsófi abban, hogy sikerülni fog, nagyon sok 40 felettinek is sikerül! Sőt még spontán is lehet, talán...
Bizony kell 1 kis türelem a kicsikhez, ikrekhez gondolom sokkal több, de én a magam részéről is ikrekre pályáznék Pöri mellé (sokat lenditene a nagycsaládos vágyunkon, ha összejönne). Mondjuk én nem vagyok 1 pörgős tipus, fát vághat a gyerek a hátamon, szivesen eltötyögök Vele.
Angel kedves!
Hogy lenne pofátlanság! Csuriban vagyok a kis jegesmacikért!
Mereszt!
Szivből kivánom, hogy teljesüljön a vágyad! Én is a nagycsalád hive vagyok, a gyerek a nő igazi hivatása! Kismokussal együtt mára nagyon sok szerencsét kivánok Nektek, remélem megágyaztatok szépen!++++++++++++++ gondolatokat kivánok Nektek képzeljétek el, amint ott vannak a pici macik a méhetekben, biztassátok, hogy keressenek maguknak jó kis helyet!
Loiska!
Te megjöttél már Rómából, vagy ezután mentek?