Emma!
Irtam Neked privit. Még hogy 30? Akkor mit szóljak én (39 multam), és még mindig ujabb babán jár az eszem! Fiatalabb koromban azért ezt én sem gondoltam volna, később ugy 35 körül azt mondtam, 40-ig, de ahogy mulik az idő, mindig engedékenyebb vagyok, mostmár abban maradtunk a férjemmel, hogy amig reális esély van, addig megyünk. ugyanis még 2 sikeres lombikot szeretnénk
Ha ez nem telhetetlenség.
Harcimokus!
Kinél tartják indikoltnak azt az embrioglue-t? Lehet hogy volt nekem is, csak nem mondta a jó Mágus? De ha volt, miért nem mondta?
Lányok!
Én változatlanul azon az állásponton vagyok, hogy amikor elekzdünk 1 ujabb kezelést,akkor teljesen átadjuk magunkat, az a pár hét csak erről szól, és a lombiknak rendelünk alá mindent. Meg egyébként is, ugy gondolkozunk, hogyha mondjuk abban maradunk Krizsával, hogy ekkor találkozunk, akkor már koncentrálunk, hogy addigra mindent ki tudjunk iktatni. Nekünk ez bevált azért...
Emma, azt hiszem Te kérdezted, hogy ki mit csinál. Én semmi különöset sem, kivéve ezt a nagy lelki készülődést. De az ET után viszonylag feküdni szoktam, amit azért most Emese mellett nehezebb volt végrehajtani. Mások esznek ezt-azt, nem fekszenek, aztán mégis sikerül. Én feküdtem ugy is 2 hetet, hogy mégse sikerült. Senki nem tudja, miért sikerül egyik, vagy a másik miért nem. Én sokat töröm ezen a fejem, de alighanem nincs megoldás, csak a szerencse meg a gólya dönt
Mereszt!
Na ugye, szépen alakulnak a dolgok
Jól emlékszem, ez az 1. lombikod, ugye? Miért kezdtétek el máris az öribabázást? És ha sikerül (fog) , akkor lemondod az öribabát?