Sziasztok!
Csak átfutottam az írásokat, de iszonyatosan sokat írtatok, rendesen végigolvasni esélyem sincs. Szerencsére nem azért, mert rosszak a gyerkőcök, hanem Anyukám már kétszer itt volt a héten segíteni és mellette nem netezni akarok, hanem inkább beszélgetni. Szerencsére a gyerkőcök isteni jók két napja, Benikém is nagyon ügyesen elalszik. A reggeli ébredése után egyhuzamban fenn van 3 órát, de minden sírás nélkül, ha még ringatom is a sejhaját. Szépen nézelődik, mosolyog, gügyög édesen! Imádom!
Marci mindeközben szeretné szétpakolni a lakást, de valamelyest sikerül erről lebeszélnem, de azért rombolgat rendesen.
Benikémnél elértem, hogy lerakom az ágyikóba, amikor már látom, hogy kómázik és kisebb nyöszörgés után bealszik, mindenféle cumi nélkül! Ennek nagyon örülök és remélem nem is kiabáltam el semmit és így marad!
Benikém nóziját még szívom, mert szörcsög, de a szopit rendületlenül nem zavarja, de félek, hogy lerakódik a trutyi. Jövő hét pénteken megyünk oltásra
Szívem szerint mindenkinek írnék, de erre végképp nincs lehetőségem. Bocsi érte!
Rönci&Rolex!
Boldog névnapot Nektek!
Rönci!
Boldog születésnapot!
MSE!
Drukkolok szívből a tejcsihez!!! Nálam Marcinál voltak gondok. Amikor viszont jó pár napi sírások, görcsölések után belenyugodtam, hogy ha nincs más, hát jön a tápi, szépen beindult a tejem. HIT KÉRDÉSE AZ EGÉSZ ÉS A NYUGALOM IS NAGYON FONTOS! És Nálad már kezdenek helyrerendeződni a dolgok, úgyhogy jön az a tejcsi is!!!
Sokat gondolok Rád, mert tudom, min mész keresztül. Ja és nem utolsósorban Marci 16 hónapos koráig szopizott.
Napraforgó!
Hú, majd elfelejtettem Neked írni! Olvastam még tegnap, hogy jöttök Vácra. Természetes, hogy találkozhatunk, én nagyon örülnék neki. Kíváncsi vagyok a Srácokra is! Vácon hol töltitek a hetet? Mi ugye Deákváron, a Gerle utcában lakunk.
Orrszívás&orrspray:
Mi Sterimar tengervizes orrsprayt használunk és eddig egyik dokink (ugye nekünk már kettő volt/van) sem tiltotta, ez jól fellazítja a trutyit. De ennél még jobb a lefejt anyatejcsiből egy-egy csepp az orrnyílásokba. Ez is tökéletesen feloldja a trutyit és ennél természetesebb talán semmi sincs.
Én még ilyet nem hallottam, hogy a porszívós orrszívás nem jó. Sajna nekem mindkét gyerkőcnél látható már, hogy ha náthásak lesznek, akkor belőlük ömlik a takony és sajna elég sokáig. Ha nem szívnám, sajna lerakódna és akár arcüreg-homloküreggyulladásig, vagy akár tüdőgyulladásig jutnánk. Én is próbáltam anno Marcinál a kézi orrszívót, de az nem ért semmit.
Sajna Marcinál még 1 éves kora alatt akár napi 10 szívásra is szükség volt, ha azt akartam, hogy szopizzon. És semmi baja nem lett!
Minden finiselő kismaminak kitartást!!! A babásoknak kevés sírást, nyugalmat, mosolygó babákat és rendületlenül sok tejcsit!!!
Millió puszi: Melinda