Új privát üzeneted érkezett!

Vivi,latom sikerult az uj vonalzot is megkrealnod!!! :wink:
Es tenyleg mindkettonknek 11nap!
Csak kibirjam addig!marha turelmetlen tudok am lenni.... :roll:

Raadasul faj a pocim mar most :cry:
Meg szurkal,mint pe-kor..pedig az mar elmult par napja..nem ertem :oops:

Kép

Kép
arwen07

A zebracsíkos teszt ötlete nagyon jó!
És csak ilyet gyártanál, vagy akik azért csinálják, h "ugye nem", azoknak garantáltan egycsíkosat?
(Ilyenkor olyan nehéz nekünk elképzelni, h van, aki azért csinálja, nem? :? )

Arwen, fel a fejjel! Juj, hol találok Neked vajon ilyen vicceseket Neked, mint amiket Te küldtél? :)

Kép

Kép
nán-dorka

Jaaaaaaa... értem már, bocsi a tudatlanságért :oops: , de látom Vivi meg is oldotta a dolgot. Jó kis vonalzód lett :)

Nekem a lilypie-vel az volt a bajom, hogy volt, hogy nem hozta be a vonalzómat, hanem be volt halva napokig és nem láttam hol is tartok, meg ugye mások sem. Na akkor tértem át a fertilityre.

Dorka, igen, a teszt mindig azt mutatná, amit szeretnél látni és persze az a valóságban is úgy lenne ám. Ez lenne a mágikus teszt :)
Tényleg fura elképzelni, hogy valaki meg utálja, ha kétcsíkos a tesztje...
Szerintem sokszor eltéved a Gólya, összekever embereket és így nem oda viszi a két csíkot, ahová kellene...

Arwen, a petefészekszurka jó jel :wink: nekem is volt ilyenem, a mensi megjövetele előtt egy héttel kezdtem el érezni. És mint kiderült a Baba miatt éreztem.
szerika

Dorka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tenyleg,arra nem is gondoltam,hoyg van ,aki azert tesztel,mert pont,hogy NEM akar :oops:

Na tessek vmi vicceset kuldeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nevetni akarok!!!!!
Szerintem most biztos nagyon ilyen nyomi leszek meg vagy 10 napig...es aztan vagy meg nyomibb hangulatba kerulok,vagy nagyon boldog leszek...hehe :)
Azert nem fogom fel ma olyan negativan,mert meg barmi lehet,csak neha ramtornek a negativ gondolatok,hogy tuti nem jott ossze,meg hasonlok....De ilyet biztosan mindenki atelt mar kozulunk!

De a ferjem olyan edes :lol:

Kép

Kép
arwen07

Erika,tudod en mar nem tudom mi a jo jel,es mi nem..mert mult honapban is olyan terhestuneteket produkaltam,hoyg hajjaj...! :oops:
Aztan csak megjott,ugyan kesett,de megjott!!!
Szoval vagy pszichesen befolyasolom,vagy nemtom!
Bar az teny,hoyg nagyon egyformak a terhes es a mensis tunetek!!! :o

Kép

Kép
arwen07

Jaj, Viki, a nevek! Kedvenc témám!
Nem is kell ahhoz kismamának lenni. Én nagyon szeretek csak úgy is gondolkodni a nevekről. Már akkor voltak neveink a férjemmel, amikor még nem is beszéltünk házasságról. :D

Neked már vannak esélyes nevek?

Az én nicknevemben már a leendő kistesó lehetséges nevei vannak. :)

Ha van kedvetek, írjátok le, Nálatok mik az esélyes nevek, kíváncsi vagyok!

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Arwen!
De jó, hogy egyidőben fogunk izgulni. Bár nekem ez a 30 nap csak kb, mert sosem volt normális a ciklusom. Remélem ezután már semmilyen sem lesz jópár hónapig.
Kitartás, alig pár nap, és tudni fogjuk a remélhetően jó eredményt.
vivi79

Találtam néhány kissé aktuálisat magunknak :)

-------------------------------------------------------------------

Jobb későn, mint soha:

A szülészeti klinikán egy kismama telefonkönyvet kér a nővérkétől.

- A gyerek neve miatt kell - magyarázza.

- Ó, akkor inkább hozok egy zsebnaptárt, abban alfabetikus sorrendben benne vannak a keresztnevek.

- Azzal semmit sem érek. Az apa családnevét szeretném megtudni.

-------------------------------------------------------------------------------------

A tízéves Orsika beszalad a lakásba, és azt kérdi az anyukájától:

- Anyuci, lehet nekem gyerekem?

- Dehogy lehet, hiszen még te is gyerek vagy!

- Ez biztos?

- Persze hogy biztos.

Orsika megkönnyebbülten fut vissza az udvarra, és odaszól a pajtásainak.

- Oké srácok, még egyszer ugyanezt...!

---------------------------------------------------------------------------------

- Hurrá! - ujjong az ifjú apa a kórházban. - Tudtam, hogy fiú lesz.

Mire a gyereket fogó nővér:

- Nem fiú ez, hanem kislány. És tessék már elengedni a kisujjamat!

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka!
Igaz nálunk még csak készülőben van a Babó, de a nevek már régóta megvannak. Ha fiú, akkor egyértelműen Levente, a lánynevekből több is van, Enikő, Zsófia, és Noémi. Még lesz időnk eldönteni, de remélem hamarosan már ez lesz a legnagyobb "gondunk", hogy akkor mi is legyen a végleges név?
Nálad Nándor és Dorka, vagy félre értettem valamit?
vivi79

Erika :lol: :lol: Nagyon drága vagy, köszönöm!!!!

Arwen drága, ne legyél szomorú!!! Átérzem a helyzeted, én 11 hónapja végigbőgöm az összes menstruációt, de osztom Erika véleményét: ha jönni akar a baba megoldja, hidd el! És én nagyon hiszek abban, hogy nálad már ott van, ebben engem is megerősít, hogy írtad, hogy szúrkáélást érzel! Arról nem is beszélve, hogy együtt babásodunk, úgyhogy bizti lesz ott Bébi!! :wink: :D

Vivi :D
Szép lett a vonalzó! És szépek a nevek! Ugyan még nálam sem aktuális, de ha fiú: Csaba, Viktor, Márk vagy Ákos, az első fiú mindenképp megkapja a Gábort második névnek, mert apát így hívják (én ugyan szeretném elsőnek, de Apa nem akarja), ha lány: Emma. Ha esetleg 2 lányunk lesz, bajban leszek. :D:D De nem hiszem, mert az Uram családjában mindenki genetikusan úgy van kódolva, hogy csak fiút tudnak :) A dédapjától kezdve mindenkinek 2 fia volt/van :) Ezért én 3 gyereket szeretnék (legalább :)) , hátha a harmadik már lány lesz.
Ti hányat szeretnétek?

Puszi

porsika

Porsika, én most úgy vagyok, h két gyereket szeretnék, de majd meglátjuk. Régebben hatot akartam. Végülis sorjában jönnek. Amikor nehéz a fiammal, arra gondolok, h akarhattam én olyan sok gyereket, mikor eggyel is elég elboldogulni... Aztán jönnek a jó időszakok, mint most, és akkor meg sok mindent el tudok képzelni. Pl. megint örülnék ikreknek, holott a fiam kapcsán mondtam, h aha, azért tartottam jópofa dolognak az ikreket, mert fogalmam sem volt az egészről.

Nagyon szépek a nevek Porsikánál és Vivinél is! Emmán és Leventén én is komolyan gondolkodtam. Ti könnyen egyeztettetek a férjetekkel? Nekem nagyon tetszene pl. a Bálint név is, de azt ő nem szeretné.

Igen, eltaláltad, Vivi. Azon viccelődtünk, h Dorka-gyártás, mert szeretnénk egy kislányt a fiú mellé. Aztán kitaláltam, h mindenképp lehet Dorka, legfeljebb Nándorka. :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Huu de porogtok!!!:-)
Na nevek azok nalunk is vannak!De majd ha eljon az ideje szerintem megmas nevek is szobajohetnek:-)

Lany:Laura (mondjuk ebben nagy az egyetertes),Emma,Greta
Fiu:Barnabas, Marcell,Mate,Zalan,Vince

Renegetg nev van nalunk ezen felul is,ami egyikunknek tetszik,de a masiknak nem,illetve mar lelotte vki a kornyezetunkben :( :(
Igy azok nem lesznek....

Mi 2 gyerkocot szeretnenk,en talan meg a 3ban is benne lennek,de Sogornomeknek 3 van,es ikor rajuk vigyazok egyedul,vagy Dragammal egyutt..akkor mindig atertekeljuk... :lol:
Persze a sajat az mas!Nem egyszerre kapod a kulonbozo koru,menatalitasu gyerkocoket,van ido hozzajuk igazodni,nevelni oket!Masoke,az mindig mas...
De teso kell,abban egyetertunk,igy 2 a tuti!!!! :wink:

Vivi,hat nalam is lehet elteres a ciklushosszban,de azert ez az atlag...elvileg ha baba van,akkor ma tuti jeleznie kell,szerintem.... :lol:

Nandorka,aham,szoval ebbol jon a nicked :wink:

Kép

Kép
arwen07

Dorka :D A Dorka név nekem is nagy kedvencem! És a Nándit is nagyon aranyosnak találom! Alapjában véve én is úgy vagyok vele, hogy 3at szeretnék, de először az első jöjjön már össze, aztán majd meglátjuk :) Apával viszonylag könnyen egyeztettünk, bár nekem nagyon tetszett a Mira név, amit ő megvétózott, illetve a Gábor miatt állunk még örök harcban. Nekem ez az egyik kedvenc nevem pici korom óta, és ráadásul ugye őt is így hívják, így én szívesen nevezném az első fiút Gábornak, de ő nem akarja. Inkább a lánynevekkel vagyok gondban, nekem tetszik a Panna, Panni, de most nagyon nagy divat, és nem akarom, hogy ha a játszótéren hívom a gyereket, 10 a nyakamba ugorjon. :D Az Eszter nevet is nagyon szeretem, de az meg a vezetéknévhoz nem jó. Úgyhogy apával annyira nem volt nehéz egyeztetni, inkább iylen problémák adódtak.

porsika

Porsika,
hat igen,sok mindene kell gondolni,pl a divatnev..a Marci is az manapsag ezert nem akarjuk annyira...
Na mega Panni,Lili,Fanni...de nekunk ezek total nem passzolnaka vezeteknevunkhoz,meg gyereknek oke,de felnottnek nalunk nem jon be.Komolyabb nevet akarunk neki :wink:
Panni raadasul van most 3 kisgyerek arokonsagbn,mind Anna ugye,de Panna,Panni,Panka..ja es Hanna is van..
Mira nekem is ,de Dragam meg baratkozik vele.-)
ja meg en azt sem akarom,hogy nagyon lehssenbecezgetni..
Pl Eszter iyg szep nev,de ugy,hogy Eszti,nekem nagyon nem tetszik :cry:

Szoval erdekes lesz majd kitalalni!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Lánykák!

Látom izgis a téma.
Sajna most nincs időm cseverészni, mert holnap elutazom és addig persze még egy rakás dolgot meg kell idebent csinálnom. :(
Mindig csak az a munka... :twisted:

Szóval most csak búszúzni jöttem, két hét múlva jövök.
Mire itt leszek sok -sok zebrát akarok látni.
(hamár én lecsúszom erről a hónapról, mert apa nem jön velem, legalább másénak hadd örüljek :) )

És a kismamiktól meg sok UH képet :)

na pusszantok mindenkit!!

Kép
bodzi

Puszi Bodzi!!!!
Tietek lesz a november!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Halihó Leányok!

húúú, jó sok időmbe tellett, míg elolvastam az írásaitokat.

Nálunk a Tünde név egyezményes. Nekem az Édua tetszett nagyon, de Apának nem, így a következő már Tündi volt. Anyosómék Zsófit szeretnének. Hááát, nem tudom...Kőműves Zsófia...elég nyelvtörő, míg a Kőműves Tünde egészen szépen hangzik. Én sem szeretem a divatneveket. Most pl. bejön az Ilon, de ha azt becézik, az már olyan...szal az Ilonka az igazán nem szép szerintem.
Fiúban úgy néz ki Csongor lesz. Az Ádám is tetszik. Bár most megnéztem az ezo.hu-n...hát annyira nem szimpi így már. A Csongor tetszik, így lenne egy Csongor és Tündénk :-)

Tegnap nem voltam, mert Lilafüreden voltunk. Sajna nem volt pisztráng :-( de azért hoztunk füstöltet. Hatosban voltunk: Anyu, Apu, tesóm, én és az unokák :-)

Nagyon gyönyörű hely, érdemes elmenni arra.

Megkaptam a kiskönyvemet!!!!!! vagy háromnegyed órát töltöttem bent a védőnőnél. Olyan lassan beszélt, és írt, hogy, mintha hipnotizáltak volna...majd elaludtam. Érdemben nem tudott válaszolni a kérdéseimre, de azé rendes volt :-)

Mára meg kijött a szememre egy árpa vagy mifene, de fáj a csücske és viszket. Mit csináljak? Menjek el dokihoz?
Úgyis kell mennem körzetihez...

No puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok.
Mi is két babát szeretnénk, egy fiút és egy leányzót. Én személy szerint a kislányt szeretném előbb, a párom viszont a fiút. De mindkettőnek örülni fogunk, csak már érezném, hogy valaki növöget a pocimban.
Ezek a nevek amiket leírtam mindkettőnknek tetszenek. Van pár név amit én szeretnék, de férjecském nem. Az Ő vezeték neve mély hangrendű, tehát mindenképpen magas, vagy vegyes hangzású keresztnév illene hozzá.

Porsi!
Te is szép neveket választottál. Eszter nálam is nagyon bejön, de sajna már a Névérkém elsajátította a kerilányom részére.

Arwen!
Milyen jelzésre számítasz a Baba részéről?
Nekem sajna endom volt 2 éve, és most is szúrkál a petefészkem. Bízom benne, hogy a babásodástól, de erős a gyanúm, hogy a nyavalyám van kiújulóban. Remélem csak vaklárma.

Sziasztok!
vivi79

Mindenki nagyon szép neveket talált ki szerintem, így nem is tennék különbséget név szerint, mert nekem tetszik mindegyik.

Én egy fiút és egy lányt szeretnék, ilyen sorrendben. Egyelőre két gyereket. Aztán majd meglátjuk, hogy legyen-e harmadik.
Fiú nevek: Balázs, Dávid. Lány nevek: Tímea, Adrienn, Dóra, Nóra, Dalma stb... Lánynévből rengeteg tetszik, most fele se jut eszembe :)
Ezek már egyezményes nevek, úh. ebből kell dönteni. Nekem fiúból tetszett még a Benedek és Ádám is, de a párocskám megvétózta :(

Vivi, az endodnál milyen tüneteid voltak?

Ragota: Lilafüred az egyik kedvenc helyem. Nagyon szép hely :) Mi két éve voltunk, ettünk pisztrángot is, felejthetetlen! Nyami-nyami, ha rá gondolok.
Az árpa-féleségedre: szappanos víz. Tudom kellemetlen, meg csípni fog, de ez a gyógymód, hogy ne fejlődjön tovább, meg hogy elmúljon! Kitartást hozzá!

Bodzi, várunk mielőbb vissza!

Dorka, jók ezek a viccek :D
szerika

Húúú, télleg Bodzi, siess haza! :-)

Adrienne: naon szép a kép! Gyönyörű babád van, kicsi ET :-)

Szerika, köszi a tanácsot, lehet, megpróbálkozom. Anyu kamillás borogatást javasolt, bár a kamilláról egyszer rosszat hallottam, mlegalábbis a gyulladáscsökkentő hatását illetően...

KépKép
KépKép
ragota

Ragota: a szappanos víz tuti jó. Saját tapasztalat.
szerika

Vivi,azt akartam irni,hogy MAJD jelez,nem azt,hoyg MA jelez...gondolom azzal fog jelezni,hoyg nem jon meg!!! :wink:

Ragota, de jo,hoyg jol vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te nem dolgozol?Csak azert kerdem,hoyg iyg kirandultok hetkozben :lol:
Csongor es Tunde az tuti!!!!!
Arpara van szamtalan szemkenocs,ami recept nelkul kaphato,szerintem eleg,ha a patikaban kersz.En meg az eletemben nem voltam arpaval dokinal :lol:
Es meg jo ra a kamillas oblitese,borogatasa a szemnek.

Szerika,hat persze az 1 fiu egy lany az idealis,de nekunk teljesen mindeg ymilyennemuek lesznek!!!csak egeszsegsek leygenek!
Ha 2 lany az is ok,meg ha 2 fiu,az is!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Ragota,Anyukam gyogyszeresz,es tenyleg van ra sok szemkenocs. A kamilla nekem eddig mindefele gyulladasra bevalt.
Bar mas helyeken a fokhagyma es a paradicsom is tuti gyulladascsokkento,de ide ez nem alkalmazhato! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Csajszik!

Nrem vagyok egy délelött és mennyit írtok. :lol:

Nagyjából visszaolvastam, de majd még újra átrágom részletesen. :)

Nálunk lánynevek: Víta ( bár apa leszólja) Mara, Laura.
Fiú pedig: Áron, Olivér ( apa ezért sem rajong.)

Újaknak üdv!Mielőbbi babásodást. :wink:

Bodzi:
Jó utat, siess haza!

Arwen:
de legyél depis!
És amugy sem javasolják a napi együttétet a dokik. Nekem pl. azt mondta, h 2-3 naponta, mert ha naponta lennénk akkor ne lenne megfelelő a spermium. Annak is kell regenarálódni. :wink:
Hidd el, ha az a baba lenni akar, lesz is. :lol:

Vszinű nekem sem jött össze a hónap.
Sztem felfáztam valahol, mert állandóan wc-re járok és van esélyem, h összeszedtem valami gombát is. :oops:
Szval asszem irány a doki a közeljövőben.

Arwen még:
igen, a Marci nagy divatnév lett. :?
Mikor mi kitaláltuk még alig volt, most meg minden második gyereknek ez a neve. :shock:

pusssz
Vendég

Arwen:
de helyett NE
Vendég

Vicky:
egyforma a vonalzónk. :))

Szerika:
én is rendelnél olyan tesztet.Most, most, most. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni,hello!!! :lol:

Ettol fuggetelenul,hoyg a Marci divatnev,nekunk nagyon bejon!! :wink:
De nem Martonkent,hanem Marcellkent :wink:

A sok pisilgetes lehet am baba is!
Bar azt nemtudom ilyen hamar jelentkezik-e....Remelem nem szedtel ossze semmit....

Tudom,hogy a napi egyuttlet helyett inkabb 2 naponkenti az okes,de nekem azt mondta a dokim,hogy egy egeszseges ferfinal a spermiumok birjak a napi akciot!!Igy volt,hoyg naponta ment,volt,hoyg ketnaponta..szoval nem tudom..na majd kiderul... :oops:

Jo lenne egyutt babasodni!!!!!
latom a Laura nalatok is bejon :wink:
Nalunk lanyban az a favorit!!!!

Ragota,
remelem hamar meggyogyitod a szemed,tudom milyen kellemetlen egy dog "betegseg".....

Kép

Kép
arwen07

lányok nálunk ha beköszöntene a gólya fiúnak Barnabás lenne ez biztos de lány név az már bonyolultabb mert ami a férjemnek tetszik az nekem nem és fordítva de az Alexandra, brigitta tetszik, mondjuk a vezetéknevet is mérlegelni kell mert Veréb névhez nem minden klappol
erzsebet0312

Lányok, mindenki csudiszép neveket választott!

Ágota :lol: :D Csongor és Tünde :D Ez nagyon aranyos!
Mi a jövő hétvégén tervezünk kiruccanást, és gondolkodzunk Lilafüreden, de végül Aggtalak mellett döntöttünk. De egyszer mindenképp szeretném megnézni, pláne, hogy 3 évig éltem Miskolcon, é Füredre egyszer sem jutottam el :oops:

Bodzika! Vigyázz magadra, jó utat!

Millió puszi

porsika

Sziasztok!

Lányok!
Köszönöm,hogy leírtátok kinek milyen volt....
Én nem tudom mit is gondoljak,de pár nap és kiderül.
Nincs vonalzó,mert nem is gondolkodtam,hogy tegyek fel. DE ha ott van a Pöttömkénk ,akkor fogok csinálni.

Köszönöm,hogy szorítotok nekünk,nagyon jól esik a lelkemnek!

Ágota!
Nagyon tetszik a névadásotok és kívánom,hogy legyen egy CSongorotok és egy Tündétek.

Mindenkinek Kép nagyon!!!

Odry Kép
odry

Látom, nem csak én gondolkodom szívesen a neveken. Jó, h eszébe jutott Vikinek!

Furcsa ez a divatnév-dolog. Pl. nekünk muszáj ritkább nevet választanunk, mert a vezetéknév gyakori. Dóra, Dorottya elvileg gyakori, gyakorlatilag eggyel sem találkoztunk pl. zenebölcsis korunkban.

Marcellt én is okosan kidolgoztam magamban, miylen jó, h lehet Marcinak becézni azt is, hát nekünk is foglalttá vált a környezetünkben! :(

Kép

Kép
nán-dorka

Én mentem már árpával orvoshoz. De nem emlékszem, mit mondott. Nem lehet felhívni az orvosodat, nem olyan? mert azért ha megbízol benne, érdemes megkérdezni.

Kép

Kép
nán-dorka

Lányok! Mindenkinek mennek a kétcsíkos tesztek :D :D :D

Hajni, remélhetőleg baba az a gomba :)

Porsika te érzel valamit? Mensiszerű érzés? Valami fura jelek?
Megértelek, hogy holnap nem tesztelsz, de azért küldök két csíkot jó? legfeljebb majd öt nap múlva nézed meg :)
szerika

Sziasztok!
Itt vagyok, visszaolvastam, de most túl fáradt vagyok reagálni. Mindenesetre üdv az újjaknak, és mielöbbi babásodást!
A Víta név nekem is tetszik, de apa megvétózta, caskúgy mint a Míra és Móna neveket. Ahogy a Menuella és Fiorella neveket is. :(
Viszont fiúnevekre tippem sincs. Vagy elcsépelt, vagy nem tetszik.
Sziasztok, és jó éjszakát! :)

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok,
Nálam most lánynévben a Larina a befutó, de tetszik még a Laura (csak az nagyon sok van belőle mostanában), Zsófia, Tímea is.

Úgy érzem, hogy tutira kislány lesz, ha majd összejön. Közben képzeljétek, kipróbáltam az ingázást, és az is ezt mutatta.
Én kettőt legalább szeretnék, ha fiú a második, akkor Levente, vagy Gergely.

Arwen, a múlt hónapban én is a terhesség minden tünetét produkáltam, szúrkálással együtt. Most is érzem már napok óta bal oldalon. Úgyhogy abszolút megértem az óvatosságodat.

Én elhatároztam, hogy legkorábban a 40. napon fogok tesztelni, ha eljutok addig, nem is tartok itthon, nehogy kísértésbe essek.

Vivi, milyen tüneteid voltak 2 éve?

Szerika, köszi, remélem ideér hamarosan:)

Akkor a kádból az apajelöltöt mostantól 20 perc után kitessékelem:) Arra ügyelek, hogy ne legyen forró a víz!

Jó éjt nektek!
V.

Kép
vickybabe

Erika :D :D Nagyon drága vagy! Be kell vallanom, nem biztos, hogy kibírom az 5 napot, ha csak addig meg nem jön. Nem érzek igazából semmit, viszont annyira semmit, hogy a mensi-szerű tüneteket sem. Mensi előtt nekem néhány nappal már iszonyúan fáj a mellem, a pocim fájdogál és kinőnek a szarvaim(pattantyúk), most meg SEMMI. De babás dolgokat sem érzek. Hát majd meglátjuk :D:D:D Remélem én lehetek teszt-boltod első elégedett kliense :)

Fióna :D Örülök, hogy benéztél! Hogy áll a festés?

Millió puszi mindenkinek!

porsika

Sziasztok!
Szerika és Vickybabe!
Igazából nem is 2, hanem 4 éve kezdődtek a panaszaim. A mensi utolsó napján, és utána következő napokban sokat szurkált a bal petefészkem. Amikor megnézettem, azt mondták gyulladás, kaptam gyógyszert, ami többé kevésbé használt. Egy év múlva újra előjött, akkor úgy volt, hogy műteni kell, de utolsó pillanatban úgy döntött a doki, mégsem vágja fel, hagyjuk amíg nem túl vészes a fájdalom. Aztán 2 éve már annyira fájt, hogy újra orvoshoz mentem. Kiderült, hogy endom van, laparoskopiat csináltak. Leégettek csomókat a belekről, petevészekről. Aztán 3 hónap injekciókúra következett. Utána gyógyultnak nyilvánítottak. Újra elkezdtem gyógyszert szedni, és most jöttek elő újra a tüneteim. Ultrahang alapján nem nőtt vissza az endo, de a tünetek jelentkezgetnek egyre gyakrabban. Így abbahagytam a fogigátlót, és most nagyon próbálkozunk. Dokim szerint, ha 6 hónap alatt nem sikerül spontán, akkor utána már nem is valószínű. Szóval én ezért akarom nagyon, mert minden hónapban kevesebb az esély.
Bocsi, ha hosszú voltam, de nem tudtam rövidebben elmondani.
Sziasztok: V
vivi79

Jó reggelt Mindenkinek!

Kislányok muszáj jelentkeznem, ( na, nem azért mert babás vagyok), hanem mert annyira tetszenek az írásaitok. Már a Woody Alan-es ( jól írom?)is nagyon tetszett, de a tegnapi kis viccek is nagyon jók. Jó így kezdeni a napot.
Nem is tudjátok, hogy milyen jó nektek, hogy a neveken gondolkozhattok!!!
Továbbra is itt vagyok a háttérben, jó hétvégét Mindenkinek.
Fanny
fanny01

Szai Arwen!
Bocsi, de javítottam a vonalzómon. Egy nappal mögötted vagyok, mert szeptember helyett augusztust jelöltem, és így egy nappal elcsúszott az időpont.
Szóval először Érted igzulunk, utána következem én.
V
vivi79

Sziazstok!!!!!!!
Merre vagytok Lányok?
Senki nincsen gépközelben?
V
vivi79

Sziasztok!
Kész van Porsika, már ami a mi szobánkat illeti. A Lillusé nincs, de az nem is lesz gáz, mert tök üres a szoba, szóval csak a lendulet hiányzik.
Nagyon bíztatóak az előjelek. :wink: Semmi szokásos tünet! Hmmmmmmmmmmmmmmmm. Drukkolok, hogy baba legyen! Persze a többieknek is! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Fióna, nagyon drága vagy, köszönöm szépen! Ha esetleg -még belegondolni sem merek- baba van, akkor abban Lilla keze is vastagon benne volt ám! :wink: Mármint pontosítva Lilli, az őzikéje és az ő puszijuk a vonalzó-cicámnak :lol: :lol: :lol:
puszik

porsika

Halihóó:)

Porsika:
drukkkkkkkkkkkkkkk.
Jaj olyan izgi. Sztem ott van a babóca. :wink:

Nekem úgy néz ki, ha ma -holnap megjön. :(Tele lettem estére pattikkal, meg valami rózsaszín már van, szval órák vagy napok kérdése. :cry:

Puszik
Vendég

Jaj, Lányok, olyan drágák vagytok!!

Hajnika :D Be kell vallanom töredelmesen, ha ma meg holnap nem jön meg, nem bizti, hogy kibírom azt az öt napot. Már kezdek elgyengülni.... :lol: Viszont nem merem magam beleélni semmibe....
A vonalzód pontos? Mert ha jól látom, akkor még nem kéne jönnie nálad semminek...szabályos a ciklusod? Mert a rózsaszín lehet ám a beágyazódás jele is! :)
puszi

porsika

Sziasztok!

Sajnos elég szűk szavú leszek.
Nem sikerült. Nagyon levagyok törve és nem tudom,mikor jön el az én ídőm,de most minden olyan ködös. Vagy csak azért, mert sírdogálok!?

Köszönöm a drukkokat !

Odry
odry

Odry!
Nagyon sajnálom. De ne keseredj el, (tudom, könnyű mondani), hisz jön az újabb hónap újabb esélyekkel.
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!

Porsi!!
Szorítunk, és várjuk a jó híreket. :D
V
vivi79

Sziasztok!!!!

Odry... :cry: :cry: :cry:
megertem a szomorusagod!
De remelem holnap mar tudsz pozitivan allni az uj ciklushoz!!!!!!!Erre koncentralj!!!!

Porsika,huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ez iszonyat izgi!!!!!!!!!!!!Olyan jo lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az szerintem jo jel,hoyg nincs jel!!! :wink:

Hajni,pont azt akartam irni,amit Porsika irt,hoyg beagyazodaskor lehet kis barnazas,vagy rozsaszinesezes(de jo szo :wink: )
Mert meg nagyon korai lenne,ha megjonne,nem igaz???????

Fiona,jo,hoyg beneztel,ugyik vagytok a festessel!!!!!!
Hat igen,az ures szobat lenyegesen konnyebb festeni! :wink:
Rosszulletek elkerulnek?remelem!!!!

Vivi,oke,remelem mindkettonknek bejon ez a honap!!!!!De jo lenne................................
Remelem nem jon vissza a betegseged,hanem a baba beeloz!!Nagyon drukkolok!!!!

Fanny,orulok,hogy sikert arattak a Woody-s idezeteim,es mosolyogtal egy jot!!!!!!
Nalunk sincs baba,de a neveken azert mar gondolkodunk!!! :wink:
Remelem jol vagytok!!!!JO hetveget Neked is!

Megyek vissza galyazni! :(

Kép

Kép
arwen07

Odry :( :( :( Úgy látszik, hogy elkésett a két csíkos teszt, amit küldtem...

Fanny, érted is nemsokára izgulhatunk.

Arwen, hol vagy?

Vivi, kösz, hogy leírtad az endódat. Egyébként más tüneted nem volt csak a szúrka? Nagyon fájtál? Mensis ciklusod szabályos volt?
Ezt csak azért kérdezgetem, mert nekem is volt petefészek szúrkám februárban, amit nem tudott az akkori dokim gyógyszerrel megállítani hónapokig és azt mondta, hogy lehet meg kell műteni, illetve feltárni és megnézni, mert endom van. Na erre én úgy beijedtem, hogy orvost váltottam (megjegyzem jól tettem! azóta is hálás vagyok magamnak ezért az ötletért, mert sokkal jobb és alaposabb dokihoz kerültem). Aztán kiderült, hogy fertőzésem volt, azt kikezelték, és el is múlt a szúrka, viszont utána időnként előjött ez a szúrka érzés. Egy endós barátnőm azt mondta, hogy nekem tutira nincs endóm, mert ott az nagyon fáj, másrészt meg a mensis ciklus össze vissza van, nem szabályos, nekem meg szabályos. Szóval azóta gyanúzok ezerrel, bár én úgy gondolom, hogy nekem nincs ilyenem, de azért elültették a fülembe a bogarat.

Hajni, patik nekem is voltak ugyanúgy, mint mensikor. Rózsaszínecske meg szokott lenni beágyazódáskor. Reméljük erről van szó és hessss a csúny mensinek!

Porsika, tudod mit? Ne várj annyit a teszttel. Annak idején én is pont úgy álltam, ahogy te. Pénteken kellett volna megjönnie és kedden teszteltem. De csak azért teszteltem ilyen soká, mert féltem. Szóval szerintem ha nem jön meg, akkor hétfő, vagy kedd. Amúgy mit érzel? Hasfájás? Mensis görcs? Éjszaka hidegrázás, reggel megsülés? Jaj ez nagyon izgi.... olyan jó valakiért izgulni :)
szerika

Szerika,
dolgozoban vagyok :(

Kép

Kép
arwen07

Odry:
nagyon sajnálom. :cry:
De ne add fel. Új hónap új remény. :wink:

Porsika, Arwen, Szerika:
köszönöm, ezt nem is tudtam. :wink:
Nekem eddig mindig pontos volt. 28 napra és reggel 6 körül.
De most 2 hetet csúsztattuk Nocdolut tablettával, szval lehet h bezavar az. Vagy nem tudom. :oops:
De annyira érzem, h nem sikerült. :cry:

Porsika:
tessék tesztelni!:)
Megígérem, h pozitív lesz. :lol:

pussz
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?