Hello lányok és kispapák!
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap este erősen görcsöltem és már 7-kor elmentem lefeküdni, és szerintem el is aludtam.
A folyománya: Hajnali 4-kor már kukorékoltam és nem bírtam visszaaludni.
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, annyira aranyosak vagytok és olyan megható, komolyan mondom könnyekkel a szememben olvastam őket!
Szívből kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön, és higgyétek el sikerülni is fog!!!!Hihetetlen érzés, még fel sem fogtam jóformán hogy valaki(k) laknak odabenn, azt hittem én az első pillanattól fogva érezni fogom, de mostmár rájöttem ez nem így van.
Nagyon boldog vagyok és a párom is 20 centivel a föld felett jár. Ő jobban hitt benne, én voltam kishitű, ő végig azt mondogatta "Anya ne parázz ott vannak és kész ." Állandóan puszilgatja a pocimat és úgy hívja őket "kis puckaim".
Szívből kívánom hogy mindenki részesüljön ebben érzésben minél hamarabb!!!!!!!
Azért tegnap örültem is de olyan felemás érzésekkel is jöttem haza.
5 Konc paciensnek volt beültetés amikor nekem és tegnap jó volt velük találkozni és ott ültünk egy kupacban és bíztattuk egymást, de sajnos csak kettőnknek sikerült. Akinek még sikerült azzal egymás mellett feküdtünk és mindkettőnknek első alkalom volt. Volt egy csaj akinek 5-ik és két csajszinak a második alkalom. Annyira sajnáltam őket, én ott örömködtem ők meg szegények....ez olyan rossz volt. De remélem nekik is sikerül legközelebb.
Azért belegondoltam,hogy ugyan nem vagyok arról híres hogy szerencsés vagyok mert amilyen szerencsétlenek voltunk mi az inszem próbálkozások másfél éve alatt azt nem kívánom senkinek- de nekem most baromi nagy szerencsém volt, perzse akkor lehet ezt teljes értékűen elmondani ha majd megszületnek és épek, egészségesek, de most tényleg először ebben az életben történt velem tényleg valami igazi jó.
Na enyhén filozofikus hangulatom van ma reggel, és annyi mindent "érzek", aminek azelőtt lehet hogy jelentőséget sem tulajdonítottam volna- de biztos a tomboló hormonjaim teszik.Remélem nem untattam halálra senkit.
De szívből kívánom hogy ez egy nagyszerű babaeső kezdete legyen!
A csuklásom még mindig megvan,azt hiszem erre alapozhattok hogy terhesség jele, ugye Zsókuci kismama-pajtás?
Egyébként tegnap beszéltem a csuklós kolleganőmmel is, neki 4 hetes a babája és mondtam neki a csuklást, és akkor felkiálltott"Tényleg! AZ elmaradt a szülés után!" Eddig fel sem tünt neki.
Na megyek sütök egy kis gombát meg halat, már most kívánós vagyok.
Na megszűnök mert nem lesz elég egy oldal! Sok puszi mindenkinek!Majd még jövök!