Odry
Úgy látszik, hogy elkésett a két csíkos teszt, amit küldtem...
Fanny, érted is nemsokára izgulhatunk.
Arwen, hol vagy?
Vivi, kösz, hogy leírtad az endódat. Egyébként más tüneted nem volt csak a szúrka? Nagyon fájtál? Mensis ciklusod szabályos volt?
Ezt csak azért kérdezgetem, mert nekem is volt petefészek szúrkám februárban, amit nem tudott az akkori dokim gyógyszerrel megállítani hónapokig és azt mondta, hogy lehet meg kell műteni, illetve feltárni és megnézni, mert endom van. Na erre én úgy beijedtem, hogy orvost váltottam (megjegyzem jól tettem! azóta is hálás vagyok magamnak ezért az ötletért, mert sokkal jobb és alaposabb dokihoz kerültem). Aztán kiderült, hogy fertőzésem volt, azt kikezelték, és el is múlt a szúrka, viszont utána időnként előjött ez a szúrka érzés. Egy endós barátnőm azt mondta, hogy nekem tutira nincs endóm, mert ott az nagyon fáj, másrészt meg a mensis ciklus össze vissza van, nem szabályos, nekem meg szabályos. Szóval azóta gyanúzok ezerrel, bár én úgy gondolom, hogy nekem nincs ilyenem, de azért elültették a fülembe a bogarat.
Hajni, patik nekem is voltak ugyanúgy, mint mensikor. Rózsaszínecske meg szokott lenni beágyazódáskor. Reméljük erről van szó és hessss a csúny mensinek!
Porsika, tudod mit? Ne várj annyit a teszttel. Annak idején én is pont úgy álltam, ahogy te. Pénteken kellett volna megjönnie és kedden teszteltem. De csak azért teszteltem ilyen soká, mert féltem. Szóval szerintem ha nem jön meg, akkor hétfő, vagy kedd. Amúgy mit érzel? Hasfájás? Mensis görcs? Éjszaka hidegrázás, reggel megsülés? Jaj ez nagyon izgi.... olyan jó valakiért izgulni