Sziasztok Anyucik!!
Köszönjük szépen a kedves köszöntéseket!!
Úgy t?nik, minden rendben a tejcsivel, tényleg csak fáradt voltam. Annak idején mikor elvállaltam ezt a koncertet, Alida még bôven a pocómban lakott és gondoltam, hogy ó 5 hónapos korára biztos meg tudom már csinálni! Remélem szépen meg is lesz, most többet pihenek és már csak 2 próba lesz + a koncert.
Képzeljétek tegnap kekszet rágcsáltam és arra lettem figyelmes, hogy Alida megb?völve néz, cuppogat, nyammog és még a kis nyelvét is forgatja!!! A vacsorát is csak úgy tudtam enni, hogy az ölemben tartottam, hát majd' kinézte a számból! Pedig nem is evett még semmit!!!
Nagyon édesek a feltett képek!!!! Edith én is küldök majd néhányat... de nem akarlak strapálni, elküldhetem mindenkinek mailben is.
B.Eszter: Elmentél azóta orvoshoz? Szerintem sem jó ötlet a cigi, fôleg ha már így leszoktál a 9 hónap alatt! Én is dohányoztam régen, de csak egy évig, azóta sem kívánom valahogy. Azt meg nagyon utálnám, ha nikotinos ujjal és cigiszagú hajjal babusgatnám Alidát. Olyankor inkább egyél valamit!
Sudi: Bizony kell is már mosni azokat a fogacskákat!
Itt azt ajánlják, hogy már újszülött kortól egy kis nedves ruhával törölgessük-masszírozzuk át a baba ínyét naponta. Nem mondom, hogy mindennap csinálom, de Alida is nagyon élvezi. Mi a nagy préri kellôs közepén lakunk egy Saskatoon nev? városban (ôsi indián elnevezés, egy bogyós gyümölcs neve, ami itt terem és nagyon finom
), ami kb akkora, mint Szeged, csak közel s távol nincs más nagyváros. Calgary van a legközelebb, 6 óra autóút nyugatra. Nálunk rengeteg tó van (Sancsi ne irigykedj), fantasztikus természet, kristálytiszta levegô és jelenleg q..va hideg! Az éjjel már -10-ig is lesüllyed és nem is nagyon akar felmelegedni napközben a szikrázó napsütés ellenére sem.
Cs.Kati: nagyon jó az új vonalzó! Abból a kis kiflicskébôl már nagyon hamar fordulás lesz!
Alidával akkorákat hancúrozunk! Nagyon élvezi a legegyszer?bb játékokat és hangosan kacarászik!
Na a többit elfelejtettem
Pusz Mindenkinek