Lányok! Köszi mindenkinek a Miksa-névnapi köszöntéseket!
Mázlista a kissrác, tiszta ünnep ez az október, hiszen mindjárt itt van a szülinapja is
Zöldikém! Én is remélem, hogy csak hallucinálsz! Drukkok mennek!
És a többieknek is, több esélyes görbe is van!
Purc! Hogy vagy lelkileg?
Athiz! Neked meg jobbulást megfázásilag!
Babancs! Vedd ki a szabidat még a táppénz előtt, ha tudod, és ha csak az ellátások miatt dolgozod végig az évet! Lehet, hogy le tudsz faragni a munkából jó sokat, és már az év utolsó hónapjában is otthon maradhatsz legálisan! Inkább pihenj, semmi se fontosabb a babánál!
Én is pörgős munkát csináltam, de valahogy rögtön nem érdekelt, amikor babás lettem
Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, úgyhogy bocsi a belepofiért...
Azér elmondom, ha már belekezdtem, jó emlékezni
: persze pont a legálmosabb, leghányingeresebb időszakot még végig kellett dolgoznom, hajnalban meg éjjel vezettem méteres hóban-jégben (éjszaka nincs komp a szigetre, a hídon meg 57 km volt a melóhelyem) , de csak addig, míg nem találták meg az utódomat. Nekem olyan jól esett itthon maradni. Rendeztem a lakást, varrtam függönyöket, kitaláltam a babszobát, olvastam a babás dolgokat meg mást is, amire addig nem volt időm, neteztem, sütöttem-főztem, jó nagyokat sétáltam, életem egyik legszebb időszakaként emlékszem vissza a terhességre.
Tehetek egy flegma pasis képet a névnaposról? Talán megbocsátjátok, hogy off egy kicsit
Holnap majd jövök az ideillő görbémmel