Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A DECATHLON ott is van Budaörsön az IKEA mellett! És most nyílt nemrég itt a soroksári Auchan mellett. Mi oda mentünk, az nekünk 5 perc.

Nekünk IrfanWiev képnéző progink van, és ott felül van egy kis menüsor, ahol lehet a képekkel midenfélét variálni! Kicsinyités, nagyitás, egyedi méret, negatív készítés, és még sorolhatnám, mindenféle marhaság is. Na én ott a "kép"-nél a méretváltoztatásnál írom be az adatot, a lényeg, hogy ugye kisebb legyen mint amit ide max. fel lehet tölteni. :lol: :lol:

Raktam fel mostani videókat is a honlapra! :lol: :lol:
Meg pár vicceset is. Remélem mindenki le tudja játszani őket! Köszi aki megnézi! :lol: :lol:
Puszi!!!!

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Megnéztem Gery videóit! Nagyon jók! És nagyon szép az oldala is! :D

Eszter: Én a Start, Kellékek menüben kiválasztom a Paint programot. Utána Fájl menü, megnyitás, itt kiválasztom a képek közül amit szeretnék kicsinyíteni. Kétszer rákattintok és megjelenik a kép óriási méretben. Utána fent a Kép menüben kiválasztom a nyújtás/döntést és 15 % -ot állítok be a viízszintes és függőleges esetén is. Ekkor kis méretben látni a képet. Ezután elmentem a képet valami néven.
Ezúton ezen az oldalon a hozzászólás alatt rákkattintok a melléklet feltöltésére, tallózás, vagyis kiválasztom a kicsinyített képet, a mellékelt sorba fogja behelyezni, utána feltöltés és pár másodperc múlva kiírja, hogy sikeresen csatoltad, illetve a válasz helyén megjelenik a hivatkozás.
Először nekem sem sikerült, mert nagy volt a kép mérete, de így már tudok én is csatolni képet.
Remélem világos voltam! Szólj, ha nem boldogulsz!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

De jó, hogy szóba került a besárgulás! Joci ma egyik evésre répát kapott almával, másik alkalommal pedig sütőtököt. Jó tudni, hogy nem ajánlatos túlzásba vinni ezeknek az adását, pedig mindkettőt nagyon szereti. Igazából egyedül az őszibarack az, amitől kissé fanyalog, az almát kimondottan imádja, hangosan cuppog, míg újabb falatot veszek a kanálra! :lol: De bármit eszik, közben dünnyögi, hogy: MMMMMM! MMMMM! :lol:

B. Eszter: Most már komolyan aggasztó az egészségi állapotod, én is azt javaslom, hogy menj el orvoshoz! :( Egyébként boldog hófordulót Lilikének! :D

Etterke: Réka egyszerűen gyönyörű! Én is mindig arra vágytam, hogy ha egyszer lesz egy kislányom, csinálok neki cuki kis copfokat, meg egyéb frizurákat. (Még lehet.....! :D )

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

B. Eszter: Örülök, hogy Lilikénél is minden rendben csípőügyileg! :lol: Ez a képkicsinyítés nekem sem megy, ezért inkább én sem bajlódok vele. Olyannyira le kell kicsinyíteni ahhoz, hogy ideférjen, hogy a felismerhetetlenségig eltorzul a kép. Lehet, hogy majd én is megkérek valakit, hogy cserélje ki a képet a vonalzóm mellett, egy frissebbre.

Kriszta: Gratulálok Mesikének az önálló járáshoz!!! :D

Zsuzsi: Látom Alida is nagyon igyekszik már! Sokszor Joci is próbálja felhúzni magát ülőhelyzetbe, mikor az ölünkben van. A hasrafordulás önállóan még nem megy neki, de szerintem annak is hamarosan eljön az ideje, mert állandóan oldalra fordul. Szoktam is mondani neki, hogy kis kifli. Mert olyankor egészen hátrafeszíti a törzsét. :lol:

Tegnap óta megy a dörömbölés a fejünk felett, ugyanis végre megkaptuk az engedélyt a tetőtérbeépítésre és a szakik nekiálltak a tető-átfedésnek. Jocit szerencsére nem zavarja, nyugodtan alszik, ha éppen ahhoz van kedve.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

SUDI:hogyan lehet megnézni a videót Geryről?
Ki nem hagynám semmi pénzért :lol:

Aludtunk egyet a lányommal délután,felkelt,evett,fürcsi,játszás és már megint alszik,úgy hogy szerintem én is lefekszem,ki tudja mikor kelünk éjjel,1-kor biztos :(
Na elkiabáltam,fel is ébredt,megyek is.
Puszi mindenkinek,majd holnap jövök :!:
Nyugodalmas jó éjszakát :P

[url=https://babafalva.hu]Kép[/url/]

[url=https://lilypie.com]Kép[url]
ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Sziasztok!

Itt vannak a Lilikéről készült képek! Fogadjátok szeretettel Esztertől. És tőlem is! :)

Kép Ez Júliusi kép,még itt sárga volt,de olyan aranyosan elaludt:)

Kép Augusztusi kép :)

Kép No comment! :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Bocsánat! A "No comment" címet a másodiknak szerettem volna a dni, de összetévesztettem őket, úgy látszik, a csatolásnál! :oops: :oops: :oops:

Sudi: Az Irfan View-ben én is meg tudom csinálni a kicsinyítést, de az csak a pixelekre vonatkozik, a képnek a tulajdonképpeni méretét nem tudtam megváltoztatni. És ezek majdnem mind egy megánál nagyobb képek voltak, úgyhigy muszáj volt ismét a Corelt használnom! Pedig az Irfanban sokkal gyorsabb és egyszerűbb lenne. Tudod hogyan kell azt is megváltoztatni? vagy azt kicsinyíti már magától a méret függvényében? Nálam ugyanannyit mutatott, mint amekkora eredetileg volt!

Azt hiszem, én is elteszem magam, bár Kriszta még nem aludt el. Fél 9-kor kelt egy 2 és fél órás alvásból, csoda, hoygy most nem álmos? Pedig azért már másfél órája felkelt! NA, remélem, a legjobbakat, hogy reggelig alszik!

Jó éjt mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Ismét én! Cs. Kati megkért, hogy Jocinak is tegyem ide fel néhány fotóját, ezt is fogadjátok szeretettel mindkettőnktől! :)

Kép Átható tekintet, büszke nézés!

Kép Kiskifli! :)

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
SEDITH:köszönjük szépen a képeket hogy felraktad :P

CS-NÉ KATI:nagyon édes JOCI :D

Hát úgy látom ma alig vagyunk.
Merre vagytok csajok?
Most nézem,nem is ezt a képet akartam elküldeni,hanem egy másikat,még azt elküldöm mert az nagyon jó.
Még jövök csak ficereg a lányom :)

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Sziasztok!!!
Szép jó reggelt mindenkinek!!!! :lol: :lol:Kép
Jociról nagyon aranyosak a képek!!!! Kis Manka, olyan aranyos!!!!
És persze a kis Lili is!!!! Nagyon édik a képek!!!!!!Puszi mindkét babának!!!!!
Meg itt az összes babának!!!!!
Kép

Edit! Én az Irfannál a harmadik kis ikon a "kép"--> ott a "méretváltoztatás" és ott lehet az "új méret"-nél megadni a szélességet, magasságot. Igen ez a pixelre vonatkozik, de nekem mondjuk- most ki is próbáltam, egy 1,4Megás képet le is kicsinyít 158Kilósra!!!!!! Az már simán jó ide!!!! Így hogy a mérteit kicsinyítem!! Én minden képet így kicsinyítek. Próbáld ki! :lol: :lol: :lol:

Gery!
Szerencsére ugyan olyan jók az éjszakái, a nyaralás óta csak még jobb lett, szerencsére!! Viszont már egy ideje az új szokáa, hogy Én este mindig úgy teszem le, hogy az ágybal irányába van a feje. Gery rendszeresen megfordul reggelre, de már kora éjszak, és a másik irányba van a feje, úgy szeret most alukálni!!! :lol: :lol: Még most is 8 körül kel, de van hogy 9-ig elalszik.
Tegnap megkapta az ELSŐ FOGKEFÉJÉT!!!!!!! :lol: :lol:
Amit már este a fürinél ki is próbáltunk!! Hiába, azt a 4 fogacskát már most el kell kezdeni ápolni!!! Nem akarok később harcokat a fogmosással!! Olyan ez a fogkefe, hogy fogmosást tanító. Az egyik vége kicsi sörtés fejecske, a másik meg egy ilyen maszírozó fejecske. Na én még ezt dugtam a kis szájába, hogy tanulmányozza. Aztán a sörtéssel megmostam neki a kis fogait, úgy tartotta a kis száját, olyan édi volt Gery!!!!! :lol: :lol: Persze fogkrémet még nem használok, majd késöbb, de legalább szokja az érzést!!!! :lol: :lol: :lol:

Eszti!!
A videókat a honalpon tudod megnézni, ott van a GeryMenüben a videók alatt!!! Ha van a gépeden valami lejátszó, akkor le kell hogy tudd játszani őket! Remélem sikerül!
A honlapcím meg minden aláírásomnál ott van!!! :lol: :lol: :lol:

Na most megyek!!!!!
Jók legyetek!!!

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Sudi: Biztos én nem csinálok valamit jól mert rájöttem, hogy el is kell menteni ahhoz, hogy kicsinyítse, de a megákat lekicsinyíti, a pixeleket mégis megtartja. Mindegy, nekem a Corellel sem nehéz megcsinálni, már amúgyis megszoktam. Köszi a tanácsokat, mindenképpen!

A videókat most én is meg tudtam nézni, de azért ugyancsak érdekesen. elindítottam, betöltötte negyedét, és akkor lejátszotta. MAjd a következő negyedét, addig állt a kép, és aztán ismét lejátszotta! Szóval, mondom, cselesek itt nálam a dolgok, de az a lényeg, hoyg meg tudtam nézni, és nagyon aranyos a FIAD!!! És a honlap is állandóan szépül, valóban! Gratulálok! Sajna, most nem volt időm írni a vendégkönyvbe! :)

Eszter, rögtön teszem a képet!

Ne haragudjatok, az előbb a Kati nevén tettem fel végül a képeket, elfelejtettem, hogy az ő nevén vagyok bejelentkezve, mert a vonalzója előtt is kicseréltem a képet, és ezért. Kicsit hülyén hangzik a szöveg így, de látom rájöttetek, hogy én vagyok! :D :D :D

Cs. Kati: remélem, tetszik az új vonalzód. Bocs, de a figurát is kicseréltem, nem vettem észre, hoyg nem ez volt eredetileg! :)

Éééééés! Reggel óta ara készülök, hoyg leírjam, mert a telefonnaptáram jelezte:

BOLDOG 5 HÓNAPOS SZÜLINAPOT, ALIDA!!!!!! Merre jár anyukád, rég nem jelentkezett! Szegény, biztos nagyon fáradt a sok munka után! Kívánok nektek sok sok boldog hónapot, évet, kitartást, egészséget, meg mindent, amit szeretnétek! Sok puszi nektek! Krisztababa

Emőke: Nagyon rég nem írtál, nálatok is minden rendben? Várunk!!!

Na, megyek képet kicsinyíteni és küldöm is!
legyetek jók! Egész nap!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Eszter szeme fénye!!! :) :) :)

Kép :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

SEDITH:köszönöm szépen!
ALIDA:boldog hófordulót :P

Mindenkinek szép napot majd később jövök,megyek játszunk egyet Lilivel :lol:

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Ja még valami :o
Andrea:merre vagytok?
Régen jelentkeztél és te is Emőke,remélem minden oké :roll:
Várunk benneteket :)

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

próba
Kép próba

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Még egy próba...bocsika a bambáskodásért.
Jól vagyunk,de csak este tudok jönni.puszi
Kép az első itthoni fotóm egy picit sárgán

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Először is köszönöm szépen Edith, hogy ilyen gyorsan feltetted a képeinket és hogy még a vonalzót is megcsináltad! Nem baj, hogy nem ugyanaz a figura, igaz, a múltkori négykézláb-mászós jobban tükrözte Jocikám fejlődési szintjét! Igaz, hogy még úgy sem közlekedik! :lol:

B. Eszter, Emőke: Ti sem panaszkodhattok, ami a csemetéiteket illeti, mindketten tündériek! :D

Zsuzsi: Boldog hófordulót Alidának! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sudi: Megnéztem én is a videókat Gery honlapján! Nagyon édes! A legjobban az tetszett, ahol a lábujjait rágcsálja! :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Emőke: Mire jutottál tápszer-ügyben? És hogy ízlik Krisztiánnak az őszibarack?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Anyucik!!

Köszönjük szépen a kedves köszöntéseket!! :D Úgy t?nik, minden rendben a tejcsivel, tényleg csak fáradt voltam. Annak idején mikor elvállaltam ezt a koncertet, Alida még bôven a pocómban lakott és gondoltam, hogy ó 5 hónapos korára biztos meg tudom már csinálni! Remélem szépen meg is lesz, most többet pihenek és már csak 2 próba lesz + a koncert.
Képzeljétek tegnap kekszet rágcsáltam és arra lettem figyelmes, hogy Alida megb?völve néz, cuppogat, nyammog és még a kis nyelvét is forgatja!!! A vacsorát is csak úgy tudtam enni, hogy az ölemben tartottam, hát majd' kinézte a számból! Pedig nem is evett még semmit!!! :shock: :D

Nagyon édesek a feltett képek!!!! Edith én is küldök majd néhányat... de nem akarlak strapálni, elküldhetem mindenkinek mailben is. :)

B.Eszter: Elmentél azóta orvoshoz? Szerintem sem jó ötlet a cigi, fôleg ha már így leszoktál a 9 hónap alatt! Én is dohányoztam régen, de csak egy évig, azóta sem kívánom valahogy. Azt meg nagyon utálnám, ha nikotinos ujjal és cigiszagú hajjal babusgatnám Alidát. Olyankor inkább egyél valamit! :wink:

Sudi: Bizony kell is már mosni azokat a fogacskákat! :D Itt azt ajánlják, hogy már újszülött kortól egy kis nedves ruhával törölgessük-masszírozzuk át a baba ínyét naponta. Nem mondom, hogy mindennap csinálom, de Alida is nagyon élvezi. Mi a nagy préri kellôs közepén lakunk egy Saskatoon nev? városban (ôsi indián elnevezés, egy bogyós gyümölcs neve, ami itt terem és nagyon finom :P), ami kb akkora, mint Szeged, csak közel s távol nincs más nagyváros. Calgary van a legközelebb, 6 óra autóút nyugatra. Nálunk rengeteg tó van (Sancsi ne irigykedj), fantasztikus természet, kristálytiszta levegô és jelenleg q..va hideg! Az éjjel már -10-ig is lesüllyed és nem is nagyon akar felmelegedni napközben a szikrázó napsütés ellenére sem.

Cs.Kati: nagyon jó az új vonalzó! Abból a kis kiflicskébôl már nagyon hamar fordulás lesz! :lol: Alidával akkorákat hancúrozunk! Nagyon élvezi a legegyszer?bb játékokat és hangosan kacarászik!

Na a többit elfelejtettem :oops: :oops: :oops:
Pusz Mindenkinek
zsuzsi 81

Sziasztok!
Itt vagyok csal kisfiam egyre tobbet igenyli hogy foglalkozzak vele. Multheten vettunk neki kis tornaszonyeget (azt hiszem otthon ez a neve) amit a negy sarkot rudak kotik ossze atlosan es azon lognak a jatekok. Most mar kezdi figyenlni es uta is nyul. Igaz ezeket a ridakat a kisagy tetejere is felteszem igy a jatekok pont akkora magassagban lognak hozza hogy eleri es a kis tukorfelesegben is allandoan nezegeti magat meg beszelget. Az esti alvasa is atalakult. Eddig este 10kor ment aludni reggel 6ig, most egy hete ugy dontott hogy hamarabb (mar nagyon faradt volt 10kor es nyudlodott sokat), igy most 8kor keszulodunk a lefekveshez ami azt jelenti hogy megint ejjel 4-5 ora kozott kell :( . Na de ha ez igy jo neki akkor kelek ujra, de ez mar azt is jelenti hogy innen mar csak kifele huzzuk a reggeleket. Remelem. :roll: :roll: :wink: . Kepzeljetek tegnap megmertuk, igaz ruha es pelus volt rajta de mar 6.35 kg, es amint mericskeltem a hosszat az is mar 60 cm ha nem tobb. Mar a 3-6 hos ruhak jonnek fel ra :lol: Tiszta szerencs hogy a hetvegen kaptunk egyik ismerostol ruhacskakat is most feltoltottuk egy jo idore a ruhatart.

Zsuzsi: Boldog hofpordulot Alidanak. Mar nagyon kivancsi vagyok ra, varom a kepeket. Mikor is lesz a koncerted?

Eszti: Aranyos a kis Lilike. Nalatok hogy alakul az alvas? Es mekkorak vagytok mar? Szerintem is probalj meg enni a cigi helyett es nem artana dokihoz is elmenned. Hogy alakult a verzesed? A nogyogyaszhoz ne szegyelj visszamenni hiszen mar ugyis volat a 6 hetes kontrolon, nem? Hidd el nem te vagy az elso aki es nem is az utolso aki kiabal szules alatt :lol: :lol:

Sudi: Nagyon cuki a Gery, foleg a napszemuveges fenykep :wink: 8) Lehet hogy nekunk is kell masfel het mulva :roll: , ugyanis akkor megyunk Orlandoba 3 hetre

Cs-ne Kati: Huha az a fordulas Jocitol. Biztos hogy nemsokara at is fordul. Nagyon ugyes mar.

Meg semmi hir Enikorol? Remelem hamarosan meglesz a kis Vanessa es nem szenvedteti meg az anyukat.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!!

Csak 2 sor erejére ugridtam be,sajnos Mira baba nagyon szenved a fogával,hulla vagyok éjszaka állandóan fent van.reggel 6-nál tovább nem alszik akkor kelünk eszik átöltöztetem és megyünk le a parkban alszik 4 vagy 5 órát és jövök fel csinálom a teendőimet már amennyire Mirácskától tudom.Ugyhogy nagyon kész vagyok.
reggel olyan hideg van lent mikor lemegyünk,hogy én majd meg fagyok Mirát már a téli gatyájába télisapkájába öltöztetem.Próbáltam,hogy nem emgyek le vele,és üvöltött mint egy őrült,ugyhogy ezzel a gyerekkel jól meg vagyok áldva.De ettől függetlenül IMÁDOM!!:-)Délután onkánt olyan mint egy kis tündér a fogát leszámitva.Van sok képem a fényképezőgépen,de nincs időm vele kinlódni,hogy feltöltsem és kicsinyitgessem,de amint lesz időm küldök mindenkinek,láttam nagyon sok képet kaptam tőletek,köszönöm szépen,de még mindet nem néztem meg.
Szóval ne izguljatok megvagyok.

Zsuzsi tejcsi ügyileg hogy állsz?

A babák nagyon szépek,Gery,Réka ,Lilike,,Jocika,Krisztián,Tomi baba.
Mert azért bele,bele kukkantottam ,meg ide-oda beleolvastam a fórumba.

Puszi mindenkinek!!

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!
KATI:örülök hogy jelentkeztél,sajnálom hogy ennyit nyüglődtök a fogacskával,délelőtt nekünk is nehezen megy,pedig nekünk nem nő a fog,de már próbálom leszoktatni a délelőtti kivitelről mert olyan hideg van és félek hogy megfázik.
Reggel leugrottunk a boltba,kezembe vittem és szegénynek olyan piros volt az orra és úgy bújt hozzám,mire hazaértünk el is szundított.
Azért próbálj meg minél többet pihenni,már amennyire Mira engedi.
Mi csak délután alszunk,egész délelőtt fent van,kb 10 percre szundít el többször,majd 12 és 13 óra között már tiszta nyügi és addig bolondozik amíg ölembe nem veszem és el nem altatom :D
A hasfájásotok elmúlott?
Azért remélem lesz időd képeket feltenni.
Puszilunk benneteket!

ANDREA:hát jól belehúztatok :D
Lilike 6145 gramm volt kedden és 60cm.
Mennyit eszik Petike?
Lilike még mindig maradt a 150-nél,azt se mindig eszi meg és 5-6-szor eszik egy nap.
Éjszaka változó,de általában egyszer mindig fel kell kelnem hozzá,
volt hogy reggel fél 6-ig aludt,de ez nagyon ritka.
Úgy 3 és 4 között szokott ébredezni enni,de még nem próbáltam hogy cumit adok neki,lehet hogy kipróbálom,hátha még attól visszaalszik egy kicsit.
Dokihoz nem mentem el,mert ma már abbamaradt a vérzésem. :P
Nincs hányingerem sem,nem cigizek és jókat eszem.
Ráadásul mondta az ismerősöm hogy egy másik kismamához sem ment be a szülésre,aki pénzelte elég rendesen,megindult a szülés és azt mondta hogy nem ér rá.
Majd egy jó pár szülő nőjét átadta más orvosnak,még szerencse hogy én azért megszültem nála,mielőtt bekettyózott volna :roll:

ZSUZSI:ne is mondd a cigit,nem győztem én is mosni a kezem utána,meg fogat mosni meg rágózni hogy a Lili ebből semmit ne érezzen meg,meg ruhacsere stb.
De mindig csak otthon az erkélyen gyújtottam rá,vele sohasem.
De már jó pár napja rá se gyújtottam és jobban is érzem magam.
Nem tudom minek szoktam vissza,mikor az egész terhesség alatt meg tudtam állni :roll:
Írattattam a háziorvossal gyógyszert a vesémre,meg a vizeletemre.
Mióta megszültem olyan kellemetlen szagú a vizeletem is,biztos elkaptam valami húgyúti fertőzést,mert sajnos nekem már 2-szer volt ilyen,de olyan szinten hogy véreset pisiltem iszonyú fájdalommal,ráadásul mind a 2-szer éjszakás voltam,mikor elkapott :cry:
Éjjel megint éreztem hogy szúrkál a vesém,úgy hogy holnap el is kezdem szedni a kúrát.

EMŐKE:na,látom sikerült a próba :)
Nagyon szép a Krisztián és ő is milyen nagy már.
Tényleg írd le hogy mi lett a tápszerrel.

Na elteszem magam holnapra szerintem,de még bedobok egy szenyót :wink:
Ti már adtok harisnyát a gyerekekre?
Azt tudom hogy Jocinak van és a többieknek?
Ma vettem egyet a Lilikének,mert már olyan hideg van hogy kell a rugi vagy gatya alá szerintem.

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK :!:

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Sziasztok!!!

Nemtudom,hogy kaptatok e értesitöt Enikötöl.Ezért szeretném ezt ide bemásolni:

Kedves Nénik és Bácsik!!!

Nagy örömmel tudatom veletek, hogy 2006. október 12-én 16 óra 26 perckor az ausztriai Voitsbergben hosszú várakozás után megláttam a napvilágot. A karkötömön TÓTH VANESSA áll.
Születésemkor a mérleg nyelve 3515 grammot mutatott, a magasságomat pedig 53 centiméterben állapították meg.
Anyukámmal együtt mind a ketten jól vagyunk Apukám óriási örömére.

Mindannyian hálásak vagyunk Isten áldásaiért!

Puszi
Betty

betty30

ENIKŐ NAGYON SZERETNÉK GRATULÁLNI A KIS VANESSÁHOZ!!!!NAGYON SZÉP KISBABA ÉS SZERINTEM FELÜLMÚLTA A VÁRAKOZÁST.ISMERKEDJETEK ÉS NAGYON SZERESSÉTEK EGYMÁST!!!!!!
PUSZILUNK

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Elég kómás vagyok, mert nem tudom mi ébresztett tulajdonképpen meg, de annyira azért nem, hogy a nagy hírt ne tudathatnám veletek!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Enikő írta: "Boldogan tudatom mindenkivel, hogy kislányunk, TÓTH VANESSA MAKKEGÉSZSÉGESEN megszületett! 2006. okt.12-én, 16.26-kor, 3515 g-mal és 53 cm-rel, gátmetszéssel! Puszi E+V"

Enikő: GRATULÁLOK KISLÁNYOTOKHOZ! Hála istennek megszületett és egészségesek vagytok! Sok örömöt, boldogságot, szeretetteljes ismerkedést a pici családnak! Várunk "HAZA", a fórumra, mindkét topikba!!! :) :) :)

Most meg mennék vissza, ha egyáltalán még visszatudok-e aludni! Mindenkinek jó éjt! Azért még tudatom a babázóban is!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

SZÉP ESTÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Köszönjük a bókokat...

Sudi nagyon klassz a napszemcsi,de a viselője nélkül semmit sem ér!Igen vagyányan néz ki benne.

Sudi,cskati,Rita,Mölli,Andrea, volna egy kérdésem hozzátok...
ti foglalkoztok a fitymával?mert én idáig nem foglalkoztam,mert azt olvastam,hogy 1évig hagyni kell neki békét,de sajna nekünk eléggé letapadt és a doki azt mondta,hogy ha 1 hónapon belül nem lesz semmi változás akkor sajna csak a metélés segíthet.De azóta komolyan veszemés napközben is finoman peluscserekor 1-2x húzom,de inkább csak fürdéskor. 1hét alatt már látok javulást,úgyhogy remélem minden jó lesz...
Ti???

A tápszer pedi most úgy megy,mikor elfogyott az 1s már a 2ssel folytattam.Eddig nem volt semmi gond.Illetve mégis,eléggé kemény lett a széklet.Hiába a tea meg az alma.hát nem is tudom.Ti tapasztaltatok ilyet?

Cskati még csak 1x adtam őszibarackot,de azt is összekevertem az almával...úgy ízlett neki.nem panaszkodott :lol: :lol:
Klasszak a képek..nagyon édi a Joci?

Hogy csnáljátok a sütőtököt?Alufóliában,vagy csak úgy a sütőben minden nélkül???Tudom,hogy már írtátok,de nem akaródzik visszakeresni...leírnátok még ??? :oops: :oops:

Beszter hát örülök,hogy már minden rendben van...már aggódtam érted.Nagyon figyelj magadra,mert ha lebetegszel,mi lesz Lilikével???és akkor már késő bánat lesz azon gondolkodni,hogy hamarbb kellett volna mennem a dokihoz...bocsi,de szeretek anyáskodni mások felett,holott én is eléggé felelőtlen vagyok... :oops: :roll:

na azthiszem elteszem magam holnapra...
jó éjt

Kép

Kép
emoke1

Hát, mondom, hogy kómás vagyok! Betty, csak most láttam, hogy te már leírtad a nagy hírt!!! mentségemre legyen, hogy már aludtam :oops: :oops: :oops: :P

Sziasztok!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Egy pár fotó csak úgy... Kép Anyukám és én

Kép Igen,akarom...

Kép Szemem fényei

Kép

Kép
emoke1

Eniko: NAGY-NAGY GRATULA KISLANYODHOZ. Szeressetek nagyon egymast, jo ismerkedest a kis csaladnak. Jo hogy nem szenvedtel sokaig es Vanessa ugy dontott hogy mar a elso hivogatasra kijon :lol: :lol:

Kepzeljetek, Petike beteg lett. Mar irtam hogy par napja estenkent nyuglodik, de lehet hogy csak lappangot benne. Tegnap este mar leszivtuk az orrat, de ma reggel mar 6 orakor ujra kellett es a mai nap is vagy 2-3x le kellett szivni. Este mar valadekos lett az orra es alig kapot levgot, ugy szortyogott szegenyke. Ki is probaltuk az orszivot, az eleg jol segitett. A dokival is beszeltem es adtunk neki gyogyszert igy a laza szerencsere nem ment fel, de azt hiszem holnap elviszem hogy meghallgassak nehogy tudogyuladas legyen. Na meg remelem hogy szerdaig elmulik mert akkor az oltasok is tolodnak, ugyanis a nogyogyaszom elhivta a figyelmemet hogyha beteg a gyerek ne engedjek semmijen vedooltast beadatni mert komoly betegseg alakulhat ki belole. Na most bevagyok reelve elegge hogy elmuljon.

Eszter: Petike 200 ml-t szokot eni es 5x egy nap. Peti mindig is jo evo volt, mondogattam is hogy ugy csinal mintha 9 honapig csak eheztettem volna a pocakomban. Mindig is tobbet evet mint amit a dokik mondtak, de ha neki ennyi kell en nem tudom megvonni tolle mert ha kevesebbet kap akkor ugy uvoltott kaaja utan mitha semmit sem evet volna:roll: :roll: En nem is banom hogy ennyit eszik hiszen nem kover, olyan jo kis hurkas amit annyira imadok puszilgatni. A pelusbol is mar azt hiszem lassan a 3-as szamut kell vennunk. :P :shock:

Emoke: Nagyon szep mennyasszony voltal. Olyan jo nezegetni ezeket a kepeket. Tudod en minden eskuvon ahol fenykepezunk egy kicsit irigykedek mert ugy vegigcsinalnam az egeszet ujra es ujra. Annyira csodalatos volt. Na majd ha lesz idom kicsinyiteni majd felteszek egy par kepet. Edith, en nem akarlak ezzel terhelni es hat ciki is lenne egy fotostol hogy mast kerjen meg a kicsinyitesre :roll: :roll: :lol: :lol: Mekkorara kell kicsinyiteni?

Edith, igen mar mi is betoltottuk a 2-ik hot, hamarosan mar a 3-at is :))) (Ha kesobb akarok beszurni valamilyen emotikont akkor mindig a levelem vegere teszi, nektek is?)

Na megyek elteszem magam holnapra mert mar mindenki alszik es en itt vakoskodok a laptop fenyenel hogy kisfiam nehogy felebredjen.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Joci reggel 7-kor megreggelizett, aztán vissza is aludt, én pedig kihasználom az időt az írásra. :D

Enikő: Bár a Babát várok-ban már megtettem, de mégegyszer gratulálok Vanessa érkezéséhez! :D

Emőke: Az őszibarackhoz én is szoktam almát keverni Jocinak, mert magában nagyon fanyalog tőle. Az alma egy kicsit megédesíti és úgy már szívesen eszi. A tököt én simán beteszem egy tepsibe és úgy a sütőbe. Nem teszek rá alufóliát. A széklete Jocinak is keményebb, amióta mást is eszik a tápszeren kívül, de eddig nem okozott neki panaszt a székelést, úgy értem, hogy nem kínlódott vele.

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Emőke: Az előbb még akartam írni, hogy nagyon szép menyasszony voltál! Jó is nosztalgiázni kicsit az ilyen esküvői képeken! :D Joci fitymáját én nem szoktam húzogatni, mivel a védőnő és a gyerekorvos is azt mondták, hogy még korai és több helyen ugyanezt olvastam. Azért ha legközelebb, nov. 2-án viszem oltásra, meg fogom kérdezni a doktornőt, hogy még mindig várni kell-e vele!? :roll:

Andrea: Jobbulást Petikének! Szerencsére Jocit eddig elkerülte a megfázás, pedig már itt is meglehetősen hideg van. Alig győzöm rétegezni rajta a ruhákat! :lol:

Betty: Utólag is boldog hófordulót Lénának! Remélem jól vagytok!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

B. Eszter: Örülök, hogy jobban vagy! Nagyon jól tetted, hogy lemondtál a cigiről! Utálatos dolog! Büdös is, drága is és komolyan veszélyezteti az egészséget! De erről nem papolok, hiszen egészségügyi dolgozóként különösen tisztában vagy vele! :)

Kati: Remélem Mirácskád hamar túljut ezen az embertpróbáló időszakon!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!!

ENIKŐ!!
ÓRIÁSI GARTULA VANESSÁHOZ!!!! :P
Végre kibujt a leányzó makkegészségesen.
Mostmár teis a mama-baba topikhoz tartozol hivatalosan is,várunk szeretettel!!
Puszika

Én csak azért nem irtambe tegnap este a nagy hirt,mert Betty mindenkit megelőzött engem is.
Na mentem ,mert megyünk le a Mirával.

Puszi mindenkinek.

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Szia, Kati!
Látom, ha nincs otthon a macska, táncolnak az egerek! :P :P :P :P :P :P :P (vagyis reggel korán már netezel! :wink: :wink: :wink: )
Mi ma babalátogatóba megyünk, és István hamarabb hazajön, mivel tegnap este8-ig a munkahelyén volt, így ma hamarabb elengedik.
És eddig nem is mondtam, mert biztos akartam lenni benne, hogy megtörténik! Megszabadultunk a ronda Trabantunktól, tegnap István hazavitte apósomhoz, hogy fújja fel. Mi pedig a babalátogatáskor autót is fogunk vásárolni, így lesz egy normális brümmbrümmünk, amivel várhatju nygodtan a telet. nem valami új, már elérte a nagykorúságot :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: , de kitűnő állapotban van és nagyon jól megy. Egy égőpiros Opel Kadett. Már alig várom, hoyg hazahozzuk! :) Majd megmutatom! :P
NA, most mentem is, hogy ebédet főzek, majd pakolásszak és vásároljak, elég sűrű programom lesz ma délig! :)
Legyetek jók, írjatok sokat! :)

Ja, Andrea, két szóban azét válaszolok. A képek, amiket ide fel lehet tölteni jpg-k kell legyenek, 250 kb-nál és 600x600 pixenél nem nagyobbak. Biztos sikerül! :) Nekem nincs semmi gondom a smileyk-kal,mindig oda teszi, ahová akarom!
puszika midenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Kép
Csak bekukk!!!!!
Megyünk mérésre. Majd jövök utána.
Gratulálok A Kis Vanessához!!!!!
Sok boldogságot és egészséget hozzá!!!!!
Sziasztok!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Jó reggelt mindenkinek!!!Ma 9kor keltünk,de hullafáradt vagyok,mert sokáig tévéztem.
Képzeljétek,ma mikor peluscsere volt Krisztián megfogta a lábát és bekapta a szájába :lol: :lol: :lol: kár,hogy nem volt közelbe a fényképező...

Krisztián Már 3napja kísérletezget a hangjával...olyan,mint egy sárkány...visítgat,ordibál és mire bemegyek nagyot röhög a képembe :lol: :P

Most megyek,mert oda kellene tenni az ebédet...vagyis dagasztani kellene,mert ma töltött lángos lesz....

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok.

Látom mindenki szépen növöget.Csak így tovább.

Gratula minden babának,mert csodaszépek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raktam föl a Kínál-- rovatba 1 bundazsákot.meg 1 kertésznadrágot kabáttal,hátha valakinek szüksége van rá.

Holnap bővebben írok.

Legyetek jók. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!
Én még csak most olvastam az emailemet és örömmel olvastam hogy megszült Enikő és minden rendben van velük :D
Reméljük mihamarabb jön ide hozzánk Vanessával :P

ANDREA:nagyon sajnálom hogy Petike beteg lett,én is folyton rettegek hogy meghűl Lilike,ezért délelőtt ki sem viszem mert olyan "hörghurutos"a reggel.
Többször próbáltam már leszívni én a Lilike orrát mert időnként megtellik,de egyszerűen nem jön ki semmi és azt mondták a Stérimarrar fújjak be és azután szívjam le,de nem merem hátha megfullad tőle.
Te simán szívod le neki vagy használsz orrsprayt?
Mi már egy jó ideje a 3-as pelust használjuk,
Pamperst használok,de most vettem Huggiest de valahogy nem jött be,sőt a pisi is kifolyt :oops:

EMŐKE:nagyon szép menyasszony voltál és anyukád is nagyon csini :D
Milyen az a töltött lángos?

SUDI:na hogy álltok a mérlegen? :P

Majd holnap jövök,elteszem magam a lányommal együtt holnapra.
PUSZI NEKTEK :!:

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Voltunk dokinal es szerencsere ninc nagy baj. Kepzelhjetek, a doki bohockodott a kisfiamnak amig vizsgalta es erre o elkezd teli szajjal nevetni :lol: :lol: , hat ilyen beteg gyereke legyen mindenkinek :!: Minden rendbe van, meghallgatak a tudejet, megneztek a fulet, torkat, csak egy enyhebb megfazas vagy esetleg alergia (remeljuk nem az utobbi). Ejszaka is nagyon jol aludt, igaz hogy szortyogot egesz vegig.

B.Eszter: Mi csak most szivtuk le eloszor a Petike orrat a porszivos orrszivoval. Eddig a kezi eleg volt mert neha kellett csak. Most nem fujtam be a Sterimaval (nekem is van) mert elege valadekos volt. Nem hiszem hogy megfulladna tolle a Lilike hisz nem jon olyan sok belole. Mi a pelusbol a Huggiest hasznaljuk, nekem bevalt, igaz neha vannak balesetek es foleg most hogy mar kezd kicsi lenni neha nem paszol jol ossze es akkor furdozunk. :roll: :roll: A Pamperst meg a legelejen hasznaltam mert annak kisebb volt az eleje.

Edith: Koszi az infot a kepekkel kapcsolatban, ahogy lesz idom kiprobalom. Tudod, ha az emotikonokat akkor teszem amikor gepelek nincs problema, de neha eszembe jut valami es azt beszurom a szoveg kozepere es akkor akarok egy ilyen jelt tenni hat nem oda teszi be, hanem a szoveg legvegere.

Zsuzsi: Mikor van a koncerted? Lehet hogy pont most a hetvegen?

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

sziasztok!!

Enikő irt!!!!!!!!!!!
VAN TEJCSIJE ,ÜGYESEN SZOPIK VANESSA.
BABA-MAMA SZOBÁBN VANNAK,NAGYON JÓ A SZOBA.NAGYON TETSZIK NEKI AZ ANYASÁG ÉS MÉG MOST IS ALIG TUDJA ELHINNI,HOGY EZ A DRÁGA CSÖPSÉG AZ ÖVÉKÉ.A FÉRJÉVEL MINDKETTEN EGYSZERRE SIRTAK MIKOR MEGLÁTTÁK LEGELSÖNEK A BABÁJUKAT.VÉGIG BENT VOLT VELE A FÉRJE,NÉLKÜLE NEM BIRTA VOLNA VÉGIGCSINÁLNI AZT IRJA.NEHÉZ SZÜLÉS VOLT.MINDENKIT PUSZIL!!!!

Edit!
Hát igyekszem Mirácska mellett néha azért bekukkantani hozzéátok.Most pl,össze vissza belenyomkod a billentyüzetbe,ugyhogy lehet irok hülyeségeket,mert az ölemben ül.
Ma megyünk születés és nbévnap köszöntőbe,remélemk birni fogja.Még nem nyüszögött ma hogy le akar menni,de jobb is,mert hideg van kint nagyon.Aja már elment bevásároln .
Jó nektek,hogy lesz /új /kocsitok.
Nekünk is trabantunk van 4 ütemü,ha a Mira nem születik meg akkor kocsit veszünk,de igy még 1 évig biztosan marad.
Puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok Anyukak!

Kati, koszi, hogy szoltal a babat varokba, hogy ide irtal Enikoekrol.

Andrea, remelem, hogy Petike minel hamarabb meggyogyul. Irtam neked a babat varokba, ha lesz idod, kukkants be!

Latom, mindenki nagyon szepen cseperedik. Nem semmi, hogy ilyen gyorsan rohan az ido! En is mar ugy varom, hogy a kezembe legyen a picurkank, de sajnos az meg odebb van.

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok!

Kati28:
köszi a jóhírek továbbítását Eniékrôl!! :D Tejcsi hálistennek visszajött szépen, csak az az egy nap volt, mikor kevesebb termelôdött. Azóta többet pihenek, nem mindig tudok mindent megcsinálni, de hát valamit valamiért... Puszi Mirácskának!!

Andrea:
a koncert sajna csak jövô pénteken lesz, ma is volt próba, jól kifáradtam, es még kedden este is lesz (el fogok rajta aludni). Már alig várom, hogy túllegyek rajta! Sosem éreztem még így fellépés elôtt, de valahogy az ezerszer fontosabb, hogy Alida jól legyen, mint az, hogy tökéletesre kigyakoroljak mindent.
:oops:
Pelusból mi is Pamperst használunk, a Huggies nekem sem jött be, kifolyt belôle pisi-kaki. Azt hiszem mi is lassan válthatunk a nagyobb számra, mert lassan nem fér bele Alida popója. :lol: Különben nekem is ugyanúgy van az emotikonokkal, ha be akarnám szúrni, a végére teszi...

Emôke:
gyönyör?ek az esküvôi képek!!!!! :D :D :D Emlékszem még azokra a rikácsoló hangokra ám!

Alida mostanában nagyon megijed az idegenektôl! Találkozunk valakivel és ha kicsit is tolakvó, hangosan beszél vagy teszi az agyát, egy darabig csendben figyel, aztán vigasztalhatatlanul ordítani kezd, úgy hogy alig hagyja abba. Úgy sajnálom olyankor! :(

Mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok!!!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Jól vagyunk, csak nem sok időm van!
Tettem fel képeket, és videókat Enéh honlapjára!
Nézzétek meg!

Puszi!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Jah!
Elfelejtettem! :oops:

Olive!
Jól tudom hogy Te Angliában élsz?
Ha igen, lenne pár kérdésem!

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Szia Sancsi!

Igen, Angliaban elek, de remenykedem, hogy egyszer majd lehetosegunk lesz arra, hogy hazakoltozzunk. Marmint nekem haza, mert ugye a ferjem most van itthon. Az a szerencsem, hogy imadja Magyarorszagot, ugyhogy nincs elvetve, hogy egyszer majd ott kotunk ki.

Kerdezzel nyugodtan, remelem, tudok majd valaszolni! :)

Olive

KépKép
olive

Olive!

Írtam privit!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Szia Sancsi!

Megnéztük enéh oldalát! Nagyon édes!!!!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sancsi hogyan hóztad bea gépbe a glittermakeren csinált szöveget???nem tudok rájönni...
előre is kösziiii

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Na, végre mi is előkerültünk, jó hosszúra és kiruccanásosra sikerült a hétvégénk! :) Hiába, a tütü-t ki kellett próbálni és be kellett mutatni a családnak! :) :P
Kivikszoltuk szépen szombaton, aztán nekivágtunk a körútnak. Tegnap este értünk haza, aztán meg olyan fáradtak voltunk, hogy csak pihenésre futotta az időnkből! :D :D :D Ma meg egy csomó dolog vár rám, sógorom még birsalmával is felpakolt, így ismét eltevősdit kell játszanom, de az tutti, hogy nem ma, a birsalma ilyenkor még úgyis tök kemény.

Kati: Örülök a jó híreknek Enikőékről, eddigre lehet, már otthon is vannak. Sajnálom Mirácskát a fogai miatt, mi is szenvedtünk velük, de elég keveset. Már több, mint egy hónapja kibújt az alsó kettő, és azóta volt néhány nyűgös napunk, éjszakánk fogacskák miatt, mégsem bújik azóta semmi. Majd lesz ezután. Biza, itt is hideg van reggelente. MA már 0 alá is volt menve, de szerencsére már gyönyörűen süt a nap, szombaton is dögmeleg volt ehhez az időszakhoz képest!

zsuzsi: Megkaptam a képeket, már át is másoltam, ahogy időm engedi rögtön kicsinyítem és feltöltöm őket!

Puszika és kellemes napot, hetet mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?