Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
gyors helyzetjelentés, és utána visszaolvasok, mert tgenap nem voltam gépközelben.

R... meg a babanet, nem engedi meg feltölteni a görbémet... :cry: :twisted: De annyit, hogy megint átment egyensbe, de a 36.9-en maradt!!! :lol:

moni

Jó reggelt!
Tegnap a kádban csücsülve kicsit elméláztam néhány dolgon!
Miért is vagyok izgatott minden este, hogy mit fog mutat másnap reggel a hőmérőm!? Az a kérdés is felmerült bennem, hogy akkor Ti is így fekszetek minden este? Félsz van bennem, hogy nem azt látom majd amit szeretnék, közben meg szeretném függetleníteni magam attól a higanyos rudacskától. Hiszen nem tőle leszek én babás :) Minden reggel csörög az óra, 4.45-kor, még hét végén is, mérés közben az az 5 perc szinte óráknak tűnik, néha visszaalszom, az óra 5 perc múlva ismét jelez, majd a sötétben a telefon fényénél skubizom, hogy ott van-e a 37 környékén az a kis szürke csík. Ha már 36,5 fölött van, kicsit megnyugszom, de miért is? És miért van az, hogy minden babás téma megtalál, jeleknek veszek dolgokat, a tv-n keresztül, ismerősök által jönnek-mennek a babás hírek, témák! Ez olyasmi lehet, mikor valaki utazni készül, repülővel és a tv-ben olyankor mindig katasztrófafilmeket adnak!
Azon is elgondolkodtam, hogy tudom jól a humor sokat segít, és azért vagyunk itt és írunk egymásnak, hogy érezzük nem vagyunk egyedül és ha már önmagunknak nem megy, akkor valaki tartsa bennünk a lelket, de néha úgy érzem nem tudom leírni, hogy kitartás, és hogy jó lesz az, és nincs semmi veszve, hanem inkább átölelném azt, aki el van keseredve, együtt sírnék azzal, akinek beigazolódik, hogy spontán nem jöhet össze, és el van keseredve, tart az egyéb beavatkozásoktól, injekcióktól és gyógyszerektől, sőt vannak olyanok is, akiknek egyáltalán nem jöhet össze a dolog! Értük is aggódom! Na persze nem szeretném és nem is tudom mindenki búját-baját a hátamra venni, nem is célom, csak vlahogy tegnap lehet elfogyott az iram, és megpihenve kicsit átéreztem mások problémáját is! Lehet azért, hogy a sajátomat ne kelljen, vagy legalább is ne lássam olyan borúsnak a saját helyzetem!
Véletlenül sem szeretném letörni az általános jó kedvet, csak kicsit ilyen lett a kedvem és leírtam, ha nem bánjátok!
sonjus

És a görbe:

Kép
sonjus

Sonjus! Ez nagyon szép volt. Ehhez nem tudok semmit hozzátenni annyira megfogalmaztál mindent!
szerika

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam már nektek, de rendszeresen olvasom a hozzásszolásaitokat. :lol: Mindenkiért szorítok a háttérben, hogy most végre sikerüljön. De most úgy érzem, hogy Sonjus hozzászólására reagálnom kell.

Sonjus! Szívemből szóltál, szavaid erőt adnak. Köszönöm. Ölelek és bízom benne, hogy ebben a hónapban te leszel az az egyik szerencsés, akit megtalál a gólya.

Többieknek is kitartást és drukk hegyeket+++++++++++++ küldök!
vivin

Sziasztok Lányok!

Átnézek ebbe a topikba is egy kicsit...
Magamról: 1 hónapja volt az első lombikom, nem sikerült :cry: Újra hőmérözni fogok, amig áprilisban nem kerülök sorra a 2. lombikra. (Egyszer 7 éve voltam spontán terhes 6 hétig, de elvetéltem és azóta semmi, igaz 4 éve próbálkozunk)

Tapasztalaim a hőmérőzéssel kapcsolatban vannak, mert 3-4 éven keresztül hőmérőztem, egészen az 2. inszemig. Egyébként a párom is és én is teljesen egészségesek vagyunk, érthetetlen, miért nem sikerül.

ami nagyon megfogott és írásra késztetett, az Sonjus gondolatai :roll:

Ugyan ezeket az érzéseket élem át nap mint nap. A hömérőzést a 1. inszemináció után abbahagytam, mert képtelen voltam aludni egész éjjel. Csak az járt az eszembe, hogy reggel 37,2 nek kell lennie! Minden reggel, mielőtt a hőmérőt betettem volna a nyelvem alá, vizsgálgattam az arcomat, hogy nem túl hideg-e, mert akkor biztos lement a hőm. Annyira feltúráztam magam reggelente, hogy minden reggel 37re felment a higany szála és még sem lettem terhes. Egyszerűen éreztem, hogy saját magam doppingolom belülről, hogy magasabb legyen a hőm. És tényleg éreztem, ahogy egyre jobban megy fel, a belső feszültség miatt. Ha nem volt csak 36,9, vártam még 5-10 percet és felment 37re.
Biztos azt gondoljátok, hogy ilyen nincs, de higgyétek el, hogy 3-4 év alatt, az ember beleőrül abba, hogy minden nap méri a hőjét és minden rendben van és peteéréskor van együtt és sem a 6 inszem, sem a lombik eddig nem sikerült....

Most a lombikom után újra elkezdtem mérni, most már nem vagyok ennyire rákattanva, jó volt az egy év kihagyás.

Lányok!
nagyon szépek ezek a táblázatok! Leírná valamelyikőtök, hogy hogyan működnek ezek és hol lehet letölteni őket!

Remélem bekapcsolódhatom a beszélgetésbe
dezsina

Szép napot!

Kellemes péntek 13-at! :D

Kedves Sonjus!

Tökéletesen egyetértek a mondandóddal, és azzal, ahogyan érzel, és várod a reggeleket tűkön csücsülve, hidd el, én is ilyen vagyok! És szerintem nem csak mi ketten! De, sajnos nem mindenki érzi úgy, hogy feltétlenül bíztatni akarja a másikat, sőt, ha éppen mondjuk rossz kedvem van, és kiöntöm a bánattal telt szívemet a topicban, arra várva, hogy talán egy kis vígaszra lelek, mert mástól nem számíthatok rá, akkor egyesek inkább földbedöngölnek azzal, hogy miért is nem teszek valami mást a siránkozás helyett. Lehet, hogy igazuk van, de nekem éppen nem az hiányzott akkor. Hát ez van. Én megpróbálok mindig (másoknál) a helyzetből a legjobbat kinézni, és lehet, hogy ez nem mindig jó, de legalább próbálom a reményt táplálni, nem pedig kioltani.

Nos, én pedig ezt akartam leírni!

Sonjus, egyébként nagyon szép a görbéd!+++++++++++¤¤¤¤¤¤¤

Zöldi, szintén zenész!+++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Vivin, miért nem írsz gyakrabban? Puszillak!

Erika, pocisimi neked! :D

Szirom, nagyon vagány csávesz a fiad! :wink: Szeretem a mérlegeket egyébként (apu+unokahúg is az).

Móni, nem vacakolok a szavakkal, én már tesztelnék, de várd csak ki az időt, ha gondolod, de ott babusnak kell lennie!

És akkor a görbém, már ha engedné feltenni! Már tegnap sem tudtam képet felrakni! :evil:
Na mindegy, szóval 36.9 továbbra is! Azért azt elmondom, hogy annyira szar, hogy úgy érzem, hogy meg fog jönni!

Puszi
Vendég

Sziasztok!
Én sem tudok görbét feltenni, én 37,0-án ragadtam meg.
vakond
vakond

Mi lehet a Babanettel?? :shock:
Vakond, nagyon jó! Lassan tesztelhetsz ám!

Dezsina, üdv itt! Elhiszem, hogy elkeserítő a dolog, főleg, ha minden rendben elvileg veletek. A másik Hőmérőzéses topicban megtalálhatod, hogyan kell feltölteni a dolgokat ide!
Vendég

Sziasztok!

Angel!
NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!!!!!!!
Kép SOK SZERENCSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zoldd,Moni!
Igazan jol alakulnak a dolgok! :wink: :D :D :D :D
DRUKK-DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szirom!
Igen,mi is 18!!!!! :D
Akkor keszultok mar ti is gondolom!?

Purc kerdesere elokerestem en is Marci papirjait!
En 'eleg hamar"voltam! :oops: Az van irva a leletre:
Gravid ut-ban kicsiny 4 mm-es GS-Gravs.4.
Tehat en 4hetesen voltam es 4mm volt a Manom!
Kép

A mai homon meglatszik hogy beteg vagyok! :(
De ezt ugy latszik hogy csak kesobb tudom csatolni :?: :?

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

Sonjus, ezt nagyon szépen írtad :wink: Nagyon is értem az érzéseidet. Bár én szerencsére még nem tartok ott, hogy már előző este izgulnék a hőm miatt. Valahogy nyugodt vagyok miatta, kivétel ez alól a ciklus legvége, amikor persze én is azt szeretném, hogy fent maradjon :wink:

Engem inkább az bánt, hogy nem tudom leírni sosem, hogy mennyire nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek. Így talán nem is érzitek, pedig így van.

Zöldi, Móni, nektek most különösen szorítok!

Athiz! Ha az ember úgy érzi, hogy meg fog jönni, az tudod, hogy azt is jelentheti, hogy nem fog :wink: Úgyhogy még ne temesd a hónapot! Hányadik napon is vagy?

Mérlegek: az uram is az ám :wink:

Szia Dezsina!

Próbálok egy görbét tenni én is!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De érdekes, én tudtam csatolni :shock:

Ancsa! Aha, készülünk, már ott lapul a kocsim csomagtartójában a Thomas, a kis gőzmozdonyból két szett, meg hozzá pótsínek :) Még tortát kéne néznem, a Horváthból szoktuk beszerezni.

És ti?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, a te hőd is szépen alakulgat!

Én tegnap nem tudtam feltenni Szili 5. heti UH-os képét. Olyan volt rajta, mint egy kis bogyó! :lol:
Vendég

JUJJJJ!!!!!!!!!!!!HOL VETTEL OLYAT?????Marci is most azert van oda!En a tortat gondoltam hogy olyan alakut kene csinaltatni!Csak meg apa nem tud rola! :?
Ajandek ugyileg meg gondban vagyunk!Szombaton megyunk a Westend Citybe,nevre szolo mese konyvet csinaltatunk neki!
Latom nalatok is a Minimax a kedvenc! :lol:

Gorbe proba:
Nem megy! :evil:

Kép
Kép
ancsa81

Kép

Na vegre!Lekicsinyitettem!Ugy latszik igy sikerul csak! :?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, remélem, hamarosan tesztelsz, mert ez nagyon ott van a topon! :wink: Hogyan kicsinyítetted? Mert én is átméreteztem, mégsem tudom feltenni! :roll:
Vendég

Athiz!
A 600x400-as erteket nem fogadta el,de most 400x300-as(kb.)igy fogadta el!Mennyire kicsinyitetted?
Teszt?Hat egy heten belul biztos nem!Nem vagyok en babas csak beteg! :(
Mar vagy 3napja erzem hogy megfog jonni! :(

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok Lányok!

Nagyon szép görbék vannak itt :) szurkolok mindenkinek ezerrel!

Ancsa

A tiéd is nagyon jól néz ki :) egyébként most hogy álltok? Lapar vagy valami más van kilátásban?

Nekem meg rakott be ovulációt a ferty .... hát nemtom :) én örülnék neki .... majd meglátjuk ..... a műtét a 13. napon volt

Kép
kokusz

Kép
vakond

Lányok! Egyszerűen olyan nehéz elhinni, hogy van két egészséges ember és nem jön össze a bébi. MIÉRT VAN EZ???? Évekig tartó próbálkozás, lombik, állandó remény és semmi... Ez felfoghatatlan dolog számomra.
A környezetemben van két ismerősöm is, aki hasonló cipőben jár és itt vagytok ti is, akik évekig próbálkoztok és semmi. Nem tudom megérteni, felfogni, hogy miért nem sikerülhet???
Teljesen átérzem a helyzeteteket, hogy már az kiborít, ha valaki bejelenti, hogy terhes, tudom és érzem, hogy mit érezhettek, pedig nekem aztán tényleg nem kellett megküzdenem ezért a gyerekért, akit a szívem alatt hordok. Minden alkalommal ugyanúgy izgulok értetek, mintha saját magamról volna szó, hogy na most... talán sikerült... és ugyanúgy szomorkodok, ha valakinek nem jött össze.
Mostmár végre Valaki odafönt olvashatná ezt a topicot és ezeket a sorokat és rájöhetne végre, hogy ide kell hozni azokat a Babócákat, mert akik ennyit küzdöttek, azok igazán megérdemlik és tudnák értékelni!!!

Bocsi, de belőlem meg ezek a sorok jöttek ki.

Köszi Athiz a pocisimit, ideért és jólesett :)

Már egy másik topicban is írtam, hogy szeretnék terhességi teszt áruló vállalkozást létrehozni. Kétcsíkos teszteket áruló vállalkozást. Jó ötlet? :D Persze, aki egy csíkot szeretne, annak meg azt, bár ezt itt nagyon nehéz elképzelni,hogy vannak olyanok, akik egy csíkot szeretnének látni és nem kettőt. :shock:
Már most küldök itt mindenkinek két csíkot, remélem nem téved el és célbaér!

MINDENKINEK MENNEK A DRUKKOK EZERREL! ++++++
szerika

Tyűűű, Ancsa, ez nagyon-nagyon jó görbe!!!

Thomas: http://shop.modell.hu . Néha nem nagyon jön be az oldal, vagy azt mondja, hogy nincs ilyen termék, aztán mégis megjavul az oldal. Szóval én végül fölhívtam a Lehel úti üzletüket http://www.modell.hu , ahol az egyik fajtából volt még 2 szett, a másikból meg egy. Félretetettem, az uram meg bement érte. Azt mondta, kiegészítő nagyon sok van, meg mindenféle mozdony, szóval lehet válogatni. De úgy láttam, van még üzlet a Lurdy-házban és az Eurocenterben. Ár nem vészes, az egyik szett 5 ezer valamennyi, a másik 6 ezer valamennyi.

Most én se tudok csatolni, pedig föl akartam tenni a képet.

Athiz! Köszi, én is úgy látom, bár még mindig nem értem, miért ilyen alacsony. És még vagy 10 nap türelem kell :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vakond, Ancsa: nem teszteltek? Mikor akartok? Ezek nagyon tuti görbék. Mensi meg sehol.... Én most gyorsan küldtem két csíkot, bárcsak odaérne...

Szirom, Miksa egy tök jó pasi!!! Máskor is tegyél fel képet, jó nézegetni :wink:
szerika

Kép

Szóval Ő Szili 5 hetes bogyóként! :lol:

És a görbém: Kép

Hú, hát biztos törpe lesz, de csak így engedte! :roll:

Köszi Ancsa a tippet!

Kókusz, király! Ügyi vagy! Hátha összejön!

Vakond, nagyon jó, így tovább!

Erika, köszönjük, remélem, megérkezik a 2 csíkod! :wink:
Vendég

Kokusz!
En lehetsegesnek tartom azt a PE-t!!Ha azt nezzuk hogy a semmirol indult akkor ugye pont megvan a 14nap hogy megerjen!Egyutt is voltatok,tehat en jonak latom!DRUKK!!!!!!!!!
Nekem lapar lesz!Kb.december januar kornyeken!

Erika!
Koszi!Varom!!! :wink:

Szirom!
Koszonom a linkeket!!!!Megmutatom majd apanak is! :D

Athiz!
Ha atkuldod nekem mailben megprobalhatom nagyobban feltenni!????

Mik lettek ezekbol a bogyokbol,mi??? :lol:

Kép
Kép
ancsa81

ANGEL!!!!!!!!!!!
??????????????????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Szijasztok csajok!

Kép

Én szokás szerint el vagyok havazva, nem is tudom hogy lesz időm bármire ha 3 kölköm lesz :lol: amikor ezzel a kettővel + párom+ háztarás is állandóan havazok :lol:

Ma voltam a hasi+pm uhán, oké minden :)
bocs a kisbetűkért csaj a kezemben....

vérképem (pm) még nem jött meg, de még nem is telt el a 6 hét, szept 22én csapoltak le.....

mrennem kell nagyon drukkok mindenkinek+++++++++++++ :D :D :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Eniko!
Latom kezdesz gorbulni :wink: :wink: :wink: !!

Lanyok,en most lelepek!Megyek a csemeteert!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Nekem még mindig nem engedi feltölteni a görbém... :cry:

moni

Köszi Ancsa, de szerintem azért nagyjából látszik a lényeg. De rendi tőled!

Enikő, fűtsd magad továbbra is! :lol:
Vendég

Megjottem!

Moni!
Probald meg atmeretezni kicsit kisebbre!Nekem is ugy sikerult!

Athiz!
Oksi! :D

Kép
Kép
ancsa81

Nemtom mi van de az én lányom valami olyan extra hiszti ma, hogy teljesen kiidegel :shock: Kb 1 órája ordít ( a nagyobb!!!!) hogy ő nem akar aludni! Már pedig fog! Vagy alszik vagy alszik, lehet választani! :lol:
Kell nekem még 3. kölök??? Mi vagyok én mazohista?????? :lol:

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni, az én fiam is alig akart elaludni, már hót ideg voltam. Aztán végül én is elaludtam! :lol:
Vendég

Mi is rekordot dontottunk!Kedden kezdtuk az ovit es mar megint beteg! :( Mar hazafele nyugos volt,de betudtam annak hogy almos!Hisztizve de elaludt,majd egy ora mulva uvoltve ebredt!Azota is csak fekszik! :(

Kép
Kép
ancsa81

Athiz,
vettem az üzenetet, tiszteletben tartom a kívánságod, ezentúl egy büdös szót nem írok neked!

Most értem haza Pécsről, leadam a papírjaimat, vettek vért hormonhoz meg AIDS és hepatitis teszthez, kaptam időpontot is nov. 7-én megyünk megbeszélésre, oda már kellünk mindketten meg akkor csinálnak apának is AIDS meg hepa tesztet. Nagyon kedves volt a nő aki a papírmunkát intézte, januárban már valószínűleg meglesz az első beültetésem. (És terveim szerint egyben az utolsó is!) :)
Vendég

Sziasztok,

Zöldi nagyon nagyon örülök, hogy följebb ment.

Huuh marha izgiz ez a hónap is, egy csomó teszt eredménye miatt lehet izgulni...

dezsina légy üdvözölve, vivin szintén.

Sonjus, tudod én éppen ezért hagytam abba a hőmérőzést, mert biztos voltam benne, hogy tudatosan tudom befolyásolni a hőmet. És igaz mi nem annyira régóta próbálkozunk, mégis minden egyes nap egy örökkévalóságnak tűnt, és csak a reggelekért éltem, mert minden abban a pár percben történt, a teszt, a hőmérő. És miután adminisztráltam magam a fertilityn, és mindenki ment a dolgára már nem is érdekelt mi történik aznap, csak az, hogy mikor lesz már másnap reggel, és kezdhetem az egészet előlről. Úgyhogy én a Jóisten kezébe tettem magunkat (én hiszek ebben, ne kövezzetek meg emiatt) És teljesen igazad van, mindenkit körbe ölelgetnék, megszeretgetnék legszívesebben, hogy így igy megmutassam mennyire izgulok értetek, mindenkiért külön-külön.

Úgyhogy mennek a drukkok ezerrel... én azért utólagos engedelmetekkel mindenkiért imádkozok, hogy sikerüljön.

Köszi szirom megvagyok, elfoglalom magam egész nap, hogy ne gondolkozzak, és a párom mellettem áll. Bár most ápolgatni kell arany szívét, mert megfázott, és hát tudod férfiből van, szóval most nagyon nagyon beteg :lol:

UI: nem lehet, hogy azért ne tudjátok feltenni a görbéket, mert a mérete túl nagy, mármint a szélessége, magassága az 600X600px, de 250Kb-nál nagyobb a mérete... Ez a két kritériuma van elvileg a képfeltöltésnek

pusszantok mindekit
purc

Ceniko,
annyira örülök, hogy jó lett az UH, ezek nagyon jó hírek.... Vérvételért még izgulunk :shock:

Áfi,
akkor beindult a gépezet, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk...
purc

Áfonya:
Na latod! Porognek a dolgok!
Nagyon orulok!
Kepzeld nekem meg ma 2,0 lett a bhcg. Ez vagy meg a szuritol van, vagy valami laborhiba, merta doki szerint eppen hibahataron van. De hetfon ujabb vervetel es akkor derul ki mi is igazabol. Amugy nem valami biztatoak a jelek. mehnyalkahartya nem vastagodott es ma mar rendesen fajdogal a pocim mensit jelzoen bekemenyedve. raadasul a hom is esett reggel 36.6 volt, igaz 1 oraval korabban mertem. :(

Athiz:
En latom a gorbuszod, szepecske.
Nekem ma esett :(
Majd este csatolom ha mukodik...

Bocsi, annyira szep hossza akartam hozzaszolni a sok temahoz, de valahogy depis vagyok kicsit ettol a mai naptol. Ez a honap sem tunik tul nyeronek nekem. :cry:

baratodildi

Ancsa,
sajnálom hogy beteg a kisfiad, mi most gyógyulunk, ez egy ilyen időszak, kedvez a fertőzéseknek. :(
Enikő,
nem lehet hogy beteg lesz a tied is? Én is óriási hangulateséssel indítottam... vagy csak simán raplis? :roll:
De a görbéd az tényleg szuper! :)
Kókuszka,
te még nem mensizel? (persze ne is mensizz! :wink: ) Nekem megjött tegnap, pedig én a 10. napomon voltam boncolva te meg a 13.on (nem mintha jelenene bármit, csak érdekes)
Sonjus,
neked is mintaszerű a görbéd, és a gondolataid is :) én is ölellek!
Vendég

Ildi,
olvastam a másikon, de én azt hittem ez jó hír... bocs ha értetlen vagyok de nem értek a hormonértékekhez. Ez inkább reménykeltő, nem? Akkor miért vagy depis??? :shock:
Vendég

Ildi fel a fejjel, igaz fogalmam sincs, mi az a a bhcg, bocs a tudatlanságért, de szurkolok, hogy tényleg hiba legyen, és a következő vérvétel eredménye tökéletesre sikerüljön.

Különben ezt midenkinek írom, mikor én depis vagyok (persze minden ember más, én tudom), akkor olyat csinálok, amit nagyon szeretek. Pl: én meghalok a csöndben, nagyon szeretem a zenét, akkor zenét hallgatok, de nem szomorú számokat, azt iylenkor tilos. :roll: Vagy én pl marhára szeretek nézelődni, sétálni, akkor időt szentelek magamnak erre, és igenis megfogdosok mindent az üzletben, nem izgat mit gondol az eladó, gyönyörködök kicsit. Vagy kimegyek a természetbe sétálok egyet, és ott is gyönyörködök, milyen csodálatos, és beleszagolok a levegőbe, és élvezem az illatokat. Minden évszaknak megvan a maga csodája, a tavasz persze a legjobb, de az ősznek is nagyon jó az illata, én legalábbis meg tudok ilynekor halni a gyönyörűségtől, az avar illatától, a fáktól.... Az agyamban az idegsejtek olyan csodát árasztanak szét bennem, hihetetlen...
Bocs csajok, hgy szófosásom van, nemtom mi van ma velem, de komolyan...
purc

Ancsa, úgy látszik, terjednek a bacik! Jobbulást babódnak!

Purc, a sétával és a természetbeni csodálattal egyetértek,én attól tudok megnyugodni. Csak sajna Szili mellett nem tudok egyedül elmenni sétálni, gondolatokat űzni a természet lágy ölén!
Pedig nagyon rám férne!

BIldi, azért még ne add fel! Remélem, hogy hétfőn jobb eredmény kapsz majd!

Áfonya, már megint túlzol! Csak visszakaptad azt, amit nekem adtál! De hidd el, nem bosszúból, csak azért, hogy végre észrevedd, hogy mostanában csak olyat írtál nekem, ha egyátalán méltattál erre, hogy mit csináljak, vagy mit ne! Azt gondoltam, persze lehet, naivan, hogy örüljünk egymás örömének, és picit sírjunk egymás virtuális vállán, ha bajunk van! Én igazán bíztattalak, nem vágtam a fejedhez, mit csinálsz rosszul, vagy mit nem, csak drukkoltam. De te felém ugyanezt úgy tűnik képtelen vagy megtenni! Sajnálom. Így aztán úgy vélem, talán tényleg jobb, ha nem írunk egymásnak! Azért kár, hogy mindig így állsz hozzám!
Vendég

Azért "méltatlak" ritkábban szóra mert (mint most is!!!) folyamatosan kiforgatod a szavaimat, bármit is és bárhogyan is írjam megsértődsz, és még én vagyok a szar alak!!! Hát erre nekem nincs szükségem, és én is úgy vélem jobb ha nem írunk egymásnak! Nem érdekel mit hiszel a hozzáállásomról!
Vendég

Lanyok, lanyok! Ezeket a vitakat priviben inkabb!
Hat ami az eredmenyeimet illeti nem tul bizalomgerjesztoek, de meg hetfoig van egy nagyon halvanyka remenyke...
Most peldaul az biztat, hogy epp az elobb 37.7-et mertem huvelyben, ennyi meg nem volt. Reggel ma kicsit korabban mertem kb 1 oraval. A huvelyi ho 1 fokkal volt csak alcsonyabb az egy nappal korabbihoz kepest.
Erdekessegkeppen megfigyeltem az utobbi napkban, hogy aszajban meres nem valami korrekt eredmenyt ad, foleg napkozben. A ket ho kozott (szaj, huvely) volt, hogy 2 tized, de volt hogy 9 tized kulonseg volt! :shock:
Na felteszem a gorbuszom. Mivel VIP vagyok a fertyn atallitottam az analizalasat es igy jo helyre tette be a peteerest.
Kép

baratodildi

Coca figyel

Kép
zölddisznó

Coca, ne csak figyelj! :D

BIldi, szerintem nagyon szép ez a görbe, és bíztató! :wink:
Vendég

Hát, most nem faragok rímeket, mert összeakadna a nyelvem!
Most bontottunk egy üveg bort - mert már ugye szabad alkoholizálnom - mensi - úgyhogy egészségetekre!

Kép
zölddisznó

Coca,
A fene vigye el a mikit... francba. Nagyon sajnálom :(
purc

A francba Zölddisznócska! Hát mégis megtalált Mikus? A rohadék! :lol: Szegény szent, ha hallja, hogy szidjuk... :shock:
Neked is egészségedre! Lehet, hogy mindjárt koccintok veled virtuálisan! :wink: Kép
Vendég

Coca,
:cry: :( :cry: sajnálom a mensidet!!!
A bort kedves egészségedre!
Mi holnap este megyünk szüreti bálba, majd ott én is jól beborozok! :P
Vendég

Zöldi, neeeeeeeeeeeee mááááááááááárrrrrrrrr!!!

Hülye kö..ög Mikulás, ahogy Sonjus mondaná! Nincs is még december! Egy szenyóóóóó!!! :twisted: :twisted: :evil:

A bor miatt irigyellek nagyon, ugyanis én napok óta borzasztóan kívánom, de nem lehet.... brühühüüüüü :( de legalább helyettem is iszol. Egészségedre!
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?