Új privát üzeneted érkezett!

Emma!
Hát senki nem mondta Neked a Kaáliban, hogy adnak tüt a recepción :?: :?: :?: :? Na mindegy. Szóval van tüvel egybeépitett fecskendő, piros kupakja van, az nagyon jó, mert vékony. Azon egységek szerepelnek, a fecskendőbe 1 ml. fér. Ha jól emlékszem, 40 egységes a fecsi, tehát a 1/2 ml a 20 egységnél van. Szépen felszivod, icipicit megnyomod (óvatosan), hogy ne legyen a tüben levegő, aztán akció! Szerintem hasba a legfájdalommentesebb. Párodat is megkérheted, ha Te félsz beadni, a férfiak ezt külön élvezik, mint minden benyomást, igaz Csibe? :wink: :oops: :lol: A üveg Suprefact legalább 11 napig elég, de multkor Krizsa azt mondta, hogy több szokott lenni benne. Hajrá! A többi gyógyszer tollas, illetve a fenekeseket ugyis illetékes adja, ahol van tü meg minden.
Harcimokus!
Nahát ez az, hogy nekem minden 2. szokott sikertelen lenni, na ilyenkor mi van? Ebből tehát nem tudunk kiindulni :lol: Na majd rákérdezek.
Zsófi!
Csatlakozom Hozzád. Szóval Lányok, ne várjatok ilyen sokáig, mert 1 idő után bizony nem az a kérdés, hogy mennyi gyerekem lesz, hanem hogy lesz-e egyáltalán, mert minden évvel csökkennek az esélyek. De biznod kell Zsófi abban, hogy sikerülni fog, nagyon sok 40 felettinek is sikerül! Sőt még spontán is lehet, talán...
Bizony kell 1 kis türelem a kicsikhez, ikrekhez gondolom sokkal több, de én a magam részéről is ikrekre pályáznék Pöri mellé (sokat lenditene a nagycsaládos vágyunkon, ha összejönne). Mondjuk én nem vagyok 1 pörgős tipus, fát vághat a gyerek a hátamon, szivesen eltötyögök Vele.
Angel kedves!
Hogy lenne pofátlanság! Csuriban vagyok a kis jegesmacikért!
Mereszt!
Szivből kivánom, hogy teljesüljön a vágyad! Én is a nagycsalád hive vagyok, a gyerek a nő igazi hivatása! Kismokussal együtt mára nagyon sok szerencsét kivánok Nektek, remélem megágyaztatok szépen!++++++++++++++ gondolatokat kivánok Nektek képzeljétek el, amint ott vannak a pici macik a méhetekben, biztassátok, hogy keressenek maguknak jó kis helyet!
Loiska!
Te megjöttél már Rómából, vagy ezután mentek?

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Emma! :)
Sajnos nekem se mondta senki, hogy adnak tűt a Kaáliban, és már hazaértünk 110 km-re, amikor rájöttem, hogy nincsen. :?
A gyógyszertárban inzulinos tűt kérj, fecskendővel együtt. Ebből tudni fogják, hogy milyen az. A fertőtlenítő spray is fontos, ahogy a lányok írták. Az adagoláson pedig nem aggódj, mert tényleg van a fecskendőn beosztás, jól lehet látni, hogy mennyi az annyi!

Angel! :) Mereszt! :)
Találka ma délután a Kaáliban! :wink: :lol:
Angel! Hányra is mész?
kismokus

Orsi :P
Köszi. Az embrioglue fagyibabáknál is alkalmazható?

Zsuzs :P
Elfelejtettem megköszönönni a 42-t!

Angel, Kismókus, Mereszt, gyertek a hírekkel! Addig is nagy drukkok!

Fanni
fanni73

Osztódik!

Kismókus!
Akkor 1-kor randizunk?
mereszt

A beültetés után mennyi ideig kell ott maradni?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mereszt

Mereszt! :)
Nagyon örülök! :P
Ott leszek 1-kor, randi megbeszélve! :wink: :lol:
kismokus

Mereszt

Ez nagyon jó hír!! :D
2-3 napig biztos otthon leszel, hisz étvége lesz, amúgy meg érezni fgod, hogy mit látsz jónak.
Én pl. dolgoztam (az első 2 napot kivéve), de csak 4-5 órát naponta.

Zsuzsi
zsuzsi73

Kismókuska :P
Tennél fel lécci-lécci egy táblát, mert már régen tettél fel és jó lenne látni, hogy kinek is és miért is...
Nagyon köszi!

Mereszt :P
Ez nagyon jó hír, csak így tovább :lol:

Fanni
fanni73

Mereszt

nem is arra válaszoltam, amit kérdeztél. Én kb 2 órát feküdtem mindig az intézetben a beültetés után.
zsuzsi73

Fanni! :)
Este felteszem! :lol:
kismokus

Köszönjük a drukkokat,még 2 hétig számítunk rá. :lol:

Zsuzsi!
Nem akarok dolgozni menni,mert szerintem nem tenne jót,ha 8 órán keresztül állnék,nem engednének ki reggelizni csak 12-13 óra között(6-kor kezdek),és húzogatnám a több 100 kg-os raklapokat.Azt még nem tudom,hogy a betegácsit el tudom-e intézni,mert a háziorvos nem fogadja el a Kaális papírt.Szerinte ők nem ajánlhatnak betegállományba.Majd meglátjuk.
Lassan indulnunk kell,úgyhogy megyek reggelizni.
mereszt

Jó reggelt Lányok!
Remélem még emlékeztek rám...
Folyamatosan olvaslak Titeket,csak nekem nem volt mit írnom,mert nem történt velem semmi.Természetesen csuriba a kezem ám Mindenkiért!
Viszont most lenne hozzátok egy kérdésem:december közepére esik kb. a második ET-m.Október végén kezdem a fogigátlót szedni.Szerintetek kezdjek el szedni önszorgalomból valamit,ami segíti majd a megtapadást?És úgymond felturbózza a szervezetemet?Vagy ne?
andrea23

Mereszt
Ez hihetetlen, hogy nem vesznek táppénzre! Szerintem háziorvost kellene váltanod. Az enyém mindenféle meddőségi dolog kapcsán kiírt - inszem, meg ha akartam volna inszem után is....
emma1976

Sziasztok, gyorsan be tudtam ugrani!

1 kicsikénk élte túl a macerát, várjuk nagy szeretettel!

Fél 2-re mehetek érte! :D

Talán még ott érem az őrzőben Kismókusékat! :)
angel37

Sziasztok

Mereszt
hát te szegény jól meg vagy áldva a főnököddel és a háziorvosoddal is. Nekem tavaly a háziorvosom simán szó nélkül kiírt a Kaális papír láttán. És utána is mikor már csak a rendes nőgyógyásztól vittem neki papírt. Ő azt mondta hogy kiír csak vigyek hozzá papírt, úgy hogy én szépen szorgalmasan minden hónapban vittem neki az igazolásokat amik alapján kiírt.
Egyébként van rendes nőgyógyászod, mert ha van akkor szerintem látogasd meg és mond el neki hogy mit szeretnél, biztos segít, vagy ha mégsem akkor tényleg keres másik dokit.

Andrea23
itt sokat a méhpempőre esküsznek, hogy az segít a megtapadásban és még sok minden másban is.

Sziasztok

Mindenkiért nagyon drukkolok

Erika

Kép

Kép
erika13

Kismókus :P
Köszi :lol:

Embrike tulajdonos lányok :wink:
Nagy drukkok! Pihenjetek sokat, meg sétáljatok ebben a kellemes, napos időben.

Szép hétvégét mindenkinek!

Fanni
fanni73

Sziasztok Lányok!
Szonya megbízásából telefonálok, mert lehet hetekig kórházban lesz és így nem tud jönni netre hozzátok.
Ma reggel nagy rémület volt, sírva hívott, hogy nagyon durván vérzik / darabosan, alvadékosan, sokat/ és hogy elmentek a babák valószínűleg, épp úton van az orvosához. Mondtam, még nem biztos,úgyhogy hívjon az ultrahang után. Kiderült mindkét babóca jól van. Két nappal ezelőtt is gyönyörű kis, két centis macikák voltak. Csak egy hatalmas vérömleny van mellettük. Az okát nem tudni, semmi előjele nem volt, most szigorú fekvés. Természetesen benntartották, lehet hetekre. Megbízott hogy írjam meg nektek, és sokat gondol rátok, drukkol mindenkinek!

Angel, Mereszt, és Kismókus talizott, mind a 8-an jól vannak!! :lol:
harcimokus

Sziasztok!

Harcimókus, mondd meg légy szíves Szonyának, hogy vigyázzon magára, de szomorkodjon, minden rendben lesz és baromira szurkolunk neki!!!!!!!!!
Melcsi, ne izgulj, még nem temettem el magam és a kezdeti elkeseredésem is alább hagyott! A jó hírek pedig mindig segítenek. És ma pedig öröm ért:) De a Te példát is erőt ad.

Mereszt! Nem akarok elkiabálni semmit, de azért azt tudnod kell, hogy igaz, hogy csak egy van, de pont ezért ő sokkal erősebb és ragaszkodóbb. Hiszem, hogy legalább annyi az esélyed az egy babával, mint másoknak 3-mal. És ha megnézitek a mostani tendeciát, sajnos előforulnak szomorú esetek is, mint Kiscsillagé és az enyém, de mostanában termékeny időszak van, ez az ősz kedvezz nekünk! Úgy hogy neked is, Kismókusnak is, Icsilyának is, Angelnek is sikeres ragaszkodást:), a többieknek pedig, amit éppen kell!!!!!!!

Katyerina! Írjál már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
zsofian

Szonya
nagyon vigyáz magatokra, az hogy az uh azt mutatta, hogy mindkét babó jól van az jó hír, hinned kell bennük, nem lesz semmi baj!!!!

Babóákatvisszakapotaknak is mennek ezerrel a drukkok, micsoda zebrainvázió lesz it nemsokára :lol:
Judit
pbj12

Hát csajok ma voltam UH-n. Hát nagyon lassan nőnek, és én most be vagyok tojva, hogy hétfőn leíálítja az egészet a doki. Na egyenlőre ennyi.
Ági28

sziasztok!
na előbújtam a barlangomból :)

zsófi!

irok, de még csak ezen az oldalon vagyok túl!
na mind1! nagyon ari vagy, hogy igy izgulsz értem, most majd én fogok érted :D

szóval szeretnék kérni egy zebrát! :lol:
Ma voltam vérvételen, harcika tartotta bennem a lelket és a tesztet is megcsinálta, mert én gyáva nyuszi voltam, és most már tudom milyen a két csík :)

szonya!
ne ijesztegess!

Mereszt, Kismókus, Angel!
nektek nagyon szorítok ma és átküldöm a gólyákat_!
még visszaolvasom a többit

katyerina

csak kicsit vagyok hülye! Szonya megbízásából írok, nem telefonálok! :)
de nézzétek el nekem, napi 2-300 telefont bonyolítok le átlagban :wink:
Zsófi!
mostmár megnyugodott, hogy látta a babócákat, csak reggel esett nagyon kétségbe, érthető is. Most ezerrel pihen. Minden rendben lesz.
ma is sikerült nagy - nagy örömet szereznem valakinek jó hírrel, remélem, jelentkezik :oops:
harcimokus

Harcimókus a Mi kabalánk :lol:

Katyerin :)
megkérdezhetem, hogy mennyi lett a hcg szám?
pbj12

katyerin :)
ugye milyen hihetetlen érzés zebrásnak lenni? :lol:

mindenkinek drukkolok ezerrel látjátok mindenkihez megérkezik a zebra :)
pbj12

Sziasztok! :lol:

Visszakaptuk az egyetlen és leggyönyörűbb babánkat!Nagyon boldogok vagyunk.A férjecském egy kicsivel utánam ért haza és hozott nekem egy szál sárga rózsát.Úgy meghatódtam.

Katyerina!
Gratulálok a babához!Várom a gólyákat. :lol:

Erika!
Én is arra gondoltam,hogy a nőgyógyászomtól kérek papírt.A Nyírő biztos benne van a számitógépében.Sajnálnék másik háziorvoshoz menni,mert egyébként jó orvos,csak egy kicsit kocka.A szabály az szentírás.
Megyek,mert ágyba kapom a hamit. :lol: :lol: :lol:
mereszt

Micsoda buták az emberek! Hát nem is a gólyát kell várni, hanem a zebrát! :) :) :)
zsofian

Sziasztok Lányok! :)
Annyi mondandóm van, nem is tudom, hogy kezdjem. :lol:
Szóval ma elmentem a Kaáliba transzferre, és ott kiderült, hogy mégsem 8 termékenyült meg, hanem 12!!! (Ez már jobb arány!)
Hármat kértem vissza, és 9 megy fagyiba!
Megnéztem azt a hármat, amit visszaültettek, szerintem nagyon szépek (bár lehet, hogy én elfogult vagyok :oops: :lol: ). Minegyik négy sejtes volt.
És a slusszpoén: az őrzőben nézegettem az UH-képet, amin látszik a levegőbuborék, amiben vannak. :lol: És egyszer cak észrevettem, hogy Krizsa doki 13-án 13 óra 13 perc 13 másodperckor csinálta a képet!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem ez csak jót jelenthet!!!! :lol:

Angel! :) Mereszt! :)
Örülök, hogy ma is találkoztunk, nagyon szorítok, hogy megtapadjanak a kis drágák!!! :lol:

Katyerina! :)
Este felteszem a táblát, és megkapod a ZEBRÁDAT!!! :lol: Gratulálok!

Szonya! :)
Biztosan nem olvasod, de gondolunk rád, és szorítunk, hogy minden rendben legyen!!! :)
kismokus

Köszönöm a drukkokat! :)

Hosszú, küzdelmes transzfer után visszakaptam a kis egykénket :D , és nagyon bízom benne, hogy élni akar! :)

Végre megismerhettem Harcimókuskánkat is személyesen! :D :D

Katyerina,
gratulálok a zebrácskádhoz! :D Remekül alakul a sárga sáv! :)

Szonya,
gondolok rád, és nagyon remélem, hogy "csak" a vérömleny okozza (barátnőmnek is volt ilyen, a kislány már 1 éves :) ), és jóval nagyobb az ijedség, mint a baj! Sőt, baj nem is lesz! :) Vigyázz magatokra!

Kismókus,
itt is gratula a szép eredményeidhez, hú de jól alakul nálad minden! :wink: Az a rengeteg 13-as meg! :shock: :lol: :lol:

Csak hogy hozzátegyek a szerencsés naphoz, hazafelé leszart egy madár! :shock:

Mereszt,
elkerültük egymást, mire mentem, te már eljöttél!
Drukk a te kis egykédnek is! :)
angel37

Szonyának és a 2 babának drukkolunk nagyon.
az a fránya hematóma meg monnyonle!

Katyerina itt is gratulálok, és drukkolok, hogy szép 8 hónapod legyen :D

Fanni igen, fagyisnál automatikusan adnak embriogluet. Harcimókus írta épp 1-2 napja.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

itt is köszi :D, nem sokára te jössz :D

Kismókus!

a 13 szám az tuti szerencsés!, remélem neked is az lesz!

Angel!
szoritok a kis pöttynek!

pbj!

a babaváróson írtam számot :D

katyerina

Szonyával beszéltem délután telefonon :wink: :oops: és már SEMENNYIRE nem vérzik!!! Megnyugodott, jókedvű, optimista. Átadtam a jókívánságaitokat, meghatódott és nagyon köszöni. Mindig jelentkezik majd általam , hogy mi van vele. Még biztos benn kell maradnia X ideig mefigyelésen.
Angel!
ez a madáresemény nagyon teszik!!!!!! :lol: :lol: :lol:
harcimokus

Szép estét mindenkinek! :)
Ahogy ígértem, felteszem a táblázatot.
Ha valami nem stimmel, szóljatok (mostanában annyi minden történt, hogy elképzelhető, hogy valamit kihagytam, vagy nem vettem észre... :oops: )
A babavárós (zebrás) táblázat egyre hosszabb, úgyhogy egyre rossazbbul látszik, de hát ez legyen a legnagyobb bajunk! :wink: :lol:

Szivvi! :)
Szívesen beteszlek a táblázatba, ha megadod a szükséges adatokat! :)

Angel! :)
Ez a madár biztosan jót jelent! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Katyerina!

Nagyon-nagy gratula!!! :D :D :D

Lona

Kép
lona1

okt. 27 nagy nap lesz :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Képzeljétek fáj a hasam,csak úgy jó ha a hátamon fekszem.Még ülés közben is fáj.Tapasztaltak:ez ugye nem baj?Nyugtassatok meg,hogy normális. :? :?
Tényleg jó sok zebra van.Remélem 2 hét múlva 3-mal több lesz. :lol:
mereszt

kismókus!

nem dr kovács, hanem dr kováts :) A doktornő követte el ezt a zebrát is :)
ha jól láttam a táblát akkor pbj is nála van :), tényleg neked még nem is gratuláltam
szóval a doktornő most zsinórban négyet produkált :)

mereszt!
a hasad fog fájdogálni, de ha nagyon és zavar akkor harcimókust kérdezd meg, vagy a dokit

katyerina

Mereszt :D
nekem még mindig fáj :D hétfőn volt a transzfer :D
normális :D :D :D

de nekem a 22. hétig fájt, ilyen alkat vagyok :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Helló Csajszik!
Beugrottam, átfutottam gyorsan az elmaradásomat.
Csak annyit én is, ahogy Melcsi is írta, nálam is az volt, h abban a néhány hétben, míg tartott a kezelés, semmi nem érdekelt. Most a pihenő időmben viszont csak itt vagyok néha, meg a vitaminokat szedjük, illetve a Gynevac-ot, de amúgy mindenféle másnak adtam át magam. És úgy érzem, szükségem is van arra, hogy tök más dolgokkal foglalkozzak, hogy aztán visszatérhessek a baba gondolatához - újult erővel!

Szonja!
Bár nem olvasol most minket, azért nagyon aggódok értetek, vigyázz magatokra, remélem hamar megoldódik a gond, és a babókkal is minden okés lesz!!!!
Harci!
Szerintem mindenki átsiklott a félreírásodon! Jó, h megint egy kicsit becsatlakoztál, minden írásodban van valami "tanulnivaló" :)
Mereszt, Katyerina, Kismókus, Angel!
Csodálatosak vagytok!!! Csak így tovább!!!
Orsi!
Te is vigyázz magatokra!! Okt. 27-re pedig +++++!

Holnap nem hiszem, h jövök,mert szüreti bálba megyünk, előtte fodrász, meg a barátnőmet látogatom meg a kórházban, szegénynek miómát vettek ki! :(

Mindenkinek a legjobbakat kívánom! Legyetek üdék 8) , mosolygósak! :lol:

Puszika Mindenkinek!!!!

Csibe
csibe73

Lányok, délután irtam, és mind elszállt. :evil:
Katyuska!
Te vagy a nap hőse! Péntek 13-án! Nagyon-nagy gratula itt is, növesztgesd szépen a babuská(ka)t!
Szonya!
Harcikával üzenem Neked, hogy légy türelmes, optimista, és rendben lesz minden! Sokat gondolok Rád, és küldöm a+++++++++ gondolatokat ébresztő energiát.
Mereszt, Angel és Kismokus!
Látom ügyesek voltatok, lezajlott az ET. Remélem szépen megágyaztatok a babuskáknak! Már most ideje elkezdeni magyarázni nekik, jobb ha mielőbb rendet tanulnak! :lol: Jelszó: Tapadjatok!
Kismokus!
A tábla egyre gyönyörübb, látom az én randim is benne van, köszi! Ha nem vagyok tul szőrszálhasogató, nem ugy szokott régen lenni, hogy az ikreseknek annyi zebrájuk van, ahány baba?
Az okt. 27. tényleg nagy nap lesz! :D
Ági!
Hátha beindulnak mégis!
Zsófi!
Már jobb a kedved! :D Mindig igy van, az első pár nap olyan rossz, aztán ha a következőre gondol az ember, jobb lesz kicsit.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Anikó!
Azért a nevét úgyse írod meg írd már meg miért volt gáz a Szabolcsban a doki.
Én is voltam ott genetikán nekem a kórház része volt meghökkentő az alagsor egy föürtelem hihetetlen koszos budi meg az egész, valami csöpögött a mennyezeten lévő csőből jobb ha nem is tudjuk mi volt az.
:shock:

Zsebi
Kép
zseboroszlán

jaja bocsi rossz helyre írtam. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Erika13! És hol lehet ilyen méhpempőt venni?

Katyerina! Gratulálok!
andrea23

Jó éjt Mindenkinek!!!
andrea23

Üdv Mindenkinek!!
Kissé szabadságoltam magam a gyerekgyártás nyomása alól 8)
Azért követtem az eseményeket olvasó üzemmódban, és csudajó, hogy ilyen klassz dolgok történtek itt sokatokkal!!
Madaran, Pbj, Pompomlány és nem utolsósorban kedves Katyerina :lol: :lol: !!
Őszintén gratulálok nektek!!!!
Egy kalappal az éppen akciózóknak is, bocsi hogy nem nevesítek, de szorítok nagyon!
Szóval vége a pihinek, MA hivatalosan is újra felvettem a kesztyűt és bejelentkeztem a gyerekgyárba!!! Kedden megyek is Krizsa dokihoz hogy összedugjuk a fejünket, hogy hogyan tovább.
Melcsike!
Nem még mindig nem jártuk meg a szép Itáliát, csak 28.-án indulunk, sajna csak így jött össze, de nem bánom, így még előttem van és nem múlt időben beszélek róla!!! :) :)
Pusz Nektek!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Andrea! :)
A méhpempőt én is ettem/eszem! :)
Látom budapesti vagy, így bátran írom, hogy a Lehel téri piacon a méhészeti boltban biztosan lehet kapni. Ahogy már valaki írta előttem, kb. 1000 Ft az egy havi adag. Én a stimuláció kezdete előtt kb. egy héttel kezdtem el szedni!
kismokus

kismókus!
köszi a táblát!
annyi hogy remélem nem december,hanem november lesz a köv.beülti.10-én telik le a 3 hónap.okt.24-én megyünk mi is a kováts dokinőhöz.remélem folytatom a sort!a barátnőmnek is sikerült nála az első lombik.biztos nagyon profi!
mindenkinek ezer drukk!
sziasztok!
most nálunk kimarad a spontán sajna, pedig most van a 13. nap.és még a jó oldalon érik ráadásul.na mindegy legalább túlvagyok a méhtükrözésen is!
majd a jövő hónap!
lola29

sziasztok
Orsi! :lol:
Nem tudod véletlenl, hogy marad-e az 5 lombik támogatás vagy már csak 4????
Képzeld el úgy hallottam a körzetitől, hogy azok akik jövőre kezdik a lombikot a tb csak 2 lombikot fog támogatni a tb.!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Katyerin :)
akartam már szólni, hogy legyen a táblácskuban kijavítva a név, csak elfelejtettem :oops: , nekem Kovács a dr-om, nem a doktornő, azért írtam kováts-ot, mert nekem még nagyon régi névjegykártyám volt tőle és ott így volt írva :P de most már szerváltam új névjegykártyát az asztaláról és ott már Kovács.
Mindenkinek mennek a driukkok ezerrel, olyan érdekes, nekem az a másfél hét otthon nagyon lassan ment el, minden nap sétáltam egy órát, beszéltem a babócákhoz ezerrel és mindent nagyon lassan és kimáérten csináltam, ja és túrbókat aludtam napi simán 15 órákat :oops:
Szerdán megyunk UH-ra, nagyon kívéncsi vagyok, hogy minden rendben lesz-e, és hogy mit lehet majd látni :lol: ja és hogy hányat :lol:
pbj12

Köszönöm a megnyugtató sorokat.Még este elolvastam,úgyhogy nyugodtan aludtam. :lol:
mereszt

Kagyló :)
vlt itt már erről szó. Egyelőre senki sem tud semmit.
Én is a frissen indulóknak max. 2-3 maadék támogatottat tudok, de alkotmányjogilag aggályos lenne, ha a már programban résztvevőkét 5 alá csökkentenék (visszamenőleg hátrányos hatályú tv-t nem igazán szoktak hozni).
no, mind1, semmi biztosan sem tud senki.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?