Új privát üzeneted érkezett!

Ceniko!

Mi bajod ezzel a görbével? Asszem úgy hívják az ilyet, hogy "flat" hőmérsékleti görbe. Úgy tudom, ha nincs ingadozás, az csak jót jelent. Nekem olyan lépcsőzetesen ment fölfelé. Az ingadozás hormonszint váltakozásra utal, progeszteroningadozásra.
Ebből még bármi lehet! Én az ovuláció után napokig 36,5-6-os hővel nyomultam..és mégis baba lett belőle :lol:

Kép
babancs

Ceni, szép az egyenes görbéd! :lol:
Vendég

Zöldi:
Nagyon sajnalom. Talan holnapra meggondolja meg magat. :(

Ceni:
Szep egyenes ez a gorbe!

Athiz:
A Tied kulonosen jol alakul.

Afi:
Hanyadik napra jott meg?

Moni:
Drukkolok!

Jok voltak a versikeitek :lol:
Nekem ma annyira nem jo a kedvem. Reggel megint fajdogalt a pocim (most folega mehem), mar nem hinnem, hogy jo jel lehet :? Holnap kiderul, de most mar nem bizakodom. Nem is tudom mit szolnek ha igy indulna a terhessegem, tuti aggodnek miatta sokaig.
Na es itt a gorbuszom, ami jol alakul, de ugye meg ehhez is kene nehany nap, hogy tenyleg jo e a jo. :roll:
Kép

baratodildi

Ildi!

Szerintem nincs okod panaszra. A hasfájás már jó jel. Nekem jobban fájt a beágyazódásos szakasz, mintha menstruálnék. lehet azért, mert sosem szoktam érezni a méhem. Feküdj hasra és engedd el magad. Ceniko mondta ezt a technikát. Ha így is érzed a méhed, akkor ott már lehet baba. A görbéd, meg a közérzeted mondjuk simán utalhat erre.

Kép
babancs

BIldi, nekem is olyan furi a pocóm, olyan, mintha meg akarna jönni, már tegnap is ilyen volt. Szó szerint be vagyok tojva, hogy most mi lesz. Fájdogálni máskor is szokott így, de nem nagyon volt olyan érzésem, mintha meg akarna jönni. De ahhoz még korán is lenne!
A lényeg, hogy szerintem nagyon is jó a görbéd, és kérlek, emiatt ne legyél rosszkedvű! Holnap úgyis elválik, habár nem tudom, hogy ilyen korán látnak-e egyátalán bármit is UH-gal? :roll:
Szerintem esélyes vagy nagyon is!

Pusz
Vendég

Képzeljétek, hogy akkorát tüsszentettem, hogy ha netán valaki be is ágyazódott volna a méhemben, az is lerepült onnan szerintem! :roll:
Vendég

babancs:
Tenyleg most, hogy mondod, mar emlekszem, hogy panaszkodtal... Nem emlekszel veletlenul, hogy peteeres utan hanyadik nappal kezdodott ez az erzes nalad?
Na majd holnap kiderul mi van, igazatok van, nem idegeskedek miatta feleslegesen! Most amugy is jobb lett a reggelihez kepest.

baratodildi

Ildi,
26. napra jött meg, tehát 25 napos ciklusom volt. Ami már önmagában is fura mert 30-32 napos ciklusaim szoktak lenni, de még furább ahogy megjött. Semmi barnázás, semmi előjel pl pici görcsök, meg az első nap amúgy is gyenge szokott lenni, a 2. 3. az erős, erre kora reggel arra ébredek hogy ömlik de szó szerint, le kellett zuhanyoznom, ágyneműt cserélnem! :shock:
Holnap megyek Pécsre, "harmadik napi" vérvételre ami most második napi lesz a hétvége miatt, ez már a lombik programhoz kell.
A görbéd pedig igen igen ígéretes! És ne aggódj, sokaknak indul így a terhességük! Drukkok: +++++++++++++++++++++++
Szirom,
boldog névnapot Miksának!!! :)
Vendég

Áfi:
Akkor evvel is nyertel ujabb napokat. Azert ez jo, nem? Regebben en sem ereztem soha a menzi megjovetelet semmibol, csak miota szultem. :( Most meg mindent erzek, azt is, amit nem is kene. :? Nekem is voltak varatlan meglepetesek.

baratodildi

Kép
vakond

Vakond:
Jo kis cikcakkosan alakul a gorbuszod...

baratodildi

Vakond, eddig nagyon jó! Még legalább pár nap így, és mehet a teszt!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!
Hat, nem is tudom, jobban orulnek a 37.1-37.2-nek, mert tudom, hogy annyival voltam babas. Persz, akkor progi potlas is volt es az is emeli a hot kicsit. Meg azert sem orulok elore, mert volt mar nekem is pozitiv tesztem, aztan mensim, szoval biokemiaim, ami nem tudott beagyazodni, hiaba termekenyult meg...meg ugy altalaban nagyon-nagyon felek a csalodastol, attol, hogy mennyire fogok padlot fogni, ha most nem jon ossze...lazabban kellene kezelni, tudom.
A baratainknak tegnap szuletett meg a masodik kisfia, a fodrasznom ma reggel mondta, hogy ujra terhes...csak az tartja bennem a lelket, hogy 37.0-t mertem reggel...de szeretnem, ha feljebb maszna.

Coca!
Nagyon irigylem a hozzaallasodat, minden elismeresem!

Egyebkent is gratulalok az alkoto-tabornak !!! :lol:

most melo, melo, melo....
vakond
vakond

babancs:
Felraknad a terhesgorbed, mert nem talalom es meg szeretnem nezni a megugras utani reszet... :( Koszike elore is!

baratodildi

BIldi, remélem, hogy Babancsunk nem haragszik meg érte, de belinkelem neked a terhes görbuszát:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 659.27.jpg

Pusszancs
Vendég

Én ezen pl. nem is látok hőesést, mint pl. Elizabethén volt.
Tehát ez sem feltétel, hogy babás legyél! Nyugi, ha tudsz!

Én viszont nem értem, hogy most lehet, hogy meg fog nekem jönni idejekorán? Totálra olyan! :cry: Na jó, nem siránkozom, úgysem érdekel senkit! :lol:
Vendég

Bocsi, csak Sziromnak elfelejtettem írni, hogy szépen alakul a görbéd, csak kérlek tartsd magasan a hődet! :wink:
Vendég

Köszi Athiz, majd jól betakarózom :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz:
Koszi! :D

baratodildi

Szívesen csajszik :wink:
Vendég

Most nézem, Babancsnál se voltak valami hűdemagas értékek, sőt. Akkor ezen legalább már nem stresszelem magam :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz,
hát, őszintén szólva én nem vagyok az a nagyon optimista alkat és nem is modanám mindenkinek minden görbéjére, hogy tuti babás, de a mensi-szerü tünetekre még én is azt mondom, hogy: az a jóóóóó. nekem csak mensis tüneteim voltak terhességnel, derékfájás és nagy pattanások, vegig azt hittem, hogy meg kell jönnie...
(most is vannak nekem is ilyenek, én örülök nekik, persze, lehet, hogy semmit sem jelentenek)

ha a hő és a baba csak a betakarózáson múlik, akkor én is bedunsztolom magam az éjjel....
vakond
vakond

Babancs: Nincs a görbémmel semmi bajom, csak épp nem nevezném gőrbének :lol: De amúgy semmi bajom vele :wink:

Coca: Neked hány naposak szoktak lenni a ciklusaid????

Vakond: Sztem jó a görbéd :wink: Egyébként ez úgy szokott lenni, hogy ha mindenki bebabásodik körülötted, akkor Te is :lol: De télleg :wink:

Athiz: Mi már megint teljesen egyszerre gyúrunk :lol:

Itt van anyukám, lepihent a csajokkal a kisszobában, a párom meg itt alszik mellettem, éjszakád volt :( Úgyhogy most néma csend és hullaszag ahogy szokták mondani :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Egyszerre, Ceni? De ugye azért külön-külön? :shock: :lol:
Én is most altattam el a fiamat, úgyhogy most egyenlőre nálunk is csend honol. Ezt szeretem. Ilyenkor picit én is pihizek, ha még jut idő a házimeló mellett! :roll: De többnyire úgy intézem, kivéve, ha Szili hamarabb felkel.

Vakond, akkor bújj jól be a paplan alá, hátha nálad is beválik! :lol:
Azért én sem mondom mindenkinek, hogy tuti babás a görbéje, de ha esélyt látok, akkor miért ne írnám meg?
De sajna még a tuti görbékből is van, hogy nem lesz baba, sajna!
És hát ugye a nem túl csodás vagy éppen furcsa görbékből pedig mégis + teszt lesz. Persze nem a görbéből, csak hirtelen nem tudom másképpen megfogalmazni! :wink:
Vendég

Ceni, már akartam kérdezni, hogy a neveket hogyan választottátok a csajaitoknak? A Róna név nagyon tetszik nekem is, és olyan szórványos! :D
Vendég

Hehe, örülök neki, hogy valaki fel tudja használni a terhesgörbémet. Aki tud, nyerjen belőle önbizalmat. Én is visszanéztem és télleg 36,5-ről indultam. Belül mégis éreztem, hogy ez terhesség kell, hogy legyen. Ja és nekem ugye bejött még plusz tényezőként a pajzsmirigy-gyógyszer, ami miatt alacsonyabb volt a hőm, mint az elmúlt hónapokban. A tesóm mindig azt mondta, hogy a terheseknek hőemelkedésük van..hát látjátok ez nincs mindig így. Még most is ritka, ha 37 fok fölé megy a hőm, pedig már 2 hete nem szedek pajzsmirigy-gyógyszert. Ja és ez szájban mért hő volt..hüvelyben 37 fölött volt már az ovuláció után.

Kép
babancs

Na sziasztok, megjöttem anyuéktól!

Látom rendesen zajlanak az események! :)

Mindenkinek ezer drukk....akinek jól alakul a görbélye, akinek pedig picit leesett, nem elkeserdni, mivel lentről még lehet nagyon ugrani! :lol:

Én holnap megyek a 7. hetes uh-ra...nagyon izgulok, hogy minden ok legyen! Drukkoljatok picit, jó? :shock:

Kép
elizabeth25

Csajok,

Lehet most tök hülyének néztek, de lenne egy kérdésem. Most, ahogy Lizát olvastam ötlött fel bennem. Ugyanis mikor voltunk a kórházban, megkérdeztem az UH-s dokinőt, hogy esetleg látná-e a babát, ha lenne, bármi jelet, ami arra utal. Azt mondta nem, mert annyira korai még a dolog. (Volt külső, belső UH is) Elvileg 5 hetes lettem volna. Csajok ti mikor voltatok először? És mikor érdemes először menni dokihoz?

Ez most onnan jött, hogy Liza te is kb 5 hetes voltál először, nem?

puuusz mindekinek
purc

Szia purc!

Igen, akkor voltam . Nekem akkor már lehetett látni egy 7 mm-es petezsákot, és benne egy 0,1 mm-es szikholyagot.....úgyhogy 5. hetesen már megtudják állapítani, hogy fenáll e a terhesség ténye!

Kép
elizabeth25

Köszi Liza, kíváncsi voltam, akkor ezek szerint vagy nem mondott igazat a nő, vagy nemtom, nem akarta, hogy rosszul essen a dolog, egy biztos, mindenki hangoztatta, hogy nagyon korán vagyunk még.
purc

Engem annakidején 5 hetes terhesen hazaküldött az orvos azzal hogy jöjjek vissza 1 hét múlva, mert úgysem látnának semmit UHon, majd 1 hét múlva megnézzük van-e baba és hol. Purc, szerintem igazat mondtak neked!
Vendég

Purc,
sztem is valami különlegesen tehetséges orvosa lehet Lizának, én már akkor is csodalkoztam, mikor 4 hetesen be merte vállalni a terhességre utaló jeleket (valahogy igy fogalmazott, ugze, Liza?) a nőgyógyásza...az az igazság, hogy még a meddőségiben is azt mondták, hogy el kell telnie több, mint 5 hétnek ahhoz, hogy bármi látszódjon és egyáltalán látszódhasson, szóval nemhiába mondják, hogy csak később érdemes menni...egy elmaradt vérzés után még az uh nem látja. voltam én igy terhesen is és sajnos biokémiain is, tobbszor több orvos is ezt mondta, nem hinném, hogy bántani akartak volna vagy tudatlanok lettek volna,sőt! sztem nagyon korrekt hozzáállás volt, sokkal felelősebbnek tünik nekem.
vakond
vakond

Sziasztok Csajszik!

Csak bekukk!

MINDENKINEK NAGYON SZURKOLOK!!!!!

Zöldi, hova tűntél? ugye még nem jött Miki bácsi???

Szirom: Miksának boldog névnapot! :D

Vakond, neked hány naposak a ciklusaid? Teszt mikor?

Mindenkinek küldök sok-sok pozitív energiát +++++++++++
szerika

Köszi csajok, mert ezzel most megerősítettetek. Nekem az egész vizsgálat nagyon korrektnek tűnt, de komolyan, mert minden volt az égatta világon, vér vizelet UH. Kaptam infúziót, és minden kérdésre kedvesen válaszoltak. És akkor ezek szerint még helyesen is hehe :lol: így kicsit most nyugodtabb vagyok a jövőt tekintve.

Purc
purc

Vakond, nem tehetség kérdése az orvos. Itt van az 5. hetes uh-ng képem.....23.án kellett volna megjönnie a mensimnek, és 2.án mentünk el az orvoshoz! Egy héttel a mensi kimaradás után!
Mindenki tudja, hogy egy 5 hetes terhességet, uh-on, petezsák formájában lehet látni! De kérdezz meg bárkit a várandós vagy akár más fórumban is! A dokim neve Dr. Mészáros Gábor...fel is hívhatod! :) Kép

Kép
elizabeth25

Most számoltam ki, 10 nap telt el a mensi kimaradástól. Úgyhogy akkor már nehogy ne lehessen látni semmit! :)

Kép
elizabeth25

Nos lányok, kicsit megkésve, de nekem anno 5 hetesen látták a babámat, sőt, szívhangot is hallottam! :shock: Azt nem mondom, hogy magát a babát látták, csak mondom, hogy a terhességet nekem akkor már megállapították kristálytisztán!
Sőt, képem is van róla!

Eliza, akkor drukk neked holnapra!

Purc, biztosan lelkiismeretesen elláttak, ha így álltak hozzád! Semmi kétség!
Vendég

Van coca, de csak olvasgat.
Miki még nincs, de már hallom a rénszarvasok pata-kopogását!

Kép
zölddisznó

A fene Coca, remélem csak hallucináltad....

Mondjuk szerintem, hogy kinek mit látnak az UH-n ez attól is függ mikor fogant a baba. Mert ugye az uccsó mensitől számolják a baba korát. De nekem a pé-m igen későn volt a ciklusom alatt. Tehát igazából lehet 2 hetes sem voltam. Liza, Athiz nektek tuti hamarabb volt. Csak mivel soha nem voltam iylen helyzetben, nem is UH-ztak még soha, ezért kérdeztem, hogy hogy is működik ez otthon.
Köszi a válaszokat
purc

Én 4 nappal mentem a menstruáció elmaradása után az 1. UH-ra. És már megállapítható volt a terhesség. Látszott méhen belül a petezsák. De mivel a jobb petefészkemben tüszőmaradvány volt, ezért 10 nap múlva a megerősítés kedvéért megnézték még1* UH-val. Akkor már tekert a szíve is és szikhólyag is volt. Szóval 5 hetesen már petezsák látható, 6 hetesen már szív+szikhólyag is.

Kép
babancs

Köszi lányok a megerősítést! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok,

beköszönök, aztán megyek mert hulla vagyok, nyolcra értem haza a melóból, de holnap szabizok :) :) .

Lányok, ezek a görbék nagyon szépek. Ceni,Athiz, Móni, gyanusak vagytok nagyon :D :D , mennek a szurkok.

Én is felteszem a kis büszkeségemet nektek:
Kép

Zöldi, BK vadul????? :)

Puszi nektek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Ja, még annyit, hogy a 11dpon este 37,9 volt a hőm. Még algopirint is vettem be, hogy lemenjen :)

Kép
melcsi6

Azt hittem megfáztam, aztán kiderült, hogy mégsem :)

Kép
melcsi6

Melcsi, az a különbség pl. nálam, hogy én tényleg meg vagyok fázva, és még arra is gondoltam, hogy lehet, hogy azért magas a hőm, mert beteg vagyok! :?
Vendég

Melcsi!

Jó pihenést! Ja és sipirc pihenni! Túl sokat dolgozol nem? Még szerencse, hogy holnap szabin leszel.
Én a pajzsmirigyem, meg a magas vérnyomásom miatt simán veszélyeztetett terhes vagyok, de még idén dolgozok.

Kép
babancs

Lányok! Köszi mindenkinek a Miksa-névnapi köszöntéseket! :wink: Mázlista a kissrác, tiszta ünnep ez az október, hiszen mindjárt itt van a szülinapja is :lol:

Zöldikém! Én is remélem, hogy csak hallucinálsz! Drukkok mennek! :wink:

És a többieknek is, több esélyes görbe is van! :wink:

Purc! Hogy vagy lelkileg?

Athiz! Neked meg jobbulást megfázásilag!

Babancs! Vedd ki a szabidat még a táppénz előtt, ha tudod, és ha csak az ellátások miatt dolgozod végig az évet! Lehet, hogy le tudsz faragni a munkából jó sokat, és már az év utolsó hónapjában is otthon maradhatsz legálisan! Inkább pihenj, semmi se fontosabb a babánál!
Én is pörgős munkát csináltam, de valahogy rögtön nem érdekelt, amikor babás lettem :wink: Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, úgyhogy bocsi a belepofiért...
Azér elmondom, ha már belekezdtem, jó emlékezni :wink: : persze pont a legálmosabb, leghányingeresebb időszakot még végig kellett dolgoznom, hajnalban meg éjjel vezettem méteres hóban-jégben (éjszaka nincs komp a szigetre, a hídon meg 57 km volt a melóhelyem) , de csak addig, míg nem találták meg az utódomat. Nekem olyan jól esett itthon maradni. Rendeztem a lakást, varrtam függönyöket, kitaláltam a babszobát, olvastam a babás dolgokat meg mást is, amire addig nem volt időm, neteztem, sütöttem-főztem, jó nagyokat sétáltam, életem egyik legszebb időszakaként emlékszem vissza a terhességre.

Tehetek egy flegma pasis képet a névnaposról? Talán megbocsátjátok, hogy off egy kicsit :wink: Holnap majd jövök az ideillő görbémmel :lol:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

...nála egy fokkal már frissebb vagyok
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 447.62.jpg[/img]

Ma nem faragok rímeket.
Én látok csak rémeket?
Görbém mászik visszafelé,
újra megcsillant a remé(ny)

Kép

Hát ez mégis megint vers lett.
De jó, nem vettem mára tesztet!
Függő lettem, mitagadás,
de ma no teszt, ez haladás.

Kép
zölddisznó

hát, az első kép nem jött át, majd most!
Kép

Kép
zölddisznó

ZÖLDI! YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!
Eltereltem a rénszarvasokat hi-hi :D :D
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?