Junko!
Nagyon örülök, hogy alakulnak a dolgok!
Szoritok, hogy kibirja a tüszzöcske jövö het keddig!
El tudom kepzelni, hogy neztek mikor lattak a felkeszültsegedet!
Narcisz!
Sanalo, hogy ennyi galiba adodott a gep körül es, hogy ilyen sok a dolog! De azert pihenj is a kiscsajokkal!
Cs.Heni!
Orülök, hogy jobban vagy!
Egyebkent nalam is a rosszul alvas es a hiszti a biztos elöjelei a mensinek! Remelem ebben a honapban nem tapasztalom meg öket!
Angie!
Olyan aranyos vagy, hogy ezt irod! Bevallom öszinten en is remenykedem most, hogy par honapon belül sikerül spontan. Most valahogy bizakodo vagyok. De aztan lehet, hogy csak azert mert meg csak par nap telt el a pe’ ota es ilyenkor mindig remenykedem. Aztan, ahogy közeledik a ciklus vege egyre jobban figyelem magam…
Orülök, hogy jol vagy, gondolom mar az uj munka sem annyira uj. Ja, es gyönyörü picike!
Aniko!
Köszike!
Hihetetlen, hogy repül az idö, lassan tiz hetes leszel!
Rolly!
Sajnalom, hogy nem tudsz jönni gyakrabban,
de teljesen megertem! Annak viszont örülök, ha neha irsz magadrol!
Igen, en is nagyon szeretem a termeszetet! Olyan jo, hogy meg most is süt a napocska pedig mar oktober van!:)
Csibe!
Hogy alakult a ctg? El is hiszem, hogy jol erzi magat anya pocijaban!
Panka!
Nagyon szep a kep!!!
Eszti!
Igen, valoban törtentek erdekes dolgok körülötte.
Ha jol emlekszem szept.26-a körül robbant a bomba.
Sajnalom a felfazast, nekem is volt mar benne reszem. Az a lenyeg, hogy mar meggyogyultal!
Biztos irtad mar, es csak figyelmetlen vagyok
hogy all most nalatok a project?
Norwell!
Orülö, hogy Kende babaval minden rendben, es szepen gögicsel
Köszi az infot Nikiröl!
Annacska!
Remelem hamarosan kibujnak a kis fogai Petikenek! Annyira szep baba! Ugy szeretnem megdögönyözni! Na nem nagyon, csak finoman.
Lanyok!
Vegezetül szeretnek idezni Nektek, egy masik topicban talaltam a következöt:
most csak gyors beugrottam mindenkinek irom ezt, fontos, olvassatok el!!!!
csajok a pesti Nyirö GyulA Korhaz ellen, vagyis a volt meddöségi osztaly igazgatoja (dr. V Attila, aki most is ott praktizal!!!!!) ellen folyik birosagi ügy:
allitolag horribilis összegekert (ezek egy reszet bezsebeltek termeszetesen) vegeztek müteteket, olyanokat is amiket nem is kellett volna!!!! nagyon durva, a fejermegyei hirlap tegnapi szamaban jelent meg, a parom növere faxolta nekem at.
ugy emlekszem köztetek is jarnak paran oda???
szerintem nezzetek utana a dolognak!!! nagyon kerek mindenkit!!!!
kifizettek egy csomo penzt és közben nincs is gond! egy paciens kert szamlat a mütetröl (200eft-ot fizetett) es azt irtak, ra, hogy 6 konzultacio, tehat mast mint ami valojaban volt!!!!
Judit