sziasztok!
DOMABABA gyönyörű kis kerekfejű manócska, látszik hogy jól élt odabent is
Sok pussz Melba neked ha majd olvasod már eme sorokat, akkor meg én nem leszek már itt gépközelben, de egyszer néhány héten belül csak találkozunk még itt ...
Iza,
ez az alkohol tényleg sztem csak vicc akart lenni, gondolj bele ha kapsz nyugtatót vagy akármi adódik tényleg gyógyszer mellett nem szabad
ha repülőre ülsz és izgulsz akkor nagyon jó tanács, de szüléshez nem épp a legideálisabb
Amúgy annyira le kell csekkolnom mindent hogy meg van e hogy még be sem pakoltam
neki akartam kezdeni de beraktam egy mosást meg rendet raktam itthon és jól elfáradtam, most meg inkább gondoltam benézek még hozzátok!
Szóval pakolás még hátra van, de ahogy emlékszem egyszer már átgondoltam a dolgokat és mindenem meg van.
Ha nem akkor még délelőtt pótolhatjuk...
Izgulás,
érdekes, mert ez ami bennem van inkább olyan kíváncsiság érzés.
Kíváncsi vagyok hogy mi történik ha becsekkoltam a bőröndömmel
, milyen szobába kerülök, fel kell e venni egyből a hálóinget
, kikkel leszek egy szobában?, mennyire leszek megszeppenve, meddig marad ott kedvesem, milyen gyorsan telik majd az idő, fogok e izgulni ott már akkor?, hogy fogok éjjel aludni?, hogy fogok 4-szer kimenni pisilni?, messze lesz e a wc, reggel mikor kezdünk?, hogy fog történni ez az egész?, és ezután persze a csaszi egész menete egy nagy kérdés ???
illetve LIZA baba úgy mindenestül
meg milyen érzés lesz őt megszagolni meg ilyenek .....
ha nagyon belegondolok a dolgokba (ami max egyszer fordul elő egy nap, elalvás előtt) akkor kicsit összerándul a gyomrom, tehát érzek izgulást is de alapvetően azt hiszem nyugodt vagyok. Valahogy úgy érzem...
na ezek vannak most bennem
amúgy nem rég jöttünk haza, ma még a nagyiméknál voltam és isteni volt, mert reggeli, majd tízórai után kis alvás (megfogadva Panni tanácsát
) majd ebéd, és megint pihi..... szóval mondtam is nekik hogy többet talán nem is lesz ilyenfajta jó dolgom !!!!
még lehet h benézek majd....
sok pussssssssz