Új privát üzeneted érkezett!

Magdi,
A mi gyerekorvosunk totál homeopátiás, úgyhogy első körben nem is nagyon ír fel mást... Szerencsére eddig még minden rendben ment, de egy kicsit mindig izgulok, hogy ha egyszer komolyabb betegség jön, akkor mi lesz.

Ilke,
Priviben (parazita@freemail.hu) írd meg a pontos címeteket, meg hogy hogyan lehet BKV-val megközelíteni, valamint hogy előreláthatólag mikor (t.i. este, napközben, egész nap, stb.) lenne szükségetek babacsőszre, és én megkérdezem tőlük.

Kataa,
Szülős buli volt, és anyagi kár, valamint személyi sérülés nélkül megúsztuk :)

Zit
parazita

Sziasztok
Ilke
még nincs ilyen most csak megkérdezték kiszeretné remélem nem sokára egéségesebb ennivalott kapnak. :D

Kataa
nekem is meglepö volt hogy hajlandoak változtatni az étkeztetésen ha a szülök hajlandoak többat fizetni havonta :D .

Lányok
ma mikor petikért mentem délbe kezembe nyomott az egyik ovonö egy csomagot tele klasz dolgokal hogy ez petikéjé :D és minden új ovodás kap ilyett volt bene biomüzlis szelet ,neslé csokigolyo,zewa zsepik,zewa szalvéta ,ásványviz,és ezt egy klasz hátizsákba csomgolva anyira jol esett ez a figyelmeség :lol: ez amugy cégek ajándéka volt csak alá kelett irnom hogy átvetem :) .

Ma vitt be petike 2kg szölött a csoportba álitolag mind elfogyott :lol: és itt képzejétek van petikének 2 barátja is :D akikel sülve föve együtt van :lol: .

Pusz Csics
csics

Sziasztok!
Lassan, de biztosan haladok a lakás lakhatóvá tétele felé :lol: ! Azért, van még mit csinálni. Ma is anyu vitte a gyerekeket haza, de nekem este 6-ig bent kellett maradnom a munkahelyemen :cry: , úgyhogy ugrott a dolgos déliután.

Kataa!
Kérdezted, hogy nem lenne egyszerűbb, ha Halásztelekre járnának oviba és suliba a gyerekek. Dehogynem... Csak itt egyáltalán nincs bölcsi, és 2 éve, mikor visszamentem dolgozni, Ádámot kénytelen voltam bölcsibe adni, ami csak ugye Szigetszentmiklóson van. Akkor már oda vittem Noémit is oviba, mert az volt a könnyebb. Itt Halásztelken rettenetes az ovihelyzet, egyetlen óvoda van, évente rengeteg gyereket elutasítanak. Ha már megvolt a helyük Miklóson, nem láttam értelmét próbálkozni azzal, hogy áthozzam őket ide, mert mi van, ha nem veszik át őket, és akkor jó nagyot koppanok. Szóval, marad a buszozás. Sokszor járunk autóval reggelenként, de délután mindig tömegközlekedünk haza, mert a férjem fuvaroz minket, aztán megy autóval dolgozni, és csak egy autónk van.

Juti!
Csak jobb lesz a helyzet, ha kikerül az orrmandula!!!

Csics!
Tök jó ez az egészséges kaja :D .

Zita!
Gyógyuljatok! Akkor is írhatnál, ha éppen egészségesek vagytok :lol: .

Csoportpénz
Nálunk ki van függesztve egy táblázat, és bele van írva, hogy ki mennyit fizetett be. A szülőin volt szó róla, hogy tavaly 2 szülő nem fizetette be végig a csop.pénzt, de olyan, hogy egyáltalán nem fizettek, nem volt. De én minden csoprtban azt láttam, hogy ki van téve egy táblázat, szerintem, Rit, nálatok is simán meg lehetne csinálni.

Nyuszi!
Jó, hogy Emi ilyen klasszul szokja az ovit. Ha megszokja, lehet, hogy nem fogja zavarni, ha a "másik" óvónéni lesz vele délután. Végülis alvás után már nem sok időt tölt el vele, uzsi után csak játék van, aztán mehet haza.

Lányok!
Nálatok bent alhatnak a gyes-en levő anyukák gyerekei? Náunk nem, és ebből voltak már cirkuszok. Meg lehet érteni az anyukákat is, mert ugye pont egy pici babával a legnehezebb délben közlekedni. De az Óvodát is megértem, mert egyszerűen nincs hely, hogy minden gyereket lefektessenek aludni. Ádámék (az ő ovijukban minden csoportban!!!) 33-an vannak, és annyi ágy sincsen, de ha lenne is, nem fér el a csoportban. Így is össze kell rakni egymás tetejére az asztalokat meg a székeket.

Gumicukor, Beszti, Conti, Szilcsi, Manó, Hal HOL VAGYTOK????

Mentem,

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok!

Panda!

Gartula a költözéshez, szuper hogy végre ott vafytok. köszi a hiányolást :D

Ja, és köszönjük mindenkineka szülinapi köszöntést, mi is viszont kívánjuk.

Az oviban péntekn tartották az Emma szülinapját, vitt tortát meg üdítőt, énekeltek, azt mondta jó volt. Aztán szombaton tartottuk a családdal meg barátokkal, elmentünka kaland parkba Rákoskeresztúron, 6 gyerkőc volt de jól sikerült, nagyon élvezték.
Után aothon mi köszöntöttük, itt volt apósom is.

Panda!

Nálunk bent aludhatnak. csak nyáron kérték őket hogy ha lehet ne hozzák. De amúgy az egész csoportból kb 5-en dolgozunk, a többi mind kistesós :shock: Igaz Emmék csak 22-en vannak. és nem si leszenk 25-nél többen.

Az építkezés halad, már a fűtést kezdjük csinálni hétvégén.

Rit!

csoportpénz nálunk is ki van függesztev, úgy, hogy kint van a névsor és a hónapok, egy üres tábla, és mindígbeírják aki befizette, hogy 700 Ft, egy táblázat az egész. eszembe sem jutott hogy ciki lenen hog yki van függesztve, ehz nálunk tök természetes. Azt is kifüggesztik hogy az adott hónapban mit vettek belőle.

Kataa!

Szuper hogy így meyg az úszás. Sajnos én nem találtam elérhtő távolságban lehetőséget, így marad a balett és majd jövőre az úszás az ovival.

csics!

Olyan csomit mi is kaptunk, nekünk azt mondták hogy minden kiscsoportos kap. De tényleg jó.

Homeopátia: Nekünks em szokták ajánlani a dokik, nem tudom miért, igaz nem is ellenzik kifejezetten. Én coryzáliát szoktama dni náthára, az nekem úgy tűnik jó rá, de pl a tejnövelő nekem sem használt annak idején, sajnos. Én komolyabb betegségnél nem próbálkoznék vele, de szipla náthára meg megelőzésre miért ne.

Judy!

Műtét:( De tényleg használni szokott.

Zsuzsa!

Én is ennyit utazom oda és vissza is, nem könnyű.Két gyerek mellett végképp nem.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,

MAgdi
Igaza van a dokineniteknek,csak a homeopatia nem eleg.Ahogy mondam mivel a mienk 60 korul van,tehat 15 eve kezdte el ezt a modszert, mert hitt benne,viszont fontosnak tartja hogy ha nem segit akkor jon a gyogyszer.Altalaban 3-4 napig homeozunk ha nem jon be akkor visszamegyunk es ad valamit.Eddig egyszer volt hogy 3 nap utan is lazas volt Alex ,na akkor mar jott az antibiotikum.Egyebkent nem uj keletu ez a modszer ,a szazad elejen hasznaltak de aztan a szocializmusban teljesen kiirtottak :?
Aloe Vera gelt hasznaljuk mi is ,vagyis en most nem de apa igen,szerintem ez is olyan, hogy hinni kell benne.

Judy
Koszi irok privit :wink:
Szerintem a legjobb uton vagytok,hogy megszunjon minden nagy betegseg.

Zsuzsa
Hat az sem semmi,napi 3 ora? es bkv-ni fogsz? Pestre kell bejonni?
Akkor tenyleg csak 6 oraban lehet elvallalni.
A csaladlatogatason is mondtak, hogy nem mindig alszik,de csondben fekszik,tehat nem zavaro.Nem is baj mert igy hamarabb faradt estere.OK 20-n vannak most es altalban 12 gyereknel nincs tobb,van akit hazavisznek delben.Altalaban azok az anyukak akik nem dolgoznak,de nem kisteso miatt csak ugy :shock: .Kerdeztem is hogy mi a helyzet,mertamikoren felkeles utan rogtonm egyek szinte mindenki elhoznak,tehat 3 utan azert munkahelyrol ejonni lehetetlenseg.Amikor dolgoztam es negyed5-re jartam erte,akkor amrcsak 5 gyerek volt,akiknek tudtam hogy dolgoznak a szulei es fel 6-kor jonnek ertuk minden nap.

Csics
Mi is kaptunk ilyen csomagot :D

Panda
Na akor anyukad bevallata ezek szerint a besegitest :)
De Te is Halasztelken dolgool?Azt hittem Pesten.Hat igen a ket auto az megoldana a dolgot,de tudom hogy nem egyszeru,nekunk is ugy van hogy apae ceges.
Hu tenyelg sokan vannak Adamek,ennyit ha felvesznek akkor gondoskodni is kene az agyakrol nem? A mi ovinkban meg nem szolak,hogy hozzam el, de gondolom orulnenek neki.Viszont en telen a picivel meg kocsival sem szivesen mennek erte,a kkorcsak 3 orat lenne ott,arra meg nem erdemes elvinni, persze ha a szomszedba lenne az ovi az mas.
En abszolut anyukak oldalan allok,es remelem nem lesz ebbol problema hogy csak 3utan megyek erte,de O mar bolcsis kora ota megszokta,hogy ott alszik es nem okoz neki gondot,minek zokkentenem ki. :roll:

Mano
Na akkor ti is lassan koltoztok fel,ket halot epitettetek ra? Gondolom nagyon elvezitek mar most kulon anyukadtol.

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Megvagyunk mi is. Éljük a hétköznapjainkat. Benyaltam vmilyen dáthás balhét de talán már kifelé megyek belőle.

Október elejére voltam kiírva eredetileg és ahogy közeledett az időpont úgy lettem egyre depisebb. Talán érthető. Egyik este Anna sem hozott könnyű helyzetbe. :( Mondta, hogy jöjjön vissza Liza baba mert szeretné megölelni és puszit adni neki. Közben nagyon sírt. Én is, de nem akartam, hogy észrevegye így rohantam a másik szobába. Szerencsére apa besegített a vigasztalásba. Nem ragozom tovább.

Anna rendületlenül ovizik. Nem kapott ovis csomit, de ugye nem pesti oviba jár. Lehet, hogy csak ott osztogattak?
Nálunk fél évre 1000ft a csoportpénz és nem hallottam még olyan esetről, hogy nem fizette be vki.
Jövő héten lesz a csoportban fényképeszkedés, kedden egy szadai játszótérre kirándulnak. Nem vmi nagy ötlet sztem de legalább kimozdulnak.
Most szeptembertől naponta kiírják az ovinénik, hogy aznap mivel foglalkoztak a gyerekekkel, mi volt a téma. Ezt remeknek tartom mert Pancsi még mindig nem sztorizik az oviról amikor megkérdezem, hogy mit csináltak. A dalok és versek szövegeit is kiteszik a falra, sőt a munkáikat is, ezeket haza is hozhatjuk. Anna nagyon belejött a rajzolásba, festeni is imád. A balettet választotta mozgásórának, háááát, nemtom meddig tart ki. Tegnap a 2. órára pl. az ovinéni elfelejtette őt küldeni, így a héten el is maradt ez a foglalkozás. Kicsit voltam csak pipa. :evil:
Az egyik ovinénivel vannak fenntartásaim. Nem tudom, hogy kezeljem? Vhogy az az érzésem, hogy túl "durva" a gyerekekkel. Vmelyik reggel nem vett észre az ablakban, ahol integetni szoktam Pancsinak és láttam, hogy üvöltött az egyik gyerekkel. Azóta nem tudok ettől elvonatkoztatni. Anna otthon nem szídja, nem mondja, hogy nem szereti ezért nem élem meg tragédiának. Vagy mégis? és egybként sem "túl kedves". Szakmailag nem tudom megitélni. No ettől nem vagyok túl boldog...

Zsuzsa
Lucának boldog születésnapot kívánunk! :D
Z. viszi el Annát a cirkuszba mert kicsit drágállom az 1500ft/fő jegyet. Az oviban kaptunk "ingyen" jegyet, így Annáért nem kell fizetni de ezt a fajta cirkuszt nem tartom ennyire érdekesnek. Inkább a fővárosiba megyünk majd el mindnyájan. Ma mennek és addig úgyis tornaórán leszek. :lol:

Panda
Nálunk is elvárják, hogy az otthon lévő mamik hazavigyék a gyerkőcöket ebéd után. Persze erre jogszabály nincs, kötelezővé nem tehetik. Legalábbis így tudom.

Zita
Jársz még túrni a Thököly sarkára? Bemennék ha azt mondod, hogy érdemes...

Gumicukor jön majd, csak most nem ér rá. Dani jól van.

Szép7végét mindenkinek!
Ilyen októberre nem nagyon emlékszem! Nem bánnám ha maradna a jó idő! :roll:
pusz,
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea,
Szoktam még járni a turiba, abszolút érdemes menni. Most már inkább téli cuccok vannak...

Panda,
Igyekszem, igyekszem :)

Zit
parazita

HAli

Kataa

Tiszta zizi vagyok, itthon vagyunk szombaton, bocs hogy elobb nem valaszoltam, teljesen kiment a fejembol....milyen cucc is kellene?:):):)

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Voltunk ma dokinéninél, nem hagyott nyugodni a köhécselés. Képzeljétek semmi- de semmi baja a gyerekeknek. Mindkettőnek meghallgatta a tüdejét, torkocskákat, fülecskéket, sőt még az orrukba is belevilágított. Nem talált semmit.
Pontosabban Márknak nőnek a fogai, nála valószínűleg az ezzel járó taknyolás okozza a köhögést. Mondjuk ő nem is köhög annyit, mint Nóri.
Nórinál arra jutottunk, hogy valószínűleg a környezetszennyezés, az iszonyatos forgalom irritálja a nyálkahártyáját. Tény, hogy az egyik legforgalmasabb út mellé sikerült költöznünk, nekem is sokszor szúr a torkom, mióta itt lakunk.
Hát, most MÉG jobban UTÁLOK itt lakni. Mondtam is Apának, hogy iygekezzen az építkezéssel, most már igazi ok is van: FRISS LEVEGŐRE VÁGYUNK!!!!! :lol: :lol:
Szóval, akár mehettünk volna ezen a héten is oviba, dokinéni zöld utat adott.
Üröm az örömben: ANNYIRA CIKI magyarázkodni, ma is a játszón ott volt 2 icipici baba, inkább nem mentünk oda játszani, mert nem bírnám elviselni a pillantásokat, ha valamelyik gyerek elkezd köhögni :? Most tényleg mindenkinek el kell magyaráznom, hogy nem betegek, csak nem bírják a szmogot????

Méricskélés is volt, mindkét gyerek nőtt 3 cm-t, Márk 1,5 Nóri 1 kg-ot hízott a nyáron :lol: Nóri: 105 cm 15 kg Márk 95 cm 13.5 kg Teljesen jóóóóóóóó!!! :wink:

Bea! :cry: Pancsinak is fel kell dolgoznia a történteket, szerintem nagyon jó, hogy tudtok beszélni róla, és tudtok akár együtt is sírni. Én a szüleim sírjánál rendszeresen sírva fakadok, ilyenkor a gyerekek hozzámbújnak, tökre érzik-tudják, hogy hogyan tudnak erőt adni. Olykor igazságtalan az élet nagyon :cry:
Ovónéni: Nálunk Margit néni a "keményebb", (Nóri nem is szereti annyira), de szerintem jó, ha találkozik ilyen-olyan emberrel is, így legalább megtanulja, hogy nem minden ember kedves. :? és sajnos kiabálni is szoktak.

Panda! nálunk el kell hozni a gyerekeket ebéd után, csak azokat veszik fel agész napra, akiknek dolgoznak a szülei.

Manó! Jó, hogy írtál :wink: Mikor várható, hogy teljesen kész lesztek a házzal?

Zsuzsa! Te is jó sokat utazol a munkahelyedre. Én osztottam-szoroztam, (visszavennének 4 órában is), de akkor meg nem kapnék annyi lóvét, amennyiért érdemes lenne utazgatni. A közelben nem keresgéltél?

szép napot Mindenkinek:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok
Panda
nálunk aki tudja az hazaviszi a gyerekét ebéd után eböl még nem volt vita nálunk :) .

Mano,Kataa
nekem az ovonéni azt mondta ma hogy valami pályázaton nyerték de tényleg jo :D még imike is kapott ilyen csomagot pedig ö csak januártol megy oviba :lol: .

Pusz Csics
csics

sziasztok,

bocs, igen, kicsit eltűntem.
sajnos nem úgy alakultak a dolgaink, ahogy szerettük volna.
először volt a nagy öröm, még szeptember elején, pozitívat teszteltem, és nagyon örültünk, hogy végre 10 hónap póbálkozás után érkezik a kistesó. csak az élet sajnos közbeszólt vmi miatt, uis a baba a 6. héten meggondolta magát, illetve nem is volt egyik uh-n sem szívhang. most 8 hetes voltam. aztán az elmúlt két hétben a sorozatos uh-k ellenére sem volt változás.
ezért ma be kellett feküdnöm a kórházba és műszeresen befejezték a terhességet. :( nem könnyű, de el kell fogadni, hogy ez most így történt. okokat nem is próbálunk keresni, mert teljesen felesleges, inkább arra koncentrálunk, hogy letelik a kötelező várakozási idő és újra lehet próbálkozni.
sokat segített, hogy velem volt a párom, nagyon profi orvosgárda volt, rendesek voltak, de azért eléggé idegmunka volt ez mindkettőnknek. Dani nem is tudott a tesóról, később szerettük volna megmondani, talán egyszer, majd ha már nagy lesz, elmondjuk. szerencsére fizikailag jól vagyok, nem fáj semmi, és akkor sem fájt semmi.

olvastalak benneteket, de nem nagyon volt erőm írni, az elmúlt két hét kikészített kicsit.

most mennem kell altatni, puszi
gc

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!
Szörnyen sajnálom, őszinte részvétem! :cry:

Kép
sasha

Gumicukor!
Nagyon sajnálom :cry: ! Remélem, hamarosan megérkezik a várva várt kistesó!

Kataa!
Szigetszentmiklóson dolgozm, így nem nehéz reggel vinni a gyerekeket. A baj csak az, hogy én már 1-kor végzek (családbarát munkaidő :lol: ), de Ádámot el kell hoznom legkésőbb 3/4 1-ig, Noémit pedig 1-ig, így nem érek oda értük időben :( . Hazajönni nem éri meg, mert mire hazaérek, indulhatok is értük.

Oviból elvitel
Nálunk nem elvárják, hogy hazavigyék a gyerekeket a gyes-en lévő anyukák, hanem kötelező. A jegyző kiadta rendeletben, ki van függesztve a faliújságra. Mondjuk, érthető, hogy egy 7x5-ös csoportban nem tudnak letenni 33 db 70x140 cm-s fektetőt, pláne, hogy a csoportban még bútorok is vannak.
Csak érdekelt, hogy kinél hogy van. Igaz, Ádámék ovijában extrém sokan vannak, a maximált 25 fő helyett 33-an minden csoportban :( . Szegény gyerekek is alig férnek el, és bármit is akarnak csinálni velük az óvónők, át kell rendezni az egész csoportszobát, mert nem férnek el. A mosdóba menés mégegy kész katasztrófa. 4 db mosdó és wc van a csoportnak, ezért tart vagy 15 percig a kézmosoás-pisilés minden alkalommal. Na, de örüljek, hogy egyáltalán felvették oviba, mert annak ellenére, hogy ilyen hihetetlen magas létszámmal működik az ovi, mégis egy csomó gyereket elutasítottak :cry: . A volt osztálytársam is Csepelre kénytelen behordani a kisfiát), mert mikor beíratta az oviba, nem volt munkáltatói igazolása (megszűnt a munkahelye, végleg felszámolták azalatt a 8 év alatt, amíg otthon volt a 3 gyerekkel). Most ezt az egy évet kihúzzák valahogy, áprilisban 5 éves lesz a kisfiú, akkor meg már kötelesek felvenni a helyi óvodába is.
De Halásztelken sem jobb a helyzet, sőt ennél is rosszabb, ezért nem próbálkoztam itt az ovival.

Magdi!
Kicsit lemaradtam, tudom, hogy Harasztiról elköltöztetek, de hol laktok most? Vagy csak a házat adtátok el, de maradtatok Harasztin?

Nyuszi!
Csak Spongya Bobos esőkabátod van? Bár, nekem mindegy milyen, csak pelerin szabású kellene, hogy alá férjen Noéminek az iskolatáska is. A környéken már mindenhol megnéztem, de sehol nincs, csak a hagyományos kabát fazon, de az nekünk nem jó, sajna.

Manó!
A fűtéssel igyekezzetek, lassan itt a tél. De biztos miattatok van ilyen jó idő, hogy nem fázzatok fűtés nélkül sem :lol: .
Meg miattunk, mert csak a jövő héten (vagy utána) kezdik a külső szigetelés felrakását, és ha fagy lenne, akkor az egész odalenne :wink: .

Olyan pipa vagyok, mert már vagy 2 éve kérem, hogy vegyünk új kefét a porszívónkra, de eddig "nem sikerült". A szálai már teljesen elkoptak. Ma porszívózom, erre a fél nappalival már készen voltam, mikor észrevettem, hogy teljsen összekaristoltam a gagyi porszívóval a parkettát :x . Úgyhogy utána már csak söprögettem...

Úgy örültem, hogy van mosogatógépem, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy felesleges bekapcsolnom. Ugyanis olyan kevés edényünk van, hogy nem lesz tele akkor sem, ha mindent belerakok, ha meg minden benne van, akkor nem tudunk miből enni és inni :lol: . Hiába, eddig a mamámét használtuk, úgyhogy sürgősen vásárolnunk kell poharakat és tányérokat is :D.

Na, megyek, mert velem lesz tele a topik,

minden jót,

Panda
panda
Halásztelek

Gumicukor,
Nagyon sajnálom... Erőt és kitartást a következő körig!

Zsuzsa,
Jobbulást Elődnek! Neked pedig fel a fejjel...

Alvás: nálunk szerencsére nem kell elhozni a nagytesókat délben. Néha, ha továbbképzés vagy ilyesmi adódik, akkor szokták megkérni az otthonlevőket, hogy ebéd után vigyék el a gyerekeket.

Remélem, Solymi nem nyalja be a skarlátot az oviból...

Zit
parazita

Gumicukor

Pedig mar szurkoltam hogy mikor irod meg ide, mert lattalak az nlc cafen, hogy baba lesz....sajnalom hogy megsem lesz. Kar hogy ez a baba sem akart megszuletni.:( Kitartast es minel elobbi vigasztalodast kivanok egy ujabb bababan.

Panda

Ketfele esokabatom van Spongya Bobos, meg zold, Vuk-os, de mindketto kabatfazon. De majd megnezem mennyire bo azert.
Gratula az uj hazhoz! Hajra edenyvasarlas!!!

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor! :cry: szomorú vagyok, nagyon sajnálom. Vigyázz magadra nagyon!!

Zsuzsa! Azért remélem Nóri nem lesz asztmás. :? Nem mondta a dokinéni, hogy ilyen veszély fenyegetne.

Ma egyébként kirándultunk, Székesfehérváron voltunk, iszonyat mennyiségű km-t legyalogoltunk. ÉÉÉÉS, Nóri alig köhögött egész nap!!!! El is határoztuk, hogy holnap is megyünk, Nagymaros felé vesszük az irányt, feltöltődünk a Börzsöny tiszta levegőjén.

Panda! Most Pesterzsébeten lakunk, közvetlen a Gubacsi híd-i felüljáró mellett. Volt, hogy éjszaka felkeltem, akkora hangerővel dübörgött el a kamion az ablak alatt :evil: Nagyon utálom, de muszály kibírni, nemsokára megyünk vissza Harasztiba. Utána engem gránáttal sem tudnak majd onnan kirobbantani :wink: .

Megyek, Gyurinak azt ígértem, hogy csak 10 percet leszek itt.
Kellemes hétvégét Mindenkinek:

Magdi
mléna

Sziasztok
Na az elöbbi irásom ép most szált el a fiam miatt aki 2 orán keresztül nyafogott a szobámban hogy nem akar aludni és mivel nem tudtam befejezni idöben az irásomat kidobott a rendszer idöközben, most kezdthetem elöröl :twisted: ..

gumicukor
részvétem, remélem nemsokára új pocaklakod lesz.

Zsuzsa
én is jobban szeretnék egy családi házba lakni és zöldövezetben :) adig meg marad a kirándulás.

lányok
ma voltunk tatabányán megnéztük a turul madarat,az ösember barlangját,petike barlangban felmászot a sziklára nagyon ügyesen én is vele mentem utána megnéztük a kilátot az is tetszet neki :D makkot gyüjtötek utközben ,utána meg hazafelé megnéztük csokifesztivált és kostoltunk egy csomo sütit,csokit is Ingyen ez is tetszet nekik :lol: én anyi csokit etem hogy hazafelé már csokiundoritiszem lett :lol: .

ti holtartotok az ajándékvásárlásba ?
én már megvetem a fiuknak majdnem mindent karácsonyra kapnak 1 oktatojátékot 1 óriáspuzzlet 1 társasjátékot verdásmesekönyvet márcsak a tescos favasut bövitmények hiányoznak és persze a párom és anyukám ajándéka :)

pusz csics
csics

Kataa,
Ok, köszi :) !

Nyuszi,
Arról a Vuk-osról tudnál esetleg egy képet küldeni, Bala méretében lenne esetleg? (Imádja a Vuk-ot :D .)

Zita,
Írtam mailt!

Panda,
Nálunk mindenkinek a gyereke bent alhat, függetlenül attól, hogy az anyuka otthon van-e vagy sem. Sőt, ahogy észrevettem egyre több nap van amikor csak Lili jön haza ebéd után, mindenki más marad :D . Puhítgatom is Lilit, hogy most már ha nem is minden nap, de legalább néha aludjon már ott, de heves tiltakozásban tör ki mindig. A héten viszont eldöntöttem, hogy kicsit bekeményítek :D , kedvesen, de határozottam megbeszéltem vele, hogy hétfőn szépen ott fog aludni, erre nem megbetegedett :( ?

Halacska,
Hű, nehéz helyzetek ezek, sok erőt kívánok a továbblépéshez! Remélem a jövő kárpótol majd titeket!
De jó, hogy nálatok kiteszik pontosan, hogy mivel foglalkoznak minden nap a gyerekek! Igaz nálunk is van egy tábla, de ott csak az van beosztva, hogy pl. pénteken Torna, csütörtök Ismerkedés a külvilággal, stb. Liliéknél jövő héten pénteken lesz fényképezés, de nem tudom meggyógyul-e addigra. Nálunk is az egyik óvónéni szigorúbb jóval, mint a másik, de most már elfogadták a gyerekek, én is hallottam, többször, hogy hangosan rászólt a gyerekekre, de nem üvöltözött velük. Az igazi az lenne ha Pancsi mesélne a benti dolgokról, mert akkor az ő szemszögéből láthatnád a dolgokat, így viszont nehéz. Lehet, hogy ám nem is olyan vészes a helyzet, csak volt egy rossz napja az óvónéninek, velünk is előfordul néha, nem biztos, hogy minden nap ilyen a gyerekekkel :roll: . Lili pl. csak hazafelé szeret az oviról mesélni, ha akkor nem mondhatja el valamiért, akkor később nincs az az ég, hogy kiszedjek belőle bármit is :lol: . Így résen kell lennem :lol: .

Gumicukor,
Nagyon sajnálom ami veletek történt, tiszta szívből kívánom, hogy minél hamarabb megnyugodjatok és újból kopogtasson a kistesó. Nehéz lehetett, hogy Daninak semmit sem mondtatok el.

Panda,
33-as létszám rettentően sok, ott nem 25 a max létszám?
Pelerines esőkabit az Avontól tudsz rendelni, tavaly én is ott vettem Lilinek.

Zsuzsa,
Szegény Előd, kívánom, hogy mielőbb kilábaljon ebből a betegségből :( .

Csics,
Játékokat már én is vettem, köszönhető ez a múltkori Kék Kobrás látogatásomnak :lol: . Szerencsémre pont 50%-os leértékelés volt a BabyBorn kiegészítőkre, és mivel az jó Lili Baby Annabell babájához, vettem is pár dolgot.

Tényleg Nyuszi! A Baby Born Miniworld dobozos babakészletek (amikről múltkor beszéltünk) is 50%-os árengedményben voltak, ha esetleg érdekel még!

Lili és Bala elkezdett köhögni, így a holnapi uszi ugrott, no meg szerintem a jövő heti ovi is :( . Nekem is kapar a torkom, hurrá :( . Azért ma ünnepeltünk családilag, bográcsoztunk egy jót a kertben, aztán két tortát is elmajszoltunk :wink: . Gyerekek el lettek halmozva játékkal és rucikkal, most mindenből nagyon jókat kaptak. Lili kapott egy olyat, ami 8 nagy karton lap, állatok vannak rajta és ilyen cipőfűző szerű madzaggal kell körbefűzni a képeket, mintha varrna, este alig akarta abbahagyni Lili annyira tetszett neki :D .

Na megyek szunyálni, pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!
De, nálunk is max. 25 lenne elvileg a létszám, de kértek engedélyt a mittudomén milyen minisztériumtól, hogy az összes szigetszentmiklósi óvoda csoportonként 33 gyereket vehessen fel, mert nincs elég hely, és nagyon sok a gyerek.
Az AVON-os esőkabátot ismerem, de sajna, az Noémire már kicsi, neki 122-128-as kell, az meg, azt hiszem, csak 116-ig van :( .

Ajándékok
Én még abszolút semmit nem vettem, de nincs se időm, se lehetőségem egyelőre bemenni Pestre. Majd ha már normálisan berendezkedtünk.

Csics
Jó lehetett a kirándulás! Én is annyira mennék velük, de ez a költözés már hónapok óta felemészti minden energiánkat és időnket. Mert amíg nem költöztünk, addig építkeztünk...

Magdi!
Jó ég, nem valami remek hely a mostani lakásotok. Az unokatesómék is ott laknak, Csepelen az Ady Endre úton, nem messze tőletek, a kertes házakban. Hát, mikor nálunk aludtam gyerekkoromban, nekem sem volt egyszerű elaludni ott, és én is gyakran ébredtem éjszaka. A gyerekek bírják?

Zsuzsa!
A szmogtól én is ragyás leszek :( . Amikor Budára jártam főiskolára, mindig csupa rügy voltam, iszonyú pénzt költöttem kozmetikusra, hogy valahogy kinézzek... Sajna, nem múlt el nyomtalanul az a 4 év :( ...

Na, mennem kell, mert sok a vasalnivaló...

Szép napot,

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok!

Megvagyunk... Múlt hétfőn szóltak az oviban, hogy Bettinek hőemelkedése van, itthon tartottam, de nem jött ki rajta semmi. Amúgy csüt-pénteken szünet volt az oviban továbbképzés miatt. Így holnap mehetünk igazolásért a dokihoz.

Panda, gratula a költözéshez, lassan minden a helyére kerül, bárcsak pakolhatnék, de úgy néz ki, maradunk még egy telet itt, sajna, csak a gázom 26 ezer lett a különbözet+áremelés miatt.

Kata, Sasha, Ilke, tutik a képek, Sasha a torta nagyon klassz:)

Csopipénz: nálunk 3 ezer fél évre, ebből van a tisztasági csomag, szülinapra ajándék.

Judy, drukk a műtéthez, biztos jobb lesz. Nekem is kivették ovis koromban, bár visszanőtt később. Életre szóló élmény volt, tisztán emléxem, amikor a dokik bemesélték, hogy a műtő tulajdonképp egy űrhajó belseje:)

Zsuzsa, én is 6 órás vagyok a távolság miatt, örültem, hogy így is visszavesznek. Épp elég is az utazással.

Gumicukor, sajnálom:) Én is túlestem ezen a Betti előtt. Nehéz. Ráadásul tudta mindenki a családban.

Ági, ennyit könyvelsz???

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

hahó

Gumicukor
nagyon sajnálom :( remélem hamar megvigasztal majd egy pocaklakó.

Magdi
Hát ez szörnyű, hogy a szmogtól köhög Nóri :( gyorsan vissaz a jó levegőre :!:

Halacska, Zsuzsa
elhiszem, hogy Nektek is nehéz most :roll:

Panda
Sok örömet az új fészekhez 8)

Mi megvagyunk, kihasználtuk még a jó időt, tegnap állatkert, ma meg a vasúttörténeti volt a program, mind2 nagy sikert aratott.

köszi mindenkinek a drukkokat a műtéthrz, 31-ém lesz majd, de csak ha nem lesz épp beteg, nagyon remélem.

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok
Ilke
jobbulás a lilinek :D

Lányok
ma is voltunk csavarogni :D ma a városligetben voltunk a plusz családi napon petike ugrálovárazhatot és találtunk két szuper játszoteret is azokat is kiprobáltuk fiuknak nagyon tetszet föleg petikének :D .

pusz csics
csics

Én se vettem még semmilyen ajándékot... Általában decemberben szoktam észbe kapni :shock:

Ilke,
Jobbulást a srácoknak!

Csics,
Mi is estig kint voltunk az új városligeti játszón. Nagyon jó, mert ott végre a kisebb gyerekek is jól tudnak játszani.

Solymi végre megy holnap oviba, 2 hét intermezzo után.... Nekem már megint fáj a torkom, Csongi és apa is köhög...

Zit
parazita

Sziasztok

Gumicukor
Nagyon sajnalom :cry: Erre semmit nem lehet mondani ami vigasztal :oops: Remelem legkozelebb hamarabb kopogtat a golya.

Bea
Latod meg Anna sincs tul a dolgon,nagyon drukkolok nektek.
Tenyelg jo hogy kiirajak az oviban a dolgokat,nekunk kirakjak hogyaznap mit alkottak.Alex eleg kozlekeny (hat nem tudom kitol orokolte :wink: )ugyhogy mindent elmesel.Persze foelga szamara vicces dolgokat.
Nalunk az uj dasus nem a szivem csucske..olyan katonas...Volt olyan hogy kikuldott egy anyukat, aki amasfel eves tesoval varta a nagyot,hogy ne hangoskodjon :!: :?: :roll: Hat nehezen alltam meg, hogy ne szoljak...
Az elozo egy igazi dadus volt,meg most is ha talalkozunk , beszelgetuk es kedvesen erdeklodik Alextol is.

Zsuzsa
Nem megy at a privi :shock: Szoval ilyenem nekem is lenne a tesomektol,de nem akarom hogy helyet foglaljon a furdoszobaban.Koszike azert.
Szegeny Elod,es ez a krupp,remelem azert a korhazat elkerultetek.
Hat gondolom most meg plane gondolkodsz a munkan.Errol beszeltel a munkahelyen ,hogy mit szolnak ha hianyzol?
De mitol is problemas a nem alvo gyerek?Szerintem nem alszik mindenki egy oviban sem.Lenyeg, hogy csendben,nyugodtan legyen.
Szoval pesten kell atmenned a munkahelyedre?Ezert tart eddig.En tuti nem utaznek ennyit,azon tul hogy elvesz iaz idota gyerekektol,neked is faraszto lesz.Remelem valami kozelebbi is sikerul,drukkolok!

Magdi
Nem semmi, hogyilyen forgalmas ut mellett kell laknotok.Nem volt mas egy kicsit jobb helyen?
Ezek szerint Nori erzekeny tipus.Biztos hogy neki jobb a jo levego,nehogy asztmas legyen.
Egy unokatesomnal is igy jottek ra.
Mindigannyira meghat amikor a szuleidet emlited :oops:

Panda
Igy mar ertem :) Hat igen nekunk is ez volt az elso lepes a mosogatogephez,hogylegyen jo sok edeny 8)

Csics
En amr vettem par dolgot,Alexnak mindent,meg a gyerekeknek a csaladban,es a nagyszuleimnek is megvetuk a hetvegen.Marcsak a szuleim + ferjecske van hatra.Na ezek a nehezebb diok :roll:

Ilke
Kicsiknek jobbulast.

Conti
Sajnalom, hogy meg a telet ott toltitek.

Parazita
Nehogy maaa,megint beteg legyel.... tudod ,megbeszeltuk :wink:

Mi is csavarogtunk egesz hetvegen,szokas szeint :D Szombaton uszi, aztan elmentunk egy utolso 4D Uh-ra.Tesobaba mar 2200 gramm es masszivan ul,ugyhogyez mar veglegesnek tunik :) A pofija,nagyon Alexos kezd lenni :lol:

Tegnap ebed vendegek voltak, delutan meg Dunaparton bicajoztunk.

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nagyon-nagyon jó volt a tegnapi kirándulás (is). Gyűjtöttünk egy csomó makkot, gesztenyét, faleveleket. Gyönyörű volt az őszi erdő, és annyira jó érzés volt látni, hogy mennyire elbűvölte a gyerekeket a természet szépsége :lol:
Nóri egyáltalán nem köhög, holnaptól ovi (végre!!! :wink: ).

Kataa! Volt egy ház Taksonyban. Most már azt mondom, hogy lehet, hogy azt kellett volna inkább kivenni. De akkor egy csomó minden ellene szólt: távolság, tök idegen környék, nem ismerek arrafelé senkit. Itt Erzsébeten van egy csomó ismerős, boltok 10 percre. Bevallom, erre, hogy a levegő mínőségével gondunk lesz nem is gondoltam :cry: :oops: . Nem voltam előrelátó. Sajnos. most már nem ugrálunk, pár hónapot ki kell bírnunk.
Kedves vagy. A szüleim a mai napig annyira eleven élnek bennem, bevallom nincs nap, hogy ne gondolnék rájuk, pedig anyukám már 7 éve nincs velem. Nagyon-nagyon hiányoznak :cry:

Asztma: Nálunk a családban egyetlen unokatesómnál jött elő ez a betegség. Ő volt az egyetlen vidéki unoka, mi pestiek pedig tök egészségesek voltunk.
Régebben azt olvastam, hogy az asztma kialakulása lelki okora is visszavezethető. (ennek az unokatesómnak akkoriban elváltak a szülei elég csúnyán).

Panda! Gyerekek szobája a túloldalra néz, ott egy parkos rész van, direkt őket tettük abba a szobába, az csendesebb és lehet szellőztetni is. Így őket a forgalom nem zavarja, szerencsére az első naptól kezdve nyugodtak az éjszakák, különösebben a környezetváltozás sem viselte meg őket. Egyedül a kert hiányzik nagyon nekik, azt szokták is emlegetni :wink:

Zsuzsa! Hogy van Előd? Jobbulást Neki!!!!
Minden kis-nagy betegnek gyors gyógyulást.

Pusza:

Magdi
mléna

Sziasztok!

Voltunk a dokinál, holnaptól ovi, bár van egy kis köhögés és orrfolyás, remélem nem nézik majd ki, de egész nap jókedvűen játszik. Annyira birom ahogy süt főz, babázik, beszélget, annyi de annyi játéka van, nem is tudom mit vegyek karira. Bár nézegette a Quelle játék magazinját és persze minden kell belőle. Nagyon megy a pónizás ja és a pezsga babák, na az egy rablás, de nagyon szereti:)

Csics, Kata, jó nektek hogy már a karácsonyi vásárlást is elintéztétek!

Ilke jobbulást nektek, nem tudom írtam-e már, végül a Podhorszkyba járunk, nekem tetszik, bár kicsi, de aranyosak. Szüreti mulatság nem volt.

Kimegyek falevelet szedni.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok
Conti
csak elkezdtem mert december idén igy is huzos lesz :? és ha decemberbe kezdenék neki játékot keresni abol jó nem sülne ki :lol: csak veszekedés ,és kapkodás lenne belöle :( ráadásul december a munkahelyemen nagyon huzos sok-sok munka várhato .

Pusz Csics
csics

hali

Csak gyorsan, Danny alszik, addig megcsinalok egy-ket hazimunkat, ha felkel megyunk Emiert, aztan meg a korhazba.
Tegnap anyu rosszul lett delutan es en talaltam ra, itt nalunk,meg jo hogy Danny akkor is aludt.GYorsan hivtam a mentoket... meg a szomszedasszonyomat, hogy menjen el Emiert az oviba...
Most a vaci korhazban es kivizsgaljak. Delelott uh, ct es egyeb nyalanksagok...
A bolt most delelott zarva van a heten, meg o jo, hogy talaltam egy diaklanyt akit,m ost tanitottam volna be a heten, dehat igy szegenynek bele kellett a melyvizbe egyedul...de dolgozott mar elotte is boltban, ugyhogy nem ttotal kezdo.

Zsuzsa

Munka.:( Csak lesz valami helyette!:)

Conti

Nalunk is most a ponizas a meno.:) En sem tudom mit vegyek, jatekhegyek vannak itthon. O meg a Minimax reklamokbol akar mindent...:)

Meg semmit nem vettem , pedig 4 het mulva megyunk Angliaba es vinnunk kell a kari ajandekokat is.

Judy

Mi is drukkolunk a mutethez...:)

Ilke

Majd teszek fel kepet az esokabirol.:)

rohanok

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nyuszika! Jaj, szegény anyukád! Szívből kívánom, hogy minél előbb rendbejöjjön és hazamehessen. És drukk, hogy az orvosok semmi komoly bajt ne találjanak!!!!!

Zsuzsa! Elődnek továbbra is jobbulást!!
Munkahely: Talán jobb is ez így. Drukk, hogy találj valami jót a közelben.

Kariajándék: Csics, Kata! Hogy Ti milyen ügyik vagytok :shock: Én még nem vettem semmit, de általában ezeket a dolgokat mindig a végére hagyom. (Aztán meg kapkodok :lol: :lol: )

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Sziasztok
Magdi
szép nyugodtan kell csinálnom mindent mert én kész idegbeteg vagyok meg szoktam lenni kari táján :lol: legalábis ez idáig igy volt sajna :( talán idén elkerülöm az idegeskedést. :D

pusz csics
csics

Karácsony: én december elején szoktam elkezdeni, és simán meg is van minden, csak aztán Apa is bemondja, hogy jaj, vegyek már a nevében ennek meg annak meg amannak, és emiatt marad sok dolog az utolsó percre. Amúgy nekem az az elvem, hogy csak annyit vállaljunk be, amennyit idegeskedés nélkül elbírunk, mert rohanásban nem ünnep az ünnep.

Ma azzal fogadott az óvónő, hogy a doktornő szerint Solyminak kiállnak a lapockái, tehát ajánlott lenne neki az úszás (t.i. erősíteni kellene a hátizmait).

Kataa,
Neked van valami úszós kapcsolatod, ugye?

Zsuzsa,
Drukkolok, hogy találj valamit munka-fronton!!!!

Jóéjt mindenkinek,
Zit
parazita

Sziasztok,

Magdi
Meg nekunk is be van tervezve egy erdei kis tura,mert az oviban szuloi munka delutan lesz a jovo oheten es minden oszi erdei cuccot kell vinnunk.Hat kivancsi vagyok,azt mondjak akik tavaly voltak hogy jo a hangulat.Remelem gyerkoc is velunk is lehet ,mert kulonben nem mukodne nekem. :?
Remelem apa belehuz,es gyorsan kesz lesz a hazatok,kar kockaztatni ha erzekeny Nori.

Judy
Te is megkaptada privmet?Mert az a hiba uzenet jott, hogy nem...
Hogy vagytok?Gergo?

Conti
Hat szerintem nekunk olyan nagyon sok jatekunk nincs,marmint osszehasonlitva mondjuk a noveremekkel :) De eleg neki, amig otthon vagyunk jol elfoglaljuk magunkat.
En csak azert vagyok elorebb,mert eljutottam 2 hete egy Jateknagykerbe es kifoszottam :lol: Ha mar minden egy helyen volt.
Meg a szuleim a nehezebb dolog, mindenuk van mar ugye....
Apanak van amr otletem ,egy markas szemuveg keret,meg utana kene jarni.
En most foleg a baba miatt sietek.

Zsuzsa
Na akkor latom valahogy,de megoldodott a munka kerdes.Drukk, hogy legyen valami jobb kozelebb hamarosan.Elodnek ujra jobbulast,lehet meg nincs tul rajta.

Nyuszika
Anyukadnak remelem semmi komly,es drukk hogy hamar kikeruljon a korhazbol.Gondolom, hogy megijedtel.

Parazita
A Komjadiba jarunk, Eszter az oktato a barinom meg a sulibol :) En jobban ajanlom az egyeni oktatast,mert hatekonyab,bar dragabb is.Van neki olyan is hogy 4-5 gyerek van egyszerre,az gondolom olcsobb,de nem tudom.Megkerdezzem,hogy van-e meg szabad kapacitasa,mert eleg kapos :wink: Vagy ha O nem akkor vannak ott irto aranyos mas oktatok is ,ahogy megfigyeltem.

Tegnap fejeztuk be anyuval a babaszobat :!: :D
2 napig csak mostunk,vasaltunk,takaritottunk,fuggonyt mostunk,pakoltunk.... De a lenyeg, hogy kesz van.Mar a korhazi cuccom is kesz,babocanak is bepakotam a ruhakat amiket ott fog hordani,mert ide kell vinni sajatot.
Rakok is fel kepeket:
34.heten az UH-n
Kép

Szoba:
Kép

Kép

Kép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Nyuszi,
Mi történt apukáddal???

Kataa,
Kösz az infót, majd még beszéljünk róla.

Zit

Kép

Kép
parazita

jaj, Solymeszé nem sikerült... Na most.

Kép

Zit
parazita

Namégegyszer...

Kép

Zit
parazita

Nyuszika
Jobbulást anyukádnak :!:

Kataa
Szép lett babatesó birodalma :)
Köszi, Gergő most jól van, már 3. napja oviban. kopp-kopp. de jövő 7-en már nem megy, nehogy lebetegdjen a műtét előtt.
üzenet nem jött. címem: fodroczy@axelero.hu

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok, én is ismét előkerülök - néha kényszerpihenőn vagyok, ugyanis apa rendszeresen újratelapíti a gépet, mindíg kitalál valamit, hogy épp mi nem tetszik... pasiból van, no comment :):)

Magunkról gyorsan egy kicsit: Dodival tegnap voltunk fülészeten: jövő kedden megyünk műszeres vizsgálatra, de minden valószínűség szerint ki kell majd venni az orrmanduláját mert túl nagy. Azt mondják e miatt horkol kiskora óta és emiatt hall egy kicsit rosszabbul. - Na mondjuk ez annyira nem vészes, pl. az oviban észre sem vették, de nekem feltűnt, hogy az utcán mindent visszakérdez v. félreért. Itthon mondjuk inkább szelektív hallású, amit akar azt meghall (még nálunk is jobban), de amit nem...
Rege baba 5 hónapos lett, 64 cm és 5750 g. Továbbra is hosszabb és vagy 1 kilóval könnyebb, mint Dodi anno.

Kataa
okesz, majd szólj neked mikor jó, napközben nekem kb mindegy :)

Gumicukor
sebaj, ha menni akart, menjen, biztos jó oka volt rá. amúgy meg állítólag ilyenkor 2-3 hónapon belül ismét sikerül! dRUKK!!

CSics
én még sehol, bár legalább már 5leteim vannak. viszont a család és a barátok most nagyon minimálisat fognak kapni, mivel addigra már gyeden leszek és még ráadásul a lakifelújítás sincs kész.

Ovi
Nálunk is mindíg kiírják, mi a napi progi, sőt az épp tanult mondókák, dalok szövegeit is többnyire, hogy aki akarja átolvashassa mert a gyerkőc úgyis kérdez - legalábbis Dodesz rendszeresen a kádban tartja a kiselőadásait és mindíg tőlem kérdezi azoknak a szövegeit, ami még nem megy jól.
Mostaában amúgy tök sokszor viszok őket, mondjuk nekünk szerencsénk van az ovi helyszínével, nagyon közel a Füvészkert és a Természettudományi múzeum, Orczi kert - ide minden héten mennek, többször is. Dodi nagyon örül, tavaly még őt nem vitték, de imádja ezekez a sétákat, sokat mesél róluk, a múzeumról is, pedig ott volt velünk is, de így a társaival jobban tetszett neki.

zsuzsa
jobbulást Elődnek! hát a munkahelyen én is nagyon gondolkodom, engem visszavárnak, meg a fizu is elég jó, csak messzi van és 5nél előbb nem érnék haza... ha azt számolom, hogy akkor érnék az egyik gyerkőcért, akkor a másikért már oda sem érnék f6ig, szóval nagyon nem tom... szerencsére még van időm kitalálni, hogy legyen. jó keresgélést, drukk valami klasszért!

Nyusz
Még jó, hogy ott voltál és tudtál intézkedni!! Mi lett vele??

Kataa
Tök ari az az óriásteki!!!

Rit
Ma szólt az egyik ovónéni, hogy akérdéses anyuka bement és rendezte tartozásai egy részét, úgy láétszik kellett a kezdőlökés :)
anemona7

Sziasztok, én is ismét előkerülök - néha kényszerpihenőn vagyok, ugyanis apa rendszeresen újratelapíti a gépet, mindíg kitalál valamit, hogy épp mi nem tetszik... pasiból van, no comment :):)

Magunkról gyorsan egy kicsit: Dodival tegnap voltunk fülészeten: jövő kedden megyünk műszeres vizsgálatra, de minden valószínűség szerint ki kell majd venni az orrmanduláját mert túl nagy. Azt mondják e miatt horkol kiskora óta és emiatt hall egy kicsit rosszabbul. - Na mondjuk ez annyira nem vészes, pl. az oviban észre sem vették, de nekem feltűnt, hogy az utcán mindent visszakérdez v. félreért. Itthon mondjuk inkább szelektív hallású, amit akar azt meghall (még nálunk is jobban), de amit nem...
Rege baba 5 hónapos lett, 64 cm és 5750 g. Továbbra is hosszabb és vagy 1 kilóval könnyebb, mint Dodi anno.

Kataa
okesz, majd szólj neked mikor jó, napközben nekem kb mindegy :)

Gumicukor
sebaj, ha menni akart, menjen, biztos jó oka volt rá. amúgy meg állítólag ilyenkor 2-3 hónapon belül ismét sikerül! dRUKK!!

CSics
én még sehol, bár legalább már 5leteim vannak. viszont a család és a barátok most nagyon minimálisat fognak kapni, mivel addigra már gyeden leszek és még ráadásul a lakifelújítás sincs kész.

Ovi
Nálunk is mindíg kiírják, mi a napi progi, sőt az épp tanult mondókák, dalok szövegeit is többnyire, hogy aki akarja átolvashassa mert a gyerkőc úgyis kérdez - legalábbis Dodesz rendszeresen a kádban tartja a kiselőadásait és mindíg tőlem kérdezi azoknak a szövegeit, ami még nem megy jól.
Mostaában amúgy tök sokszor viszok őket, mondjuk nekünk szerencsénk van az ovi helyszínével, nagyon közel a Füvészkert és a Természettudományi múzeum, Orczi kert - ide minden héten mennek, többször is. Dodi nagyon örül, tavaly még őt nem vitték, de imádja ezekez a sétákat, sokat mesél róluk, a múzeumról is, pedig ott volt velünk is, de így a társaival jobban tetszett neki.
Ma szólt az egyik ovónéni, hogy akérdéses anyuka bement és rendezte tartozásai egy részét, úgy láétszik kellett a kezdőlökés :)

zsuzsa
jobbulást Elődnek! hát a munkahelyen én is nagyon gondolkodom, engem visszavárnak, meg a fizu is elég jó, csak messzi van és 5nél előbb nem érnék haza... ha azt számolom, hogy akkor érnék az
egyik gyerkőcért, akkor a másikért már oda sem érnék f6ig, szóval nagyon nem tom... szerencsére még van időm kitalálni, hogy legyen. jó keresgélést, drukk valami klasszért!

Nyusz
Még jó, hogy ott voltál és tudtál intézkedni!! Mi lett vele??

Kataa
Tök ari az az óriásteki!!!

Rit
anemona7

nyuszi,
De majom vagyok... Apukádat írtam anyukád helyett. A lényeg, hogy mi van vele?

Meló: én most itthon leszek, amíg lehet, mert aztán elvileg 5-ig melóznék Budán, szóval kb. 3/4 6-ra érnék az oviba, de valahogy kibulizom majd, hogy 4-kor vagy 1/2 5-kor eljöhessek...

Zit
parazita

Nem tud valaki véletlenül olyan fúrumról, ahol beiskolázásról, általános iskolákról van szó?

Zit
parazita

Nyuszika
Jobbulást anyukádnak mielőbb, helyrejön egy-kettő!

Kataa
Jó, hogy neked bejön az a fotel. Én szoptattam benne Danit még a Megatoysban és sehogy sem állt kézre. Én már csak sámlin tudok szoptatni, hehe :) Jó az uh kép, olyan, mintha a baba éppen ásítana.

Kariajándék- hát lassan mi is elkezdjük, szépen apránként. Sok ötletem még nincs egyelőre.

mi meg ide megyünk hétfőtől: http://jegiskola.uw.hu/ kíváncsi leszek, mit fog Dani művelni, bár azt mondják, hogy ha jó az egyensúlyérzéke, akkor könnyen meg fog tanulni korizni. folyton nyúz, amikor látja a pólusban a korisokat, hogy ő is ő is. hát nem tudom :) de megpróbáljuk, legalább lesz kivel korizni járnom :)

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Gumicukor! Tesód otthon van a természetgyógyászatban? Az érdekelne, hogy a gyógyteákat meddig szabad tartósan fogyasztani. Egész pontosan a citromfű teára gondolok, ez nyugtató hatású, Gyurinak adom immár 1 hónapja. Szabad ezt tartósan inni??? Ha lesz egy kis időd létszi kérdezd meg a hugidat. Köszi előre is!!!

Jaj, mennem kell, még benézek később
pussz:

Magdi
mléna

ok, megkérdezem, bár ő inkább reflexológia, talp és testmasszázs területén van otthon, de van fitoterapeuta, akitől meg tudja kérdezni neked.

egyébként, akit érdekel, novembertől lehet tesómhoz járni talp és testmasszázsra. a talpat akár háznál is csinálja, ha van rá igény.

gc

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor! Oké, köszi!
Helyileg hol fog masszírozni a tesód? Gyurinak a gerince, dereka szokott fájni a megerőltetéstől. Ilyen speckós masszász is van? Ára? Most járt egy csajhoz, aki thai-masszást csinált, az nem nagyon jött be neki. Jöhet priviben is a válasz!
Talpmasszírozás: az érdekel, hogy visszérbetegség esetén javítható-e, fenntartható-e az állapot talpmasszázzsal?

Jégkoriiskola: szerintem tök jó, mennyibe kerül egy óra? A honlapon nem találtam árakat :?

Nyuszika! Hogy van anyukád? nagyon sokat gondoltam Rátok.

Rit! Érdekes, amit írsz, Nórim is sokszor horkol és bizony előfordul, hogy visszakérdez, hogy mit mondtam. Nektek a gyerekorvos tanácsolta a kivizsgálást? Ő ad beutalót a szakrendelésre?
Elméletileg ezt kinövik a gyerekek, magyarán ahogy nő a fejük úgy lesz arányaiban egyre kisebb a mandula. Vagy ez nem így működik? :shock:

Kata! Hű, de szép kis szobája lesz a kisöcsinek!! Nagyon barátságos. De izgi, hamarosan babázol :lol:
Kirándulni még mindenképpen menjetek el, tényleg gyönyörű az őszi erdő.

Szép estét Mindenkinek:

Magdi
mléna

sziasztok
Rit
ezért kell 2 gép hogy az ember lányának legyen min iternetezni :lol: enyém laptop miota beálitásokat megcsinálta nem nagyon nyult hozá nem is nyulhat senki szó nélkül hozá :D ami az enyém az az enyém :lol: párom a saját gépével szorakozik én meg az enyémel .

Kataa
szép nagyon a babaszoba :D

Pusz csics
csics

gumicukor
engem is érdekelne (apának) a masszázs, úgyhogy sztem ne priviben válaszolj mlénának :)
a korizás bizti menni fog, Didi is simán beletnult a görizésbe. Persze még nem profi, lassan is megy, de aránylag esés nélkül simán hazajön vele az oviból (1 metrómergálló), kapaszkodás nélkül megy már és hajtja is magát. sebességre meg mondjuk gyorsabb a sétánál de lassabb a futásnál

mléna
igen a gyerekorvos adta a beutalót is, és azt mondták, nem növi ki, sőt rosszabbodik. Neki idáig "csak" a horkolás és a gyakori szjon át légzés volt a jellemzője, most kezd a fülére is rámenni. Jövő kedden majd többet mesélek, megkérdezem majd, meddig húzhatjuk a műtét időpontját - ha lehet, nem most szeretném, persze ha a füle bánja, igen.

csics
hát kettő van nekünk is, de net csak az egyiken, a másik egy öreg laptop és jelenleg totál formázásra vár :) sőt ezen a gépen van egy dodo funkció is játékokkal és törlés tiltással :):)

rit
anemona7

Sziasztok,

Judy
Drukk Gergonek,hogy kibirja a mutetig betegseg nelkul. Irtam mailt.
Jovo hetunk nekunk si rovid,mert hetfo ugye unnep,penteken meg megint valami miatt nincs ovi.Ez a masodik mar ebben a honapban,meg jo, hogy itthon vagyok.

Rit
Huha ,ez nem hangzik tul jol. Meg nem is hallottam,hogy a hallasra is befolyassal van az orrmandula.A horkolasrol tudtam,de mindig csinalja vagy idonkent?
Remelem hamar tul lesztek rajta es elfelejtitek.

Parazita
Es szerited megengedik hogyelobb gyere el a munkabol? Tenyleg,neked lassan Csongi 2,lehet mar bombazni fognak,hogy menj vissza :wink:
Gondolom te sem sietsz,en tuti maradok 3 evig,de a tovabb sem hangzik rosszul.

Gumicukor
Mar irtad ,hogy neked nem jott be a fotel.
Hat nem csak szopira vettuk,nagggyon kenyelmes :D

Magdi
Koszi :) Thai masszazs apanak sem jott be.Eddig egyedul Hajduszoboszlon volt a leghatekonyabb masszor,itt meg nem talaltuk meg az igazit. :?

Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Maradni szeretnék, ameddig lehet, a melóhelyen már előre megmondtam, hogy egyhamar ne számítsanak rám. Persze sajnálják, de megvárnak (úgy néz ki). Az egyik kollégám épp most mondta, hogy húzzam is csak kiinkább itthon ezt az időszakot, mert most rossz idők jönnek a gyógyszergyártókra (is). Úgyhogy 2008 januárban tervezem a visszamenést (Csongi márciusban tölti a 3-at).
A főnököm és a kollégáim nagyon rendesek, szerintem meg lehet majd oldani, hogy korábban eljöjjek, még ha nem is minden nap.

Zit
parazita

Gumicukor, nagyon-nagyon sajnálom :cry: Sok erőt nektek!

Kataa, te jó ég! Már ennyire a finishben vagy :shock: ?

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!
Bocs, hogy megint nem nagyon jövök, de alig vagyok itthon, amikor meg itthon vagyok, lakásozok és gyerekezek :D .
Most végeztem a függönyök kivasalásával és feétételével. Sajna, még csak a teraszajtóra lett kész, de oda fontos volt, mert nincs ott redőny, és kellett a sötétítő is. A többi ablakra csak sima függöny lesz, de az még várhat. Anyósom varrja, és most nagyon rosszul van, nem siettetem szegénykémet. Amúgy ez az egy függöny is teljesen feldobja a nappalit, már nem olyan "váróterem" hangulata van. Pedig nem valami puccos darab, a legegyszerűbb sima függöny, csak azért vettem meg, mert nagyon olcsó volt :lol: , és nem tudtam otthagyni.

Kataa!
Nagyon szép a babaszoba :wink: ! A szoptatós fotel gyönyörű! Én csak egyszer próbáltam (az IKEA szoptatós szobájában, mikor Ádám még ici-pici volt :) ), de nekem nagyon kényelmesnek tűnt, simán el tudtam volna aludni benne szopi közben. De Ádám hiper rövideket szopizott, így nem volt időm elaludni... Remélem, neked is beválik. Ez új beruházás, vagy már Alexnél is használtad?

Gumicukor!
Ez a koris dolog nagyon jól hangzik! Én szívem szerint focizni iratnám be Ádámot, mert nagyon szereti csinálni, de itt csak iskolásoknak van foci :( .

Nyuszi!
Mi van anyukáddal??? Nagyon eltűntél!!!

Szombaton elviszi anyukám a gyerekeket Pécsre a tesómékhoz, itthon leszünk 3 napig egyedül. Remélem, nem nagyon fog esni az eső szegénykéimnek.

Na, megyek, holnap meló, de végre péntek lesz!!!

Jó éjt,

Panda
panda
Halásztelek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?