Jó reggelt!
Tegnap a kádban csücsülve kicsit elméláztam néhány dolgon!
Miért is vagyok izgatott minden este, hogy mit fog mutat másnap reggel a hőmérőm!? Az a kérdés is felmerült bennem, hogy akkor Ti is így fekszetek minden este? Félsz van bennem, hogy nem azt látom majd amit szeretnék, közben meg szeretném függetleníteni magam attól a higanyos rudacskától. Hiszen nem tőle leszek én babás
Minden reggel csörög az óra, 4.45-kor, még hét végén is, mérés közben az az 5 perc szinte óráknak tűnik, néha visszaalszom, az óra 5 perc múlva ismét jelez, majd a sötétben a telefon fényénél skubizom, hogy ott van-e a 37 környékén az a kis szürke csík. Ha már 36,5 fölött van, kicsit megnyugszom, de miért is? És miért van az, hogy minden babás téma megtalál, jeleknek veszek dolgokat, a tv-n keresztül, ismerősök által jönnek-mennek a babás hírek, témák! Ez olyasmi lehet, mikor valaki utazni készül, repülővel és a tv-ben olyankor mindig katasztrófafilmeket adnak!
Azon is elgondolkodtam, hogy tudom jól a humor sokat segít, és azért vagyunk itt és írunk egymásnak, hogy érezzük nem vagyunk egyedül és ha már önmagunknak nem megy, akkor valaki tartsa bennünk a lelket, de néha úgy érzem nem tudom leírni, hogy kitartás, és hogy jó lesz az, és nincs semmi veszve, hanem inkább átölelném azt, aki el van keseredve, együtt sírnék azzal, akinek beigazolódik, hogy spontán nem jöhet össze, és el van keseredve, tart az egyéb beavatkozásoktól, injekcióktól és gyógyszerektől, sőt vannak olyanok is, akiknek egyáltalán nem jöhet össze a dolog! Értük is aggódom! Na persze nem szeretném és nem is tudom mindenki búját-baját a hátamra venni, nem is célom, csak vlahogy tegnap lehet elfogyott az iram, és megpihenve kicsit átéreztem mások problémáját is! Lehet azért, hogy a sajátomat ne kelljen, vagy legalább is ne lássam olyan borúsnak a saját helyzetem!
Véletlenül sem szeretném letörni az általános jó kedvet, csak kicsit ilyen lett a kedvem és leírtam, ha nem bánjátok!