Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti, ez iszonyat, nem csodalom hogy kiakadtal. Iszonyat hogy hol tart az egeszsegugy ebben az orszagban. Meg hoyg mit meg nem engedhetnek maguknak az emberek. Remelem azert sikerult lenyugodnod igy hogy kiirtad magadbol!
Udv.
Sviszter
sviszter

sziasztok

Zsókuci örülök hogy minden rendben

sviszter szerintem nézd meg a http://www.pcos.hu oldalt és keresd Norkát, vagy a http://www.lombikbaba.hu oldalon Norkát.
Sok sikert
Én spec Koncot nem ismerem, csak a Zekét, de Ő pl. kicsit morci mert sokan vagyunk, amúgy arany szíve van:) csak nem mutatja

üdv. minyuu
minyuu

Lányok!!

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok szülinapi jókívánságot,olyan aranyosak vagytok!!! :D :D :D

Mot mama!
Tök jó,látom nem csak egy napon születtünk,de egy évben is,én is 31 voltam tegnap! :shock:

Zsókuci!
Örülök,hogy legalább otthonról tudod intézni a dolgokat,nagyon szorítok,hogy könnyen megúszd és már hamar vége legyen.

Krisztike!
Kitartás a melóhelyen!Ezt már féllábbal is....

Képzeljétek voltam tegnap a Zekénél és megkérdeztem mit tud a jövő évi szigorításokról.Azt mondta,még nem dőlt el,vagy egy lesz vagy három támogatott. :roll: Húzzunk bele! :?

Kép
lukrécia

Jó reggelt :)

Üdv minden újnak :)

Sviszter amikor túl stimulálnak akkor jelentkezik ez a jelenség, az érfalak meggyengülnek, és a folyadék a testedbe csapódik. Veszélyes mert besűrűsödhet a véred, arról nem beszélve hogy nem kellemes amikor méár a rekeszeket nyomja felfelé, és olyan vagy mint egy hordó. A leszivás nem egy kellemes dolog. Alúlról egy jó nagy tűvel felszúrnak (igazándiból ez a fájdalmas része) aztán szivják lefelé a felgyülemlett vizet.
Sok fehérjét kell ilyenkor enni, az állitja vissza az érfalak erősségét, na meg persze rengeteg folyadék, hogy a vér ne legyen a sűrű. Viszont azt mondják sokkal nagyobb az esélye a megtapadásra, ami nálam is meg Zsókucinál bevállt :)
chesti

Ez a csapolás nagyon rosszul hangzik :( szuper erősek vagytok, lányok!
Olvasgatom, amiket a megszorításokról írtok. vajon a támogatott inszemek számát is lecsökkentik? Igaz, hogy tényleg nem érdemes előre izgulnunk, de azért az 1 lombik, ha igaz, hogy csak annyi lesz, édes-kevés, nagyon durva. Így is komoly vagyonba kerül, hát még akkor :(
Na, nem vészmadárkodok itt, csak most sikerült a legfrissebb termést végigolvasnom.
edua

Sziasztok lányok és Mot-papa :D,

kb. 30 perce értem haza a BMC-ből... Minden szépen alakul, apad a folyadék, egyre többet tudok pisilni, úgyhogy ma is csak infúziót kaptam, és legközelebb csak hétfőn kell mennem! :D:D:D:D:D:D

Annyira boldog vagyok! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Estrella! kérlek írd meg priviben az e-mail címed, szeretnék Veled megosztani valamit (pco-val) kapcsolatosan!!!!

Lanett! Már úgy izgulok!!!!! Huh! Mennek a drukkok!

Üdv: Lyutka
lyutka

Zsókuci!

Szuper hírek!!!UH-d mikor lesz már???? :D

Lanett!!!

Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++

Bibar!

Hát ezt a holnapot éljük túl.... :?

Kép
lukrécia

Vendég

Na végre beengedett már egy órája próbálkozom!

Hello Lányok és Mot papa!

Nagyon nagy a para.......
Érzek én már mindent esküszöm....
Nagyon szorítsatok Értünk!

Sok puszi mindenkinek!
lanett

Sziasztok!
Végre itthon, és holnap nem is megyek dolgozni...!!!! :lol:
Mindjárt dobok fel eyg táblát, mert ezen az oldalon még nincs!!!

Sviszter,
aztán tegnap 4 X küldted el az üzit...De jólesett, hogy gondoltál rám...Már csak 15 nap!!!
Vendég

Kriszti:

A laborpapíron melyik rövidítés tartozik a pajzsmirigyhez?
Ha tudsz segíts, köszi! :D
Vendég

Sziasztok!

Lanett, :)
Nagyon drukkolok Neked holnapra!!!!

Zsókuci, :)
Örülök, hogy már sokkan jobban vagy! Vigyázz nagyon magtokra!

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Esperanza,
TSH, T3, T4....

Lukrécia,
mikor kezded a stimut???
Vendég

Na, a arendszer meghülyült...Nem engedi feltenni a táblázatot!
Még későbbmegpróbálom, ha nem megy, holnap reggel talán megengedi....
Addig is mindenkinek jó éjt!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek ! :)

Lanett :)

Szorítok mint állat!!! :)

Mindenkinek Millió Puszi!!!

:)
mot

Lanett mennek a drukkok :)
chesti

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!
Lanett,
mennek a drukkok!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kis korrekcióra szorulok!Tegnap Estrella helyett Esperanzának címeztem a válaszomat, mert egyszer ő is kérdezte, és autómatikusan neki írtam a választ!
Szóval Estrella,
a T3, T4, TSH!!!!!Ezeket kell nézned, hogy vannak -e!!!
Esperanza, meg ha olvas, gondolom nem értette a dolgot!
Nemhiába olyan fáradt voltam már tegnap este, figyelmetlen voltam...
Na, megpróbálom feltenni a táblázatot, mert tegnap nem engedett!!!!
Vendég

Sziasztok,

Chesti, koszi a felvilagositast. Tenyleg nagyon erosek vagytok es nagyon csodallak benneteket.

Lukrecia, mikor lesz eredmenye a vervetelednek? Szoritok ezerrel!
Lanett neked is ezerrel szoritok :D

Kriszti, nekem is feltunt hogy milyen ugyes voltam, de mindig azt irta ki hogy probaljam kesobb kuldeni, mert......, hat en probalgattam :)

Tud valaki valamit a Gynovac-rol? Ja amugy ez volt a masik ami meg nem tetszett a Konc dokinak, aztan nem firtattam nala a temat, de sokan dicserik. Valaki kozuletek reszt vett mar ebben a kuraban?

Udv.
Sviszter
sviszter

Sviszter,
én és HŐS párom tegnap kaptuk meg az utolsó Gynevac szurit...Most várjuk a hatását....A BMC-s dokik valóban nincsenek jó véleménnyel róla, (én meg sem mertem kérdezni...), én pl. a házidokimmal írattam fel, és annó Esperanza segített hozzá a második recepthez, hogy meglegyen a kúra...Lázár Dr.Nővel is beszéltem, ésúgy gondoltuk, mint egy lehetőséget ezt is kipróbáljuk amíg nem mehetek a következő stimura....
10 naponta adattuk be...Bízunk benne!!!
Vendég

Hááát, lányok, nincs szerencsém, 2 napja nem neged semmi csatolást feltenni...Így várat magára a táblázat.
Írtam Chestinek, de ő is ezzel a problémával küzködik.... :lol: :lol:
Szép napot mindenkinek, és kellemes hétvégét....
Ma még jelentkezem!
Vendég

Lanett,

jajj, jelentkezz már, nagyon-nagyon drukkolok! Remélem csodás hírt kaptál, és megerősítettek abban, hogy kismami vagy!!! :D
SZORÍTOK EZERREL! Jelentkezz, amint tudsz!!! :D

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Lanett miatt néztem most be, de látom, még nincs eredmény.....
Majd később visszanézek!
Még szerencse, hogy nem engedte feltenni a táblázatot, mert Lanett szivecskéjét még nem tettem bele....Remélem eljön a pillanat, és ma tehetem! :lol:
Mindenesetre nagyon szorítunk!!!!!!!
Vendég

Csajok!

El sem hiszem hogy egyszer végre ilyet is leírhatok!
SIKERÜLT!!!!!
88,5 a béta hcgm.

Konc doki minket hívott be elsőnek, ott ült mellette a Kanyó doktornő, megvárta amíg leülök és azt mondta "Gratulálok a terhességhez!". Ott bőgtem a kanapén, olyan boldog vagyok!
Nem tudom megvan-e mindkettő, de nagyon remélem.
Október 24-én kell menni UH-ra.
Mondtam neki a görcsöket, azt mondta pihenjek sokat és felejtsem el hogy dolgozni megyek.

Mindenkinek nagyon köszönöm a jó szavakat, a babatapikat a drukkokat!
Imádlak Titeket!Nélkületek nem sikerült volna! :lol: :lol:
lanett

Lanett kismami,

dejódejódejóóó!!!!

Millió gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira örülök kismami-pajtás! :D:D:D:D:D:D:D:D

Millió puszi nektek!!! :D:D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Lanett nagyon nagyon gratulálok :) Remélem a másik topiknak is sűrű vendége leszel :) Nekem is görcsölt a hasam, meg mensi szerű görcseim voltak ahogy rendezkedok be a babukákra szóval nyugi :) Pihizz és sok sok boldogságot :)

Zsókuci meghoztad a babaesőt :)
chesti

ÚÚÚristeeeeeeeeeeennnnn!!!!! LANETT!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!kOMOLYAN MONDOM, ÖRÖMKÖNNYEK VANNAK A SZEMEMBEN!!!!!!!!!
Annak idejében valóban elindította Zsókuci a babaesőt, és tényleg beindult......Remélem hamarosan más kismamit is avathatunk!!!!!
Mégegyszer nagyon gratulálok!!!!!!
Remélem sikerül feltenni a táblázatot!
Vendég

De jó :lol: Lanett, gartulálok!!!!
edua

Íme a babaeső:

Kép

:D:D:D:D

Na csak így tovább csajok! :D

Kép

Kép
zsókuci

Kép
Kép
Vendég

Lanett, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
share

Lanett :lol: :lol:
Gratulálok Kedves kismama, pihenjen sokat!!!!

ui: mostmár biztos, hogy mi csináljuk a kiemelkedő statisztikát a BMC-nek.

Csak így tovább Csajok!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsókuci
Örülök hogy már jobban vagy,az infúziot már fél lábon is kibirod

Sviszter
én is megkaptam a gynevac szurit,nekem 2 napja volt az emlékeztetőm,mert ilyet is kell utánna,szóval várjuk az eredményt és spontán dolgozgatunk :oops:

Kriszti
októberben biztos nem megyek a fagyibabókért,mert vettünk egy kertesházat és költözés lesz remélhetőleg novemberben.azért még ne rakj lejjebb légyszi a táblában,hátha jó omen a szivecskések alatt lenni :D :D
bár a következő szivecske a Lukréciáé :lol: :lol: :lol:

Lanett
ez hihetetlen,végre pozitiv példák sorban,nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!!!

Lukrécia
látod jo időszakban mész vissza a bmc-be :lol:
na puszi mindenkinek

bibar

Sziasztok! Én is gratulálok Lanett-nek!!!!!! Pihenj sokat!
Bár még nagyon új vagyok, azért a hozzászólásokból igyekszem képben lenni és követni mindenkivel az eseményeket. Remélem sokszor örülhetek én is veletek a boldogságotoknak. Jó lenne hamarosan csatlakozni a babásokhoz!
süni76

LANETT!!!!!!!

NAGYON-NAGYON SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez kész,nem térek magamhoz,olyan ügyesek vagytok csajok!!!!Sok-sok pihi!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Krisztike,
köszi az érdeklődést,nekem ma kellene megjönnie,de volt egy szupi kis tüszőm,amiről kiderült,hogy nem repedt meg(még a tüszőrepesztő injekció beadása után sem) így most lehet,hogy le fogja szívni a drága doktor úr,ha jövő hét közepéig nem jön meg a mensim.Aztán remélhetőleg megjön és kezdődhet a stimu.Hát ez van most,várakozó állapot.Mindig van valami....Legalább nem olyan uncsi... :wink:

Sviszter,
ari vagy,de szerintem keversz valakivel.Én nem várok vérvétel eredményt.Bárcsak már várnék...Szerintem Lanettre gondoltál.Azért köszi

Bibar,
Képzeld,csúcs a tütüke,már azzal mentem ma melóba.
És bejött amire számítottunk,nem jött meg a piros,remélem megúszom a leszívást. :roll:
Hétfőn talizunk,azért megvárlak.Puszika

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Lukrécia,
Csütörtökön megyek UH-ra, nagyon izgi :) Remélem látszódik már legalább a petezsák :D Mondjuk hétfőn is lesz UH, így remélem, hogy már akkor is látom Őt/Őket :D De ha nem, várok türelmesen csütörtökig :D

Kriszti,
Én is kerestem, hogy hol írt Esperanza :D, sejtettem, hogy össze keverted Estrellával :D:D

Lanett,
Még egyszer: nagyon örülök! :D Várunk a babás topikban is :D

Chesti,
Igen-igen, meghoztam a babaesőt, hidd el, így még boldogabbá tesz a dolog. :D

Bibar,
Persze, az infut már simán kibírom. Remélem tényleg megúszom mostmár ennyivel… Kicsit azért még parázok…

Süni,
Remélem is, hogy hamarosan csatlakozol babával a pocidban :D:D:D

Lukrécia, Bibar - ti hétfőn mentek BMC-be? Mert akkor lehet, hogy talcsizunk :D:D

Jó éjt mindenkinek!
Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

LANETT:

:D :D :D
Vendég

Zsókuci!

Nem a BMC-ben talizunk,együtt járunk talpreflexológiára,bocsi ha néha fél szavakkal írunk egymásnak és esetleg félreérthető.
Viszont a jövő héten megyek én is a BMC-be,még nem tudom mikor,ha hétfő vagy csütörtök,mindenképpen jelzem.Puszi a kismamának :D

Kép
lukrécia

Hello lányok és kispapák!

Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap este erősen görcsöltem és már 7-kor elmentem lefeküdni, és szerintem el is aludtam.
A folyománya: Hajnali 4-kor már kukorékoltam és nem bírtam visszaaludni.
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, annyira aranyosak vagytok és olyan megható, komolyan mondom könnyekkel a szememben olvastam őket!
Szívből kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön, és higgyétek el sikerülni is fog!!!!Hihetetlen érzés, még fel sem fogtam jóformán hogy valaki(k) laknak odabenn, azt hittem én az első pillanattól fogva érezni fogom, de mostmár rájöttem ez nem így van.
Nagyon boldog vagyok és a párom is 20 centivel a föld felett jár. Ő jobban hitt benne, én voltam kishitű, ő végig azt mondogatta "Anya ne parázz ott vannak és kész ." Állandóan puszilgatja a pocimat és úgy hívja őket "kis puckaim".
Szívből kívánom hogy mindenki részesüljön ebben érzésben minél hamarabb!!!!!!!

Azért tegnap örültem is de olyan felemás érzésekkel is jöttem haza.
5 Konc paciensnek volt beültetés amikor nekem és tegnap jó volt velük találkozni és ott ültünk egy kupacban és bíztattuk egymást, de sajnos csak kettőnknek sikerült. Akinek még sikerült azzal egymás mellett feküdtünk és mindkettőnknek első alkalom volt. Volt egy csaj akinek 5-ik és két csajszinak a második alkalom. Annyira sajnáltam őket, én ott örömködtem ők meg szegények....ez olyan rossz volt. De remélem nekik is sikerül legközelebb.
Azért belegondoltam,hogy ugyan nem vagyok arról híres hogy szerencsés vagyok mert amilyen szerencsétlenek voltunk mi az inszem próbálkozások másfél éve alatt azt nem kívánom senkinek- de nekem most baromi nagy szerencsém volt, perzse akkor lehet ezt teljes értékűen elmondani ha majd megszületnek és épek, egészségesek, de most tényleg először ebben az életben történt velem tényleg valami igazi jó.
Na enyhén filozofikus hangulatom van ma reggel, és annyi mindent "érzek", aminek azelőtt lehet hogy jelentőséget sem tulajdonítottam volna- de biztos a tomboló hormonjaim teszik.Remélem nem untattam halálra senkit.
De szívből kívánom hogy ez egy nagyszerű babaeső kezdete legyen!

A csuklásom még mindig megvan,azt hiszem erre alapozhattok hogy terhesség jele, ugye Zsókuci kismama-pajtás? :lol:
Egyébként tegnap beszéltem a csuklós kolleganőmmel is, neki 4 hetes a babája és mondtam neki a csuklást, és akkor felkiálltott"Tényleg! AZ elmaradt a szülés után!" Eddig fel sem tünt neki. :wink:

Na megyek sütök egy kis gombát meg halat, már most kívánós vagyok. :lol:

Na megszűnök mert nem lesz elég egy oldal! Sok puszi mindenkinek!Majd még jövök!
lanett

Napsütéses szombatot mindenkinek,

Lanett drága,
most már nyugi, a lényeg, hogy laknak odabent, és ennél jobb helyük sosem lesz, mint anyu pocija, hidd el :D
Igen, a csuklás az nálam is mindennapos. Nem tudom mitől lehet, olyan furcsa most a szervezetünk. Az orrom, mint egy vadászkutyáé, ízlelésem szintén, nagyon brutál... Az idegeim meg...hááát extra érzékeny vagyok. Szóval minden más, mint a terhesség előtt. De persze nem bánom egy percig sem :D

Lukrécia,
hihi, akkor valóban félreértettem :D Bocsi... Persze, ha hétfőn jössz, jó lenne összefutni :D Puszillak!

Puszka mindenkinek!:D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!

Lanett! NAGYON NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!ez aztán a nagyon jó hír, olyan jó lehet, tényleg jó lenne, ha ez a baabeső kezdetét jelentené.

Zsókuci, nagyon jó, hogy rendben vagytok már, drukkolok a csütörtöki UH-hoz.

mindenkit puszilok és kellemes hétvégét nektek

numato
numato

Sziasztok!

Lanett, most olvastam, nagyon-nagyon örülök nektek!!! Szuper! :) :) :)

Zsókuci, hogy vagy? Pocakfeszülés? Tünetek? Szerintem hétfőn már vmi látszódni fog.... Veled együtt tényleg beindult a babaeső. Hajrá lányok, mindenki, akik most kezdik, merítsetek erőt Lanettből és Zsókuciból!

Krisztikém, azért néha pihenni is próbálj a munka mellett. :) :)

Estrella, sajnos nincsen más mailcímem, lehet hogy a tűzfal nem engedi be. :( :( Azért köszi, aranyos vagy. Mi újság Veled? Ha nem publikus, írd meg privátként. Sokat gondolok rád.

Mindenkinek szép hétvégét!
Puszi
lucia1

Sziasztok!
Végre hazaértem, és szerencsére kedd estíg pihi van...Rám is fér!
Benyaltam valami vírust, és most iszonyatosan taknyosodom, és fáj mindenem, az arcüregem, a fejem...orrfúvás elfelejtve, mert utána percekíg sajog a fejem...Mézes tea miden mennyiségben,ma pl,. 4 liter...Ennyit a transzfer után sem bírtam meginni! :lol:

Bibar,
akkor még egy kicsit ottmaradsz a kismamik alatt, hátha telepatikus úton segítenek.... :lol: :lol:

Lucia,
most megfogadom a tanácsod, és kedd estíg nem is gondolok a munkára! :lol: Sőt, ha ennyire gyenge maradok, még lehet hétfőn elmegyek a házidokihoz, írjon ki pár napra...Gondolom a sok meló miatt fáradt voltam, legyengült a szervezetem, és a víruska megtalált...Napi többszöri hasmenés, orrcsöpögés, és majd szét szakad a fejem, és az arcüregem... kapar a torkom, és szédülök, mint aki be van rúgva!(mert már voltam oylan állapotban is! :lol: :lol: )

Most megyek, és alszom, párom már óhajtja, hogy mellé bújjak...(adok neki egy kis bacit! :wink: :lol: )
Jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, mielőbbi jobbulást kívánok neked, javaslom a hársfateát, és az igazi citromot facsarva, illetve cukorral megszórva megenni, ilyenkor ezek nagyon jót tudnak tenni :!:és persze lehet, hogy tényleg nem ártana elnézned a dokihoz.....mindenesetre írj amjd, hogy miújs veled.

hát Lányok, én eléggé kivagyok :cry: , nektek hsg után simán megjött???mert nekem sosem késik (inkább előbb szokott) és már 3 napja meg kellett vna jönnie, de se barnázás, semmi, viszont fáj a hasam baloldalt alul, amit nem tudok mire vélni.A cicim is fáj...
Hsg utáni kontrollon mindent rendben talált Szűcs doki, tehát sztem nem a hsg az oka, de kiváncsi lennék a véleményetekre, mert eléggé el vagyok kámpicsorodva már...teszteltem is, de persze negatív. Történhet vajon csoda velünk? 4-5 nap múlva gondoltam tesztelek újra, ha semmi...mit gondoltok?? hülyeségeket beszélek? :oops:
numato

Sziasztok,

Lucia,
Köszönöm, jól vagyok. Már nem feszül szerencsére a poci, annyira jó így :D És lement 3 kg is, ami szerintem a sok folyadéktól volt. Beindult a pipi is, szerencsére, remélem a drága Wiegandt doki is gyógyultnak fog ítélni :D Napi 3-3,5 liter folyadékot tartom, már hiányozna is, ha kevesebbet innék… de tényleg, simán hozzá lehet szokni. Fehérje is megy, bár a túrót szinte teljesen kiiktattam az étrendemből, teljesen beteg voltam tőle. Így inkább sok sonkát, meg sajtot eszek (van amikor csak így, magában, kenyér nélkül :D). Pl. a Pannónia sajtban dupla annyi a fehérje, mint a túróban, úgyhogy biztos ez is jó :D:D
Húúú, remélem igazad lesz, és a holnapi UH-n látom már Őt vagy Őket. Annyira jóóó lenne :D:D:D:D

Kriszti drága,

Remélem, már jobban vagy, de szerintem egyébként is rád férne pár nap táppénz, nem gondolod? :D Annak meg egyébként sincs értelme, hogy betegen dolgozz, és még hosszabb legyen a gyógyulási időd. Nem?
Kép

Numato,
Ne aggódj! Nem lehet, hogy annyira vártad most, hogy megjöjjön, hogy befolyásolta ezt? Bár nagyon jó lenne, ha más miatt lenne :D:D:D Szerintem pár nap múlva ismételd meg a tesztet a biztonság kedvéért :D De jó lenne! Nagyon drukkolok!!!! Hátha….:D:D:D:D

Puszi mindenkinek, jók legyetek! Szép álmokat! :D Kép

Kép

Kép
zsókuci

sziasztok!

Zsókuci, köszönöm, hogy válaszoltál, igen, 2 tesztet vettem tegnap, ha nem jön meg, 4-5 nap múlva újra tesztelek,de addig is....húúú...neked pedig drukkolok az uh-hoz, mesélj majd!!! :wink:

Lányok, hol vagytok? :roll: úgy kellene tőletek is egy-két szó :cry:

numato
numato

Sziasztok,

IKREKET várok!!!! :D:D:D:D:D

Este rakok fel UH-képet is!!!
Nagyon boldogok vagyunk!!! :D:D:D:D:D:D

Puszka mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Én is vagyok, csak rég volt már, hogy valaki ennyire levegyen a lábamról.... :lol: :lol:
Tegnap már annyira sz@rul voltam, még a fülem is megfájdult, eldöntöttem, ma elmegyek az orvoshoz...
Persze csak délután rendel 2-6 íg, és elmúlt minden bajom...De ha egy kicsit is rosszul érzem magam, megyek!Nem vagyok eg yhipochonder, de jó lenne 1 hét pihi, főleg ha arra gondolok, hogy a következő vagyis utolsó 2 hetemben 110 órát dologzom.... :? (72helyett)
Na, mindegy, ezt már kibírom fél lábon állva is....

Numato!
???Lehet?????Csodák még vannak, lásd Zuzmo, és ide írnám Edua történetét is, ami sajnos nem végződött szerencsésen...De miért ne lehetnél Te is terhes?????Húúúú, nagyon nagyon szorítok Nektek!!!!!Én is már bebeszéltem magamnak,mikor még nem voltak náthás tüneteim, hogy biztos azért vagyok rosszul, mert...De egyértelműen jelzett ma reggel a szervezetem, hogy p.érésem van..... :wink: Csak párom dolgozik... :lol: :lol: ,de 6 után enyém lesz!!! Kép
Nekem HSG után rendesen megjött, nem volt vele gond!Remélem hamarosan jó híreket hozol....
Teszek föl egy friss táblát, mihelyst Zsókuci bezsámol, mi is volt az UH-n...... :roll:
Puszi mindenkinek, ma még jövök, kicsit már jobban vagyok(az elmúlt 2 napban szinte nem is ültem net előtt, és az nagy szó!) :lol:

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Zsókuci!!!
AKKOR HAD LEGYEN ÉN AZ ELSŐ, AKI GRATULÁL NEKED!!!!!iTT IS! :wink: :lol:
Dobok is egy táblát, és a 2 szivecskét már írom is......Gratulálok!!!!!
Vendég

Bibar,
egyenlőre kénytelen voltam lejjebb tenni kiskegyed, de remélem hamarosan Te is a szivecskések táborát erősíted...Biztos lesz valami pozitívuma, hogy sokáíg a szivecskék alatt voltál..... :wink:

Íme a friss táblázat!!!

Kép
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?